כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הדרייברים בטא של אנבידיה , יש שיפורים? תיקונים? מה הדברים הבולטים שעשו שם?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
הבנתי שהכרטיס 9600GT לא מתחמם ולכן עדיף לקחת את הSILENT עם אוורור פאסיבי (שגם יותר שקט), נכון? איזה חברה מומלצת של 9600GT ? ואיך ג'יגה-בייט ? הבנתי שאם אני לוקח לוח אם של ג'יגה בייט אז כדאי גם שהכרטיס יהיה של ג'יגה-בייט... 2 הדגמים של ה-9600GT ג'יגה בייט הם: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402 המעבד שאני לוקח הוא מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box (http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400) עם לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L (http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470)
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
חברה צריך המלצה ה HD5870 הוא דגם ישן אבל הוא ממש חזק והוא עולה 500 שקל ה HD6850 הוא דגם חדש יותר אבל חלש יותר והוא עולה 400 שקל שימושים עיקריים סרטים full HD סרטים תלת מימד משחקים על מה אתם ממליצים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לכרטיסי מסך אבל אני לא מבין בהם והבנתי שהכי טוב זה להציג את המפרט ובהתאם ימליצו לי... המפרט המתוכנן של המחשב החדש הוא: מעבד Intel Core i5 2400 ספק Enermax 450W לוח אם Asus P8H67-ML X רציתי ללכת בהתחלה על POV nVidia Geforce 520GT 1024Mb אבל עפ"י סיקור שקראתי הבנתי שהוא לא מוציא ביצועים מקסימליים ולפיכך הוא לא מומלץ... אם אפשר עזרה\עצה\המלצה על כרטיס מסך שיתאים למפרט, בנוסף הכרטיס צריך לעבוד חלק עם FULL HD, HD 720 וכל היוצא בזאת. עד400 ש"ח אם יש. תודה
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בניגוד לרוב הפונים, שמבקשים כרטיסי מסך אדירים, הדרישות שלי הן פשוטות יותר: 1. יש לי מחשב ללא כרטיסים - הכל onboard,עם יציאה אחת למסך (סמסונג 22"). 2. רכשתי עכשיו טלוויזיה שממוקמת לא רחוק מהמחשב. 3. אני מעוניין להתחבר לטלוויזיה לצורך: א. הקרנת סרטים מתוך המחשב. ב. שימוש כמסך extended. 4. מבקש הצעות לכרטיסים זולים ומספיק טובים (רצוי עם מאוורר). לאיזה כבלים אזדקק ? 5. אציין שאני לא משחק במשחקי מחשב, אלא רק אינטרנט, עבודה משרדית ותיכנות, ולכן הדרישות הן מינימליות. אודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הוא 79 שקל....שני הכרטיסים הם של ג'יגהבייט....שווה כבר לקחת את הפרו ?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה יותר טוב Sapphire (ATI) X1900GT 256MB או 1950PRO ?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום קניתי באטלפייד 3 המשחק לא רץ טוב כמו שאני חושב יכול להיות שיש בעיה עם הכרטיס ואני לא יודע אותה חשבתי למכור את שני הכרטיסים שלי בכדאי לקנות כרטיס חדש ובכמה אני יכול למכור את ה gt9800 512mb ו gt9600 1gb אםאני ימכור את שניהם ואת הסוני אני יוכל להוסיף השאלה שלי עם כדאי לשדרג? בכמה אני יכול למכור אותם ואיזה כרטיס לקחת או לחכות לדור החדש? המערכת שלי היא i5 750 gigabite p55usb3 gtx465 4 ram 650 corsfire ספק תקציב מהמכירה של כל הדברים ואולי הוספת כסף תודה רבה עדי
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד דראייבר למסך MAG LCD LP517?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
i5-11400f B660M-A-D4 16GB DDR4 3200Mhz צמצמתי את הרשימה ל: ASUS TUF GTX 1650 GAMING 4GB GDDR6 DVI HDMI DP GAINWARD GTX 1650 D6 GHOST 4GB GDDR6 HDMI 2xDP PALIT GTX 1650 GamingPro 4GB GDDR6 HDMI 2xDP המחשב חדש (עוד לא התקנתי Windows) אבל הוא לא אוהב את ה-AMD Radeon R9 280X. חיברתי שתי גרסאות שונות של GTX 970 ולא הייתה שום בעיה אז כנראה שהכרטיס הוא פגום (למרות שבמחשב הקודם לא הייתה איתו שום בעיה). המשחקים הם בעיקר Battlefiled 3/4, LoL, CS:GO, Planetside 2, World in Conflict ככה שלא צריך משהו חזק. ראיתי את הGTX 1650 ב1100-1200 אבל יש 4-5 גרסאות שונות של הכרטיס. יש חברה מומלצת או משהו עדיף יותר?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. לפני כמה ימים המחשב שלי (מהישנים) התחיל לעשות לעצמו ריסטרט מדי פעם,וכשהוא עולה אז הוא לא תמיד "מחובר" עם המסך ועכבר (כביכול לא מגיבים כי לא המחשב לא מזהה חיבור) עכשיו, בזמנו(לפני חצי שנה +) קרה לי הדבר בפעם הראשונה ואז התייעצתי פה בפורום ונאמר לי כי המאוורר של הכרטיס מסך נשרף או התקלקל וכי הכרטיס עצמו מגיע לטמפ' גבוהות,מה שגורם למחשב להתחיל את עצמו מחדש לנפילת מתח וכל הבלאגן הזה.. העניין הוא כזה - חזרתי על אותה פעולה שעשיתי אז - קניתי מאוורר חדש, החלפתי כמובן, משיחה טרמית..כל הסיפור הידוע. העניין הוא - שהדבר לא סידר את הבעיה. עכשיו, כשאני מתחיל את המחשב הוא בכלל לא עולה לי, לא מזהה את המסך מחובר כביכול ואת העכבר.. לא משנה כמה פעמים אני מנסה להפעיל.. מה קורה פה? מה ז…
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה EVEREST Home Edition נכנסתי לDisplay---> Monitor ואז ראיתי שם ת'פרטים על המסך .. ורשום שם Supported Video Modes 1024*786 105Hz כמובן שיש שם עוד מצבים של תצוגה .. השאלה היא בקשר לרזולוציה הזאת כי בה אני משתמש... וכשנכנסתי לשנות את ה Hz היה אפשר עד 85 ולא יותר מזה.. יש אפשרות כמובן לעשות שהוא יראה לי גם מצבים שהוא לא תומך בהם אבל היה רשום שהמסך שלי תומך עד 85.. השאלה שלי היא אם מישהו באמת יודע מה הוא ה Hz המתאים ברזולוציה הזאת למסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי בהשווה פה בין X8 ל-X16 וראיתי שיש הבדל גדול... עכשיו, אני יודע שב-P45 יש סלוט אחד עם X16 וסלוט אחד עם X8 (שניהם ב-PCI-E 2.0). השאלה היא האם זה יפגע בביצועים אם אני יעשה CF לשני 4850? תודה רבה לעונים!!
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 1950P והביצועים שלו נהדרים, מריץ כל דבר שניסיתי על HIGH. אתמול נתקלתי בעזרת התוכנהSpaceMonger בתיקייה של nVidia במחשב,אז מחקתי אותה. הבעה היא שמאז שום משחק לא עובד לי, יש משחקים ששולחים הודעת שגיעה ויש משחקים שעושים מסך שחור(אבל אני שומע את הסאונד). עזרתכם בבקשה(עדכנתי את הדרייברים ל-7.9. לא היה לי כוח לחכות עד שהקובץ של ה-50MB יורד אז אין לי CATALYST CC)
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כלומר אני מחפש כרטיס מסך מעדיף רדאון עם TVIN ו-TVOUT שאני יוכל לצרוב דברים שאני מעביר מהוידיאו ומהטלויזיה. משהו לא ממש יקר ואני קונה מסין לא בארץ כמה צריך לעלות אחד כזה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, האם מומלץ לפתוח את המכסה של הגוף קירור ולנקות את הכרטיס מבפנים? אני מאמין שנאסף שם אבק. האם זה בהחלט משפיע ייחסית טוב לטובת ירידת טמפ'?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מבחינת מחיר הם זהים אז איזה כרטיס עדיף מבין השניים ?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מעונין לקנות כרטיס גרפי אם תכונות של הALL IN WANDER מבחינת ביצועי הטלויזיה מה לקחת כרטיס משולב כמו הATI 8500 או 9700 או לקנות בניפרד כרטיס גרפי ובניפרד כרטיס טלויזיה אשמח לקבל התיחסות הן מבחינת טכנית וביצועים וגם מחיר אם יש כרטיסים אחרים מומלצים .
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תראו הלכתי לאיזה חנות והציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה 570 N560GTX-Ti-M2D1GD5 ואני לא יודע אם הוא טוב הייתי רוצה לדעת אם הוא שווה קניה דרך אגב המחיר הוא 1300 שקל ו זה נכון שכרטיסי מסך אם Overclock חיים פחות מכאלה בלי תודה למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מבחינה פיזית ומבחינת ההספק? (מגיע ספק מקורי עם המארז של 380W). אין בעיה לחרוג מעט אם זה משתלם. תודה ((:
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המפרט: intel e6400 זיכרון מושקין 4GB לוח P5B Deluxe ספק ENERMAX 400W הכרטיס מסך Sapphire RADEON 1950PRO לפי מה שקראתי ממזמן יש בעיה בסדרה הזאת של Sapphire... שהם מתחממים ומתחילים ארטיפקטים ואז מפסיקים לעבוד מתישהו.. קרה לאחד כזה אצלי אחרי שנה, הוחלף במסגרת אחריות.. וזה שרד איזה שנה וחצי... הוא דווקא עבד יפה עד שהתחיל להדפק... משחקים על MED-LOW בסבבה.. בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס חדש. לשחק קצת במשחקים החדשים עם קצת יותר הנאה.. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס חדש שיתאים למפרט הנ"ל.. וסתם בשביל הכיף, איזה כרטיס(ללא קשר למחירו) הוא הכי חזק שהמפרט הזה יכול לנצל מבלי צווארי בקבוק למיניהם? תודה רבה! =]
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אנשים! החלטתתי לרכוש את הכרטיס מסך Gigabyte 8600gt ואני מתלבט בין שני דגמים ההבדל במחיר שלהם ממש זניח,אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר עדיף .. אז כך הדגמים הם : NX86T256D NX86T256H כפי שאני הבנתי שההבדל הוא שהדגם H תומך ב HDTC ואילו הדגם D לא תומך .. האם קימים עוד הבדלים ? האם בגלל שהכרטיס NX86T256H תומך ב HD הוא חלש יותר במשחקים וכו.. המון תודה לכל העוזרים יניב.
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה השגתי את הכרטיס המדובר (מבית Hercules), עובד כמו שעון שוויצרי עם קוקיה. למרות זאת, להפתעתי הרבה הוא עובד בטמפ' 57-63C במצב רגיל ועד 10 מעלות (!) יותר במצב עומס. זה מאוד מוזר, שכן המעבד שלי (XP 2800+) עובד בטמפ' 40C במצב רגיל ו-45C בעומס (עם SLK-900A ומאוורר 90MM), וכל המארז עצמו מקורר ע"י 4 מאווררים (2 מאחור, 1 מלפנים ואחד מהצד) ועובד בטמפ' 22C~ במצב רגיל ומקסימום 28C במצב עומס. סה"כ לא נתקלתי בבעיות כלשהן אבל הטמפ' הזו פשוט נראית לי גבוהה מדי. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-