כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
נגיד קניתי עכשיו כרטיס מסך 7800GT אבל של BFG אני יוכל בעתיד לשדרג ללוח SLI ולהוסיף עוד אחד ? עכשיו אני חייב לקנות עוד אחד של BFG ? או שאני יוכל נגיד של ליד טק ?
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, המאורר בכרטיס המסך ATI HD 4850 הפסיק לעבוד וגם לאחר שימון בספריי WD40 עדיין מקרטע. הבנתי שהפתרון היחידי הוא להחליף את כל הגוף קירור מכיוון שהמאורר הוא חלק בלתי נפרד מגוף הקירור. היכן יש חנויות בחיפה/נשר שמוכרות גופי קירור לכרטיסי מסך? אשמח להמלצה מהירה, תודה מראש, אוהד : )
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום III שהייתי מעוניין לשדרג לו את כרטיס המסך (כרגע מותקן בו ATI ALL-IN-WONDER 128 של 32 MB). איך אוכל לדעת שכרטיס מסך חדש (בסיסי, מהדגמים הזולים יותר) לא יכביד על המעבד? כרגע מותקן במחשב מעבד של 1GHz וזיכרון של 1G. קיימת דרך כלשהי לבדוק מה תהיה הרכישה הכדאית עבור המפרט הקיים (בהנחה שאין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). תודה רבה!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש הבדל רציני בביצועים בין דגמי TI4200 של SUMA של 64MB ו 128MB? והאם זה שווה את ההבדל במחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, המטרה העיקרית של כרטיס המסך תהיה להריץ את Pro Evolution Soccer 2008 באיכות הכי טובה. זהו המשחק היחיד שאני משחק אך אם יש משהו שנותן תמיכה גם ב DX 10 זה יהיה נהדר. אשמח במסגרת התקציב הזה ליציאת HDTV לצורך הקרנה על מסך ה LCD בעתיד הקורב. לא מעוניין בOC מה עם הZOTAC GeForce 8500GT - 256MB GDDR2, ZONE Edition ? מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3000 MHz Asus P5GD2-X System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה התקן יותר חזק ONBORD של VIA או GF2MMX32?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
http://www.superbiiz.com/detail.php?name=KWD-7134&title=KWorld-PVR-TV-7134-PCI-Analog-TV-Tuner האם הכרטיס מאפשר צפייה במסך LCD רגיל דרך מחשב של כל הערוצים מהממיר של יס? האם חיבור הכרטיס פשוט מאפשר שידור דרך הממיר => משמע שאם אני אעביר ערוצים דרך הממיר של יס כך גם יקרה על המסך? או שמא זה רק יאפשר צפייה בערוצים דרך התוכנה של הכרטיס? אני לא ממש מבין בכרטיסי טלווייזה ואני לא מצליח להבין איך בדיוק הם משפיעים על אפשרות הצפייה דרך חיבור לממיר.. אשמח להסבר וסיוע.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמה זמן ממוצע אני צריך להריץ את הבדיקה הנ"ל בשביל לדעת שה OC יציב ובוודאות לא יהיו לי ארטיפקטים במשחקים? ועוד שאלה,איך הקירור הזה : Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/images/products/normal/12141.jpg עד 150 שקל יש קירורים טובים יותר או שזה האופטימלי? (6800GT) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
לאחרונה הבחנתי כי הטמפרטורות של הכרטיס לא רציונליות. כאשר המחשב במצב מנוחה נראה שהכרטיס מגיע ל85 מעלות שהמאוורר ב 45% שלא לדבר על העלאת משחקים הכרטיס מגיע ל 100 ויותר מעלות גם שהמאוורר עולה עד ל 75-80 %. בבדיקה שערכתי באתר ATI נראה כי הכרטיס עובד במעלות גבוהות אך לא כמו שציינתי כאן. אני די מיואש מהעניין. ואני לא רוצה לקנות מאוורר נוסף לקירור הכרטיס כי לא זה הפתרון. אשמח לעזרתכם והמלצתכם בעניין. עידן.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
(מצטער על הכותרת הארוכה) חבר שלי מתלבט בין 9550LE(64 ביט) 5700LE(128 ביט) TI4200 אני אמרתי לו ללכת על ה5700 ושנעשה לו אוק קטן ונגיע לאולטרה (חוץ מהעובדה שאין לו DDR2) השאלה אם באמת המידע שהבאתי לו נכון מישהו יכול לאשר שאני יכול להגיע למהירויות של אולטרה? ובנוסף, אם שלושת הכרטיסים הנ"ל לא מספיקים אז התקציב הוא 600 שקל הוא לא רוצה כרטיס מפציץ, רק כרטיס שיראה שיפור ניכר מהגיפה 2 שיש לו הסיבה שלא לקחנו 9800 פרו היא שהמעבד שלו זה אינטל 1.5 וכו לא מערכת חזקה במיוחד הוא גם לא מתכנן להריץ על AA וAF, רק להנות מאופציות של high במשחק עצמו
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך בסכום של עד 400 שח הציעו לי מספר כרטיסים: 1. 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 2.GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 3.HD 4650 OC 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 4.HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E המחשב הוא מבוסס INTEL Daul Core e6300 עם מסך 19 אינטש הוא מיועד לעבודה משרדית ולמשחקים
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב בתקציב של כ6,000 שקלים, לא התעסקתי מזמן עם חומרה, תכננתי לקנות את הלהיט של היום, SLI של כרטיסים גראפיים למקסימום ביצועים, ועכשיו ראיתי שלפי מה שנאמר, בכל SLI יש מה שנקרא Microstuttering שמוריד את הביצועים בכ50%. ואין פתרון! אז מה עושים? מחכים לדור חדש של כרטיסי מסך או קונים כרטיס מסך אחד חזק? או שיצא תיקון לזה בקרוב? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צמד דגמים מקוצצים מהדור החדש של NVIDIA עשוי לגשר את פערי הביצועים הגדולים בין כמה מדגמי GeForce GTX שנמצאים בשוק כעתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בחריץ השני של הלוח שלי בשביל הכרטיס מסך הרי יש לי SLI ? אני רוצה להעביר את הכרטיס שלי מקום בגלל, שהוא יושב מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט, וממש אין מקום לשים שם מאוורר . הדגם של הלוח רשום בחתימה תודה רבה.....
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כרטיסי הDX10 שעומדים לצאת, כמו ה- 8300, 8600 יהיו חזקים יותר מX1950Pro או X1950XT, והאם הם יעלו יותר. תודה ויום טוב! =)
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן ואני לשדרג את כרטיס המסך ל - 8800gt אני רוצה לדעת עם יש לו תמיכה pci express 1
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קראתי כתבה בגייםספוט על כבלים וההבדלים באיכות ביניהם, בכתבה צויין כבל הקומפוננט שתומך בכמה רזולוציות ואיכות משופרת, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה ? ואם ההבדל באמת משמעותי בין הכבלים השונים ? הכתבה : [url=]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-13232-947-x-x-x&body_pagenum=2
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו GTX570. (במקום HD4870 שהיה לי) השאלה היא כזאת: למחשב מחוברת טלויזיה בHDMI, ומשמשת לצפיה בBOXEE שמותקן על המחשב. במחשב הישן הגדרתי שני פרופילים נפרדים, אחד שמתמש בטלויזיה כמסך עיקרי, ושני במסך הרגיל. כשרציתי לראות סרט, פשוט הפעלתי את הפרופיל המתאים. אני מנסה לארגן אותו מצב עם הGTX570 שלי, אבל אני לא רואה אופציה לפרופילים בכלל, שלא לדבר על לתת HOTKEY לפרופיל מסויים. האם יש איזה מצב מתקדם שאפשר להפעיל בcontrol panel
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היום באופן רשמי משיקה AMD את כרטיס המסך Radeon RX 6600 XT לגיימינג בעבור קצת פחות מ-400 דולר - האם זה המוצר לו חיכינו? בחנו את ביצועיולכתבה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח עם כרטיס מסך און בורד איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה יש איזה מתאם מVGAלTV מה עושים
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה לקנות SAPPHIRE X1600PRO 512MB AGP או x800GT 256 ?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4850 חיברתי אותו לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר של הכרטיס מסך ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? צריך להגדיר איזה משהו בדרייבר ? ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-