עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gully,

שלום חברים, יש לי כרטיס HD4870, מעבד i5. קיבלתי ב-vantage בסביבות ה-9700 וב-2006 בסביבות ה-15100. האם זה נחשב לבסדר יחסית למערכת שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  2. Started by shay-biker,

טוב האפשרויות שיש לחנות שלי הן: אפשרות ראשונה במידה וההורים יאשרו תתקציב: 6800 הרגיל של gigabyte (זה בלי המאווררים יענו קירור פסיבי) 6800 הרגיל של leadtek אפשרות שניה במידה ואין תקציב: r9800pro של ספיר/אסוס או 6800LE לא יודע של איזה חברה... איזה מהם עדיף?? האם אפשר לסמוך על הגיגהבייט ללא מאוורר ???

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by amirw6,

רציתי לדעת מה הנתונים השונים בין השתיים אני מתכוון להזמין בקרוב( מי יותר שקט, בעל ביצועים יותר גבוהים וכ'ו) תודה מראש=)

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך GEFROCE6800 GS אם זה קשור.. השאלה כבר נשאלה בנושא, תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by abav,

אני מחפש כרטיס ומתלבט בין שתי אפשרויות: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=255&grp=3 אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לקרוא תודה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  6. לאח שלי יש בעיה בעבודה יש לו שני מחשבים שמריצים דברים שונים אבל יש לו רק מסך אחד הוא אומר שיש כזה קופסא עם מפסק שמאפשר למסך לעבור ממחשב אחד לשני במהירות(בעזרת המפסק) יש חייה כזאת? ואם כן איפה אפשר להשיג

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by ccc,

המסך פתאום דפק קליק כמו של יתוש שנצלה במנורה לצליית יתושים והתמונה התכווצה וחזרה להיות איך שהיא.. קרה משהו למסך. ?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by Koss,

עברתי פה על כמה דיונים אבל לא ממש ראיתי דעה אחידה אז אני ישאל פה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לאפיק ה-AGP (יש לי מחשב חזק נורט'ווד 3 ג'יגה-הרץ ואין סיבה להחליף לPCIE). התקציב - אני ממש לא רוצה לעבור את ה-1000 שקלים אבל אם המאה, מאתיים הנוספים האלה יעשו שינוי אסטרונומי אז אני מוכן להשקיע, כמו כן לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים אם עומדים לצאת כרטיסים כדאיים. ראיתי שסדרה 76XX עומדת לצאת ל-AGP אז חשבתי אולי על כיוון ה-7600GS, מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by or2077,

מי מבינהם?? המפרט שלי הוא מעבד P4 2.8GHZ זיכרון 512MB לוח אם INTEL CHEERY CREEK 915CY כרטיס מסך 7300GS (פתחתי עליו אשכול 123 מעלות) יש לי בבית זיכרון 2GIGA GSKILL שהזמנתי מTMS אבל עדיין לא הרכבתי כי אם אני קונה את הכרטיס מסך אני ארכיב אותם ביחד... אני יודע שהמעבד זבל... אבל אם אני רוצה לשדרג אותו בנתיים אני אצטרך לשדרג גם את הלוח אם עכשיו משדרג כרטיס מסך תחילת השנה אני אקבל עוד כסף אני אשדרג גם את הלוח אם והמעבד.. טוב אז אלו האפשרויות מ וTMS.... תודה!!!!! נתתי רק כמה מסקייפיסי כי הם פשוט הרבה הרבה יותר יקרים Forsa 9600GT 256MB Retail http://tms.co.il/product/5541 Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4882 Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB D…

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  10. אני חושב מה לקנות או את הכרטיס מסך הזה Hercules 3D Prophet 9700 128MB או Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO אני לא יודע מה לקנות אני לא גיימר מושבע אבל אני רוצה לקנות מחשב שייסחוב לי משחקים כבדים . איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אפילו אם יש אחר תביאו לי אחר שהיה ממש ממש טוב. אמרו לי שה Hercules 3D Prophet 9700 128MB הוא בין הטובים בעולם תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  11. שלום לכולם אני יודע שבחלק מהכרטיסים של ATI, יש אפשרות דרך מתאם מיוחד של DVI לHDMI להעביר גם סאונד השאלה שלי היא אם זה ככה גם בכרטיס הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  12. קיבלנו דיווחים רבים על כך שחברת NVIDIA עשויה למהר לחשוף את סדרת כרטיסי המסך הבאים שלה, GeForce RTX 4000 - ועכשיו יש טיזר קטן שעשוי לשמש כאימות לכךלכתבה

13. Started by gun007,

תיראו אני רוצה להחליף כרטיס מסך אבל אני מתלבט בין 3 כרטיסים בין ה 8600GTS 256MB (אין 512 נכון?) לבין ה 8600GT 512MB לכרטיס X1950PRO 512MB עכשיו מה אתם מציעים ? המפרט הוא : E6300 1.8MHZ 2GB 667MHZ וספק כוח אני יחליף כבר למשהו חדש וטוב... למה אתם מציעים להחליף בשביל משחקים כבדים? האם לדעתכם יכול הכרטיס 9600GT לעבוד כמו שצריך בלי צוואר בקבוק או שלא שווה? והאם כדי ללכת יותר על HD3850 הוא יכול לעשות גם צוואר בקבוק? קיצר מה אתם מצעים לי ?

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by p-o-i,

באתר זיגזג...גירסת הGTX עולה 4100 והGTS עולה 3100...השאלה שלי היא אם תוך חודש המחיר של הכרטיסים האחרים ירד?..וגם אם המחיר של ה8800 ירד?? עכשיו חודש חודשיים של צפייה כוס עמק אני הולך להיות פקעת עצבים...

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by עומרי,

אתם לא תאמינו איזה מבואס אני קנו לי כרטיס מסך אתמול הכול טוב היום בבוקר אמא שלי מחליטה לנקות את המסך שלי ומה אני רואה מתי שיש במשחקים מסך שהמחשב לא משתמש בו או שהוא שחור מופיעות נקודות אדומות כאלו למישהוא יש פתרון? ועם לא לדעתכם אחריות תקפה על זה?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  16. קניתי כרטיס מסך HD7850 ומנסה לחבר לטלוויזיה F9000 4K של סמסונג שעובדת 4K לכרטיס מסך אין אופציה כלל לשידור מעל 1080P , הדרייבר נותן הרבה רזולוציות ולא מעל 1080P עידכון הדרייבר לא נתן כלום . AMD מתחייבת שהכרטיס כן עובד ב- 4K עד 30 FPS http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7800/Pages/radeon-7800.aspx#2 איך ניתן לכוון בכרטיס רזולוציה 4K או דומה ? דרך HDMI 1.4A DisplayPort 1.2 לא מצאתי מעביר מתאים שתומך ברזולוציה 4 K הוא מוגבל הכבל / מעביר עד 10.2 GB במקרה הטוב http://es.tinypic.com/view.php?pic=20rr6tv&s=8#.UzfrQ_l_u3Q

17. Started by noambason,

בשבוע הקרוב אני קונה מחשב ופתאום עלו בי דילמות לגבי הכרטיס מסך. אני הייתי סגור על ה-9800GX2 עד היום. אני כבר יודע שמבחינה תקציבית מערך ה-SLI של 9800GTX יעלה לי יותר באיזה 100 או 200 שקל, זניח לגמרי מבחינתי. למיטב הבנתי מערך ה-SLI גם ייתן תוצאות יותר חזקות. החיסרון ב-SLI הוא שלהתקדם מפה זה כבר להחליף מחשב או כרטיסי מסך, לעומת הGX2 שאני אוכל להוסיף לו עוד אחד בעתיד. יש עוד היבטים ששכחתי לבדוק? והאם באמת מערך ה-SLI של ה-9800GTX חזק משמעותית, או שאולי יש מערך יותר חזק שאני אוכל לבנות במסגרת התקציבית של 2800 שקל נגיד?, קחו בחשבון שהמשחקים יעבדו על הרזולוציה האופטימלית של מסך DELL 2408WFS שאני כרגע לא זוכר מהי.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by הגיימר,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד במקסימום ולא יותר מדי חזק על המפרט הזה המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 300W

19. Started by shai265,

1.יש לי geforce 6600gt ובביוס תחת הגדרה AGP Aperture Size הוא מכוון ל 64 MB ולכרטיס ה"נל יש 128. האם אני צריך לשנות ל 128 או ליותר גדול או שזה לא משנה? 2.לפי התמונה הבאה: [color=blue] הוא מראה שהGPU עובד על 299 MHZ והזכרון על 400 MHZ. כרטיס מסך מסוג זה אמור לעבוד על 500GPU ו 900 זכרון.

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  20. יש לי HD4870 עם יציאת HDMI ואני מעונין לדעת אם זה מוציא גם קול....כי יש לי DVI2HDMI ...ואני חושב לקנות כבל HDMI2HDMI אבל רק בתנאי שזה יפתור לי את בעית הקול בחיבור עם הטלויזיה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  21. יהיו לי כבלים אנלוגיים ואני סה"כ רוצה צפייה בטלויזיה ללא "גמגומים" על מסך LCD. האם ממיר חיצוני עדיף ? -- ואני לא חושב שמישהו אי פעם דיבר על זה בפורום... - חיפשתי.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  22. אהלן, יש ברשותי מחשב מיותר וישן, שהייתי רוצה לחבר אותו לממיר YES אשר ברשותי ולהקליט תוכניות. לאחר קריאה של הכתבה הזו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3209280,00.html העליתי בחכתי את התוכנה הבאה: mythTV. האם התוכנה הזו באמת יכולה להסתנכרן מול לוח-שידורים של ממיר YES, לתזמן הקלטות, להפסיק הקלטות לפי תזמון (ברמת התוכניות שמוצגות בלוח-השידורים של הממיר), וכל מיני פונקציות בסגנון של YES MAX? והחלק הכי חשוב. איזה ציוד אצטרך? לפי מה שהבנתי בכתבה של YNET, כנראה אצטרך להתקין לינוקס. (יש לכם המלצה/קישור לגירסא טובה?), אך מה מעבר לכך? יש צורך בכרטיס ייעודי (יש לי כרטיס מסך ATI 1950XT)?, כבלים ייעודיים, מה הולך להיות המחיר (אפשר גם אומדנים גסים) ואם בכלל הנחת היסוד שלי שא…

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by asyofy,

בבקשה, אני מעוניין לערוך חומרים ב HD, ברשותי שני כרטיסים לבחירה, איזה מהם עדיף? Nvidia QUADRO FX3700 512 או QUADRO FX580 - 512 זה מפרט המחשב שלי (כולל הכרטיס מסך שיש לי עכשיו), הייתי מעדיף לעבוד עם זה, אבל אם אין ברירה איזה רכיב כדאי לי לשדרג Gigabyte EP45-DS3L PENTIUME E5300 NVIDIA GeForce 7300 GT HEC-300AR-TF תודה!

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  24. אמנם לקח קצת זמן עד שקיבלתי את המסך המיוחל אך בשעה טובה הוא הגיעה ותוך 10 דקות הכל עובד חלק כמו חמאה. ובכן לקחתי הימור על המסך הזה כיוון שהחברה לא מהמובילות בחוות דעת ובעולם אך המחיר המדהים {2890 ש"ח} בשילוב חוות דעת בZAP גרמו לי להמר ושורה תחתונה ..........הצליח לי ובענק! ;D המסך ענק גם בגודל וגם בביצועים. צבעים מעולים והכי קרובים למציאות שאני מכיר ואני יודע להבדיל כיוון שאני כבר שנים עוסק בצילום דיגיטלי. הקונטראסט והבהירות ברמה גבוה ביותר והחדות מדהימה , הפרדת הצבעים מצויינת ופשוט אין מילים לתאר איך תמונה נראת במסך זה , היא פשוט יוצאת מהמסך . אם למישהו יש חשש מבחינת איכות התמונה אז תנוח דעתו . מבחינת עיצוב - רמקולים חמודים מוסתרים ברגלית המסך , 4 יציאות USB2 מאחורי הפא…

25. כמו שאמרתי בכותרת. אני קצת מתקשה למצוא 5870 בחנויות. מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת אותו?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.