עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  2. איפה אפשר להשיג כבל DVI 3 מטר עדיף שחור חובה בארץ?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  3. שלום. אני מרכיב מחשב לאחותה של אישתי, ומכיוון שהתקציב לא נותן לי להתפרע, אני נאלץ לחסוך בכל מיני דברים. מכיוון שהמחשב לא יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אז הוחלט לחסוך קצת על חשבון כרטיס המסך (המחשב לצורכי גלישה, עבודה עם תמונות, סרטים וקצת משחקים). אני לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקחת, כזה שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר ומצד שני לא יהיה מאוד יקר. ולכן אני פונה אליכם, חברים, שתעזרו לי. את המפרט הבא עזרו לי להרכיב חברי הפורום, ואני מודה להם על כך, נשאר רק פריט אחד אחרון לסגור - כרטיס המסך. מעבד: Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX. פתרון-קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L. זיכרון: 2x1GB DDR2 G.Skill 800…

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by The Rock,

שלום, אני קונה מחשב חדש עם Radeon 9800 pro ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיסים של Sapphire והאם יש הבדל בינהם לבין Gigacube בהנחה שיותר נוח לי לקנות של Sapphire

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by MetalHead,

שלום רב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לברר מי משני כרטיסי המסך הבאים עדיף: MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC GIgabyte GTX670 2GB DDR5 WindForce OC האם יש הבדל מהותי כלשהו ביניהם? לצערי לא מצאתי שום דבר חד משמעי בחיפושים שלי. תודה!

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by eid101,

שלום . רציתי בבקשה שתציעו לי כרטיס מסך של חברת ATI שמשתווה ל NVIDIA במחיר וגם אם לא יותר טוב בביצעויו אז כמוהו . ואם התעניינתם בסיבות אז אני לא אוהב NVIDIA פשוט מאוד עוד דבר ומה הוא ההבדל בין חברה לחברה אחרת ??? כמו ASUS ו SAPHIRE כאשר הן משתמשות באותה ערכת שבבים ?? האם שווה להוסיף כסף על זה ? או שזה סתם לא משנה העיקר הוא השבב ?

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by asili,

אני לא מצליח לפתור את בעיית הגאומטריה אז או שהבעיה רק אצלי או שפשוט המסך הוא כזה אני לא מצליח ליישר את התמונה כלומר הקצוות לא ישרים משהו שעובד על 1280X1024 ב90 ריפרש רייט יוכל למסור לי את ההגדרות שהוא כיוון בSHAPE אני אובד עצות מכה לתשובה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by Psy,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? בכלליות\משחקים\עבודה... סתם מעניין אותי לשמוע אותכם, אתם מבינים יותר ממני...

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by scylla,

קודם כל אני אתחיל בזה שאני מצטער שלא רשמתי את זה בת'ראד המיועד לכך. אבל זה דחוף וראיתי שאין הרבה עניין בדיון הקודם. אז ככה, קניתי 9800SE AIW של הרקולס מPCH, אחרי הרבה ריבים שהם לא הביאו לי ברוב טיפשותם את המתאם מDVI לVGA, ככה שלא יכולתי להפעיל את המחשב! אני בכל אופן עדיין לא התקנתי את האומגה, ובלי האומגה קיבלתי ב3DMARK03 : 3856 וזה יחסית נחמד, הייתי מתקין את האומגה אבל... (תמיד יש אבל!) אלכס מPCH ועוד לקוח הסבירו לאבא שלי שיש סיכון גדול בזה שזה יכול לשרוף את הכרטיס. ושרק מישהו מקצועי יכול להתקין את זה... אבל ההתקנה זה באמת שטיות את זה אני יודע. מה שמוזר לי בקשר לשריפת הכרטיס, הכרטיס הוא PRO לכל דבר, עם קירור של PRO, איך הוא יכול להשרף? בבקשה בבקשה אנשים תצילו אותי ותנו לי…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by spiker,

שלום לכולם. יש לי GTX 580 של ASUS. הוא מחובר לרסיבר עם כבל DVI-HDMI. הHDMI מחובר לרסיבר. הבעיה היא שכשהרסיבר מופעל על המחשב הוא לא מוציא סאונד בגלל שהוא לא יכול לקבל וידאו דיגיטלי וסאונד אנלוגי. צריך שהכל יהיה דיגיטלי או אנלוגי. כמובן שאני מעדיף דיגיטלי. אז אם אני אקנה כבל שיוצא מהכ/מ MINI HDMI שיתחבר לרסיבר עם HDMI הוא יוציא לי גם תמונה וגם קול? אין לי כרטיס קול. יש אופציה לקנות כבל אופטי ולחבר אותו אבל אני מעדיף כמה שפחות כבלים. המפרט מופיע בצד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  11. השאלה שלי מתייחסת למסכים ברזולוציה של 1920X1200 . החלטתי לרכוש מחשב עם כרטיס מסך HD4870 או GTX260, כי אכן HD4870X2 הוא overkill היום לדרישות שלי ולא שווה תוספת ביצועים קטנה תמורת מחיר כפול כמעט. בפורום פה אכן ממליצים לרכוש כרטיס שמספק את הדרישות כיום, ובהפרש שחוסכים, לרכוש עוד שנה כרטיס חדש. כיום מחיר ה 4870 הוא Y ש"ח ומחיר ה 4870X2 הוא בערך 2Y ש"ח . מנסיון הותיקים פה : האם בעוד שנה, להערכתכם, מחיר ה 4870X2 ( וכרטיסים שיצאו בעוצמתו ) יעלה פחות מ Y ש"ח ? כי אם בעוד שנה, 4870X2 ירד עד מחיר של Y ש"ח בערך , שווה כבר להשקיע את ה 2Y היום ולהנות ממנו קודם מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

פתחתי אשכול בפורום לוחות אם ומעבדים, ושם אמרו לי שהבעיה לא בלוח אם .. : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319587.0 מישהו יכול אולי לדעת מה הבעיה? "עכשיו החלפתי ל8800GT והוא פשוט לא מציג לי בשום תוכנה את הטמפרטורה.. יש לציין שבכרטיס הקודם (X700) שנשרף לי, גם לא הוצגה לי בשום מקום הטמפרטורה.."

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by le011,

איזה כרטיס מבין שניהם עדיף? המחיר שלהם פחות או יותר אותו הדבר

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  14. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by עידו עמית,

אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות את הרידאון 9600 אקס -טי? או האפ-איקס 5700 אולטרה? קיבלתי הרבה השוואות ולא הבנתי מה עדיף...

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by K0sTa,

איך הכרטיס ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5032 ולאיזה מהכרטיסים של ג'יפורס הוא משתווה בערך? איך הוא יהיה במשחקים? תודה! :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by heho15,

יצאו ה1900.. מעניין מתי יגיע לארץ.. ^^ http://forums.vr-zone.com.sg/showthr...t=53164&page=4 http://www.vrforums.com/showthread.php?t=53164 יש שם כמה בנצ'ים.. אין עדיין שום בנץ' באתרים נורמלים 16pipes 48shader procs when is G71?!

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by Dadude,

נשרף לי הרדאון 8500 שלי ,הוא היה מצוין ושווה... אבל אם כבר קונים חדש אז אני רוצה משהו יותר טוב, מהדור החדש עם DIRECT X 9 ,עד 1200 שקל בערך תמליצו לי על כרטיסים טובים !! תודה חברה .

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3870 512MB GDDR3 : GV-RX387512H - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 874 ¤ אחריות: שלוש שנים. PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 797 ¤ אחריות: שנתיים. http://www.iqpc.co.il TWINTECH NVIDIA GEFORCE 8800GTS G92 512MB מחיר 1240 ש"ח CONNECT3D RADEON HD3850 256MB DDR3 מחיר 699 ש"ח GECUBE RADEON HD X2600XT 256MB מחיר 390 ש"ח WWW.FOXPC.CO.IL INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E 8800GSM-M5KTCD 680.00 ש"ח INNOVISION Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E 8800GTI-H5GTCDS מחיר בחנות: 970.00 ש"ח http://www.noacomp.co.il Palit Radeon 2600Pro 256MB Sonic HDMI PCI-E Retail ¤323 Palit Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 PCI-E…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by asaf23,

כרגע חברתי את הכרטיס המטורף הזה .. קבלו תמונה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by eran898,

שלום. בניתי מחשב לפני בערך שנה ובמהלך הבניה נגמר התקציב והוא נאלץ לחיות עם כרטיס מסך ג'יפורס 7300 העתיק חח(כן כן 128 מב שמתוכם 88 הולכים רק לווינדוס 7 חח) בקיצור מפרט המחשב הוא: amd 1055t 6 cores gigabyte 870a ud3 4gb ram antec 12 hundred(just to let you know that i got full tower so i have space lol) corsair TX750w וזהו נראה לי... מחובר ל19 אינטצ+לטלויזיה LCD 32 אינטצ HD RDY.. בקיצור אני יודע שהתקציב זוועתי בגלל זה אני צריך עזרה בחיפוש באתר יד2 למשהו נורמאלי..מצאתי בנתיים כל מיני GTX280OC וGTX260.. אני יכול להגיד כשבניתי אותו רצית את הכרטיס HD6950 שאז עלה 1500 ועכשיו 850... אבל עדיין לא בתקציב חח קיצור אני אשמח לעזרה ..ואולי גם לדעה על החלקים.. בכל זאת עברה שנה חח וגם כש…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  22. לא מזמן קניתי 1950P והביצועים שלו נהדרים, מריץ כל דבר שניסיתי על HIGH. אתמול נתקלתי בעזרת התוכנהSpaceMonger בתיקייה של nVidia במחשב,אז מחקתי אותה. הבעה היא שמאז שום משחק לא עובד לי, יש משחקים ששולחים הודעת שגיעה ויש משחקים שעושים מסך שחור(אבל אני שומע את הסאונד). עזרתכם בבקשה(עדכנתי את הדרייברים ל-7.9. לא היה לי כוח לחכות עד שהקובץ של ה-50MB יורד אז אין לי CATALYST CC)

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  23. היום באופן רשמי משיקה AMD את כרטיס המסך Radeon RX 6600 XT לגיימינג בעבור קצת פחות מ-400 דולר - האם זה המוצר לו חיכינו? בחנו את ביצועיולכתבה

24. Started by spacedye,

לא זוכר באיזה פורום קראתי אבל מישהו דיבר על זה שהוא קנה הרקולס 9700 פרו מפנדה והכרטיס היה אדום (ולא כחול כמו שהוא באתר של הרקולס). ביררתי אצל PCH והם אומרים שאי אפשר להשיג כרטיסים של הרקולס.. נראה לי מוזר שפנדה כן משיגים אבל מאיזו שהיא סיבה הכרטיס הוא אדום.. לא מוזר? בכל מקרה אני רוצה לקנות כרטיס כזה של הרקולס.. אבל מפחד לקנות מפנדה ולקבל משהו לא מקורי או לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות להם CLONE... רק שיש בעיה...אני רוצה בכל מסך רזולוציה שונה...וכיול צבעים שונה... מסך אחד זה הTV והשני זה מסך 19 ברזולוציה טבעית של 1280X1024...בקיצור 3:4.... איך אני יכול לעשות את זה??.. נב את כל המפרט ניתן לראות ב-מפרט...

דיונים חדשים בפורומים