כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה חיבור יש לי צילמתי תמונה עם הפרטים של לוח האם שלי ורציתי שאתם תגידו לי מזה אומר ואם אפשר לדעת מהתמונה הזאת איזה סוג חיבור יש אצלי? http://img529.imageshack.us/img529/1525/10rz1.jpg
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רוצים באמת ללמוד יותר על המערכת הנוכחית שלכם ? להעמיק על הדברים הטובים והפחות טובים של כרטיס המסך שלכם ? אין כמו סיור והשוואות רלוונטיות אצל הבצל המשוגע, ממש כאן... כמובן שכדאי להצטייד בתוצאה כלשהי לפני כן, ועדיף תוצאה אשר קיבלתם לאחרונה, ועם מעט חקירה ( ולא, לא רק סתם נקודות) תוכלו לגלות דברים מענינים. אני למשל גליתי שטיטאניום 4600 הכי חזק לא מבצע דברים טוב כמו ראדון 8500 על אותה מערכת כמו שלי. גיליתי גם שביצועי ה-Point Sprite הם פשוט ללאר תחרות אצל הראדון כאשר הוא עוקף בקלות גם טיטאניום 4600 במיקרים רבים עם מערכות חזקות לפעמים משלי ( סלרון 1600, או דיורון 1450 עם DDR). מה עוד ? ביצועי Vertex Shader ללא תחרות פשוט שוב כנגד משפחת הטיטאניום לבית ג'י פורס 4... שמתם לב שאני …
-
הכרטיס, שיקרא X2900XTX, ישוחרר בהתחלה בגרסאת DDR4 ובהמשך עם DDDR3. יהיו לו שני חיבורי חשמל - אחד עם 6 פינים ואחד עם 8! כבר לא יהיה צורך בכרטיס מאסטר בCF לפחות =] והוא ישוחרר לשוק ב30 למרץ! (תודה ל-Monopoly, לא שמתי לב לכך בעצמי =]) http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6138
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מסך בן 4 שנים מסדרת ה-107S של PHILIPS למי שמכיר. מי שמכיר יודע שזה מסוג המסכים שלא נעים בכלל להסתכל עליהם אולי בגלל קרינה או משהו אני לא יודע. בכל אופן אני לא רוצה לקנות מסך חדש אז מה אני יכול לעשות? עוד משהו רציתי לדעת עם איזה ספריי ונייר צריך לנקות מסכים? ;D
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי חזק והכי כדאי לי לקנות ב 1500 ש''ח מקסימום? הייתי רוצה לפחות 256 MB זיכרון וגם 256 BIT בבקשה עיזרו לי... העדפה לכרטיס Geforce
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום טליוזיה חדשה, וכבר חיברתי אותה למחשב וזה.. הכל עובד טוב ויפה (מבחינת התקינות של הציוד....[אני משתמש ב-NVIEW אשר מגיע עם ה-DETENATOR]) האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאוכל להשתמש בא על מנת להתאים את מסך הטלויזיה לצרכים שלי (לקרוא טקסט?!) וכו'? וגם, סדר המסכים הפוך. יעני, מסך הטלויזיה שנמצא (פיזית) בצד שמאל מראה מה שאמור להיות בצד ימין. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 MX 440 ואני משתמש ביציאת ה-S-Video כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. --Vega
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
עד עכשיו שיחקתי עם הקונג פו פנדה עם ה X550 עכשיו שהתקנתי את ה X1800 פתאום אני רואה פחות יפה אבל...... לפתע אני רואה את קרני השמש שקצת מסנוורים אותי לפתע אני רואה שאני הולך על שלוליות שלפני כן לא שמתי לב אליהם בכלל עכשיו אני רואה התפוצציות לפני כן ראיתי רק דברים מתפרקים ללא הניצוצות אש פשוט מדהים נ.ב שאלה אם הכרטיס שלי תומך רק ב DX9 ומחר אני מביא משחק שתומך ב DX 10 האם המשחק לא יעלה ?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
למחשב סלוני יספיק המעבד הגרפי המובנה בו ללא קרטועים בסרטי HD המחשב יחובר לטלויזיה FULLHD 42 אינץ
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19" LCD למשחקים ואני צריך עזרה - איזה מהם עדיף: Samsung 913B - ב 2350 ש"ח NEC 1970GX - ב 2100 ש"ח אלו שניים בערך באותו תקציב... מי שיותר טוב אני אקח... השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 800ש"ח בערך ולקנות: ViewSonic VX924 האם הזמן תגובה הנמוך הזה לא פוגע באיכות התמונה? האם זה באמת מסך שמתעלה מעל השניים הנ"ל ומצדיק את התוספת במחיר?
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא יהיה כ"כ הרבה בגלל המעבד(לא שהוא לא טוב, פשוט עם יותר חזקים ממנו מקבלים איזה 14500)! ואני יודע שבמשחקים ההבדל במעבד עם הכרטיס מסך,לא יהיה גדול! אולי 10-13 פריימים במקרה הרע. אבל בכל אופן כמה אני אקבל עם המערכת שלי??? (אני יודע שלחלק כאן יש אותו כרטיס מסך ומעבד דומה) מי שיש לו כרטיס כזה בבקשה שיכתוב את תוצאתו! Radeon 9700 pro ואני אקבל אותו ביום חמישי. אם אתם חושבים על תוצאה לפי מה שקיבלתם אז תגידו איזה מעבד וזיכרון יש לכם. מערכת: AMD 2000 MB 512 DDR2700 GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 MAXTOR 40 GB 7200 RPM VIA 4 IN1(או משהו כזה,לא זוכר בדיוק את השם) תודה רבה,אתם תעזרו לי מאוד!
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המחיר של כרטיסי המסך החדשים (directx 10) הוא רק בחו"ל נכון? כמה בערך יעלה בארץ 8500gt או 8600gt? האם שווה לקנות אותם, או בגלל שהם חדשים יש אולי באגים למיניהם? תמליצו לי איזה לקחת והאם בכלל לקחת מבין הכרטיסים החדשים בתקציב של 600-800 ש"ח... תודה לכל העוזרים...
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני צריך להריץ על המפרט הבא סרטים ב- 1080p באופן חלק, ואני מחפש את הכרטיס המסך המינימלי שיכול לעמוד במשימה. המפרט הוא: DualCore AMD Athlon 64 x2 2100MHz 4000+ Asus M2A-MV Memory 5GB PSU FSP 450W חשבתי על HD5450 האם המעבד יהווה צוואר בקבוק בכל מקרה או שכרטיס מסך "חזק" יספיק ?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200 מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום) הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר. לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי? האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
נסיתי הכל גדרות ולא הצליח.. כרטיס מסך NVIDIA 6200 PCIE דריבר הכי חדש מצאתי מדריך אבל לא אותו דבר הגדרות של גירסה חדשים (אתר פרש מדריכות) בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין ברכישת מחשב נייד בעל כרטיס מסך פנימי של אינטל מדגם HD3000 שזה הכרטיס המובנה בדור החדש SANDY של מעבדי אינטל הבנתי שלכרטיס הזה יכול להיות זיכרון משותף של 1.7GB במחשב שיש בו 4GB של RAM,זה גם כתוב פה http://www.intel.com/content/dam/doc/product-brief/xeon-e3-1200-hd-graphics-guide.pdf מחיפוש ברשת מצאתי את הדיון הבא ומתואר בו http://www.computing.net/answers/hardware/how-do-i-set-memory-for-intel-hd-graphics/74833.html שיש המון בעיות עם זה כי אף אחד לא יודע איך "מעלים" את הזיכרון...אחד רושם שזה זיהה לו 128MB אחר רושם 32MB וכד' מישהו יודע האם יש דרך לשלוט על כמות הזיכרון המשותף?אני רוצה להריץ במחשב פוטושופ ואחת הדרישות היא 256MB שמוקצה לכרטיס מסך האם יש ד…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס הן 300 לליבה, ו900 לזיכרון. בrivatuner נותן לי אפשרות להעלות את הליבה ל350,ואת הזיכרון לכמעט 1100. האם כדאי להעלות את המהירויות, כפי שמאפשר בתוכנה, ואם כן האם יורגש שיפור משמעותי? אשמח אם ישיבו לי כאלה שניסו והצליחו
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX7600GS TD256M GeForce 6600GT- 128MB Sapphire ATI Radeon X800GT 128MB DDR3 PCI Gigabyte ATI RADEON X1600PRO 256MB או שאולי שווה יותר להשקיע עוד 200 ב- Leadtek Geforce PX6800 256Mb או 300 ב- SAPPHIRE RADEON X800GTO PCI-E 512Mb
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהלך לי הכרטיס מסך (GTX 260) כשאני מדליק את המחשב יש רעש מין טיקים ואז אחרי כמה טיקים יש ציפצוף ארוך בערך שתי שניות החלפתי לכרטיס אחר והמחשב עובד טוב... מישהו יודע מה זה אומר? האם הלך לי הכרטיס מסך וזה הזמן לממש אחריות? תוה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום קניתי באטלפייד 3 המשחק לא רץ טוב כמו שאני חושב יכול להיות שיש בעיה עם הכרטיס ואני לא יודע אותה חשבתי למכור את שני הכרטיסים שלי בכדאי לקנות כרטיס חדש ובכמה אני יכול למכור את ה gt9800 512mb ו gt9600 1gb אםאני ימכור את שניהם ואת הסוני אני יוכל להוסיף השאלה שלי עם כדאי לשדרג? בכמה אני יכול למכור אותם ואיזה כרטיס לקחת או לחכות לדור החדש? המערכת שלי היא i5 750 gigabite p55usb3 gtx465 4 ram 650 corsfire ספק תקציב מהמכירה של כל הדברים ואולי הוספת כסף תודה רבה עדי
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לפני זה לדעת איפה הכרטיס מסך הנוכחי שלי, שנקנה לפני שנתיים ממוקם כרגע בטבלה. יש לי את הטבלה מהאתר הזה http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html אבל הכרטיס מסך שלי נקרא (בתוכנה Speccy) Radeon HD6700 series או יותר מדויק SA300/SA350 on AMD Radeon HD 6700 Series למה כתוב רק הסדרה? ולמה הוא לא מופיע וכמה הוא מדורג? תודה על התשובות לכולם! כמו"כ קראתי קצת ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. …
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
ברשותי מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4830. (כרגע ללא OC) בעת ניגון סרט 1080P (פורמט MKV) בעזרת VLC המערכת מגמגמת מעט. שאלתי היא מה לדעתכם צוואר הבקבוק, ואם כן האם נראה לכם שOC יכול לשפר את המצב. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
והאם זה נכון גם לכרטיסים כיום? 7900GT,7900GTX? והאם מרגישים את זה (אם זה קיים עדיין)
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני לא מי יודע מה מבין בהגדרות של הדבר הזה אז אם מישהו מוכן לעזור לי עם ההגדרות אני אשמח יש לי 800 XT רק תגידו לי איך לסדר ת ההגדרות או לפחות תגידו לי איך עושים שהוא יסדר לבד או משהו.... אני מעדיף מישחקים על וידאו ויש לי מסך BENQ FP547
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש (בעקבות הקודם ששבק חיים - פרטים נוספים בפורום לוחות אם, מעבדים וזכרונות), הכולל כרטיס מסך OB. לוח האם הוא GA-MA69GM-S2H של gigabyte המבוסס של 690 של AMD ומכיל כרטיס מסך של ATI, וכן יש לי את הכרטיס מסך החיצוני הישן שלי, 7100 המבוסס על GEFORCE (של POINT OF VIEW, אם זה מעניין). האם כדאי להיצמד לכרטיס ה-OB או להפעיל את החיצוני?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-