עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alergic,

מה יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  2. שלום לכולם. מחפש כרטיס עד 800 ש"ח שיריץ את המישחקים כגון BF4 COD GHOST לוח האם שבשותי הוא GIGABYTE MA770 UD3 ספק: TT TR2 430W זיכרון: 6GB DDR 2 800MHZ

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by eggr,

היי אני זקוק להמלצות לגבי כרטיס מסך שמתאים לעריכה. טוווח מחירים 1000-1500. עזרה מישהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום... אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני קצת לחוץ בתקציב זה כרגע המפרט: ועכשיו אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף עוד 300 בשביל X800 300 כרגע אולי נשמק קצת אבל בשביל כל המחשב ביחד זה הרבה,כמו שרואים בחתימה כבר יש לי מחשב בבית עם 6600gt ואני לא הכי מרוצה ממנו בגלל שהוא לא עומד ברזולוציות גבוהות אבל אולי זה בגלל הזיכרון או משהו... ובקשר ל x800 שמעתי שבקושי יש משלוחים שלו כבר ויקח זמן עד שהוא יהיה במלאי אני מתכנן לקנות את המחשב הזה בשבוע הבא...

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by ABL,

מה הייתם לוקחים: SAPPHIRE ATI Radeon TOXIC HD4850 512MB PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4850 1GB DD Giagbyte ATI Radeon HD4850 1GB OC Zalman Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 Tw תקציב 1000+- למחשב חדש עם אפשרות של CF בעתיד אני אשתמש במסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ'

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  7. בעיקר 1950 pro 7600gt 7900gs

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  8. Started by goku4ever,

היי חברים חזרתי אחרי חופשה ארוכה ( מי שזוכר אותי...) ועכשיו אני מתכנן על קניית מפרט חדש... רציתי לשאול את אלי הגרפיקה פה ... האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיס המסך החדשים של נNvidia - סדרה 9 XXX או שלא?! יש לציין שלא דחוף לי כל כך... תודה מראש ואם תוכלו לשלב גם תאריך יציאה של כרטיסים אלו + מחיר מוערך יהיה אדיר

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  9. אהלן שלום זה הפורום שהיה נראה לי הכי קשור, מקווה שהוא הכנון. אני משתמש בלפטופ של טושיבה עם windows 7, ומנסה לחבר אותו לטלווזיה ישנה (כניסת RCA כזו, לבננה צהוב), בעזרת כזה מכשיר: http://www.ebay.com/itm/PC-Laptop-VGA-to-AV-RCA-TV-Monitor-S-video-Signal-Adapter-Converter-Switch-Box-/200798805625?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ec08a9e79 יש לציין שזה כן עבד בלפטופ אחר, אבל בכמה ובכמה לפטופים האחרונים שניסיתי, קיימת בעיה שכאשר אני מחבר את הכבל VGA ליציאה של המחשב, המחשב מזהה אותו והתמונה מופיעה בטלוויזיה לשתי שניות, ואז כאילו המחשב מפסיק לזהות אותו, והתמונה נעלמת מהטלוויזיה, תוך כדי שינויי רזולוציה במחשב, וכל זה חוזר חלילה, עד שאני מנתק את המסך. בדקתי שהכל מחובר כמו…

10. Started by liordavid,

:yelclap: צריך עזרה בקנית כרטיס מסך ב- 1500 שקל מפרט המחשב: ספק - Enermax Liberty 500W Active PFC POWER STREAM זכרון -GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel לוח אם - DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) קירור למעבד - Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 הארדיסק - 2 הארדיסקים 80 GIGA - SATA 8 MB BUFFER

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by huber,

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/1.html

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by Asafalfa,

חברה אני כבר פעם אחת כבר שאלתי על זה , ולא כל כך ידעו איך לעזור לי ,אז אני מנסה שוב.. יש לי את המסך הנל ובעיה היא שהוא מתוח עד הסוף(100\100 לרוחב) אבל עדיין איזה איזה 2 ס"מ שאני רואה שחור מכל צד !.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות ועם הרפראש אבל כלום לא עזר !... זה פשוט לא נותן לי למתוח את המסך עוד ... אולי למשהו יש רעיון :\\ כי זה מתחיל לעצבן אותי ! :'(

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  13. יש הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך, התקציב שלו הוא 800 - 900 ש"ח. יש לו מסך 19" והוא חשב או על 9600GT עם 1GB או 9800 עם 512MB ואני המלצתי לו על HD4850 עם 512MB . אז מה עדיף לו לקנות ? אם יש כרטיס יותר טוב באותו מחיר תציעו תודה

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by astralon,

היי לא הצלחתי לקבל תשובה בפורום מחשבים ניידים, אז חשבתי לנסות כאן. המחשב הבא: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R830/R830-S8330 איך כרטיס המסך שלו? למרות שאני יודע שבפועל אין עדיין הודעה רשמית בנושא, האם לדעתכם הוא יוכל להריץ את דיאבלו 3? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by tal_p,

אז ככה... חיברתי את הכ. מסך לטלוויזיה, דרך S-VIDEO, זה עבד לי לכמה ימים ועכשיו ב CATALYST אני לא יכול להגדיר תצוגה נוספת... אני מנסה להפעיל את זה וזה מראה לי סימן של "אי אפשר"... צירפתי תמונה.. עזרה בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by Rapture,

שלום לכולם אני חדש פה, שמעתי על הפורום מחבר טוב ואמר לי שעזרתם לו... שמעתי שהרבה ממליצים על הכרטיס 9800GT... אז החלטתי לקנות אותו כי הוא בתקציב המתאים אבל לפני שאני יוצא היום לקנות ראיתי שיש מלא גרסאות לכרטיס הנ"ל, אני מתכוון לקנות מKSP כי זה ליד : eVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 830 שקל Zotac 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 740 שקל MSI 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 730 שקל 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 724 שקל אין לי מושג מה לקנות, יענו מה הכי משתלם ? ועוד משהו, כרגע יש לי 7600GT, יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by danvis,

היי כולם, רכשתי GTX 570 של ג'יגהבייט מדגם Ultra Durable ואני מתקשה לעשות לו OC. זה התחיל עם הרצה רגילה של Heaven (עם נתוני מפעל) כשראיתי שהתוצאה שלו ממש מאכזבת (ממוצע של 34 FPS לעומת ממוצע של 43 שראיתי באיזשהו בנצ'מארק עם אותם הנתונים בדיוק). חשבתי להעלות לו 70MHz והגעתי לתוצאות הבאות (אפשר גם לראות בתמונה של Afterburner): Core Clock - 799, Shader - 1598, Memory - 2105. המתח הוא 1V. כשניסיתי להריץ את Heaven שוב עם ההגדרות האלה, הוא כשל אחרי 15 שניות בערך, עשה מסך חום, עיוות את הצליל ואז המסך נכבה. כשניסיתי להריץ 3dMark11, קיבלתי גם הודעת שגיאה, אני מצרף את 2 הדו"חות. ניסיתי לשחק Withcer 2 עם הגדרות גבוהות מאד (הכל חוץ מ-MultiSampling) והיה לי FPS מעולה של אזור ה-50-55, וה…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by xXaXdXaXrXx,

מה יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  20. אחרי שהבנתי שהמפרט הנוכחי שלי בקושי מגרד את ההגדרות המינימליות ל-Fallout 4 החלטתי לשדרג. אני לא מכוון ל-ultra ב-4K. יש מסך 1920X1080 ואני לא אחליף אותו בקרוב - אני אשמח להגדרות high/very high על משחקים חדשים לתקופה הקרובה אם אפשר לעשות את זה במחיר סביר. מפרט נוכחי: לוח GA-Z77-D3H i5 3570K 16GB ddr3 Radeno HD 7870 XT Seasonic X-series 760w הדבר הזול לעשות הוא לקנות עוד כרטיס מסך וללכת על crossfire. יש ספק, יש מקום במארז ויש לוח שתומך. הבעיה שבלוח הסלוט השני ל-PCI-e הוא X4, ככה זה מפורט אצלם: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) הבנתי שזה לא ממש נורא אבל שזה גם לא אידיאלי. בקיצור, להוסיף עוד 7870 יעלה פחות מ-70…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by stingeR-,

לאן עלי לחבר את היציאה ואיך להגדיר בוינדוס כדי ששני המסכים יעבדו... עזרה בבקשה כי פעם שעברה שניסיתי זה היה אסון בגלל שהייתה לי בעיה ולא ראו גם במסך הרגיל....

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by RGod,

הכרטיס יהיה מבוסס על ה R630 ויוכל להיות מאובזר ב זיכרון מסוג GDDR 4 . הכרטיס שמוצג פו הוא בעל DDR-3 ,ה GDDR-4 בנתיים נורא יקר ולכן הכרטיסים הנל כנראה יהיו מסופקים אם DDR 3 . התוצאות של הכרטיס במבחנים היו שווים ל 1950 PRO , ל 7950GT , ל8600GTS ויותר . הכרטיסים אם ה GDDR 4 כבר קימיים כיום אבל בתור אבי תיפוס לבינתיים ,מגיע אם 256 MB זיכרון ,יש אפשרות גם שיהיה גרסה של 512 . בעל יכולת חיבור CROSSFIRE . לפי הנתונים אז צריכת החשמל של הכרטיס לא עולה על 80 , והציפ מיוצר בטכנולוגיה של 65 NM . הנה כמה תמונות : כנראה יהיה כרטיס משתלם ביותר .........נקווה שמחירו יעמוד על לא יותר מי 1000 שח ואז ה 8600 GTS של נוידה יוכל חרא חח .

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by piniman,

שלום אני חדש פה אני רוצה ליקנות gtx 260 ורציתי לישאול אם ספק של500 watt יחזיק אותו

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  24. היי לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לפני זה לדעת איפה הכרטיס מסך הנוכחי שלי, שנקנה לפני שנתיים ממוקם כרגע בטבלה. יש לי את הטבלה מהאתר הזה http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html אבל הכרטיס מסך שלי נקרא (בתוכנה Speccy) Radeon HD6700 series או יותר מדויק SA300/SA350 on AMD Radeon HD 6700 Series למה כתוב רק הסדרה? ולמה הוא לא מופיע וכמה הוא מדורג? תודה על התשובות לכולם! כמו"כ קראתי קצת ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. …

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  25. יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר. רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי. רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ? אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE) תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור..

• 6 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.