עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כאשר אני שומע מוסיקה במחשב,בצלילים מסוימים המסך רועד בצד מסוים בצורה מוזרה כזאת. גם כשאר אני עושה בעצמי צליל חזק המסך רועד באותו צד. וגם כאשר מכונת הכביסה פועלת שנמצאת מאאחורי הקיר שמאחורי המחשב, כל המסך רועד בצורה שונה מזו כשיש צלילים. מה זה הדבר הזה? יש לי מסך AOC פשוט ביותר לא שטוח ולא כלום...

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  2. שלום ברשותי לוח אם ASUS P7H55-MLX הבנתי שהוא מיני ATX או micro המארז שלי גם קטן {הכי קטן שראיתי} יש לי I5 760 עם 430 GT אני רוצה לשרג לכרטיס כמו 5850 או יותר טוב רציתי לדעת אם הוא יכנס ומתאים ללוח אם {בהנחה שאני מחליף ספק תודה או כרטיס יותר טוב דוגמאת 470 GTX וכו

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Posford,

בין המסך הזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305329&g=1 לזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=343368&g=1 ואם יש לך המלצה למסכים טובים בסביבות המחיר 1500 ש"ח אשמח לשמוע. ומי מבין השניים טוב יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by icebreak,

http://www.firingsquad.com/hardware/ati_catalyst_5.13_video_quality/default.asp כפי הנראה ב DRIVERS החדשים, ATI הצליחו להמציא את עצמם מחדש בתחום הוידאו, וכעת עוקפים את NVIDIA והמתחרות בכל הקשור לתחום של הצגת וידאו. מה גם שאצל NVIDIA ה PUREVIDEO עולה כסף, וה 5.13 מציג יכולות משופרות בתוספת של 0 שקלים...

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by weinman,

SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI אינו במלאי והציעו לי את Club3D Radeon 9600XT 128MB ??? אשמח לשמוע חוות דעת על ההבדלים המעשיים בין הכרטיסים עצמם והבנדל אם יש? לא מיועד ל OC. או המלצה לכרטיס אחר במגבלות המחיר של עד 1100 ש"ח עם DVI ו TV OUT

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by m0tek,

כי שמתי לב שרוב החנויות מוכרות את ה NX לא מצאתי את ה NU... הצעות?

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by arkadi_s,

אהלן , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 המפרט הוא: מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU קודם כל יש לי התלבטות בין 2 הכרטיסים הללו: Sapphire HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 מן הסתם שהשני יותר טוב , השאלה היא האם הוא לא חזק מדי לשימושים שלי? זה לגיימינג כמובן ואני כן מריץ משחקים כבדים אבל לא מסוג המשחקים כמו באטלפילד 3 ... בנוסף נאמר לי שאם אני משדרג לראשון מבינהם אני לא ארגיש הב…

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  8. מתכוון לקנות בתחילת שבוע הבא מחשב לעריכת וידאו, ולשימושים כלליים, צפייה בסרטים, גלישה, פוטושופ. בעיקר תוכנות כמו WAX, Win Movie Maker, בהמשך גם Adobe Premier. וידיאו 2D. ללא משחקים בכלל. עבודה על שני מסכים בHD, בחדר עם טמפ' שמגיעה לפעמים ל40 מעלות(כשאני אינני)! מחשב 24ש 7ימים עובד. המחשב שהגעתי אליו בהתיעצויות: Core i5 750, GIGABYTE GA-P55-USB3, 4GB ram , SamsungHD103SJ 1Tb F3 ספק CORSAIR CMPSU-400CX מארז COOLER MASTER RC 590 MIDI TOWER. המליצו לי על כ. מסך - HD 5450 1024MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 326 שמוצא חן בעיני, ובמקום אחר אמרו שעדיף לי GIGABYTE GT210 512MB DDR2 : GV-N210OC-512I - RETAIL כי יש לו קירור אקטיבי. המארז מקורר היטב- יש לו 3 מאווררים 12.…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  9. מישהו פה יכול להמליץ על כרטיס בסביבת המחיר הזה...??

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by eliXir,

Well, my friend arranged my Radeon9700p card but he warned me that the card have configurations problem, he is saying that by that some people that bought the card couldn't play games, the screen turned black right away. I would like to know a few things things, do someone is fimilar with this problem? there's anyway to fix it but change the whole computer? someone have this card and DON'T have this problem? Is it a problem with the all radeon's cards? Because If I don't buy this one I go for the 9800NP THANKS EVERYONE FOR POSTING

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Rincewind,

כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by gandalf885,

כשאני נמצא על מצב 32 ביט אני רואה כל מיני כתמים כחולים שמופיעים על המסך אבל במצב 16 ביט זה עובד בסדר... דבר נוסף, כשאני מפעיל סרט אני גם רואה כמה פסים שחורים קטנים באמצע המסך יכול להיות שזה קשור לדרייבר?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by sh_idan,

שלום ! אני עומד לקבל בעוד שבוא מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לברר אם הוא טוב אם אתם יכולים להגיד לי לאיזה כרטיס למחשבים נייחים הוא דומה נאי אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. אני מעוניין להתקין אותו על לוח אם Asus p5n-mx האם זה יתאים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  15. ברשותי שתי הענתיקות האלה ורציתי לדעת באיזה מהכרטיסים עדיף להשתמש ואיזה מהם "יסחוב" קצת יותר משחקים (למרות ששניהם בריצפה, אני יודע). תודה!

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by erankeren,

היי חבר חדש בפורום יש ברשותי כרטיס מסך די טוב מסוג radeon x1300 pro כמו כן הוא מחובר למסך tv מסוג lg 32LF20 הבעיה היא ברזולוציה של המסך כשאני מכוון ל 1920X1080 המסך קטן ויש אזורים שחורים מסביב איך אני מתאים את המסך ומגדיל למסך מלא אודה מקרב לב ומאחל לכל החברים שנה טובה בכבוד קרן ערן

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by josefin16,

קודם כל שלום לכולם אני חדש באתר. שאלתי היא אני רוצה את חוות דעתכם על הכרטיס הגרפי הזה שמופיע בנושא ממש אעריך את חוות דעתכם.

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס RADEON 9700 של POWERCOLOR עם הדרייבר CATALYST האחרון 3.7 וכשאני משתמש ב TVOUT הכל עובד מצויין למשך זמן מסויים אבל אחרי שעה לפעמים שעתיים-שלוש מופיע בעיה מוזרה ישנם תקיעות בסרט ובקול ואני חייב לכבות את ה TVOUT ולהפעילו שוב כדי שהבעיה תעלם. מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by schumih,

אהלן יש לי Sharp LC-20B4M ואני כרגע בשלבים של קניית מחשב חדש. אני מעוניין באפשרות לחבר אותו ל-LCD, ולראות את השימושים השונים במחשב - על ה-LCD. (רק במקרים מסויימים, עבודה שוטפת על מסך למחשב). החיבור היחיד שפנוי בשביל חיבור המחשב הוא קומפוננט (AV1 תפוס ל-PS2, וממיר דיגיטלי תופס את כניסות AV2). איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את המחשב ל-LCD? והאם אני צריך רכיב מסויים במחשב על הלוח אם / כרטיס מסך, על מנת שאוכל לעשות זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  20. Started by Morfium,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 570 Superclocked, השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס מסך אבל מדגם אחר והאם הם יעבדו בהרמוניה (כמה שניתן מבחינת הדרייברים) ולא יהיו בעיות מיוחדות בגלל שהדגם לא זהה. לדוגמא GTX570 ו GTX660. הלוח אם שלי : Gigabyte z77x-ud3h ספק כח : Tagan 700W

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by sgeva2001,

לוח אם GA-P55AUD3 עם I7-860. לא מיועד למשחקים . רצוי מאוד שיהיה ללא FAN כי חשוב לי מאוד נושא שקט. תמיכה רחבה ככל האפשר בנושא וידאו ואודיו לסוגיו עבור HTPC. לכן בחרתי HD5450 (בהתחלה שקלתי 5670 אולם הוא חייב FAN ומיועד גם למשחקים) . המחיר לא מהווה גורם משמעותי. הרעש כן. מה דעתכם? בתודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. שלום, בזמן הקרוב אני קונה INTEL C2D E6600 & וזיכרונות 2GB 800MHZ, ולדעתי לא שווה לקנות עכשיו כרטיס מסך ביגלל שאני יקנה כרטיס מסך DX10 ואין משחקים כך שלא ניתן לדעת מה 8800 או X2900 יהיו שוים. ואני חושב שאולי הסתפק לכמה חודשים בכרטיס און בורד, INTEL GMA 950, ואני רוצה לדעת אם הוא יריץ לפחות איזה CSS על 1024*768 ובלי AA וHDR? והוא בערך בעוצמה של GF 5200 ? או שווה להשקיע באיזה כרטיס זמני ב600 שקל? תודה מראש, אנטון.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by yoni321,

אני וחבר שלי מתווכחים שעות על הנושא הוא אומר שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. הוא מראה לי לפי הלינק הזה http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=AA30240 שאם הX800XT לוקח את 6800 ULTRA אז בטח שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. עכשיו תגידו לי סופי מי יותר טוב 6800NU או X800 GT.

24. Started by YARONGT,

יש לאחי HD 4870 ואני רואה בmsi afterborner שהתדר ליבה על 200 והזכרון על 500 זה נורמלי אני מקבל ב BFBC2 16 Fps זה נורמלי לכרטיס כזה? או ב prototype על כל האיכות 25-35 נורמלי ? לומר את האמת אני קצת מאוכזב מהכרטיס?

25. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. תעזרו לי בבקשה. CTX PR711F או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor 0,25mm 1280x1024 H:3070kHz,V:50-160Hz ה-CTX עולה: 1164 ש"ח וה-IIYAMA עולה: 1139 ש"ח. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי להשקיע ולקנות את המסך: 17" IIyama Vision Master Pro 413C Flat Screen High Brightness Diamondtron Monitor המחיר שלו ב-PCHARDWARE הוא: 1643.76 ש"ח. תודה מראש על העזרה רונן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.