עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, מחפש כרטיס מסך ב - 500 ש"ח. מיועד לעבודה בשני מסכים ברזולוציה גבוהה (שניהם 1680*1050) ולצפייה בטלוויזיה (S-Video). הכרטיס גם אמור לתת לי אופציה של משחקים. לא אכפת לי אם המשחקים יעבדו ברזולוציות המינימליות, העיקר שיעבדו. אפשר לעלות עד 600 ש"ח אם ההפרש ייתן Boost רציני לכרטיס. וחשוב - קירור פסיבי!!! המחשב מספיק רועש, לא רוצה עוד מאווררים. ועוד חשוב - אני מעוניין לקנות אותו ב - TMS. תודה!

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  2. שלום, קיבלתי היום טליוזיה חדשה, וכבר חיברתי אותה למחשב וזה.. הכל עובד טוב ויפה (מבחינת התקינות של הציוד....[אני משתמש ב-NVIEW אשר מגיע עם ה-DETENATOR]) האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאוכל להשתמש בא על מנת להתאים את מסך הטלויזיה לצרכים שלי (לקרוא טקסט?!) וכו'? וגם, סדר המסכים הפוך. יעני, מסך הטלויזיה שנמצא (פיזית) בצד שמאל מראה מה שאמור להיות בצד ימין. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 MX 440 ואני משתמש ביציאת ה-S-Video כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. --Vega

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  3. Started by neil4,

מהי ליבתו? אחד מאלו?-RV250/RV280/R300/RV350 אם לא אז איזה?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. הכרטיס יורכב במערכת הבאה(צריך להיות מTMS ׂ מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK מסך- 22 אינץ. הציעו לי בפורום מפרטי מחשב את ה5870 אבל באתר כתוב שהוא משומש או משהו כזה -

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by אסף אסף,

שלום, אני שוקל לקנות את המסך הבא: Philips 23.6 247E4LHSB הכרטיס מסך שלי זה ‏nVIDIA GeForce 8500GT מה אומר שאני יכול או להתחבר PCI לכרטיס מסך או HDMI דרך ה לוח אם, והשאלת שלי הן : א. האם המסך הזה מומלץ ? ב. האם הכרטיס הזה מאפשר צפיה ב HD . ג. מבחינת חיבורים , מה עדיף לי ? או שבכלל מומלץ לרכוש כרטיס מסך חדש ?הדבר החשוב לי ביותר זה איכות הצפיה HD השימוש שלי במחשב זה תכנות בלבד (לא משחקים). תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  6. Started by Shane McMahon,

שלום,יש לי 2 בעיות,במחשב אחד יש לי כרטיס מסך שיש לו רק DVI,אבל המסך יכול להתחבר רק דרך VGA,ויש לי מחשב שיש לו VGA וגם המסך שלו VGA אבל מה יקרה שאני אחליף מחשב וכבר לא יהיה VGA ורק דואל DVI,אז מה אני אעשה?יש ממיר מ-DVI לVGA.?וכמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  7. אהלן! אז ככה... אני הבעלים של מסך שפורפרת 17אינץ', ואני מעוניין לרכוש מסך חדש בגודל "22 (אולי ה2209WA של DELL אבל לא סגור סופית). עד היום הסתדרתי עם ה1800, כי שיחקתי ברזולוציה של 1024X726 - למרות שעל משחקים כמו CRYSIS וויתרתי מראש. הקפיצה לרזולוציה גבוהה יותר תהווה בעיה לכרטיס הנוכחי, מה גם ששידרוג ל4770 נראה לי מאוד מושך נוכח המחיר האטרקטיבי והשיפור בביצועים. הדבר היחיד שמפחיד אותי היא האפשרות שהמעבד יהווה צוואר בקבוק. מה גם ששידרוגו בלתי אפשרי אם הבנתי נכון עקב הלוח אם (ובכל מקרה, גם אם כן היה אפשרי - זה נראה לי הוצאה גדולה מידי... מסך, כ.מסך, מעבד... זה כבר כמעט מחשב חדש בהתחשב במחירי שאר הרכיבים). האם הפחד שלי מבוסס? נראה לי שכרטיסים יותר חזקים מה4770 הם בכלל OVERKIL…

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  8. יש לי מחשב כזה: מארז P4 ATX 350W לוח אם Intel RadioSpring 945PL + Lan100 מעבד Intel Pent D 3Ghz Duai Core 4MB זיכרון Micron 512MB DDR2 533Mhz עוד כמה ימים יהיה 1GB DDR2 773Mhz (לא יודע של מי) דיסק קשיח W.D 160GB 7200 8MB SATA II כ. גרפי ATI X1600 512MB PCX VIVo אותו אני רוצה לשדרג ל Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe השאלה שלי היא, אם הרכיבים האחרים במחשב מתאימים לכרטיס הזה? ממה שהבנתי הספק צריך להיות 400Wו שלי 350W ... יש עוד רכיבים שלא מתאימים לכרטיס?

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by gal,

היי לכם יש לי שאלה מה ההבדל בין כרטיס אסוס V8170 GF4 64M DDR לבין הSE שלו?? יש לי את הכרטיס הרגיל ועכשיו אני רואה שיש אותו דבר רק SECOND EDITION?SINCE DEC 2002!!! האם יש הבדל בינהם ושווה להחליף או שזה אותו דבר???!!

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by xtx,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_1943_1944_2316 אני מקווה שהם ימשיכו לרדת

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  11. כי חבר שלי רוצה לדעת

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by GuyG,

מעבד E8400 לוח אם עוד לא יודע (פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם..), בכל מקרה לוח אם סביבות 500-600 שקל. איזה כ. מסך אתם ממליצים? חשבתי על ה Gigabyte nVidia Geforce 9600GT אבל אז מישהו אמר לי שעדיף לי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe שעולה פחות והוא אמר שזה יותר טוב.. איזה מהם עדיף? Gigabyte לא יותר טובה מ Palit? ה Palit הוא DDR3? ועוד דבר אחרון, באיזה מקום אחד יש גם 9600 Silent, מה זה אומר, שהקירור יותר טוב? (זה תוספת 50 שקל - משתלם, זה רק ב KSP, באייבורי לא ראיתי את זה, יש את זה גם שם, כי אני הולך לקנות באייבורי למרות מה שאומרים עליה?) תודה

13. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by noambaum,

יש לי כרטיס חדש שקניתי והוא64 ddr gf4 TI 4200 AGP8 וקיבלתי עכשיו: AGP8 GF FX 5600 128 ddr אני מבקש את עזרת הגולשים איזה כרטיס עדיף יותר לגיימר כבד... בתודה מראש נועם ???

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by eliXir,

Etmol akol aya beseder, ani kam ba boker poteah et ha machshev pitom ha masah meavev ba zad bli sof!!!! eich ze egyoni ?! le misho ze kara ve yodea eich letaken o she a masah alah kaput? :'(

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  16. המחשב שלי מחובר לLCD שבסלון באמצעות כבל DVI-HDMI. בעבר זה עבד, הייתי משנה בהגדרות הNVIDIA למצב CLONE והייתי רואה את המסך על גבי הטלוויזיה. עד שיום אחד זה פשוט לא עובד. מה שכן, ברגע שאני מחבר את הכבל, הוא מזהה את הLCD, ניתן לשנות למצב CLONE, ואפילו הוא מזהה שזו LG TV, ככה שהחיבור קיים. עם זאת, אין שידור של תמונה בכלל בטלוויזיה. הוא נשאר על מצב של 'אין אות' כאילו שלא מחובר שום מחשב בערוץ. כרטיס מסך NVIDIA 7600. מיואש! אשמח לעזרה. תודה מראש, תמיר.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  17. האתר Overclockers.ru התקשר עם Sapphire, והם שאכן אישרו שהם מתכוננים להוציא כרטיס מבוסס X800GT בסלוט הAGP. אני מקווה שזה יתפשט וחברות אחרות ייצאו בהצהרות דומות שתהיה עוד קצת תחרות בAGP. מעניין איך Nvidia יגיבו : בכל מקרה מי שיכול לחכות עוד קצת -מומלץ

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by sapartil,

אני לא גיימר אבל ,מישהו יכול להגדיר בערך עד כמה הכרטיס הזה איכותי לסרטים ומישחקים ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  19. יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by borg,

האם כרטיס מסך 6800GT 256Bit 256MB מייצר יותר חום מכרטיס מסך 6600GT 128Bit 128MB? אם כן, בכמה? לפי מה שהבנתי, 6600GT 128BBit 128MB של Gigabyte עם קירור פאסיבי מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות. איך אפשר להיפטר מהחום הזה בלי מאוורר? מישהו יודע לאיזו טמפרטורה מגיע 6800GT 256Bit 256MB עם קירור פאסיבי?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by BD1,

קניתי אותו כמעט לפני 5חודשים וברוך ה' עובד בסדר .. לפני כמה ימים עידכנתי לו דרייברים והתחילו להופיע חורים שחורים כאלה (רד אלרט 3) וב PES 2009 המשחק רץ כאילו מישהו מריץ אותו קדימה בריפליי במהירות שאי אפשר לשחק בה. מחקתי את הדרייברים הכל והתקנתי את של הכרטיס מסך עם הדיסק והבעיה ברד אלרט נפתרה ובפרו לא, למישהו יש רעיון? יש לציין שהבעיה קוראת רק במך מלא ושאני פותח את המשחק בחלון זה לא קורה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  22. אני רוצה לצ'פר את החדר שלי בטלוויזיה חדשה כמובן LCD ואני די מתלבט בין שני אלו: philips 23 אינטש http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3297 או שארפ 20 אינטש http://www.crazyedi.co.il/products/33386 עכשיו הדילמה שלי היא בין האיכות המדהימה של שארפ שקשה מאוד להתפשר עליה ואני אומר את זה מנסיון זה מסך שרואים בו פשוט יוצא מן הכלל ואי אפשר להשוות בינו לאף מסך מתחרה כל זה אל מול הגודל של הפיליפס שיכול להיות ממש טוב וכמובן הבדל של 800 שקלים אשמח לקצת יעוץ תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by barak_i,

ככה... 2 כרטיסים .... geforce 7300 GS / geforce 7600 GS שניהם 512 מגבייט די די אר 2! אבל 7600 עולה בסביבות 700 שקל.... והוא 128 ביט ו 7300 עולה בסביבות 400 שקל.... והוא 256 ביט אני לא מבין..... שווה להשקיע את ההפרש? ולקחת את ה 7600? מה ההבדל בכלל?? במה 7600 יותר טוב? המליצו לי בינתיים לקחת את ה 7300- אמרו לי שהוא יספיק.... הבנתי שמקצוענים פה... אז.... להסתפק ב 7300? תודה

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שלום לכולם, אני חדש באתר הזה ובעניין כרטיסי המסך, בעיקר למחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחק כמו World of Warcraft בקלות (זאת אומרת DDR גבוה יחסית) אבל אני גם צריך לדעת איזה כרטיס מסך מסוגל להריץ משחק כזה בצורה טובה, ושהמחיר שלו לא יהיה מוגזם, ושאני אוכל למצוא אותו בחבילות של מחשבים ניידים, תודה רבה על העזרה, מחכה לתשובות =]

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by Shortboarder,

אני כרגע משתמש ב Cat 3.2 ואין לו שום בעיות,יציבות והכל = מושלם! האם כדאי להתקין את ה OMEGA 3.2??? מה זה עוזר,תורם ומוסיף???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.