עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הופיע בזמן ששיחקתי במשחק ונשאר עד עכשיו. נראה שהמחשב מתפקד רגיל רק שיש לי את הפיקסלים המוזרים הללו... What Happened? Radeon 9600XT Windows XP x64 Edition תודה. עריכה: מתנצל על הכותרת הראשונית. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by gab1234,

שלום לכולם ... ניסיתי להתקין משחק חדש ש"קניתי" , ושבאתי להפעיל את המשחק יצאה לי הודעת שגיאה שהכרטיס אינו תומך ב-"PIXEL SHADERS V.1.1". הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן נדמה לי שזו גרסה 163 ועדיין יוצאת לי אותה הודעת שגיאה. 1. מישהוא מוכן להסביר לי מה זו השטות הזו ? 2. ומהיכן אני אוכל להוריד דרייבר שתומך בפונקציה הזו? אני קצת מיואש אז עזרה מהירה תתקבל בהכרת תודה ענקית........

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by yair23,

שלום לכם, עד לפני כמה ימים היה לי בחדר את הPC עם כרטיס 7600GT .. חיברתי את ה7600GT לטלויזיית LCD שלי עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך וכבל קומפוננט .. עכשיו יש לי בחדר רק את הנייד שלי ויש לו כרטיס 7600GO ויש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO.. חיברתי את הכבל שקיבלתי עם ה7600GT והקומפוננט ליציאה הזאת והתמונה שקיבלתי בטלויזיה הייתה סגולה\אפורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? אני גם לא מוצא דרייברים שאני יכול להתקין על המחשב הנייד HP PAVILION 8371EA.. כשחיברתי את הכבל בדקתי בהגדרות של הכרטיס מסך וראיתי שיש לי רק אופציות של COMPOSITE ושל S-VIDEO .. כלומר לא היה של COMPONENT .... ובאתר של NVIDIA רשום ש7600GO תומך בHDTV .. אז איך זה שאני לא מצליח לראות בטלויזיה נורמלי עם הקומפוננט ? יכול להיו…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by timac,

בטעות שמתי מגנט ליד המסך ועכשיו יש לו בצד כזה סגול ובאמצע ירוק יש משהו לעשות או שאפשר לקרוא קדיש?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. מדובר במערכת תקציבית, שתבוסס על לוח Gigabyte GA-P35-S3 . עלות כרטיס גרפי מינימאלי מבוסס 8500GT (עליו חשבתי) הוא כ500 ש"ח. חשבתי (וגם פירסמתי) רעיון לגבי שימוש בכרטיס עם ערכת שבבים - G33 - שכולל מעבד גרפי של אינטל 3100 . מסתבר שהמעבד הגרפי הזה מסוגל להוציא DVI/HDMI COMPOSITE וכו , אך יצרני כרטיסי האם אינם נותנים יציאות כאלו. כאמור, הצעה לפתרון ע"י כרטיס ממשק, שנותן את היציאות המתאימות כאן: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=538&page=2 http://wiki.x.org/wiki/SDVOADD2Cards בכלל לא ברור לי אם הוא קיים, אם יש ניסיון עם כרטיסים כאלו והעיקר - מהי האיכות של המעבד הגרפי של אינטל והאם יעמוד בפענוח וניגון קליפים HD ? יש למישהו נסיון ? או שכל הכיוון התקציבי זה - הוא עם מבוי סתום ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ilanb0,

איזה מן כרטיס זה מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by sAGi3,

רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה.. כולם אומרים שהוא ממש לא טוב, אבל כל מי שיש לו אומר שהוא אחלה של כרטיס.. עכשיו עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב וחשבתי לקנות את הכרטיס הזה.. אז רציתי לדעת אם הכרטיס הזה ממש לא טוב ולא שווה, ואם הגרסא של ש 512 מגה זיכרון, יותר טובה ושווה להשקיע עליה.. אז תנו חוות דעת. תודה.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה מתחיל להמאס לי מה-Geofrce 6800 בן ה-3 שנים שלי. ורציתי להחליף אותו בכרטיס חדש יותר... הבעיה שלי, וזו בעיה רצינית, היא שיש לי לוח אם עם חריץ AGPX8 בלבד [ולא עם PCIE-E X16] הבעיה מעמיקה עם העובדה שיש לי Amd Athlon 3000+ 64Bit מהסוקט הישן S754 זה נדיר למצוא בשוק לוח אם שתומך בסוקט הזה+ PCI-E במחיר סביר...חוץ מזה- שאם אני אעשה את זה, עדיף כבר לקנות מחשב חדש. בשורה התחתונה - אני מחפש כרטיס מסך AGP במחיר סבבה שייתן לי יתרון משמעותי על הכרטיס הנוכחי ושיוכל להריץ בצורה יותר אנושית את המשחקים היותר מודרניים. [+אם קיימים כרטיסי DX10 באפיק AGP, אשמח לדעת גם עליהם] תודה. אגב,אני לא מגדיר תקציב - תבחרו משהו שהמחיר שלו הגיוני. אגב 2* - ספק כוח הוא לא פונקציה בעניין. יש לי…

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  9. חחחח... קודם כל קחו נשימה לא באתי לעשות לכם התקף לב. אז ככה... אני בעוד כשבוע אמור לקנות כרטיס מסך... עכשיו זה לא העיניין של כסף.. יש לי כסף לGTX אבל האם זה שווה לקנות אותו עכשיו? (במיוחד שזיגזג נותנים הצעה כל כך מפתה לGTX שלהם) בגלל שבעוד כ3 חודשים יוצא הדור הבא של נווידה.... ואז כמו שאומרים נדפקתי.. אבל עדיין כמה אפשר לחכות... 3 חודשים פה ו4 חודשים שם + חודשיים אחרכך.. או שאולי כדאי לקנות 8800GTS 320 ולהיות איתו את ה3 חודשים האלה ואז למכור אותו לקנות את ה9800GTX (או מה השם שלו?). אבל עדיין אם אני לא יצליח למכור... אני כבר לא יקנה את הג'יפורס 9 וישאר עם ה-320... הסיבה שאני מעלה את הנושא הוא שאני מתגייס שנה הבאה ואני רוצה להנות מהשנה הזאות אכי שאפשר, בגלל זה קניתי מחשב…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  10. אני ממש רוצה להגיד: תודה תודה תודה162X יש שיפור ענק בביצועים רק שאלה אחת: בCATALYST CC הוא מראה לי רזולוציה, רמת הצבע(32BIT) ו 0o במעלות. זה נורמלי? מה הבעיה(אם יש)? עריכה:איפה ATITOOL מראה את הטמפ', אולי אני פשוט לא יודע וסתם שואל שאלות דפוקות(אני לא ראיתי איפה, לא מוצא...) נ.ב מתאמץ מאד שלא להקפיץ כל 3 שעות

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בכמה משחקים, אפילו בעיה כללית. המפרט בצד. משום מה הכרטיס שלי מוציא בSIMS 2 ובRCT3 רק 5-25 FPS על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1024 על 1280! איך זה יכול להיות?! >< כזה כרטיס ומעבד וזכרונות ורק 15 FPS בממוצע? וגם נגיד בNFS CARBON יוצא לי רק 90FPS בערך [הגדרות הכי גבוהות עם אותה רזולוציה כמו סימס וRCT3] איך זה יכול להיות? יש לי את הדרייברים גירסא 158 של נווידיה. [זה קשור בכלל לכאן או מה?]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by gomi,

שלום לכולם~!!! אז ככה מי שאולי זוכר את הסיפור שלי עם הכרטיס 6800GT של ELSA שפנדה לא רצו להחליף לי אותו, אז קיבלתי כרטיס חדש: 7600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא כזאת: במפרט כתוב לי שהמהירות של הכרטיס היא: GPU/Memory clock 560/1400MHz . אבל אצלי על המחשב הוא מראה לי: GPU/Memory clock 560/700MHz . למה זה?????

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by איתמר,

חברה איך סוג של כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  14. כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…

15. האם ישנה אפשרות להגדיר רזולוציה אחת למסך ואחרת לטלוויזיה?? יש לי כרטיס מסך של X1650 PRO ATI ואני יודע שיש כזאת אופציה להגדיר 2 רזולוציות שונות למסך מחשב ולטלוויזיה לפחות בנבידיה ואני מקווה שגם ב ATI דרך אגב... הטלויזיה זה LCD של סמסונג שתומכת NR ברזולוצייה של 1360*768 ואי אפשר לגלוש ככה במסך מחשב... הכרטיס מסך הוא דואלי כלומר בעל 2 חיבורי DVI .. תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  16. שלום, השאלה בכותרת, המפרט בצד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  17. שלום לכולם, בנתיים אני לא משחק במשחקים ולכן אני גם לא כל כך עוקב אחר כל המגמות והכרטיסים החדשים בשוק. בגלל זה אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של כ-1500 שקל לכרטיס מסך טוב שיהיה אצלי כשנתיים (ואני מבין שהוא לא יריץ את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה אבל העיקר שיריץ בצורה סבירה) ואני מוכן לחכות (גם כמה חודשים) בשביל לקנות את הכרטיס הזה. השאלה שלי היא איזה כרטיס לקנות ומתי תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  18. שלום, במחשב הישן שלי היה כרטיס מסך ג'יפורס 6200, וכשניסיתי פעם לחבר אותו לטלויזיה רגילה כדי לצפות בה בסרטים דרך חיבור RCA, האיכות הייתה ממש גרועה. עכשיו במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT עם חיבור SVIDEO שאמור להיות איכותי יותר. אם אני אחבר אותו לטלויזיה האיכות תהיה טובה יותר? האם זה ממש כמו לראות כשדיוידי רגיל מחובר לטלויזיה, או שהאיכות מהמחשב תמיד תהיה פחות טובה? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by pain_killer12,

שלום, אם יש לי לוח םא עם סלוט PCI-E1 האם אוכל לשים עליו בעתיד (הרחוק) כרטיס שתומך בPCI-E2? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. ברשותי כרטיס מסוג 6800GT AGP תקול של ALBATRON. הכרטיס הוחזר תחת אחריות. ניראה כי החנות\יבואן מתקשים למצוא תחליף AGP זהה לכרטיס. מסתמנת אפשרות להמיר אותו לכרטיס PCIE. (אפשרות מאוד טובה מבחנתי, כי אני לקראת שידרוג המערכת - ולא איכפת להשאר עם כרטיס פחות או יותר דומה בביצועיו באפיק PCIE למערכת החדשה). אז רציתי לדעת איזה החלפה תהיה סבירה כאן?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by F430,

בסוף לא קבלו את הכרטיס אשראי שלי אז אני מושך את הכסף עכשיו רציתי לדעת כמה משתלם עכשיו לקנות כרטיס חשבתי לקנות 8800GTS אבל עוד כמה זמן יוצאים כרטיסים כדי לי לחכות?

23. Started by AmL1,

http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה=]

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by sofix4,

אפשר לראות איתו טלוויזיה? אם כן, איך?

25. Started by ilanb0,

האם כרטיס כזה יכול לעבוד עם כל לוח אם ? למשל עם ASUS P5K? ובאופן עקרוני - האם כל כרטיס יכול לעבוד עם כל לוח? וקראתי כאן ת'רדים שיש בעיות עם הכרטיס. האמנם?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים