כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן- פנטיום 4 1.4 וברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלו. השימושים שלי הם סרטים וכד' (יש לי מסך חדיש). איזה המלצות יש לכם כמובן בתקציב לא גדול של עד 400 ש"ח? תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: לוח: gigabyte GA-i915md-g socket 775 מעבד pentium III 800 זיכרון 2GB כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE 6200 כרגע אני לא מצליח לראות סרטים ברזולוציה של 1080p הסרט נתקע כל הזמן (720p עובד מעולה). כמו כן אני לא מצליח להפעיל את DXVA. רציתי לדעת: 1. האם ה-DXVA בכלל יכול לעבוד עם החומרה שיש לי? או שאולי יש דרך אחרת לראות 1080p עם המפרט הזה? 2. האם כרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה ואם כן איזה כרטיס זול ושמתאים ללוח שלי כדאי לקנות? תודה, אלון.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי כמה דגמים של כרטיסי מסך הראשון Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI עולה 1445 השני של inn3d GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1050 השלישי INNO3D GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1180 הכרטיס מיועד להריץ משחקים כבדים אני עוד לא יודע לאיזה מסך הוא יתחבר אבל זה יהיה מסך 24 אינץ עם רזולוציה די גבוהה. מבחינת מחיר בין 1445 ל1080 או 1180 זה די משמעותי אני מאוד רוצה לדעת מה אני מפסיד ומה אני מרוויח ובכלל מה השוני בכל כרטיס (הלוח תומך גם SLI וגם CF ככה שהחברה לא ממש משמעותי ) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 2200 ש"ח אם יש לכם משהו אחר להציע אשמח לשמוע אני רוצה אוטו בעיקר למשחקים וגרפיקה אם אפשר גם לעריכות של וידאו וטלויזיה
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כיום ג'פורס 4 MX440 , אני רוצה לשדרג את הכרטיס לכרטיס יותר טוב בעיקר כדי שמשחקים מהחדשים יותר כמו סאן אנדרס ,ניד פור ספיד וכו' יפעלו חלק , אבל בנוסף גם שיהיה לי לשנים הקרובות ולא עוד שנה אצטרך להחליף. הסכום שיש לי הוא בין ה-250 -350 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! קיבלתי הצעה לקנות 6600GT של גיגה בייט Gigabyte nVidia NX66T128VP 6600GT 128MB VIVO +הארד דיסק של WD WD2000JD 200GB 7200 8MB SATA וכל זה ב 1470 שח והכל כמובן כולל אחריות האם כדאי?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך 19" CRT בתקציב של 1000-1200 ש"ח. אשמח אם תתנו לי דגמים מומלצים יותר, ועדיף מניסיון. בתודה מראש, נועם.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המסך הדק שלי כנראה נשרף... רציתי לדעת לאן אפשר לשלוח אותו לתיקון במידה וכבר אין עליו אחריות והצעה למסך דק חדש בסביבות ה 1000 ש"ח +- 15" (אם יש 17" במחיר דומה אז סבבה...) תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אוקיי....... ברור שלהגיד הרבה יותר קל מלעשות. אבל בכל זאת.... למה בעצם אין גם מאגר המהרה לכרטיסי מסך? לדעתי יהיה נחמד אם תהיה איזה טבלה לזה. גם אם לא להמהרה.... פשוט שכל אחד יכתוב שם פרטים על הכרטיס שלו כגון אם איזה זכרונות הוא בא וכו'.......... ככה כל אחד שירצה לקנות כרטיס ידע פרטים לגבי הכרטיסים שנמכרים.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
קניתי GTX 1070 וקיבלתי קוד לwatch_dogs_2. הבעיה היא שכבר קניתי את המשחק בלי קשר. יום אחרי שקניתי, המבצע התחלף לקבלת קוד for honor/ghost recon wildlands.. החברים בTMS הציעו לי להחליף עם מישהו שקנה עכשיו את הקוד. מישהו מעוניין? פורסם גם בפורום משחקים.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכרטיס צריך לשמש להכנסת וידאו אנלוגי למחשב לטובת המרה לDVD. תודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מבקש המלצות שיהיה עם קרור פסיבי וכן מה ההבדל בין 128 ל-256 ביט האם ההבדל משמעותי מאד תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שאפשר עד 1700ש"ח. זה דחוף כי אני רוצה לקנות ביום שישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000 (ללא מסך) . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים+", אני רוצה כרטיס מסך מדרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אני יכול לחכות עם הרכישה 2-3 חודשים. האם צפוי בקרוב שחרור חדש בתחום כרטיסי המסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים"? האם כדאי לי לחכות לאיזה כרטיס מסך כלשהוא? 2. הייתי שמח אם תהיה לי אפשרות לעשות OC רגיל לכרטיס מסך (אבל לא למעבד). אשמח לכרטיסי מסך שקל להמהר אותם או כאלה שכבר OC במפעל. יש הצעות לפירמה ספציפית? (למשל, בעבר המהרתי SAPHIRE עם קירור פסיבי בכמעט 30%!!!) 3. בין האפ…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, סיכוי טוב שכרטיס ה-GTX470 שלי עומד להחזיר את נשמתו ל-nVidia (אחרי כמה דקות של הפעלת גרפיקה כלשהי אני מקבל ריבועים צבעוניים על כל המסך או צורות הנדסיות מוזרות והמחשב מאתחל את עצמו. באנגלית זה נקרא Screen scramble). מכיוון שמדובר במחשב מסוף שנת 2010 אני לא מעוניין להשקיע סכום גדול בכרטיס חדש, משהו באמצע הדרך, כזה שיספק את התמורה הכי טובה לכסף ועדיין יריץ את המשחקים החדשים ביותר גם אם לא על ההגדרות הגבוהות ביותר. יש לי חיבה לכרטיסים של nVidia וסיכוי גבוה מאוד שאני ארכוש כרטיס חדש מ-RSM בכפר סבא כי שם המחשב שלי נמצא ושם אני מעוניין שירכיבו ויבדקו כרטיס חדש. מה אתם ממליצים בטווח של 500-700 ש"ח (סטייה של 100 ש"ח לא נוראית)? באופן כללי, האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס מסך ע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב באתר אחר והכרטיס מסך יקר לי וגם אני לא צריך hd כי לא יהיה לי מסך hd אז אם אתם יכולים לעזור לי ולמצוא כרטיס מסך אחר באתר זה המחשב http://tms.co.il/preview/spec/y2ha98n6/1 וזה האתרhttp://tms.co.il יש לי כמה שאלות לגבי המחשב אני יודע שזה לא הפורום אבל כבר פתחתי אשכול על המחשב וחבל לפתוח עוד אחד. 1.המחשב מגיע עם windows? 2.במחשב יש מערכת קירור כמו מאוורר אחרת המחשב ישרף ברגע שאני אדליק אותו נכון? 3.המחשב הזה מסוגל להפעיל כמה דברים ביחד? לדוגמא: אני משחק במחשב ולבנתיים תוכנת האנטי וירוס סורקת את המחשב ו\או לבנתיים המחשב מוריד הורדה 4.המחשב יכו להפעיל את המשחקים האלה?:world of warcraft sims 2\3 heroes 3 call of duty GTA IV PES 2010 rome buttlefiled conter strik…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ובכן ככה, יש לי בקשה ממכם לאלו שיש באפשרותם להציג לי כרטיסים שעונים על הדרישות הנ"ל- א. כרטיס שלא עולה על תקציב מכובד של 1200 ש"ח (כולל מע"מ, לא כולל משלוח). ב. כרטיס מסדרת הGeForce 4 ti. ג. חשוב - הכרטיס לא מיועד לאוברקלוק, כך שהקירור לא מעניין במיוחד, אני מעוניין בכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה. ד. כמובן שבהצעות תגידו לי מאיפה המחיר, ושל איזה חברה.. מצטער על הדרישות הנוקשות, אך הבנתי שללא הגבלות הדיונים נוטים להגרר לוויכוחים מיותרים, בכל אופן תודה לכולכם מראש. :saint: נ"ב, אם יש באפשרותכם לרשום אם יש סיבה מסויימת לקנות את הכרטיס במועד מאוחר יותר (בגלל יציאת הראדון החדש) אני אשמח...
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבקש הצעות לכרטיסי מסך טובים בסכום של עד 500 ש"ח בערך. ברור לי שלא אוכל לקנות את הכי חדישים והכי מתקדמים אבל אם יש משהו טוב במחיר הזה שיוכל להחזיק אז אשמח לדעת . ממה שראיתי אפשר להשיג RADEON 9200 או G- FORCE 5FX 5200. לפי דעתכם מה כדאי לקנות? (לא חייב דווקא את שני אלו) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה שחשוב זה 1280 מעשי , בהירות, והשליטה בתמונה, כי עם הצבע אני מאמין שאפשר להסתדר בעזרת כרטיס המסך. אני גם בודק MAG 996FS שעולה 1000.. כי אני רגיל לשפופרת רגילה ולא סבור ששטוחה הכרחית. וגם הנדסה טובה שלא יתפרק אחרי שנה ??? בקיצור, משהו טוב במחיר טוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. הכרטיס מסך שלי GTX260 gainward הלך לעולמו.. יש לי אותו רק שנה, והוא עדיין כלול באחריות אז לקחתי אותו לפנדה מחשבים והיום הם התקשרו אליי ואמרו שהחליפו לי אותו ב GTX 460 . עכשיו השאלה שלי היא מה אני צריך לבדוק??? כי לא נשמע לי הגיוני שיחליפו לי אותו בכרטיס כזה (או שאני טועה :s05:) תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ספק 480 rpw לוח אם ga-p35-ds3 גיגבייט מעבד intel e6750 2.6 ghz c2d ראם 4g kingston כנראה שלא הייתי צריך הכל בכל אופן אני מעוניין לקנות כ.מסך בסביבות 600 שקל (לא יותר במאה) אם אפשר להציעה בין ati ל inveda בסכום הזה וגם איזו חברה של רכיבים כמו biosrar gigabyte asus וכ"ו ועוד שאלה יש חברה שנקראת leadtek שאפשר לקנות ג'י פורס 9800gtx ב600 שקל איך החברה מוקרת לכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חברה חבר שלי הציע את הכרטיס הזה ב200 שקל... וnVIDIA GeForce PX7600GS 512 mb PCIeוLeadtek שווה?
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-