עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Y-T-M,

המחשב שיש לי הוא כזה: מעבד: intel core 2 duo e6300 ghz 1.86 כרטיס מסך:nvidia 7600 GT של ג'גהבייט זכרון:2x 512 mb 800 MHz נראה לי אלה הדברים החשובים השאלה אם המחשב יריץ את המשחק אה ויש לי וינדוס אקס פי פרופישונל

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. יש לי מחשב נייד ויש לו כרטיס מסך היראה לי הכי גרוע שיש בעולם הזה mobile intel® 945GM Exprees chipset family חחח מה זה זה אפילו בקושי מריץ לי את המשחק AGE OF EPIERS 2 גם את המשחקים הישנים זה עושה בעיות אפילו המשחק רשת הזה GUNZ זה לא מריץ לי בכלל מה זהההההההההההההההה וזה מחשב טוב אני חושב לקנות פשוט כרטיס מסך חדש אפשר לקנות כרטיס מסך ל מחשב נייד ?? וניראה לי שזה גם לא מצליח לעשות לי עידכון של DIRECTX 9 אני לא ממש מבין בזה בכול זאת מה אפשר לעשות שאולי לפחות משחקים ישנים ובכלל לא דורשים כרטיס מסך טוב כמו AGE OF EPPIERS 2 SIMCITY4 אפילו GUNZ ברשת זה לא מפעיל לי ואולי אפילו איזה DIRECTX אני יכול להוריד כדי לשפר את זה

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by eladhor7,

שלום לכולם, לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזא בדיוק אז תסלחו לי אם לא שמתי אותו במקום הנכון יש לי כרטיס טלוויזיה של avermedia tv series device - bt878 , ואני לא יכול לחבר לכרטיס הזא את הכבל של האנטנה(הכבלים למשל), כי כל הכבלים בבית שלי הם של הלווין של yes והחיבור שלהם לא מתאים לחיבור של הכרטיס טלוויזיה. בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר, של הוידיאו. ובכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video ועוד יציאה לחיבור ללוין(ושוב הכבל של yes לא מתאים לשם) איך אני מחבר את זה , האם בכלל אפשרי?

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by glotis,

אני רוצה ללכוד את הוידאו מהמצלמת וידאו למחשב ולעשות לו עריכה פשוטה. המצלמה היא Canon MV900, מסוג MiniDV. השאלה שלי היא איזה חומרה אני צריך למחשב. הסבירו לי שצריך כרטיס וידאו, שלפי מה שאני יודע זה פשוט שם אחר לכרטיס גרפי או כרטיס מסך. אבל לפי מה שאני קורא זה נקרא כרטיס לכידה בכלל. יש לי גם לוח אם עם יציאת FW של ג'יגה בייט DS3P, יציאה שגם יש למצלמה. חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 8600GT. אז שמישהו בבקשה יפשט לי את העניינים...

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. בימים האחרונים בדקתי את שוק כרטיסי המסך, ובהתאם לתקציב שלי, הגעתי לשלושת האפשרויות הללו: 1. Gecube ATI Radeon X1950Pro 512mb PCIe. 2. Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe 3. Asus nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512mb PCIe. כולם עולים פחות או יותר אותו דבר(בין 950 ש"ח ל-1060 ש"ח), לכולם זיכרון שווה(512), מסוג דומה(DDR3). אני לא יודע מה כרטיס המסך הטוב ביותר מביניהם, ואולי יש לכם הצעה לכרטיס מסך אף טוב יותר(לא מעל 1,000 ש"ח). זהו המפרט של המחשב שלי: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit V…

6. ובכן, אני מבקש מכל משתמשי ATI RADEON X1950GT\PRO לומר לי את מספר הFPS הממוצע שאתם מקבלים במשחקים הבאים ובאיזה הגדרות(לא להמציא הגדרות ולא לשקר), בתודה. 1) Unreal Tournament III Demo. Timeshift (2 Call Of Duty 4 Demo (3 Full Game>>Half Life 2 Episode Two (4

7. Started by ariel-ro,

שלום יש לי כרטיס מסך Leadtek 6800 gs ומסך view sonic . לשניהם יש חיבורי דיגיטל(לבן) ואנלוג(כחול) רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים האלה? האם זה משנה את איכות התמונה במסך? ואם מחברים את הדיגיטל ביחד אם האנלוג או בנפרד? ושאלה שלא קשורה לנושא האם ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה עם הכרטיס מסך הנ"ל? תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by emilio07,

רציתי לדעת קודם כל, האם לדעתכם הוא שווה את האלף שקל? מהי רמתו מבחינת המשחקים החדשים שהולכים לצאת, האם הוא יריץ אותם בצורה טובה או שיתקשה במקצת? יש לו תמיכה ב DX10? ושאלה אחרונה, האם שווה לחכות עוד קצת ל 8800GT מאשר לקנות אותו עכשיו? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by lmlm,

http://guru3d.com/article/review/463/1/

10. שלום... ברשותי מסרטת DCP-PC100E Digital Handycam מתוצרת סוני שבעזרתה הסרטתי מספר קלטות MiniDV (את כל ה- 60 דקות). המצלמה מציעה חיבור S-Video, DV in/out ו- AudioVideo. הבנתי שבשביל שאני אעביר את הקלטות למחשב דרך המצלמה, אני צריך כרטיס טלוויזיה, והחיבור הכי איכותי לעשות את זה יהיה S-Video. האם זה נכון? אם כך, מה הכרטיס טלוויזיה המומלץ? (האיכות היא מקום ראשון, מהירות זה לא שיקול). תקציב: אין. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וראיתי את המממיר קלטות האדום של חברת DAZZLE... הוא עולה 300 ש"ח... יש אולי ממיר קלטות שיש לו גם כ.טלוויזיה שהוא עולה עד 400 ש"ח בערך?? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by עקרב,

שלום אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב משהו שיחזיק לשנתיים בערך, אז שאלתי היא האם כדאי להשקיע ב-directx 10 או ש-9 יחזיק לעוד כמה שנים? אני משתמש בווינדואוס אקס פי, וסביר להניח שאם שאקנה כרטיס עם directx 10 אצטרך גם לקנות זיכרון פנימי נוסף כדי להריץ את ויסטה חלק. חשוב מאוד לציין שיש לי AGP, כי המחשב לא הכי חדש אבל עדיין עובד מצויין. המעבד שלי זה athlon xp 3200 1 gb זיכרון

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by Eonblueapoc,

ראיתי שיש לכרטיס מסך 8800 כמה גירסאות כמו: GTX ,GTS וכו'... אפשר הסבר קטן על כל גירסה וההבדלים בניהן? תודה.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by idan100,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמחירו לא יעלה על אלף ש"ח, שיתאים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ולספק כח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V. אנא נסו להציע לי את כרטיס המסך הטוב ביותר בהתאם לנתונים הללו. תודה רבה

15. יש לחבר שלי מחשב נייד עם כרטיס אונבורד, הוא יכול להוסיף כרטיס מסך יותר טוב כמו GF7400 או שהם באים מובנים?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by Psy,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4844 נשמע יחסית מחיר זול מה הביצועים של הכרטיס הזה ? שווה משהו או שעדיף משהו אחר ?

• 17 תגובות
    • 909 צפיות
  18. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …

19. Started by RealTime,

שלום לכולם! כרגע יש לי AMD ATHLON 64 3000+ עם 1 ג'יגה זכרון ו- RADEON 9800 PRO ,הלוח הוא AGP. הכרטיס מסך בשלבי גסיסה (כל משחק כבר עובד על רזולוציה וגרפיקה מינימלית) וההתלבטות שלי היא כזו: - לקנות ATI RADEON 1950 PRO ל- AGP במחיר של 1000 ש"ח בערך. - לקנות לוח אם חדש PCIX + מעבד AMD 3800 DUAL CORE במחיר בסביבות 700 ש"ח ואותו כרטיס מסך רק ל-PCIXPRESS ב- 800 ש"ח סה"כ: 1500. האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח במעבד והלוח ? ושאלה לא קשורה: יש לי במגירה GEFORCE 6600GT תקין לחלוטין, כמה אפשר למכור אותו? וגם את ה-RADEON9800 PRO כשיוחלף? תודה!

20. Started by XbarX,

Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe GV315 רוצה למצוא את המקביל לו ב-GEFORCE

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by ofeky1,

אני משדרג את המחשב שלי בעוד כחודש אני מחליף את הלוח אם זיכרונות ומעבד ובקשר לכרטיס מסך יש לי שאלה! מה עדיף יותר 8800GTS או 2X8600GT מבחינת תקציב וביצועים? תודה לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני רואה שצצים כל מיניי נושאים ובסופו של דבר הם תמיד מסתיימים ב מה יותר טוב מכרטיסיי הHIGH END. אני אומר,עזבו אתכם הטבלעות. בואו נעשה השוואה בעצמנו,מסודר,בלי לריב,כמו שצריך. כל מי שרוצה להצטרף שיוריד את הדמו של LOST PLANET http://www.gamershell.com/download_19164.shtml תשימו הכל על HIGH בDX9 ואת הצל על MEDIUM ברזולוציה 1280X1024 כמובן לא לשכוח לשים AF X 16 וגם AAX4. ואז תעשו בדיקת ביצועים ותתנו לזה לרוץ עד שזה יגיע בחזרה להתחלה. שזה מגיע להתחלה שוב,תעשו SCREENSHOT ותביאו לכאן מה הFPS הממוצא שלהם בSNOW ובCAVE. בואו נשים לריבים סוף ובלי לחרטט!! לשים הכל על גבוה,ולהביא תמונה אחריי שזה מגיע חזרה להתחלה! זה ירשום FPS ממוצא. לא לעשות OC! הכל צריך יהיות בסטוק! תודה…

• 104 תגובות
    • 7.5k צפיות
  23. שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by asaf_azar,

8800GT 2900GT ו2950PRO???

25. Started by Y-T-M,

אני רוצה לקנות מחשב חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 8600gts אבל כשרשמתי אותו בפורום מפרטים אמרו לי שהוא כרטיס מסך לא משתלם רציתי לדעת למה? בדקתי את הביצועים שלו בtomshardware והבנתי שהוא כרטיס מסך בינוני פלוס עכשיו המחשב שאני רוצה לקנות הוא בעיקר לגלישה באינטרנט עבודות שירים סרטים ומשחקים אני אוהב לראות באיכות טובה משחק אני לא סובל שזה איכות נמוכה וחשבתי על זה שזה dx 10 כי כנראה שאני לא ישדרג בעתיד יותר וזה נראה לי כרטיס מסך טוב שיחזיק עוד כמה זמן בשוק! ואני משחק משחקים מדי פעם לא כל שבוע משחק אחר שיוצא

• 3 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים