כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס יהיה מבוסס על ה R630 ויוכל להיות מאובזר ב זיכרון מסוג GDDR 4 . הכרטיס שמוצג פו הוא בעל DDR-3 ,ה GDDR-4 בנתיים נורא יקר ולכן הכרטיסים הנל כנראה יהיו מסופקים אם DDR 3 . התוצאות של הכרטיס במבחנים היו שווים ל 1950 PRO , ל 7950GT , ל8600GTS ויותר . הכרטיסים אם ה GDDR 4 כבר קימיים כיום אבל בתור אבי תיפוס לבינתיים ,מגיע אם 256 MB זיכרון ,יש אפשרות גם שיהיה גרסה של 512 . בעל יכולת חיבור CROSSFIRE . לפי הנתונים אז צריכת החשמל של הכרטיס לא עולה על 80 , והציפ מיוצר בטכנולוגיה של 65 NM . הנה כמה תמונות : כנראה יהיה כרטיס משתלם ביותר .........נקווה שמחירו יעמוד על לא יותר מי 1000 שח ואז ה 8600 GTS של נוידה יוכל חרא חח .
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לאחר שה X1950PRO הלך אחרי 4 שנים בערך, אני מחפש כרטיס חדש. רוב השימוש במחשב זה לאינטרנט ועבודות, אבל מידי פעם משחקים קלים כמו SIMS 3 ו GTA SAN ANDREAS. אין צורך בכרטיס למשחקים חדשים. לדעתי תקציב של 200 ש"ח מספיק בשביל השימושים . חשוב שיהיה מאוורר היטב, ללא בעיות התחממות. ספק- ENERMAX LIBERTY 400W
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להגיד לי מה עדיף לי..? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=3250 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=3079 אני מתכנן לקנות את זה ממש בקרוב ! תודה מראש,עידן.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ראיתי את הדרייבר הזה ברשימת ההורדות של האתר. מישהו יכול להסביר לי למה הדרייבר הזה משמש ובמה הוא שונה מהדרייבר הרגיל בגירסה הזאת? ועוד משהו, האם הוא נחוץ בכלל ואם כן, איך בדיוק מתקינים אותו. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה EVEREST Home Edition נכנסתי לDisplay---> Monitor ואז ראיתי שם ת'פרטים על המסך .. ורשום שם Supported Video Modes 1024*786 105Hz כמובן שיש שם עוד מצבים של תצוגה .. השאלה היא בקשר לרזולוציה הזאת כי בה אני משתמש... וכשנכנסתי לשנות את ה Hz היה אפשר עד 85 ולא יותר מזה.. יש אפשרות כמובן לעשות שהוא יראה לי גם מצבים שהוא לא תומך בהם אבל היה רשום שהמסך שלי תומך עד 85.. השאלה שלי היא אם מישהו באמת יודע מה הוא ה Hz המתאים ברזולוציה הזאת למסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 17" ואני כל הזמן על רזולוציה 1280*1024... למה זה לא טוב אם אני אשתמש ב-1900XT למשל? מה יגביל אותי בדיוק.... וכמה הרזולוציה של מסך 19" LCD? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני מדבר על LCD ולא על CRT לא בגלל שאני "טחון" או משהו... פשוט אני אוהב שיש לי שטח פנוי על השולחן ולא מסך CRT שתופס די הרבה מקום.... :
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם כדי לחסוך כסף כדיי להפשר על כרטיס 128
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, תגידו, מה הכי חשוב מבחינת חומרה במשחקים? אני יודע שכרטיס מסך זה הכי חשוב.אבל האם גם למעבד יש השפעה כלשהי במשחקים?או לזכרונות,לוח אם? ואם כן,אז כמה. ומה הכי קובע את מהירות זמן טעינת המשחקים במחשב? עוד שאלה ,אבל לא קשורה לנושא (פשוט לא רציתי לפתוח עוד ת'רד).איך אני מחבר את המחשב לטלוויזייה? יש לי כבל RCA ,יש לי כרטיס מסך שתומך ביציאות TV/out ,יש לי טלוויזיה עם יציאות וידיאו.השאלה היא,איך ואיפה אני מחבר את הכל ואיפה אני מגדיר את זה בווינדאוס? תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כמעט כל הקלפים כעת על השולחן והפרטים מתבהרים: אלו הם כרטיסי המסך של הדור הבא מבית היצרניות, והם לא לגמרי מה שחשבנו, אבל הם כן מה שאנו צריכים כמו שכבר חזינו בחדשה הקודמת בנושא, כרטיסי הדור הבא של NVIDIA ו-AMD מתקרבים, ואיתם מתקרבים עוד יותר הפרטים על כרטיסי הדור הבא. מידע חדש מספר סיפור מעט שונה על מבנה הכרטיסים החדשים – בעוד AMD חושפת את מפת הדרכים שלה ומידע מודלף חושף את סדרת כרטיסי המסך הבאה של NVIDIA במלואה, ושניהם תואמים באופן מלא למידע החדש על מבנה הכרטיסים. רובנו היינו בטוחים עוד מההתחלה שאת כרטיסי הדור הבא, הן של NVIDIA והן של AMD נראה יחד עם שבבי זיכרון המצופים מסוג HBM2, אך לא כצעקתה. על פי מפת הדרכים של AMD, דור ה-Polaris שלה לא יעשה שימוש ב-HBM2 אלא ב…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי יש לי RADEON 9200 שתומך ב DIRECTX 8.1 כרגע מותקן לי במחשב XP עם DX8.1 אבל יש לי תוכנה לעריכת וידאו שצריכה DX9 האם הכרטיס יעבוד עם התוכנה הזאת? האם עדיף לי לחפש תוכנה שתומכת בDX8.1? במה מתבטאת העובדה שיש תמיכה ב-DX מסוים? האם כרטיס שתומך ב DX8 יתמוך בחלק מ DX9? אני לא משחק משחקי מחשב, אז אני ממש לא מכיר את הנושא, השאלה המרכזית היא האם ביצועים/איכות של צפייה ועריכת וידאו (פשוטה) תיפגע מהמעבר ל DX9? שאלה אחרונה, האם DX9 יציב? כי אני יודע שהוא יחסית חדש תודה לכל מי שיסדר לי את הבלאגן בראש....
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI אינו במלאי והציעו לי את Club3D Radeon 9600XT 128MB ??? אשמח לשמוע חוות דעת על ההבדלים המעשיים בין הכרטיסים עצמם והבנדל אם יש? לא מיועד ל OC. או המלצה לכרטיס אחר במגבלות המחיר של עד 1100 ש"ח עם DVI ו TV OUT
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה השגתי את הכרטיס המדובר (מבית Hercules), עובד כמו שעון שוויצרי עם קוקיה. למרות זאת, להפתעתי הרבה הוא עובד בטמפ' 57-63C במצב רגיל ועד 10 מעלות (!) יותר במצב עומס. זה מאוד מוזר, שכן המעבד שלי (XP 2800+) עובד בטמפ' 40C במצב רגיל ו-45C בעומס (עם SLK-900A ומאוורר 90MM), וכל המארז עצמו מקורר ע"י 4 מאווררים (2 מאחור, 1 מלפנים ואחד מהצד) ועובד בטמפ' 22C~ במצב רגיל ומקסימום 28C במצב עומס. סה"כ לא נתקלתי בבעיות כלשהן אבל הטמפ' הזו פשוט נראית לי גבוהה מדי. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=572
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, חשבתי על fic radeon 9600 pro ב 900 ש"ח, אך בקרוב יגיעו לארץ כרטיסי ה radeon 9600 xt, וה fx 5700 - מישהו יודע מה יהיו מחיריהם? ולפי מה שראיתי הם מספקים הבדל ביצועים קטן בלבד(3-4 פריימים ברוב המקרים), האם בעתיד הפער בין הכרטיסים יגדל?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי GFORCE TI 4200 . כאשר היה לי WINXP הכל עבד מעולה בלי שום בעיות אבל לאחרונה התקנתי WIN2K + SP3 ויש לי מספר בעיות (ניסיתי את כל הדרייברים!) בתוכנות הפועלות על בסיס DIRECT3D לשמל ב3DMARK,GTA3 חלק גדול מהטקסטורות נראות מאוד מפוקסלות ובוהקות כאילה... והתמונה קצת פחות טובה ): איני יודע מה הבעיה ומה לעשות כי כבר ניסיתי את כל הדרייברים! מקווה שתעזרו לי.. :'( :'( :'( תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן יש את זה: https://www.tms.co.il/product/13015 ויש את זה: https://www.tms.co.il/product/12969 שאלה #1 - הראשון זה GHZ? שאלה #2 - הם שווים בכוחם? (אם אני עושה OC לשניהם) שאלה #3 - שווה ההפרש? שאלה #4 - 780Ti כמה יעלה +-? בקיצור - מה להביא כואב לי ראש ואני צריך מחשב חדש
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצאו כרטיסי מסך Directx11 ? וכמה הם יעלו ? והאם יהיה הבדל משמעותי בינהם לבין (לדוגמא) HD4890X2 ?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להעביר קטע וידיאו שנמצא על קלטת וידיאו רגילה,למחשב...איך אני מבצע את זה? יש לי וידיאו וכרטיס טלויזיה,הבנתי שהשניים אמורים להתחבר ביניהם-איך?
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ואני נתקל בהודעת שגיאה של VPU Recover כאשר אני משחק משחק 3D , מה זה VPU Recover?,מה תפקידו? תודה לכל העונים!!
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לוח אם GA-P55AUD3 עם I7-860. לא מיועד למשחקים . רצוי מאוד שיהיה ללא FAN כי חשוב לי מאוד נושא שקט. תמיכה רחבה ככל האפשר בנושא וידאו ואודיו לסוגיו עבור HTPC. לכן בחרתי HD5450 (בהתחלה שקלתי 5670 אולם הוא חייב FAN ומיועד גם למשחקים) . המחיר לא מהווה גורם משמעותי. הרעש כן. מה דעתכם? בתודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ייש לי ממיר שמחובר ל TV '14 ישנה, שאלתי האם אני יכול לקחת מסך LCD של מחשב ולחבר אותו ישירות לממיר עם איזשהו כבל? ??? כוונתי היא ללא חומרה או תוכנה כל שהיא : תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב אני קונה INTEL C2D E6600 & וזיכרונות 2GB 800MHZ, ולדעתי לא שווה לקנות עכשיו כרטיס מסך ביגלל שאני יקנה כרטיס מסך DX10 ואין משחקים כך שלא ניתן לדעת מה 8800 או X2900 יהיו שוים. ואני חושב שאולי הסתפק לכמה חודשים בכרטיס און בורד, INTEL GMA 950, ואני רוצה לדעת אם הוא יריץ לפחות איזה CSS על 1024*768 ובלי AA וHDR? והוא בערך בעוצמה של GF 5200 ? או שווה להשקיע באיזה כרטיס זמני ב600 שקל? תודה מראש, אנטון.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח אם m-bord= asus p5kpl-cm יש לו pci 16x express אני צריך כרטיס מסך ב 300-400 שח שיאפשר לי לחבר גם את מסך המחשב וגם את טלוויזיה (tv size 50 inch) מה כדי לקנות?? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ברשותי GF 5900XT. ב-Morrowind, כשאני הולך, אני שם לב שקווים רועדים. קשה לי לתאר את זה במילים. נסו לתאר דלת, ושזזים המשקוף רועד. אצרף תמונה ממשחק אחר בשם Anarchy Online, שגם בו הבחנתי בתופעה דומה. התמונות באיכות נמוכה והן נועדו רק להסברה. אני מוכרח לציין שהפעלתי סינון X2 וניסיתי אפילו X8 וזה לא עזר. כבר ניסיתי הכל. התקנתי Omega drivers, ניסיתי להתקין מחדש Drivers מקוריים, אבל כלום לא עוזר. http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-1.JPG&p=47202 http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-2.JPG&p=47202
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום... אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני קצת לחוץ בתקציב זה כרגע המפרט: ועכשיו אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף עוד 300 בשביל X800 300 כרגע אולי נשמק קצת אבל בשביל כל המחשב ביחד זה הרבה,כמו שרואים בחתימה כבר יש לי מחשב בבית עם 6600gt ואני לא הכי מרוצה ממנו בגלל שהוא לא עומד ברזולוציות גבוהות אבל אולי זה בגלל הזיכרון או משהו... ובקשר ל x800 שמעתי שבקושי יש משלוחים שלו כבר ויקח זמן עד שהוא יהיה במלאי אני מתכנן לקנות את המחשב הזה בשבוע הבא...
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-