כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, כדי להפיח קצת רוח חיים במערכת מתיישנת, החלטתי בינתיים לשדרג כרטיס מסך. ברשותי ספק ANTEC HIGH CURRENT GAMER 520W עם שני מחברים 6+2 לכרטיסי מסך, כאשר בינתיים רק ה 6 בשימוש. רוצה לקנות כנראה GTX1660 SUPER עם כניסה למחבר 8 פינים (שכולי תקווה שיעבוד עם ASUS P8Z68-V הישן והטוב). עכשיו, כידוע, 6+2=8... כלומר, על פניו, ניתן פשוט לדחוף לחיבור של הכרטיס (1X8) את ה 6 וה-2 הנוספים, ובזה נגמר העניין... או שלא ?? תודה על תשובותכם...
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כרטיס מסך HD5450 ל PC וכרטיס זהה של low profile הם באותה רמה ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט שלי ושייתן לי ביצועים מקסימליים למשחק, התקציב הינו 1000 ש"ח ובגדול אני לא כל כך מעוניין להחליף ספק, רק אם באמת באמת אין ברירה תודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata 2 . מארז case atx p-4 6a19 hec
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ERRR ! - אני אחרי פירמוט נוראי הכל כבר שוחזר והותקן מחדש חוץ מדבר אחד מעצבן שלא מצליח להתגבר עליו ! הרזולוציה פשוט לא מוכנה לעלות מעל 640X480 ! זה מטריף כי ניסיתי הכל ! דרייבר 9.2 הכי חדש , חשבתי אולי פה הבעיה ... הסרתי והתקנתי 9.1 ...התקנתי דרייבר למסך הכי עדכני ... (ati 4850) הוא נותן את כל הרזולוציות כביכול לבחירה אבל משאיר את זה על 640 ! גם כאשר אני משנה מהDISPLAY כפי שרואים בתמונה וגם שאני מנסה מה CCC עצמו בתמונה השניה ניתן לראות שכן הוא מזהה ששיניתי כבר ל 1680 ושואל אם להשאיר ברזולוציה הזו - אבל הכל על 640 וגם נשאר על 640 מה עוד אפשר לעשות ? מה נועל לי אותו על 640 ? תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המסך פתאום דפק קליק כמו של יתוש שנצלה במנורה לצליית יתושים והתמונה התכווצה וחזרה להיות איך שהיא.. קרה משהו למסך. ?
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם ASUS P7H55-MLX הבנתי שהוא מיני ATX או micro המארז שלי גם קטן {הכי קטן שראיתי} יש לי I5 760 עם 430 GT אני רוצה לשרג לכרטיס כמו 5850 או יותר טוב רציתי לדעת אם הוא יכנס ומתאים ללוח אם {בהנחה שאני מחליף ספק תודה או כרטיס יותר טוב דוגמאת 470 GTX וכו
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
למי שמאחר עם החדשות: https://videocardz.com/newz/msi-accused-of-selling-geforce-rtx-3080-on-ebay-at-much-higher-price-releases-a-statement
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. הגעתי לכאן לאחר שבעקבות התלבטות מסויימת המליצו לי מאוד להפנות את השאלה שלי לפה. אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים אבל נתקלתי בשי התלבטויות: 1. הראשונה, איזה כרטיס מסך עדיף לקנות, את ה Nvidia Geforce 7800 GT או את ה Nvidia Geforce 7800 GTX? כי שמעתי שה GTX פחות משתלם מה GT כי הוא לא בהרבה יותר מהיר. אז מה אתם ממליצים? ובנוסף, מה יחסי הכוחות בין שני הכרטיסים, בכמה ה GTX יותר חזק מה GT? 2. והשניה, האם כדאי לקנות לוח אם שמותאם ל SLI? בהנחה שאני אקנה את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, זה יוצא משתלם? אם כן, תוכלו להמליץ לי על כמה לוחות אם ספציפים שכדאי לקנות? 3. אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על מארז טוב שילך עם הכל. עכשיו הרכיב…
-
- 16 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן קניתי את הכרטיס ATI Radeon HD 5750 אני משחק עכשיו במשחקים על רזולזיה גבוהה ועובד טוב מאוד קניתי ב775 ש"ח שווה?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איני מוצא את הדרייבר באתר שלהם לכרטיס מסך בכדי להתאים את הרזולוציה . המשך הוא בגודל 27# ברזולוצית 1920X1080 אשמח אם תפנו אותי להורדה הנכונה של הדרייבר
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד במקסימום ולא יותר מדי חזק על המפרט הזה המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 300W
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, הורתי כמה סרטים של HL2 והם כולם באים בפורמט של BINK VIDEO EXE, לפי האיכות זה ניראה כאילו זה מרונדר בזמן אמת , שכן האיכות גבוהה בהרבה משל DVD, מצד שני הכרטיס שלי תומך בDX7... , מישהוא יודע אם זה סרט או קטע גרפי הסרטים שבאים בפורמט של EXE? יאיר.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי עומד לצאת כרטיס שבקצת חלש יותר מ260GTX. http://gpudesign.bafree.net/nvidia-gts-450-full-review
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
צמד מפתחות השבבים מציגות גישות שונות לטכנולוגיה העדכנית, עם כרטיס גראפי כפול בעל ביצועים נאים מצד אחד וטכנולוגיה ייחודית למשקפי VR מהצד השני VRLA, כנס מציאות מדומה רחב היקף שנערך בלוס אנג'לס, סיפק לנו תצוגות מפתיעות מבית צמד מפתחות שבבי העיבוד הגראפיים, שעד כה היוו חלק די שולי בעיצובה ובהתפתחותה של הטכנולוגיה אשר מאיימת להפוך לשם הכי חם בשוק בשנת 2016 (וגם בשנים שאחריה). NVIDIA בחרה להציג באירוע אב-טיפוס מעודכן למשקפי המציאות המדומה אותם היא מפתחת ביחד עם נציגי אוניברסיטת סטנפורד, אשר מיישמים טכנולוגיה שמכונה Near Eye Light Field Display. מאחורי השם המסתורי משהו ניצבים הרבה מחקר והרבה פיזיקה ואופטיקה, אך בשורה התחתונה מדובר ביישום בו ישנם שני פאנל המצ…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בזמן האחרון כמעט כל משחק שאני משחק לאחר כמה דקות המחשב נתקע ומקפיץ לי הודעת שגיעה שקשורה לVPU Recover ואני כבר משתגע ולא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. וחשבתי שאם אני יבין בכלל מה זה הVPU RECOVER הזה יהיה לי יותר קל לנסות לפתור את הבעיה הזאת. אז מישו יכול לתת לי הסבר על זה בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כותרת. * האחריות היא בחול ולא בארץ. תודה.
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הסדל משמעותי בין 6800GT-6800GTS תודה...
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק DESERT STORM הראשון וראיתי בתיקית ההתקנה שלו קובץ שנקרא data1.hdr האם יש קשר כולשהו בין הקובץ הזה לבין המונח HDR שמוכר לכולנו? האם פירוש הדבר שHDR היה כבר קיים לפני שנים?
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שמותר לפרסם פה כרטיסים למכירה. אני מוכר את הR9 290X SAPHIREהמפלצתי שלי, הכרטיס חדש, בשימוש במחשב רק שבועיים מוכר כי יש בעיית תאימות של הכרטיס הזה ואדובי מעבר לזה רץ מדהים עם אססינס קריד החדש (סינדיקט) ובמבחני ביצועים הוא קורע את הכרטיסים במחיר זהה של NVIDIA מחיר 1500 (גמיש) , שוב, הכרטיס חדש ועובד פצצה, רק בעיית תאימות עם אדובי. גידי 052-5013632
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני לא יודע למה, אבל יצא לי במקרה להריץ אתמול את המשחק GTA: SA על המחשב, ומשום מה המשחק קירטע, יענו היו לאגים מתי שהיו יותר מ4 מכוניות בתמונה... משהו מוזר לאללה, יש לי 8800GTX, Q6600, ASUS STRIKER EXTREME, 5GB OF DDR2 כמובן אני על XP 64BIT... למישהו יש מושג למה?
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הכרטיס הנוכחי GTS 250 עושה הרבה בעיות (אני מנחש שהוא הגורם פה..) צריך כרטיס של 600-900 שקל, עדיף כמה שיותר זול למשחקים, חלקם כבדים חלקם לא (לא עולה לי לראש שמות) שיהיה טוב למשחקים לא סתם משהו דרדלה.. אני יודע שהתקציב לא בעדי אבל זה מה שיש * אם יש התלבטות בין NVIDIA ל- AMD והכרטיס זהה מבחינת ביצועים, ואמינות, עדיף את ה- AMD כי מקבלים משחקים בחינם אבל תרשמו גם את הכרטיס של NVIDIA
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האוברקלוקר הידוע coolaler מטיוואן הציג מבחנים ביצועים של HD2600XT גירסת GDDR4. הכרטיס ירוץ על 800Mhz בליבה ו2200Mhz בזיכרון וכמובן GDDR4 המערכת שאיתה הוא בדק: core 2 Duo x6800 * GA-P965-DQ6 * 4x1Gb gskill DDR-800 hk * MSI Radeon HD X2600 XT 256MB DDR4 * seasonic S12 600w הספק במנוחה: 147W הספק בעומס: 197W מקור: http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=36957#post36957 והפורום coolaler.com
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בכל הבדיקות, ה PCI-X משתווה לאפיק ה X8/נופל ממנו בביצועים. http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=2091&p=13 http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=2091&p=24 ייתכן שמדובר בבעיית תאימות חומרתית, ייתכן שמדובר בבעיית דרייברים, ייתכן שמדובר בלא יותר מסתם גימיק שיווקי נוסף מבית אינטל, בדיוק כמו ה RDRAM... לבינתיים, זה מה שמתקבל מהאפיק הכ"כ מצופה הזה.
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-