כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
http://zed.co.il/Product.asp זה לא נראה לי הגיוני בכלל שזהו דגם הGTX וגם המחיר של המוצר מצחיק ביחס לדגם.
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הייתה לי גירסה 97 ואז ראיתי שמה שהם רוצים להתקין לי באתר זה גירסה 163? כ.מסך Nvidia 7800gt עריכה : הבעיה מפורטת בהמשך... [ד"א : נראה לי גם שלא יעזור לי לחזור גם לדרייבים הישנים???]
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס הנ"ל, אך לא חיברתי עליו חיבור חשמל נוסף (4 פינים), כמובן קיבלתי הודעה שאין מספיק תמיכה בחשמל וה"כוח" של הכרטיס יורד למינימום... עכשיו השאלה שלי מאיפה אני צריך לחבר את החיבור הנוסף הנ"ל כי בכרטיס הקודם שהיה לי לא היה את החיבור הנוסף הנ"ל. האם אני צריך למצוא את החיבור בספק?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלום יש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mx שיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whatever בקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות 1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים) אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס 2. agp או pci-e? אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp 3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות? תודה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55 אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם כל כרטיס שתומך ב X8 יתמוך גם בX4..? אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בעלי 256 MB ו128Bit (גם יד שנייה)
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין ביכולתי לשדרג כרגע ואני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים ללוח אם ושהמעבד לא ייצור צוואר בקבוק. מעבד - p-4 3.0GH לוח אם- asus p5s800-vm ram (לא נראה לי משנה אבל נגיד)- 512 אך בקרוב יורחב ל1024 איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? נמאס לי שכל משחק שאני קונה אני יכל לשחק בגרפיקת מינימום במקרה הטוב. כרגע יש לי- NVIDIA GEFORCE FX 5200 אז אני מצפה למשהוא יותר טוב מזה.
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חבר שלי נתן לי את הכרטיס המסך הישן שלו (nvidia geforce 5200FX) שהיה פועל על לוח אם של אסוס מהסידרה של P4 ואני חיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן של אסוס מהסידרה P5 וכשחיברתי אותו המחשב היה ניתקע בPOST למיספר דקות עד שהיה נידלק. אחרי שבדקתי טוב מצאתי שהחיבור של הכרטיס הוא לAGP ויש לי PCI-E. אז השאלה שלי היא האם אני יכול להתאים את הכרטיס מסך הישן לחיבור החדש שלי? ואם כן איזה ציוד צריך לקנות בשביל זה אם בכלל? עריכה: יש לכם מושג אפו אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ ובכמה? http://www.vr-zone.com/?i=2202&s=1
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
היי לכולם, המפשט שלי הוא כזה: 1. מעבד פנטיום 4 D 3GHZ עם 1MB של מטמון. 2. 2X1GB זיכרונות 667 של קרוסאיר. 3. לוח אם של חברת GIGABYTE מבוסס על ליבת NFORCE4. 4. 160GB SATA2 WD. 5. כרטיס מסך GEFORCE 7800GT 256MB PCIX של חברת GIGABYTE. 6. ספק של 500WATT אני בנתיים עובד על מערכת ההפעלה XP SP2... עד שלא יהיה SP1 לויטסה אני לא נוגע בה... טוב לאחרונה אני נתקל באיטיות קצת במשחקים חדשים... WORLD IN CONFLICT עובד על סביבות ה-20FPS בהגדרות גבוהות... המשחק Stranglehold מקרטעה לי כל הזמן הוא חושב ויש לו תקיעות במשחק... תאמת כל היתר עובדים טוב אבל כל זה הולך להשתנות אני מניח... יש לי את הכרטיס שנה וחצי אבל עכשיו יצאו משחקים חדשים כמו למשל CRYSIS ויתר המשחקים של שנת 2008, לפי מה שהבנתי המ…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט 720p זה 1280X720 עם פריים רייט רגיל ו 1080i זה חצי רזולוצייה מ1920X1080 עם פריים רייט כפול.. אז מה יותר איכותי??
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה משנה איזה חברה יהיה הכרטיס? שמתי לב שבכל החברות הקירור הוא אותו דבר בכרטיס הזה. ד"א הכרטיס של GECUBE הכי זול,עולה 2050 שקל בSKYPC,אבל לא יודע אם לקנות GECUBE למה שמעתי שהם לא משהו. מה אתם חושבים? האא ועוד משהו,התבלבלתי בקשר לספק חשבתי יש לי 500W LIBERTY. עכשיו הסתקלתי וזה הספק שיש לי: Chieftec 550W PSU 12cm fan,24pin,Active PFS,Retail. אני יודע שזה בטח ג'נרי או משהו אבל זה מספיק חזק לX2900XT? תודה לכם.
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם הכרטים GigaByte 8500gt 512mb DDR3 יכול להריץ משחקים חדשים ובאיכות טובה משחקים כמו 3 Unreal Tournament וקרייסיס
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם עוד יש חנויות שמציעות מסכים טובים במחירים סבירים.. ראיתי חנויות שמוכרות בסביבות ה-500 שח, אבל לא נתנו רושם שהמסכים איכותיים במיוחד. אז אם מישהו קנה לאחרונה מסך כזה או שיודע איזה אחד שווה לקנות היום אני מאוד יודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למשחקים או סרטים ששם מובן מעליו שלכ. מסך יש תפקיד חשוב, אני מתכוון לצפייה בתמונות, גלישה ברשת, עבודה בוינדווס, טקסטים וכו'.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אוקי החלטתי לקנות את הכרטיס החדש של AMD-ATI , אני ראיתי את זה של HIS שבא עם 3 צלעות קירור , ב XT זה היה רק 2 ...אני לא מצאתי HIS בארץ אבל יש של חברות אחרות , השאלה שלי האם כולם עם 3 צלעות מה עדיף לקחת וגם אני ראיתי שיש רק ב FOXPC ו TMS , מישהו ממליץ על בחירה מסוימת ...תודה על העזרה ...
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מהן ההמלצות לכרטיס זה? האם עדיף DDR2 512K או 256 3 DDR ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הגיוני שעם מחשב: Core2Duo E6600, 2GB RAM ו 7900GT 256MB יש לי בשלבים מסויימים 20-25FPS שהורסים את הפעולה (רוב הזמן יש לי FPS סביר, אבל אני לא יכול לתת ממוצע כי זה בין 50 ל-110 בערך) החלקה של המשחק במשחקים הנ"ל. בקונפיגורציה הזאת: רזולוציה 1366X768 Antialiasing X2 ASAA Anisotropic X2 Shader - Medium Model - Medium Texture - Medium Vertical Sync - Disabled אם מישהו יודע או שיש לו כרטיס מסך זהה ויכול לבדוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה עדיף? חזק יותר? האם יש חסרונות מיוחדים לכל אחד מהם? האם יש דגם מסוים של gtx שעדיף? עם oc או משהו כזה אני לא מתכן לעשות Oc לכרטיס מסך לכן אני מעדיף להמנע מתגובת כמו תקח כרטיס מסך חלש יותר ותעשה לו Oc.. הם יעבדו כמו שצריך בcrysis?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום אני מעוניןן לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב יש לי מסך מחשב 17 אינץ דק של IBM מסך מצויין וחדש.. עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות כרטיס טלוויזיה ואיזה, יש לי תקציב לכרטיס בסביבות 300-350 שקל ואם אפשר להסביר איך זה עובד עם הכרטיס טלוויזיה מה צריך להחבר אליו ממיר לדוגמא של YES ואז זה עובד ממש כמו טלוויזיה???
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מטרה: משחקים שיהיה אוברקלוקר כמה שיותר טוב על קירור סטוק, אני אוהב לדחוף כרטיסים לגבול שלהם איך הבחורצ'יק הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 לפני מספר שבועות אמרתם לי שכדאי לי לחכות כמה חודשים עד שיגיעו כרטיסים חדשים לשוק, האם הכוונה הייתה ל2900PRO ו2900XT? כי הם יצאו כבר...
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אפשר להתקין דרייבר חדש על הדרייבר הקודם (בלי להסיר אותו) ומה מחדש הדריבר החדש שיצא לסדרה 8? 163.71
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
ברור לי שאי אפשר בדיוק לשאול ככה, כי ברור שעם 2GB / C2D יהיו ביצועים יותר טובים, השאלה היא אם זה מפרט שיוכל לסחוב עוד שנה - שנה וחצי בערך. המפרט המקורי AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 Gigabyte x800XL 256MB שהתקלקל - ובמקומו Sapphire x1950 GT 256MB. אני מתכוון לקנות אותו ביום ראשון הקרוב.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ATHLON 3200 64BIT, אני מאמין שאם משווים אותו לPENTIUM אז הוא רץ ב2.0GHZ. אני אוהב משחקים כמו OBLIVION החדש ומשחקי אימה כמו OBSCURE 2 וכו'. כמובן שגם CRYSIS הייתי רוצה לשחק אבל, אתם יודעים, יש גבול אני מנסה להבין איזה כרטיס מסך מספיק לי בשביל המשחקים הללו. ששיחקתיב OBLIVION, שיחקתי על המחשב הזה עם Gefore 6200. הורדתי את הכל הכי מעט שיש וזה זז בקושי, אבל סביר מינוס בשביל לשחק. לעומת זאת, שיחקתי בPREY גם ברזולוציה הכי נמוכה שאפשר וזה הגיע למצב של נראה לי 15FPS לפי דעתי. זוועתי לחלוטין. איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1000 ש"ח? אני יודע שיש ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע בן אדם ששואל שאלות ולא מה שכתוב. ראיתי השוואות בTOMS HARDWARE ולפי מה שראיתי, לא כדא…
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הוא יהיה מתאים מאוד לשוק המידריינג': Series: Radeon HD 2k GPU: R600 Release Date: 2007-10-31 Interface: PCI-E x16 Core Clock: 600 MHz Shader Clock: 600 MHz Memory Clock: 800 MHz (1600 DDR) Memory Bandwidth: 51.2 GB/sec Shader Operations: 144000 Operations/sec Pixel Fill Rate: 9600 MPixels/sec Texture Fill Rate: 9600 MTexels/sec Max Power Draw: 150 W Noise Level: Moderate Framebuffer: 256 MB Memory Type: GDDR3 Memory Bus Type: 64x4 (256 bit) DirectX Compliance: 10.0 OpenGL Compliance: 2.1 PS/VS Version: 4.0/4.0 Process: 80 nm Shader Processors: 240 (320) Pipeline Layout: Super-scalar MADDx5 Texture Units: 16 Raster Operators 16 כמו שאתם רואים יש לו …
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-