עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by natan805,

כבר כמה חודשים שלא הייתי על האינטרנט לכן אני לא מעודכן.מה שזכור לי לפני חודשיים שדיברו על 8600gts שיוצא ב 256 bit שהולך להציל את ה 8600 gts 128 ביט שיצא זוועתי . השאלה שלי האם הוא יצא או שהוא אמור לצאת בזמן הקרוב . בכל מקרה יש לי תקציב של 1500 ש"ח אני לא גיימר כבד .אבל אני רוצה כרטיס מוצלח בסביבות הסכום הנ"ל ושיהיה dx 10 .

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by אריק,

ליפני כמה חודשים קניתי את ה 7900 GT כעת הוא נהרס לי ושלחתי אותו לתיקון החברה הביאה לי את אותו הכרטיס פרט לכך שזה דגם KING KONG.... מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל? הכרטיס הוא של ASUS

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  3. היי היום קניתי כרטיס MSI 4850 OC , לא זוכר היכן ראיתי בפורום את ההורדה (בערך 95 מגה) בנתיים אני מריץ משחקים כבדים על מקסימום הגדרות ועוד שיש לי מעבד AMD3800 וזיכרון DDR1 אני מרוצה מאוד , אני רואה שיפור ניכר בין הכרטיס שהיה לי (נשרף בהפסקות חשמל) NVIDIA 7600GT. תודה רוני

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  4. כפי שמתואר בכותרת אני מחפש כרטיס מסך חדש ביציאת PCI-EXPRESS כמובן שיהיה בעל יציאת HDMI שכל ייעודו יהיה צפייה בסרטי HD דרך הטלוויזיה בתקציב הזול ביותר. יש בKSP את ה‏Zotac‎ GT210 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI שעולה 140 שקל. האם הוא יענה על הדרישות בצורה טובה? בגדול ניתן למתוח את התקציב עד 400 ש"ח אבל אני לא חושב שיש צורך. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by THE-MASTER,

אני קולט דרך הלווין טלוויזיה ואני צריך תוכנה ללכידת וידאו מהלווין שתהיה פשוטה ושיהיו בה את כל האפשרויות. אני צריך שהתוכנה תהיה פשוטה ותתאים לכל כרטיס עריכה...

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by buyer,

שמעתי שמועות על בעיות, מה אתם יודעים? הצעות למסכים עד 1200 ש"ח?

7. Started by דוקטור קוף,

EN7300GT Silient/HTD/256M ASUS יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר את ה 7600GS ..של PALIT מה עדיף ?

• 16 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by Blackbird72,

שלום לכלום,יצא לי לראות את הכרטיס הנ"ל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 ורציתי לשאול אתכם האם זה אמיתי?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by danyboy,

מפרט: AMD ATHLON 3000 ABIT KV8PRO,AGP,SATA SAMSUNG DDR400 2X1GB כעיקרון התכוונתי ללכת על: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14162 אבל מצאתי EVGA 7800GS זול יחסית : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12811&catid= השאלה שלי עד כמה משמעותיים הבדלי הביצועים ביניהם (אני מוכן להשקיע את הכסף השאלה היא אם זה שווה את זה) ? * אין תכנון ל OC ואני גיימר ממוצע

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  11. שלום לכולם ברשותי כרטיסהמסך הנ"ל שמריץ את רוב המישחקים האים כדאי להחליף לכרטיס המסך הזה:Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD או שזה סתם ביזבוז כסף אשמח לקבל הצעות הכרטיס שלי הוא המדגם הראשון שיצא ללא קרור צד שלישי

12. Started by poli,

האם צריך לוח אם במהירות 8x כדי להתקין כרטיס מסך שתומך רק במהירות של 8x

13. אני יודע שזה יקר, אבל אני מקבל את זה במתנה LCD או רגיל שטוח, אז מבחינת מחיר זה לא כל כך עקרוני. המסך LCD מגיע לרמת איכות ככמו של הרגילים?(לסרטים, מישחקים) ואם אתם יכולים להמליץ על דגם בבקשה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by Gully,

שלום חברים, יש לי כרטיס HD4870, מעבד i5. קיבלתי ב-vantage בסביבות ה-9700 וב-2006 בסביבות ה-15100. האם זה נחשב לבסדר יחסית למערכת שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  15. היי אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בסלון בשביל ליראות סרטים... עכשיו השאלה אם יש כבל מספיק ארוך בשביל החיבור? ואיך אני בכלל יכול לעשות זאת? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  16. קניתי היום ב- T.M.S את הכרטיס הפשוט של Palit ב-1280 שקל. פתחתי את הקופסא בחנות וראיתי שמורכב עליו הקירור של ה-SONIC. בחנות בדקו את הכרטיס השני שהיה להם במלאי, וגם עליו היה מורכב הקירור הזה. בדקתי בבית והוא לא מומהר בכלל. אבל אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהקירור הזה. הוא רועש ברעש שדומה למקדחה שקודחת בקיר. החלפתי אותו ל AC S1 בלי שום מאוורר וגם ירדו לי 15 מעלות על הדרך...

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  17. שאני משחק במשחקים ונגיד אני מסתכל על הנוף לרחוק, לא משנה באיזה משחק, חלק מהטקסטורות מהבהבות..כלומר בפירקוסים כאלה אין לי איך להסביר.. מה הבעיה פה? הבעיה היא גם אחרי פירמוט... הכרטיס הוא 8800GT PALIT.. דרייברים הכל מעודכן חוץ משל הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק..כי לטענת הווינדוס מה שיש בדיסק יותר חדש מהאתר של NVIDIA.. עזרה בבקשה

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בתקציב של עד 1000 ש"ח, ולמה? מסך - 22 אינצ'.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  19. שלום חברה בזמן האחרון הכרטיס שלי עושה לי בעיות מכל מיני סיבות שאינם ברורות לי וחשבתי אולי להחליף/לשדרג אותו.. המחשב שלי הוא לא הכי חדש ועבר לא מאט זמן מאז שקניתי אותו (3 שנים בערך + - ) לצורך העיניין זהו המפרט שלי: מעבד- intel core 2 duo e6300 לוח אם- gigabyte 965p-s3775 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb דיסק קשיח: 160 g.b sata2 בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס חזק שבעיקר יענה על הצורך של הרצת משחקים חדשים... שאני אומר להריץ אני מתכוון לעמוד ברזולוציה גבוה ואיכות משחק גבוהה במשחקים החזקים והחדשים שבשוק כמו ( far cry'crysis וכו').. ושיחסית הכרטיס לא יביא לתקיעות/עומס/לא יתפקד וכו' עומד לרשותי תקציב של עד 600 שקל גג …

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  20. כמו שכתוב בכותרת מחפש כרטיס מסך כמה שיותר חזק לצרכים האלו, כמו כן מתוכן גיימינג כבד על מסך הU2311H. בנוסף המפרט שלי כרגע הוא: מעבד Q9550S בOC של 3.6GHZ עם צריך עוד כוח עיבוד אני יכול לנסות להגיע ל4.5GHZ . זיכרון 4GB זיכרון בDC. כרטיס מסך GTX275 שכרגע מספיק לגיימינג אבל קצת צולע בכל מה שקשור לתוכנות בסגנות הSDK, יש אפשרות לOC עם צריך. ספק כוח HEC WIN+ 700W כמו שאפשר להבין יש לי מערכת שלפחות לי ניראה מכוונת לאזור המינימום של תוכנות בסגנון הזה, לכן מחפש כרטיס כמה שיותר חזק לשימושים האלו, כרגע אני חושב לקחת משהו בסגנון הGTX480 אבל יש מצב שאולי אני צריך בכלל לוותר על הגיימינג ולקחת את הQUADRO 4000 2GB, מה דעתכם אולי מישהו יכול לכוון אותי ?

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  21. שלום. השאלה בכותרת. לאחר חיפושים ברשת לא מצאתי מבחן השוואתי.

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  22. יש לי מסך של מחשב ניד מדגם toshiba t4400c שהוא 9.5 אינץ' יש איזה שהיא אפשרות לחבר אותו למחשב שלי??.או להכין איזה משדר כל שהוא ולעשות מזה טלויזיה קטנה לחדר???..או כל דבר אחר כל רעיון יתקבל... יאללה תביאו הצעות או איזה מדריכים.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by Menymen,

אז ככה, יש לי GTS250 ו HD4850 אני יכול להחליף את הGTS250 בGTS450, ואז לקחת את ה GTS450 בHD4850. HD4850 אצלי, GTS250 במחשב אחר שיש בבית. השאלה אם זה שווה? ראיתי שה450 הוא עם 128bit לעומת השניים האחרים שהם 256bit. נוסף על כך, יש לי ספר 430W של טרמלטייק. הוא כרגע מספיק בשביל ה HD4850. השאלה האם הוא גם יספיק ל 450. המשחקים ששאני משחק בהם בד"כ הם בסגנון Crysis COD Pro Dragon Age ודומיהם. מעבד: Q6600 זכרון : 4G 1033 KHX לוח : P35-DS4 GIGABYTE מה עושים?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by Dadude,

למישהו יש מושג אם הדמואים שעלו לאחרונה באתר של ati לרדאון 9700 יעבדו על רדאון 8500 אני מתכוון לדמואים של המכונית , השומרי מסך , וכל שאר הדמואים של DX9 . ב8500 קיימים הרי pixel shaders אז מה הדמואים פשוט ירוצו לאט יותר???!

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by X-BLADE,

משהו יכול למצוא לי את הכרטיס הזה בפחות מ2000 שח?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים