כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך סבבה, שהמשחקים יעבדו בסדר\טוב אבל לא להסחף יותר מדי עם המחיר.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ב600-800 שקל, והמליצו לי על רדאון 1650X.. שמתי לב שהוא טיפה "נדיר" אם אפשר להגדיר את זה ככה אפילו פה בהסבר על כל הכרטיסי מסך הוא לא היה והיה רק על x1600 ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה משהו או שאתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב הזה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן היציאה המדוברת הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני חושב שיציאת ה S VIDEO שרופה, אני לא מאמין שיש לי אחריות כי עברו כבר כמעט 3 שנים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? יש אפשרות לתקן? יש אפשרות לבדוק מה התקלה?
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין את הכרטיס הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 ולעיתים אני רואה עליו ביקורות שליליות של בעיות חימום, ארטיפקטים וכו'... אפשר לקנות את הכרטיס בשקט ? כנל לגבי זה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1574&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& בנוסף ראיתי מבנצ'ים שהכרטיס לוקח סביב ה-65W ב-Load איך התוצאה הזו לעומת ה-X800XL ? מי לוקח פחות וכמה בערך ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת התקציב שלי למחשב אני מנסה לבחור בין 5 סוגים של כרטיסים המחשב לשימוש כללי שחלק קטן יהיה למשחקים ברזולציה של מסך LCD 19 רגיל בלי פילטרים או משהוא דומה תקציב 600 שקל -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) ל PCI -מעבד אינטל כפול ליבה E4400 -זיכרון 2G -ספק ספק 300 ווט (אבל אם זה הבעיה ניתן לשנות) השמח לדעת אם כדי להוסיף את הבדל בכסף (התקציב לחוץ כבר חרגתי) אבל רק אם יש הבדל משמעותי 1.Sparkle 8600GT 256MB Retail - אחריות 3 שנים ¤582 2. Sparkle 8600GT DDR2 256MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤609 3.Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Retail - אחריות 3 שנים ¤635 4.Sparkle 8600GT 512MB Retail - אחריות 3 שנים ¤646 5.Sparkle 8600GT DDR2 512MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤688 …
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום! רכשתי את הלוח ASUS M2A-VM HDMI עם מעבד Athlon X2 4000+Amd וזיכרון של 1 גיגה PQI TURBO DDR2 667 כמו כן יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו ,לאחר משחקים רבים:עידכון BIOS עידכון CATALYST וכו' המחשב עדיין אינו מדורג ב3.0 ב:Desktop performance for windows aero ע"מ שאוכל להנות מהAERO של ויסטה. האם ניתן לעשות עוד משהו(עליי לציין שלאחר כל העידכונים הSUBSCORE 2.9 ) האם הכרטיס הנ"ל בכלל תומך בAERO ושאלה אחרונה:האם יכול להיות שבגלל הMEMORY SHARING שהכרטיס לוקח מהזיכרון (128 MB) זה משפיע וכל אשר עליי לעשות זה להוסיף עוד סטיק? אודה לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס המיועד ,האם אני אוכל לנצל את כל היכולות שלו ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המערכת שמתוארת בצד? תודה ויום נעים...
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מה ההבדל בן הכרטיסים והאם הוא מוצדק בהפרש המחירים ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס של NVIDIA עם הדרייברים הכי חדשים.. חיברתי S-VIDEO עכשיו יש שתי אפשרות אחת CLONE שבה אני רואה אותו הדבר על שני המסכים אבל אז הרזולוציה שלי על המסך מחשב מאוד מאוד נמוכה ובאפשרות השניה DUALVIEW הראזולציה שלי במסך מחשב נשמרת אבל על הטלויזיה אני רואה רק תמונה של רקע הדסקטופ בלי שום תזוזה או שום דבר.. הרצון שלי הוא רק לראות סרטים על מסך הטלויזיה ולא יותר מזה.. מה עושים? תודה..
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
האם ניתן להגדיר עבור כרטיס גרפי שיעבור למוד STANDBY (עם מינימום צריכת חשמל) כשאין פעילות (או אפילו בצורה ידנית) ? המטרה - להגיע לצריכת חשמל מינימלית במחשב שמשמש כHTPC אך גם פתוח כשרת (ללא "מפעיל") בשעות הלילה למשל. ספציפית - מדובר על לוח GB - ga-P35-s3 ואחד מכרטיסי המסך - מבוססי HD 2600 או 8600GT. אם זה קשור ללוח ספציפי אשמח לשמוע המלצה לכרטיס מתאים (בהקשר זה) לכל סוג. וללא קשר - אשמח לחוו"ד בנושא מהו המאיץ HD היותר טוב בין שתי המשפחות הללו.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אני חפשתי בכול הפורמים ואין התיחסות לכרטיסי המסך הנ"ל אני מחפש כרטיס מסך מקצועי לרינדור אבל לא בסכומים מטורפים של 15 אלף ש"ח מה הכרטיס שיש לו את היחס הטוב ביותר בין מחיר לביצועים. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בסביביות ה500 - 600 , קונה כרגע מחשב חדש לשימוש בעיקר של אינטרנט וסרטים ומעט משחקים מבקש המלצה מבין הכרטיסים הבאים: Sapphire - HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ASUS - 8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E GIGABYTE - 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E Point Of View - 8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E PowerColor - X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אז ככה, הסיפור הוא די מגוחך, קניתי מחשב לפני שנה ב KSP. עשיתי סקר שוק ובזמנו נורא קרץ לי הכרטיס 7600GS של ג'יגהבייט, בעיקר בגלל המחיר הסביר, החברה , והכי הכי חשוב ה Silent Pipe! לאחר חודש היה לי כבר ברור שיש בעיה עם הכרטיס מסך, כיוון שלפעמים המחשב היה פשוט קופא עם SOUND LOOP. אך הייתי זקוק למחשב בזמן הלימודים לכן דחיתי את זה לחופש. לפני שבועיים הגשתי את המחשב לתיקון, נמסר לי שהם יתקשרו אלי, אך אני יודע עם מי יש לי עסק אז דאגתי לברר אישית, שלשום אכן הגעתי והמחשב היה מוכן. שאלתי אם הכרטיס תוקן, נמסר לי שהוא הוחלף בחדש.. מאושר ושמח הגעתי הביתה ואז להפתעתי גיליתי שאין חיבור CRT רגיל , ושעלי להשתמש במתאם, למזלי היה לי (קיבלתי יחד עם המחשב כיוון שגם ב 7600GS יש חיבור כזה אך לא …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה ! העברתי לפורום LCD
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם למשהו יש מושג לכרטיס HD 2900 תוכנה שמודדת כמה MB זיכרון משתמש כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
המחשב לי כזה core 2 duo 4400 2 giga ram 250 דיסק קשיח ספק 500W של boxter ואני רוצה להחליף תכרטיס שיש לי עכשיו 6500 ל8800gts 320mb יהיה צוואר בקבוק?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATI Radeon HD 2600XT vs Nvidia GeForce 8600 GTS קיצר שני הכרטיסים הללו לפי הביקורות לא מספקים את הביצועים שהם אכן היו אמורים לתת , וה 2600XT עם פרמטרים יותר טובים משל ה 8600GTS ובכל זאת מפסיד לו בכמעט כל הבנצאמרקים (מה יהיה-חח ) הנה הקישור תהנו : http://www.techspot.com/review/66-radeon-hd-2600xt-vs-geforce-8600gts/
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש איזה מתאם? אפשר לבקש כשקונים את המפרט? נערך, מצטער פשוט לא ישנתי הרבה זמן
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היו שמועות על כרטיס ממשיך X1950PRO שיקרה HD2900PRO/HD2950PRO ויבוסס ליבת RV670 ו 65 נ"מ , אכן יש כרטיס כזה אבל לא לפי השמועות שהסובבו ברשת: HIS "הדליפה" את הפרטים על HD2900PRO באתר שלה וזה מגלה ש: HD2900PRO יבוסס ליבת R600 זה אומר יכלול מפרט דומה לזה של HD2900XT אך יבוא בתדרים נמוכים יותר: 600Mhz בליבה כאשר 1600Mhz זיכרון GDDR3. יהיו שני גירסאות: גירסא עם 512MB זיכרון שתעלה 249$. וגירסא שניה עם 1024MB זיכרון שתעלה כ 279 יורו. אמור להגיע בקרוב מאוד: מקורות: http://www.hisdigital.com/html/product_sp.php?id=341 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3057&Itemid=1 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Some charts have leaked onto the great internet of ours that reveal some pricing and information for NVIDIA's upcoming series of graphics cards (thanks TERATOGEN). Our friends over at OCW seem to be talking to the right people here in Taiwan and have a bunch of information regarding the most expensive GeForce 8950GX2 that will be sold for $599 USD. It is rumored to be a dual GPU solution much like the 7950GX2 and will come with a total of 512MB GDDR-4 memory per GPU. The second on the list is the GeForce 8900GTX which will replace the current high-end 8800GTX. It will ship at a retail price of $549 USD and sees total pipelines increased to 128 which is an increase of …
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך שני כרטיסים: 1. הכרטיס הזה לחבר: כרטיס לכידת וידאו פשוט ממצלמה אנאלוגית (sony ccd trv 59e pal) למחשב --> לצרוב ל DVD תקציב בסביבות 200 ש"ח 2. הכרטיס הזה בישבילי: * כרטיס טלויזיה שיתמוך ב- - צפיה של תצוגת המחשב בטלויזיה(זה נראה לי אפשר בכל כרטיס מסך...) - צפיה בשידורי הטלויזיה במחשב (חיבור ממיר של YES או HOT ) - הקלטה של שידורי הטלויזיה למחשב... לכידת וידאו- - המרה מקלטות וידאו VCR לפורמט AVI או כל פורמט למחשב (שזה אומר חיבור הוידאו לכרטיס) וזהו... העיקר שיהיה איכותי ולגבי תקציב לא משנה כי אני לא יודע איזה סדר גודל של מחירים זה הולך.... חשוב שיהיה שווה את המחיר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי כרטיס מסך ATI X700 512MB SAPPHRE קניתי אותו ליפני כשנתיים והכול עבד מצוין עד היום הואהריץ את המשחקים הכי חדשים. בזמן האחרון נישרף לי הספק כוח(500W)מייד החלפתי אותו באחד חדש סופר שקט אם מאוורר גדול במיוחד לאחר שחיברתי אותו והכול המסך פשוט לא עולה לא הבנתי מה הבעיה באותו רגע ואז ניזכרתי שיש לי עוד כרטיס מסך מובנה אל הלוח אם חיברתי אותו והוא עבד לאחר מכן בחור אחד רמז לי דרך לבדוק אם הכרטיס מסך נישרף(ליראות אם המאוורר שלו עובד)וכן אכן הוא עובד אבל לא היתי בטוח לחלוטין לכן הבאתי אותו לחברי שיבדוק אותו ואצל חבר שלי זה עלה והכול עובד יופי מייד אחרי זה התחלתי לחשוב שנישרף לי הסלוט בלוח אם למרות שזה לא סביר כולכך היתקשרתי לקרוב משפחה שהוא עובד בזה והוא אמר שזה ממ…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-