כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי ATI 9800 SE לוח אם GIGABYTE GA7VT880 לכך לי המון זמן למוצא פתרון לביעה של תקיעות אבל עכשו בעזרת דריוור של OMEGA הורדתי את הAGP מ X8 ל X4 ואז ניפתרו הבעיות מה ניראה לכם שדפוק לוח אם או כ.מסך ? והאם GEFORCE 5700LE הוא גם X8 ? ומה ההבדל בינהם בצורת התקשורת עם הלוח ?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הוא כמו crt ,מקרין 70 תמונות בשניה? או שהוא שונה? אני לא מדבר עם איך נוצר האור במסך...
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עשיתי לו המהרה ל2 ג'יגהרץ,המקסימום שאפשר בלי העלת מתחים. קרייסיס מקרטע בHIGH,עלAAX2 אין בכלל מה לדבר... מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש מעבד:Amd Phenom Quadcore black edition 9850 כרטיס מסך:Nvidia Geforce 9800Gtx+ 2 גיגה זכרון ראם ועובד על מערכת הפעלה XP מסך 22 " אם חשוב לציין בקיצור ברוב המשחקים שניסיתי הFPS איכזב אותי קשות בFALLOUT 3 ניסיתי להריץ את המשחק על ULTRA HIGH ברזולוציה 1680X1050 וזה קירטע-15-25 FPS בCRYSIS WH אני מריץ את המשחק על 1400X900 על ENTHUISTIC וזה רץ לי על 19-27 FPS בע אני לא יודע מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים האלה מיד2. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את המפרט שלי עם אחד הכרטיסים הנ"ל.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לפני זה לדעת איפה הכרטיס מסך הנוכחי שלי, שנקנה לפני שנתיים ממוקם כרגע בטבלה. יש לי את הטבלה מהאתר הזה http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html אבל הכרטיס מסך שלי נקרא (בתוכנה Speccy) Radeon HD6700 series או יותר מדויק SA300/SA350 on AMD Radeon HD 6700 Series למה כתוב רק הסדרה? ולמה הוא לא מופיע וכמה הוא מדורג? תודה על התשובות לכולם! כמו"כ קראתי קצת ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. …
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך זול מומלץ ל: 1. יישומים משרדיים 2. סרטים 3. DVI 4. מסך רחב 22" 5. לא מתחמם 6. למחשב ישן בן 6 שנים (לא זוכר איזה slot יש לו) דגש - לא צריך תמיכה במשחקים, או רק משהו מינימאלי.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שלום רבותיי, מתנצל מראש אם השאלה הופיעה, חיפשתי אך לא מצאתי. אני מנסה לחבר טלוויזיית LG 32 אינץ' לכרטיס מסך ATI 4550 כמסך משני (דסקטופ מורחב) דרך חיבור HDMI מה שקורה שכאשר הוינדוז למעלה הטלוויזיה לא מזהה אות כניסה, וכאשר עושים ריסט התמונה משתכפלת לטלוויזיה אבל רק עד שהווינדוז עולה התקנתי את ה CATALYST החדש, שיחקתי עם הגדרות רזולוציה, כלום מפרט: phenom x4 gigabyte ma78gm-s2h ati hd 4550 DVI <- Lg 1960TR HDMI <= Lg 32" hd ready vista 64 premium
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הכרטיסים הנ"ל הם היחידים שנכנסים לי בתקציב (400-500 שקל) ואני חייב כרטיס מסך, אז מי מהם יותר טוב\עדיף? ויש לי עוד שאלה, אני מתעסק עם 3DMAX, וידוע לי שהFX תומך בתכנולוגיות יותר חדשות, האם הרנדורים יראו שונה עקב הטכנולוגיות המתקדמות יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים ונגיד אני מסתכל על הנוף לרחוק, לא משנה באיזה משחק, חלק מהטקסטורות מהבהבות..כלומר בפירקוסים כאלה אין לי איך להסביר.. מה הבעיה פה? הבעיה היא גם אחרי פירמוט... הכרטיס הוא 8800GT PALIT.. דרייברים הכל מעודכן חוץ משל הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק..כי לטענת הווינדוס מה שיש בדיסק יותר חדש מהאתר של NVIDIA.. עזרה בבקשה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
רציתי ליידע על מקרה שקרה לי , הזמנתי לפני כחודש באתר כרטיס מסך חדש מסדרת 8800 לפני כשבוע, מחירו היה 1780 שח , מאז עלה האתר החדש ההזמנה שלי נעלמה ואיתה גם אני ממאגר הלקוחות וכרגע מחירו של הכרטיס עלה ל-1910 שח, לטעמי מהלך ממש לא אתי מה גם שהמחירים שם משתנים כל שעה כמו מניות, חבל!!
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך של דל דגם WA2209 וכ.מסך HD4870. אני רוצה "לעבוד" על הדרייבר ככה שהוא יחשוב שהרזו' המקס' הטבעית היא 1920*1200 במקום 1680*1050. איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בתקציב של עד 1000 ש"ח, ולמה? מסך - 22 אינצ'.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב כבר בערך 3 או 4 שנים (לא זוכר בדיוק) שקניתי אותו אז הוא נחשב חזק מאוד אבל היום כבר לא... מפרט: core2quad Q9450 2.66ghz 4gb זכרון ATI HD 3870 השימוש שלי במחשב הוא 70% צפיה בסרטים וסדרות בFHD 1080P ו30% משחקים. חשבתי אולי לשדרג את כרטיס המסך לאחד שתומך בצורה הטובה ביותר בוידאו מקודד ולא מקודד ונותן תמיכה בפורמטים חדשים של סאונד. בנוסף הבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים גם ב3D ומכיוון שבקרוב אני הולך לשדרג את המסך (מסך טלויזיה LCD שמשמש בתור מסך המחשב) אז התמיכה ב3D חשובה לי מאוד. אני גם משחק קצת שיש משחק שממש מעניין אותי (האחרון היה פורטל 2) אז שהכרטיס יהיה חזק מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים ברזולוציה הטבעית של המסך 1080x1920, והבנתי שיש משחקים גם שתומכים …
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לאח שלי יש בעיה בעבודה יש לו שני מחשבים שמריצים דברים שונים אבל יש לו רק מסך אחד הוא אומר שיש כזה קופסא עם מפסק שמאפשר למסך לעבור ממחשב אחד לשני במהירות(בעזרת המפסק) יש חייה כזאת? ואם כן איפה אפשר להשיג
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים.... קניתי כרטיס מסך עם 256 זכרון....כשהמחשב עולה בהתחלה לפני ווינדוס אני גם רואה 256 זכרון אבל כשהווינדוס עולה אני רואה חצי גיגה זכרון...יכול להיות דבר כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך לוקח זכרון מזכרון ה-RAM של המחשב? אם כם זה טוב או לא? ואם אני יחליף סוג זכרון זה ישתנה? עוד שאלה במה תלוי הDUAL CHANEL בזכרונות, בלוח אם או בזכרון עצמו או שבעצם בשניהם? אודה לכם אם תענו לי
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בסוף השבוע היה בעיתון ממון פירסום על תוצאו מכרז עבור מסך LCD: Viewsonic VA712 מפרט: 17 אינץ' יבוא ושירות של אומניטק בהירות 350 ניגודיות 450:1 זמן תגובה: 8ms משקל: 4.3 ק"ג אחריות ל-3 שנים. ברצוני לדעת האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם החברה VIEWSONIC אמינה מבחינת המסכים. כמו-כן, המחיר שלו די נמוך לעומת המסכים שהם באותה רמת "זמן תגובה", וזה נראה קצת מוזר. אם מישהו יוכל להמליץ לי, אשמח מאוד. תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הי, אני צריך לרכוש כרטיס מסך שיכול להיתמודד עם עיבוד וידאו בזמן אמת זה הולך לשמש אותי בתוכנה לעקיבת וידאו. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך בתכונות שלהם כדי להתאים לי את הכרטיס האופטמילי. אני אשמח להסבר קצר מה המאפיינים החשובים בכטיס ואיזה כרטיס עדיף לצרכים שלי. מפתחי התוכנה שאיתה אני מתכוון לעבוד המליצו לי על GTX 280 שאיתו הם עובדים כרגע, איך הכרטיס הזה יחסית לכרטיסים מסדרת QUADRO שהבנתי שזו סידרה לעבודה מקצועית יותר למרות שבחלק מהנתונים הטכניים ראיתי שהGTX 280 נותן ביצועים יותר טובים וגם מחיריו יותר זול. תודה,
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מחשב לשימוש קולנוע ביתי 1080P ומוזיקה בלבד.המפרט: מעבד E5200 לוח אם ג'יגהבייט 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI ספק או 250W או 350W עוד לא החלטתי. הייתי מעוניין לדעת האם מפרט כזה ללא כרטיס מסך יריץ ללא בעיהה סרטי 1080P. אם לא- חשבתי להוסיף כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4550 512MB DDR3 PCI-E 1G HM HDMI (קירור פאסיבי לשם השקט)0 מחירו 240. http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=285&grp=3 האם כרטיס המסך הזה יהיה מספק לשימושים שלי? והאם לא יווצר ניגוד בינו לבין כרטיס המסך המובנה? שאלה אחרונה- האם ספק של 250W HEC) יחזיק את התצורה כולל כרטיס המסך? אשמח לחווד דעתכם - אני כבר ממש לפני קנייה. תו…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/ati_catalyst_5.13_video_quality/default.asp כפי הנראה ב DRIVERS החדשים, ATI הצליחו להמציא את עצמם מחדש בתחום הוידאו, וכעת עוקפים את NVIDIA והמתחרות בכל הקשור לתחום של הצגת וידאו. מה גם שאצל NVIDIA ה PUREVIDEO עולה כסף, וה 5.13 מציג יכולות משופרות בתוספת של 0 שקלים...
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
פשש עכשיו אני עוד יותר שמח שקניתי את הכרטיס הזה (ושימו לב זה גרסת ה 256 שלו)
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אתם לא תאמינו איזה מבואס אני קנו לי כרטיס מסך אתמול הכול טוב היום בבוקר אמא שלי מחליטה לנקות את המסך שלי ומה אני רואה מתי שיש במשחקים מסך שהמחשב לא משתמש בו או שהוא שחור מופיעות נקודות אדומות כאלו למישהוא יש פתרון? ועם לא לדעתכם אחריות תקפה על זה?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-