עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קודם כל אני מצטער מראש אם זאתי הפעם ה-500 שמישהוא שואל על הנושא הזה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה, יש לי בחדר ממיר כסוף מהחדשים הקטנים יותר של יס ואני מתלבט בין לקנות טלויזיה יחסית זולה (500-600 שקל) ובין ולמצוא דרך לחבר את הממיר למסך של המחשב שלי. אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם צריך כרטיס מיוחד בשביל לחבר את הממיר למחשב או שמספיק כרטיס גרפיקה ממוצע (לא כזה שמקבלים עם המחשב)? 2. אם כן, כמה כרטיס סטנדרטי כזה יעלה בערך? 3. האם התקנת הכרטיס מסובכת?(בשביל מישהו שהמקסימום ידע שלו זה לחבר כרטיס זיכרון או כונן סי די) 4. אם אחרי שחיברתי את הממיר למחשב המערכת כולה תיהיה נוחה ובאמת תוכל להחליף טלויזיה אמיתית?(לא יהיו יותר מידי תקלות והתמונה תיהיה חל…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  2. כמו שכתוב בכותרת מחפש כרטיס מסך כמה שיותר חזק לצרכים האלו, כמו כן מתוכן גיימינג כבד על מסך הU2311H. בנוסף המפרט שלי כרגע הוא: מעבד Q9550S בOC של 3.6GHZ עם צריך עוד כוח עיבוד אני יכול לנסות להגיע ל4.5GHZ . זיכרון 4GB זיכרון בDC. כרטיס מסך GTX275 שכרגע מספיק לגיימינג אבל קצת צולע בכל מה שקשור לתוכנות בסגנות הSDK, יש אפשרות לOC עם צריך. ספק כוח HEC WIN+ 700W כמו שאפשר להבין יש לי מערכת שלפחות לי ניראה מכוונת לאזור המינימום של תוכנות בסגנון הזה, לכן מחפש כרטיס כמה שיותר חזק לשימושים האלו, כרגע אני חושב לקחת משהו בסגנון הGTX480 אבל יש מצב שאולי אני צריך בכלל לוותר על הגיימינג ולקחת את הQUADRO 4000 2GB, מה דעתכם אולי מישהו יכול לכוון אותי ?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  3. טוב כמו שכל הפורום כאן יודע, מוכרים בנועה כרטיסי X1800XT 512 ב2150 שקלים. בתחילה היו כרטיסים של ספיר וקונקט 3D שלפי מה שראיתי כאן ונאמר לי על ידי הנציג מכירות שלהם הם פחות או יותר זהים. מה שכן הוא טוענים שהם נותנים 3 שנות אחריות לקונקט ורק 2 לספיר. מזה כמה ימים הכרטיס של ספיר ירד מהאתר, וההסבר שלהם לעניין היה שהמלאי נגמר ויתחדש בעוד כשבועיים (אגב גם לגבי הכרטיס של קונקט גם לא רשום שהוא במלאי אבל הוא עדיין קיים באתר) רציתי לשאול אתכם, שחלקכם בוודאי עוקבים אחרי הלך הרוח בשוק (מחירים וכו') במשך יותר זמן ממני, מה נראה לכם שיקרה: 1) ימשיכו למכור כרגיל וגם יביאו מלאי חדש של הספיר? 2) יפסיקו למכור את הכרטיס הזה על מנת לפתות אנשים לקנות משהו יותר יקר (כמו XTX או 1900..)? 3) ימש…

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7300 gt ונשרף לו המאוורר על הכרטיס מסך! הכרטיס מסך נקנה לפני שנה וחצי האם האחריות עדיין בתוקף?

5. אני מתלבט בין ה-HD4870 ל-9800 GTX+. ברור שהראשון הרבה יותר מהיר, אבל ניתן להשיג את השני במחיר משמעותית יותר זול. מה שמדאיג אותי בנוגע לשני הוא חוסר התמיכה ב-DX-10.1. האם זה משנה? האם זה ישנה בעתיד? האם זה ישתנה בעתיד?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by Electric Boom,

היי, דחיתי את ההחלטה המחודשת שלי כבר קרוב לחודשיים ועכשיו אני כבר צריך ליהיות שלם עם עצמי... הזמנתי X800 XTPE, כל ההכנות נעשו כבר בשביל התינוק החמודי המיוחל,קניתי ספק חדש ,OC חזק(2.4@3.6)הוספתי זכרון שיפרתי זרימה,טוב אתם יודעים איך זה עם תינוק חדש ;D... בקיצור,כשהוא כבר הגיע לארץ ,טוב, תקין הוא לא היה...(בין היתר קירור שבור,טרנזיסטור מוזר הסתובב לו בשקית והיה אפילו איזה משהו קרמי רופף)בכאב רב שלחתי אותו חזרה,ולא מזמן(האמת שכן מזמן חח) ATI החזירו תשובה (אם תרצו אני אעלה לכאן ת'מייל):הX800 PE זמין רק בCOMP4U ובbest buy משהו כזה והם כבר לא מוכרים אותו מהחנות הוירטואלית,ונחשו מה -לחנויות האלו גם נגמר הסטוק שלו...(למרות שאני לא יודע מה המצב נכון לעכשיו,אבל לא סביר מדי שיש לה…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by Dima323,

שתי המסכים עולים +- אותו מחיר בסביבות ה 650-700 שח היתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הדגמים ואיזה יותר מומלץ מהם כמו כן אם אתם חושבים שיש מסך יותר מומלץ ממינו תצינו את הדגם

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by zombie,

אני קונה מסל 24 שבין היתר ישמש אותי לגיימנינג(בעיקר FPS) האם הוא יצליח להחזיק משחקים ולהריצם חלק?לדוגמא CALL OF DUTY 4? תודה רבה מראש!

9. שמעו חבר שלי רוצה לקנות כרטיס במחיר 800 שקל ככה אז השאלה שלי הוא מה עדיף מהכרטיסים הבאים?: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6652&CatCode=123 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7083 איזה מהם הכי טוב בביצועים ? הכרטיס בעיקר צריך להריץ על 100 FPS את CS 1.6 כי זה מה שהוא משחק כל היום =/

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by Flea,

אז קניתי אותו אתמול, HD4850 של SAPPHIRE. שאר המפרט: E6300 GA 965P-S3 2G DDR2 667 אני יודע שיש צוואר בקבוק, אבל משו פה עדיין לא הגיוני: ב3DMARK 06 אני מקבל: http://img71.imageshack.us/img71/1269/93552198zd8.jpg ובVANTAGE אני מקבל: http://img145.imageshack.us/img145/3443/76561986wb3.jpg אני אמור לקבל 11K בMark 06 ולפחות 5500 בVANTAGE לפי Guru3d: http://www.guru3d.com/category/vga_1/ אז ברור שקיבלתי תוצאות נמוכות מאוד בגלל המעבד, אבל קיבלתי בGPU SCORE 6300 שזה נחמד ביחס למה שגורו אומרים.. מה עושים? זה מציק לי שאני מקבל תוצאה שכל כך לא מגיעה לי :'(

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by gforce,

הי, יש לי כרטיס טלויזיה ישן שהחלטתי להחזיר אותו לשימוש. leadtek winfast tv2000 xp התוכנה שאני מנסה לעבוד איתה היא chris tv . אני מנסה לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלויזה ואני קצת בבעיה. כאשר חיברתי את הטלויזיה לממיר זה עבד אז השארתי את החיבור לממיר ובמקום זה תקעתי את הכבל וידאו לכרטיס גם ל svideo וגם ל av . ניסיתי לסרקו תחנות בתוכנה ללא הצלחה. מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת נכון ? לאיפה אני אמור לחבר את הכבל ? איך אני אמור לסרוק תחנות ? תודה

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  12. שלום לכולם, איזה כבל (עם איזה יציאות) אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלויזיה (את הסאונד אני מחבר בנפרד למערכת) כמה בערך צריך לעלות כבל כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by aviel131,

האם המחיר של הכרטיס ירד בשנת 2010? או שישאר תמיד בסביבות ה3 אלף?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. כמו שרשום בכותרת רק הכוונה היא לכרטיסים של NV מסדרות הGTX השונות (חוץ מEVGA שאני יודע שהיא תומכת). רק לחדד , הכוונה היא לא לתוכנה כמו GPUTOOL אלא לתוכנות מבית יצרנית הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  15. שלום. אני מרכיב מחשב לאחותה של אישתי, ומכיוון שהתקציב לא נותן לי להתפרע, אני נאלץ לחסוך בכל מיני דברים. מכיוון שהמחשב לא יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אז הוחלט לחסוך קצת על חשבון כרטיס המסך (המחשב לצורכי גלישה, עבודה עם תמונות, סרטים וקצת משחקים). אני לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקחת, כזה שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר ומצד שני לא יהיה מאוד יקר. ולכן אני פונה אליכם, חברים, שתעזרו לי. את המפרט הבא עזרו לי להרכיב חברי הפורום, ואני מודה להם על כך, נשאר רק פריט אחד אחרון לסגור - כרטיס המסך. מעבד: Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX. פתרון-קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L. זיכרון: 2x1GB DDR2 G.Skill 800…

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  16. לוח GA-73PVM-S2H (עם GeForce 7100 מובנה) Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz יש לי על המדייה סנטר windows 7 עכשיו שאני רואה שם סרט HDMI המעבד מגיע ל 95% והסרט מקטע לפעמים עד כן עוד איכשהו הגיוני כי זה 1080P הבעייה היא שסרטים רגילים ואפילו סטרימינג מהאינטרנט שזה ברזולוציה נמוכה נתקעים מדי פעם לשנייה והקטע שהמעבד על איזה 1% ככה שזה רק כרטיס מסך לא? אולי הGeForce 7100 לא סוחב על הרזולוצייה של התצוגה (1920 × 1080)? למישהו יש רעיון לפתרון?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by yortem,

הבנתי שיצא משו חדש שטוב ל battlefield 4. איך אני בודק אם יש לי תדרייבר הכי עדכני ומה בדיוק יצא חדש?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  18. זיכרון מעל 256 מועיל למסך 22 ? למשל הכרטיס שלי x1950p תומך במסך hd {אני יודע שהוא תמוך hd למשחקים אבל אני לא יודע אם זה קשור למסך}

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by SEangel,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128D.htm# או http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה בכלל משנה מי היצרן (לשימוש רגיל, לא אוברקלוקינג)?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by פומה,

כבר כמה זמן שאני מחפש להחליף את המסך הישן שלי, קראתי את הריוויואים האחרונים באתר של toms' hardware וגם את הטופיקים וההערות ואפילו את הסיכום הממצה של ^DarK-MinD^? ב-FAQ של הפורום הזה. אבל יש לי בעיה אחת, כל המסכים שדובר עליהם לאחרונה גם בפורום הזה וגם באתרים אחרים מוצעים עבור פלח ה-High End כך שמחירם מתחיל מ-1800ש"ח והשמיים הם הגבול (בערך). אני לא מחשיב את עצמי כ-High End User אלא כ-Low-Medium Range User (אין לי צורך במסכים מקצועיים למשחקי מחשב או תוכנות גרפיקה מקצועיות) כך שלהוציא 1800ש"ח על מסך 19" לא בא בחשבון מבחינתי. לכן החלטתי לבדוק מה מציעות חברות אמינות כמו ViewSonic ואחרות בתחום ה-1300ש"ח (מקסימום!) זאת מאחר וחבל להשקיע במסך יקר כשתוך 3-4 שנים מסכי ה-LCD יהיו נחל…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

איזה כרטיס מסך עדיף מכל הבחינות [כולל OC] ?? x1800XL או 7900GT בבקשה להמלצות וחוות דעת ממכם...

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by Henry,

תוכלו להסביר לי בבקשה, מה זה DX10? ומה יש בו שאין בDX9? ומה זה FPS?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  23. אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  24. יש לי מחשב בעל מפרט: Q6600 GB DSR3 P35 2X 2GB 800 HZ חשבתי להחליף לוח ל ASUS P5N עם nForce 650i ולהתקין SLI זה שזה לא ממש מערך משתלם כבר הבנתי ממה שכתוב פה... אבל בכל זאת היתי רוצה לדעת כמה שיפור זה אמור לתת וכמה בשטח? או אים מישהו ניסה כבר 8800 GTS SLI היתי שמח לקבל דעה! אשמח גם אים מישהו יתן לי איזה לינק לאתר שביצע השואות בין SLI שונים! בכול אופן כל דעה כל עצה ממקור מוסמך ולא רק ממה שקראתם תתקבל בברכה... יש הרבה משקל לדעות שתיתנו לי להחלטה שלי תודות מרואש....

25. מסך 17 אינטש עם זמן תגובה נמוך, האם הוא איכותי כמו שהוא נשמע? איך נראה לכם? (גם מאוד זול יחסית...) Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg

• 7 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים