עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מסך Dell U2311H שמונה מילי לשניה ויש בו טיפה מריחות ויש לי עכשיו כרטיס מסך HD4670. השאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס מסך HD6950 אז יהיה שיפור במריחות?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  2. Started by eranmor,

יש לי שני מסכים שכרגע עובדים בדואל בתצורה של שולחן עבודה מורחב. המסך הראשון (השמאלי בתמונה) והראשי שלי הוא MAG DJ707. השני הוא PHILIPS 104B מאוד ישן. אני מעריך לפחות 8 שנים. בכל מקרה, המסכים עובדים בצמוד אחד לשני אבל הPHILIPS גורם לריצודים על הMAG שלי. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  3. טוב אני רוצה לקנות עכשיו 9800PRO אבל לא יודע של איזה חברה אפשר המלצה? ויש לי עכשיו Asus v7700 GF2 TI 64 שאני רוצה למכור אבל לא יודע איפה אפשר למכור ובאיזה מכיר כדאי.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  4. אל תבנו על 6600GT AGP או 6800LE. הPRO X800 הורד במחיר ונמכר ב329 דולר בלבד! http://shop3.outpost.com/product/4042522?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG

5. Started by grasec,

finally the day came.. its all right here under my nouse and im wanderin if i can plug my old screen to it as well as in use the 23" for gaming and the good old 19 to stay at the dektop/internet/w/e cuz physicly i can plug them both.. but the 23 runs ona bigger resolution so how would that effect the 19" 1? help here

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. טוב בדיוק היום הלכתי לממש אחריות וגיליתי שעברתי את התקופה ב5(!) ימים.... לכן אני צריך תחלופה בבערך אותו מחיר(650 שקל בערך) לא ממש משנה לי חברה ועדיף משהו עם קירור אקטיבי כי המארז דיי צפוף וחמים המפרט PD 2.6 775 1GB DDR2 לוח אם Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  7. שלום, רכשתי היום 2 כרטיסי 6870 של sapphire (גרסה רגילה, לא רפרנס - אבל לא טוקסיק או פלקס). מה שהפתיע אותי היה שכאשר פתחתי קופסה ראשונה - נוכחתי לראות שאין בה גשר ל - Crossfire. פתחתי את הקופסה השניה - וגם בה אין. קצת הפתיע אותי שאין - כיוון שבדרך כלל זה אמור להגיע כברירת מחדל למיטב הבנתי. על הקופסה רשום: In the Box: Sapphire 6870 card Driver CD, Cables User Manual אוקיי.. אז יכול להיות שבאמת אין.. הסתכלתי ביוטיוב בסרטוני אנבוקסינג עד שמצאתי מישהו מגרמניה שפותח בדיוק את אותה הקופסה.. והפלא ופלא שם דווקא כן היה לו גשר CF... האם יש סיכוי שמישהו פשוט הוציא אותם לפני? האם זה פשוט דרך להוזיל את מחיר הכרטיס באמצעות באנדל ממש חסר?.. עכשיו אני צריך ליצור קשר עם החנות שיביאו …

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by ohad,

שלום יש לי שאלה קטנה העם ניתן להעביר כרטיס מסך leadtek geforce 4 440 mx 64 mb ddr שנמצא במחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ למחשב פנטיום 4 2400 מגה הרץ כי חבר שלי אמר שהיא אפשר כי פנטיום 4 לא יתמוך בזה אז רציתי לשאול אותכם ועם כן כמה נקודות ב-3DMARK אני יקבל במחשב שהוא 2400 מגה הרץ עם 256 ddr, ותודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by Radeon38,

אני כבר כמה זמן שוקל שדרוג של כרטיס מסך.אבל עם המבול שיש היום זה דיי קשה נכון לעכשיו אני לא כל כך משחק אבל אני מעדיף רכישה לטווח רחוק.אז מן הסתם לקחת כרטיס חזק יהיה דבר חכם. ראיתי את הטוקסיק של ספיר עם ה 1 גיגה(מבוסס 4870) והוא דיי מצא חן בעיני.השאלה האם ה 4850 יכול להוות תשובה מולו. אחד השיקולים היא מערכת הקירור המוצלחת שבאה איתו (ראיתי ביקורות שמפרקים את הכרטיס לגורמים...) זה ניראה כמו קירור פסיבי עם מאוורר באמצע בתוך עטיפת פלסטיק יפה עם לוגויים.. מיפרט מחשב יש פה בצד למי שרוצה לדעת. <-----------

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by 4X-BMA,

לי יש לוח אם ASUS P5B DELUX עם כרטיס מסך EN8500GT/512M של ASUS, השימוש העיקרי שלי הוא בסימולציית טיסה של מיקרוסופט, הבנתי שניתן לחבר כרטיס נוסף מאותו סוג בחיבור SLI (יש מקום לכרטיס נוסף בלוח אם). השאלות, האם אני חייב לחבר כבל המקשר בין שני הכרטיסים (בחלקו העליון), ואם כן, מה היתרונות או חסרונות אם לא אחבר? במידה שאצטרך כזה כבל, היכן מומלץ/ניתן לרכוש? כרגע אני עם שני מסכים "19, האם חיבור מסך שלישי/ורביעי, יגרע מהאיכות של הסימולצייה? אשמח לקבל חוות דעת כללית על הכרטיס הנ"ל, ובכלל על השימוש ב-SLI. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  11. היי יש ברשותי כרגע 550GTX TI שהוא 192 BIT חדש על Q8300 2.50GHZ עם 2 ג'יגה זכרון יש באפשרותי לקבל את הכרטיס הזה ללא תשלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798261 שהוא 256 BIT השאלה אם כדאי אם הוא יותר טוב או שהג'יפורס יותר חזק ממנו רציתי לדעת קצת יתרונות וחסרונות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by p-o-i,

באתר זיגזג...גירסת הGTX עולה 4100 והGTS עולה 3100...השאלה שלי היא אם תוך חודש המחיר של הכרטיסים האחרים ירד?..וגם אם המחיר של ה8800 ירד?? עכשיו חודש חודשיים של צפייה כוס עמק אני הולך להיות פקעת עצבים...

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by dids22,

אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3245 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3234 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3242 תודה!!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by natan805,

המשחק עובד מהר וטוב ולאחר זמן מתחיל לקרטע מדי פעם.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  15. עם הכרטיס מסך אפשר להרתיח מים חופשי ב 105 מעלות ! http://www.digit-life.com/articles3/video/g94-2.html

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  16. אני מעונין כנראה,כרגע רק מתוך סקרנות,לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם בימינו לקנות ביחס ל ביצועים\מחיר. עד 1400 ש"ח. ואני לא אוברקלוקר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by dorosh,

הי חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס חדש מסדרת ה 3080, בהמשך לכל נושא הכבלים שהיה ועכשיו שאנחנו כבר כמה חודשים אחרי... מה אתם ממליצים בעצם מבין כל החברות השונות? Gigabyte, MSI, ASUS TUF, ASUS ROG וכו.. לא יודע במה לבחור.. ואם כבר 3080... לדעתכם יהיה שווה לחכות ל 3080TI ? או שההבדל במחיר יהיה משמעותי ולא שווה את ההשקעה? תודה.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by ilya83,

אני רוצה לראות תמונות של כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO AGP 8x 128 MB גם בתוך דברים שונים לא oem לא bulk תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  19. שלום. השאלה בכותרת. לאחר חיפושים ברשת לא מצאתי מבחן השוואתי.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  20. בקיצר הוא תמיד אומר שהוא מריץ משחקים את כולם הכל חלק חחחחחחח ואני צוחק עליו מה חלק? מה אתה בסדר אין מצב .יש משחקים שאיאפשר עם המפרט הזה לשחק על הגדרות הכי גבוהות. אני לא גר עם ההורים לכן לא ראיתי. אבל התערבנו שאמרתי לו שמע עוד מעט יוצא קריסיס איך המשחק יזוז לך על רזולציה של 1280 768 משהו כזה בערך. אבל הגדרות הכי גבוהות .. אמר לי יזוז חלק חחח אמרתי לו אם יזוז לך חלק אני קונה לך כרטיס מסך חדש פצצה. נו מה אתם אומרים? יש לו מפרט סבבה. אבל לא שירץ רת קריסיס על פול גרפיקה גם ברזולצה 1280 769 פנטיום 4 3200. 1 וחצי שיגה זיכרון DDR 400 . 7600 GT 257 MB AGP .

21. Started by dani207,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך אופטימלי עם תאימות למע עריכה של פרומייר cs5.5 אני עובד עם w7 64 bit נתוני מחשב:לוח אם-gbyte x58a-ud3r מעבד intel core i7 930 2.80ghz זכרון ddr3 1600g-6gb אני עורך בעיקר עם וידאו hd 720 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  22. יש משהו יותר טוב ב9600? כי אני רואה שברוב המקרים הוא יותר איטי.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by huhxd,

אוקיי אז רציתי דעות בקשר לכרטיס מסך הזה x1950pro.. האם כדאי לקחת עם 256 או 512? מה ההבדלים? תודה לעונים.

24. Started by seven,

חבר שלי המליץ לי לקנות באיזו חנות כרטיס מסך של nvidia, עם 64MB זיכרון מדגם radeon X200 pro עם חיבור PCI ללוח אם. הוא אמר לי שזה כרטיס ממש טוב וזול ואפשר לקנות אותו רק ב-2500 שקל. הבנתי שאני אוכל להריץ איתו משחקים ממש חדשים על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש. כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה או שכדאי לקנות כרטיס אחר?

25. Started by PROSK8,

שלום 1.סתם מעניין אותי יש כרטיס של GTX כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 אבל זה זה GT? ואם יש אז אפשר תמונה? 2.ומה עושה הדבר הזה השחור הזה שנראה כמו מתען לפלפון 3. יש שמעות אם ASUS מתכננת כזה כרטיס מסך ל7900GTX או יותר טוב ל7950GX2 ;D תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.