עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AlexJ,

מצורפים לינקים משני מקורות לגבי העתיד של NVIDIA , מעניין ? Goodbye NVIDIA nForce? ---> http://www.techpowerup.com/index.php?67327 http://techreport.com/discussions.x/15240

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by 69,

המסך, בן שנה, לפתע החל להציג קווים רבים בצבע אפור בהיר מאוד, לרוחב כל המסך, שנעים כלפי מעלה. כלומר, מתקבל ריצוד של המסך בצורה של קווים לרוחב המסך. מישהו מכיר את התופעה ? (ניסיתי לקבוע Refresh Rate בעצמי (XP), אך לא ניתן - כתוב שם שזה נקבע ע"י החומרה)

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  3. שלום, רציתי לשאול שאלה. היה לי מחשב עריכה עד לפני שבוע של כמה שנים טובות ( הכיל כרטיס MATROX) כמו שהבנתי מהפורום כיום לא נדרש להשקיע בכרטיסי עריכה אלא רק לקנות כרטיס להכנסת החומר. (במקרה כיום כרטיס טלויזיה להכנסת חומר מוידאו, או חומר שנכנס כיום דרך USB). לכן ברצוני לשאול באיזה כרטיס מומלץ להשקיע בכדי לקבל ביצועים מהירים, עבודה נוחה במערכת. להלן המפרט שהוצע: Quad Core i7 - With Graphics3.4 לוח אם GA-h77-d3h - GIGABYTE ATX מידי טאור DDR-III 8GB 1600MHz 1.5 TB Geforce 630 gt DVD צורב תודה. התקציב נע עד 800 שקל.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by shy26,

I need info if any 1 know about that card ,and about creative as display card company is it good ? are they going to stop make display card ? or drivers 4 those cards?is any 1 saw any Review about this card?? thanks shy

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by qwerty1987,

מאחר שה-call of duty האחרון מקרטע אצלי, מחפש להחליף את ה- HD4850 הישן. מחפש משהו עם יחס עלות תועלת גבוה ולאו דווקא את החזק ביותר. הרזולוציה היא 1920X1200 מעבד phenom II X4 965 ספק corsair 450VX ל-nvidia יש תמיכה ב- physx וב-cuda, אז נראה לי שעדיף כרטיס שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חשוב שהכרטיס יהיה שקט בזמן מנוחה. תודה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  6. http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2991 ראיתי המלצה על הכרטיס הזה בפורום וזה באמת נראה כמו קנייה משתלמת ביחס למחיר. השאלה למה המחיר נמוך יחסית למקומות אחרים, יש איזשהו הבדל בין הדגמים? דרך אגב למישהו יצא לקנות בטי.אמ.אס?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by oren99,

אם יש לי לפטופ ממש חזק שאני מקבל מהעבודה אבל היכולות הגרפיות כמובן לא משהו, יש דרך לחבר אותו לכרטיס מסך טוב? יש לי במחשב הביתי 88 GTS העמדות עגינה שמוכרים למחשבים יכולות לשדרג את הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. לוח GA-73PVM-S2H (עם GeForce 7100 מובנה) Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz יש לי על המדייה סנטר windows 7 עכשיו שאני רואה שם סרט HDMI המעבד מגיע ל 95% והסרט מקטע לפעמים עד כן עוד איכשהו הגיוני כי זה 1080P הבעייה היא שסרטים רגילים ואפילו סטרימינג מהאינטרנט שזה ברזולוציה נמוכה נתקעים מדי פעם לשנייה והקטע שהמעבד על איזה 1% ככה שזה רק כרטיס מסך לא? אולי הGeForce 7100 לא סוחב על הרזולוצייה של התצוגה (1920 × 1080)? למישהו יש רעיון לפתרון?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  9. שלום לכולם!:] יש לי שאלה בקשר לרזולציות וה - FPS. אם למשל, יש לי מסך תומך עד הזרולוציה 1200x1024 60hrtz. אני שם על רזולוציה יותר נמוכה, ככה שיהיה 85 hrtz. כאשר אני משחק במשחק כלשהו ואני שם אותו על הרזלוציה הכי גבוהה, זאת אומרת שהמשחק ייעבוד על 60 הרטץ בלבד וכך גם יהיה ה - FPS? כי ידוע לי שלפי קצב ההרטצים, כך גם ה - FPS, אלא אם כן אפשר לבטל את ההגבלה. תודה רבה!:]

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  10. שלום! אני מתלבט בין הכרטיס 9600GSO לבין 9600GT 256MB. אני כנראה לא מתכנן OC כי זה מוריד אחריות על הכרטיס וחבל /: ראיתי את ההשוואה שהאתר עשה, אך אין שם את הכרטיס 9600GT 256MB /: יש גם 9600GT ב-560ש"ח+-, שווה את התוספת מחיר<?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by danvis,

היי כולם, המחשב החדש הגיע ואיתו ה-GTX 570 של GIGABYTE. הכרטיס הזה בא עם קירור משופר ואני רוצה לנצל את זה בשביל OC. השאלה שלי אם לא ניתן לבצע OC לכרטיס דרך הלוח בקרה של Nvidia כמו שאפשר לעשות עם CCC? אני מוכרח להשתמש ב-AfterBurner? גם לא ראיתי בלוח בקרה מקום לשלוט במאוררים על הכרטיס.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by nirtaz,

בקצרה, שיטת CUDA מאפשרת למחשב שלכם להשתמש במעבד ובזכרון של כרטיס המסך על מנת לקצר את זמן דחיסת MPEG של המחשב. שימוש למשל בתוכנת EXPRESS TMPEG בגרסה החדשה ביותר בשילוב עם DRIVER NVIDIA עדכני ,מאפשר שימוש בשיטה זו. בניסוי שערכתי גיליתי כי: שימוש בשיטה זו עם מחשב בעל מעבד QUAD אינו יעיל ואפילו מעכב את הדחיסה. מסקנתי ,תוכנת TMPEG יודעת לנצל טוב יותר ריבוי מעבדים (כגון QUAD) מאשר שימוש בCUDA ,ולכן שימוש בשיטה זו מומלץ רק במחשבים חלשים יחסית עם כרטיס מסך חזק יחסית. במקרה כזה העזרה של המעבד של כרטיס המסך תשפר אולי את הדחיסה. מקווה שעזרתי

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. מסך 17 אינטש עם זמן תגובה נמוך, האם הוא איכותי כמו שהוא נשמע? איך נראה לכם? (גם מאוד זול יחסית...) Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by AleXGanGSteR,

יש לכם המלצות על כרטיס מסך לPCI-E ? מטרה: משחקים... מחיר: בסביבות ה1000 ומשהו ... תודה לכל מי שעוזר!

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by X-Toxic,

לפני כמה ימים כתבתי ההודעה בקשר לאיזה כרטיס לבחור (בחרתי בסוף ב Radeon 9700 Pro ) ותיכננתי לקנות את הכרטיס מ- GigaByte אבל עכשיו יש לי התלבטויות אם לקנות "הרקולס"....מה עדיף או שיש חברה יותר טובה? - ואל תיתיחסו למחיר.. עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה אני מתכוון לעשות OC..

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by wrecker,

אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אך יש לי בקשה אחרת.. קודם כל שלושה כרטיסים שנראים לי הם HD4870 GTX260 9800GX2 אבל לא חייב רק את אלה.. עכשיו הדרישה שלי היא שקרייסיס יעבוד ברזולוצית מסך טבעית של 22" עם 2X ואולי גם 4X AA חלק. לפחות ב25 FPS + ובעתיד אני מתכנן על טלויזיה FULL HD ככה שהוא צריך גם להריץ משחקים ברזולוציה של 1080 אבל פה כבר לא חייב פילטרים.. אני רוצה מחר כבר לקנות\להזמין אם יש לכם המלצה מאיפה גם טוב!.. אני חייב כרטיס לא יכול בלי מחשב :-\ תודה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by mironm,

לכרטיס מסך הבא ולמה תנמקו בבקשה עכשיו הבאנדל לא מעניין אותי בגרוש וגם אוברקלוקיגנ לא מעניין אותי כי אני לא אעשה בחיים. הכרטיס שאני מעונין לקנות הוא: Radeon 9600 xt 128 mb תודה

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  18. שלום, הכרטיס מסך שלי הוא hd 5770, במחשב יש 4 ראם וi5 750 ו-ווינדווס 7 כאשר אני מפעיל סרטי hd או כשאני מגדיל סרטים ביוטיוב (לפעמים גם כאלה באיכות בסיסית ) המחשב מגיע למין מצב שהוא פועל מאד לאט ואפילו כשאני עוצר וסוגר תסרט, הוא נשאר במגמה הזאת, מצב שבו כל פעולה מתעכבת מאד המחשב מקרטע עד שאני מאחתל אותו או שולח אותו לישון. ובנוסף המחשב לא תמיד מוכן להפעיל משחקי דיירקט 10X, באססינס קריד הראשון הוא נכנס לאותו מצב כמו בהפעלת סרטים, בדוויל מי קריי 4 על 10 יש סאונד אבל המסך פשוט שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל כשעידכנתי את הקאטאליסט(ל10.2) , המסך ניהיה שחור לרגע ואז חזר מפעולה עם הודעה שאומרת שהכרטיס גראפי לא הגיב לרגע ואז לאחר מכן המחשב ניתקע עם מסך כחול. (פעם ראשונה שראיתי מס…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. Started by Alduin,

טוב אז היום קיבלתי את ה VP171 (מסך פשוט מדהים!), ושמתי לב שלא מצויין בשום מקום, לא על האריזה, לא בחוברת הוראות, לא במידע בדיסקים, מהו הMS של המסך (אותו דבר היה גם עם ה1720P שאבא שלי קנה, גם שם לא הופיע בשום מקום מהו הMS של המסך אני לא מבין למה לא מציינים את זה על המוצר). בגלל שידוע לי ש VIEWSONIC הוציאו שני דגמים של המסך אחד עם 16 ואחד עם 8 אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את ה8, יש דרך לבדוק? תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  20. הכרטיס יורכב במערכת הבאה(צריך להיות מTMS ׂ מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK מסך- 22 אינץ. הציעו לי בפורום מפרטי מחשב את ה5870 אבל באתר כתוב שהוא משומש או משהו כזה -

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by bdofek321,

אני חושב שיש לי ארטיפקטים בבולט סטורם כי יש מקומות מסויימים שיש לי עיגולים אדומים על דלתות לשנייה כזאת. איזה תוכנה לבדיקת ארטיפקטים מומלצת לSapphire HD6950?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by 1337Swat,

יש ברשותי כרגע GeForce GTX 560 Ti 1gb ddr5. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס. יש מבצע כרגע בTMS (עומד להסתיים) לגבי 2 כרטיסי מסך שמשפרים משמעותית את הנוכחי. השאלה היא מה מהם יותר טוב, אני מחפש ביצועים טובים למשחקים וסרטים. איזה הכי מתאים לדעתכם? *לי אישית יש את העדיפות של NVIDIA באופן כללי... מרגיש לי נוח איתם ושהם עושים את העבודה ויש הכי פחות תופעות לוואי איתם...* הנה תמונה של המבצע מהאתר- http://i.imgur.com/5zOGlm7.jpg - המפרט בגדול הוא מעבד I7 2600 3.40 זכרון של 8 ג'יגה 1600 תודה רבה מראש, אם הדיון אינו מתאים בבקשה תערכו לי כי זה משהו שאני רוצה להחליט עליו במהרה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by אריק,

ליפני כמה חודשים קניתי את ה 7900 GT כעת הוא נהרס לי ושלחתי אותו לתיקון החברה הביאה לי את אותו הכרטיס פרט לכך שזה דגם KING KONG.... מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל? הכרטיס הוא של ASUS

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by ilanb0,

מה עדיף: מאוורר על כרטיס מסך או בלי מאוורר (רק צלעות קירור)?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  25. מתלבט אם לקנות בימים הקרובים כרטיס מסך או לחכות חודשיים שלושה וליקנות כרטיס מסך DX10. והאם אתם חושבים שכרטיס DX10 MID יריץ משחקים של DX9 ברמה של כרטיס DX9 HIGH? תודה.

• 12 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.