עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by womry,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיחליף את הטלויזיה שלי, ככה שמה שחשוב לי בו זה קודם כל איכות התמונה ואחרי זה איכות התמונה. Nicam Stereo יכול לנחמד, אבל זה לא חובה (דולבי פרו לוג'יק וכד' הם לא כוס התה שלי). את הכרטיסים של hapauge אפשר להשיג רק בהזמנה מיוחדת במחיר מופקע, אז הם לא מתאימים לי. למישהו יש המלצה? עוד משהו, אני רוצה לחבר את המחשב לממיר דיגיטלי של yes ואולי ל- dvd ביתי. כך, שאין לי צורך ממשי בשלט - ולא ברור לי אם יש צורך ב- tuner טוב. אם למישהו יש תובנות כלשהן, אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  2. Started by omermishan,

שלום. אני מחפש מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול חיצוני וגם למחשב שישמש אותי להקלטות. התווך הוא עד 300 שקלים. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by shimi 1,

מנהלים נכבדים, אנחנו עדים לכך שכמעט כל יום ויום נפתח ת'רד על "תקציב של XXXX ש"ח לכרטיס מסך" ואז באה התגובה " מה הספק שלך?", תוסיפו בחוקים או אני לא יודע איפה שהאדם שפותח את הת'רד יהיה חייב לכתוב את הספק שלו.. תודה שימי.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by TheDiesel,

אני רוצה לשדרג לכרטיס 3060Ti. איזה מסך כדאי לחבר לכרטיס הזה?

5. Started by zaroor,

ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by udi,

אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא יודע איזה מסך ממומלץ אני יודע שהכי כדי ללכת לחנות ולראות בעין אבל עדיין חשוב לי הדעה שלכם בנתיים המליצו לי בחום על המסך הזה : SAMSUNG 757NF DIAMONDTRON MONITOR 17"

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by md22,

איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה

8. Started by Bug2000,

אני צריך המלצה למסך כמה שיותר טוב בתקציב של 1500+- (גג 1700) תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by יניב קופר,

אני רוצה לקנות מסך 19 למשחקים וסרטים יש מסך שאני רוצה לקנות מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=770

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. מה עדיף? viewsonic VP930b או VX924 השימוש העיקרי - משחקים ווידאו. ממה שראיתי ל930 יש קונטרסט מוצלח יותר אולם זמן התגובה ב924 מהיר בהרבה ההפרש הכספי אינו שיקול מבחינתי תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by MB,

עקב כאבי עיניים חוזרים ונשנים בזמן האחרון החלטתי לעבור למסך LCD. התקציב הוא כ-2000 ש"ח (עדיף פחות). שימושים: אינטרנט, אופיס, תכנות ומשחקים. במידה ואין בתקציב מסך טוב למשחקים, אני עדיין יכול להשאיר את המסך ה-CRT הישן שלי שישמש למשחקים ולהשתמש ב-LCD רק לאינטרנט, אופיס ותכנות (מה שאני עושה כ-90% מהזמן שבו אני על המחשב). תודה מראש לממליצים.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by dorongm,

שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב "17 LCD בסכום של כ - 3,000 - 3,500 ש"ח. בגלל היקף המגוון וההיצע של מסכים אני מתקשה להחליט. הייתי מבקש לקבל המלצות . תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by dotans,

שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מסך 17 אינץ בסביבות 800 ש"ח השימושים העיקריים שלו הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט,ומדי פעם גם צפייה בסרטים הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שישמור על העיניים ולא יעייף אותם אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: SAMSUNG 753DFX 763MB 793DF/MB מה ההבדל בין הדגמים DF ו - MB ? מי מהם מומלץ לדרישותי והאם יש לכם המלצות לדגמים אחרים שיענו על הדרישות שלי?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by אופיר,

מכיוון שעתידו של הסמסונג 959NF לוט בערפל, אני רוצה לקבל המלצה על מסך "19 ברמה דומה ובאותו טווח מחירים, 1800~ שקל. אולי מישהוא יודע איזה מסך חדש תייבא חיון במקומו, כי אני לא הצלחתי לקבל תשובה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by Shreky,

אני לא הולך לקחת TFT בגלל המחירים הגבוהים שלהם. אני רוצה מסך שטוח, איכותי, חדשות תמונה וריפרש גבוה ברזולוציה של 1152x864. עכשיו, יש לי קצת בעיה מבחינת מקום. אני יוכל לדחוף לפה 19 עם שפופרת גדולה, אך לא ישאר לי כ"כ הרבה מקום. כרגע למשל, יש לי 17" עם שפופרת *קצרה* (של CTX). אם יש מסך 19" או 17" עם שפופרת קצרה, והוא מסך טוב, בבקשה תגידו לי חברה ודגם. תודה מראש על העזרה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by dotans,

שלום לכולם אני מחפש מסך 17 בסכום של בערך 900 שח אבקש את דעתכם בקשר למסכים הבאים: (900 שח)PROVIEW DX-787 FLAT 0.25 (740 שח)PROVIEW KX-772 0.27 או דגמים אחרים מומלצים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ETB,

אני צריך שתמליצו לי על מסך 17 אינץ עד 700 שקל, ולא יותר. אתמול נשרף לי מנורת המסך של הMAG XJ500T. חשבתי ללכת על הCTX CRT 17" - VL700 - Monitor, הוא שווה משהו?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by sgsg,

אפשר למצוא מסך 17 אינץ' במחיר הזה? המסך לא צריך להגיע לרזולוציות גבוהות מדי. איך ה CTX FP705? אם אתם חושבים שחייבים לעבור את ה 1000, תמליצו גם.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by LRa,

בהתחלה חשבתי לקנות prophetview 920 dvi אבל, גם בגלל שרק לפנדה יש והשירות שם גרוע וה"delay" עצום בדרך כלל וגם בגלל שעד עכשיו עבדתי עם 19" חשבתי ללכת על 18" LCD. אני מחפש מסך באיכות גבוהה, שאפשר יהיה לשחק משחקים, יציאת DVI וכמובן שמהחיר לא יהיה אסטרונומי. תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by kikkler,

-------------------------------------------------------------------------------- אפשר לקבל המלצות ל 19 אינטש, crt, בסביבות 1550-1650? אני יודע שקיימים מסכים מצויינים ב250 שקל יותר, אבל אני לא בטוח שהתקציב ניתן למתיחה שכזאת. מבדיקה קצרה שערכתי האפשרויות העיקריות הן Samsung 955DF Monitor LG Flatron F900B Viewsonic G90F

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Dj_Infernal,

בהתחלה חשבתי לקנות את ה IIYAMA 19 PRO 454 ..אבל מצאתי תרד שנאמר שם שמבחינת איכות תמונה המסך הזה לא שולט. בתור אחד שיושב מול המסך בין 3 ל 4 שעות ברציפות על הקיובס חשוב לי מאוד תצוגה ברורה ואני לא רוצה לסבול מכאבי עיניים וראש לאחר שהייה ארוכה מול המסך . התקציב אומנם עומד על 2500 אבל אם יש משהו במחיר יותר סביר שנותן תמורה מעולה למחיר אז לידע אותי . תודה מראש !

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Anatal,

קניתי HYUNDAI Q17 ואני מרוצה ממנו. הוא בעל קצב רענון של 16ms וגודל נקודה 0.26. לא רע. אני אכן ממליצה. נראה שבקרוב גם ארכוש מסך דק 19", להרחיב את הרכוש (כתחליף לCRT 17" ישן) אז אני שואלת אותכם האם יש מסך LCD 19" טוב יותר מהHyundai למשחקים? בעל קצב רענון לא גבוה, וגודל נקודה סביר (לא 0.29 כרוב מסכי 19" LCD)? תודה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. Started by gforce,

המסך לא מיועד לגרפיקה או משהו כזה השימושים העיקרים שלו הם צפייה בסרטי dvd עבודה רגילה , גלישה באינטרנט מה אתם אומרים נ.ב לא , אני לא רוצה 17" תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שמעתי רבות על הויוסוניק vp930b בזמן האחרון שמעתי מאנשים שיש לו מריחות במשחקים האם זה ממש מורגש ז"א גם במשחקים החדשים שיצאו בעתיד כמו crysis האם יהיו מריחות אם כן אני מחפש אלטרנטיבה למסך עם איכות תמונה טובה בלי מריחות למשחקים וסרטים וגרפיקה תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by Spootnik,

טוב אז ככה לאחר 8 שנים המסך שלי LG 795plus התחיל לגמגמם ולהחליף לי צבעים והצבע האדום נעלם זה לא בעיה עם הכבל זה בדוק בעיה עם המסך מבדיקות רבות. אז ככה אני מעוניין במסך CRT חדש (למה לא LCD?) כי הוא לא עובר את ה 70HERTZ וזה משפיע בצורה קריטית. שיהיה עד 700 שקל. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה 6600GT או 6800XT בקיצור כרטיס מסך טוב ל AGP שלא יהיה מוגזם בכסף כי אין טעם לקנות 7600GS goldensample שעולה כמט 2000 שקל עד 1000 שקל הכרטיס מסך. מפרט P4 2.66@3.1 Asus p4x800 Radeon 9550 256mega 128bit Sappihre 80giga ide hf toda. :]

• 2 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים