כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך טוב בשם רדון 5970 בטח חלקם מכרים אותו בפסח שעבר הוא נחשב לכרטיס מסך הטוב ביותר כיום המצב שונה אבל אני עדין מרוצה אני רוצה משחקים בעלי גרפיקה מרשימה כדי לבחון תכרטיס מסך למה הוא מסוגל להגיע הסגנונות שאני אוהב זה פעולה יריות הרפתקות מכניות קיצור כול מה שעולה לכם בראש את המחשב אי מחבר למסך טלווזיה LEDLG 42 LH90 וחושב לי למצות תפונטיציל גם מהמסך וגם מהכרטיס מסך אם יעזור לכם יש לי מעבד I7-960 וזכרון 6 גיגה מחכה לתשבות תודה לעונים ושבוע טוב ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כל אחד ירשום את היבואן ושם החברת מסכים והתנאי להחלפת מסך LCD בפיקסלים שרופים ונקבץ את הכל ביחד לסטיקי לפי דעתי יעזור לנו מאוד. אני אתחיל ב חיון מחשבים -סאמסונג תנאים : 20 פיקסלים שרופים ולא ביחד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לעשות נושא סטיקי חדש על יד שנייה - הרבה אנשים משדרגים ונעזרים באנשים באתר - אז אפשר לפתוח סטיקי לאנשים שרוצים למכור את החומרה שלהם ולמחוק אותם לאחר שמוכרים את המוצר . אז בפורום שלכם אפשר לשים סטיקי שקשור רק לכרטיסי מסך ואנשים שמוכרים כרטיסי מסך. לי לדוגמא יש את ה 4870 שאני מוכר , רמקולים, זכרונות\ לוחות אם מארזים וכל מיני ג'אדג'ים קטנים שאפשר להוסיף בסטיקי של יד שנייה, בכל מקרה מדובר על המלצה , מקווה שתיישמו אותה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, מחר בבוקר אני הולך לקנות את הכרטיסים, ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי איזה כרטיסים כדאי לי לקנות ההתלבטויות הן: - 768MB או 1GB? האם 500~ שקל תוספת מצדיקה את ההפרש? - גרסא עם קירור טוב או גרסא פשוטה? של איזו חברה? הכרטיסים הם לטובת משחקים ב1920X1080, אוברקלוק תמיד בא בחשבון. שאר פרטי המחשב הם Core i7 920 3.8Ghz, 6gb DDR3, EVGA SLI LE. תודה רבה! :-) דני
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מסך (עוד לא הלכתי לחנויות לראות), אז רציתי לשאול מספר שאלות: 1. המסך צריך להתאים לעבודה על: פוטושופ, גלישה, סרטים ומשחקים (לאו דווקא בסדר חשיבות זה)? 2. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא FX5200, כלומר ללא DVI. אני לא מתכנן להחליף מחשב (וכרטיס מסך) בשנה וחצי הקרובות. האם עדיין יש טעם "להשקיע" ב DVI? 3. לצערי אני ממקם את המסך מול החלון. האם ואיך זה אמור להשפיע על בחירת המסך מבחינת יחס ניגודיות ובהירות? עברתי על האשכולות הקודמים בנושא מסכים, ושמתי לב שהמסך המומלץ והמוערך ביותר הוא 710T. האם הוא עונה על כל הקריטריונים של סעיף 1? האם זה נכון שהאחריות למסכי סמסונג השתפרה? אם יש מסך אחר מומלץ, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש 8)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם עם אפשר המלצות לקירורים בשביל GIGABYTE GTX570. כל קירור יתקבל בברכה רק שיהיה אותו בארץ ועם אפשר עד 400 שקל תקציב.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=497&lid=1 לאחר שנה+ של שימוש, המאוורר שלו התחיל להשמיע חרחורי גסיסה ותקיעות, ניסיתי לנקות אותו וזה ממש לא עזר. לכן אני צריך המלצות לדגמי קירורים לדגם הנ"ל. כמו כן יש לציין שהכרטיס הוא חלק ממערך CF ולכן יש לי מקום של שני חריצים בין הכרטיס הראשון לשני (ובערך אותו מרחק בין הכרטיס השני לרצפת המארז. עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך, בחנות במרכז שאוכל להגיע אליה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי 1000 שקל אני צריך שמישהו ימליץ לי איזה לקנות. תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב: 500~1000 חריגה מקסימלית: 200 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג כבד האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: לא עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן\אשראי. לא רלוונטי מפרט של המחשב: http://img411.imageshack.us/img411/1058/18375099.png ספק: PRO 82+ איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): AOC 19 INCH הערות ובקשות מיוחדות: אין
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
בהמשך לדיון פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468380.0, החלטתי שאני יקנה כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע בערך 450 ש"ח. יש לי מסך של 23 אינץ' (LG), ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ את המשחקים החדשים שיצאו - לא בהכרח על HIGH . אז אפשר המלצה לכרטיס מסך שתואם בערך את הדרישות שלי ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן הגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך (יש לי 7300gt והוא כבר זקוק לרענון) ואני זקוק לעזרה זה המפרט של המחשב שלי: core 2 duo e6400 asus p5b 2gb ram ספק Toughpower 600W Thermaltake Microsoft Windows XP Professional ייתכן שדרוג לvista (למרות שאני לא רואה סיבה..) המחשב מחובר לשני מסכים- האחד lcd 32 עם רזולוציה 1366*768 (hd ready) ומסך סמסנג 21 lcd שעובד ברזולוציות גבוהות יותר (16:9, 4:3 - 1680x1050/1600*1200) זה המקס- דרוש חיבור duel dvi השימושים הם גיימינג ממוצע+ (לא מטורף), סרטים (hd) ושימוש רגיל- לשני המסכים. התקציב- עד 700 שקל יש אפשרות שאני מביא אותו מארה"ב ואז הוא יהיה מוזל יותר ולכן הייתי רוצה מלבד ההמלצה הראשונה עוד דגם בתקציב -220 דולר (מן הסתם במחיר כזה בארה"ב הדגם יהיה הר…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לכרטיס מסך. מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים וסביר שבארה"ב המחירים יהיו יותר נורמליים. תודה 8)
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום יש לי GEFORCE4 TI4400 של ASUS, בחודש אוגוסט אני משדרג את המחשב שלי יש לי דילמה המסך שלי ישן MAG 17 DJ700 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 768 על 1024 אני רוצה לקנות את ה - GFORCEFX 5900 או RADEON9800 PRO האם כדאי בכלל להחליף כרטיס מסך או להשאיר את הכרטיס הקיים וקנות מסך חדש? אני פריק של משחקים והסיבה שאני רוצה לשדרג כרטיס מסך היא בגלל משחקים עתידיים כמו HALF LIFE 2 ו DOOM3 שתומכים ב DIRECTX9. מה ההבדלים שאני יראה מפחנה גרפית אפקטים וכו' במשחקים האלו לבין הכרטיס הקיים לכרטיסים החדשים?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לרכוש מסך מחשב חדש. אני מתכוון להוציא 800 ש"ח. המחשב בשימוש בערך שעתיים ביום. חשבתי על mag 786pf, יש לי mag DJ707 ואני מאוד מרוצה (מחשב אחר). תודה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשרפה לנו לאחר כ-10 שנים טלויזיה 29 אינץ' של GOLDSTAR לאחר שנשרף הפלייבק (שנאי מתח גבוה) והתיקון עולה כ-500 שקלים, לכן החלטנו לרכוש טלויזיה חדשה. הבעיה היא שהתקציב לא גבוהה, לא רק בגלל שאין כסף, מכיוון שלדעתי שווה לקנות איזה טלויזיה פשוטה 34" בתקציב של עד 3000 ש"ח שתיהיה שטוחה, שתעשה את העבודה ל4 שנים ואח"כ כשהטכנולגיה תיהיה בשיאה ויתחילו לשדר בH.D וכל הערוצים יעברו ל16:9 ובעצם כשאני אוכל לראות בLCD באיכות טובה גם שידורי טלויזיה בלי להוציא 14000 אלף ש"ח, רק אז אני ארכוש LCD או פלזמה במידת הצורך והשימוש. רציתי לשאול לדעתכם בגישה שלי, ושתעזרו לי למצוא טלויזיה שתענה על הדרישות.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום שלום,הצוואר בקבוק במערכת שלי כרגע הוא הכרטיס מסך (5200 הישן והזכור לרעה) לאחר שנשרף לי ה5700 הקודם. אני מחפש כרטיס חדש (אני נותן מחשב שיש לי בבית[P3 800 +5200 ] לחנות מחשבים שקונה יד שנייה,ובתמורה הם יציעו לי כרטיס מסך . מה עליי לבחור? מה התחדש בכרטיסי הME מאז הפעם האחרונה שביקרתי פה? יש כרטיס שיכול גם להריץ את המטריקס החדש ומנג'ר ,במחיר סביר של עד 400-500 ש"ח? בקשה מאוד רלוונטית,אני לא רוצה הצעות מחנויות ברשת,אך ורק את מחיר השוק של הכרטיס משום שזו חנות פרטית. עוד שאלה שנשאלת,ATI או NVIDIA לMID END?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שיש לי כיום (GEFORCE 7600 GT) תקול. הלוח אם שלי GIGABYTE ,GA-965P-DS4 , אם PCI-E אני צרכן כבד של סימולטור טיסה.התקציב גמיש. אני אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בהחלטה אם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס חזק יותר. זהו המפרט שיש היום: כרטיס מסך נוכחי: SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card מעבד: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor לוח אם: ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard זכרון: CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) קירור: Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler מארז: Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case ספק כוח: 650W של A…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאחי הקטן (בן 13) כרטיס מסך, למחשב היה כרטיס gf210, כרטיס חלש. הרצון הוא לקנות כרטיס שהיה טוב להרצה בהגדרות בינוניות בלי לקנות ספק חדש, יש אופציה להוסיף עוד 4 גיגה זכרון. משחקים לדוגמא שהוא משחק : pes14, fifa 14 , assassin's creed בסגנון הזה.. החמורה במחשב גם לא חזקה: DualCore Intel Core i3-530, 2933 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-H55-UD3H (1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Ibex Peak H55, Intel Ironlake ֿ DIMM1: Mushkin 991768 (996768) 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM DIMM3: Mushkin 991768 (996768) 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Display Monitor Samsung SyncMaster 226BW/MagicSyncMaster C…
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, גיליתי שהכרטיס מסך שלי לא יכול להריץ אפילו FIFA 15. שזה מוזר כי אני זוכר שבעבר דווקא הצלחתי לשחק בו באותו מחשב (עם אותם רכיבי חומרה). בכל מקרה, ניסיתי להוריד את ה-amd catalyst control center ללא הצלחה. אני לא מצליח לראות שום תוכנה על המחשב או בשורת המשימות שקשורה לכרטיס מסך (בשונה לדוגמא מהכרטיסים של Nvidia שמציגים את האופציה בתפריט קליק ימני של העכבר). הנתונים שלי: כרטיס מסך נוכחי - Sapphire Radeon HD 4850 מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם Asus P5QC Dual DDR2 SDRAM קודם כל, אשמח לדעת האם הגיוני שהכרטיס לא מצליח להריץ את המשחק והאם יש פתרון להתקנה של התוכנה של AMD. שנית, אשמח לקבל המלצה לכרטי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט המחשב שאני קונה זה מחשב עם מפרט רגיל - מאושר אינטל. מבוסס על מעבד I3 או i5 עם 4 גיגה ראם. כולל דיסק ssd תקציב בנוני עד נמוך. מעוניין להוסיף כרטיס מסך מהנ"ל : gtx 750, gtx 560, gtx 650 ti, gtx 560 ti, hd 7850 , radeon r7 260 x לפי אתר http://www.videocardbenchmark.net כולם מקבלים ניקוד דומה. מה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 1000 שח חריגה מקסימלית:ללא חריגה שימושים עיקריים: צפיה בתכני בלו ריי מלא - MTS2( לא MKV ) האם תרצו OC בעתיד ? לא חנות: לא משנה מעבד: Intel Core 2 duo E6300 1.86Ghz זיכרון: 3.0 GB לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 כרטיס מסך נוכחי: NAVIDIA Geforce 7300GT מסך: 19" LCD Samsung כרגע המחשב מנגן ללא בעיה תכני 720P ו 1080P בקידוד MKV , בניגון תכני בלו ריי מלא ללא קידוד, התמונה מקוטעת... תודה לעוזרים
-
- 43 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך טיפה עזרה בבחירת כרטיס מסך. הנתונים של המחשב עצמו: מעבד i5-2500 לוח אם GA-Z68X-UD3H ספק seasonic ss750-AT איזה כרטיסים מומלצים בתחום הזה? ועל איזה יצרנים אפשר "לסמוך" היום?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-