כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בגוף השאלה. כל פעם שיש לי כרטיס מסך חדש אני מגלה שאני רואה סרטים או צופה בקטעי וידיאו הוא יכול להראות את הסרט רק על אחד המסכים או על מסך המחשב או על מסך הטלויזיה אבל לא יכול להראות על שניהם ביחד בו זמנית. אני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב בשני המסכים אבל כשיש קטע של וידיאו הוא נראה על מסך אחד ובמסך השני במקום את הסרט רואים חלון שחור. אז 1. למה זה ככה? 2. זה מעצבן, יש כרטיסי מסך שמראים בשני המסכים בו זמנית? 3. שאלה קצת פחות קשורה, יש לי כניסה של AGP במחשב וכרטיס מסך NVIDIA LEADTEK 6200. האם יהיו בהמשך כרטיסי מסך בחיבור AGP שיהיו ברמה גבוהה כמו אלה של EXPRESS להרצת משחקים חדשים ב2007? ועד מתי בערך הכרטיס מסך שלי יוכל לסחוב משחקים חדשים? 4. כרטיסי מסך שטובים …
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/9109 החברה הזו נינג'ה ביחס לחברות המובילות כמו גיג'הביט או אסוס היא בערך באותה האיכות? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה אבל השאלה אם יהיה צוואר בקבוק המערכת core 2 e6300 3gb 667 ddr2 בתודה,
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לפני בערך שנתיים ... פנטיום 4 3g לוח אם של gigabyte דגם GA-81945P זיכרון 2 GB משחק על מסך 20 אינץ של XEROX רוצה להריץ ב 1024X768 כרגע יש לי כרטיס nvidia 6600 ואני רוצה לשפר כרטיס מסך שיעבדו לי משחקים כמו GTA וכל מיני כאלה .. התקציב הוא עד 1300 ש"ח שמעתי ה GTX260 מעולה השאלה המחשב שלי יסחוב איתו יש לי ספק שרשום עליו G-Pro p-4 500w atx 12v(dr-b500e) מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג טיפה את המחשב שיחזיק לי ככה עוד איזה חצי שנה שנה, ועקב כך החלטתי לשדרג את הזיכרון והכרטיס מסך הישן שהיה לי. אני צריך המלצה לכרטיס PCI-E לא משבו מטורף עד 500 שח עדיף פחות. הצרכים שלי לא גדולים אני לא משחק משחקי מחשב פרט לWOW אז אין לי טעם להשתגע. יש לי כרגע כרטיס RADEON X800 GTO ולוח GA-K8N Pro-SLI אשמח לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין שניהם עדיף? המחיר שלהם פחות או יותר אותו הדבר
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכם, עד לפני 10 דקות השתמשתי במסך שלי: Flatron 795FT Plus שקניתי לפני כ-3 שנים , בגלל בעיה קטנה (קווים אופקיים מעוגלים שלא כ"כ רואים) , שלחתי אותו לתיקון ובינתיים לקחתי את המסך של אחותי - Flatron 775. עכשיו, אצלי במסך, תמיד הייתי צריך להגביר את ה-Gamma במשחקים דרך הדרייבר של הכרטיס מסך כדי שיראו טוב, כי תמיד ראו חשוך אפילו שהמסך היה על 100% ב-2 ההגדרות של הבהירות ואפילו שהוא היה על 0.7V ב-Video Level. חשבתי שככה זה. אבל עכשיו, כשחיברתי את המסך של אחותי (775) , רואים ממש טוב, בהיר, משחקים עובדים ממש יפה ורואים דברים שלא ראיתי קודם גם עם הגברת ה-Gamma , ובמסך אני רואה שזה רק על 50% (השמש) כך שעוד אפשר לעשות את זה בהיר יותר! רציתי לדעת אם זו בעיה במסך ועליי לדווח גם עלי…
-
המחשב שלי מזדקן: 256 מגה בייט SDRAM 133 , pentium 4 1700 agp 4 והGEFORCE 2 MX 200 שלי התקלקל. אני זקוק לכרטיס חזק,ותעיתי על ההבדל בין הgeforce 4 mx 440 ולבין הGEFORCE 4 TI 4200 . ניסיתי לחפש את ההבדלים דרך גוגל,אבל אף אחד מהאתרים לא ממש הסביר מה ההבדל במספרים. כמו כן דובר על כך שב4200 יש טכנולוגיות חדשות שאין ב-MX440 . מה ההבדל במספרים בין שני הכרטיסים? מה ההבדל בטכנולוגיות? והאם יווצר צוואר בקבוק רציני במחשב שלי כך שאין הבדל בין ה4200 לMX 440 ?
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי לא הצלחתי לקבל תשובה בפורום מחשבים ניידים, אז חשבתי לנסות כאן. המחשב הבא: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R830/R830-S8330 איך כרטיס המסך שלו? למרות שאני יודע שבפועל אין עדיין הודעה רשמית בנושא, האם לדעתכם הוא יוכל להריץ את דיאבלו 3? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אחרי התייעצות כאן לגבי קנייה של כרטיס מסך חדש, החלטתי לוותר על הכרטיס שהציעו לי בעבודה (EVGA GTX 780) , התברר שאין אחריות על הכרטיס, וזה יד שנייה מKSP (לא מעוניין להתעסק איתם, הרבה כאב ראש). עד התקציב שלי הוא עד 1800 אחרי בדיקה במספר אתרים החלטתי על הכרטיס GTX 770 של MSI עכשיו ראיתי שיש להם שני סוגים של כרטיסים, הLIGHTINING והGAMING, לשניהם נראה שיש את אותו הקירור בגרסה של ה770 רק הצבעים שונים צהוב בLIGHTINING לאדום של הGAMING. איזה הבדלים יש ביניהם? הLIGHTINING יקר יותר בכ-300 ש"ח אשמח לתשובה, או לחלופה טובה יותר בטווח התקציב שלי (לא מעוניין בAMD) תודה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה עכשווית ובכלל במה קורה בשוק היום, כיוון שפעם אחרונה שחקרתי זה כשקניתי את המחשב שלי ב2012 והיום ביקשו ממני להרכיב מפרט למישהו , הרכבתי כבר את כולו וחסר לי רק הכ"מ כי אני ממש לא בטוח על מה ללכת (הספק הוא SEASONIC S12II 520W) . סדרת הR9 שווה משהו(270\270X)? או שפשוט ללכת על NV וזהו? איזה 660 נחמד כזה? ומה עם ה7870 (במיוחד ראיתי שמתלהבים מגרסאת הXT) ? בעיקרון זה ה3 כרטיסים ששמתי עליהם עין, כל דבר מעל 900-1000 שקל כבר לא בא בחשבון כי גם ככה הבחור קצר בתקציב, שזה בעיקרון כל כרטיס עם 256BIT ו2GB.. (כל גרסאות ה3-4 הם OVERKILL בלי SLI/CF לפי מה שהבנתי) מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מחשב נייד שעוצמתי יותר ממחשב נייח גדול מימדים עם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 1080? החל מסוף החודש זו כבר לא תהיה פנטזיה אלא מציאות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש פה, שמעתי על הפורום מחבר טוב ואמר לי שעזרתם לו... שמעתי שהרבה ממליצים על הכרטיס 9800GT... אז החלטתי לקנות אותו כי הוא בתקציב המתאים אבל לפני שאני יוצא היום לקנות ראיתי שיש מלא גרסאות לכרטיס הנ"ל, אני מתכוון לקנות מKSP כי זה ליד : eVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 830 שקל Zotac 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 740 שקל MSI 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 730 שקל 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 724 שקל אין לי מושג מה לקנות, יענו מה הכי משתלם ? ועוד משהו, כרגע יש לי 7600GT, יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חח קודם כל מי שרוצה לבדוק אותי שיוריד מפה http://www.geeks3d.com/20100202/furmark-1-8-0-hot-like-hell-edition-available/ בלשונית של הdownload את התוכנה furemark ויריץ אותה ככה stabilty test (מבחן מאמץ) standart sizes (תשימו את הרזולוציה המקסימלית של המסך שלכם) והMSAA (משתנה אצל כל אחד) בעיקרון זה האנטיאלייזניג שלכם על המקסימום ותיראו לאיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלכם מגיע אחרי 5 דקות בלבד... אוקיי אז ככה.. אחרי כמה בדיקות ואילוצים שמתי לב שבכרטיסי המסך hd5770 לפחות אצלי (sapphire ) ואני מאמין שגם לעוד אנשים הטמפרטורות של הכרטיס מסך הרקיעו שחקים... אני יודע שאני עם המחשב והדבר הראשון שהתקנתי זה הדרייבר האחרון הcatalyst 10.3 לא יודע למה אבל משום מה אחרי ששמתי לב …
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קראתי על לוחות אם חו"ד , רשום http://images.hardwarecanucks.com/image/mac/reviews/gigabyte/Z97XUD5H/Z97X-UD5H-150.jpg בטבלה מצוין : רמת רעש ב- DB , דינמיקה של הסאונד ועוד , חיפשתי גם טבלאות דומות על כרטיסי מסך ואיזה שמע הם נותנים כמו בטבלה ולא מצאתי כלום , היו לי כרטיסי מסך ואני חייב לומר שיש הבדל בניהם , י אולי אתר שבודק זאת ? יש לי הרגשה שבבדיקות יש הבדל גם בדיגיטאלי
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים האלה מיד2. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את המפרט שלי עם אחד הכרטיסים הנ"ל.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני רוצה ליקנות gtx 260 ורציתי לישאול אם ספק של500 watt יחזיק אותו
-
- 13 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי 2 GTX 260, ואני רוצה להריץ עליהם GPU MEMTEST ב-OCCT. הבעיה היא שכאשר אני בודק 2 כרטיסים ביחד וSLI מופעל אני מקבל טונות של שגיאות, ואם לא ב-SLI אז הכל עובר בסדר. הוצאתי כרטיס אחד בדקתי רק עם השני ולהיפך והכל היה בסדר. בדקתי גם שהבעיה לא בסלוטים של הלוח, אז למה אני מקבל שגיאות כשSLI מופעל? OCCT גרסה אחרונה דרייבר 191.07-רשמי WINDOWS 7 X64
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מחפש עצה לגבי קניית כרטיס מסך. הנתונים של המחשב שלי: מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155 לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H זיכרון: 1X4GB Kingston DDR3 1333Mhz ספק: Antec VP-550P 550W הציפיות שלי זה לשחק במשחקים כמו COD, Battlefield וכו' בהגדרות בינוניות-גבוהות ושאני לא אצטרך כרטיס מסך חדש בשנתיים הקרובות עכשיו אני שמתי עין על הכרטיס מסך GTX 650 Ti ואם אני לא טועה זה עונה על הדרישות שלי, אך האם הספק כח שיש לי מספיק בשביל הכרטיס מסך הזה? או בכלל עדיף לי כרטיס מסך אחר?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שאלה צרכנית. מה אתם הייתם מעדיפים לקנות, את כרטיס המסך היקר ביותר מסדרת 3070 Strix (כ 3400 של בסטארט פיסי) או הכרטיס הזול ביותר מסדרת 3080 שעולה כ3800 שח? לי יש מסך 2k 144. אבל זו שאלה עקרונית יותר.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש, המפרט כבר עשוי רק שיש לי התלבטות בין שני מסכים. הראשון: LG F700P השני: MAG 796FD2 תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי R9 280X של MSI ששירת אותי ללא שום תקלה עד שלפני חודשיים הוא שבק חיים פתאום. במסגרת האחריות הכרטיס הוחלף לR9 280X של GIGABYTE הכרטיס החדש עושה בעיות מהיום הראשון לאחר 5-10 דקות משחק (BF3) זה מתחיל בריצודים של המסך ואחרי חצי דקה המסך פשוט קופא עם פסים כתומים-חומים ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש דרייברים, החלפתי מארז, החלפתי ספק ל750 וואט, הוספתי מאווררים... וכלום. שום דבר לא פותר את הבעיה. במאמץ הכרטיס מגיע ל73-74 מעלות במקסימום. הטמפרטורה הממוצעת 69 הכרטיס נשלח פעמיים למעבדות של KSP והם אומרים שהוא תקין, האחריות גם נגמרה אז אני די תקוע איתו.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס של- RX 1300 PRO- ATI דגם . רציתי לשדרג מ XP ל windows 7 אבל הבנתי שיש בעיה לגבי הדרייבר של הכרטיס הזה וחלונות 7. עקב המעבר ל DIRECT X 10 של חלונות 7, הכרטיסים שאינם תומכים ב direct x 10 אלה ב Direct x 9, החברה החליטה פשוט לא לייצר דרייברים בשבילהם(לחלונות 7 ). האם צריך להתקין דרייבר של VISTA בימקום? האם זה יעבוד כמו שצריך? או שמא, כבר עדיף להחליף כרטיס מסך (תקין וטוב) לכרטיס חדיש יותר? איזו נטישה חסרת אחריות מצד החברה הזאת ATI, נכון? ת
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
עכשיו שהחלטתי לקנות את הכרטיס התחלתי לברר יותר פרטים בSkyPC - חנות שהרבה ממכם נותנים כהצעת מחיר, הכרטיס הוא אכן 128BIT - מבירור עם החנות. בגולדטופ - למרות שכתוב שהוא 256BIT - בבירור איתם אחת מהמכירות אומרת, שאחד החזיר להם את הכרטיס בטענה שהוא 128 BIT ( לא אשמתם כמובן - אבל הם בודקים את זה). כרגע אני לא יודע איזה עוד חנויות יש.. אבל בשתי החנויות הנ"ל הכרטיס הוא כנראה 128BIT, לא זוהר במיוחד...
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי רשת קטנה בבית של 3 מחשבים, הכל יופי ונחמד למשחקי אסטרטגיה ומשחקים ישנים אבל הבעיה כשרוצים לשחק משהו תלת מימדי רציני... מחשב אחד בסדר יחסית יש לו מעבד TB4.1 עם קיירו 2 שאמור להספיק למשהו עוד כמו חצי שנה-שנה. המחשבים הישנים הם פנטיום 3 450 עם וודוו 3 3000 וAMD k6-2 450 עם voodoo banshee. יש איזו דרך להביא אותם למצב של FPSים נורמליים? כי זה פשוט בושה וחרפה אפילו בפרטים נמוכים. ככה תמיד יוצא שכשמשחקים רבים מי על המחשב הכי טוב....
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כרטיס מסך עם hdr כמו שיש לראדון הכי זול שיש אני רוצה לראות סרטים באיכות
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-