כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,968 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים ברשותי מחשב בן שבע שנים, ולאור רצוני לרכוש מסך LCD , חשבתי לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 300 ש"ח עם יציאת ב DVI. האם מישהו מכיר כרטיסי מסך שתומכים בתקן AGP הישן AGP 2.0 במהירות של X4 עם מתח של 3.3V או 1.5V. תודה מראש למגיבים בדקתי בזאפ כרטיסים שונים, עיינתי בחוברות ההדרכה של היצרנים השונים : spaekle. asus. gainward, ולא מצאתי כרטיסי מסך עם צ'יפ של חברץ NVIDIA מסוג fx6200, fx5700 או fx5500 התומכים בתקן הישן , אלא רק בתקן AGP 3.0
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רוצה לרכוש כרטיס TV טוב עד 300ש"ח כרטיס שיתחבר לממיר דיגטלי של הכבלים הוט. הקלטה פחות חשובה לי. רוצה צפייה חדה מהירה וברורה. אם צריך להוסיף עוד 50 ש"ח כדי לקנות כרטיס ממש טוב, העשה זאת. תודה מראש רון
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
העכבר שלי כל הזמן נעלם לתוך הצד הימני של המחשב שאני מזיז לשם את העכבר הוא נכנס פנימה ולא רואים אותו ועכשיו זה גם פוגע לי במשחקים בזמן שאני משחק Command & Conquer 3 Tiberium Wars העכבר גם נעלם ואני לא יכול לזוז ימינה רק באפשרות החיצים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני עומד לקנות מחשב חדש ולא כל כך הסתדר לי התקציב! יש לי 1000 שח שבהם אני צריך לקנות את הכרטיס הכי טוב שאני יכול המלצות... חריגה עד 100 שח. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לביקורת ולבאנצים: [3/5] Wydajno¶ז (ATI Radeon HD 2900 Pro - cicha premiera) :: PCLab.pl נראה כרטיס משתלם ביותר 8)
-
- 217 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך...אבל ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא בייו אם זה פיפא או העטמו למשל שפעל אצלי מצויין לפני כשנה....המסך מתחיל להראות את הדברים האלו: http://img223.imageshack.us/img223/4958/hitmanju5.jpg מה זה יכול להיות וכיצד אני מטפל בזה... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה <--- המטרה שלי היא לראות טלויזיה במחשב ולהקליט למחשב את מה שאני רואה. כרטיס טלויזיה? איך זה עובד? יש לי YES בבית? אני יוכל לראות את כל הערוצים? אני מחבר אותו לכרטיס מסך? לאן מחברים אותו? אשמח להסבר קצר והכוונה שלכם. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קודם כל סלחו לי על הבורות אבל אני מתקשה להבין מה זה anti aliasing ולמה הוא טוב ולמה הוא משמש ראיתי את זה בתפריט התצוגה במשחקים יש לי כרטיס מסוג 8800gts האם הוא תומך בזה? האם כדיי לי להפעיל משחק עם התכונה של ? anti aliasing ואם כן עד כמה הוא תומך הכרטיס ? 16X 8X 4X?? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כ.מסך בתקציב של 200 +- שיעבוד בצורה טובה עם המסך dell2007wfp .. המסך הזה נקנה אך ורק למטרה של סרטים ועבודה משרדית ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק .. אני מחפש כרטיס שיתמוך ברזולוציה של המסך הזה ושיהיה לו DVI אם את חושבים על עוד דברים שאני צריך לבדוק אני אשמח לשמוע.. חשבתי על fx5200 radeon9550 או 6200TC מה אתם אומרים ? עריכה נ.ב שכחתי לציין שהכרטיס צריך להיות AGP !!!
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=859&model2=722&chart=279 אין את גרסאת 512MB של 1950PRO. אני מתעניין בכרטיס הנ''ל. המסך שלי: Dell2407WFP. עד כמה הכרטיס חזק? האם יש כרטיס יותר משתלם בסביבות המחיר שלו? זיגזאג : 1,154.96 ש"ח חנויות אחרות הכי זול 902. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492307 אני התחלתי לעבוד עם זיגזאג, אבל בגלל שכל שקל מוריד לי מהתקציב, אני מעדיף את הזול ביותר. יש חנויות אחרות באזור המרכז מרשימת החנויות שם בזאפ שנחשבות טובות ואמינות? -צרכים- משחקים חדשים. שיראו יפה על המסך שלי בלי קרטועים - כל הפילטרים לא מעניינים אותי. העיקר הגדרות גבוהות. - רזולצית המסך שלי- תודה
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מתיי יגיעו הכרטיסים של הDX10.1 ואיזה מהם יהיה חזק מ8800GTX או לפחות בכח שלו? אני מעוניין לקנות כרטיס מאוד מאוד חזק בתקציב של 2400-3000 שקל + הכסף שאני יקבל משניי הכרטיסים או לפחות מאחד מהם. הCROSSFIRE הזה מרגיז ולא שווה את הכסף וגם ככה יש לי סלוט אחד של X4 ואחד X16. תודה מראש לכולכם
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מסיבות כאלו ואחרות אני נאלץ להיפרד מהכרטיס הנוכחי שלי, ולקנות משהו פשוט בהרבה. את ה8800gts 640 שלי אני מוכר ב1750, מחיר הוגן? ועכשיו אני צריך למצוא את הכרטיס הזול ביותר, לא אכפת לי ביצועים. אני מעדיף משהו של nvidia בגלל הדרייברים. אני מחפש משהו בפחות מ200 שקל עם זה אפשרי.. חייב שהכרטיס יהיה במלאי של חנות כלשהי (חייבת לביות במרכז הארץ) משום שאני ניאלץ להיפרד מהכרטיס עוד השבוע. יש אולי המלצות לכרטיס יד שנייה? תודה מראש Install
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי נייד אבל בלי יציאת TVOUT האם יש חיבור USB או משהוא כזה שיהיה מתאם בין הנייד לחיבור לטלויזיה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
RADEON 9600XT 256MB מצב מצויין! מחיר 200ש"ח לפרטים באימייל: Tomer_Rosas@walla.com
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הי, מה הכרטיס מסך הכי טוב באזור 800 שקל ? אני מעדיף של NVIDIA. האם ניתן לשחק עם כרטיס כזה או שחבל על הזמן וחייבים להוציא 1500 שקל (שזה ממש מייקר את המחשב ולא תכננתי להגיע לשם) ? אני מתכוון לקנות גם כרטיס TV נפרד בגג עד 500 שקל. האם כדאי לי כבר לקנות משהו משולב ? תודה גו
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ראיתי שבכל המפרטים המומלצים, הכרטיס בעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר כיום הוא 8800GTS 320MB. העניין הוא שיש המון יצרנים עם כרטיס כזה (Gigabyte, Albatron, Leadtek, Sparkle וכו') באיזה מהם כדאי לבחור ? ??? האם יש בכלל הבדל ? או פשוט ללכת על ההצעה הטובה ביותר ? האם יש באיזה מקום review שמבצע השוואה ביניהם ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1600pro AGP בלי אוברקלוק. CCC 7.9 מותקן. * הספק הוא הספק הגנרי (הספק 300 וואט) שבא עם המארז (Foxconn TLA436SB) שמתי לב שבמשחקים החדשים יותר (Oblivion, Loki, באובליביון אני בלי AA ועם HDR ו-BLOOM לחלופין) לאחר זמן מה שאני משחק (נע בין 20 ל-40 דקות) המסך כאילו נכבה אבל המחשב מגיב לעוד כמה שניות (המקלדת עדיין מגיבה - קאפס לוק מדליק ומכבה את הנורה שלו) ואז הוא פשוט "קופא" והפתרון היחיד זה לעשות ריסט ידני. בהתחלה חשדתי שהכרטיס מסך מתחמם ואחרי שהתקנתי את ATITOOL ראיתי שהמאוור של הכרטיס מסך עובד קבוע על 20% בלי להתחשב בטמפרטורה אז שיניתי אז זה (מתחת ל55 מעלות 50%, מעל 55 85%, מעל 57 90%, מעל 60 95% ומעל 65 100%) ובנוסף הוספתי ממש מול הכרטיס מ…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שאני אוכל לראות טלויזיה במחשב באיכות טובה. ועוד שאלה... יש לי נגן archos 604 wifi כולל ה-dvr station שיש בו כניסות ויציאות רבות (component, composite, s.video, spdif) האם אני יכול להשתמש בו ככרטיס טלויזיה (כבל מה-dvr ל-dvi/rgb?)
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום ישנם 3 כרטיסי מסך משולבים בלוח שנחשבים הכי טובים: NVIDIA 6100/ 6150 ATI Radeon X1250 INTEL X3000 מי מביניהם נחשב הכי טוב בביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום קניתי מחשב חדש עם הכ.מסך LEADTEK 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם ככ.טלוויזיה?? יש בו חיבור מסוים שאני יכול לחבר את הממיר אליו?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5765 אני לא מפחד מאובר קלוקינג (אם כי הייתי מעדיף לא להשקיע בקירור נוסף). האם גם הGT אובר קלוקר? ומי מהם טוב יותר אחרי אובר קלוקינג (על קירור סטוק)
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-