כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד דראייבר למסך MAG LCD LP517?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לפני זה לדעת איפה הכרטיס מסך הנוכחי שלי, שנקנה לפני שנתיים ממוקם כרגע בטבלה. יש לי את הטבלה מהאתר הזה http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html אבל הכרטיס מסך שלי נקרא (בתוכנה Speccy) Radeon HD6700 series או יותר מדויק SA300/SA350 on AMD Radeon HD 6700 Series למה כתוב רק הסדרה? ולמה הוא לא מופיע וכמה הוא מדורג? תודה על התשובות לכולם! כמו"כ קראתי קצת ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. …
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כמובן שאם יש תגובות על כרטיסי NON-PRO אז בבקשה לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם כדי לחסוך כסף כדיי להפשר על כרטיס 128
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בביוס שלי יש שורה שאומרת Graphics Aperture size מה זה? אפשר להזיז את זה מ8 עד 256 MB אצלי זה עומד על 256, אבל יש לי רק 160 MBRAM במחשב. הכרטיס הגראפי במחשב הזה הוא VOODOO3 16MB מה לעשות עם זה, כי סנדרה צועקת על זה, ואומרת להוריד את זה מ256. (לא הבנתי בדיוק מה היא רוצה)
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי אותו כמעט לפני 5חודשים וברוך ה' עובד בסדר .. לפני כמה ימים עידכנתי לו דרייברים והתחילו להופיע חורים שחורים כאלה (רד אלרט 3) וב PES 2009 המשחק רץ כאילו מישהו מריץ אותו קדימה בריפליי במהירות שאי אפשר לשחק בה. מחקתי את הדרייברים הכל והתקנתי את של הכרטיס מסך עם הדיסק והבעיה ברד אלרט נפתרה ובפרו לא, למישהו יש רעיון? יש לציין שהבעיה קוראת רק במך מלא ושאני פותח את המשחק בחלון זה לא קורה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס 260GTX שלהם כי אין GAINWARD בFOXPC.
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי כרטיס geforce 560 ti. האם אפשר להפעיל אותו במערכת עם ספק בלי החיבורים ישירות לכרטיס (כלומר שייקח את הכוח רק מהלוח)? האם זה יספיק להפעלה של המחשב בלי לדרוש הרבה מהכרטיס (בלי להפעיל משחקים לדוג')? תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יתן לי יחס ביצועים \ מחיר הכי טוב סביב 450-600 ש"ח ? AGP תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב מיותר וישן, שהייתי רוצה לחבר אותו לממיר YES אשר ברשותי ולהקליט תוכניות. לאחר קריאה של הכתבה הזו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3209280,00.html העליתי בחכתי את התוכנה הבאה: mythTV. האם התוכנה הזו באמת יכולה להסתנכרן מול לוח-שידורים של ממיר YES, לתזמן הקלטות, להפסיק הקלטות לפי תזמון (ברמת התוכניות שמוצגות בלוח-השידורים של הממיר), וכל מיני פונקציות בסגנון של YES MAX? והחלק הכי חשוב. איזה ציוד אצטרך? לפי מה שהבנתי בכתבה של YNET, כנראה אצטרך להתקין לינוקס. (יש לכם המלצה/קישור לגירסא טובה?), אך מה מעבר לכך? יש צורך בכרטיס ייעודי (יש לי כרטיס מסך ATI 1950XT)?, כבלים ייעודיים, מה הולך להיות המחיר (אפשר גם אומדנים גסים) ואם בכלל הנחת היסוד שלי שא…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בקספי 9600P יש הרבה הבדל בין 9550 64B לעומת ה9600P הזה? TNX
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה זה צוואר בקבוק? תזבירו במילים פשוטות כי אני לא ממש מבין
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אמנם לקח קצת זמן עד שקיבלתי את המסך המיוחל אך בשעה טובה הוא הגיעה ותוך 10 דקות הכל עובד חלק כמו חמאה. ובכן לקחתי הימור על המסך הזה כיוון שהחברה לא מהמובילות בחוות דעת ובעולם אך המחיר המדהים {2890 ש"ח} בשילוב חוות דעת בZAP גרמו לי להמר ושורה תחתונה ..........הצליח לי ובענק! ;D המסך ענק גם בגודל וגם בביצועים. צבעים מעולים והכי קרובים למציאות שאני מכיר ואני יודע להבדיל כיוון שאני כבר שנים עוסק בצילום דיגיטלי. הקונטראסט והבהירות ברמה גבוה ביותר והחדות מדהימה , הפרדת הצבעים מצויינת ופשוט אין מילים לתאר איך תמונה נראת במסך זה , היא פשוט יוצאת מהמסך . אם למישהו יש חשש מבחינת איכות התמונה אז תנוח דעתו . מבחינת עיצוב - רמקולים חמודים מוסתרים ברגלית המסך , 4 יציאות USB2 מאחורי הפא…
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עד כה בדקתי 3 דגמים: LG17" - 1780Q LG17" - 1750SQ MAG17" - 5776I כולם 8 MS - זווית צפייה 160/160 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מיקרוסופט לא תשחרר את DirectX 10 ל-XP, הוא יהיה זמין רק לוויסטה: http://www.theinquirer.net/?article=32444
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. יש לי proview 19 flat mx420 1024*768 85hz ואני רואה בוא מתושתש בזמן האחרון , יש לזה פתרון או משהו ? אני בסוף יצתרך מישקפיים :'(
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני יודע שכבר קדחו על הנושא בפורום , רק להיות בטוח סופית , 4870 או הכרטיס הזה שמגיע עם OC . קישורים לשני הדגמים : חשוב גם שהכרטיס יהיה שקט , לא מצאתי ביקורות על הכרטיס של EVGA http://www.directcanada.com/products/?sku=11610BD5617&vpn=896-P3-1262-AR&manufacture=EVGA http://www.directcanada.com/products/?sku=11340BD3111&vpn=4870PE5512&manufacture=DIAMOND תודה
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אח שלו קנה לו מתנה את הכרטיס הנ"ל(את ה1GB זיכרון) השאלה אם זה הכרטיס הכי טוב לתקציב של 400 ש"ח? כמובן שלמשחקים, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בהגדרות מקסימליות בצורה חלקה הדרישות המומלצות שלהם הן 32 MB 3D video card . התקציב מינימלי עם עדיפות לפסיבים עם TV out. מעבר ל WC המחשב [מפרט] עושה עבודה משרדית לחלוטין
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 570 Superclocked, השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס מסך אבל מדגם אחר והאם הם יעבדו בהרמוניה (כמה שניתן מבחינת הדרייברים) ולא יהיו בעיות מיוחדות בגלל שהדגם לא זהה. לדוגמא GTX570 ו GTX660. הלוח אם שלי : Gigabyte z77x-ud3h ספק כח : Tagan 700W
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך למחשב בעיקר למשחקים וגם עריכה גרפית הוא צריך לתמוך ב2+ מסכים תמיכה ב3D לא חייב ממש לא חייב. המחשב שלי: ENRMAX 550W z68a-d3-b3 6GB ram אם צריך עוד משו מבחינת חומרה תגידו ואני ארשום
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אפשר להזמין מחו''ל כרטיס מסך??אין בעיה עם המכס??במיכרז ב ebay
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
?ati hd 4890 1g toxic or ati hd 4890 1g vapor-x
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך של ATI (הכי טוב) אני יכול לחבר ל 400W של ליברטי?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
דרך אגב הכרטיס הוא של HERCULES, אז עדיף להוריד מהאתר שלהם? ואיזה גרסה בדיוק הכי יציבה והכי מומלצת? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-