כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שאמרתי בכותרת...! ויש לי עוד שאלה. חבר שלי רוצה לקנות את המסך הזה dx-997 של פריוויו. מה אתם אומרים עליו?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, ברשותי GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE שעומד על OC לא רע (מעבר לזה שבא איתו מהמפעל), ותהיתי לגבי השליטה במאווררים שלו - המאווררים של הכרטיס מוגדרים אצלי על AUTO, ואני משוכנע שהAUTO בכרטיס הזה (או אולי בדרייברים הנוכחיים של NVIDIA?) זה 40% רוב הזמן עד שהכרטיס מגיע ל60 או 70 מע'. במשחקים כבדים כמו קרייסיס אני אכן שומע את המאווררים של הכרטיס מגבירים קצב אבל לא טרחתי לבדוק באיזה פאטרן בדיוק זה נעשה, עם זאת אני לא חושב שאי פעם ראיתי את הכרטיס עובר את ה70C במאמץ. אני מבסוט מהרעש המזערי שהכרטיס מפיק בהגדרות הנ"ל, והשאלה שלי היא האם יש טעם להגדיר את המאוורר עם פרופיל ידני כדי אולי לשמור על טמפ' נמוכות עוד יותר במשחקים (במחיר יותר רעש)? או שעצם העובדה שהכרטיס שלי לא עובר את …
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חברה רציתי לשאול איך הכרטיס מסך ATI HD4850 האם הוא מספיק חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס ומה טווח המחירים שלו?
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מתאר לעצמי שיש עדיין שוק לכרטיסים כאלה למי בונה מחשבי יד2?
-
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
- 2 followers
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך למולטימדיה ומשחקים קלים תקציב 500-700 עדיפות לכרטיס עם כמה שיותר תמיכה ביציאות.... תודה
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
קניתי רמקולים עם סאב ונאמר בהוראות להרחיק את הסאב מהמסך. רציתי לדעת עם זה פוגע גם במסכי LCD?
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה , אני קונה טלויזיה FULLHD לחדר עם חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי אין יציאת HDMI אז רציתי הצעות לכרטיסי מסך עם חיבור HDMI שיתאימו למפרט שלי המפרט של המחשב שלי הוא intel core 2 duo e7400 מעבד gigabyte ga-ep31-ds3l לוח 500gb 16mb הרד דיסק sparkle feforce 9600gt 512mb כרטיס מסך thermaltake 450w tr2 rx ספק a-data 4gb ddr2 800 זכרון
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מתי ה280- החדש של נבידיה יוצא? והאם יש סיכוי שהוא יעלה בסביבות ה-1500? בגלל שהרגיל עולה בערך 2200 וה"+" הי שיטת יצור זולה יותר
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות: הרצתי את 3DMARK והתוצאה הייתה די עלובה רק 235 בערך. אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך . זה מחשב נייד עם כרטיס מולחם (RADEON 900 IGP) אני רוצה לשחק משחקים לא הכי כבדים אבל להנות מהם. הורדתי ATI TOOLS הוא שואל אותי איזה ציפ יש לי כדי שאני יעשה אוברקלוק ואני לא יודע. אם יש תוכנה טובה שיכולה לעזור למתחילים באוברקלור אני אשמח. שטלה נוספת: האם יש כרטיסי מסך לחריצי PCI?
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי כבר ממש עגלה ובעוד כחצי שנה אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל לבינתיים אני לא יכול להפעיל שום משחק כימעט במחשב בגלל הכרטיס המפען שלי... geforce 440mx ויש לי תקציב דיי חנוק של 400 שקל לשדרוגים אז כנראה שאני יקנה את הכרטיס הזה TDH 6800 יד שניה ממישו באתר אבל גם שאר החומרה שלי בעייתית אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להפעיל משחקים כמו C&C3 F.E.A.R Combat CSS על FPS גבוהה שיעבוד לי חלק אז ככה שאר החומרה שלי היא מעבד 2.4GH 512 RAM ספק לא יודע בינתיים אבל נראה לי שג'נרי אז אתם אומרים כדאי לי לקנות את הכרטיס או ששאר החומרה תגביל אותו?
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם קצב הריענון משפיע על הכרטיס מסך (FPS), אם כן אז כמה ? יש לי הרגשה שכשאני נכנס למשחק מחשב הRR יורד, איך אני בודק את זה ומונע את זה? RADEON9000 PRO Is my card.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 650 שקל , מה הכי טוב במחיר כזה?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן שלום זה הפורום שהיה נראה לי הכי קשור, מקווה שהוא הכנון. אני משתמש בלפטופ של טושיבה עם windows 7, ומנסה לחבר אותו לטלווזיה ישנה (כניסת RCA כזו, לבננה צהוב), בעזרת כזה מכשיר: http://www.ebay.com/itm/PC-Laptop-VGA-to-AV-RCA-TV-Monitor-S-video-Signal-Adapter-Converter-Switch-Box-/200798805625?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ec08a9e79 יש לציין שזה כן עבד בלפטופ אחר, אבל בכמה ובכמה לפטופים האחרונים שניסיתי, קיימת בעיה שכאשר אני מחבר את הכבל VGA ליציאה של המחשב, המחשב מזהה אותו והתמונה מופיעה בטלוויזיה לשתי שניות, ואז כאילו המחשב מפסיק לזהות אותו, והתמונה נעלמת מהטלוויזיה, תוך כדי שינויי רזולוציה במחשב, וכל זה חוזר חלילה, עד שאני מנתק את המסך. בדקתי שהכל מחובר כמו…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי חזק והכי כדאי לי לקנות ב 1500 ש''ח מקסימום? הייתי רוצה לפחות 256 MB זיכרון וגם 256 BIT בבקשה עיזרו לי... העדפה לכרטיס Geforce
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הוא 256 רם 256 ביט ddr3 הוא עולה לי 1300 שקל משו כזה הוא במבצע האם הוא חזק מספיק להיום ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס הכי טוב לצפיה ב-HD (כל הפורמטים של HD) והוא לא מיועד למשחקים מה הכרטיס שהכי מתאים ומה המחיר?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הכתבה שעלתה על כרטיס חדש שיכול לתמוך ב6 מסכים. השאלה שלי היא מה התמיכה המקסימלית שיכול לתמוך היום כרטיס מדגם 5750 לפי מה שאני יודע זה מקסימום 3 מסכים אני לא בטוח ברזולוציה. האם לאור העובדה שיש לו 4 יציאות יכול להיות עדכון תוכנה שיאפשר לו לתמוך ב4 מסכים? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ועוד לא החלטתי בדיוק איזה כרטיס מסך לקחת.... יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך אני חשבתי על S/U/M/A/ Platinium Geforce 4 TI4200 VIVO DVI 128MB DDR Video Card מה אתם חושבים? כדאי לי אותו או משהו אחר? תודה מראש, יובל
-
אני מחפש דרייבר טוב, וכמה שיותר מעודכן לכרטיס, עבור windows XP. בבקשה אני חייב כמה שיותר מהר. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכם, עד לפני 10 דקות השתמשתי במסך שלי: Flatron 795FT Plus שקניתי לפני כ-3 שנים , בגלל בעיה קטנה (קווים אופקיים מעוגלים שלא כ"כ רואים) , שלחתי אותו לתיקון ובינתיים לקחתי את המסך של אחותי - Flatron 775. עכשיו, אצלי במסך, תמיד הייתי צריך להגביר את ה-Gamma במשחקים דרך הדרייבר של הכרטיס מסך כדי שיראו טוב, כי תמיד ראו חשוך אפילו שהמסך היה על 100% ב-2 ההגדרות של הבהירות ואפילו שהוא היה על 0.7V ב-Video Level. חשבתי שככה זה. אבל עכשיו, כשחיברתי את המסך של אחותי (775) , רואים ממש טוב, בהיר, משחקים עובדים ממש יפה ורואים דברים שלא ראיתי קודם גם עם הגברת ה-Gamma , ובמסך אני רואה שזה רק על 50% (השמש) כך שעוד אפשר לעשות את זה בהיר יותר! רציתי לדעת אם זו בעיה במסך ועליי לדווח גם עלי…
-
מה כדאי לי לקנות יש לי לוח של AGP וזה חייב להיות הוא זה הוא זה אני לא יכול להסביר למה קיצור מה עדיף???????
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב, אין מסכי "19 נורמליים אז אולי כדאי ללכת על "22. בקטגוריה זו נראה שזה המסך הכי טוב לפי המיפרט שלו וגם הכי זול (ב- KSP 3850 ש"ח) ובנוסף לכל הוא זמין! הנה המיפרט שלו: http://www.ksp.co.il/monitor.php?nomer=AH הבעיה שלי ש "22 עדיין מאד יקרים והמסך המקביל שלו ב "19 ה- 454 עשה מלא בעיות עד שהחליטו לא לייבא אותו יותר. האם גם למסך הזה יש רקורד כזה ? כי רק דרך KSP הוא זמין! כלומר RCM כבר לא מייבאים CRT של IIYAMA. דבר נוסף, במחיר כזה אולי עדיף LCD, השאלה היא אם יש כאלה שטובים גם למשחקים?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מפתחת השבבים כבר הבטיחה לנו פרטים חדשים אודות דור ה-Radeon RX 6000 המבטיח בסוף החודש הבא - אבל נראה שגם היא מתקשה לחכות בסבלנות ובדממה עד אז לכתבה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס שהיה לי (5850), הפסיק לתפקד. צריך למצוא לו מחליף ראוי. שימוש עיקרי פיפא ומדי פעם משחק חדש כלשהו (לא FPS) - לדוגמא טומב ריידר או starcraft. תקציב סביב 700 ש"ח. כמו כן, המחשב בנוסף למסך שלו (2450 SAMSUNG) רזולוציה 1920*1080, מחובר לטלויזיה 42' לצורך סרטים ומשחקים. מפרט P55M-UD2 GIGABYTE Intel® Core i5 750 @ 2.67GHz (4 CPUs 4096MB RAM seasonic 500w ואם כבר - כדאי לא לפתוח אשכול נוסף, כדאי לקנות עוד זיכרון? ואם כן - להחליף את הקיימים (2X2) ל (2X4). או לקנות עוד 2X2 ? תודה מראש לעזורים.
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-