כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
Well, my friend arranged my Radeon9700p card but he warned me that the card have configurations problem, he is saying that by that some people that bought the card couldn't play games, the screen turned black right away. I would like to know a few things things, do someone is fimilar with this problem? there's anyway to fix it but change the whole computer? someone have this card and DON'T have this problem? Is it a problem with the all radeon's cards? Because If I don't buy this one I go for the 9800NP THANKS EVERYONE FOR POSTING
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אם יש שני כבלים של שישה פינים בשביל מה עשהו כניסה של 8 פינים בכרטיס?!
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמה דברים 1. בקשר לדרייבר ה BETA החדש ש ATI הוציאה כדאי לשפר את האיכות ל DOOM3 האם הוא יעזור לי שיש לי כרטיס מסך redeon 9200 128 MB? 2. אם זה כן אז למחוק את הדרייבר הישן ואז להתקין את ה BETA או להתקים על הדרייבר הישן? 3. איך אני יכול לראות את ה FPS במשחק? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ראיתי בטייגר שזה הכרטיס הכי זול ב- 8800 (יוצא איזה 1400 ש"ח כולל משלוח ) יש סיבה מיוחדת? מישהו התנסה עם כרטיסים של החברה הזו? חבר אמר לי שהם מומחים לכרטיסים מיועדי עריכות גרפיות וכו' http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2894469&CatId=2669 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי בעיות FPS במשחק מסויים - enemy-territory מפרט המחשב שלי : p2000 512 ram r9600 xt 60 maxtor giga motherboard- asus p4s800D הבעיה היא שבמקומות מסויימים ה-FPS יורד ל 10-20 , ולחבר שלי, עם מפרט זהה (וכרטיס גיפורס-4) יש FPS גבוה בהרבה . הבעיה היא (כנראה) לא בלוח-אם בגלל שהחלפתי אותו והבעיה נשארה, וגם כנראה לא בכרטיס מסך (החלפתי את הכרטיס לגי פורס 4 והבעיה נמשכה) תודה מראש >:
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
העלתי פה בעיה בעידכון הדרייבר לפני כחודש וחצי ובסוף החלטתי לחכות מעט עד שAMD יסדרו אצלם את הבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532150.msg4539549#msg4539549 היום החלטתי שעבר מספיק זמן וניסיתי להעדכן שוב: נכנסתי לווינדוס דרך מצב בטוח--->נכנסתי לdriver sweep---> סימנתי V על הAMD ועוד 3 עידכונים של נבידיאה למשחקים שהיו לי על המחשב---> הסרתי את כולם--->חזרתי לווינדוס במצב רגיל, הורדתי מפה את 4 העדכונים (לא כולל הLatest Beta Driver) והתקנתי אותם אחד אחרי השני (באותו הסדר שבו הם מוצגים באתר). בין כל עידכון לעדכון בצעתי איתחול של המחשב, יש לציין שבסוף ההתקנה של הראשון היה רשום "ההתקנה הסתיימה עם אזהרה" וכשניסתי לצפות בקובץ הLOG המצורף המחשב לא נתן …
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כרגע מחוברים שני מסכים וטלוויזיה. כשאני עובד אז השני מסכים מאוד עוזרים לי אבל לפעמים אני רוצה לראות סרט או סדרה במקביל. איך שזה עכשיו אני צריך לבחור בין המסך השני או הטלוויזיה וזה מגביל אותי. מה האופציות שלי בעניין ?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 טלווזיות שמחוברות עם כבל של 10 מטר ואני צריך לשדר אליהן מצגות. עדיף שזה יהיה עם Svideo כי כבר יש לי כבל שעובר אבל אם יש דרך אחרת זה גם בסדר. מה האפשרויות שלי? תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הזמנתי לי את הכרטיס : X700 256MB ב-530 ש"ח(עדיין לא שילמתי אבל לא נראה לי שאני הולך לשנות את זה...אני רק רוצה דעות עליו)... מה אתם אומרים על המחיר???שווה? עד כמה הביצועים שלו טובים?הוא יוכל להפעיל בצורה חלקה משחקים כבדים?(כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה)...? יש איזה כרטיס יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלו במקום(במקרה והוא לא טוב..)?
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע מחשב חדש ובו כרטיס Leadtek Winfast 6200TC עם יציאת S-video. כאשר ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה, התקבלה תמונה בשחור לבן בלבד. ניסיתי לשחק עם הגדרות הכרטיס ושום דבר לא שינה את התוצאה. אודה לכם אם תוכלו לומר לי למה זה קורה ואיך ניתן לסדר זאת.
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בעבר כבר פתחתי דיון על זה ולא קיבלתי תשובה אולי לא ניסחתי נכון את השאלה אז ככה יש לי את הכרטיס הזה 1900XTX512 ואת הדרייבר הכי חדש שיש באתר 7.5 בהתחלה אני מתקין אותו עובד סבבה והכל טוב רזולוציה 1680X1050 בשולחן עבודה וגם במשחקים (יש לי מסך 2007WFP) אבל אחרי כמה זמן זה לא נותן לי את הרזולוציה הזאת במשחקים (הכי גבוה שאני מקבל במשחקים זה 1024X768 ) אני כל כמה ימים מתקין מחדש את הדרייבר זה לא הגיוני ממתי שאני מתקין את הדרייבר הדבר היחיד שאני עושה זה מעביר לטלויזיה ורואה סרטים זהו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מהם הכרטיסים הכי טובים בטווח המחירים האלה: עד 800 שח ? עד 1000 שח ? עד 1200 שח ? האם בכלל שווה להגיע עד ל-1200 בשביל כרטיס ?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לכרטיס מסך הבא ולמה תנמקו בבקשה עכשיו הבאנדל לא מעניין אותי בגרוש וגם אוברקלוקיגנ לא מעניין אותי כי אני לא אעשה בחיים. הכרטיס שאני מעונין לקנות הוא: Radeon 9600 xt 128 mb תודה
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חיפשתי מה התנאים במחשב לראות HD ולא מצאתי.. ראיתי ואת זה אני יודע שהמסך חייב להיות בעל כניסת HDMI.אבל אפשר בקצרה מה המינימום למחשב שאוכל לראות סרטים או הופעות ב-HD? HD=HIGE DEFINITION.
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש הבדלי ביצועים משמעותיים?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן, הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד במחשב ואני מעוניין לקנות חדש. המחשב שברשותי : מעבד : intel E2180 2GHZ זיכרון : 4GB לוח אם : ACPI X86 בלוח עם יש כניסה של PCI-E X16 שאלה נוספת שיש לי היא האם כל כרטיס מסך יגיע לביצועים המקסימאלים שלו?(אני מאמין שאם אני אקנה את הכרטיס הכי טוב בשוק זה לא יעזור והוא לא יגיע לחצי מהביצועים שלו) וכמובן איזה כרטיס מסך עד 400 ש"ח אני יכול לקנות שיגיע לביצועים הכי טובים תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקיי,אז יש לי את הGigabyte GTX 770 OC Windforce x3 2gb RETAIL והטמפרטורות מחוץ למשחק הם 40 יציב,ובמשחק 70-80 טמפרטורות. אני מקבל את הטמפרטורות האלה ב-Battlefield 3 ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות.Ultra (4xmsaa) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לשדרג מעט את המחשב, וכחלק, להחליף גם את כרטיס המסך שלי. הלוח שהכרטיס צריך להתאים לו הינו Gigabyte GA-K8NF-9, שאמנם ישן, אבל עדיין יש לו חריץ PCI-E. כעת יש לי GeForce 6600GT, והייתי רוצה כרטיס שיוכל להריץ משחקים מה- 3 שנים האחרונות בעיקר. אין לי מה לרוץ למשחקים מהדור האחרון לדעתי.. אני כן אדרוש שהכרטיס יוכל להריץ משחקים אלו ברזולוציה 1680x1050 (מסך מחשב 20") ואם אפשר גם ב-FHD (טלויזיה 37"). יש לי גם קירור די עוצמתי שהוספתי על הכרטיס שלי (ZALMAN VF900CU) כך שאשמח לכרטיס שאוכל להעביר אליו את הקירור, למרות שבהחלט לא חובה. לא יודע אם זה משנה, אבל שאר המפרט הינו מעבד Athlon 3000+ שאמור להיות מוחלף ל3800\4200 דו ליבתי, זיכרון- (3GB (DDR1 . וספק- 500W ג'נרי. אם…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים: מעבד Q9550 4GB זיכרון RAM ספק סיסוניק 500W מסך DELL U2312hm וכרטיס מסך 9800GT 1) אני ארצה לשחק בהרחבה של סטארקראפט 2 כשתצא. איך היא תרוץ על המערכת הזו? כמו המשחק המקורי? האם שידרוג של כרטיס מסך ב300 ש"ח יעזור? אם לא אז אולי אפשר למתוח את התקציב עד 500 ש"ח? 2) כשיצא מקס פיין 3 בטח גם ארצה לשחק. האם שידרוג כרטיס מסך בתקציב יעזור? או שלא תהיה ברירה לקנות מחשב חדש? תודה! איתי
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כמה שווה לשלם על sapphire 7950 יד שנייה? הכרטיס הוא זה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1439&psn=&lid=1&leg=0# לא הצלחתי למצוא ביקורת על הגרסא הזאת, מישהו מכיר אותה? האם הקירור הזה קריר גם בשביל אוברקלוק עם העלאת מתח?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
HD5870 נגד 295GTX אם היו מציעים לכם את אחד הכרטיסים, איזה כרטיס הייתם לוקחים ? בלי להתחשב במחיר.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם תהריים טובים יש לי בעיה מוזרה והחלטתי לפנות לפורום שלכם הבעיה היא כזאת :יש לי כרטיס מסך 8600GTS של MSI וכרגע אניע משתמש במסך ישן כלןמר CRT 17 אינץ של IIYMA עכשיו כשה אני נכנס לוינדוס והעבודה באינטרנט הכול טוב ויפה אבל כשה אני שם סרט או נכנס למשחק לא משנה איזה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב צריך לעשות רק RESAT כדי שהכול יחזור לפעול כרגיל השאלה היא מה זה יכול להיות? המסך לא טוב או שהכרטיס מסך פגום ? החלפתי למסך אחר אבל גם כן CRT ואותה הבעיה עם LCD עדין לא נסיתי כי אין לי ,מה יכולה להיות הבעיה ? מפאט המחשב: INTAL CORE DUO E6550 MSI 8600GTS 256MB 2GB RAM של OCZ ספק כוח 550W תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חדש בתחום אז אשמח לקבל את עזרתכם. יש לי Pentium 4 מלפני 3 שנים עם כרטיס Geforce II ואני רוצה לשדרג ולקנות כרטיס Nvidia Geforce 6600 עם חיבור AGP 8 א. האם יש לי צורך לבדוק את ספק הכח של המחשב ?? מה הדרישות של הכרטיס? ב. האם גוף הקירור של הכרטיס מספק או צריך לקנות גוף קירור נוסף? ג. האם מאוורר הכרטיס עושה רעש רציני או סביר כמו מאוורר המחשב? ד. האם יש הבדל בין Nvidia Geforce 6600 ובין Geforce FX6600 או Geforce PFX6600 או Geforce 6600LTכמו שמפרסמות החנויות ברשת? ה. האם יש הבדל רציני בין גרסת 128MB ו - 256MB לביצועי הכרטיס? תודה מראש על העזרה...
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מתכנן לקנות כרטיס 7790 שדובר כאן רבות. הבעיה שהמסך שלי הוא רק עם VGA בלבד (ובכרטיס DVI או HDMI). האם זו אכן בעיה? האם לקנות מתאם ב 5 ש"ח? האם לחבר ליציאת VGA מלוח האם ONBOAD ? האם הכרטיס נותן את הכח עיבוד שלו במשימות ובעצם זה לא משנה איפה מחברים המסך?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא i7 8GB enermax 630W moudle82+ hd48701GB רציתי לדעת אם אני מחליף לכרטיס מסך בנוסח GTX680 הספק יחזיק? לא יהיה צוואר בקבוק? המטרה היא למשחקים כמו BF3 ברזולוציה של 1920X1080(בטלוויזיה). האם הכרטיס הזה מספיק חזק בשביל מטרה כזו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-