כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
-
-
יש לי 6600GT הרצתי את המשחק סוואט 4 , בזמן המשחק היו תקיעות כל כמה שניות למשך איזה 3 שניות , פתאום אחרי איזה 3 תקיעות כאלה המסך נכבה , זה קרה גם ששיחקתי האלף לייף 2 . השאלה SWAT 4 אומר לרוץ לי חלק גם עם פילטרים אז למה זה ככה?? זוהי בעיה של התחממות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
NVIDIA GeForce 6600Le הכרטיס הזה טוב למשחקים כבדים?!?!?!?!? אם לא.. תמליצו לי על כרטיס זול וטוב למשחקים כבדים..
-
- 15 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה יותר איכותי בהקלטות תכניות לדיסק הקשיח ובכלל ויזואלית בכבלים דיגיטליים? שניהם עולים לי 100 שח משומשים כל אחד מה עדיף... שמעתי ה98 ממש תותח.. אני מעוניין לשמוע דיעות תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4516 אני מבין שהוא די סטדרטי השאלה אם הוא יהיה טוב למשחקים וסרטים
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתכנן בנית מחשב HTPC וברשותי כמה רכיבים ישנים שהייתי רוצה להשתמש בהם כדי לחסוך. המפרט המתוכנן: P4 1.6 נורט'ווד 400MHZ 512K 1GB DDR400MHZ HD 2400PRO 256MBGDDR2 AGP האם הרכיבים הנ"ל יצליחו להריץ סרטי HD720P? המחשב יחובר למסך LCD 37 אינצ'.
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך שישמש למשחקים ולעבודה גרפית בסיסית ( פוטושופ וכאלה) בתקציב של עד 1000 שקל למחשב Dell Optiplex 620GX יש לו ספק של 305W או 2 כרטיסי מסך עד 1000 שקל שניהם. תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
גרסא 1: N66T128D . אשר לה אין VIVO, אבל יש מאורר בכרטיס. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 גרסא 2: N66T128VP- יש VIVO, אין מאורר בכרטיס. http://www.pandas.co.il/product_inf...roducts_id=9514 N66T128D בבקשה, תמליצו על אחד מבין השניים! בלי הקשר של מחיר. רק מי יותר טוב. אותי מדאיג שלשני אין מאורר על הכרטיס. מאד מדאיג.
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר סוחב המון זמן עם הכרטיס מסך שלי. הבעיה היא שאחרי פרק זמן (לא קבוע, יכול להיות כמה דקות ויכול להיות כמה שעות) שאני משחק המסך פשוט קופא ו"מתעוות" עם פיקסלים בצבעים מוזרים. שמתי לב שהבעיה חוזרת במשחקים מבוססי מנוע UNREAL כגון: Unreal Tournament 3, The Last Remnant, (?)Assassin's Creed. אני שומע את המאוורר של הכרטיס בבירור שהוא מתאמץ (רעש נוראי ד"א) וה BLUE SCREEN שמופיע מציין שזו בעיה עם כרטיס המסך. כמובן שהדרייברים מעודכנים לגרסא האחרונה, והחלפתי שני הארד דיסקים מאז אז המחשב עבר התקנה של VISTA מחדש. אני מאמין שמקור הבעיה היא בהתחממות יתר, אבל אני לא מבין מדוע זה קורה רק עם מנוע ה UNREAL ספציפית... אם מישהו יכול להאיר את עיניי אני אשמח. …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. לפני כשנה קניתי X1900GT כלשהו. אחרי חצי שנה הוא התחיל להתחרפן עליי והלכתי לממש אחריות. החנות ה...אמינה...הביאה לי כרטיס...(שלי היה של POWERCOLOR) של ספיר שהיה ברור שהמדבקה של ספיר הודבקה על המדבקה המקורית (ראו את הציור ממתחת...ושהחור למאוורר לא התאים)...בשיא טיפשותי לא רשמתי מספר סיריאלי וכך חזרתי הביתה לגלות כרטיס שעושה ארטיפקטים מטורפים ובלתי שחיק לחלוטין. הלכתי לסניף אחרת של הרשת סיפרתי את הסיפור שמתי אותו שוב לתיקון...אחרי שבוע באתי וגיליתי להפתעתי הרבה שהכרטיס שלי הוחלף בX1950XT (סיפור אמיתי!) שמח וטוב לב חזרתי הביתה...אבל מה? עליה וקוץ בה... אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ולא משנה מה עשיתי (כולל אוטומייטד קלוק קונפיגוריישן יוטיליטי)...המהירות ליבה היא 500 והמה…
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אתר או פורום בנצ'מארקים להשוואות של כל מיני כרטיסי מסך. כמו בעמוד הזה, רק ליותר כרטיסי מסך: http://hwzone.co.il/reviews/6800gt/7/ תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב לא מזמן, והכל היה בסדר גמור, משחקים רצו מהר מאד. לפני כמה ימים נכנסתי ל VICE CITY עם פילטרים (BEST QUALITY) וכשאני מסתובב עם האוטו כל מה שקרוב זז חלק, וכל מה שרחוק זז מאד לאט, וגם עם עיוותים (מן תמונה שבורה, זזה לא בצורה אחידה). מה שמוזר לי שפעם זה לא היה ככה, וגם המחשק רץ על 80 FPS עם פילטרים. מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי להעלות את הזיכרונות בעוד 3 MHZ (כהתחלה) והיתה לי תמונה מרוחה ומטושטשת, אז החזרתי את זה לרגיל והתמונה חזרה להיות טובה. יכול להיות שזה גם עשה משהו?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכותברת מסבירה הכל אני פעמיים כבר לחצי על משהו במקלדת ובטעות הכנסתי את המסך שלי ל SUSPEND וני מדגיש SUSPEND ולא את כל המחשב ל STANDBY. אני מחפש תוכנה שאני יכול להפעיל או אולי איזשהו מקש קיצור שיכבה את המוניטור עד שאני ילחץ על המקלדת או עכבר כי אני משאיר את המחשב תמיד עובד אבל המונטור לא ויוצא מצב שאני יותר מדי פעמים ביום נידש אליו ומכבה ומדליק ע"י לחיצת כפתור שזה מקצר את חייו בטוח. נסיתי את TRAY COMMANDER אבל משומה הפקודה SHUT MONITOR OFF לא עובדת על המוניטור שלי, אולי בגלל שהוא מחובר דרך כניסת DVI (אם לא אמרתי יש לי LCD 19). תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתענין בזמן האחרון בקניית כרטיס מסך בסכום יחסית סביר שיגרום למשחקי מחשב חדשים (הכוונה גם לאלה מהשנה שנתיים האחרונות וגם החדשים שיצאו) לעבוד בצורה טובה ללא בעיות. מצאתי בנתיים כרטיס שנראה טוב ורציתי לבקש אם מישהו מוכן להסתכל עליו ולהגיד לי את דעתו או המלצה על כרטיס (בסביבות הסכום הזה או אולי טיפה יותר) ועוד בקשה אם למישהו יש אתר בעברית עם ביקורות על כרטיסי מסך שבבקשה יתן לי קישור ואני צריך חיבור agp x8 ו256 מגה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8073 תודה רבה לעונים!
-
- 43 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין ברכישת כרטיס מסך ושמתי לב שלכרטיס שהמליצו לי למשחקים ואוברקלוק (GTX260) יש כמה מחירים, נע מאיזור 950 ש"ח לאיזור 1600 ש"ח. מה שאני לא מבין זה, אם אותו כרטיס נמכר בכמה מחירים למה לי לא ללכת על הכרטיס הזול ביותר וזהו? זה הדגם המלא שהומלץ לי: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GEFORCE GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL 1561 ש"ח. יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר או שלהישאר עם זה וזהו? אני לא קונה את הכרטיס בארץ, כך שאוכל להשיג אותו במחיר מוזל יותר אז אם יש לכם הצעות לכרטיס טוב יותר מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואוברקלוק עד כמה שאפשר לתקציב של עד 2000 שקל אפילו אני אשמח, רק של NVIDIA. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤1100 כרטיס מס…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי לאחרונה יצאו לוחות אם עם כרטיסי מסך משולבים וחיבור HDMI ותמיכה ב HDCP. האם זה כדאי לצורך סרטי HD בלבד? תודה
-
- 57 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע סרטונים ברזולוציה גבוה מקרטעים לי ביוטיוב. מחפש כרטיס מסך, שקט יחסית ב-idle, שיוכל לסחוב סרטונים ברזולוציה 2560x1440 או סרטונים עם פריים רייט של 60. יש לי מעבד core2dou e6600, זכרון 6GB וספק 500 ואט של אנטק. הכרטיס הנוכחי הוא amd hd5450. התקציב עד 500, עדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס במחיר הכי מינימלי שיוכל להריץ לי TF2 (מוד כבד גרפית של HALF LIFE 2). שיריץ חלק, ללא תקיעות וואט סו אבר, על גרפיקה גבוהה (ANTIALIAS X4). יש לי כרגע 8400GS שקניתי רק מהסיבה שהוא היה הכי זול (200 שקל לפני כחצי שנה), אחרי שנשרף לי X800GT02 בן כחמש שנים פתוח צינורות שהריץ את המשחק כמו שצריך על גרפיקה גבוהה במשך כל הזמן הזה. שאר המפרט (הקצת ישן שלי): Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE @ 2.2GHZ 512Mb 400MHz Kingston CL3 2x AN8 ULTRA S-939 nF4U SATA II ASUS 8400GS 512MB GDDR2 DX10 PCI-E Zalman CPU 7700 Cu HEC Compucase CI-6A21 400W
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב, ואני בדרך לסיום ההזמנה, המעבד שבחרתי הוא Q9300 לוח אם ASUS P5E, הכרטיס מסך אני אני מתבלט בין מה דיף: חשבתי על 3870, נראה טוב, וגם ישנה אפשרות להוסיף עוד כרטיס כזה בעתיד, אבל אז חשבתי כמה חשמל יוכל לי 2 כרטיסים . אז ראיתי יצא 9800GTX יותר יקר עולה איזה 1500 ש"ח, מוכן להשקיע כסף זה, אבל איזה כרטיס יביע ביצועים יותר טוב ויחזיק לי יותר זמן בין השלוש בלי לבצע OC לכרטיס. בין הלוח אם לכרטיסים שבחרתי יש תאימות 100%? יש אולי כרטיס רדיאון חדש בתווח המחירים +-1500 ש"ח שאני לא מכיר? תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-