כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך GF 630 שהוא כבר מיושן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח לשימושים הבאים: אינטרנט וידאו בFHD מוסיקה מסמכים משחקים כגון: פיפא , פרו אבולושן , ניד פור ספיד , GTA . עם עדיפות לNvidia .
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שלי ב ATI 4850? במה הוא יותר טוב והאם הביצועים טובים בהרבה? האם יש איזו חברה מסויימת מומלצת? או שגם GIGABYTE מספיק? האם עדיף 1GB מאשר 512MB למסך שיש לי? (17")? תודה, טל.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אז ככה מפרט הוא כזה: I5 750 4GB HEC 550BULK 24'' 1920*1080 מטרת כרטיס סרטים ו לפעמים משחקים די כבדים (CRISYS GTA4) רצוי עם יציאת HDMI כי יש כוונה עתידית לחבר ל LCD TV תודה מראש לכל מגיב)
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
והאם שווה לקנות את אירזת הRETAIL..??? (בשני הכרטיסים...)
-
- 55 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
יש לי את ה x800 XL של SuperColor כמובן שלכרטיס יש TV OUT עם איזה חיבור מוזר בצד של הכ.מסך שממנו אמור לצאת מתאם כזה שהופך את היציאה ל SVIDEO עכשיו אחי הקטן, איבד לי את המתאם הזה, ואני לא יכול עכשיו לחבר את הטלויזיה למחשב דבר מאוד חשוב היות והמחשב עובר הסבה ל HTPC מצאתי מתאם כזה של GIGABYTE בכלל מהכרטיס של אחי, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד יש איזה פתרון חברים ???? אפשר לקנות כזה דבר או משהו ??? מעצבן מאוד
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בכל ההשוואות שראיתי ה-X1800XT קצת יותר טוב השאלה האם ה-X1800XT קצת יותר טוב בגלל שיש לו 512MB זכרון ? , לעומת 256MB ב-7900GT
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך חדש, עד כה היה לי את הכרטיס המובנה על הלוח, הכרטיס המסך החדש עבד יפה לפני כמה ימים על המחשב של אחי. בכל אופן, הרכבתי את הכרטיס מסך החדש, אך המערכת לא מצליחה לזהות לי אותו. שאלתי בת'רד כאן '> http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=261391&st=0entry1217646 ושלחו אותי לכאן, אולי אתם תדעו מה הבעיה, בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפני כשנה קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 1160 ש"ח והוא התקלקל. החליפו לי למחודש (כי הם לא מוכרים כאלה כרטיסים יותר) וגם הוא היה מקולקל. אני רוצה להחליף בחדש, ורוצה לדעת איזה כרטיסים הם בעלי חוזק זהה או קצת יות חזקים, כדי שאדע מה לבקש. הכרטיס נקנה ב KSP ולכן אני צריך כרטיס שהם מוכרים כיום. מצורף המפרט המלא של המחשב. בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי רדאון 5850 והמשחקים פועלים עם fps נמוך למשל קרייסיס ובאד קומפני פועלים לי על high על 20 fps ואני ממש מאוכזב המעבד שלי זה e6400 אם זה משנה מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, והיא מציקה לי המון זמן... תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי שהגיע הזמן לשדרג וה7850 דיי קורץ לי מבחינת המחיר והביצועים אבל אני מפחד שהמפרט לא יסחוב את הכרטיס (מפרט בצד). מה אתם אומרים מיותר או שהמפרט המיושן כן יסחוב? ואם כן איזה חברה לקחת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את הרדאון 9700 הרי מחברים לחיבור MOLEX קטן,כמו שמחברים את הפלופי. אני קניתי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט בגרסת ה-OEM,ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם אני מקבל מפצל מ-MOLEX גדול ל-molex קטן??? זה חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כבר מלא זמן! xp easy tv capture PALBG
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס HD 6950 שעבר מוד ל 6970 על ידי צריבת ביוס העלתי לו את התדרים ל 940@1375 ואני מקבל ב 3DMARK11 5800P בערך בעוד חבר שלי עם כרטיס זהה (רק לא ריפרנס ) מקבל 6116P על שעונים של 920@1340 איך זה הגיוני ?? מה גורע ביצועים מהכרטיס שלי ?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אני קונה כרטיס מסך למחשב החדש שלי AMD HD 7850. ראיתי שיש מספר חברות המספקות את הכרטיס עם הצ'יפ של AMD ורציתי סוף סוף להבין מה ההבדלים ביניהם ואם יש חברה עדיפה. במחשב הקודם שלי לא השקעתי מחשבה ואת ה Nvidia gts250 קניתי מ gigabyte. אז הנה אני שואל: מה ההבדלים בין החברות או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר ומה כדאי לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' LCD שיהיה טוב גם למשחקים ובכלל לנוחות כללית. ראיתי את המסך הבא ואני יכול להשיג אותו ב-1500 בערך...קצת יותר (1700-1800) Samsung Syncmaster LCD 913N קצת פרטים על המסך: מהירות תגובה - 8ms יחס ניגודיות - 1:800 זווית צפייה - 160/160 תמיכה ב-16 מיליון צבעים רזולוציה מקסימלית 1280*1024 גודל נקודה 0.294 מ"מ הוא נראה לי שווה רצח....מה אתם אומרים? יש אולי מסכים אחרים יותר טובים ממנו? (אם כן מה הדגם? אני אבדוק מה המחיר בשבילי למסכים אלו)
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחליף את ה560 gtx שלי ב 970gtx ורציתי לדעת האם כדאי להשתמש בכרטיס לחישובי פיזיקה, הלוח הינו p8-h67-m pro של asus? השאלה האם זה יפגע בביצועים הכללים? עדיין לא יצא לי להגדיר קונפיגורציה כזאת אז אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו , אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 שיש לו אופציה של SLI אולי לשמוש עתידי , מס' שאלות: 1. האם הלוח יכול לעבוד בתצורת SLI למרות שהכרטיס הוא של MSI ? ( במידה ויש לי שני כרטיסים תואמים כאלו ) 2. איזה משני הכרטיסים טוב יותר ובעל יכולת גם של אוברקלוק טובות יותר ? 3. אני לא יודע אם השיקול של לקחת כרטיס שתומך ב SLI באמת שווה כי אני לא יודע אם בעתיד יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס כזה או שבכלל שווה לקנות כרטיס טוב יותר. מה דעתכם ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה יקר, אבל אני מקבל את זה במתנה LCD או רגיל שטוח, אז מבחינת מחיר זה לא כל כך עקרוני. המסך LCD מגיע לרמת איכות ככמו של הרגילים?(לסרטים, מישחקים) ואם אתם יכולים להמליץ על דגם בבקשה. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, אין לי זמן עכשיו אז אני אערוך את ההודעה בעתיד, אבל הוצאתי 88K באקוומארק עם 7600GT של EVGA. MHZ580@650MHZ וכמה טוויקים עזרו לי גם, המדריך השלם בהמשך, חח LOL. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850X2 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL והאם שניהם תומכים ב DX10.1 ,FHD, PhysX,Shader Model 4.1 ויתמכו בה DX11 העתידי ? אולי שאלה מטומטמת אבל סתם בשביל לחזק תידע
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי כרטיס 5750 נוסף ושמתי לב שהוא לא הגיע עם מתאם, וגם לא הלוח אם. אם למישהו יש מיותר - אשמח לקבל.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הציעו לי בחנות גרסה של POWERCOLOR וגרסה של GIGABYTE, אותו הכרטיס באותו מחיר. המוכר המליץ על ה POWERCOLOR כי יש לו צלעות קירור שישמרו על הכרטיס יותר. מה אתם אומרים, יש הבדל בכלל?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד duel 7300+- וקיים מסך של 20 אינצ לא רחב. אני קונה מן הסתם גם כרטיס מסך, ורציתי לדעת איזה כרטיס במחירים 600-800 שיתן לי את הביצועים הכי טובים אני יכול לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-