כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
לוח GA-73PVM-S2H (עם GeForce 7100 מובנה) Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz יש לי על המדייה סנטר windows 7 עכשיו שאני רואה שם סרט HDMI המעבד מגיע ל 95% והסרט מקטע לפעמים עד כן עוד איכשהו הגיוני כי זה 1080P הבעייה היא שסרטים רגילים ואפילו סטרימינג מהאינטרנט שזה ברזולוציה נמוכה נתקעים מדי פעם לשנייה והקטע שהמעבד על איזה 1% ככה שזה רק כרטיס מסך לא? אולי הGeForce 7100 לא סוחב על הרזולוצייה של התצוגה (1920 × 1080)? למישהו יש רעיון לפתרון?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה עדיף לי- ג'יפורס 5900XT128 MB ב1070 ש"ח, או ג'יפורס 6600GT 128 MB ב-1350? אני הבנתי שה5900XT הוא 256 ביט, ושה6600GT הוא רק 128 ביט.
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בקצרה, שיטת CUDA מאפשרת למחשב שלכם להשתמש במעבד ובזכרון של כרטיס המסך על מנת לקצר את זמן דחיסת MPEG של המחשב. שימוש למשל בתוכנת EXPRESS TMPEG בגרסה החדשה ביותר בשילוב עם DRIVER NVIDIA עדכני ,מאפשר שימוש בשיטה זו. בניסוי שערכתי גיליתי כי: שימוש בשיטה זו עם מחשב בעל מעבד QUAD אינו יעיל ואפילו מעכב את הדחיסה. מסקנתי ,תוכנת TMPEG יודעת לנצל טוב יותר ריבוי מעבדים (כגון QUAD) מאשר שימוש בCUDA ,ולכן שימוש בשיטה זו מומלץ רק במחשבים חלשים יחסית עם כרטיס מסך חזק יחסית. במקרה כזה העזרה של המעבד של כרטיס המסך תשפר אולי את הדחיסה. מקווה שעזרתי
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מי יתן יותר ביצועים במשחקים של היום? ה - X800GTO2 פתוח ל - 16 צינורות ועם אוברקלוק ל - XT PE (ואולי אף יותר) או ה - 7600GS DDR3 עם אוברקלוק ל - 7600GT (ואף יותר). יתרון של ה - 7600GS DDR3 על פני ה - X800GTO2 הוא הפעלת HDR במשחקים (מלבד HL2 שאפשר להפעיל שם HDR עם כרטיס מסך תומך SM2/2.0B). הנה לינק לביקורת על ה - 7600GS DDR3 - http://xtreview.com/review114.htm לינק לחנות שבה הוא נמכר - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כרטיס במחיר הזה למישחקים עם קירור מספיק וואטים לא משנה לי יש לי מיפלץ של ספק שיספיק לשנים הבאות
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי הוא hd 5770, במחשב יש 4 ראם וi5 750 ו-ווינדווס 7 כאשר אני מפעיל סרטי hd או כשאני מגדיל סרטים ביוטיוב (לפעמים גם כאלה באיכות בסיסית ) המחשב מגיע למין מצב שהוא פועל מאד לאט ואפילו כשאני עוצר וסוגר תסרט, הוא נשאר במגמה הזאת, מצב שבו כל פעולה מתעכבת מאד המחשב מקרטע עד שאני מאחתל אותו או שולח אותו לישון. ובנוסף המחשב לא תמיד מוכן להפעיל משחקי דיירקט 10X, באססינס קריד הראשון הוא נכנס לאותו מצב כמו בהפעלת סרטים, בדוויל מי קריי 4 על 10 יש סאונד אבל המסך פשוט שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל כשעידכנתי את הקאטאליסט(ל10.2) , המסך ניהיה שחור לרגע ואז חזר מפעולה עם הודעה שאומרת שהכרטיס גראפי לא הגיב לרגע ואז לאחר מכן המחשב ניתקע עם מסך כחול. (פעם ראשונה שראיתי מס…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
לאחר שהתקבלה ההחלטה איזה כרטיס מסך לקנות רציתי לברר איזה יצרן כדאי: GIGABYTE: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=814 POWER COLOR: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 XFX: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1235 יכול להיות שההבדל היחידי הוא הקרור שלהם?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אני צריך כרטיס מסך בדרגת כניסה למשחקים בסיסיים כמו CS וכאלה , כמו כן ממש אבל ממש חשובה לי איכות פלט הוידאו של הכרטיס ( TV OUT ) כי יש לי LCD 32 אינץ' חדשה שתמוקם קרוב למחשב , ואתם כבר מבינים מה התכנון.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הם זה נכון שכדאי לטווח הארוך להשקיע בלוח-אם תומך SLI ובבוא הזמן לקנות את הכרטיס שישלים את הטכנולוגיה הזו במקום לקנות פעם אחר פעם (פעמיים שלוש) כרטיס מסך חדש? האם בכדי ש-SLI תעבוד אני חייב 2 כרטיסי מסך תואמים 1אחד לאחד (סוג דגם מדוייק וכו')?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך LCD 19 מחיר: 2500 - 3000 ש"ח אני עובד על גופי תלת מימד. הבנתי שאני זקוק למסך עם MS נמוך כמה שניתן. הציעו לי מסך של סמסונג: SAMSUNG SyncMaster 913N אודה לעוד המלצות.
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מותקן את הדרייבר 7.1 וראיתי שיצא 7.2 אז הורדתי אותו, מחקתי את הקודם עשיתי רסטרט ואז כשרציתי להתקין את 7.2 בסיום ההתקנה הוא אמר לי את הזה (התמונה שאתם רואים) מה אתם חושבים הבעיה? לא הבנתי למה הוא מתכוון... עריכה: ניסיתי להתקין דרייברים מהדיסק ולא הצלחתי, מה לעשות? אין לי שום דרייבר של ATI מותקן במחשב.... :nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המפרט שלי : מעבד : core2quad q9300 2.5 ghz לוח אם : DFI X38 ספק כוח : pc&power 610 watt זכרון : G.skill 4096 GB ddr2 800 מסך : samsung t240p 24 inch כרטיס מסך נוכחי : saphire hd4850 512mb תקציב : עד 2000 ש"ח חריגה : 100 היה לי במחשב את ה 4850 בקרוס פייר אבל כרטיס מסך במחשב אחר התקלקל אז העברתי אחד לשם עכשיו הייתי רוצה ללכת על 5850 או 5870 למרות שאני יודע שב 5870 יהיה לי צוואר בקבוק - השאלה בכמה % ירדו הביצועים? ולא כדאי לי לחכות לפרמי ? אפשר להסתדר עם 4850 בודד חודש .... הבעיה שהצוואר בקבוק לא יעלם המלצות יתקבלו בברכה ;D
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מדובר על Q6600 עם 4 גיגה זכרון. כרגע מותקן בו-250GTS. מסך 1680X1050 וספק 600w של OCZ. הכרטיס עושה צרות, מתחמם מדי - 80 מעלות+ על דיאבלו 3 עם מארז פתוח עם מארז סגור יש פריזים מדי פעם ומסכים כחולים על DLLs של הדרייברים (ה-nv** משהו). אני עוד לא 100% סגור שזו הבעיה, אבל כל שאר הרכיבים לא מתחממים גם במארז סגור ןבמאמץ, וכשהמארז פתוח אין בכלל בעיות. כמה כדאי להשקיע בכרטיס מסך? אני לא משחק הרבה מעבר לדיאבלו וסטארקרפט, אבל אני משתגע עכשיו גם בגלל התקיעות וגם בגלל שברגע שהמשחק עולה המאוורר של הכרטיס מגיע למהירות מקסימלית ורועש בטרוף. האם כרטיס של 500-600 ש"ח באמת ישדרג את החוויה או שהמעבד כבר לא מספיק טוב להחזיק משחקים כאלה על מקסימום איכות? אם זה משנה למשהו אפשר לייצב את המעב…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לפני שאני יחפש אחד בזול ב EBAY
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחר אני קונה טלוויזיה מה לקחת metz או TOSHIBA ? ויש לי עוד שאלה יש לי hot (כבלים) אם אני לוקח metz לא היה לי בעיה אם תיאום בין השלט הדיגיטלי לטלויזיה? ועוד שאלה תוצרת מה הmetz?והTOSHIBA כי בITT יש את הבעיה הזו.. תודה לעוזר.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה ייעוץ לכרטיס מסך בסביבות ה 800 700 900 ש"ח פחות או יותר לצורך גם פעולת משחקים חשוב לי איכות תמונוה ברורה ונקיה ברמה טובה . למפרט מחשב שכזה Intel Core i7-930 2.80 Intel X58 Express Based Main Board 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program 120mm Low Noise 17dbA Rear Fan 2 x HDD Box - HDD Shock Absorber & Cooler - Complete Silence Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent מסך של samsung hd 23 אינ'ץ רזולוצית משחק ועבודה 1920 x 1080
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב חדש חזק שיכול להריץ כל משחק בשוק, איזה חלק במחשב יהיה הראשון(לאחר זמן מסויים) שיגרום למשחקים חדשים לעבוד פחות טוב או לא לעבוד בכלל ? האם הכרטיס מסך יהיה זה שיחלש או המעבד+זכרון ? כדי למנוע שאלות נגיד שאני קונה :pentium 2.4C , duel ddr 256 3200=512,radeon 9700 non pro מקווה שהשאלה ברורה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL המחיר שלו נראה ממש מצחיק ביחס לחברות האחרות : 1026 ש"ח! אז אם זו כזאת מציאה, לא שווה לקחת אותו במקום ה 9500P ששקלתי לקחת (אפילו במחיר של אי תמיכה ב DX9)? תודה. (לא מצאתי התייחסויות קודמות לכרטיס הזה)
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה יותר טוב? איך זה שה8600 עולה כמעט כמו ה7600?? (הפרש של 50 ש"ח בערך...) ראיתי שלATI יש פי 2 פיקסלים... זה משנה? זה משנה אם יש לי AMD או אינטל?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני רוצה ליקנות gtx 260 ורציתי לישאול אם ספק של500 watt יחזיק אותו
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו יציאה זו (היציאה הצהובה) ולמה היא משמשת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי כל מיני מאמרים שההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל דיי זניחים ,עכשיו השאלה שלי היא האם כבעל 4850 הפסדתי את ה 200 שקל הפרש? ואכן אפשרי להגיע לביצועים של 4850 עם 4830 וOC? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך בין 200-300 דולר עם יחס עלות תועלת הכי גבוה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים על מסך ברזולוציית Full HD ולצפייה בסרטים. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב ולכן אבקש מכם להתייחס למחירים בארה"ב. המטרה שלי היא שהכרטיס יהיה כמה שיותר זול בטווח הזה ושישרוד לי כמה שיותר זמן. תודה, רועי
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לLCD שבסלון באמצעות כבל DVI-HDMI. בעבר זה עבד, הייתי משנה בהגדרות הNVIDIA למצב CLONE והייתי רואה את המסך על גבי הטלוויזיה. עד שיום אחד זה פשוט לא עובד. מה שכן, ברגע שאני מחבר את הכבל, הוא מזהה את הLCD, ניתן לשנות למצב CLONE, ואפילו הוא מזהה שזו LG TV, ככה שהחיבור קיים. עם זאת, אין שידור של תמונה בכלל בטלוויזיה. הוא נשאר על מצב של 'אין אות' כאילו שלא מחובר שום מחשב בערוץ. כרטיס מסך NVIDIA 7600. מיואש! אשמח לעזרה. תודה מראש, תמיר.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-