כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מה אתם מציעים? אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל זה מיועד למשחקים
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מדובר על Q6600 עם 4 גיגה זכרון. כרגע מותקן בו-250GTS. מסך 1680X1050 וספק 600w של OCZ. הכרטיס עושה צרות, מתחמם מדי - 80 מעלות+ על דיאבלו 3 עם מארז פתוח עם מארז סגור יש פריזים מדי פעם ומסכים כחולים על DLLs של הדרייברים (ה-nv** משהו). אני עוד לא 100% סגור שזו הבעיה, אבל כל שאר הרכיבים לא מתחממים גם במארז סגור ןבמאמץ, וכשהמארז פתוח אין בכלל בעיות. כמה כדאי להשקיע בכרטיס מסך? אני לא משחק הרבה מעבר לדיאבלו וסטארקרפט, אבל אני משתגע עכשיו גם בגלל התקיעות וגם בגלל שברגע שהמשחק עולה המאוורר של הכרטיס מגיע למהירות מקסימלית ורועש בטרוף. האם כרטיס של 500-600 ש"ח באמת ישדרג את החוויה או שהמעבד כבר לא מספיק טוב להחזיק משחקים כאלה על מקסימום איכות? אם זה משנה למשהו אפשר לייצב את המעב…
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.radioshack.com/product.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F004%5F002%5F010%5F000&product%5Fid=25%2D3085 טיפה יקר אבל למי שצריך זה אולי שימשי
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לרכוש את מחשב הזה: מעבד החדש Intel Core i3 2100 3.1GHz לוח אם של היצרן GIGABYTE עם צ'יפסט אינטל H61חבילת זיכרון 4096MB DDR3 במהירות 1333MHz מעבד גרפי מובנה במעבד Intel HD Graphicsדיסק קשיח ענקי של 750GB 64MB צורב DVD דו שכבתי X22 SATA איזה כרטיס מסך ייתמך במפרט כזה? (לגיימינג..) ובכללי, כמה זמן המחשב הזה אמור להחזיק בהרצת משחקים?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב! איזה כרטיס מסך מומלץ ושווה להביא מהארה"ב התקציב בערך 300-400 דולר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
חח קודם כל מי שרוצה לבדוק אותי שיוריד מפה http://www.geeks3d.com/20100202/furmark-1-8-0-hot-like-hell-edition-available/ בלשונית של הdownload את התוכנה furemark ויריץ אותה ככה stabilty test (מבחן מאמץ) standart sizes (תשימו את הרזולוציה המקסימלית של המסך שלכם) והMSAA (משתנה אצל כל אחד) בעיקרון זה האנטיאלייזניג שלכם על המקסימום ותיראו לאיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלכם מגיע אחרי 5 דקות בלבד... אוקיי אז ככה.. אחרי כמה בדיקות ואילוצים שמתי לב שבכרטיסי המסך hd5770 לפחות אצלי (sapphire ) ואני מאמין שגם לעוד אנשים הטמפרטורות של הכרטיס מסך הרקיעו שחקים... אני יודע שאני עם המחשב והדבר הראשון שהתקנתי זה הדרייבר האחרון הcatalyst 10.3 לא יודע למה אבל משום מה אחרי ששמתי לב …
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, למשחקים,אפילו כבדים איזה כרטיס עדיף? ATI RADEON 9600XT 128MB ALBATRON 6600GT AGP 128MB ASUS RADEON 9600XT 128MB MSI Radeon 9800Pro+ 128MB 256Bit Plus R360 Video Card Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail דרגו לי אותם בקשה... ובכלל מה עדיף באיזו סדרהRADEON ו GEFORCE... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהלך לי הכרטיס מסך (GTX 260) כשאני מדליק את המחשב יש רעש מין טיקים ואז אחרי כמה טיקים יש ציפצוף ארוך בערך שתי שניות החלפתי לכרטיס אחר והמחשב עובד טוב... מישהו יודע מה זה אומר? האם הלך לי הכרטיס מסך וזה הזמן לממש אחריות? תוה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
MISTUBISHI DIAMOND PRO930 SB - הגיע אתמול. צבעים יפים באמת אבל רואים את הפיקסלים - אתם יודעים למה אני מתכוון? כל משטח על המסך מורכב באופן ברור ממרחק של כמעט מטר - מורכב מריבועים קטנים ואינו חלק. למה? לפי הנתונים וגם מה שאנשים אמרו זה אמור להיות מסך מעולה. גם פינה ימנית למטה לוקה בחוסר חדות - אבל הייתי מחליק את זה. תגידו לי - מה קורה עם הריבועים? מסך MAG שלי מראה שטחים חלקים יותר (אומנם בצבעים פחות טובים). מישהו יכול לדווח אם המצב רגיל.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, והכרטיסים הגרפיים הם חלק ניכר מן העניין. אני עובד בתצוגה מרובת מסכים.כרגע יש לי שלושה, ואני מעוניין לשדרג לארבעה. הכרטיסים שיש לי כרגע הם HD 3650 AGP (זה הכרטיס הראשי שלי שמפעיל שני מסכים) וכרטיס PCI מיושן שמפעיל מסך שלישי.(והוא לא נתמך ע"י W7). יש לי כמה וכמה שאלות לשאול לגבי אילו כרטיסים מתאימים לי, אבל השאלה הראשונה היא האם עדיף ששני הכרטיסים יהיו זהים.(כמובן מדובר על שני כרטיסי PCI-E). כרגע, כשיש לי שני כרטיסים לא זהים, ההתקנה שלהם עד ששניהם עובדים ביחד היא סיוט ארוך, ואח"כ אני אפילו לא מעז לעדכן דרייברים כדי לא לחזור על כל התהליך. מצד שני, אולי זה בגלל שכרטיס ה PCI שיש לי הוא מאד מיושן (הוא בכלל מיועד במקור לעבוד לבד ולהפעיל ארבעה מסכי…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מישהו שרכש את הכרטיס הנ"ל ויש לו עדיין אחריות עליו. רכשתי את הכרטיס בשבוע שעבר מחו"ל ונתקלתי בבעיות. ואני צריך מישהו עם אחריות בתוקף כדי שאולי יוכל לעזור לי. אני מוכן להציע גם תמורה כספית (לא גדולה אבל עדיין כסף זה כסף) תמורת עזרה זו. שאר הפרטים לגבי למה וכולי אני מעדיף לעשות בהודעות פרטיות או בנייד במידה וימצא מישהו כזה. אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כלומר אני מחפש כרטיס מסך מעדיף רדאון עם TVIN ו-TVOUT שאני יוכל לצרוב דברים שאני מעביר מהוידיאו ומהטלויזיה. משהו לא ממש יקר ואני קונה מסין לא בארץ כמה צריך לעלות אחד כזה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 128bit 256mb powercolor x600xt?? ??? וכמה הוא צריך לעלות?
-
- 13 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוסיקה במחשב,בצלילים מסוימים המסך רועד בצד מסוים בצורה מוזרה כזאת. גם כשאר אני עושה בעצמי צליל חזק המסך רועד באותו צד. וגם כאשר מכונת הכביסה פועלת שנמצאת מאאחורי הקיר שמאחורי המחשב, כל המסך רועד בצורה שונה מזו כשיש צלילים. מה זה הדבר הזה? יש לי מסך AOC פשוט ביותר לא שטוח ולא כלום...
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב P3-1800MHZ עם לוח אם אשר תומך ב AGP X4 אני מעונין לשדרג את המסך ל LCD עם כניסת DVI מבקש המלצות לכרטיס מתאים עד מחיר של 400 ש"ח המחשב משמש בעיקר לאינטרנט טמסמכי WORD, ולפעמים למשחקים תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אזז ככה יש לי כרטיס 260GTX והוא סבבה והכל אבל הוא עובד על מסך V193HQ של ACER, ואני לא מבין COD 6 עובד ליפעמים מצויין וליפעמים ממש גרוע כאילו תקיעות כאלה מעצבנות שנמשכות כ10 שניות וזה אחרי פורמט מלא של הWIN XP, יש לי חשדות שמדובר במסך שעושה תבעיות כי אין מצב שבעולם ששאר המערכת שלי היא הגורם לכך אבל אני ממש מקווה שזה לא המסך כי עם זה כן קצת חבל להחליף תמסך TFT שמשחקים ניראים עליו מושלמים. למישהו יש איזה שהיא תשובה בשבילי שאר המערכת שלי בצד<<<<<
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
התלבתטי אולי איזה 2 דקות! (כן זה הרבה) ובסוף החלטתי לשים את זה פה ולא בפורום כללי כי יש כאלה מפה שלא מסתכלים שמה כל יום... בקיצור רציתי לשאול אותכם עד כמה משמעותי הR600 בחייכם... כי אצלי בכל אופן אני פשוט מחלק את החיים שלי ללפני הקנייה של הכרטיס מסך ואחרי הקנייה... אז איך זה אצלכם גם ככה??
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי VISTA וכרטיס טלוויזיה ורציתי להפוך את הMEDIA CENTER לעברית(עכשיו הוא באנגלית) אבל לשנות את השפה רק בMC לא בWINDOWS VISTA עצמו(אותו רציתי להשאיר באנגלית) יש דרך לעשות את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
עשיתי OC לRadeon9500PRO שלי המהירות זכרון עומדת על 322.07 (בלי OC זה 270) ועם מהירות ליבה ל360.64 (שבלי OC היא 275.75) ובתוצאות שלי 3DMARK2001 התוצאות הם בין 10400 ל10800 כל הזמן זה נורמלי??? ???
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, כיום אני עובד עם כרטיס בן שנתיים וחצי, HD5850 עם 1GB זיכרון. לכרטיס יש את הקירור הזה שהתקנתי עליו בזמנו עם 2 מאווררים שקונים בנפרד (קטנים מאוד): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=874 אני עובד עם 3 מסכים כאשר אחד מהם הוא מסך 27" עם רזולוציה 2560 על 1400 הדורש לא מעט כוח. התחלתי לאחרונה לשחק במשחקים, למשל BLACK OPS II. כאשר שמתי את המשחק על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) המשחק היה סבבה אבל היו סצינות מהירות כמו מרדפים, יריות וכו' שהמשחק קרטע. הורדתי את ההגדרות לקצת פחות טובות והוא לא נתקע (עושה 40-60FPS). הכרטיס עצמו נמצא על USAGE של 99% במהלך המשחק. זו רזולוציה שדורשת כוח מהכרטיס מסך וכנראה שלי כבר מתיישן. מאחר והמסך הנ"ל דורש חיבור DUAL DVI, רציתי …
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תראו יש לי מסך 17.. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך כבד למשחקים... עכשיו הבעיה שלפעמים שאני מגדיל את הרזולוציה במסך אז יש מסך שחור ורשום האוט אוף ריינג'... ולפי מה שהבנתי לרדאון אני לא מתאים כי המסך במילא לא יגיע לכאלה רזולוציות שיש לATI יתרון בהם ובגלל זה עדיף לקנות את הGT... אז מה שאני אומר זה נכון? כאילו הרזולוציה קשורה למסך או לכרטיס מסך הכוונה יש מצב שהמסך לא יעמוד ברזולוציה מסוימת?... זה המסך שלי: SAMSUNG SyncMaster 753DFX תבררו לי קצת פרטים ומה הכי ממולץ לקנות למס הזה.. האם זה: PowerColor Radeon X800 XT PE 256Mb DDR3 Video Card או ש זה: LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card ??
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שאלה עבור חבר שלום כאשר אני טוען את הגירסא האחרונה של הדרייבר של ATI HD5770 במערכת הפעלה WIN7 64BIT חוקית המערכת עולה ובשלב מסויים המסך נעלם. המחשב ממשיך לעבוד ויש את צליל העליה של ה WINDOWS אך אין מסך. אם מכבים באעזריות ומדליקים אותה התופעה. לאחר מספר פעמים רואים מסך. כשעולים ב SAFE MODE עם VGA SUPPORT יש מסך. הסרתי את טעינת הדרייבר וטענתי גירסה ישנה יותר אך עכשיו אני מקבל מסך כחול 0X00000116 atimpag.sys טענתי שוב את הדרייבר האחרון אך הבעיה חזרה כשלא טוענים שום דרייבר המחשב עולה בסיידר ויש מסך לוח: GA-P35-S3G מעבד: Q6600 זיכרון: KINGSTON 4 GGB DDRII 800MHZ זזולוציית מסך נמוכה ככה שהבעיה לא בתמיכה ברזולוציה גבוהה יש למישהו רעיון , פיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע Radeon X600 128MB.. התקציב שלי הוא עד 750 ש"ח גג.. חשבתי אולי להחליף לזה: http://www.general.co.il/product_info.php?cPath=1_4_59_66&products_id=1182&osCsid=64be201c7636695f8eaa9e4ebe54742b אני חושב שלכם יהיו הצעות טובות יותר.. תודה מראש, אלכס.
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תמונה : http://img145.imageshack.us/my.php?image=wtfig2.jpg יש לי HD 4870 512M DDR5 GIGABYTE. שימו לב למהירות השעונים שלי..הMemory Clock בסדר וה - GPU CLOCK עומד על 500MHZ במקום 750(שימו לב למטע מראה את מהירות השעון הנוכחית.. ולמלה זה מה שהיה אמור להיות..) oO ורשום לי במאפיינים ובדרייברים שהכרטיס הוא RADEON HD 4800 SERIES למה זה ככה? כרטיס פגום ? או שככה זה אצל כולם, ומשו מה הDX 10 לא עובד לי... והביצועים של הכרטיס הם לא מה שציפיתי... משהו מוזר... אני משחק על 1680X1050 על הגדרות הכי גבוהות ב FC2 על DX9. אם אני שם DX10 המשחק זז מעל 40 FPS אבל הוא כזה משנה מהירות כל כמה שניות... אמממ... כאילו הוא טוען משהו כל כמה שניות...oO ואם אני שם במשחק פילטרים אז הכל ניהיה מרובע מוזר …
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-