כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין ה-HD4870 ל-9800 GTX+. ברור שהראשון הרבה יותר מהיר, אבל ניתן להשיג את השני במחיר משמעותית יותר זול. מה שמדאיג אותי בנוגע לשני הוא חוסר התמיכה ב-DX-10.1. האם זה משנה? האם זה ישנה בעתיד? האם זה ישתנה בעתיד?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכלול בתוכו GTX680 (לא נתון חשוב) אבל רציתי לדעת אם הלוח שלי הוא עם מעבד מהסדרה השנייה, אבל עם לוח עם PCIE 3.0 הוא יעבוד? בידיעה שהלוח יעבוד על PCIE3.0 בתנאי שיש מעבד מהסדרה החדשה (Ivy Bridge)
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש כ.מסך חדש עד 500$ למשחקים וסרטי HD מה שחשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת HDMI בן דוד שלי טס לטיוואן עוד שבוע אז הוא מביא לי אותו אז המלצות יתקבלו בחום תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר שני מסכים דיגיטלית למחשב. אני מבין שה-ONBOARD שלי, וגם כרטיס מסך ישן שיש לי, לא תומכים בחיבור כפול דיגיטלי, אלא רק בדיגיטל+אנלוג. המחשב משמש לפיתוח, כך שאין לי שום צורך בביצועים גרפיים, ולכן אני מעוניין בכרטיס הכי זול שאוכל למצוא. אני לא מצליח למצוא מידע ברשת בנוגע לחיבור שני מוניטורים דיגיטליים בכרטיסים זולים. האם הכרטיס הזה (הכי זול ב-KSP) יתאים לי? חיבור DVI למסך אחד וחיבור HDMI עם מתאם HDMI>DVI למסך שני? http://ksp.co.il/?uin=13596 אשמח לכל הכוונה. תודה רבה! מוטי
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מפתחת מוצרי ה-GeForce לא מבזבזת זמן ומשיקה מנהלי התקנים חדשים עם תאימות לחלונות 11, למשחקים מובילים שיושקו רשמית בקרוב מאוד ולעשרות משחקי אינדי חדשים שיהנו משירותי מנגנון שיפור הביצועים המתקדם של החברה בכרטיסי RTX מודרנייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
המעבד oc to 3.5) intel p4 d820 2.8 זיכרון 2.5 במהירות 800 mhz איזה כרטיס מסך יכול להיות טוב למערכת הזאת?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
אני וחבר שלי מתווכחים שעות על הנושא הוא אומר שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. הוא מראה לי לפי הלינק הזה http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=AA30240 שאם הX800XT לוקח את 6800 ULTRA אז בטח שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. עכשיו תגידו לי סופי מי יותר טוב 6800NU או X800 GT.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Nvidia geforce 6600GT ומי שום מה לא רשום לו שם GT רשום לו 6600 רגיל =\ למה לא רושם?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה. לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד. הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן? כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600). כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה, רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש. במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות, ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הג…
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 טלווזיות שמחוברות עם כבל של 10 מטר ואני צריך לשדר אליהן מצגות. עדיף שזה יהיה עם Svideo כי כבר יש לי כבל שעובר אבל אם יש דרך אחרת זה גם בסדר. מה האפשרויות שלי? תודה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע מחשב חדש ובו כרטיס Leadtek Winfast 6200TC עם יציאת S-video. כאשר ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה, התקבלה תמונה בשחור לבן בלבד. ניסיתי לשחק עם הגדרות הכרטיס ושום דבר לא שינה את התוצאה. אודה לכם אם תוכלו לומר לי למה זה קורה ואיך ניתן לסדר זאת.
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה חיבור יש לי צילמתי תמונה עם הפרטים של לוח האם שלי ורציתי שאתם תגידו לי מזה אומר ואם אפשר לדעת מהתמונה הזאת איזה סוג חיבור יש אצלי? http://img529.imageshack.us/img529/1525/10rz1.jpg
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 2600PRO והמחשב מחובר לPHILIPS 5322. באפשרויות הרגילות יש הרבה אופציות של רזולוציה אבל אין את המדוייק של הטלוויזיה (1366x768), יש אפשרות להוסיף אותה בצורה כלשהי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה בנושא שנראה לי שקשור לפורום הזה אבל לא נתקלתי בו עדיין. אישתי מעצבת גרפית ומתכוונת לקנות לה מחשב. התכנון הוא לעבוד עליו עם תוכנות גרפיות (פוטושופ, פריהנד וכו...). בעבודה היא משתמשת במקינטוש ואני תמיד קראתי המלצות על כרטיסי מסך עם ייעוד למשחקים ככה ששנינו לא מבינים בזה. האם מישהו יכול להסביר אם יש הבדלים בכרטיסים למטרת משחקים ולמטרת עיצוב גרפי. אם כן מה הם ? ובאיזה כרטיס או כרטיסים כדאי לבחור לעיצוב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אשמח לשמוע הצעות לכרטיס בטווח המחיר הזה (המחשב ישמש למשחקים)
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מהם הכרטיסים הכי טובים בטווח המחירים האלה: עד 800 שח ? עד 1000 שח ? עד 1200 שח ? האם בכלל שווה להגיע עד ל-1200 בשביל כרטיס ?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי יש לכרטיס הזה יציאה כזו? או שרק יש לו HDMI1.3 ? השאלה היא עם אני יקנה את הכבל עם ה1.4 ויחבר לפלזמה HD שלי אני יקבל איכות טובה יותר מה1.3.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם יש אתר שבדק בצורה אמינה את ביצועי הכרטיסים עם לוחות בעלי צ'יפסט שונה ? האם יכול להיות שכרטיסי ATI יעבדו טוב יותר דווקא בלוחות המבוססים על צ'פסט של AMD ודווקא ה GFORCE יעבוד טוב יותר עם צ'פסט של NVIDIA ? תודה לכולכם !
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני צריך להריץ על המפרט הבא סרטים ב- 1080p באופן חלק, ואני מחפש את הכרטיס המסך המינימלי שיכול לעמוד במשימה. המפרט הוא: DualCore AMD Athlon 64 x2 2100MHz 4000+ Asus M2A-MV Memory 5GB PSU FSP 450W חשבתי על HD5450 האם המעבד יהווה צוואר בקבוק בכל מקרה או שכרטיס מסך "חזק" יספיק ?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
-
שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200 מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום) הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר. לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי? האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי לכם יש לי שאלה מה ההבדל בין כרטיס אסוס V8170 GF4 64M DDR לבין הSE שלו?? יש לי את הכרטיס הרגיל ועכשיו אני רואה שיש אותו דבר רק SECOND EDITION?SINCE DEC 2002!!! האם יש הבדל בינהם ושווה להחליף או שזה אותו דבר???!!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מובנה יותר חזק - ATI Radeon 2100 או NVIDIA GeForce 7025? אני מתלבט בין שני הלוחות-אם מיקרו הבאים: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2980 310 ש"ח GIGABYTE GA-M68SM-S2L http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=572 285 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 00:21:47 מישהו? :-\
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני לא מכיר את כרטיסי הקוואדרו. מה נותן הקואדרו הזה? האם הוא מוסיף ביצועים לישומים גרפים כגון משחקים כאלה ואחרים כי יש אופציה לעשות מוד לקוואדרו בריווה טיונר http://www.firingsquad.com/hardware/2005_eternal_battle_day3/page7.asp
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-