עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ooooooo123asd,

האם שני הכרטיסים זהים ? לפי הנתונים הטכניים - כן. מלבד: ל9600GSO יש 2 יציאות דונגל DVI. וה9600GSO עולה עשרה שקלים פחות. אז אתה גם מקבל יציאת DVI נוספת, וגם בפחות כסף? INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E 560 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21303 INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E 550 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21305

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by laviko1,

שלום, נראה לי שהלך לי הכרטיס מסך (GTX 260) כשאני מדליק את המחשב יש רעש מין טיקים ואז אחרי כמה טיקים יש ציפצוף ארוך בערך שתי שניות החלפתי לכרטיס אחר והמחשב עובד טוב... מישהו יודע מה זה אומר? האם הלך לי הכרטיס מסך וזה הזמן לממש אחריות? תוה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by natee,

אני מצרף את ההודעות. אולי תוכלו לעזור לי? תודה. יש לי כרטיס 670 של אנווידיה 4 ג'יגה, ו I7 מדור 6. נ.ב. איזה כיף להעלות קבצים מצורפים להודעה! אף פעם לא ראיתי פורום שזה כל כך קל...

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by scratch,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד דראייבר למסך MAG LCD LP517?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  5. אהלן, יש לי מחשב בן 7 שנים שסוחב יופי :] הוא לא למשחקים או אפשר להגיד שהוא מחשב סלוני אני רוצה לחבר אותו לLCD בהייץ' די וכך להנות מהסרטים שאני מוריד וכל זה יש כרטיס שהוא זול שהוא נטו מפיץ HD עם HDMI לAGP ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by shronxx,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה כדי לקחת X1900XTX או GF7950??

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  7. והאם זה נכון גם לכרטיסים כיום? 7900GT,7900GTX? והאם מרגישים את זה (אם זה קיים עדיין)

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by kobibo,

מעוניין לקנות מחשב (בעיקר עבור משחקים וסרטים ) וראיתי בשני אתרים את אותה מערכת רק באחת כרטיס המסך מדגם GeForce PCX-6200 256MB TURBO CACHE DDR+ TV OUT NVIDIA והכרטיס במערכת השנייה מדגם ATI Radeon X300 . איזה כרטיס נחשב ליותר טוב ?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by lior@s,

תודה מראש לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש מישהו שרכש את הכרטיס הנ"ל ויש לו עדיין אחריות עליו. רכשתי את הכרטיס בשבוע שעבר מחו"ל ונתקלתי בבעיות. ואני צריך מישהו עם אחריות בתוקף כדי שאולי יוכל לעזור לי. אני מוכן להציע גם תמורה כספית (לא גדולה אבל עדיין כסף זה כסף) תמורת עזרה זו. שאר הפרטים לגבי למה וכולי אני מעדיף לעשות בהודעות פרטיות או בנייד במידה וימצא מישהו כזה. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  11. כלומר אני מחפש כרטיס מסך מעדיף רדאון עם TVIN ו-TVOUT שאני יוכל לצרוב דברים שאני מעביר מהוידיאו ומהטלויזיה. משהו לא ממש יקר ואני קונה מסין לא בארץ כמה צריך לעלות אחד כזה תודה לעוזרים

12. Started by EvilForce,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ורציתי לדעת האם כדאי לי לקחת Gforce4 Ti4200 של Leadtec או שעדיף לי בהרבה Redon 9500 ATI? בבקשה ממכם תעזרו לי. תודה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  13. מבחינת מחיר הם זהים אז איזה כרטיס עדיף מבין השניים ?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by NeoSwf,

אהלן ברשותי כרטיס geforce4 440mx כעת התמיכה היא אך ורק בshader model 1.0 מעיון בוויקיפדיה עולה שרק בגרסאות דרייבר 53.... קיימת תמיכה ב1.1 It should be noted that older versions of the drivers (versions 53.xx for example) for the NV17 based GeForce4 MX and GeForce4 Go supported vertex shader model 1.1 via hardware assisted software emulation, however at some point this support was dropped completely. The newer drivers report that they support vertex shader model 1.1. On certain games which are able to take advantage of vertex shading, using the older drivers can actually result in a significant performance increase. Some games that require pixel and vertex shading will…

15. Started by eladnahum,

שלום אנשים טובים! אני הולך לקנות בשבוע הבא את המסך החדש של סמסונג 26 אינץ' המפורסם. בנוסף, אני משדרג את הממיר טלוויזיה שלי ל-YESHD. השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7100, האם הוא מספיק טוב בשביל לראות כמו שצריך. הכרטיס מסך הזה הוא כרטיס מסך מובנה ללוח אם ויש בו יציאת HDMI ו- DVI. באיזה מחבר עדיף לחבר את המסך למחשב? הרזולוציה של המסך היא 1920:1200 (16:10) ולכן אני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך כמו שצריך למרות שיש לו יציאת HDMI. תודה!

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  16. איזה כרטיס מסך מסוג 6600 GT יותר טוב של איזה חברה

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by amirn,

היי יש לי RADEON 9200 שתומך ב DIRECTX 8.1 כרגע מותקן לי במחשב XP עם DX8.1 אבל יש לי תוכנה לעריכת וידאו שצריכה DX9 האם הכרטיס יעבוד עם התוכנה הזאת? האם עדיף לי לחפש תוכנה שתומכת בDX8.1? במה מתבטאת העובדה שיש תמיכה ב-DX מסוים? האם כרטיס שתומך ב DX8 יתמוך בחלק מ DX9? אני לא משחק משחקי מחשב, אז אני ממש לא מכיר את הנושא, השאלה המרכזית היא האם ביצועים/איכות של צפייה ועריכת וידאו (פשוטה) תיפגע מהמעבר ל DX9? שאלה אחרונה, האם DX9 יציב? כי אני יודע שהוא יחסית חדש תודה לכל מי שיסדר לי את הבלאגן בראש....

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  18. כאשר אני שומע מוסיקה במחשב,בצלילים מסוימים המסך רועד בצד מסוים בצורה מוזרה כזאת. גם כשאר אני עושה בעצמי צליל חזק המסך רועד באותו צד. וגם כאשר מכונת הכביסה פועלת שנמצאת מאאחורי הקיר שמאחורי המחשב, כל המסך רועד בצורה שונה מזו כשיש צלילים. מה זה הדבר הזה? יש לי מסך AOC פשוט ביותר לא שטוח ולא כלום...

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  19. אז ככה שדרגתי את הכרטיס לא מזמן לפני איזה חודש משהו כזה... עד עכשיו לא הפעלתי תוכנות בדיקה וכו' לא מבין בהם... בנתיים עם המפרט שלי GOTHIC 3 על מקסימום עובד לא רע בכלל מדיום עובד חלק. SPORE עובד חלק PES 2009 עובד חלק. מה שמוזר זה SOF 2 תקוע אם קריעות מטורפות. בכרטיס מסך 6200 הישן הוא עבד חלק. מוזר כי זה משחק מאוד ישן. עכשיו יש בעיה חדשה בפוטושופ CS2 בזמן ZOOMING התוכנה קורעת את התמונה מין ארטפקטים לדוגמא מתי שאני מתקרב לעיניים פתאום התוכנה מכניסה לי חצי שפתיים לתמונה. עכשיו בדקתי וזה נעלם אחרי שעושים איזה פעולה עם התוכנה. וגם בדקתי עם מכשיר שבודק את הצבע..(פיפטה) והצבע הוא צבע מקורי ולא מה שאני רואה על המסך. עוד תסמין זה כאשר אני מורח לדוגמא תמונה זה מורח ע"י ריבועים ומו…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by DL,

אוקיי, שמעתי שאם לוקחים את הכרטיס מסך הזה שעולה בסביבות 1300 שקל אפשר להתקין עליו דריברים אחרים שיהפכו אותו לכמעט כמו הביצועים של ש 9800PRO שעולה 2300 שקל... משהו יכול להסביר לי איך, מה הסיכונים, ואם זה כדאי?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by toyo,

אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ההתלבטות היא בין שני כרטיסים: gigabyte gtx 760 ו sapphire HD 7870 xt הgtx טוב אבל יקר יותר מה 7870 ב 500 ש"ח בערך ולפי השוואות שראיתי ברחבי האינטרנט לא נראה שיש הבדל משמעותי בין השניים אם תוכלו בבקשה לעזור לי לדעת מה ההבדלים ואם כדאי להשקיע ולקנות את ה 760 או שזה הכל עניין של מיתוג. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  22. אזז ככה יש לי כרטיס 260GTX והוא סבבה והכל אבל הוא עובד על מסך V193HQ של ACER, ואני לא מבין COD 6 עובד ליפעמים מצויין וליפעמים ממש גרוע כאילו תקיעות כאלה מעצבנות שנמשכות כ10 שניות וזה אחרי פורמט מלא של הWIN XP, יש לי חשדות שמדובר במסך שעושה תבעיות כי אין מצב שבעולם ששאר המערכת שלי היא הגורם לכך אבל אני ממש מקווה שזה לא המסך כי עם זה כן קצת חבל להחליף תמסך TFT שמשחקים ניראים עליו מושלמים. למישהו יש איזה שהיא תשובה בשבילי שאר המערכת שלי בצד<<<<<

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  23. התלבתטי אולי איזה 2 דקות! (כן זה הרבה) ובסוף החלטתי לשים את זה פה ולא בפורום כללי כי יש כאלה מפה שלא מסתכלים שמה כל יום... בקיצור רציתי לשאול אותכם עד כמה משמעותי הR600 בחייכם... כי אצלי בכל אופן אני פשוט מחלק את החיים שלי ללפני הקנייה של הכרטיס מסך ואחרי הקנייה... אז איך זה אצלכם גם ככה??

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by avidan28,

שלום אני לא יודע איך קוראים לזה אבל אני מחפש מידע על כרטיס מסך נמוכי פרופיל.כלומר PSB חצי ממה שיש לכרטיס רגיל על מנת שיתאים למארז HTPC. הבנתי שחלק מכרטיסי 8700 8600 יבואו ככה.אני יודע שיש לזה מושג אבל אני לא יודע איך קוראים לזה. אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה. אם הייתי יודע איך קוראים לזה הייתי מחפש את זה בפורום.... :

25. Started by BS07,

יש לי VISTA וכרטיס טלוויזיה ורציתי להפוך את הMEDIA CENTER לעברית(עכשיו הוא באנגלית) אבל לשנות את השפה רק בMC לא בWINDOWS VISTA עצמו(אותו רציתי להשאיר באנגלית) יש דרך לעשות את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.