עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Desmond,

אני בדילמה קטנה בבחירת כרטיס מסך... אני רוצה כרטיס ברמה של ה7900 או יותר אבל גם תמיכה בDX10, אבל גם התקציב מוגבל ושני הכרטיסים שציינתי, 7900SG ו 8600GTS עולים בערך אותו דבר, בסביבות ה1000 ש"ח. מה ההבדל בביצועים שלהם? מה ישתלם לי יותר בטווח הארוך? עריכה: שכחתי לציין, הכרטיסים הם למשחקים בעיקר. ומבחינת תאימות, איך אני מברר אם ה8600GTS תואם למחשב שלי? יש לי ג'יגה ראם מעבד ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD ספק 400W של EZCOOL לוח אם של ג'יגהבייט, GA-M55-S3G (מקווה שרשמתי את זה נכון) תודה למגיבים

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Castanda,

אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. Started by nVeRsIoN,

יש לי כרטיס מסך PCIE ABIT RADEON X600XT 128 MB והוא עושה לי הרבה בעיות אז החלטתי לקנות כרטיס חדש (לא ATI), אני צריך כרטיס למשחקים והתקציב עד 600 שקל. מפרט המחשב שלי CPU Intel Pentium 4 Prescott 530, 3066 MHz Motherboard Abit AA8-DuraMAX/AA8-3rd Eye Memory 512 MB DDR2-533 DDR2 תודה!

4. Started by animal,

שלום לכולם אני קצת חדש באתר ויש לי שאלה חשובה מכיוון שאני הולך לקנות מחשב חדש אני מתלבט איזה כרטיס מסך יתאים לי אני גרפיקאי שעבד עד היום בעיקר עם פוטושופ וקורל ואני רוצה לעבור לתחום של האנימציה התלת מימדית ולכן אני קונה מחשב חדש אני לא כל כך מבין בחומרה ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי ואני גם לא מבין מה ההבדל בין ה- GEFORCE ל- ATI כמו כן עלי להתחשב בתקציב שיש לי לכרטיס מסך שהוא בסביבות האלף ש"ח תודה

5. Started by PayneBack3251,

שלום רב, המפרט של המחשב שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512X2 TwinMos 2.5 512X2 PQI 3.0 GA-K8NF Nforce4-X Ledatek 8600GT 256MB GDDR3 WD-160GB SATA-2 SeaGate 80GB CompuCase 6a19 400W Hec LG-32LC2 ואני משתמש בווינדווס ויסטה Ultimate אז ככה אני כרגע עובד עם קודקים של Combined Comunity Codec Pack בכינוי של CCCP ואני משתמש בנגן מדיה פלייר קלאסיק עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך 6600gt ו ג'יגה אחד של זיכרון ראיתי שהוא בקושי מצליח לנגן סרטי 720p בויסטה אז אמרתי יאלה נשדרג זיכרון בשביל שהווינדווס יעבוד יותר מהר ונקנה כרטיס מסך 8600gt בשביל שירד כל העומס מהמעבד בניגון של hdtv והכרטיס מסך יעשה את העבודה אז עשיתי את ההחלפה ואני בקושי רואה שינוי עדיין סרטי 720p מתנגנים לאט בהרבה מאוד…

6. אני פשוט חייב לדעת אם זה באותו רמה כמו שאמרו לי.. גם אמרו לי שהה-1950PRO לא תומך DIRECTX 10 וה-8600GT כן.. מה אתם אומרים?? תודה מראש לכולם,

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. שניהם כרטיסים טובים? אני חייב עזרה!! תודה מראש,

8. Started by lmlm,

לפי השמועות שהיו, אמרו לנו ש G92 הוא בעצם היי-הנד 9800GTX/GTS עם נתונים מרשימים ביותר. אבל כנראה ש G92 הוא בכלל מיד-רנג' שמיועד להשלים את הפער בין 8600GTS ל8800GTS. (בטח אתם שואלים אז מה עם כרטיסי היי-הנד חדשים? אל תשכחו שכל כרטיסי היי-הנד היו X0 אז כנראה זה G90?) G92 אמור להתחרות ב RV670 שאמור להגיע בקרוב (HD2900PRO) הנתונים של G92: G92 740MHz core clock 64 stream processors 256-bit DDR3 1800MHz 512MB TDP between 7900GS and 7900GTX 3DMark06 on QX6700 : 97xx Price : US 199-249$ 65NM and PCIE 2 50GT/s texture fill rate, Pure Video Gen 3 9 אינץ אורך הכרטיס (בערך כמו 8800GTS) ויהיה כנראה בשם קוד 8700GTS/GT G98, ליבה לשוק הנמוך שאמורה להשלים פערים בין G84 ו G86 להתחרות ב RV6…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. באתר של ASUS לא מצאתי עידכונים לכרטיס מסך (יש לכול המרכיבים האחרים של לוח האם) היכן אני מוצא עידכון לכרטיס מסך? תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. לפני כמספר שנים זכור לי שמחירים של כרטיסי המסך לא היו עוברים את ה1000 שקל אם ניקח את המחירים של המעבדים של אינטל שהם בטנולוגייה 65NM התחילו במחיר 700 שקל אך תמיד המחירים שלהם היו כאלו לא בגלל הפיתוח או קשיים טכנולוגים אלא פשוט ככה האם כיום הטכנולוגיה מתקשה לייצר GPU וזיכרון בשבלם ולכן המחירים כאלו ?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by SiLVeRMaN2006,

יש לי מחשב חדש ואני משחק קאונטר סטריק ושבדקתי כמה FPS יש לי היה לי 60 ובמחשב הישן שלי היה לי 100 יש לי 8800 GTX ו2G DDR2 מעבד 4 ליבות.... אז מישהוא יודע למה? [הורדתי כבר תדריברים החדשים של הכרטיס מסך] אה ועוד שאלה לכרטיסים של NVIDIA שנכנסים למאפיינים על שולחן בקרה מתקדם וכו יש שנכנסים לכרטיסיה של הכרטיס מסך חלון צר כזה בצד שמשנים בו כל מני הגדרות אבל לי אין אותו מישהוא יודע למה?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by razorer,

אני קונה כרטיס מסך ואני צריך עזרה. אני רוצה להשתמש בוויסטה ואני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמה שיותר זמן(לא איכפת לי אם זה יהיה על med-low בעוד כמה זמ ן) הציעו לי את הX1950GT ואת ה8600GT. מה לקחת?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by free fraek,

לאפיק PCI רגיל וחשוב שיהיה לו כניסת וידאו ואולי גם S-VIDEO ושיוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות גבוהה... יש כזה?

14. Started by Vidati,

בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח. נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף. לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס. ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה! עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית. אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by מאור247,

יש לי בלוח אם שתי כניסות של pci (לכרטיסי מסך) ורציתי לדעת: 1) מה היתרון בזה? 2) אפשר לשים שני כרטיסי מסך שונים??

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. בלילה כשהמחשב לא בשימוש אבל מחובר לרשת והמסך כבוי,האם יש איזו אפשרות להכניס את כרטיס המסך למצב שינה,שהמאוורר שלו יפסיק לעבוד ושצריכת החשמל שלו תהיה מינימלית ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by ozeini,

שלום, יש לי מסך LCD "19 מחובר (בחיבור DVI) למחשב, חיברתי עוד מסך (LCD "17) בחיבור VGA. הצלחתי לצפות בשניהם יחד, אבל איך אני יכול לשחק משחק כאשר הוא מופיע על שני הצגים? ברגע שאני נכנס למשחק הוא מופיע לי בצד הראשי, והצג המשני נשאר רגיל (על רקע שולחן עבודה). האם יש לי אפשרות לשחק משחק עם 2 מסכים יחד? אני בעצם רוצה שבמסך אחד יצפה שחקן אחד ומסך השני יצפה השחקן השני (לדוגמא במשחקי מכוניות וכדומה). אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI X800XL 256MB 256bit. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by ilanb0,

האם זהו הפורום המתאים לקבל המלצה על מסך? ואם כן, בתקציב של 1000-1200 האם ניתן למצא מסך טוב 19'?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by Pika007,

שלום אנשי פורום גרפיקה, בו לא דרכתי כבר שנה X: נתחיל בהצהרה: הדרייברים של nVidia הם הדבר הכי גרוע שהעולם הזה ראה, במיוחד בכל הנוגע לריבוי מסכים ולעניין: לפני יומיים עברתי מ X800GTO ל 7800GT. ומאז, אין לי יותר את הרזולוציה 1360X768 Power strip לא עזרה. אז, מה אני עושה, ואיך אני עושה את זה? O: תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by SmurFin,

אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. Started by Abitk,

אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. אני לא מרגיש שיפור משום מה יש לי 2 8800 מישהו יכול לומר לי איך באמת לוודא שזה פעיל וכמה אחוז שיפור אמור להיות תודה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בעקבות כך המעלות מגיעות עד לכדי 78 מעלות רק בבדיקה של ATI TOOLS והמחשב עושה ריסטרט כשהוא מגיע לנקודה הזאת... יש לי ספק כוח LIBERTY400 בלי OC למערכת ככה שאני בטוח שהספק עומד בהספק... מה אתם אומרים??

24. שלום יש מולי עכשיו נייד של טושיבה A100-1MB, לנייד יש כרטיס מסך ATI RADEON HD2600 עם 256 MB מובנים, ועד 1GB HYPERMEMORY, למחשב יש 2GB RAM, ומערכת הפעלה ויסטה... וכטיס המסך משתמש בכל ה 1GB! כלומר עוד 767 MB לוקח מהראם... והמחשב לא לשימוש במשחקים ודברים כאלה, אבל אני לא מוצא איפה משנים את כמות ה SHARED MEMORY שם בויסטה... חיפשתי בלוח הבקרה, ב CASTLAYST של ATI , וגם בBIOS אין... השאלה היא איך אני מוריד בכלל את כל הזיכרון ונשאר עם ה 256 המובנים מתוך הויסטה? מסובך לי

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. שלום ה LCD שלי מחוברת בכבל בננה צהוב מהכרטיס מסך אל הטלויזיה .. (S-VIDEO) , כבל של 10 מטר של DVI - HDMI עולה 500 שקל ככה שזה לא בא בחשבון להחליף כרגע כבל.. קיצר אני רואה מטושטש ולא ברור , למה זה ? זה אמור להיות ככה ? תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים