עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nadav1379,

יש לי ריבועים שקופצים לי למסך כל כמה זמן אם אני משאיר את המחשב דלוק זה מתחיל להופיעה ואם אני עושה refresh זה נעלם וחוזר אחרי כמה שניות זה ריבועים מלבנים באורך 4 סמ' בערך בצבע אדום אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך אבל אני לא בטוח אז אני רוצה שתגידו לי אם זה הכרטיס בשביל להחליף אותו אני רוצה להוסיף תמונה להראות לכם אבל אני לא מצליח

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by sft,

יש לי כ.מסך של nVidia מאוד ישן (geforce 6500) והייתי רוצה לקנות חדש הבעיה היא שהמסך שלי גם לא כל כך חדש - הוא מסוג lg studio works e700b לוח האם שלי מסוג gigabyte k8 triton והמעבד שלי הוא מסוג amd athlon 64 (1 ג'יגה ראם) איזה כ.מסך כדאי לקנות (בעלות סבירה, מקסימום 850 שקל) שיתאים לזה ? האם ההתקנה קשה ? בתכלס המטרה היא להריץ משחקים על איכות נורמאלית, אני יודע שאני לא אקבל את מקסימום הביצועים בגלל המעבד אבל אני רוצה לפחות לנוסת להריץ דברים חדשים, שעם הנוכחי אני לא מצליח להריץ כלום תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  3. בעיה בכרטיס מסך 2070 - צריך להוריד מהירות זכרונות ב- 700MHZ שמחשב יעבוד - למה זה קורה ? איזה בעיה בכרטיס מסך ? מהירות זיכרות DDR4 - 4600MHZ הזכרונות והמחשב עובדים רק ב 3800MHZ עם כרטיס מסך 2070 שמורידים כרטיס מסך 2070 מהמחשב ועוברים לכרטיס מסך 770 במעבד הזכרונות חוזרים למצב תקין 4600MHZ איזה זה בעיה זה מצביע בכרטיס מסך ? מעבד 12900K

4. http://tms.co.il/product/9109 החברה הזו נינג'ה ביחס לחברות המובילות כמו גיג'הביט או אסוס היא בערך באותה האיכות? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה אבל השאלה אם יהיה צוואר בקבוק המערכת core 2 e6300 3gb 667 ddr2 בתודה,

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  5. אני יודע שזה לא יהיה כ"כ הרבה בגלל המעבד(לא שהוא לא טוב, פשוט עם יותר חזקים ממנו מקבלים איזה 14500)! ואני יודע שבמשחקים ההבדל במעבד עם הכרטיס מסך,לא יהיה גדול! אולי 10-13 פריימים במקרה הרע. אבל בכל אופן כמה אני אקבל עם המערכת שלי??? (אני יודע שלחלק כאן יש אותו כרטיס מסך ומעבד דומה) מי שיש לו כרטיס כזה בבקשה שיכתוב את תוצאתו! Radeon 9700 pro ואני אקבל אותו ביום חמישי. אם אתם חושבים על תוצאה לפי מה שקיבלתם אז תגידו איזה מעבד וזיכרון יש לכם. מערכת: AMD 2000 MB 512 DDR2700 GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 MAXTOR 40 GB 7200 RPM VIA 4 IN1(או משהו כזה,לא זוכר בדיוק את השם) תודה רבה,אתם תעזרו לי מאוד!

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  6. יש לי מחשב נייד ויש לו כרטיס מסך היראה לי הכי גרוע שיש בעולם הזה mobile intel® 945GM Exprees chipset family חחח מה זה זה אפילו בקושי מריץ לי את המשחק AGE OF EPIERS 2 גם את המשחקים הישנים זה עושה בעיות אפילו המשחק רשת הזה GUNZ זה לא מריץ לי בכלל מה זהההההההההההההההה וזה מחשב טוב אני חושב לקנות פשוט כרטיס מסך חדש אפשר לקנות כרטיס מסך ל מחשב נייד ?? וניראה לי שזה גם לא מצליח לעשות לי עידכון של DIRECTX 9 אני לא ממש מבין בזה בכול זאת מה אפשר לעשות שאולי לפחות משחקים ישנים ובכלל לא דורשים כרטיס מסך טוב כמו AGE OF EPPIERS 2 SIMCITY4 אפילו GUNZ ברשת זה לא מפעיל לי ואולי אפילו איזה DIRECTX אני יכול להוריד כדי לשפר את זה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by astralon,

היי לא הצלחתי לקבל תשובה בפורום מחשבים ניידים, אז חשבתי לנסות כאן. המחשב הבא: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R830/R830-S8330 איך כרטיס המסך שלו? למרות שאני יודע שבפועל אין עדיין הודעה רשמית בנושא, האם לדעתכם הוא יוכל להריץ את דיאבלו 3? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by 120mmfan,

שלום היה לי את הכרטיס הזה אבל של נבידיה ושל 4 אייג'יפי עכשיו יש לי אותו כרטיס של inno3d ושל 8אייג'יפי... אני רוצה לדעת מה ההבדלים...? בין החברות ובין האיכות של האייג'יפי או מה שזה...

9. ראשית שלום לכולם. שמי מישל דור, עיתונאי - שעושה המון עריכות וידיאו. יש לי מחשב חדש וחזק ואני שוקל איזה כרטיס מסך לשים בו. במשך כל השנים הייתי נאמן ל- ATI ואני מעוניין להמשיך עם הקשר הזה. יש לי לוח של ASUS עם כניסת PCIexpress ואני מחפש כרטיס עד כ 1000 שקלים, שיעניק לי תמונת וידיאו הכי טובה שיש, למשל לחומרים שאני דוגם מקלטות miniDV , וכן שאהנה לראות עליו סרטים. הקולגות נתנו מלא תשובות והחלטתי לשאול אתכם. אני לא משחק כלל במשחקי מחשב , אבל מרנדר המון (אפילו שרוב העבודה נספגת על המעבד Quad החדש) מישהו המליץ לי על HD 2600 Pro 256MB ואילו עמיתי הדגול שוקי גלילי אמר להוסיף 500 שקלים וללכת על משהו הרבה יותר איכותי. לגבי Vivo אין צורך כי יש לי כרטיס טלוויזיה שעושה את העבודה, ואני…

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  10. בזמן שב-NVIDIA מתקרבים אל סיום הספירה לאחור לקראת החשיפה של הדור החדש, נראה שגם אצל המתחרה AMD מתכוננים במרץ להצגתם של דגמי ה-Polaris הראשונים מחר אנחנו אמורים לערוך היכרות עם לכל הפחות שני דגמי כרטיסי מסך חדשים של NVIDIA מדור ה-16 ננומטר המהפכני, אך מה בנוגע לתוכניותיה של AMD להשיק סדרה מתחרה ומתקדמת לא פחות בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Polaris החדשה? ספירה לאחור ותאריך יעד עדיין אין כאן, אך תוספת של עמודים ייעודיים באתר הרשמי של החברה(בשילוב עם מה שנראה כמו תמונות רשמיות של ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11) כבר יש, לצד שמועות עדכניות ומבטיחות. בצד העליון, הטענה היא שהדגם החדש המוביל של AMD, אשר יירש את ה-Radeon R9 390X או את ה-Radeon R9 390 (לכאורה ה-Radeon R…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס הן 300 לליבה, ו900 לזיכרון. בrivatuner נותן לי אפשרות להעלות את הליבה ל350,ואת הזיכרון לכמעט 1100. האם כדאי להעלות את המהירויות, כפי שמאפשר בתוכנה, ואם כן האם יורגש שיפור משמעותי? אשמח אם ישיבו לי כאלה שניסו והצליחו

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by sos,

שלום! קיבלתי מחר את הכרטיס NVIDIA Quadro FX 3450/4000 SDI...לפי מה שהבנתי זהו כרטיס שמיועד לעבודה גראפית מתקדמת. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשרי להשתמש בכרטיס זה גם במשחקי מחשב? או שהוא יעודי רק לעבודות גראפיות? מוזר גם ב-3dmark יצא לי ציון ממש עלוב לכרטיס הזה...בסביבות ה-2300 נקודות.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by ooooooo123asd,

האם שני הכרטיסים זהים ? לפי הנתונים הטכניים - כן. מלבד: ל9600GSO יש 2 יציאות דונגל DVI. וה9600GSO עולה עשרה שקלים פחות. אז אתה גם מקבל יציאת DVI נוספת, וגם בפחות כסף? INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E 560 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21303 INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E 550 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21305

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by natee,

אני מצרף את ההודעות. אולי תוכלו לעזור לי? תודה. יש לי כרטיס 670 של אנווידיה 4 ג'יגה, ו I7 מדור 6. נ.ב. איזה כיף להעלות קבצים מצורפים להודעה! אף פעם לא ראיתי פורום שזה כל כך קל...

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by scratch,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד דראייבר למסך MAG LCD LP517?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by piojo,

מחפש עצה לגבי קניית כרטיס מסך. הנתונים של המחשב שלי: מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155 לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H זיכרון: 1X4GB Kingston DDR3 1333Mhz ספק: Antec VP-550P 550W הציפיות שלי זה לשחק במשחקים כמו COD, Battlefield וכו' בהגדרות בינוניות-גבוהות ושאני לא אצטרך כרטיס מסך חדש בשנתיים הקרובות עכשיו אני שמתי עין על הכרטיס מסך GTX 650 Ti ואם אני לא טועה זה עונה על הדרישות שלי, אך האם הספק כח שיש לי מספיק בשביל הכרטיס מסך הזה? או בכלל עדיף לי כרטיס מסך אחר?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by גיאy,

שלום, יש לי מחשב של HP מעבד i5 8G זיכרון ספק כח 350W אני מחפש כרטיס מסך לא יקר למשחקי פורטנייט וולורנט. מכיוון שיש לי לגים האם הכרטיס הזה יספיק לי Gigabyte GT710 2GB GDDR5

18. שלום אני אספר את הסיפור המלא כי אולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה: ניסיתי למצוא פתרון זול לסטרימינג מהמחשב לטלויזיה. אז הזמנתי מ EBAY את משדר וידאו ואודיו (ניתן לראות את המפרט הטכני המלא כאן: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=250723045390&si=%252B1%252F5NoUMOH4sy8FE%252BH1zzuxpEIg%253D&viewitem=) הגיע המוצר חיברתי את המשדר והמקלט ווידאתי שהוא עובד ע"י חיבור מצלמה למשדר. יש לי NVIDIA GEFORCE 9800GT, אני לא מוצא את החיבור SVIDEO שלו (כי יש לו חיבור שמשלב 3 חיבורים איכשהו ביחד) אז לקחתי חיבור SVIDEO ישן שהיה לי ושברתי שם איזה פלסטיק ובדקתי את החיבור בחיבור ישיר לטלויזיה וזה עבד (כשהמחשב עולה אבל לא הצלחתי לקנפג אותו כי ה…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  19. מבחינת מחיר הם זהים אז איזה כרטיס עדיף מבין השניים ?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by JonyPony,

ייעוד: הרצת משחקים על רזולוציית FULLHD, עדיף עם AA ופילטרים. מפרט המחשב כרגע כמפורט בצד. (עובד עם WIN7, 64BIT אז עדיף משהו שתומך בDX11, אבל לא חובה) אין העדפה לATI או NVIDIA. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by abav,

אני מחפש כרטיס ומתלבט בין שתי אפשרויות: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=255&grp=3 אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לקרוא תודה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by ccc,

המסך פתאום דפק קליק כמו של יתוש שנצלה במנורה לצליית יתושים והתמונה התכווצה וחזרה להיות איך שהיא.. קרה משהו למסך. ?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by or2077,

מי מבינהם?? המפרט שלי הוא מעבד P4 2.8GHZ זיכרון 512MB לוח אם INTEL CHEERY CREEK 915CY כרטיס מסך 7300GS (פתחתי עליו אשכול 123 מעלות) יש לי בבית זיכרון 2GIGA GSKILL שהזמנתי מTMS אבל עדיין לא הרכבתי כי אם אני קונה את הכרטיס מסך אני ארכיב אותם ביחד... אני יודע שהמעבד זבל... אבל אם אני רוצה לשדרג אותו בנתיים אני אצטרך לשדרג גם את הלוח אם עכשיו משדרג כרטיס מסך תחילת השנה אני אקבל עוד כסף אני אשדרג גם את הלוח אם והמעבד.. טוב אז אלו האפשרויות מ וTMS.... תודה!!!!! נתתי רק כמה מסקייפיסי כי הם פשוט הרבה הרבה יותר יקרים Forsa 9600GT 256MB Retail http://tms.co.il/product/5541 Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4882 Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB D…

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  24. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_906&products_id=9651 האם כדאי לקחת את הכרטיס הזה יש לי ספק 400 HEC ומעבד AMD 6000 יש מצב שזה יחזיק את הכרטיס

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  25. אז ככה שדרגתי את הכרטיס לא מזמן לפני איזה חודש משהו כזה... עד עכשיו לא הפעלתי תוכנות בדיקה וכו' לא מבין בהם... בנתיים עם המפרט שלי GOTHIC 3 על מקסימום עובד לא רע בכלל מדיום עובד חלק. SPORE עובד חלק PES 2009 עובד חלק. מה שמוזר זה SOF 2 תקוע אם קריעות מטורפות. בכרטיס מסך 6200 הישן הוא עבד חלק. מוזר כי זה משחק מאוד ישן. עכשיו יש בעיה חדשה בפוטושופ CS2 בזמן ZOOMING התוכנה קורעת את התמונה מין ארטפקטים לדוגמא מתי שאני מתקרב לעיניים פתאום התוכנה מכניסה לי חצי שפתיים לתמונה. עכשיו בדקתי וזה נעלם אחרי שעושים איזה פעולה עם התוכנה. וגם בדקתי עם מכשיר שבודק את הצבע..(פיפטה) והצבע הוא צבע מקורי ולא מה שאני רואה על המסך. עוד תסמין זה כאשר אני מורח לדוגמא תמונה זה מורח ע"י ריבועים ומו…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.