עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בהתייחס למה שנכתב בדיון הקצר הזה, וגם בחדשה שעלתה היום לאתר, האם ה- Radeon HD 4670 יהווה מחליף ראוי ל X800XL שלי (שבזמנו עלה לי בסביבות ה-2000 ש"ח...)? במידה וכן - האם זה רק עניין של להחליף כרטיס, או שיש עוד רכיבים שזקוקים לשדרוג בעקבות כך (מפרט בצד)? אני לא רוצה להוציא יותר מ 450 ש"ח על כרטיס חדש, אבל אני בהחלט מתחיל להרגיש שה- X800XL טיפה מתיישן לי ומעוניין בכרטיס שיסחוב משחקים על 1680X1050 (אני בקושי משחק ב FPSים, יותר בעניין של אסטרטגיה/RPG וכו') יש לי הרגשה שה Radeon HD 4670 הוא בדיוק מה שחיפשתי, אבל יש מצב שאני טועה- האם זה הגיוני שכרטיס בתמחור של 400 ש"ח בערך יהיה מחליף לכרטיס high-mid range בתמחור של 2000 ש"ח, מדור של לפני שנתיים? - הקטע שהוא סוחב עליו פענוח של H…

2. האתר Overclockers.ru התקשר עם Sapphire, והם שאכן אישרו שהם מתכוננים להוציא כרטיס מבוסס X800GT בסלוט הAGP. אני מקווה שזה יתפשט וחברות אחרות ייצאו בהצהרות דומות שתהיה עוד קצת תחרות בAGP. מעניין איך Nvidia יגיבו : בכל מקרה מי שיכול לחכות עוד קצת -מומלץ

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  3. http://www.benq-eu.com/Products/LCD/index.cfm?product=440&page=specifications לבינתיים נראה המבטיח ביותר, גם מבחינת עלות מול ביצועים והוא גם כולל פורט DVI. מישו רכש את המסך ויכול לחוות את דעתו על האיכות הכללית, גם במשחקים?

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by kobibo,

מעוניין לקנות מחשב (בעיקר עבור משחקים וסרטים ) וראיתי בשני אתרים את אותה מערכת רק באחת כרטיס המסך מדגם GeForce PCX-6200 256MB TURBO CACHE DDR+ TV OUT NVIDIA והכרטיס במערכת השנייה מדגם ATI Radeon X300 . איזה כרטיס נחשב ליותר טוב ?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך GFOCE 6600 GT תוצרת גי'גבייט ורציתי לשאול אם הוא טוב כששאני משחק FARCRY אני שם על FULL גרפיקאה וכשאני מתחיל לשחק במקום לראות מהרה חשוכה(בהתחלה) אני רואה אור חזק כיאלו אני בחוץ מישהוא יודע את הביעה ? 8)

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  6. שלום אני אספר את הסיפור המלא כי אולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה: ניסיתי למצוא פתרון זול לסטרימינג מהמחשב לטלויזיה. אז הזמנתי מ EBAY את משדר וידאו ואודיו (ניתן לראות את המפרט הטכני המלא כאן: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=250723045390&si=%252B1%252F5NoUMOH4sy8FE%252BH1zzuxpEIg%253D&viewitem=) הגיע המוצר חיברתי את המשדר והמקלט ווידאתי שהוא עובד ע"י חיבור מצלמה למשדר. יש לי NVIDIA GEFORCE 9800GT, אני לא מוצא את החיבור SVIDEO שלו (כי יש לו חיבור שמשלב 3 חיבורים איכשהו ביחד) אז לקחתי חיבור SVIDEO ישן שהיה לי ושברתי שם איזה פלסטיק ובדקתי את החיבור בחיבור ישיר לטלויזיה וזה עבד (כשהמחשב עולה אבל לא הצלחתי לקנפג אותו כי ה…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  7. שלום, רכשתי היום 2 כרטיסי 6870 של sapphire (גרסה רגילה, לא רפרנס - אבל לא טוקסיק או פלקס). מה שהפתיע אותי היה שכאשר פתחתי קופסה ראשונה - נוכחתי לראות שאין בה גשר ל - Crossfire. פתחתי את הקופסה השניה - וגם בה אין. קצת הפתיע אותי שאין - כיוון שבדרך כלל זה אמור להגיע כברירת מחדל למיטב הבנתי. על הקופסה רשום: In the Box: Sapphire 6870 card Driver CD, Cables User Manual אוקיי.. אז יכול להיות שבאמת אין.. הסתכלתי ביוטיוב בסרטוני אנבוקסינג עד שמצאתי מישהו מגרמניה שפותח בדיוק את אותה הקופסה.. והפלא ופלא שם דווקא כן היה לו גשר CF... האם יש סיכוי שמישהו פשוט הוציא אותם לפני? האם זה פשוט דרך להוזיל את מחיר הכרטיס באמצעות באנדל ממש חסר?.. עכשיו אני צריך ליצור קשר עם החנות שיביאו …

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  8. גם דגם ה-Ampere העדכני ביותר זוכה לטיפול במסגרת משפחת ה-AORUS Gaming Box של חברת GIGABYTEלכתבה

9. Started by PCguy,

פעם אחת ולתמיד משהו יכול לומר איך אמורים לנקות מסך LCD? איזה חומר והאם ע"י השפרצה ישירה למסך או ע"י ניגוב עדין בסמרטוט? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by FlyHigh,

תכננתי ללכת על R9 270X ויש מבצע כרגע על 7870 RADEON - R9 270X הוא בעל ליבה חזקה יותר - 7870 מציג ביצועים טובים ובחלקם טובים יותר מR9 270X - 7870 זול יותר האם ללכת על R9 270X כי הליבה שלו חזקה יותר? ועוד שאלה - קיים גם 7870 XT האם הוא כדאי?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by pingo,

קניתי כרטיס מסך, הנה השם המדויק-GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB- ורציתי לדעת אם הוא חזק או" מאוד חזק", הוא עלה לי 2500 ש"ח הזמנתי אותו מ-חול. וכמובן אני יפרט לכם איזה מחשב יש לי ותגידו לי אם זה נראה לכם. מעבד-3000MHZ 1MB של פרסקוט זיכרון 2GB 400MHZ של דואל כמובן כונן קשיח 200GB סאטה 8MB בופר 'נראה לי מן הסתם 7200RPM' רק רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יעבוד עם זה טוב? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7300 gt ונשרף לו המאוורר על הכרטיס מסך! הכרטיס מסך נקנה לפני שנה וחצי האם האחריות עדיין בתוקף?

13. Started by liran877,

אני משחק בcall of duty warfare ובהגדרות של המשחק הוא מזהה רק את הכרטיס מסך של אינטל, עדכנתי דרייבר ובהגדרות של הswichable הגדרתי לביצועים גבוהים והוא עדיין לא מזה את הכרטיס שאני רומה שהוא יעבוד איתו מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  14. Started by ziv2774,

אני רוצה לקנות כרטיס מספיק חזק שישמש אותי לפחות שנתיים יש לי אפשרות לקנות את 8800GTX רק שהבעיה היחידה שלי זה כניסת DX10.1 ולפי מה שהבנתי יש הבדלים בין DX10 ל-DX10.1 האם ההבדלים משמעותיים ?? והאם שווה להמתין?? אני קונה מארצות הברית

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by alfus73,

האם ניתן לחבר בחיבור - DVI את כרטיס מסך: Nvidia 6600 GT ל- מסך LG L194WS? האם אני צריך מתמאמים מסויימים או כבלים?

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by tamiravigan,

זה לחבר.. מעבד E6600 ספק:http://cl.ly/5pFB אני יודע, ג'נרי אבל אין מה לעשות.. כרגע יש לו 9500GT והוא רוצה לשדרג.. GTS250\GTS450 יעבדו טוב עם הספק הזה?

17. שמתי לב שמוכרים את כרטיס הR9800 NON PRO בPCH ב1700 ש"ח ואת גירסת הפרו ב2500 ש"ח אז למישהו יש ביקורת על ההבדלים בינהם במשחקים (בעיקר חדשים כי לא אכפת לי אם אני משחק בקוויק3 ב300FPS או ב320FPS)?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by tamiravigan,

קיבלתי את הכרטיס של ASUS GTS250 1GB GDDR3 הוא די קר(40-60 מעלות) אבל המהירויות שלו איטיות יותר מהרפרנס. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=B2t521mWV2pp2Fy4&templete=2 המהירויות שלו הן: Engine Clock 675 MHz Shader Clock 1650 MHz Memory Clock 2000 MHz ( 1000 MHz DDR3 ) הרפרנס זה: Graphics Clock (MHz) 738 MHz Processor Clock (MHz) 1836 MHz Memory Clock (MHz) 1100 הקירור הזה יחזיק OC?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. רציתי לישאול עד כמה ההבדל בין 8800GT לבין 9600GT מורגש בקריסיס ובכל שער המישחקים קיום כי אמרו לי שלא שווה לי ליקנות 8800GT אלא 9600GT מה אתם אומרים פורום יקר ועוד שאלה העם שווה לי לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA והעם המחירים יהיו טובים? תודה מראש :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  20. כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות המסך נהיה שחור לגמרי והמאווררים מפסיקים לעבוד ואז אחרי כמה שניות הוא חוזר עם הודעה שכתוב בה: עדכנתי דרייברים וזה פשוט לא מפסיק, אין לי מושג מה גורם לזה ולכן אין לי מושג איך לסדר את זה, חשבתי שעדכון דרייברים יתקן את הבעיה אבל זה לא עבד, רעיונות?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by itai1111,

והאם ה- RADEON 9600 PRO C3 128MB DDR שלהם הוא כרטיס טוב המוכר בחנות מנסה לשכנע אותי שזה חברת gygabyte אבל באינטרנט זה נראה כמו שני חברות שונות ובכתבה שקראתי היה כתוב שאלו חברות שעובדות בשיתוף פעולה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by bluemail,

שדרגתי את המחשב ונשאר לי רק הכרטיס מסך בתקציב שציינתי בכותרת . איזה עדיף לי 4870 או 260GTX ?

23. Started by sft,

יש לי כ.מסך של nVidia מאוד ישן (geforce 6500) והייתי רוצה לקנות חדש הבעיה היא שהמסך שלי גם לא כל כך חדש - הוא מסוג lg studio works e700b לוח האם שלי מסוג gigabyte k8 triton והמעבד שלי הוא מסוג amd athlon 64 (1 ג'יגה ראם) איזה כ.מסך כדאי לקנות (בעלות סבירה, מקסימום 850 שקל) שיתאים לזה ? האם ההתקנה קשה ? בתכלס המטרה היא להריץ משחקים על איכות נורמאלית, אני יודע שאני לא אקבל את מקסימום הביצועים בגלל המעבד אבל אני רוצה לפחות לנוסת להריץ דברים חדשים, שעם הנוכחי אני לא מצליח להריץ כלום תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  24. היי חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך זול... אז הוא ראה את 2 הכרטיסים האלו palit ti 4200 128mb & Msi ti 4200 64mb מה יותר כדאי הוא לא הולך לבזבז יותר מ 600 שקל. תודה ביי

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  25. למה בדיוק הגיעו למספרים האלה של 320 - 640 - 768 וכן הלאה מה הקשר של הקפיצות האלה לעומת הישנות

• 6 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים