עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר. רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי. רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ? אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE) תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור..

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  2. פשוט בקרוב אני קונה את אחד מהכרטיסים האלה ואני רוצה לדעת מהם ההבדלים אם יש ומהו ההבדל במחירים תודה!

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  3. קניתי שלשום כרטיס חדש ונראה לי שהתוצאה נמוכה מאוד. המעבד הוא 3.2GHZ E8200 @ OC 4 גיגה זכרון. ספק MODU 82+ 425W enermax. כרטיס המסך החדש הוא Sapphire 6850. התוצאות במוד Performance הן: 3213 תוצאת 3dmarks06: 15210 תודה!

4. Started by motir,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 15" LCD לעבודה. הוא ישמש אותי למיילים, אינטרנט ותיכנות (ככה ש-Refresh Rate לא ממש משנה). העיקר האיכות והנוחות לעין... ראיתי את ה-Samsung 151S והוא נראה לי טוב. לעומתו יש גם LG ו-MAG, ואפילו MIRO שנראים בסדר גם כן. מה דעתכם? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by crazyfreak,

חבר'ה קניתי לפני שבועיים מחשב חדש.. כרטיס מסך לקחתי ati 3850 512mb , יש לי מסך 22" רחב.. עכשיו יש לי איזה בעיה קטנה .. כשאני צופה בוידאו לא רואים חלק.. יענו רואים קצת מטושטש למשל ביוטיוב לא רואים מאה אחוז חלק רואים קצת מרובעים כאלה בתוך התמונה.. הורדתי סרטים באיכות דיוידי ריפ.. עכשיו אני מפעיל אותם, על גודל רגיל יענו קטן אז רואים חלק הכול.. אני שם את זה על מסך מלא כבר לא רואים חלק, וזה לא הגיוני .. חבר'ה אני צריך עזרה מכם! תודה

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  6. יש שיפור בתוצאה??? כי אני רואה רדאון 9700 שקיבל 11,000 ,ובמקום אחר 12 ובמקום אחר 14 אלף.... (כמעט בדיוק אותם מעבדים)

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by LiorZi,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הנ"ל (למשחקים כבדים ברזולוציות 1920x1080 ומעלה). אני קונה אותו מארה"ב ולפי מה שהבנתי יש אחריות בינלאומית על כל המוצרים של EVGA, תקנו אותי אם אני טועה... http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2687-KR

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  8. היי. יש לי כרגע מסך רחב 19 אינץ' של BENQ והרזלונציה שלו היא 1440X900 וכרטיס מסך HD4870 1GB. כרגע אני מחובר בחיבור DVI ולמסך יש חיבור HDMI אז החלטתי לחבר אותו (וכמובן להוציא את הDVI) ולראות אם יש שיפור משמעותי, ומשום מה הוינדוס נמתח ונחתך, כמו שעושים רזלונציה 800X600 על מסך שהוא יותר גדול. למה זה קורה? הסתכלתי בהגדרות והן על הרזלונציה המקסימלית וזה עדיין אותו הדבר. בנוסף, אני לא קניתי 4870 סתם, אני עוד מעט אני הולך לקנות לי את הT220 המפורסם או שאני אקנה את הT240, עדיין לא החלטתי מה יותר ישתלם לי. את המסך החדש אני מתכוון לחבר בDVI ובצג הנוכחי לחבר HDMI (או שאני אשתמש בממיר שקיבלתי עם הכרטיס ואמיר את הHDMI לDVI) ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות ככה שמשחקים ותוכנות יעבדו על המס…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  9. Started by metall111,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט שלי ושייתן לי ביצועים מקסימליים למשחק, התקציב הינו 1000 ש"ח ובגדול אני לא כל כך מעוניין להחליף ספק, רק אם באמת באמת אין ברירה תודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata 2 . מארז case atx p-4 6a19 hec

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  10. שלום ברשותי מחשב: AMD Athalon 1200MHz ,512MB SDRAM 133MHz CAS 2.0, AGPx4 עם כרטיס מסך GeForce 2MX200 (חלש במיוחד), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. התקציב: בין 400 ל-600 ש"ח. חייב להיות עם קרור פסיבי. יש משחקים כגון: Sims 2 , Civilization 4 שלמיטב הבנתי תלוים בעיקר במהירות ה-CPU לכן אני לא יודע מה התמורה שאני יקבל אם אני ישקיע יותר כסף בכרטיס מסך. כמה לדעתכם שווה להשקיע ועל אילו כרטיסים אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  11. שלום אז ככה אני משתמש בכרטיס gigabyte gtx760 windforce x3 רציתי לבצע לו OC נוסף ומשום מה לא מגיע ליציבות ניסיתי לבצע את ה OC עם התוכנה של MSI גרסת בטא אבל לא נתנה לי לשנות מתח. בכל מקרה ניסיתי לבצע איתה ולא היה יציב או שהיו ארכיפקטים איך שלא רושמים את זה או שהמסך קפא ועשיתי ריסט. ניסיתי גם בתוכנה של EVGA שם הייתה לי אפשרות לשנות מתח עשיתי בקפיצות של 50 שניתי את הPOWER ל 100 אחוז ואת המעלות מקסימום שיגיעו ל 80. המאווררים על אוטומט שמתי GPU 50 ולזיכרון 50 עשיתי APPLY והרצתי 3DMARK 11 עבר בשלום לאחר מכן העלתי בעוד חמישים לכל אחד זאת אומרת GPU 100 זיכרון 100 שמרתי ושוב בדיקה וכבר אז התחלתי לראות ארכיפקטים ואחרי שתי דקות קפא המסך עשיתי ריסט ונכנסתי שוב לתוכנה והפעם שמתי מתח 1…

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  12. אנשים בבקשה תעזרו לי האם באמת יש הבדלי ביצועים ועמידות וגראפיקה בין חברות שונות ( כמובן שאותו דגם של כרטיס מסך ) אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה ::: Innovision GeForce FX 5700 128MB DDR 128bit DVI וכאשר באתי לחנות המוכר אמר לי שהכרטיס ממש לא אמין וממש לא עמיד ושלמרות הדגם החדיש שלו יש הפרעות גראפיות .. והוא אף אמר לי שאותו כרטיס רק של חברות אחרות כמו Leedtek או GigaByte בהרבה יותר טוב וללא הפרעות גראפיות כלל (וכמובן יותר יקרות)... האם כל זה באמת נכון או שהמוכר רק ניסה לשכנע אותי לקנות את אותו כרטיס עם אותם ביצועים רק של חברה אחרת יקרה יותר ???????????? ----- בבקשה תענו לי ותודה מראש לעוזרים -----

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  13. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4571 לפי זה, NVIDIA עומדת להוציא שני כרטיסי מסך (אולי יותר) שנועדים לשוק הבינוני והנמוך, כך שבקרוב כולנו נוכל להנות מDX10 מבלי להוציא 2500-4500 שקל מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by guyishai,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Albatron 6600GT, ולאחרונה (בעיקר ב-GTA:SA) אני נתקל בבעיות מעצבנות. בזמן המשחק פתאום מופיעים מעין משולשים שחורים על המסך, שהקודקוד שלהם באמצע. הם משנים את הצבע והצורה ומפריעים מאוד. ברגע שעושים pause נפטרים מהם, אך הם חוזרים לאחר כמה זמן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, וראיתי שהבעיה קורה הכי הרבה כשההגדרות נכפות על GTA מבחוץ (כשלא מסומן ב-AA וב-AF את Application controlled). כשסימנתי application controlled תדירות הבעיה פחתה מאוד, וכבר בקושי נתקלתי בה. הבעיה קיימת גם ב-FS2004, כל עוד ה-AA נמצא על אחד מהערכים עם 8xS. ברגע שאני מוריד ל-4x, זה נפתר שם לגמרי. ד"א, המשולשים האלו הם לא העיוותים היחידים, ולפעמים גם הטקסטורות "מאבדות שליטה" ומתחילות לרצד וכו' …

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by amirfefer,

החלטתי שכדאי קנות מסך חדש, המאג 770V שירת אותי היטב 3 שנים.... אני מעוניין במסך 19 אינץ אבל לא בסכומי הון עתק (לא יותר מ-1300 ש"ח) איך ViewSonic? חברה טובה? ראיתי מסך נחמד שלה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=18972 אני חושב ללכת אולי על מסך של סמסונג - Samsung 955DF - http://zap.co.il/model.asp?model_id=4456 תודה.

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  16. היי, הורתי כמה סרטים של HL2 והם כולם באים בפורמט של BINK VIDEO EXE, לפי האיכות זה ניראה כאילו זה מרונדר בזמן אמת , שכן האיכות גבוהה בהרבה משל DVD, מצד שני הכרטיס שלי תומך בDX7... , מישהוא יודע אם זה סרט או קטע גרפי הסרטים שבאים בפורמט של EXE? יאיר.

17. Started by CRT,

יש לי ENGTX260 TOP/HTDI/896M ואני חיברתי שני חיבורים של 6PIN מפרט מחזיק הכל.. עכשיו אני נזכרתי שעם הבנדל הגיע רק כבל אחד של חיבור 6 PIN והשני מהספק ואני חיברתי את שניהם. הכ.מסך של ASUS עכשיו איך הוא בדיוק אמור לעבוד? חיבור אחד של 6PIN או שני החיבורים. והם בראי לחבר לו את 2 החיבורים או 1 רק. קצת הסתבכתי פה... אין OC ספק ToughPower W0103 600W PFC (24pin מעבד E8400. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  18. או כרטיס אחר עד 1000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  19. אהלן , יש לקרובים שלי מחשב עתיק שעבר "תיקון" כביכול , כשהוא חזר מהתיקון הוא השמיע רעשים מטורפים, כשפתחתי את המארז גיליתי שהמקור לרעש הוא המאוורר של הכרטיס מסך . הכרטיס הוא tnt\2 לpci , כרטיס ישן וחלש לכל הדיעות, ניקיתי את צלעות הקירור (שעשויות מסוג של פלסטיק , לפחות ככה זה נראה\מרגיש) ושימנתי את המאוורר אך ללא הועיל עכשיו בגלל שזה כרטיס ישן מאוד אני בספק אם אני אמצא צלעות קירור+מאוורר או אפילו מאוורר שיתאים , אם אני אנתק לגמרי את המאוורר מהכרטיס יש סיכוי שהוא יתחמם עד כדי נזק? כרטיסים כאלו מתחממים בכלל לרמה שהם צריכים קירור אקטיבי? חשוב גם לציין שאין שום שימוש במשחקים במחשב , רק אינטרנט נטו (גג משחקי flash או משהו) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by ForresT,

http://www.magicom-online.co.il/Cart.asp מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  21. שלום לחברים מחפש כרטיס מסך מסוג PCI לא PCI EXPRES ! לא אכפת לי אפילו משומש אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by _DavidB,

אממ שבת שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי כנראה סיים את עבודותו , זה היה ati 4850 1gb הריץ לי את את כל המשחקים על הכי גבוהה . ראיתי עכשיו את הכרטיסים החדשים של ati גרסאות 5000 6000 עכשיו ראיתי שהם זולים מאוד גם בערך 200-500 שקל משהוא כזה אני מחפש כרטיס מסך יותר חזק מה4850 אבל גם זול בסביבות ה200-500 שקל אתם יכולים להמליץ לי למה אני לא עדכני בנוגע לביצועים של כל הכרטיסים החדשים . שבת שלום לכולם

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by rony1880,

היי שמתי לב שאני כבר לא רואה את הטקסטורות טוב במשחק קרייסיס 3, לפניי כן היתי רואה בעומק כזה איכותי את החפצים והיום נראה לי שזה כבר שטחי מדיי, ידוע לכם מה זה?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. כרגע מחוברים שני מסכים וטלוויזיה. כשאני עובד אז השני מסכים מאוד עוזרים לי אבל לפעמים אני רוצה לראות סרט או סדרה במקביל. איך שזה עכשיו אני צריך לבחור בין המסך השני או הטלוויזיה וזה מגביל אותי. מה האופציות שלי בעניין ?

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by Dubek,

שלום. קניתי לפני שבוע מחשב חדש ובו כרטיס Leadtek Winfast 6200TC עם יציאת S-video. כאשר ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה, התקבלה תמונה בשחור לבן בלבד. ניסיתי לשחק עם הגדרות הכרטיס ושום דבר לא שינה את התוצאה. אודה לכם אם תוכלו לומר לי למה זה קורה ואיך ניתן לסדר זאת.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.