עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eyaler,

שלום יש לי תופעה של נקודות וקווים אופקים בצבע ירוק וסגול בחיבור DVI למסך 2407wfp הארטיפקטים נעלמים כאשר משנים את הINPUT במסך ומחזירים. הם יופיעו מחדש אחרי BOOT או SLEEP של המסך קורה במערכות הפעלה XP ו-VISTA מעודכנות עם כרטיס מסך מסוג אחר זה לא קורה כך שהבעיה קשורה לכרטיס מסך שמתי דרייברים אחרונים (סה"כ ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים) החלפתי לכרטיס חדש מאותו סוג והתופעה חוזרת (קשה לי להאמין שכל הBATCH דפוק) הטמפ של כרטיס המסך 35. ניסיתי גם לעשות לו אנדרקלוקינג (הסוניק מגיע עם אוברקלוק) הספק טוב enermax liberty 400. ניסיתי את כל אופציות התצוגה\ביצועים של WINDOWS ושל ATI CONTROL CENTER האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. Started by tomer12345,

אני בונה מחשב שהכרטיס מסך הוא320mb 8800GTS אמרו ל שבעוד חודש יוצא כרטיס חדש 9800 שבעיקבותיו ירדו המחירים של הכרטיסים הישנים יותר.. האם כדאי לקנות עכשיו את320mb 8800GTS או לחכות לעוד חודש שהמחיר של ה8800GTS 640mb ירד..

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by ben060,

אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט באיכות טובה איך זה הולך? אני מחבר את הכרטיס טלויזיה למחשב ואת הכרטיס עצמו צריך לחבר לשקע כלשהו בקיר? אשמח למידע בנושא ולהמלצות

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by arielman22,

שלום, אני עומד בפני קניית נייד רציתי לשאול, האם יש הבדלים מהותים בין הכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory של דל לבין NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 895 MB של HP איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים (בעיקר למטרות גרפיות) והאם ה 500 שקל שהוא יוצר בהבדלים במחיר (ה HP יקר יותר לעומת הדל) מוצדקים?

6. באיזה משחקים יש את הבעיה הזאת ?

7. Started by sha1823,

פתאום כל משחק במשחב שאני מפעיל לדוגמא פרו אבולושין 6 וגי טי אי סאן אנדרס עושה בעיות בגרפיקה היא כזאת נמרחת כזה ונשברת וזה קורה בכל המשחקים דבר שלא קרה לי עד לפני חודש ניסיתי לעדן דריבר כרטיס מסך ולעדכן דירקט איקס אבל כלום לא עוזר .. הכרטיס מסך שלי גיפורס אף איקס 5200 תמונה להראות את הבעיה :

8. Started by IdanS,

שלום רב!! שאלתי היא האם כדאי לקנות כרטיס קול וכרטיס גראפי מובנים על לוח האם,או שעדיף לקנות אותם ככרטיסים נפרדים מורכבים בתצורת PCI,בסלוטים שעל לוח לוח האם? מה היתרונות והחסרונות של כרטיסים מופרדים מול כרטיסים מובנים?ועד כמה כרטיסים מופרדים משפיעים על ביצועי המערכת ומשאבי המערכת? תודה וחג שמח!

9. Started by flash70,

ראיתי שבכל המפרטים המומלצים, הכרטיס בעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר כיום הוא 8800GTS 320MB. העניין הוא שיש המון יצרנים עם כרטיס כזה (Gigabyte, Albatron, Leadtek, Sparkle וכו') באיזה מהם כדאי לבחור ? ??? האם יש בכלל הבדל ? או פשוט ללכת על ההצעה הטובה ביותר ? האם יש באיזה מקום review שמבצע השוואה ביניהם ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by darkman,

שלום לפני כחצי שנה רכשתי את הכרטיס R9600 PRO עד לפני שבועים לא השתמשתי בוא למשחקים כלל ולפני שבועים הרצתי כמה משחקים "כבדים" ואחרי בערך שעת משחק או קצת יותר המחשב נתקע או שאני משחק ופתאום הדמויות או הרקע מחליפות צבע... האם זה יכול להיות קשור להתחממות כרטיס המסך? האם אפשר "להפעיל" את האחריות? לא בוצע שום OC על הכרטיס מעולם.

11. Started by ggg123,

אפשר חוות דעת על הכרטיס הזה? האם הוא טוב? האם יש כרטיס מסך יותר ממנו בערך באותו מחיר? תודה.

12. שלום, אני מבולבל, רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק כמה שנים, התקציב הוא 600 שקל, רצוי nvidia וddr3 יש משהו שיכולים להמליץ לי? pci-e דרך אגב. תודה.

13. Started by clown,

תודה

14. Started by navk2,

יכול ליהיות דבר כזה ? בדקתי בבאנצ' של FEAR ואין הבדל אבל ב TITAN QUEST אני כמעט בטוח שיש הבדל.. שום AA\AF לא מופעל ואין שום אופציה מיוחדת, הגיוני ? הייתי סוגר אותו וזהו אבל אני צריך את השליטה שיש לו על המאוורר, אולי יש תוכנה שרק שולטת על המאוורר של הכרטיס ? תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  15. יש לי מסך crt שבזמנו (לפני כשלוש שנים ) נחשב בין המסכים הטובים והיקרים ביותר- IIYAMA 454 PRO-- HM903DT (מסך עם שפורפרת diamondtron למי שזוכר) לאחרונה אני סובל מבעיה מוזרה שהמסך ללא שום התרעה מוקדמת ,נעשה פתאום כחלחל ורק מכה הגונה מבטלת זמנית את התופעה . מי ששמע על התופעה או סבל ממנה אישית מתבקש לספר כאן איך הוא פתר אותה.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by OPQ,

שלום כפי שהבנתם מהכותרת אני מחפש כרטיס מסך AGP X8 שירץ לי כמה שיותר משחקים על הגדרות פחות או יותר הכי טובות! אני מתכנן לקנות בעתיד מחשב שיתמוך בVISTA אבל לבנתיים אני צריך כרטיס מסך אז בבקשה תעזרו לי כי חרשתי את אינטרנט בהשואות של כרטסי מסך ולא כול כך הסתדרתי!. הסוכם שאני מוכן לבזבז - עד 1000 *תודה לעוזרים וסליחה על זה שכולם פותחים נושאים כאלה *עריכה* וחיפשתי באשכולות אחרים וזה לא עוזר לי כול כך

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zoyaniv,

אני שוקל להחליף את ה 6600 הבעייתי שלי לכרטיס יד שנייה זמני רציתי לדעת איך הכרטיס הנ"ל RADEON 9600 PRO-256MB מבחינת ביצועים בעיקר מול הכרטיס שלי שיהיה לי קנה מידה להשוואה תודה מראש

18. Started by amirxbox,

שלום חברה המפרט שלי: AMD 3200+ אטלון 64. זכרון 1 גיגה. לוח A8NSLI DELUX של אסוס. מארז טרמלטייק XSERVER. ספק : לצערי אני חושב שהוא 350 וואט "TRUE POWER" גנרי. כרטיס מסך נוכחי:Leadtek PX6800 TDH 256MB PCIe (SLI) Videocard תומך - SLI Multi-GPU Ready - PCI-E-SIG certified - Support Microsoft ® DirectX ® 9.0 Shader Model 3.0 - Leadtek Ultra Cooling System - Full-version Game Bundle( Prince of Persia & Splinter Cell) - Video-editing software bundle ( WinDVD 5.0 ,WinFox II, Muvee ) השנה KONAMI שידרגו את הגרפיקה בPES ומהפעלה על HIGH הכרטיס שלי מגמגם בMEDIUM. זקוק לעצתכם אני מלבט בין 7900GT, 7950GTX,8600GTS, 7800GT. **יש לציין שאני לא משחק בשום משחק אחר זה נועד לPES בלבד. הא…

19. Started by jabbahutt,

מישהו יודע בוודאות שיהיה בו DirectX 10.1 והאם הוא יהיה מהיר יותר מ-8800GTS?

20. Started by AloN(-)KiLLeR,

על Dell 2407WFP. מה עדיף? ולמה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ה- 1950 שלי החליט להשתגע, מתחמם בטירוף פתאום וקורס אחרי הרבה ארטיפקטים.. מחר אני לוקח אותו לחנות ואני אבקש לעשות טרייד, ויש לי 1500 שקלים כרגע ביד אז לדעתי אני אוכל לקחת משהו ב- 2000 שקל לפחות.. קחו בחשבון שאני אצטרך ספק כוח חדש, אז תנו המלצה גם לספק בתוך התקציב הזה.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מסך CRT 19" Samsung 959NF שאני מאוד מרוצה ממנו (עד עכשיו). הבעיה היא שבימים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות. זה התחיל בזה שהפינה השמאלית העליונה קיבלה גוון סגלגל. יום למחרת כל הצד הימני של המסך איבד את הצבע/שינה גוונים. עשיתי degauss והתופעה נעלמה. אתמול שמתי לב שהתמונה קצת מרצדת (למרות שקצב הרענון היה 85HZ ) ופתאום לא נכנסת למסך (כאילו מתחתי אותה). שיניתי את קצב הרענון לקצב אחר והחזרתי ל 85 והבעיה נפתרה. היום שמתי לב ששוב הפינה השמאלית העליונה סגולה. השאלה שלי היא אם אפשר/משתלם כיום לתקן דבר כזה? ממה דבר כזה יכול לנבוע? כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמסך. תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by ydob,

הידיעה: http://hwzone.co.il/news/1190825841/22174/ בזמן גלישתי ברשת מצאתי את זה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=741 עכשיו אנו יודעים כמה עולה הפרארי.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by jackofalltrades,

* יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1600pro AGP בלי אוברקלוק. CCC 7.9 מותקן. * הספק הוא הספק הגנרי (הספק 300 וואט) שבא עם המארז (Foxconn TLA436SB) שמתי לב שבמשחקים החדשים יותר (Oblivion, Loki, באובליביון אני בלי AA ועם HDR ו-BLOOM לחלופין) לאחר זמן מה שאני משחק (נע בין 20 ל-40 דקות) המסך כאילו נכבה אבל המחשב מגיב לעוד כמה שניות (המקלדת עדיין מגיבה - קאפס לוק מדליק ומכבה את הנורה שלו) ואז הוא פשוט "קופא" והפתרון היחיד זה לעשות ריסט ידני. בהתחלה חשדתי שהכרטיס מסך מתחמם ואחרי שהתקנתי את ATITOOL ראיתי שהמאוור של הכרטיס מסך עובד קבוע על 20% בלי להתחשב בטמפרטורה אז שיניתי אז זה (מתחת ל55 מעלות 50%, מעל 55 85%, מעל 57 90%, מעל 60 95% ומעל 65 100%) ובנוסף הוספתי ממש מול הכרטיס מ…

25. Started by aytek,

שלום, אני בונה מפרט למחשב דל תקציב (אינטרנט, אופיס וסרטים). לוח האם שבעל החנות המליץ לי עליו הוא Gigabyte GA-945GCMX-S2 (המעבד של אינטל). באופן כללי הלוח נראה לי מתאים אבל יש בעיה אחת. ממה שקראתי עליו, יש לו שתי memory slots לזיכרון במהירות עד 667Mhz וכתוב שם עד 2GB זיכרון. יש מצב שלא אוכל להרכיב עליו 4GB בעתיד? אני לא רוצה להגביל את עצמי בהמשך לשדרוגים. אם זה המצב, מישהו יכול להמליץ לי על לוח דומה עם אפשרות הרחבה ל-4GB ויותר. אולי גם זיכרון 800Mhz...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים