עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by darkman,

מחפש מסך לעבודה כללית במחשב(FLAT) בתקציב של 750

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by shay-biker,

טוב האפשרויות שיש לחנות שלי הן: אפשרות ראשונה במידה וההורים יאשרו תתקציב: 6800 הרגיל של gigabyte (זה בלי המאווררים יענו קירור פסיבי) 6800 הרגיל של leadtek אפשרות שניה במידה ואין תקציב: r9800pro של ספיר/אסוס או 6800LE לא יודע של איזה חברה... איזה מהם עדיף?? האם אפשר לסמוך על הגיגהבייט ללא מאוורר ???

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by LiorZi,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הנ"ל (למשחקים כבדים ברזולוציות 1920x1080 ומעלה). אני קונה אותו מארה"ב ולפי מה שהבנתי יש אחריות בינלאומית על כל המוצרים של EVGA, תקנו אותי אם אני טועה... http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2687-KR

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  4. כרטיס מסך HD5450 ל PC וכרטיס זהה של low profile הם באותה רמה ?

5. Started by NeoSwf,

אהלן ברשותי כרטיס geforce4 440mx כעת התמיכה היא אך ורק בshader model 1.0 מעיון בוויקיפדיה עולה שרק בגרסאות דרייבר 53.... קיימת תמיכה ב1.1 It should be noted that older versions of the drivers (versions 53.xx for example) for the NV17 based GeForce4 MX and GeForce4 Go supported vertex shader model 1.1 via hardware assisted software emulation, however at some point this support was dropped completely. The newer drivers report that they support vertex shader model 1.1. On certain games which are able to take advantage of vertex shading, using the older drivers can actually result in a significant performance increase. Some games that require pixel and vertex shading will…

6. Started by eizik26,

שלום אנשים השאלה שלי היא האם כרטיס מסך תומך PCI EXPRESS יכול לעבוד על PCI רגיל או שחייבים לוח אם תואם (PCI EXPRESS)? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  7. מעונין לקנות כרטיס גרפי אם תכונות של הALL IN WANDER מבחינת ביצועי הטלויזיה מה לקחת כרטיס משולב כמו הATI 8500 או 9700 או לקנות בניפרד כרטיס גרפי ובניפרד כרטיס טלויזיה אשמח לקבל התיחסות הן מבחינת טכנית וביצועים וגם מחיר אם יש כרטיסים אחרים מומלצים .

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  8. אהלן, לפני כחודש בערך נשרף לי הכרטיס מסך, 6800GT AGP 256 MB, בגלל ההכחדה של כרטיסי AGP לחנות שקניתי ממנה לא היו הרבה אופציות להציע לי (7600GS תחילה, אבל אחרי שאמרתי להם שזה כרטיס מאד חלש הם הציעו את ה GT) אני לא ממש בקיא בעידן ה "7" של הGF, האם מישהו יוכל לייעץ לי מה לאמר לחברה? את אותו כרטיס (6800GT) הם לא יכולים לספק , 100%, וגם לא כרטיס אחר מבית ATI

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by lipa,

יצא דרייבר חדש 3,2 של ATI ! איך הכי טוב להתקין אותו ,להסיר את הקודם (הישן 3,1 ) או להתקין על הקודם ? תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  10. Started by Koss,

עברתי פה על כמה דיונים אבל לא ממש ראיתי דעה אחידה אז אני ישאל פה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לאפיק ה-AGP (יש לי מחשב חזק נורט'ווד 3 ג'יגה-הרץ ואין סיבה להחליף לPCIE). התקציב - אני ממש לא רוצה לעבור את ה-1000 שקלים אבל אם המאה, מאתיים הנוספים האלה יעשו שינוי אסטרונומי אז אני מוכן להשקיע, כמו כן לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים אם עומדים לצאת כרטיסים כדאיים. ראיתי שסדרה 76XX עומדת לצאת ל-AGP אז חשבתי אולי על כיוון ה-7600GS, מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אני חושב מה לקנות או את הכרטיס מסך הזה Hercules 3D Prophet 9700 128MB או Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO אני לא יודע מה לקנות אני לא גיימר מושבע אבל אני רוצה לקנות מחשב שייסחוב לי משחקים כבדים . איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אפילו אם יש אחר תביאו לי אחר שהיה ממש ממש טוב. אמרו לי שה Hercules 3D Prophet 9700 128MB הוא בין הטובים בעולם תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  12. שלום לכולם אני יודע שבחלק מהכרטיסים של ATI, יש אפשרות דרך מתאם מיוחד של DVI לHDMI להעביר גם סאונד השאלה שלי היא אם זה ככה גם בכרטיס הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by gun007,

תיראו אני רוצה להחליף כרטיס מסך אבל אני מתלבט בין 3 כרטיסים בין ה 8600GTS 256MB (אין 512 נכון?) לבין ה 8600GT 512MB לכרטיס X1950PRO 512MB עכשיו מה אתם מציעים ? המפרט הוא : E6300 1.8MHZ 2GB 667MHZ וספק כוח אני יחליף כבר למשהו חדש וטוב... למה אתם מציעים להחליף בשביל משחקים כבדים? האם לדעתכם יכול הכרטיס 9600GT לעבוד כמו שצריך בלי צוואר בקבוק או שלא שווה? והאם כדי ללכת יותר על HD3850 הוא יכול לעשות גם צוואר בקבוק? קיצר מה אתם מצעים לי ?

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by kruscal,

שלום לכולם!!! אני מריץ משחק - PRINCE OF PERSIA 3 - והמשחק (הגרפיקה) זז לאט..... חשוב לציין שזהו מחשב בן שבוע ימים כאשר המפרט שלו הוא להלן: מעבד כפול ליבה 1.86 זיכרון 2GB DDR2 667 לוח אם 945 GIGABYTE כרטיס מסך - ASUS 7300LE 256MB (אגב היה רשום על הקופסא מאחורה 64MB עם יכולת CACHE של עד 256MB בעבודה - אבל עדיין הוא נקרא 256MB בהגדרה... ) על פניו לא אמורות להיות בעיות עם משחקים מכיוון שזהו מחשב טוב..... יש למישהו אולי תובנות לגבי כרטיס המסך (או כל רעיון אחר)... תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by Posford,

בין המסך הזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305329&g=1 לזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=343368&g=1 ואם יש לך המלצה למסכים טובים בסביבות המחיר 1500 ש"ח אשמח לשמוע. ומי מבין השניים טוב יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  16. ואני אסביר : א. המחירים ביחס ל ASUS ו GIGABYTE הכי זולים משמעותית ולמה ? בניה וחלקים ברמה נמוכה מאוד . הנדסת אנוש וחלקים ברמה הכי ירודה! 9500GT PALIT עולה 252 + מע"מ 9500GT ASUS עולה 428 + מע"מ תסתכלו על זה בבקשה : http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=733 זה גוף קירור רציני ? נ.ב. אני במקרה עבדתי עם ה PALIT הזה פריזים מטורפים הוא על הפנים למשחקים אם אתם מכירים את המשחק COMPANY OF HEROS עם ה PALIT הוא בקושי זז . תסתכלו על הגוף קירור של האזוס : http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=760&l4=0&model=2538&modelmenu=1 באזוס במקרה זה אקטיבי אין לאזוס פסיבי 1GB בדגם הזה אבל תראו את ההבדל של הרכיבים על הכרטיס והנדסת האנוש ותבינו לבד רק לאחד שיש עינ…

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by Pikaboo,

שלום לכולם! לאחרונה השגתי את הכרטיס המדובר (מבית Hercules), עובד כמו שעון שוויצרי עם קוקיה. למרות זאת, להפתעתי הרבה הוא עובד בטמפ' 57-63C במצב רגיל ועד 10 מעלות (!) יותר במצב עומס. זה מאוד מוזר, שכן המעבד שלי (XP 2800+) עובד בטמפ' 40C במצב רגיל ו-45C בעומס (עם SLK-900A ומאוורר 90MM), וכל המארז עצמו מקורר ע"י 4 מאווררים (2 מאחור, 1 מלפנים ואחד מהצד) ועובד בטמפ' 22C~ במצב רגיל ומקסימום 28C במצב עומס. סה"כ לא נתקלתי בבעיות כלשהן אבל הטמפ' הזו פשוט נראית לי גבוהה מדי. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  18. שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם יש ברשותי מארז עם ספק כח 400 טי אר טי יש לי כרטיס מסך 7600 GS ברצוני להחליף לכרטיס מסך ati hd 3650 agp באתר היצרן רשום דרוש ספק כח 550 ואט האם הספק כח שלי יפעיל את הכרטיס המסך הנל המוכר בחנות מחשבים אומר לי תיקח תנסה מקסימום תחליף ספק לא מתאים לי לקנות ספק חדש תודה מראש

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  19. היי, שאלתי לפני כמה ימים על כרטיס מסך שאני מתכנן לקנות. בכל מקרה, ממה שראיתי Innovision זולים בטירוף בהשוואה לשאר, דיי גורם לי להרגיש כאילו אני מתכנן לקנות זבל, במידה ואני אקנה של Gigabyte או של Innovision, יש לזה השפעות מבחינת ביצוע? ואחרי שהיה לנו קטע לא נעים עם נועה מחשבים אני דיי נמנע מלקנות איתם, והם היחידים שמתעסקים עם Innovision, לכן אני חושב לקנות את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8171 מאייבורי. אז השאלות שלי הם ככה: האם ה-Tomahawk 405W Enermax שלי יסתדר עם הOC? ו-OC זה בריא לכרטיס בכלל? זה לא נשמע משהו טבעי במיוחד. והאם שווה להשקיע את הסכום בשביל שיהיה Gigabyte, האם יש לזה הבדל בביצועים?. תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  20. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4571 לפי זה, NVIDIA עומדת להוציא שני כרטיסי מסך (אולי יותר) שנועדים לשוק הבינוני והנמוך, כך שבקרוב כולנו נוכל להנות מDX10 מבלי להוציא 2500-4500 שקל מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by asyofy,

בבקשה, אני מעוניין לערוך חומרים ב HD, ברשותי שני כרטיסים לבחירה, איזה מהם עדיף? Nvidia QUADRO FX3700 512 או QUADRO FX580 - 512 זה מפרט המחשב שלי (כולל הכרטיס מסך שיש לי עכשיו), הייתי מעדיף לעבוד עם זה, אבל אם אין ברירה איזה רכיב כדאי לי לשדרג Gigabyte EP45-DS3L PENTIUME E5300 NVIDIA GeForce 7300 GT HEC-300AR-TF תודה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  22. הי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר שני מסכים דיגיטלית למחשב. אני מבין שה-ONBOARD שלי, וגם כרטיס מסך ישן שיש לי, לא תומכים בחיבור כפול דיגיטלי, אלא רק בדיגיטל+אנלוג. המחשב משמש לפיתוח, כך שאין לי שום צורך בביצועים גרפיים, ולכן אני מעוניין בכרטיס הכי זול שאוכל למצוא. אני לא מצליח למצוא מידע ברשת בנוגע לחיבור שני מוניטורים דיגיטליים בכרטיסים זולים. האם הכרטיס הזה (הכי זול ב-KSP) יתאים לי? חיבור DVI למסך אחד וחיבור HDMI עם מתאם HDMI>DVI למסך שני? http://ksp.co.il/?uin=13596 אשמח לכל הכוונה. תודה רבה! מוטי

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by KoDkOd,

זה אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by Lackluster,

אהלן יש את זה: https://www.tms.co.il/product/13015 ויש את זה: https://www.tms.co.il/product/12969 שאלה #1 - הראשון זה GHZ? שאלה #2 - הם שווים בכוחם? (אם אני עושה OC לשניהם) שאלה #3 - שווה ההפרש? שאלה #4 - 780Ti כמה יעלה +-? בקיצור - מה להביא כואב לי ראש ואני צריך מחשב חדש

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by river,

שלום , יש לי כרטיס מסך ATI 4850HD ואני לא מצליח להגדיר במשחקים יותר מ-8 AA בהגדרה של anti aliasing לעומת זאת חברים שלי עם כרטיסים חלשים יותר מצליחים להגדיר עד 16 AA :s05: הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מאתר (ATI (CATALYST , עברתי על ההגדרות של ATI , שיניתי למקסימום ב-anti aliasing אבל עדיין המקסימום תקוע על 8AA . מה יכולה להיות הבעיה ? ההגדרות אצלי במשחק ההגדרות אצל אחרים תודה

• 9 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.