עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by soprno,

אני מנסה להתקין דריבר חדש(11.1) ואחרי ההתקנה אני מסתכל בcatalyst control center ואני רואה שהcatalyst version היא עדין 10.7... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  2. תמונה : http://img145.imageshack.us/my.php?image=wtfig2.jpg יש לי HD 4870 512M DDR5 GIGABYTE. שימו לב למהירות השעונים שלי..הMemory Clock בסדר וה - GPU CLOCK עומד על 500MHZ במקום 750(שימו לב למטע מראה את מהירות השעון הנוכחית.. ולמלה זה מה שהיה אמור להיות..) oO ורשום לי במאפיינים ובדרייברים שהכרטיס הוא RADEON HD 4800 SERIES למה זה ככה? כרטיס פגום ? או שככה זה אצל כולם, ומשו מה הDX 10 לא עובד לי... והביצועים של הכרטיס הם לא מה שציפיתי... משהו מוזר... אני משחק על 1680X1050 על הגדרות הכי גבוהות ב FC2 על DX9. אם אני שם DX10 המשחק זז מעל 40 FPS אבל הוא כזה משנה מהירות כל כמה שניות... אמממ... כאילו הוא טוען משהו כל כמה שניות...oO ואם אני שם במשחק פילטרים אז הכל ניהיה מרובע מוזר …

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by nadav1379,

יש לי ריבועים שקופצים לי למסך כל כמה זמן אם אני משאיר את המחשב דלוק זה מתחיל להופיעה ואם אני עושה refresh זה נעלם וחוזר אחרי כמה שניות זה ריבועים מלבנים באורך 4 סמ' בערך בצבע אדום אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך אבל אני לא בטוח אז אני רוצה שתגידו לי אם זה הכרטיס בשביל להחליף אותו אני רוצה להוסיף תמונה להראות לכם אבל אני לא מצליח

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  4. Started by sft,

יש לי כ.מסך של nVidia מאוד ישן (geforce 6500) והייתי רוצה לקנות חדש הבעיה היא שהמסך שלי גם לא כל כך חדש - הוא מסוג lg studio works e700b לוח האם שלי מסוג gigabyte k8 triton והמעבד שלי הוא מסוג amd athlon 64 (1 ג'יגה ראם) איזה כ.מסך כדאי לקנות (בעלות סבירה, מקסימום 850 שקל) שיתאים לזה ? האם ההתקנה קשה ? בתכלס המטרה היא להריץ משחקים על איכות נורמאלית, אני יודע שאני לא אקבל את מקסימום הביצועים בגלל המעבד אבל אני רוצה לפחות לנוסת להריץ דברים חדשים, שעם הנוכחי אני לא מצליח להריץ כלום תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  5. למה בדיוק הגיעו למספרים האלה של 320 - 640 - 768 וכן הלאה מה הקשר של הקפיצות האלה לעומת הישנות

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by --Adidas,

קניתי אתמול את הכרטיס ובנתיים התקנתי stalker אז אני בא לשחק ובהגדרות לא ממש גבוהות על medium 1024*768 בלי AA יש ככה 12 fps אולי זה בגלל שאר המפרט ג'גה זיכרון פנטיום 4 3.0 ועוד משהו אחרי 2 דדקות שאני משחק סטלקר או שהתמונה קופאת או שעושה לי ריסט ... למה זה ?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by iyehuda,

עד עכשיו שיחקתי עם הקונג פו פנדה עם ה X550 עכשיו שהתקנתי את ה X1800 פתאום אני רואה פחות יפה אבל...... לפתע אני רואה את קרני השמש שקצת מסנוורים אותי לפתע אני רואה שאני הולך על שלוליות שלפני כן לא שמתי לב אליהם בכלל עכשיו אני רואה התפוצציות לפני כן ראיתי רק דברים מתפרקים ללא הניצוצות אש פשוט מדהים נ.ב שאלה אם הכרטיס שלי תומך רק ב DX9 ומחר אני מביא משחק שתומך ב DX 10 האם המשחק לא יעלה ?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by Asafalfa,

חברה אני כבר פעם אחת כבר שאלתי על זה , ולא כל כך ידעו איך לעזור לי ,אז אני מנסה שוב.. יש לי את המסך הנל ובעיה היא שהוא מתוח עד הסוף(100\100 לרוחב) אבל עדיין איזה איזה 2 ס"מ שאני רואה שחור מכל צד !.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות ועם הרפראש אבל כלום לא עזר !... זה פשוט לא נותן לי למתוח את המסך עוד ... אולי למשהו יש רעיון :\\ כי זה מתחיל לעצבן אותי ! :'(

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  9. אפשר לנעול, העברתי את התר'ד לפורום קירור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464246.0

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים?? EVEGA 8800GTS 512MB DDR3 256 BIT או SAPHIRE HD 4670 1GB DDR3 128 BIT מפרט המחשב : מעבד: P4 3.2 לוח אם: ASUS P5GD2X זכרון:KINGSTONE 2.5 GB 667 MHZ]

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  11. שלום חברים... ברשותי מעבד של אינטל I5-750 BOX לוח אם - Intel dp55kg - לוח אקסטרים זכרונות - corsair 4GB (2X2GB) 1600Mhz XMP - הXMP אומר טכנולוגיה של אינטל, משהו מהיר יותר הארד דיסק - WD 320GB ספק - seasonic 620w m12ii מה שחשוב פה למעשה זה שהמחשב מתחבר לטלויזיה - LCD PHILIPS 42 FHD 1920X1080P המחשב משמש אותי אך ורק לטיסה בFSX. למי שמכיר זהו משחק כבד מאוד. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ אותו באיכות הטובה ביותר שאוכל להגיע אליה עם החומרה שיש לי. התקציב הוא בערך 1500.. אפשר כמובן לחרוג מעט אך עדיף למזער את הנזק.. חשבתי ללכת על הGTX460 ואז נאמר לי בשלושה מקומות שונים שהוא לא בהכרח יחזיק אותו.. עדיף 465 ואז גיליתי שהוא פחות טוב מ460 מה בעצם קורה פה? ללכת על 470? ה…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  12. יש הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  13. יש לי מחשב נייד ויש לו כרטיס מסך היראה לי הכי גרוע שיש בעולם הזה mobile intel® 945GM Exprees chipset family חחח מה זה זה אפילו בקושי מריץ לי את המשחק AGE OF EPIERS 2 גם את המשחקים הישנים זה עושה בעיות אפילו המשחק רשת הזה GUNZ זה לא מריץ לי בכלל מה זהההההההההההההההה וזה מחשב טוב אני חושב לקנות פשוט כרטיס מסך חדש אפשר לקנות כרטיס מסך ל מחשב נייד ?? וניראה לי שזה גם לא מצליח לעשות לי עידכון של DIRECTX 9 אני לא ממש מבין בזה בכול זאת מה אפשר לעשות שאולי לפחות משחקים ישנים ובכלל לא דורשים כרטיס מסך טוב כמו AGE OF EPPIERS 2 SIMCITY4 אפילו GUNZ ברשת זה לא מפעיל לי ואולי אפילו איזה DIRECTX אני יכול להוריד כדי לשפר את זה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by shakedunay,

שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200 מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום) הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר. לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי? האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by the ultimate,

שלום לכולם. לכל המסכים ה-LCD, ה-17" בוודאות, ואני חושב גם 19", רשום רזולוציה מקסימלית שהיא 1280*1024. רציתי לדעת האם ניתן להגדיל את הרזולוציה מעל, או שזה לא מומלץ/לא אפשרי/בלה בלה בלה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  16. Started by B1,

שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך Matrox G200. (G2+ Quad-PL\TVN)c. המחשב נקנה ב-Ebay והגיע ללא המפצלים (לכל יציאה בכרטיס המסך מתחבר מפצל מיוחד לשני מסכים, דגם DL-CAB-DVI). למישהוא יש רעיון כיצד ניתן להשיג אותם?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  17. כפי שמתואר בכותרת אני מחפש כרטיס מסך חדש ביציאת PCI-EXPRESS כמובן שיהיה בעל יציאת HDMI שכל ייעודו יהיה צפייה בסרטי HD דרך הטלוויזיה בתקציב הזול ביותר. יש בKSP את ה‏Zotac‎ GT210 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI שעולה 140 שקל. האם הוא יענה על הדרישות בצורה טובה? בגדול ניתן למתוח את התקציב עד 400 ש"ח אבל אני לא חושב שיש צורך. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. מה יותר חזק מבחינת גרפיקה ובכמה? 1. גרפיקה פנימית של I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  19. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

יש לי בעיה, המסך שלי נהיה כהה מדי פעם וזה ממש מעצבן... אנלא יודע אם זה הכרטיס מסך, המסך עצמו, המגעים, לא יודע.. משו יכול להגיד בערך? לעזור איכשהו?

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  21. חח קודם כל מי שרוצה לבדוק אותי שיוריד מפה http://www.geeks3d.com/20100202/furmark-1-8-0-hot-like-hell-edition-available/ בלשונית של הdownload את התוכנה furemark ויריץ אותה ככה stabilty test (מבחן מאמץ) standart sizes (תשימו את הרזולוציה המקסימלית של המסך שלכם) והMSAA (משתנה אצל כל אחד) בעיקרון זה האנטיאלייזניג שלכם על המקסימום ותיראו לאיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלכם מגיע אחרי 5 דקות בלבד... אוקיי אז ככה.. אחרי כמה בדיקות ואילוצים שמתי לב שבכרטיסי המסך hd5770 לפחות אצלי (sapphire ) ואני מאמין שגם לעוד אנשים הטמפרטורות של הכרטיס מסך הרקיעו שחקים... אני יודע שאני עם המחשב והדבר הראשון שהתקנתי זה הדרייבר האחרון הcatalyst 10.3 לא יודע למה אבל משום מה אחרי ששמתי לב …

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by stingeR-,

לאן עלי לחבר את היציאה ואיך להגדיר בוינדוס כדי ששני המסכים יעבדו... עזרה בבקשה כי פעם שעברה שניסיתי זה היה אסון בגלל שהייתה לי בעיה ולא ראו גם במסך הרגיל....

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  23. המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס הן 300 לליבה, ו900 לזיכרון. בrivatuner נותן לי אפשרות להעלות את הליבה ל350,ואת הזיכרון לכמעט 1100. האם כדאי להעלות את המהירויות, כפי שמאפשר בתוכנה, ואם כן האם יורגש שיפור משמעותי? אשמח אם ישיבו לי כאלה שניסו והצליחו

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by דרומי,

שלום לכולם, למשחקים,אפילו כבדים איזה כרטיס עדיף? ATI RADEON 9600XT 128MB ALBATRON 6600GT AGP 128MB ASUS RADEON 9600XT 128MB MSI Radeon 9800Pro+ 128MB 256Bit Plus R360 Video Card Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail דרגו לי אותם בקשה... ובכלל מה עדיף באיזו סדרהRADEON ו GEFORCE... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by sos,

שלום! קיבלתי מחר את הכרטיס NVIDIA Quadro FX 3450/4000 SDI...לפי מה שהבנתי זהו כרטיס שמיועד לעבודה גראפית מתקדמת. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשרי להשתמש בכרטיס זה גם במשחקי מחשב? או שהוא יעודי רק לעבודות גראפיות? מוזר גם ב-3dmark יצא לי ציון ממש עלוב לכרטיס הזה...בסביבות ה-2300 נקודות.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.