עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרגע Radeon X600 128MB.. התקציב שלי הוא עד 750 ש"ח גג.. חשבתי אולי להחליף לזה: http://www.general.co.il/product_info.php?cPath=1_4_59_66&products_id=1182&osCsid=64be201c7636695f8eaa9e4ebe54742b אני חושב שלכם יהיו הצעות טובות יותר.. תודה מראש, אלכס.

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  2. בכל הבדיקות, ה PCI-X משתווה לאפיק ה X8/נופל ממנו בביצועים. http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=2091&p=13 http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=2091&p=24 ייתכן שמדובר בבעיית תאימות חומרתית, ייתכן שמדובר בבעיית דרייברים, ייתכן שמדובר בלא יותר מסתם גימיק שיווקי נוסף מבית אינטל, בדיוק כמו ה RDRAM... לבינתיים, זה מה שמתקבל מהאפיק הכ"כ מצופה הזה.

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by Moty_p,

איזה כרטיס מסך יותר עדיף \ יותר חזק ה 9880GT או ה 9600GT ?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  4. יש לי מסך בן 4 שנים מסדרת ה-107S של PHILIPS למי שמכיר. מי שמכיר יודע שזה מסוג המסכים שלא נעים בכלל להסתכל עליהם אולי בגלל קרינה או משהו אני לא יודע. בכל אופן אני לא רוצה לקנות מסך חדש אז מה אני יכול לעשות? עוד משהו רציתי לדעת עם איזה ספריי ונייר צריך לנקות מסכים? ;D

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by harara,

מה עדיף לי- ג'יפורס 5900XT128 MB ב1070 ש"ח, או ג'יפורס 6600GT 128 MB ב-1350? אני הבנתי שה5900XT הוא 256 ביט, ושה6600GT הוא רק 128 ביט.

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by RAPTOR22il,

הי חברה, כמו שהבנתם מהכותרת, אני בדילמה בין שני אלה. אני לפני שדרוג מחשב.. מטעמי גיימינג מתקדם, ויש לי כמה פרמטרים חשובים. למיטב ידיעתי מביקורות חומרה יחס היעילות/תמורה של ה9600 עולה על ה3870. מצד שני בכל הנוגע להצגת סרטים הרדאון איכותי יותר.. אבל יש גם את עניין המקום.. אמנם יש לי P182, אבל כל אחד מהם זה סלוט כפול וזה יעשה הרבה צפיפות.. בכל מקרה, אני מעוניין בשני כרטיסים מכל אחד. שקלתי אפשרות של 8800GTS 512 במערך SLI אבל מצאתי אותה יקרה יותר ממה שתכננתי. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by Bagheera,

קניתי באחרונה כרטיס Sapphire X800XT VIVO ורציתי לדעת אם מישהו יודע על תוכנה חוץ מהקטליסט שמאפשרת להגדיר את ה VIVO בקטליסט לא מצאתי שום דבר שקשור ל Video In בעיקרון אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על ה Rage Theater Chip יותר טוב. כרגע ה Video in פועל בסדר בתוכנות כמו FlyDS או WinDVR אבל האיכות שלו פחות טובה מהכרטיס טלויזיה העתיק שהיה לי (מבוסס BT848) חלק מזה נגרם מכיוון שהוידאו לא מוצג ב Direct Draw Overlay כמו שהיה בכרטיס הישן שלי ולכן תוכנות כמו FlyDS לא יכולות להכיל אפקטים של Deinterlace וכו. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by W0lverine,

תראו הדרישות והציפיות שלי לא גבוהות למידי מסיבה פשוטה שאני כבר שנתיים עם מסך לא אטרקטיבי, אבל עובד 15 אינץ - PROVIEW דגם ממש ישן, רזולוציה מירבית אני חושב שזה 1027x768x70Hz | 1152x863x60Hz בכל מקרה.. אני מעוניין לקנות מסך LCD TFT .. עקרונית 15 אינץ יספיקו לי, אבל אולי אני ילך על 17 אני כרגע משחק במשחקים כמו מידלקלאב נייט 2 - וויס סיטי, וקדומה אני רואה את המשחק סביר, אני מרוצה מזה. אין לי טענות אני רוצה שיראו ככה גם במסך הדק שמעתי ב TECH-TV בערוץ 30 בלווין, שבמסכים דקים יש המון בעיות של "רענון" וזה ממש לא מתאים למשחקים מה אתם ממליצים ? נ.ב מחירים סבירים, אני לא מיליונר עדיין

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by spiker,

שלום לכולם. יש לי GTX 580 של ASUS. הוא מחובר לרסיבר עם כבל DVI-HDMI. הHDMI מחובר לרסיבר. הבעיה היא שכשהרסיבר מופעל על המחשב הוא לא מוציא סאונד בגלל שהוא לא יכול לקבל וידאו דיגיטלי וסאונד אנלוגי. צריך שהכל יהיה דיגיטלי או אנלוגי. כמובן שאני מעדיף דיגיטלי. אז אם אני אקנה כבל שיוצא מהכ/מ MINI HDMI שיתחבר לרסיבר עם HDMI הוא יוציא לי גם תמונה וגם קול? אין לי כרטיס קול. יש אופציה לקנות כבל אופטי ולחבר אותו אבל אני מעדיף כמה שפחות כבלים. המפרט מופיע בצד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. http://tms.co.il/product/9109 החברה הזו נינג'ה ביחס לחברות המובילות כמו גיג'הביט או אסוס היא בערך באותה האיכות? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה אבל השאלה אם יהיה צוואר בקבוק המערכת core 2 e6300 3gb 667 ddr2 בתודה,

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  11. קיבלתי ציון כזה: (3DMARK VANTAGE) P13194 GPU: 13825 CPU: 11604 המפרט שלי הוא כזה לוח: G43 ASUS מעבד: Q9550 זכרון : 3GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: RADEON 5850 1GB מערכת הפעלה : WINDOWS 7 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by dante123,

האם הכרטיס הזה הכי מומלץ לכרטיסים עד 1500 שקל? תודה.

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by amilo,

שבת שלום לכולם , אני צריך כרטיס מסך בדרגת כניסה למשחקים בסיסיים כמו CS וכאלה , כמו כן ממש אבל ממש חשובה לי איכות פלט הוידאו של הכרטיס ( TV OUT ) כי יש לי LCD 32 אינץ' חדשה שתמוקם קרוב למחשב , ואתם כבר מבינים מה התכנון.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by natan805,

כבר כמה חודשים שלא הייתי על האינטרנט לכן אני לא מעודכן.מה שזכור לי לפני חודשיים שדיברו על 8600gts שיוצא ב 256 bit שהולך להציל את ה 8600 gts 128 ביט שיצא זוועתי . השאלה שלי האם הוא יצא או שהוא אמור לצאת בזמן הקרוב . בכל מקרה יש לי תקציב של 1500 ש"ח אני לא גיימר כבד .אבל אני רוצה כרטיס מוצלח בסביבות הסכום הנ"ל ושיהיה dx 10 .

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by אסף אסף,

שלום, אני שוקל לקנות את המסך הבא: Philips 23.6 247E4LHSB הכרטיס מסך שלי זה ‏nVIDIA GeForce 8500GT מה אומר שאני יכול או להתחבר PCI לכרטיס מסך או HDMI דרך ה לוח אם, והשאלת שלי הן : א. האם המסך הזה מומלץ ? ב. האם הכרטיס הזה מאפשר צפיה ב HD . ג. מבחינת חיבורים , מה עדיף לי ? או שבכלל מומלץ לרכוש כרטיס מסך חדש ?הדבר החשוב לי ביותר זה איכות הצפיה HD השימוש שלי במחשב זה תכנות בלבד (לא משחקים). תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואחת ההתלבטויות שלי היא לגבי הכרטיס מסך. אני ככל כנראה רוכש את המחשב בK.S.P. שני הכרטיסים שהכי מתאימים לדעתי מבחינת התקציב ושלגביהם ההתלבטות הם 8600GTS של חברת ג'יגהבייט שעולה 1200 או 1950XT של ספייר שאחרי הנחה עולה 1235. כמובן שכרטיסים אחרים שמתשלמים יותר במחיר הזה יתקבלו בברכה (למרות שאני לא מאמין שיש כאלה). איזה כרטיס משתלם יותר לדעתכם ביחס למחיר? מבחינת השיקול לטווח הארוך זה נראה שה8600 עדיף, אבל מביקורות שאני קורא הXT מציג ביצועים הרבה יותר טובים נכון לעכשיו. בבקשה לא להציע לי להוסיף עוד 500 שקל בשביל 8800 כי זה לא עומד על הפרק. עוד כמה שאלות קטנות: 1. עד כמה ההבדל בין 1950PRO לXT הוא גדול ומורגש? והאם הוא שווה את ההפרש במחיר בניהם? 2…

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  17. מדיי פעם אני רואה פה ושם אנשים שאומרים שהם התקינו dx9 ולפני זה היה להם dx9.0a אז אי לא מבין יצא כבר הfinal או שעדיין הגירסא הכי חדשה היא alpha? תודה 8)

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by FearNot,

שלום לכולם, יש ברשותי כרגע מעבד Q6600 שרץ במהירות של 3 ג'יגה (מקורר ע"י tuniq tower ), לוח של גי'גהבייט X48-DS5 (אני יודע, אוברקיל) ו4 ג'יגה של קורסאיר בתזמונים של 4-4-4-12 ב2.1 וולט. ספק של TT Thoughpower 500w QFan הספינה שסוחבת את המשא הזה היא 4870 באוברקלוק של 775 ליבה ו1150 זיכרון. כבר כחצי שנה אני מתחיל להרגיש את החוסר סחיבה שלה ובדיוק עכשיו התפנה לי סכום כסף נחמד שיכול ללכת לרכישה של 6870. עכשיו, אני כבר דיי הרבה זמן לא "בתחום" של מה הולך ואיך הולך, אפשר להגיד שמאז שקניתי את המחשב (לפני 3 שנים) הפסקתי להתעניין במה שהולך. לכן מעניין אותי לדעת איזה צוואר בקבוק אני אקבל אם אחליף את ה4870 ב6870. הרזולוציה שאני משחק בה היא 1680x1050, ואני דיי אוהב פילטרים. עוד …

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by ktanta harta,

אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לפני שאני יחפש אחד בזול ב EBAY

20. Started by owen10,

שלום רב! איזה כרטיס מסך מומלץ ושווה להביא מהארה"ב התקציב בערך 300-400 דולר תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  21. בזמן שב-NVIDIA מתקרבים אל סיום הספירה לאחור לקראת החשיפה של הדור החדש, נראה שגם אצל המתחרה AMD מתכוננים במרץ להצגתם של דגמי ה-Polaris הראשונים מחר אנחנו אמורים לערוך היכרות עם לכל הפחות שני דגמי כרטיסי מסך חדשים של NVIDIA מדור ה-16 ננומטר המהפכני, אך מה בנוגע לתוכניותיה של AMD להשיק סדרה מתחרה ומתקדמת לא פחות בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Polaris החדשה? ספירה לאחור ותאריך יעד עדיין אין כאן, אך תוספת של עמודים ייעודיים באתר הרשמי של החברה(בשילוב עם מה שנראה כמו תמונות רשמיות של ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11) כבר יש, לצד שמועות עדכניות ומבטיחות. בצד העליון, הטענה היא שהדגם החדש המוביל של AMD, אשר יירש את ה-Radeon R9 390X או את ה-Radeon R9 390 (לכאורה ה-Radeon R…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Leadtek WinFast PX7600GS TD256M GeForce 6600GT- 128MB Sapphire ATI Radeon X800GT 128MB DDR3 PCI Gigabyte ATI RADEON X1600PRO 256MB או שאולי שווה יותר להשקיע עוד 200 ב- Leadtek Geforce PX6800 256Mb או 300 ב- SAPPHIRE RADEON X800GTO PCI-E 512Mb

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  23. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by sos,

שלום! קיבלתי מחר את הכרטיס NVIDIA Quadro FX 3450/4000 SDI...לפי מה שהבנתי זהו כרטיס שמיועד לעבודה גראפית מתקדמת. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשרי להשתמש בכרטיס זה גם במשחקי מחשב? או שהוא יעודי רק לעבודות גראפיות? מוזר גם ב-3dmark יצא לי ציון ממש עלוב לכרטיס הזה...בסביבות ה-2300 נקודות.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by t d,

שלום! ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon 9800pro , ולאחרונה הופיעה בעייה במחשבי, אני לא בטוח אם זה בגלל הגדרות לא נכונות בcatalyst או מה, בכל מקרה: אני משתמש ב catalyst 4.6, כאשר אני מעלה את המחשב והוא נכנס לווינדוס, הוא טוען את המערכת, בשלב זה רואים על המסך רק את הtaskbar של ווינדוס ואת ה wallpaper שאני קבעתי מראש. הwallpaper נראה טוב, רזולוצייה טובה וחלקה. לאחר שהמחשב מסיים לטעון את הערכת גם האייקונים שעל שולחן העבודה מופיעים, אך בשלב זה פתאום הwallpaper נראה מרוטש ולא חלק, והאייקונים מרוחים כאלו עם כחול מסביבם, זה נראה על הפנים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון בבקשה?! תודה! (נ.ב במידה ואני מפעיל משחק הוא נראה טוב מאוד)

• 3 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.