כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי! היום קיבלתי את הSamsung 710T ב1900 שקלים... מחיר טוב לא? דווקא מחנות מקומית... בכולופן, הכל עובד סבבה אני ממש נהנה ממנו הכל חד ויפה. יש רק כמה בעיות קטנות: 1. האייקונים בTaskBar עקומים לאללה 2. חלק מהפונטים נראים קצת מוזר... 3. מהו קצב הרענון הכי מתאים לשים? 4. שיחקתי למשל בSWAT 4... עכשיו בטעינה יש תמונה כהה יחסית, ועל השחור הוא מראה פסים ירוקים מזה אומר? כשאני לוקח סקרינשוט הוא לא מראה אותם יותר... ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס המסך... 5. ת'אמת קצת קשה לי לקרוא... כמו כשיש קצב ריענון בתדירות נמוכה במסך CRT זהו חוצמזה הכל פנאן תודה על המלצתכם אני מאד מרוצה ממנו
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עכשיו שהחלטתי לקנות את הכרטיס התחלתי לברר יותר פרטים בSkyPC - חנות שהרבה ממכם נותנים כהצעת מחיר, הכרטיס הוא אכן 128BIT - מבירור עם החנות. בגולדטופ - למרות שכתוב שהוא 256BIT - בבירור איתם אחת מהמכירות אומרת, שאחד החזיר להם את הכרטיס בטענה שהוא 128 BIT ( לא אשמתם כמובן - אבל הם בודקים את זה). כרגע אני לא יודע איזה עוד חנויות יש.. אבל בשתי החנויות הנ"ל הכרטיס הוא כנראה 128BIT, לא זוהר במיוחד...
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 TI 4600 ובזמן האחרון כל משחק שאני משחק הוא נתקע לכמה שניות (הקול ממשיך) ואז ממשיך...ועוד פעם ועוד פעם כל כמה שניות הוא נתקע. ואז ממשיך ..למה זה? התקנתי מחדש דרייברים ומחדש DIRECTX מה זה יכול להיות? זה מעצבן חבל על הזמן
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ככה... 2 כרטיסים .... geforce 7300 GS / geforce 7600 GS שניהם 512 מגבייט די די אר 2! אבל 7600 עולה בסביבות 700 שקל.... והוא 128 ביט ו 7300 עולה בסביבות 400 שקל.... והוא 256 ביט אני לא מבין..... שווה להשקיע את ההפרש? ולקחת את ה 7600? מה ההבדל בכלל?? במה 7600 יותר טוב? המליצו לי בינתיים לקחת את ה 7300- אמרו לי שהוא יספיק.... הבנתי שמקצוענים פה... אז.... להסתפק ב 7300? תודה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי רשת קטנה בבית של 3 מחשבים, הכל יופי ונחמד למשחקי אסטרטגיה ומשחקים ישנים אבל הבעיה כשרוצים לשחק משהו תלת מימדי רציני... מחשב אחד בסדר יחסית יש לו מעבד TB4.1 עם קיירו 2 שאמור להספיק למשהו עוד כמו חצי שנה-שנה. המחשבים הישנים הם פנטיום 3 450 עם וודוו 3 3000 וAMD k6-2 450 עם voodoo banshee. יש איזו דרך להביא אותם למצב של FPSים נורמליים? כי זה פשוט בושה וחרפה אפילו בפרטים נמוכים. ככה תמיד יוצא שכשמשחקים רבים מי על המחשב הכי טוב....
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
^^ עבור חבר רצוי בחנויות באזור חיפה- KSP, נועה, פנדה... שוב, AGP, עד 750 ש"ח, תומך DX9. (וכאלה שאינם מפלצות זוללות חשמל, בהנחה שעובדים עם ספק ג'נרי) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש באתר הזה ובעניין כרטיסי המסך, בעיקר למחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחק כמו World of Warcraft בקלות (זאת אומרת DDR גבוה יחסית) אבל אני גם צריך לדעת איזה כרטיס מסך מסוגל להריץ משחק כזה בצורה טובה, ושהמחיר שלו לא יהיה מוגזם, ושאני אוכל למצוא אותו בחבילות של מחשבים ניידים, תודה רבה על העזרה, מחכה לתשובות =]
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המליצו לי על ה8600 אם אני לא טועה, בכל מקרה היום התקציב שלי הוא בסביבות ה700 ש"ח זה מפרט המחשב שלי: AMD ATHLON 3600+ DUAL CORE ASUS M2A וזיכרון 512 יש לי תושבת של PCI החדש הזה אז ככה שאין בעיה. רציתי לדעת גם לגבי כרטיסי מסך של חברת ATI הם נראים ממש זולים והשאלה איזה מהם טוב בשבילי? אני לא הולך לשחק כמו גיימר ואני לא מריץ ויסטה (תודה לאל רק אקס פי).
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כבר ראינו ש 7300GT, כרטיס Low-End לאפיק PCIE, מספק ביצועים גבוהים יחסית למחירו, ולכן משתלם מאוד. עד עתה, רק משתמשים בעלי לוח עם חריץ PCIE יכלו להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך, מה ש 7300GT מספק, אבל בקרוב זה ישתנה. האתר NGOHQ מדווח כי NVIDIA מתכוונת להוציא בעתיד הקרוב את גרסת ה AGP של הכרטיס 7300GT המוצלח, זה אמור לעורר הרבה משתמשים עם כרטיס AGP חלש ומערכת חזקה יחסית לקנות את הכרטיס הזה. אין שום מידע על המחיר המשוער, אבל סביר להניח שהוא ינוע בין 500-600שח בתחילת הדרך, וימשיך לרדת עוד ועוד במחיר.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אם כן תנו חוות דעת עליה בבקשה. הדגמים הרלוונטים הם lm725 ו lm728 תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים כבדים ואני מתלבט בין : ASUS 7950 לבין Gigabyte HD7950 Windforce X3 בKSP המוכר המליץ מאד על הדגם של ASUS וטוען שהקירור שלהם הוא הכי מפלצתי שיש - השאלה היא בביצועים בשטח , מה הכי טוב מבין שניהם ?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס מסך אופטימלי עם תאימות למע עריכה של פרומייר cs5.5 אני עובד עם w7 64 bit נתוני מחשב:לוח אם-gbyte x58a-ud3r מעבד intel core i7 930 2.80ghz זכרון ddr3 1600g-6gb אני עורך בעיקר עם וידאו hd 720 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? איזה כרטיס מסך משתלם יותר? איזה כרטיס מסך קריר יותר? איזה כרטיס מסך צורך פחות חשמל? איזה כרטיס מסך מציג את הביצועים הכי טובים במשחקים שתומכים בDX10 וגם בDX11? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. יש לי שאלה לגבי הנושא. אני מחובר דרך חברת YES. האם ישנם כרטיסים שיכולים "לתפוס" את מקומו של הממיר הדיגיטלי? או לחילופין, לעבוד איתו? מה שאני רוצה זה בעצם לדעת האם קיימת היכולת להעביר ערוצים דרך המחשב ולא דרך שלט הממיר ואם כן, אז איך זה בערך עובד? ומה אני צריך בדיוק שיהיה לי על הכרטיס טלוויזיה כדי שיתמוך בכזאת אופציה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מזה כמה זמן אני כבר שכרטיס המסך שלי מתיישן ובקושי סוחב משחקים בימינו ועם רכישתו של מסך חדש הגעתי למסקה שהגיע הזמן לשדרג. המפרט שלי הוא כמו שרשום בצד (הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1680*1050) ומכאן באות כמה שאלות: אני מניח שהמעבד שלי (e6300 ) יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חדשים, אך אין לי כל רצון לשדרג כרגע מעבר לכרטיס המסך. אולי אני אוכל לעשות OC כלשהו למען שיפור הביצועים. מכאן נובעת השאלה הראשונה, איזה כרטיס מסך מומלץ לי? מביקורות ברשת הגעתי למסקנה ש- hd4770 זה כרטיס לא רע, במחיר סביר ויכול אולי גם להתאים לי אבל אז ראיתי שבכ- 40 ש"ח יותר אפשר כבר לקנות GTS250.. שאני לא בטוח שיש טעם לקנות. עוד שאלה, נניח ואני כן אלך על ה- GTS250, הספק שלי (hec 400trt ) יוכל להחזיק אותו? אמנ…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל כש4650 עולה 370 ו4670 עולה450 ההבדל במחיר הוא בערך 20% האם יש את אותו הבדל בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח בבית מעבד e7400 2.4GH 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך מובנה עם 256מגה זיכרון. מריץ WIN7 32BIT והכל סבבה אבל לאחרונה אני רוצה לערוך עליו סרטים ב HD ואני אפילו לא מצליח לראות עליו סרטונים שמצולמים באיכות ממש גבוהה.... חשבתי לשדרג כרטיס מסך. המחיר לכרטיס מסך פשוט היום הוא כ 200 ש"ח האם זה יפתור לי את הבעיה עם סרטוני HD באיכות 1080? ועריכה וכו? או שאולי שווה כבר לשדרג את כל המחשב באיזה 1500 ש"ח כי נראה לי שכרטיס המסך המובנה שמקבלים היום יריץ את הסרטונים ואפשר לערוך איתו והכל. (או שאני טועה?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בס"ד קניתי אתמול מחשב והיום קיבלתי אותו הכרטיס מסך Nvidia GTX470 שהזמנתי , קיבלתי אותו overclocked. והמעבד שלי intel core i5 760 לא overclocked. ואני בכלל לא ביקשתי את הכרטיס מסך overclocked , ביקשתי אותו רגיל. אתם חושבים שזה טוב בשבילי או שהם דפקו אותי ואני ילך ויבקש חדש ?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
דבר ראשון, המפרט שלי הוא מעבד: Intel I7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud3r כרטיס מסך נוכחי: ati 4890 ספק: ספק כוח:SEASONIC 550W : SS-550HT מסך: BENQ T2200HD(1920X1080) --------------------------------------------------------- אז אני רוצה לקנות 2 כרטיסי 560 Ti ולעשות SLI, אני יודע שהספק לא יחזיק אז אני גם יקנה ספק חדש. -רציתי לדעת כמה זמן דבר כזה יחזיק משחקים על 60 FPS וההגדרות הכי גבוהות (אני מדבר על באטלפילד 3 עכשיו ועל המשחקים הבאים ל4 שנים הקרובות)? -הכרטיס הזה בסדר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12135 -שמעתי שיש לוחות אמ שלא מתאימים לSLI, שלי מתאים? -בכללי זו הוצאה של 3300+- שקל, אחרי הכל... זה משתלם? ,תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן.. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ביום שישי.. המפרט שלי הוא: amd athlon 939\64b venice + gigabyte k8ncs939 אני צריך כרטיס סביר ואני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=372&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e9&PHPSESSID=eabe37a4e2a04b99f0cc47006193a7fd http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8609&catid=703 הייתי רוצה שתעזרו לי להחליט...אני לא מבין בזה יותר מדי... רק יודע שצריך לפחות תצורה של 128bit ... התקציב - 400-500 ... וזה עוד אחרי גמישות רבה :-\ .. בגדול אני לא גיימר וגם לא אהיה.. הדרישות הן באיזור ה FIFA2006... בתודה !
-
- 15 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ה-Ti4400 המזדקן שלי כבר זוחל זמן רב עם הדרייברים שהגיעו איתו. להפתעתי הרבה, ניסיתי להפעיל לאחרונה סתם משחק אחד והמשחק דרש שאני אעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי בטענה ששלי הם ישנים מדי. הסתכלתי במדור ההורדות וראיתי לפחות 30 דרייברים שונים ואין לי מושג איזה מהם להתקין לכרטיס שלי. הקיימת ישועה?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי שאלה: מה ההבדל בין כרטיסי מסך עם אותה ליבה אבל של יצרניות שונות. למשל, כשאני קניתי 6600GT קראתי ביקורת השוואה בין 11 פירמות שונות. בעיקר ראיתי התייחסות לקירור. אז השאלה שלי היא האם יש הבדלים משמעותיים בין כרטיסים שונים פרט לאלמנט הקירור. אולי הבדלים בשביל OC ? חשבתי על משהו - אני קניתי Leadtek שעלה משהו כמו 150 ש"ח יותר מ-Giga-byte בגלל שהקירור שלו יעיל ושקט. הוא לפחות אמור להיות כזה, לא משנה שעכשיו אני סובל מכרטיס מסך חם מידי... אז אם ההבדל ביניהם הוא בקירור, אולי הכי טוב לקנות כרטיס זול יותר, נגיד זה של -GigaByte ובהפרש לקנות קירור ייעודי לכרטיס מסך ב-150 ש"ח. הקירור בטח יהיה אפקטיבי ושקט יותר, לא?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בהמלצת האתר כאן בלינק של "מפרטים מומלצים" רכשתי מחשב בעל מפרט "משחקים" - מפרט מספר 5. במפרט הומלץ על כרטיס מסך Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 בית העסק שם לי אכן כרטיס כזה, אבל לפי האריזה (שביקשתי שישמור לי) - כתוב עליה GainWard Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 האם מישהו יכול לחוות דעתו על הכרטיס הזה ולומר כאן האם יש לו ניסיון טוב או רע עם הכרטיס הזה ? האם GainWard נחשבת לחברה טובה לייצור כרטיסים ? תודה מראש על חוות דעתכם המקצועית
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הי אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי GF5200FX 256MB INTEL P4 2.4MHZ 768MB DDR 333MHZ לוח אם של INTEL עם AGPX4 אני ממש רוצה לשדרג את הכרטיס מסך!!! מה אתם אומרים על ?X1600 Pro 512MB?? (הוא מתאים לAGP X4?) תודה על העזרה חברה!!!
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אן ZOTAC GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E בגירסת ה192 יש לי מסך 19". הכרטיס בשביל משחקים כבדים
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-