עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by redead,

מדובר בכרטיס של NVIDIA עם הדרייברים הכי חדשים.. חיברתי S-VIDEO עכשיו יש שתי אפשרות אחת CLONE שבה אני רואה אותו הדבר על שני המסכים אבל אז הרזולוציה שלי על המסך מחשב מאוד מאוד נמוכה ובאפשרות השניה DUALVIEW הראזולציה שלי במסך מחשב נשמרת אבל על הטלויזיה אני רואה רק תמונה של רקע הדסקטופ בלי שום תזוזה או שום דבר.. הרצון שלי הוא רק לראות סרטים על מסך הטלויזיה ולא יותר מזה.. מה עושים? תודה..

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by asmon,

תודה.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  3. האם ניתן להגדיר עבור כרטיס גרפי שיעבור למוד STANDBY (עם מינימום צריכת חשמל) כשאין פעילות (או אפילו בצורה ידנית) ? המטרה - להגיע לצריכת חשמל מינימלית במחשב שמשמש כHTPC אך גם פתוח כשרת (ללא "מפעיל") בשעות הלילה למשל. ספציפית - מדובר על לוח GB - ga-P35-s3 ואחד מכרטיסי המסך - מבוססי HD 2600 או 8600GT. אם זה קשור ללוח ספציפי אשמח לשמוע המלצה לכרטיס מתאים (בהקשר זה) לכל סוג. וללא קשר - אשמח לחוו"ד בנושא מהו המאיץ HD היותר טוב בין שתי המשפחות הללו.

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by tom892,

מסך טוב? אשמח לחוות דעת עליו...

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  5. אני חפשתי בכול הפורמים ואין התיחסות לכרטיסי המסך הנ"ל אני מחפש כרטיס מסך מקצועי לרינדור אבל לא בסכומים מטורפים של 15 אלף ש"ח מה הכרטיס שיש לו את היחס הטוב ביותר בין מחיר לביצועים. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by OmBiz,

מחפש כרטיס מסך בסביביות ה500 - 600 , קונה כרגע מחשב חדש לשימוש בעיקר של אינטרנט וסרטים ומעט משחקים מבקש המלצה מבין הכרטיסים הבאים: Sapphire - ‏HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ASUS - ‏8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E‎ GIGABYTE - ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ Point Of View - ‏8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E‎ PowerColor - ‏X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E‎

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by אוקיי,

אז ככה, הסיפור הוא די מגוחך, קניתי מחשב לפני שנה ב KSP. עשיתי סקר שוק ובזמנו נורא קרץ לי הכרטיס 7600GS של ג'יגהבייט, בעיקר בגלל המחיר הסביר, החברה , והכי הכי חשוב ה Silent Pipe! לאחר חודש היה לי כבר ברור שיש בעיה עם הכרטיס מסך, כיוון שלפעמים המחשב היה פשוט קופא עם SOUND LOOP. אך הייתי זקוק למחשב בזמן הלימודים לכן דחיתי את זה לחופש. לפני שבועיים הגשתי את המחשב לתיקון, נמסר לי שהם יתקשרו אלי, אך אני יודע עם מי יש לי עסק אז דאגתי לברר אישית, שלשום אכן הגעתי והמחשב היה מוכן. שאלתי אם הכרטיס תוקן, נמסר לי שהוא הוחלף בחדש.. מאושר ושמח הגעתי הביתה ואז להפתעתי גיליתי שאין חיבור CRT רגיל , ושעלי להשתמש במתאם, למזלי היה לי (קיבלתי יחד עם המחשב כיוון שגם ב 7600GS יש חיבור כזה אך לא …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. סליחה ! העברתי לפורום LCD

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  9. האם למשהו יש מושג לכרטיס HD 2900 תוכנה שמודדת כמה MB זיכרון משתמש כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  10. המחשב לי כזה core 2 duo 4400 2 giga ram 250 דיסק קשיח ספק 500W של boxter ואני רוצה להחליף תכרטיס שיש לי עכשיו 6500 ל8800gts 320mb יהיה צוואר בקבוק?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by RGod,

ATI Radeon HD 2600XT vs Nvidia GeForce 8600 GTS קיצר שני הכרטיסים הללו לפי הביקורות לא מספקים את הביצועים שהם אכן היו אמורים לתת , וה 2600XT עם פרמטרים יותר טובים משל ה 8600GTS ובכל זאת מפסיד לו בכמעט כל הבנצאמרקים (מה יהיה-חח ) הנה הקישור תהנו : http://www.techspot.com/review/66-radeon-hd-2600xt-vs-geforce-8600gts/

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. יש איזה מתאם? אפשר לבקש כשקונים את המפרט? נערך, מצטער פשוט לא ישנתי הרבה זמן

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by lmlm,

היו שמועות על כרטיס ממשיך X1950PRO שיקרה HD2900PRO/HD2950PRO ויבוסס ליבת RV670 ו 65 נ"מ , אכן יש כרטיס כזה אבל לא לפי השמועות שהסובבו ברשת: HIS "הדליפה" את הפרטים על HD2900PRO באתר שלה וזה מגלה ש: HD2900PRO יבוסס ליבת R600 זה אומר יכלול מפרט דומה לזה של HD2900XT אך יבוא בתדרים נמוכים יותר: 600Mhz בליבה כאשר 1600Mhz זיכרון GDDR3. יהיו שני גירסאות: גירסא עם 512MB זיכרון שתעלה 249$. וגירסא שניה עם 1024MB זיכרון שתעלה כ 279 יורו. אמור להגיע בקרוב מאוד: מקורות: http://www.hisdigital.com/html/product_sp.php?id=341 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3057&Itemid=1 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Some charts have leaked onto the great internet of ours that reveal some pricing and information for NVIDIA's upcoming series of graphics cards (thanks TERATOGEN). Our friends over at OCW seem to be talking to the right people here in Taiwan and have a bunch of information regarding the most expensive GeForce 8950GX2 that will be sold for $599 USD. It is rumored to be a dual GPU solution much like the 7950GX2 and will come with a total of 512MB GDDR-4 memory per GPU. The second on the list is the GeForce 8900GTX which will replace the current high-end 8800GTX. It will ship at a retail price of $549 USD and sees total pipelines increased to 128 which is an increase of …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. שלום לכולם! אני צריך שני כרטיסים: 1. הכרטיס הזה לחבר: כרטיס לכידת וידאו פשוט ממצלמה אנאלוגית (sony ccd trv 59e pal) למחשב --> לצרוב ל DVD תקציב בסביבות 200 ש"ח 2. הכרטיס הזה בישבילי: * כרטיס טלויזיה שיתמוך ב- - צפיה של תצוגת המחשב בטלויזיה(זה נראה לי אפשר בכל כרטיס מסך...) - צפיה בשידורי הטלויזיה במחשב (חיבור ממיר של YES או HOT ) - הקלטה של שידורי הטלויזיה למחשב... לכידת וידאו- - המרה מקלטות וידאו VCR לפורמט AVI או כל פורמט למחשב (שזה אומר חיבור הוידאו לכרטיס) וזהו... העיקר שיהיה איכותי ולגבי תקציב לא משנה כי אני לא יודע איזה סדר גודל של מחירים זה הולך.... חשוב שיהיה שווה את המחיר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by Eskimo,

אוקי אז ככה יש לי כרטיס מסך ATI X700 512MB SAPPHRE קניתי אותו ליפני כשנתיים והכול עבד מצוין עד היום הואהריץ את המשחקים הכי חדשים. בזמן האחרון נישרף לי הספק כוח(500W)מייד החלפתי אותו באחד חדש סופר שקט אם מאוורר גדול במיוחד לאחר שחיברתי אותו והכול המסך פשוט לא עולה לא הבנתי מה הבעיה באותו רגע ואז ניזכרתי שיש לי עוד כרטיס מסך מובנה אל הלוח אם חיברתי אותו והוא עבד לאחר מכן בחור אחד רמז לי דרך לבדוק אם הכרטיס מסך נישרף(ליראות אם המאוורר שלו עובד)וכן אכן הוא עובד אבל לא היתי בטוח לחלוטין לכן הבאתי אותו לחברי שיבדוק אותו ואצל חבר שלי זה עלה והכול עובד יופי מייד אחרי זה התחלתי לחשוב שנישרף לי הסלוט בלוח אם למרות שזה לא סביר כולכך היתקשרתי לקרוב משפחה שהוא עובד בזה והוא אמר שזה ממ…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. שלום חברה, רכשתי לפני כמה ימים את ה PVR-150 MCE ונתקלתי בכתמה בעיות. 1. בזמן הקלטה\צפיה במסך קטן אני רואה את המסך הבא: איך אני מעיף אותו? הוא חוזר כל 8 שניות... 2. איזה תכנה, חוץ מה WINTV ניתנת להקלטה דרך הכרטיס? אני רוצה תכנה שאפשר יהיה להגדיר שם זמן הקלטה לדוגמא, מעכשיו עוד עוד שעה. תודה לעוזרים, שנה טובה ומאושרת

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  18. 0x000009C 0x0000004 משה כזה Mecahine _Dep ? זה בגלל הדרייבר של ATI החדש?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  19. האם אני יכול להרכיב שתי כרטיסי מסך למטרות שונות על אותו מחשב הכרטיסים הם:NVIDIA Quadro FX 500 ו NVIDIA 8800 gts

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. Started by dj_tg,

שלום , חיברתי את המחשב שלי לTV דרך יציאת הRCA שקיימת בכרטיס המסך בלוח ASUS M2A-VM HDMI והתמונה שאני מקבל לא מפוקסת , ניסיתי גם את יציאת הS-VIDOE והתוצאה זהה. רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הזו ויודע מה לעשות. האם זאת בעיה של הגדרת כרטיס מסך או אולי של CODEC (התקנתי את ה K-LITE CODEC PACK). במחשב הישן שיש לי ושגם הוא מחובר לTV דרך כרטיס מסך RADEAON 9200 רואים כמו שצריך. הגדרתי את יציאת הTV בBIOS לPAL ובהגדרות של הכרטיס ל B/PAL אשמח לעזרה :s05:

21. הכטיסיסם החדשים יהיו יותר טובים מה8800GTX או לא .... אני בטוח יודע שהG92 הוא נקרה 8700 והוא יהיה פחות טוב מהכטיסים של עכשיו אבל יש עוד כטיסים שיוצאים ... מישהו יודע אם הם יהיו יותר טובים ??

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  22. בוקר אור ושנה טובה לכל חברי הפורום בשעה טובה רכשתי את כרטיס ה PINNACLE 510 USB : מסדרה STUDIO MOVIE BOX http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBox.htm הכרטיס מגיב מצויין ועובד יפה שאלתי היא - עם התוכנות הפנימיות הלכידה של ה AUDIO וה VIDEO מצוינות אבל כשאני מנסה ללכוד עם תוכנה חיצונית שמבקשת את כניסת ה AUDIO היא מחפשת דרך הכרטיס קול אבל כל אופציה שאני שם לא נותנת את אות ה AUDIO (שוב עם התוכנות הפנימיות שהגיעו כמו DVD AUTUHOR הכל תקין) אודה לכם על תשובתכם המערכת שברשותי : PD820 עם 1.5 גיגה RAM XP64 XP32 לוח אינטל : INTEL :http://www.intel.com/products/motherboard/D945GNT/index.htm כרטיס קול …

23. Started by 144144,

שלום לכולם, חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את: XFX GeForce 8800 GTS Extreme Video Card - 640MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card במחיר של 340 דולר! זה באותו מחיר של כרטיס עם 320MB בארץ. האם יתכן? האם הזמנה של מוצר כזה בדואר כדאית? תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. אהלן, לאחר חושבין רבים,החלטתי ללכת על כרטיס AGP חדש... אומנם זה מיושן, אבל אלה החיים.. אני משרת בצבא, לא רואה יותר מדי בית, אין לי כסף למחשב חדש ואני גם לא חושב שלהוציא עכשיו 4000 ש"ח על מחשב חדש זה משהו סביר.. לכן אני מחפש קנייה ב-1000 ש"ח פלוס מינוס של כרטיס מסך לאפיק AGP [אלא אם כן יש לכם אלטרנטיבה של PCI-E ביחד עם מתאם AGP שיעלה במחיר סביר] אני כנראה אלך על R1950PRO 512MB שעולה משהו כמו 800-1100 ש"ח... ואני מחפש חנות מחשבים באזור ירושלים שמוכרת אותו במחיר נורמאלי [ולא, KSP זה לא אופציה, הם מוכרים אותו ב-1200, שזה מחיר מוגזם] תודה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by tdavidi,

אני לא יודע מה עדיף.. זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR4 PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18130 או זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600PRO 512MB PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18129 מצד אחד 512 עם שאר הנתוניפ ]פחות טובים ומצד שני 256 עם נתונים אחרים יותר טובים..מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים