כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שאלה : האם שווה להשקיע ולקנות 8800GTS כרגע מה שאני מתכנן לקנות זה X1950XT 512MB DDR3 אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד כסף ולקנות 8800GTS 320 MB או לא? תודה לעוזרים .. דרך אגב זה יהיה אצלי כ שנתיים או 3
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח בבית מעבד e7400 2.4GH 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך מובנה עם 256מגה זיכרון. מריץ WIN7 32BIT והכל סבבה אבל לאחרונה אני רוצה לערוך עליו סרטים ב HD ואני אפילו לא מצליח לראות עליו סרטונים שמצולמים באיכות ממש גבוהה.... חשבתי לשדרג כרטיס מסך. המחיר לכרטיס מסך פשוט היום הוא כ 200 ש"ח האם זה יפתור לי את הבעיה עם סרטוני HD באיכות 1080? ועריכה וכו? או שאולי שווה כבר לשדרג את כל המחשב באיזה 1500 ש"ח כי נראה לי שכרטיס המסך המובנה שמקבלים היום יריץ את הסרטונים ואפשר לערוך איתו והכל. (או שאני טועה?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה קורה אנשים, דבר ראשון אני ממש בור ועם הארץ בכל הנוגע לכרטיסי מסך אבל מצטער מראש אם השאלות שלי לא ענייניות/דפוקות וכ"ו... אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של איזה 400+- שקל, לא צריך משהו יותר מדיי עצבני, אני לא גיימר בנשמה חחח רק רוצה שיריץ לי משחקים סבירים, לא את הכי חדשים שיוצאים בימים האחרונים חח עד עכשיו הייתי עם כרטיס מסך מובנה ולרוב הייתי משחק סולייטייר וכ"ו... בזמן האחרון קיבלתי מחבר ENTER THE MATRIX (כן כן, אני יודע שהוא משחק ממש ישן חחח) אבל אפילו הוא לא עבד אצלי חחח ראיתי בהרבה פורומים שאנשים ממליצים על HD 4670, אבל קצת הסתבכתי איתו... יש HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של ASUS HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE מה ההבדל ביניה…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי, כבר קראתי פה על נפלאות ה X1950XT על פני שאר הכרטיסים מקווה להמלצה משכנעת שתכלול את האילוצים הבאים: תקציב - 1,500 ש"ח המסך שלי 22" ולכן הרזולוציה גבוהה מאוד 1680x1050. אני מבין שאני צריך כרטיס עם מינימום של 512mb זיכרון ??? דרישות למשחקים. כמו שאתם רואים שאר המחשב חדש במפרט חזק ביותר וזה כרגע נקודת החולשה שלי אין בעיה של הספק ספק, מעבד או זיכרון 4GB. אין לי צורך ב DX10 למרות שתמיכה זה תמיד דבר ברוך, למרות שאין היום כרטיס שתומך ב DX10.1 (עדיין לא שוחרר) אז זה לא בדדיוק משנה. חשוב לי שאיכות הצפיה בשימוש יום יומי תהיה גבוהה ביותר כגון טכנולוגיית VIVO של ATI, אין לי צורך ב crossfire או SLI. אני מריץ וויסטה אולטימייט 32bit. זהו אני לא חושב ששכחתי משהו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני קונה אותו כבר הזמנתי איך הוא? אמרו לי הוא מצויין אבל אני רוצה לישמוע חוות דעת נוספת
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות RADEON 7500. המפרט שלו הוא: לוח-אם של אסוס מעבד פנטיום 3 550\ 512CACHE (תתפלאו - יש דבר כזה!) 128 SDRAM 133 האם הכרטיס מומלץ בשבילו? והאם יש לכרטיס איזשהם באגים? ועשו טובה - אל תציעו כרטיסים אחרים כי התקציב מצומצם.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות קטנה לגבי כרטיס המסך שאני הולך לקנות אני רוצה כרטיס מסך חזק מאוד למשחקים כבדים ושיהיה שקט, אין לי תקציב מדויק כי אולי שווה לי להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים האחרים , אז אני פשוט מתעניין לגבי כרטיסי המסך הכי טובים (ומשתלמים גם) שיש היום כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך 22" או 24" גם בשבוע הקרוב מה אתם ממליצים ?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
דגם TUF Gaming חדש בעיצוב מוכר עתיד לספק לנו פחות יחידות עיבוד במסגרת התבססות על ליבת GA106 מוקטנת - אבל גם נפח זכרון GDDR6 שמתעלה אפילו על ה-RTX 3080לכתבה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-3.0-pci-sig,2695.html
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך LCD 19 מחיר: 2500 - 3000 ש"ח אני עובד על גופי תלת מימד. הבנתי שאני זקוק למסך עם MS נמוך כמה שניתן. הציעו לי מסך של סמסונג: SAMSUNG SyncMaster 913N אודה לעוד המלצות.
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס Inno3D 7600GS 256 באתי חיברתי אותו בחיבור ה AGP שלו + לספק הכוח הדלקתי מערכת התקנתי דרייברים הכי חדשים + DirectX 9 אבל משהו לא בסדר אני מקבל את זה כשאני משחק נגיד בבאטלפילד 2142: http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg (זה נקרא ארטיפאקטים?) אני עכשיו מוריד 3Dmark05 ואני יעדכן פה בקשר לבנצ'מארק תגידו לי עם זה נורמאלי מה יכול להיות הסיבה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק זה הסטוק המפרט שלי: פנטיום 4 2800 1 ג'יגה זכרון
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע GeForce GTX 560 Ti 1gb ddr5. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס. יש מבצע כרגע בTMS (עומד להסתיים) לגבי 2 כרטיסי מסך שמשפרים משמעותית את הנוכחי. השאלה היא מה מהם יותר טוב, אני מחפש ביצועים טובים למשחקים וסרטים. איזה הכי מתאים לדעתכם? *לי אישית יש את העדיפות של NVIDIA באופן כללי... מרגיש לי נוח איתם ושהם עושים את העבודה ויש הכי פחות תופעות לוואי איתם...* הנה תמונה של המבצע מהאתר- http://i.imgur.com/5zOGlm7.jpg - המפרט בגדול הוא מעבד I7 2600 3.40 זכרון של 8 ג'יגה 1600 תודה רבה מראש, אם הדיון אינו מתאים בבקשה תערכו לי כי זה משהו שאני רוצה להחליט עליו במהרה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מובנה עם יציאה של DVI. כשאני צופה בקבצים של HIDM נראה לי שאני לא מקבל את חדות הצפיה שאני אמור לקבל בקבצים אלו. האם אני צריך ללחבר את המחשב שלי למסך עם כבל של HDMI (כלומר לקנות כרטיס מסך עם יציאה של HDMI) בכדי לקבל חדות צפיה או שמספיק לקנות מתאם DVI TO HDMI וכבל HDMI? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מי יותר טוב משניהם ולמה? נ.ב: ל6600GT יש 128MBו- 128BIT שלעומת זאת יש לX800GT ו-256MB ו-256BIT
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
תראו יש לי G6800NU leadtek ואני מקבל בCSS FPS ממש נמוך 60-100 יש לי את הדרייברים הכי חדשים (76.41 ) והורדתי את הAnti-Aliasing לX2!!! ושמתי את הmodle על medium וגם ביטלתי V-SYNC ושמתי את הAnti Tropic לX8 או X4 חושב גם לציין שהיה לי שהפעלתי גם AQUAMARK3 מזמן וקיבלתי תואה של 50,000 ואז אחרי כמה זמן הפעלתי שוב וקיבלתי 28,000 אותו דבר גם ב3DMARK05 שבהתחלה קיבלתי ציון כבוה ואז הוא ירד :nixweiss: :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס.. ובחיים לא חיברתי pci-e איך אני מחבר את הכרטיס? אחרי שאני שם אותו בחריץ של pci-e צריך לחבר אותו גם לחשמל? אין לי יציאה VGA יש לי 2 יציאות של DVI מה זה אומר? איך אני מחבר את המסך?
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לחבר שלי G210 והוא משחק איתו משחקים בהגדרות נמוכות והוא מרוצה חשבתי לקנות HD4550 ב 230 ש"ח הוא יותר חזק מ G210 ? יש HD5450 ב 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את כרטיס הטלויזיה ורואים סבבה. רציתי לדעת אם מישו יוכל להסביר לי פה ב"רגל אחת" את כל התורה של ההקלטה. מה צריך, איזה איכויות, על מה להתפשר ועל מה לא, וכו'... אני עובד עם מחשב חזק (ראו מפרט), ועל ווינדואס אקס-פי. תודה לכל העוזרים. יונתן
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחשב P2.6HT כרטיס מסך X1900XT מסך מחשב - Dell 2007FP (רזולוציה 1600*1200) מסך טלוויזיה - LG 42LC7R (רזולוציה 1366*768) איך אפשר להתאים עם דריבר 7.10 את הרזולוציה של המסך מחשב בנפרד מהטלוויזיה (זה אפשרי ?) כרגע אני רואה (מצב Clone) ב- 1600*1200 אבל בטלוויזיה רואים עקום - איך אפשר לשים שלכל יציאה תהיה הרזולוציה שלה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי לאחרונה החלפתי מחשב, אך נשארתי עם ה Radeon 4850 המיושן שלי (קניתי אותו רק לפני שנתיים, עם זאת). אני מעוניין לשדרג לכרטיס בינוני פלוס - משהו ברמת ה 7850, 7870, או כרטיס ישן יותר באיזור הזה. את הכרטיס אעביר לאח שלי, לצורך העניין. אני נתקבל במודעות, אך המחירים שאנשים דורשים פשוט מופקעים לדעתי. דעתי מבוססת על כך שהגורמים הבאים הם אלו שמשפיעים על ערכו של כרטיס, לפי חשיבות: ביצועים וכוח נטו ("כוחות סוס", או משהו כזה) כמות הזמן שבה הוא עבד במחשב של מישהו צריכת חשמל ביחס לביצועים חוזי לביצועים ותמיכה עתידית. כרטיס ישן - יש סיכוי שלא יקבל אופטימזציות בדרייברים חדשים וביצועיו ירדו לפחות מכרטיסים חדשים שמקבילים לו מבחינת "כוח נטו". לדוגמה - סידרת ה HD 4X00. טכנולוגיה - ככל שהדו…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מהו ההבדל בין שני הכרטיסים? אפשר השוואה בין כמה כרטיסי מסך לבין כרטיס המסך X1950PRO 512 , כי לא מצאתי באנ'צאים עליו.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך(4850) שברצוני לחבר אותם דרך CROSSFIRE והבעיה העיקרית שלי היא שאין לי את החיבור DMS-59 connector שיחבר ביניהם לבין המסך אז השאלה שלי היא היכן ניתן לרכוש\להשיג את החיבור הנ"ל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
Crimson Driver Fanspeed Issue, Some GPUs Reported Dead https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3up8r2/amd_bugged_new_drivers_killed_my_gpu_and_others/
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, אז זה עולה 1800 שקל בחנות מסויימת , והם אומרים שיש חוסר עכשיו להרבה מאוד זמן... איזה תחליפים טובים יש באותה רמת מחיר באותה רמת מהירויות? תודה
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-