כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש לקנות כרטיס עריכת\לכידת וידאו לצורך הורדת חומרים ממצלמת וידאו דיגיטלית ,אבל באיכות דחיסה גבוהה (שלא תהייה הורדה שתראה רע ברזולוציות גבוהות). התקציב שלי הוא 2000-2500 שח, ואשמח לקבל חוות דעת וכיוונים ו..אפילו חנויות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עכשיו שהחלטתי לקנות את הכרטיס התחלתי לברר יותר פרטים בSkyPC - חנות שהרבה ממכם נותנים כהצעת מחיר, הכרטיס הוא אכן 128BIT - מבירור עם החנות. בגולדטופ - למרות שכתוב שהוא 256BIT - בבירור איתם אחת מהמכירות אומרת, שאחד החזיר להם את הכרטיס בטענה שהוא 128 BIT ( לא אשמתם כמובן - אבל הם בודקים את זה). כרגע אני לא יודע איזה עוד חנויות יש.. אבל בשתי החנויות הנ"ל הכרטיס הוא כנראה 128BIT, לא זוהר במיוחד...
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הישן בסלון ויש שם פלזמה 42" של fujitsu יש לי כרטיס מסך geforce 440 mx הבעיה היא שאני לא מצליח לראות מעל 600*800 זה לא הכרטיס מסך- כי כשהוא עבד עם מסך רגיל הוא כן הראה רזולוציות אחרות מישו יודע איך אני מתקן את זה? (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר כמה כרטיסי מסך בשביל כמה מסכים איך אני מתקין דרייברים? פשוט מוסיף? נגיד שניים של ATI ואח של אנוידיה פשוט מוריד מהאתר של ATI שני דרייברים מתאימים ומהאתר של אנוידיה עוד דרייבר? כל ה6 יציאות יפעלו ככה? זה מעמיס על המחשב או משהו כזה? ואם יש למישהו בשלוף ככה בנצ'מארק למשחקים לכמעט כל הכרטיסי מסך או אתר שמשווה לפי בחירה תודה... לפעמים אני פשוט רואה כרטיס ישן וקשה לי להשוות אותו לכרטיסים החלשים של היום [6600 נגד 210 לדוגמא]
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בנוי בעבודה, כלומר מורכב מראש של HP. זה דגם מחשב / לוח אם: Hewlett-Packard HP Compaq 8000 Elite CMT PC מצאתי את זה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c01926344〈=en&cc=us&taskId=&prodSeriesId=4065894&prodTypeId=12454 כתוב שם לגבי כרטיסי מסך אבל נראה לי שזה יחסית ישן. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך ניתן להתקין עליו? יש לו X16. אני חייב שהוא יהיה אחד מהנתמכים ברשימה הבאה: במחיר סביר עד 500 שקל לדעתי זה יהיה בסדר. זה לא למשחקים אלא להחזיק את המסך שנפתח עליו דיון בפורום מסכי מחשב (27", רזולוציה 2560X1440). הוא לעבודה בלבד, לא משחקים. כרגע עובד עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. נתוני מחש…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, היום האתי בחנות מחשבים והזמנתי את ה Sapphire Radeon HD4850 Toxic. השאלה שלי היא לא אם זה כדאי, אלא אם יש מקום לשפר והאם המערכת שלי תספק את הדרישות מבחינת אי יצירת צ.ב. ו הספק ספק. המערכת שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.33 Zalman 9700LED GIGABYTE GA8i945PG-RH SUPERTALENT 2x1GB DDR2-800 4-4-4-10 @ 667Mhz (מעבד זוועה - תנור מיניאטיורי מחמם רגליים) Gigabyte Geforce 6200TC WD 80GB HITACHI 320GB HEC TRTF 400W TZAG ELITA Moded 8Fans Airflow - ok Geniune Windows XP SP3 המשחקים שאני קניתי ומתכננן לשחק בהם הם: RaceDriver G.R.I.D Supreme Commander C&C Generals Zero Hour GRAW 2 ועוד ועוד ועוד... כל המשחקים הם ברזולוציה של 1024X768. השאלה היא: האם המערכת תסחב?
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש סיבה מיוחדת שאני לא מוצא את ה9600 איקס טי של אסוס בשום מקום? אני רואה רק את של SAPHIRE, הם יותר טובים? איך הם באובר? מישהוא שיש לו יכול לתת ביקורת? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
טוב, אחרי שראיתי שהספק שלי לא בטוח מחזיק 1900XT :'( (יש לי ספק HEC AR-TF) אז אני פותח נושא חדש פה בפורום תצוגה... האם 7600GT כרטיס טוב? יריץ ברזולוציה 1280X1024 את כל המשחקים היום על HIGH? ועל רזולוציה של 1024X768? (יש לי 19 אינטש ואני לא על הרזולוציה הטבעית 1024X1280 אלא על 1024X768 כי אחרת קשה לי לקרוא מהמסך... אז אני גם יכול לשחק על הרזולוציה הזאת... למרות שאני מעדיף כמה שיותר גבוהה) עכשיו לגבי הכטיס שמצאתי: http://silkwaystore.com/store//catalog/product_info.php?products_id=512&osCsid=a093f5b51301c966bc54811d515e8740 האם הכרטיס משתלם? שימו לב לחברה - PALIT היא מוכרת? האם יש כרטיסים יותר משתלמים בסביבות ה - 800 שקל?
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל עובד משחקים תוכות שולחן עבודה רק שאני מפעיל סרטים לא רואים בכלל רק שומעים למה זה? הכרטיס מסך שלי זה ati radeon 9800pro
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי ב HL2 מים בגוון צהוב .. בהתחלה חשבתי שהשתינו לשם אבל בסוף התברר כי זה לא שתן (חברים אמרו לי שריטה בכרטיס או משו ) זה לא אמור להיות ככה ..כפי שידוע לי צריך להיות מים צלולים אני מישתמש בדריבר 71.40 ויש לי xfx6800 עזרה בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, דחיתי את ההחלטה המחודשת שלי כבר קרוב לחודשיים ועכשיו אני כבר צריך ליהיות שלם עם עצמי... הזמנתי X800 XTPE, כל ההכנות נעשו כבר בשביל התינוק החמודי המיוחל,קניתי ספק חדש ,OC חזק(2.4@3.6)הוספתי זכרון שיפרתי זרימה,טוב אתם יודעים איך זה עם תינוק חדש ;D... בקיצור,כשהוא כבר הגיע לארץ ,טוב, תקין הוא לא היה...(בין היתר קירור שבור,טרנזיסטור מוזר הסתובב לו בשקית והיה אפילו איזה משהו קרמי רופף)בכאב רב שלחתי אותו חזרה,ולא מזמן(האמת שכן מזמן חח) ATI החזירו תשובה (אם תרצו אני אעלה לכאן ת'מייל):הX800 PE זמין רק בCOMP4U ובbest buy משהו כזה והם כבר לא מוכרים אותו מהחנות הוירטואלית,ונחשו מה -לחנויות האלו גם נגמר הסטוק שלו...(למרות שאני לא יודע מה המצב נכון לעכשיו,אבל לא סביר מדי שיש לה…
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה להביא כבר את המחשבב ופשוט שיגעתם אותי פהה. תגידו לי פעם אחתת ולתמיד . מה כדאי לקנות ? ריידון או ניבידיה ? HD4850 או 8800GT ? תודהה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש ובינתיים שני המסכים האלה עושים עליי רושם טוב מבחינת המחיר שלהם והביצועים שלהם. אודה לכם אם תאמרו לי מה דעתכם, איזה מסך עדיף? .FLATRON 17 795 FT או 17'' VIEWSONIC G75F המחיר של שניהם הוא בסביבות ה 1250 ש"ח. אם אתם חושבים שיש מסך יותר טוב במחיר דומה, אל תתביישו לציין אותו. תודה
-
השימוש הוא להרצת משחקים מאוד על רמה כגון: GTA שיוצא בקרוב, המפרט הוא כזה: כרטיס מסך: Radeon x1950xt 256 MB אני כמעט בטוח שזה 256 MB intel® Core ( TM )2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz 3.17 GHz, 2.00 GB of RAM ( מועתק, אני לא כל כך מבין מה אני צריך לרשום כשמבקשים מפרט, מקווה שזה בסדר ). אז איזה כרטיס הכי כדי לי לקנות? בינתיים גם CRYISIS החדש לא פועל לי על הגדרות גבוהות חח
-
- 14 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, וראיתי שיש הבדלי מחירים עצומים על אותו סוג כרטיס, אצל יצרנים שונים. במידה ואני לא מתכוון לעשות OC, איזו חשיבות יש ליצרנים? האם GigaByte נחשבים טובים?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כל אתר מספרים סיפור אחר האם משהו יודע כאן אם באוקטובר יהיה כרטיס מסך 20NM ? עדיף עם קישור מדוע חושב מה שחושב
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הכרטיס http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=473796 המחשב שלי הוא עם אפיק AGPX4 האם הוא יוכל לעמוד בזה!?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתלבט בלקנות כרטיס מסך והייתי רוצה לדעת איזה מן השתיים שבכותרת לקנות. התקציב שלי הוא עד כ 600 ש"ח. הכרטיס של נוידיאה הוא של Point Of View : 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E והכרטיס של ATi הוא של Sapphire : X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E אם צריך יותר פרטים פשוט תרשמו, או שכדאי כרטיס אחר אני פתוח להצעות.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כידוע יש שני חברות ששולטות על הכרטיסים הגרפיים " ATI ו NVIDIA מה ההבדל בינהם ? ואיזה עדיף מבחינת משחקים? ראיתי שבעבר הרוב הללו והמליצו על ATI, אבל אני גם קורא שיש לו (ATI) הרבה בעיות עם הרצת משחקים מסויימים (בניגוד לNVIDIA) אין פה סתירה ? בתודה מראש, יוסי
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED נראה לי ממש אחלה למערכת AGP.. מחכה לשליח.. 1500 שקל כולל משלוח 3 שנים אחריות נקנה מנועה :-) המערכת AMD 64 3000+ @2300mhz 1024 ddr a-data kn8s s754 AGP
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לכם המלצות על כרטיס מסך לPCI-E ? מטרה: משחקים... מחיר: בסביבות ה1000 ומשהו ... תודה לכל מי שעוזר!
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי ההודעה בקשר לאיזה כרטיס לבחור (בחרתי בסוף ב Radeon 9700 Pro ) ותיכננתי לקנות את הכרטיס מ- GigaByte אבל עכשיו יש לי התלבטויות אם לקנות "הרקולס"....מה עדיף או שיש חברה יותר טובה? - ואל תיתיחסו למחיר.. עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה אני מתכוון לעשות OC..
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-