עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי רציתי חוות דעתכם בבקשה, אני עומד לרכוש מחשב חדש וקיבלתי מפרט טוב. רק יש לי דילמה בנוגע לכרטיס מסך. אני עומד לרכוש מסך אסוס VW222U האם ה-4850 יספיק להחזיק אותו במשחקים כבדים וסרטים או שלא תהיה ברירה ואצטרך להשקיע עוד כסף לכרטיס 4870? זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3

2. Started by Ram23,

בעוד מספר ימים אני הולך להתחדש בLCD 37" ורציתי לדעת מה הכרטיס מסך שלי יוכל לעשות במצב הזה ואם הוא צריך יורש.. מפרט פה בצד,שימוש למשחקים וסרטים. (cant wait to see Dead Space in it!!!)

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by tulz,

שלום לכל הפורום! אני רוצה לדעת כמה מקבל X800GTO בתוכנה 3DMARK05 בסטוק? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

תוכלו בבקשה להגיד לי מה עדיף לי..? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=3250 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=3079 אני מתכנן לקנות את זה ממש בקרוב ! תודה מראש,עידן.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by lmlm,

http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/ProductStack מקור : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=94074

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה אתם אומרים עליו? במחיר טוב של 1000ש"ח אם אחריות חצי שנה של כלנית... המחיר חדש לגמרי ורואים עליו שום ליכלוך שום כלום לא עבר שימוש בכלל... אני מקבל 4416 נקודות ב-3DMARK03 אם מעבד 1800+ ותוצאה מדהימה של 5386 נקודות אם מעבד 2200+ הדרביירים של אומגה ואחרי שאני שם אותם זה מזוהה שיש לי סמארשיידר 2.1 ולא 2 וככה גם בסמוטויזיון זה מזוהה כ-2.1 ולא 2 כמו ב-9700פרו רגיל אבל רק אם דרייברים שלא אומגה ;D

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by Bashash,

ראיתי בהשווה פה בין X8 ל-X16 וראיתי שיש הבדל גדול... עכשיו, אני יודע שב-P45 יש סלוט אחד עם X16 וסלוט אחד עם X8 (שניהם ב-PCI-E 2.0). השאלה היא האם זה יפגע בביצועים אם אני יעשה CF לשני 4850? תודה רבה לעונים!!

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by Mindwild,

שלום לכולם, אני שוקל בין שדרוג כרטיס מסך לקניית מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה האופציות שקיימות בפני. כרגע מה שיש לי זה: מעבד: Q6600 לוח אם: DP35DP כרטיס מסך: Gainward 9800GT 512MB זכרון: 4G מערכת הפעלה: WIN7 לא זוכר כרגע כמה הספק שיש לי. האם יש כרטיס מסך במחיר נורמלי שיוכל לתת לי להמשיך עם המחשב הזה עוד שנה - שנתיים? או שעדיף כבר להחליף הכל? אני מעוניין לדוגמא במשחקים כמו Dungeon Siege 3 שירוץ סבבה, לא חייב להיות הכי טוב. תכלס רוב המשחקים האלו דורשים בכלל Dual Core במינימום ושלי Quad Core ככה שהוא עומד איפשהו באמצע אני מעריך.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי מסך ללא יציאת DVI האם ניתן לחבר אותו ל 8800GT?

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  10. שלום, תגידו, מה הכי חשוב מבחינת חומרה במשחקים? אני יודע שכרטיס מסך זה הכי חשוב.אבל האם גם למעבד יש השפעה כלשהי במשחקים?או לזכרונות,לוח אם? ואם כן,אז כמה. ומה הכי קובע את מהירות זמן טעינת המשחקים במחשב? עוד שאלה ,אבל לא קשורה לנושא (פשוט לא רציתי לפתוח עוד ת'רד).איך אני מחבר את המחשב לטלוויזייה? יש לי כבל RCA ,יש לי כרטיס מסך שתומך ביציאות TV/out ,יש לי טלוויזיה עם יציאות וידיאו.השאלה היא,איך ואיפה אני מחבר את הכל ואיפה אני מגדיר את זה בווינדאוס? תודה רבה לכולם.

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by Component,

שלום, מדי פעם המצלמה שלי מוציאה תמונות עם רעש (פיקסלים שלא שייכים לתמונה, בכל מני צבעים), והייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להפחית אותו לאחר הצילום. חיפשתי פילטר מתאים בפוטושופ, אך לא מצאתי. האם יש לכם פתרון? בתודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by משועמםכרוני,

יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?

13. השאלה בכותרת תודה אנשים!

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  14. אני חושב מה לקנות או את הכרטיס מסך הזה Hercules 3D Prophet 9700 128MB או Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO אני לא יודע מה לקנות אני לא גיימר מושבע אבל אני רוצה לקנות מחשב שייסחוב לי משחקים כבדים . איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אפילו אם יש אחר תביאו לי אחר שהיה ממש ממש טוב. אמרו לי שה Hercules 3D Prophet 9700 128MB הוא בין הטובים בעולם תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  15. מקווה שהקו נתן לי את תשומת הלב שחיפשתי יש לי בעיה בכרטיס מסך. הLCD שלי הייתה מחוברת עד עכשיו בנוסף למסך של המחשב ועבדה בלי שום בעיות. פחות או יותר מאז שעדכנתי לגרסא הכי חדשה של הדרייבר, החיבור הנוסף פשוט לא עובד. גם אם אני מחבר רק אליו, ולא 2 ביחד, הוא לא מגיב. רק החיבור שהמסך היה מחובר אליו עדיין עובד. זאת גם לא בעיה בטלוויזיה כי כשאני מחבר את הטלוויזיה לחיבור השני, זה עובד פיקס. ניסיתי את כל הקומבינציות ועם כבלים אחרים, הכל מוביל לזה שהחיבור עצמו פשוט הפסיק לעבוד. השאלה שלי היא בעצם אם זה בכלל אפשרי שחיבור אחד הפסיק לעבוד והשני לא? או שאולי זאת בעיה תוכנתית? (למרות ששיחקתי עם הדרייברים ועם ההגדרות במחשב ולא הצלחתי, ואני בדרך כלל מסתדר בקטע הזה) שכחתי לציין שה…

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by zahi122,

שלום אני מעוניין לקנות את GTX 670 השאלה היא יש לי Seasonic SS-500ET 500W האם הוא יסחוב אותו?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by nicirnTAL,

אני חייב עזרה ודחוף!!! יכול להיות שזה כלום, אבל אני רוצה להיות בטוח: מחר (06.10.02) אני קונה את כרטיס המסך Radeon8500LE... כאשר אני משוטט במפרט של הכרטיס (<==>) אני רואה שבתמיכה של המסך כתוב: Monitor support CRT Monitor: 15-pin VGA connector ולי יש מסך LCD?! זה אומר משהו?! אני צריך לקנות אדפטר?!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by noambason,

בשבוע הקרוב אני קונה מחשב ופתאום עלו בי דילמות לגבי הכרטיס מסך. אני הייתי סגור על ה-9800GX2 עד היום. אני כבר יודע שמבחינה תקציבית מערך ה-SLI של 9800GTX יעלה לי יותר באיזה 100 או 200 שקל, זניח לגמרי מבחינתי. למיטב הבנתי מערך ה-SLI גם ייתן תוצאות יותר חזקות. החיסרון ב-SLI הוא שלהתקדם מפה זה כבר להחליף מחשב או כרטיסי מסך, לעומת הGX2 שאני אוכל להוסיף לו עוד אחד בעתיד. יש עוד היבטים ששכחתי לבדוק? והאם באמת מערך ה-SLI של ה-9800GTX חזק משמעותית, או שאולי יש מערך יותר חזק שאני אוכל לבנות במסגרת התקציבית של 2800 שקל נגיד?, קחו בחשבון שהמשחקים יעבדו על הרזולוציה האופטימלית של מסך DELL 2408WFS שאני כרגע לא זוכר מהי.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לשאול אותכם אולי אתם מבינים למה חלק מכרטיסי ה-9600XT של Sapphire מגיעים עם צבע שחור וחלק עם אדום...? מה השוני הזה? מדובר על גירסאות שונות במקרה? אולי Revision שונה של הלוח? יש עדיפות מסוימת ? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by Arnold,

שלום אנשים!!! יש לי יצאת TVOUT . חיברתי ואני לא מצליח לראות תמונה . תגידו מה צריך לעשות ואיך לחבר ואת מה? תודה. נ.ב אם יש תדר כזה אז תסלחו לי מפני שלא מצאתי :-\

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by asyofy,

בבקשה, אני מעוניין לערוך חומרים ב HD, ברשותי שני כרטיסים לבחירה, איזה מהם עדיף? Nvidia QUADRO FX3700 512 או QUADRO FX580 - 512 זה מפרט המחשב שלי (כולל הכרטיס מסך שיש לי עכשיו), הייתי מעדיף לעבוד עם זה, אבל אם אין ברירה איזה רכיב כדאי לי לשדרג Gigabyte EP45-DS3L PENTIUME E5300 NVIDIA GeForce 7300 GT HEC-300AR-TF תודה!

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by asili,

לי יש ביוס 7.008 אשמח לדעת מה יש לכם וכמה קיבלתם ב3DMARK2001SE

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  23. Started by בארי,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך עבור עבודה רצופה מול מחשב (לא משחקים) בעיקר שימוש משרדי. 1. צריך לתמוך בשני מסכים. 2. כמה שיותר זול (לא זול כאבי ראש אבל המינימום מעבר) המלצות?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  24. Started by ofek4490,

איזה כרטיס מתאים יותר למשחקים כבדים על מסך LCD32 ברזולוציה של 1360*768 4850 או 4870 תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים