עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gri,

אני מחפש כרטיס מסך שמתאים לכל המשחקים החדשים אך מחירו סביר למדי (בין 250 ל - 600 שקלים חדשים)

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  2. יש לי כ.מסך שקניתי ישירות מהיבואן. ובגלל הטמפ' הגבוה שלו החלפתי לו קירור... (וחבר אמר לי שאם הכרטיס נהרס אני פשוט מחזיר לקירור הקודם ואף אחד לא ידע שהחלפתי ) אז הכרטיס נהרס...(כמובן ), ושניסיתי להחזיר לקירור המקורי נדפקה ההברגה שלו.. ככה שיראו שפירקתי... עכשיו השאלה: האם עדין יש לי אחריות או שנדפקתי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. שלום. אני מחפש איזה משהו קטן שלא ירוץ אצלי כל הזמן .. שברגע שמעלים נגיד משחק אז הגאמה תעלה נגיד ל 1.50 .. איך עושים את זה<

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by Chronick,

בן דוד שלי רוצה לקנות BENQ FP71G+ (כנראה מKSP והמחיר יוצא 1660ש"ח) יש לו 8MS זמן תגובה אבל זה בא על חשבון זווית ראיה (140) ואין לו חיבור DVI 1) האם זה בסדר 140 מעלות (כי בעיקרון הוא יישב מול המסך אז לדעתי זה לא ממש משנה בין 160 ו140) 2) אשמח לשמוע הצעות ממכם במסגרת התקציב (המחיר של BENQ ) למסכים אחרים אני המלצתי לו על LG1730S אבל הוא 12MS וגם בלי DVI הוא לא רוצה לקחת SAMSUNG בגלל האחריות שלהם והעניין ההחלפה עם פיקסלים שרופים יש גם את Viewsonic VG712S הוא עולה קצת יותר, יש לו DVI אבל גם 12MS 3) האם ההבדל הזה בין 8MS ל12MS הוא משמעותי (מסך לגלישה ומשחקים) כי בעיקרון בתקציב הזה מצאתי רק מסך אחד עם 8MS תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  5. Started by e-d-a,

יש לי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB לא פרו והבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות של פרו בלי בעיות (ואפילו יותר) רציתי לדעת עם צריך קירור מיוחד או שהרגיל יספיק? (גם לזכרונות) גם כן צריך לפרוץ לו את הביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק או שאפשר בלי? (כי ב-Rage3DTweak יש אפשרות שקוראים לה אוברקלוקר ואפשר להעלות את המהירות של הזיכרון והליבה משם אבל השאלה עם זה עובד או סתם?) גם עם כל דריבר שניסיתי (איזה 4) זה מראה לי 9800 פרו למה זה? ואיך אני מסדר את זה? ואיזה סוג של דריבר אני צריך להשתמש? כמו בלינק הזה שם תראו את הדריבר האחרון שכתוב שהוא לחברות צד שלישי ומעליו יש 3.9. (שאצלי בשימוש עכשיו)

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by lipa,

לפני שאני מעלה את המשחק האם הפעלת ה-AA זה ב-OPENGL או ב-DIRECT 3D ? מתי אני מפעיל את OPENGL ומתי אני מפעיל את DIRECT 3D ?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by nirtaz,

בקצרה, שיטת CUDA מאפשרת למחשב שלכם להשתמש במעבד ובזכרון של כרטיס המסך על מנת לקצר את זמן דחיסת MPEG של המחשב. שימוש למשל בתוכנת EXPRESS TMPEG בגרסה החדשה ביותר בשילוב עם DRIVER NVIDIA עדכני ,מאפשר שימוש בשיטה זו. בניסוי שערכתי גיליתי כי: שימוש בשיטה זו עם מחשב בעל מעבד QUAD אינו יעיל ואפילו מעכב את הדחיסה. מסקנתי ,תוכנת TMPEG יודעת לנצל טוב יותר ריבוי מעבדים (כגון QUAD) מאשר שימוש בCUDA ,ולכן שימוש בשיטה זו מומלץ רק במחשבים חלשים יחסית עם כרטיס מסך חזק יחסית. במקרה כזה העזרה של המעבד של כרטיס המסך תשפר אולי את הדחיסה. מקווה שעזרתי

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by etbk,

לאחר שהתקבלה ההחלטה איזה כרטיס מסך לקנות רציתי לברר איזה יצרן כדאי: GIGABYTE: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=814 POWER COLOR: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 XFX: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1235 יכול להיות שההבדל היחידי הוא הקרור שלהם?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by YemeniteCamel,

טוב בעקרון חשבתי לי (וקיבלתי השראה מXvertigo) אחרי שראיתי טמרפטורות מפחידות של הכרטיס שלי גם אחרי שעות של מנוחה (72 כרגע ולא שיחקתי בשום משחק מ6 בערב) שעדיף לי ואולי כדאי לעשות underclock לתדרים רק בדו מימד!!!. הכרטיס שלי גם ככה מומרץ מהמפעל אז למה לא להחזיר אותו לקדמותו בדו-מימד שהתדרים לא משנים.. אז קודם כל שאלה ראשונה - זה רעיון טוב בכלל? שאלה שניה- זה יבטל לי את האחריות? זאת אומרת, אל תגידו לי שלא יתפסו אותי או דברים כאלה, אם יש אפילו סיכוי קלוש שזה מבטל אחריות, אני מעדיף לא להסתכן.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by FearNot,

שלום לכולם, יש ברשותי כרגע מעבד Q6600 שרץ במהירות של 3 ג'יגה (מקורר ע"י tuniq tower ), לוח של גי'גהבייט X48-DS5 (אני יודע, אוברקיל) ו4 ג'יגה של קורסאיר בתזמונים של 4-4-4-12 ב2.1 וולט. ספק של TT Thoughpower 500w QFan הספינה שסוחבת את המשא הזה היא 4870 באוברקלוק של 775 ליבה ו1150 זיכרון. כבר כחצי שנה אני מתחיל להרגיש את החוסר סחיבה שלה ובדיוק עכשיו התפנה לי סכום כסף נחמד שיכול ללכת לרכישה של 6870. עכשיו, אני כבר דיי הרבה זמן לא "בתחום" של מה הולך ואיך הולך, אפשר להגיד שמאז שקניתי את המחשב (לפני 3 שנים) הפסקתי להתעניין במה שהולך. לכן מעניין אותי לדעת איזה צוואר בקבוק אני אקבל אם אחליף את ה4870 ב6870. הרזולוציה שאני משחק בה היא 1680x1050, ואני דיי אוהב פילטרים. עוד …

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  11. שלום, אני מחפש כרטיס מסך אשר יתן ביצועים סבירים במשחקים אך גם בתוכנות (דגש על SOLIDWORKS ו-AUTOCAD MECHANICAL עדיפות לכ. מסך של ATI תודה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  12. Started by ליאור הרוש,

יש לי כרטיס מסך גיפורס 7300LE ועכשיו אני קונה כרטיס מסך גיפורס 7800GT של לאדהטאק יש לי ספק כוח 350W לוח אם אסוס P5B ומעבד E4300 האם המחשב יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by Dadude,

נשרף לי הרדאון 8500 שלי ,הוא היה מצוין ושווה... אבל אם כבר קונים חדש אז אני רוצה משהו יותר טוב, מהדור החדש עם DIRECT X 9 ,עד 1200 שקל בערך תמליצו לי על כרטיסים טובים !! תודה חברה .

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  14. אני יודע שזה יקר, אבל אני מקבל את זה במתנה LCD או רגיל שטוח, אז מבחינת מחיר זה לא כל כך עקרוני. המסך LCD מגיע לרמת איכות ככמו של הרגילים?(לסרטים, מישחקים) ואם אתם יכולים להמליץ על דגם בבקשה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by jacko_il,

אני מת לשדרג כרטיס מסך (עקב בעיה חמורה - OBLIVION דורש והרבה..) אבל אני בהתלבטות - אני שונא לקנות משהו ולגלות שאחרי חודש המחיר שלו צנח.. השאלה אם עומדת לצאת איזה סדרה חדשה של שבבים (או סיבה אחרת) בעתיד הקרוב שתוזיל את המחירים של המוצרים הקיימים בשוק..(כי 1900 שקל זה סיפור לא זול בשבילי).. ועוד משהו - ראיתי שאפשר למצוא 7600GT בהחל מ 1200 ש"ח +-.. אני יודע שיש לו רק 12 צינורות עיבוד בניגוד ל 20 של ה 7800GT.. אבל מצד שני מהירות הליבה והזכרונות שלו גבוהים ממנו בהרבה!! השאלה היא איך הם בהשוואה?? האם ה 7600GT מצליח להתקרב לאחיו הגדול בביצועים עם "חוסר" של 8 צינורות ?? תודה לכולם. נ.ב - אם יש למישהו המלצה שווה אחרת (נגיד מבית ATI) אשמח לשמוע.. ואם מישהו רוצה למכור את ה 7800GT/76…

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  16. אהלן, לפני כחודש בערך נשרף לי הכרטיס מסך, 6800GT AGP 256 MB, בגלל ההכחדה של כרטיסי AGP לחנות שקניתי ממנה לא היו הרבה אופציות להציע לי (7600GS תחילה, אבל אחרי שאמרתי להם שזה כרטיס מאד חלש הם הציעו את ה GT) אני לא ממש בקיא בעידן ה "7" של הGF, האם מישהו יוכל לייעץ לי מה לאמר לחברה? את אותו כרטיס (6800GT) הם לא יכולים לספק , 100%, וגם לא כרטיס אחר מבית ATI

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by miro23,

בסוף השבוע היה בעיתון ממון פירסום על תוצאו מכרז עבור מסך LCD: Viewsonic VA712 מפרט: 17 אינץ' יבוא ושירות של אומניטק בהירות 350 ניגודיות 450:1 זמן תגובה: 8ms משקל: 4.3 ק"ג אחריות ל-3 שנים. ברצוני לדעת האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם החברה VIEWSONIC אמינה מבחינת המסכים. כמו-כן, המחיר שלו די נמוך לעומת המסכים שהם באותה רמת "זמן תגובה", וזה נראה קצת מוזר. אם מישהו יוכל להמליץ לי, אשמח מאוד. תודה מראש, אמיר

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  18. מה צריכים להיות הנתונים?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by gania23,

פשש עכשיו אני עוד יותר שמח שקניתי את הכרטיס הזה (ושימו לב זה גרסת ה 256 שלו)

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by liranss,

שלום יש לי GEFORCE FX 5200 אשמח לדעת על הביצועים שלו, האם הוא חזק? הוא יכול להריץ משחקים כבדים? כל תשובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by idogold,

מה המצב חבר'ה , הגיע זמני וגם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, הבעיה היא שאין לי מושג בזה , אז מה אני כן יודע שאני צריך : א. הוא חייב להתחבר ל Receiver, כלומר הוא חייב TV-Out אני משתמש בטלוויזיה כמסך במין media center ענק שכזה ב. הוא צריך להיות כרטיס טוב , 256MB זכרון , 3D ראוי והוא צריך להיות תואם ללוח אם אינטל רוקלייק (או משהו כזה , אני לא זוכר בדיוק מה יש..) ג. הוא צריך לסחוב משחקים כבדים (battlefiled2 , AoE 3 וכד') בצורה טובה .. על מסך טלוויזיה גדול (יש לציין..) ד. ואולי הקריטי הוא לא צריך לעלות יותר מ-1500 ש"ח המלצות ?

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  22. סרטון משחקיות רשמי מטעם NVIDIA מציג את דגם ה-Ampere החדש מתמודד בצורה מרשימה עם כותר הפעולה העדכני ב-4K - עם השוואה ישירה לדגם המוביל בדור הקודם שמחזקת את ההבטחות אותן שמענו במעמד ההכרזה לכתבה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by MadEddy,

מישהו יודע אם כבר אפשר לפתוח צינורות ב-7800GS ,או לפחות מתי יהיה אפשר? (אם בכלל) ???

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by yochaitb,

אחרי איזה 40 דקות שאני מריץ קרייסיס על HIGH המחשב ניתקע... (התמונה קופאת) המפרט: לוח :P6N SLI V2 MSIl זכרונות 2 ג'יגה CEON 800MHZ מעבד:E6750 כרטיס:8800GT OC של INNO אהרדיסק 250 WD ספק:HEC 450W יש לי שני מאוורי צד של RAID MAX: א.80 מול המעבד שואב פנימה עם מוליך למעבד(פלסטיק) ב.120 מול הכרטיס מסך שואב החוצה(האם צריך להפוך אותו?) המסקנה שהגעתי אליה זה כנראה שכנראה הINNO הוא הבעיה...(אני מריץ על HIGH 1024X720) עשיתי בדיקת מאמץ הכל סבבה מלבד הבדיקה הגראפית(נתקע באמצע)... כך שאני מניח שמה שנתקע הוא הכרטיס. מה שמוזר זה שאני משחק ברשת גם המחשבים האחרים נתקעים שאני מארח... חשבתי עשות קירור כזה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1261100 http://forum.vgames.co.il/showthrea…

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by dino,

אני צריך לדעת מהו ה-19" הכי טוב שיש עד 2500ש"ח? אני יודע שרובכם תגידו לי Iiyama 454 PRO, אבל אני יודע שיש עוד מסכים ברמה שלו ויש הרבה מחלוקות בעניין, אז תנו לי עצות וגם אם יש לכם נסיון אם מסך מסויים תספרו עליו בקצרה. תודה מראש, מתן

• 5 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים