כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי אפשרות לקנות 275 GTX או HD 4890 עם לוח אם סביר, או מערך של שני כרטיסי HD 4770 ולוח אם יותר טוב, במחיר שנמוך בכמה עשרות שקלים מהמחיר של האפשרות הראשונה. שמעתי שהמערך הזה דווקא מסתדר לא רע בכלל ואפילו נותן שיפור בביצועים. הבעיה היא שהבנתי שברזולוציות גבוהות יכולה להיווצר בעיה בגלל כמות הזיכרון של הHD 4770. אני מתכנן להשתמש ברזולוציה של 1900X1200 בכל המשחקים (יש לי מסך T220P). שמתי לב בבנצ'ים שונים שבמיוחד כשמדליקים את הAA יש ל275 GTX יתרון ברור. השאלה שלי היא - האם שווה ללכת על הHD 4770 בCF? האם יש צורך בכלל בAA ברזולוציות גבוהות? כי שמעתי שברזולוציות גבוהות בכלל אין צורך בAA שסך הכל מחליק פינות. ולמי שמתעניין המערכת שאני אקנה עם אחד מהמערכים תכלול את הPhenom …
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה , הגיע זמני וגם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, הבעיה היא שאין לי מושג בזה , אז מה אני כן יודע שאני צריך : א. הוא חייב להתחבר ל Receiver, כלומר הוא חייב TV-Out אני משתמש בטלוויזיה כמסך במין media center ענק שכזה ב. הוא צריך להיות כרטיס טוב , 256MB זכרון , 3D ראוי והוא צריך להיות תואם ללוח אם אינטל רוקלייק (או משהו כזה , אני לא זוכר בדיוק מה יש..) ג. הוא צריך לסחוב משחקים כבדים (battlefiled2 , AoE 3 וכד') בצורה טובה .. על מסך טלוויזיה גדול (יש לציין..) ד. ואולי הקריטי הוא לא צריך לעלות יותר מ-1500 ש"ח המלצות ?
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחזיק לי במשחקים כמו שצריך בתקציב סביר.. אני מתלבט בין שני הכרטיסים ה-6600GT וה-7600GS איזה מהם יותר חזק או עדיף??
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 470 שנקנה לפני שלוש שנים בערך. יש לי שם חיבור HDMI והחלטתי להשתמש בו למחשב (לחבר מסך של סמסונג לחיבור זה.) השאלה איזה חיבור זה שם? מיני HDMI או מיקרו HDMI? אני פשוט צריך לקנות כבל / מתאם ורציתי לדעת איזה חיבור זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה: 1. מה החיבור הזה? (בעיגול האדום) 2. האם ניתן לשלוט על מאווררי הכ. מסך? אם כן, איך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X800 עם דרייברים מעודכנים (5.4). בעת מעבר (SWAP DISPLAY)לטלויזיה (רזולוציה 1024*768) הכל עובד. בעת חזרה ל DESKTOP הרזולוציה יורדת ל 600*800. למה? עדכנתי דרייברים אחרים וגם שם זה קורה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מה עדיף למשחקים? 8600GT VS 8400GS והאם ההבדל גדול?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 17' זול מקסימים 800 ש"ח ועדיף שזה יהיה בכיוון ה700. המסך מיועד לאדם שמשתמש הרבה בWord ויושב הרבה מול המחשב כך שהשמירה על העיניים היא חשובה מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רדיאון 9800PRO חדש התקנתי את RefreshFix0.9.9.7 לרדיאון ובמשחק יחסית פשוט וישן (TRIBES2) אני מקבל רק 60 FPS ברזולוציה 1280X1024 יכול להיות ? מה לא בסדר? משתמש בדרייברים החדשים של ATI נאלצתי להתקין את UT2003 כדי להריץ את הבנצ'מארק שלהם והיינה התוצאות. האם זה טוב (מתאר לעצמי שלא) UT2003 Build UT2003_Build_[2002-09-19_17.26] Windows XP 5.1 (Build: 2600) AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 767MB RAM RADEON 9800 PRO (6396) ctf-citadel?spectatoronly=true?numbots=12?quickstart=true -benchmark -seconds=77 -exec=..\Benchmark\Stuff\botmatchexec.txt 12.258859 / 45.479042 / 91.639023 fps rand[23102] Score = 45.532104 טוב, בנוסף גם…
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המפרט: amd64 3200 2g memory geforce7800gt(רוצה להחליף) samaung t220(22") אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג. אני לא גיימר כבד. פשוט משחקים שלא כל כך כבדם מתחילים לקרטע בגלל המסך שקניתי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680X1050. אני מודע לזה שהמעבד קצת יגביל את הכרטיס שאני אקנה. עד 600 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו שייתן ביצועים טובים. כרגע יש בידיו Pinnacle DC10plus אבל הכרטיס הוא ממש לא מקצועי ואיכות הCapture היא נמוכה! לאיזה כרטיס מומלץ להחליף את הכרטיס הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שתי המסכים עולים +- אותו מחיר בסביבות ה 650-700 שח היתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הדגמים ואיזה יותר מומלץ מהם כמו כן אם אתם חושבים שיש מסך יותר מומלץ ממינו תצינו את הדגם
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שמתי לב שמוכרים את כרטיס הR9800 NON PRO בPCH ב1700 ש"ח ואת גירסת הפרו ב2500 ש"ח אז למישהו יש ביקורת על ההבדלים בינהם במשחקים (בעיקר חדשים כי לא אכפת לי אם אני משחק בקוויק3 ב300FPS או ב320FPS)?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, מחר בבוקר אני הולך לקנות את הכרטיסים, ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי איזה כרטיסים כדאי לי לקנות ההתלבטויות הן: - 768MB או 1GB? האם 500~ שקל תוספת מצדיקה את ההפרש? - גרסא עם קירור טוב או גרסא פשוטה? של איזו חברה? הכרטיסים הם לטובת משחקים ב1920X1080, אוברקלוק תמיד בא בחשבון. שאר פרטי המחשב הם Core i7 920 3.8Ghz, 6gb DDR3, EVGA SLI LE. תודה רבה! :-) דני
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אני סטודנט בלי רכב אז בעייתי לסוע רחוק מחיפה. מעדיף מקום טוב שמכבד אחריות ולא מפקיע מחירים. לפני מספר ימים בדקתי המחירים נעים בין 320-350. בדקתי 2 חברות SAPPHIRE וPALIT (ואיזה מהחברות גם כדאי לבחור?) או שיש כרטיס יותר טוב במחירים אלו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי בעיות FPS במשחק מסויים - enemy-territory מפרט המחשב שלי : p2000 512 ram r9600 xt 60 maxtor giga motherboard- asus p4s800D הבעיה היא שבמקומות מסויימים ה-FPS יורד ל 10-20 , ולחבר שלי, עם מפרט זהה (וכרטיס גיפורס-4) יש FPS גבוה בהרבה . הבעיה היא (כנראה) לא בלוח-אם בגלל שהחלפתי אותו והבעיה נשארה, וגם כנראה לא בכרטיס מסך (החלפתי את הכרטיס לגי פורס 4 והבעיה נמשכה) תודה מראש >:
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש ובינתיים שני המסכים האלה עושים עליי רושם טוב מבחינת המחיר שלהם והביצועים שלהם. אודה לכם אם תאמרו לי מה דעתכם, איזה מסך עדיף? .FLATRON 17 795 FT או 17'' VIEWSONIC G75F המחיר של שניהם הוא בסביבות ה 1250 ש"ח. אם אתם חושבים שיש מסך יותר טוב במחיר דומה, אל תתביישו לציין אותו. תודה
-
אהלן , אני הולך לקנות היום את הכ.מסך Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 ורציתי רק לוודא מולכם שהוא יהיה תתואם למפרט של המחשב שלי שהוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU מבחינת ספק כוח ולוח אם וכו' , זה לא יצור שום בעיה שהכ.מסך יחסית חדש והחלקים יחסית ישנים? ושאלה נוספת יש את אותו הכרטיס רק עם ג'יגה זיכרון ולא 2 שהוא ועלה קצת פחות , יש הבדל משמעותי שמורגש בין הכרטיסים? תודה מראש.
-
היי, אני מקווה שמותר לפרסם פה כרטיסים למכירה. אני מוכר את הR9 290X SAPHIREהמפלצתי שלי, הכרטיס חדש, בשימוש במחשב רק שבועיים מוכר כי יש בעיית תאימות של הכרטיס הזה ואדובי מעבר לזה רץ מדהים עם אססינס קריד החדש (סינדיקט) ובמבחני ביצועים הוא קורע את הכרטיסים במחיר זהה של NVIDIA מחיר 1500 (גמיש) , שוב, הכרטיס חדש ועובד פצצה, רק בעיית תאימות עם אדובי. גידי 052-5013632
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס טלויזיה ישן שהחלטתי להחזיר אותו לשימוש. leadtek winfast tv2000 xp התוכנה שאני מנסה לעבוד איתה היא chris tv . אני מנסה לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלויזה ואני קצת בבעיה. כאשר חיברתי את הטלויזיה לממיר זה עבד אז השארתי את החיבור לממיר ובמקום זה תקעתי את הכבל וידאו לכרטיס גם ל svideo וגם ל av . ניסיתי לסרקו תחנות בתוכנה ללא הצלחה. מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת נכון ? לאיפה אני אמור לחבר את הכבל ? איך אני אמור לסרוק תחנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכם! [glow=red,2,300]כרטיס מסך 1[/glow] - אני צריך המלצה לכ"מ טוב שישרת אותי הרבה זמן. הכרטיס הוא לאחים הקטנים שלי, שהמשחק הכי מתקדם שלהם זה Enter The Matrix (די מכובד אבל בודד). כמו כן אח שלי משחק גם בGTA3 / VC. מניסיון מהמחשב השני שיש להם (אל תשאלו, סיפור ארוך!), הם מסתדרים די טוב עם Ge-force 4 MX-440, נראה לי של לידטק. למרות זאת, אני מחפש משהו שישרת אותם הרבה זמן כי בקרוב אח שלי יתקדם למשחקים חדשים (הוא כבר התחיל, סוף סוך התגבר על "סנוד" ו"אייסי טאוור") התקציב עדיין לא ברור - זה יכול לנוע מ-300/400 עד למספרים הנמוכים בעלי 4 הספרות. כמובן שאני עצמי מעדיף לא להגיע לקצה העליון. השמות - Radeon 9000, Ge Force 4 MX-440, Radeon 8500/LE, (אם עדיין מוכרים... Ge forc…
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת רק הכוונה היא לכרטיסים של NV מסדרות הGTX השונות (חוץ מEVGA שאני יודע שהיא תומכת). רק לחדד , הכוונה היא לא לתוכנה כמו GPUTOOL אלא לתוכנות מבית יצרנית הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני הולך לקנות 9600 הרגיל מחברת שפיר,הוא טוב,עם מה הוא אמור לבוא? אני מתכוון לגירסה הרגילה ולא לפרו או הXT......היא תוכל להריץ את GTA:SA חלק עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי מחשב חדש, התקנתי את הווינדוס 7 ודרייברים. לאחר שעשיתי ריסט המסך פשוט לא פעל (מרגע עליית מערכת ההפעלה, לפני כן הוא עובד מצוין). ניסיתי לחבר מסך LCD, ואיתו הכל עובד בלי שום בעיות. כשהורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (sapphire radeon hd 5670) המסך CRT מצוין, וגם כשנכנסתי ב-safe mode. לפי חיפוש שערכתי באינטרנט הרבה טוענים כי יש בעיה עם הדרייברים של ATI ומסכי CRT שאין אפשרות להגדיר refresh rate שמתאים ל-CRT. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-