עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PCall,

שלום! יש לי שאלה אליכם... אולי אתם יכולים להביא לי את כול הסוגים של כרטיסי מסך התומכים בDX10? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by The_Doom_Master,

שלום.. השאלה היא מה יותר מתאים למשחקים שיוצאים כיום.. הכרטיסים הם: nVidia Geforce 7800GT 256MB 256bit ו nVidia Geforce 6600GT 256B 128bit מה עדיף כרטיס אחד של 7800 או 2 של 6600 שעובד ב SLI? תודה על העזרה

3. Started by SmurFin,

אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by magimag,

אהלן, אני רוצה לחבר את שידורי הכבלים בבית למחשב. השאלות שלי הן כאלו: א) יש לי מחשב יחסית חזק (core2duo, 2Gb Ram, Radeon 1950 XTX) האם אוכל להעזר בשאבי מערכת כדי לקודד סרטים מכרטיס הטלויזיה? ב) האם יש תוכנות שמאפשרות לכרטיס טלויזיה שליטה על ממיר כבלים, כדי שאוכל להקליט מערוץ הרצוי בזמן הרצוי (כמו השרות שניתן אצלם בתשלום דרך ממיר מיוחד) ג) איזה דגמיםקיימים היום בשוק שעושים בערך רק את זה (אני לא צריך כרטיס מורכב מדי, רק לצפייה והקלטה של תוכניות) תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by carock,

מה זה crossfire?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by mazam,

VGA Card: Nvidia GeForce 8600M GT 1024MB (up to 256Mb) הוא טוב למשחקים כבדים? יש לו DX 10? מה זה אומר UP TO 256MB? יענו יש לו 1024 מגה עכשיו? תודה רבה מאור זמיר

7. Started by Bakshi1,

השאלת זיכרון מערכת לכרטיס מסך- איך אני עושה את זה לכרטיס מסך מובנה- sis650_740 מ32 מגה ל 64?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. אני זוכר שאחד המקרים שבאמת גרם לי לקמט שפתיים.. היה אי שם בסוף 2002 כשחברת ATI לפני שנרכשה ע"י AMD השיקה את ה-R9700PRO, כשלאותה תקופה הוא באמת היווה פריצת דרך בכל מה שקשור בתחום, כשאני חושב על זה אני עדיין מתרגש.

• 62 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני טוב עם שלט והאפשרות לחבר אליו ממיר דיגיטלי כמו שרשום בכותרת עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Castanda,

אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  11. בעיה מוזרה קצת, יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 GT וחיברתי אותו לטלוויזיה (21 אינץ' רגילה לא HD ולא נעליים) והכרטיס מזהה אותה כHDTV. הבעיה היא שיש את מצב הZOOM בתוכנה של GeForce כך שיהיה אפשר לראות את השידור של הוידאו בלבד על מסך הטלוויזיה אז זה מותח את כל הפרצופים ולא מציג את זה כמו שצריך. אני מניח שזה בגלל שהטלוויזיה מזוהה כHDTV ולא כTV רגילה. למישהו יש רעיונות מה עושים ?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by animal,

שלום לכולם אני קצת חדש באתר ויש לי שאלה חשובה מכיוון שאני הולך לקנות מחשב חדש אני מתלבט איזה כרטיס מסך יתאים לי אני גרפיקאי שעבד עד היום בעיקר עם פוטושופ וקורל ואני רוצה לעבור לתחום של האנימציה התלת מימדית ולכן אני קונה מחשב חדש אני לא כל כך מבין בחומרה ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי ואני גם לא מבין מה ההבדל בין ה- GEFORCE ל- ATI כמו כן עלי להתחשב בתקציב שיש לי לכרטיס מסך שהוא בסביבות האלף ש"ח תודה

13. Started by Vidati,

בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח. נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף. לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס. ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה! עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית. אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

שלום רב, המפרט של המחשב שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512X2 TwinMos 2.5 512X2 PQI 3.0 GA-K8NF Nforce4-X Ledatek 8600GT 256MB GDDR3 WD-160GB SATA-2 SeaGate 80GB CompuCase 6a19 400W Hec LG-32LC2 ואני משתמש בווינדווס ויסטה Ultimate אז ככה אני כרגע עובד עם קודקים של Combined Comunity Codec Pack בכינוי של CCCP ואני משתמש בנגן מדיה פלייר קלאסיק עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך 6600gt ו ג'יגה אחד של זיכרון ראיתי שהוא בקושי מצליח לנגן סרטי 720p בויסטה אז אמרתי יאלה נשדרג זיכרון בשביל שהווינדווס יעבוד יותר מהר ונקנה כרטיס מסך 8600gt בשביל שירד כל העומס מהמעבד בניגון של hdtv והכרטיס מסך יעשה את העבודה אז עשיתי את ההחלפה ואני בקושי רואה שינוי עדיין סרטי 720p מתנגנים לאט בהרבה מאוד…

15. באתר של ASUS לא מצאתי עידכונים לכרטיס מסך (יש לכול המרכיבים האחרים של לוח האם) היכן אני מוצא עידכון לכרטיס מסך? תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אני פשוט חייב לדעת אם זה באותו רמה כמו שאמרו לי.. גם אמרו לי שהה-1950PRO לא תומך DIRECTX 10 וה-8600GT כן.. מה אתם אומרים?? תודה מראש לכולם,

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  17. שלום. ראה מפרט מערכת, האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד בלי צואר בקבוק ואם כן אז כמה אני "מפסיד" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 א. עד כמה שאני מבין הלוח שלי יודע לקבל גם PCI EXPRES. ב. אני מודע לשרות לקוחות "החלש" של נעה, אבל לא מצאתי את הכרטיס במקום אחר. ג. אני לא מעוניין בכרטיס DX 10 לפחות עד שיעבור שלב דור הביניים. ד. חשוב לי שהכרטיס יכול להיות SLI למחשב הבא ... אחרי החגים (אם תסכים האישה). ה. אם יש משהו שלא חשבתי עליו אנא תקנו אותי. האם XT זה שווה לכרטיס שהסיומת שלו זה XTX ? עד כמה שראיתי בפורומים ובבקורות XTX נחשב הכי חזק.

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  18. בעקבות כך המעלות מגיעות עד לכדי 78 מעלות רק בבדיקה של ATI TOOLS והמחשב עושה ריסטרט כשהוא מגיע לנקודה הזאת... יש לי ספק כוח LIBERTY400 בלי OC למערכת ככה שאני בטוח שהספק עומד בהספק... מה אתם אומרים??

19. שניהם כרטיסים טובים? אני חייב עזרה!! תודה מראש,

20. אני לא מרגיש שיפור משום מה יש לי 2 8800 מישהו יכול לומר לי איך באמת לוודא שזה פעיל וכמה אחוז שיפור אמור להיות תודה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by avihy,

אני צריך כרטיס מסך PCI-E תקציב 1000 ש"ח. הכרטיס מסך צריך להחזיק DELL 2007 WFP. הכרטיס יהיה בערך ל 6 חודשים ולאחר מכן יוחלף בחדש (יש לי תקציב כרגע של 4,000 לכרטיס מסך,אבל אני שומר אותו לדור הבא).

22. Started by itay127,

תקציב =300 שקל שאני יוכל לשחק בפרו אוולושין.. PCI-E

23. Started by razorer,

אני קונה כרטיס מסך ואני צריך עזרה. אני רוצה להשתמש בוויסטה ואני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמה שיותר זמן(לא איכפת לי אם זה יהיה על med-low בעוד כמה זמ ן) הציעו לי את הX1950GT ואת ה8600GT. מה לקחת?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  24. לפני כמספר שנים זכור לי שמחירים של כרטיסי המסך לא היו עוברים את ה1000 שקל אם ניקח את המחירים של המעבדים של אינטל שהם בטנולוגייה 65NM התחילו במחיר 700 שקל אך תמיד המחירים שלהם היו כאלו לא בגלל הפיתוח או קשיים טכנולוגים אלא פשוט ככה האם כיום הטכנולוגיה מתקשה לייצר GPU וזיכרון בשבלם ולכן המחירים כאלו ?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by free fraek,

לאפיק PCI רגיל וחשוב שיהיה לו כניסת וידאו ואולי גם S-VIDEO ושיוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות גבוהה... יש כזה?

דיונים חדשים בפורומים