עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by neil4,

הדרייברים בטא של אנבידיה , יש שיפורים? תיקונים? מה הדברים הבולטים שעשו שם?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by shaharb,

אהלן, ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950 GT שמחובר למסך 22 של LG, ואני עובד איתו ברזולוציה המקסימלית של המסך 1680X1050. קניתי מקרן וחיברתי אותו לחיבור השני בכרטיס מסך בעזרת כבל VGA ומתאם VGA ל-DVI (בכרטיס יש שני חיבורי DVI). המקרן עובד מצויין ומקרין את התמונה ברזולוציה של 1024X768 לעומת זאת המחשב דורש שגם המסך יעבוד באותה הרזולוציה. המסך עכשיו מראה לי תמונה קופצנית עם כל מיני פסים ומדי פעם המסך נהיה שחור לרגע וחוזר לעבוד, גם אחריי שניתקתי את המקרן וביטלתי את האפשרות של המסך השני אני לא מצליח לשנות בחזרה את הרזולציה של המסך ל 1680X1050, אני משנה והמסך מתכבה לרגע וקופץ בחזרה לרזולוציה של 1024X768. מה אני עושה עכשיו ? הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות עבודה עם שני מסכים ברזולוציות שונות,…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by dvirl,

שלום לכולם ברשותי פנטיום 3 733Mhz וכרטיס מסך riva tnt2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס על מנת להנות ממשחקים חדשים יותר ברור לי שהמחשב חלש אך אין לי כסף לשדרג אותו כרגע הוספת כרטיס מסך מתקדם לא תנצל כנראה את כל תכונותיו השאלה האם תחת תנאים אלו שווה לרכוש כרטיס כגון radon 9100 או ללכת על Gforce 4 בתודה מראש דביר

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  5. אני רוצה לעשות OC וגם להעלות את מהירות המאוורר אך הRIVA TUNER אינו תומך בגירסא של הדריבר שלי 186.18 ואני עם GTX 260. מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל עם הדרייבר הנ"ל? זאת התמונה שאני מקבל:

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by אור כהן,

יצא דריוור לכרטיסי המסך GTX260 וGTX280, ה177.26. דריוור טוב לSLI. הוא בגירסת WHQL, ולמרות שהוא מיועד ל260 ו280, הוא יפעל על כל כרטיסי נוידיה. מקור+הורדה: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=261605

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  7. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  8. לפי מה ששמתי ה ati redon hd5830 היה אמור לצאת ב 25 לינואר למישהו יש מושג למה הוא עדיין לא יצא?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by tulz,

שלום לכל הפורום! אני רוצה לדעת כמה מקבל X800GTO בתוכנה 3DMARK05 בסטוק? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by GMTK,

השאלה היא איך אני מגדיר CF במחשב? כי אין לי שמץ.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  11. רציתי לדעת עם כדי לשלם עליו 2400 שקל אני לוקח רק את זה עם ה oc 2 לחכות ? לה r 600 למרות שאני רוצה nvidia לא יודע מלתבלט כזה לפניי הקניה זה כל הכסף ..שחסכתי את יודעים אך זה. מצטער על השטיות האלה שלי מקווה שלא תתעצבנו עליי .

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by Ariel Style,

כותרת .. אני רואה פה אנשים שיוצא להם אלף.. WTF ?! http://img131.imageshack.us/img131/6192/asdqr3.jpg Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM זה המפרט..

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  13. משחקים משחק בסלולרי כשהרקע הוא המקום שנמצאים בו. חובה לראות! מציאות מדומה על מסך הסלולרי

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  14. Started by pringles,

יש דבר כזה? השימוש הוא הרצת משחקים על רזולוציות גבוהות והפעלת פילטרים וכל שאר ירקות ועם כן אז שווה בכלל לקחת? מה הביצועים שלו לעומת כרטיס עם קירור רגיל (עם יש בכלל הבדל) עם לא אז איזה אפשרות לקירור הכי שקט ? איזה ספק צריך בשבילו?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by ronran,

שלום. התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט לאחר מכן חיברתי לו כרטיס מסך חיצוני. כאשר אני מדליק את המחשב. המחשב נתקע בתחיל הבוט שלו. וכשאני מוציא את הכרטיס המחשב לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  16. אהלן חברה מה עניינים ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיריץ לי סרטי HD בצורה טובה משחקים בצורה סבבה אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק במשחקים חדשים ושבאופן כללי יהיה טוב ובנוסף לכך שיהיה לו חיבור HDMI ואני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Q6600 intel לוח אם: Gigabyte P35-ds3l זיכרון : 2G OCZ ספק כוח : corsair VX450W (הוא מעולה הוא יחזיק) דיסק קשיח : WD 500GB AAKS והכרטיס מסך שעובר לאחי ומתחלף הוא הHD4850 של ATI כמו שאמרתי לא גיימר יותר מידי משחק מידי פעם במשחקים חדשים ובעדיפות שירוץ חלק ורואה תכני HD מידי פעם בסה"כ מהHD4850 הישן הייתי מרוצה אז לפי זה אפשר להבין שהציפיות שלי לא בשמיים. ד"א אני גר בת"א אז אם אפשר המלצה לחנות אמינה…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Bashash,

ראיתי בהשווה פה בין X8 ל-X16 וראיתי שיש הבדל גדול... עכשיו, אני יודע שב-P45 יש סלוט אחד עם X16 וסלוט אחד עם X8 (שניהם ב-PCI-E 2.0). השאלה היא האם זה יפגע בביצועים אם אני יעשה CF לשני 4850? תודה רבה לעונים!!

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by MichaelK,

אני לא מדבר על עניין המחיר השאלה היא יותר בכרטיס.. שמעתי מחברים שהכרטיס הזה מלא בבאגים ושלא שווה לי אז אני רוצה חוות דעת נוספת .. האם הוא באמת כזה גרוע? אל תגידו לי לחכות לr600 כי אני לא מתכוון לעשות זאת..

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  19. עד עכשיו התשמתשתי בתוכנה הזאת על מנת לראות סרטים בטלוויזיה אבל פתאום היא עושה לי כל מיני בעיות יש תוכנה אחרת דומה לה ? אמרו לי שאמור להיות אפשרות מובנת בתוך המאפינים של הכרטיס מסך על מנת לראות בטלוויזיה אבל אני לא מוצא את זה , מישהו יודע אולי מה הבעיה ? * יש לי G force 4 Ti 4200 128 ddr תודה מראש

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by NeoSwf,

אהלן ברשותי כרטיס geforce4 440mx כעת התמיכה היא אך ורק בshader model 1.0 מעיון בוויקיפדיה עולה שרק בגרסאות דרייבר 53.... קיימת תמיכה ב1.1 It should be noted that older versions of the drivers (versions 53.xx for example) for the NV17 based GeForce4 MX and GeForce4 Go supported vertex shader model 1.1 via hardware assisted software emulation, however at some point this support was dropped completely. The newer drivers report that they support vertex shader model 1.1. On certain games which are able to take advantage of vertex shading, using the older drivers can actually result in a significant performance increase. Some games that require pixel and vertex shading will…

21. Started by stojakovic,

כרטיס מסך crossfire יכול לעבוד לבד? כלומר, בלי עוד כרטיס מסך?!?!? ונגיד ה 1900crossfire שווה ל xtx ל xt או אפילו גרוע יותר? (כשהו לבד...)

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by HiperPsY,

ויש לי תקציב של עד 700 ש"ח. ובגלל זה אני מתלבת בין שלושה מסכים : http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=289 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=317 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11983 --- הראשון הוא מסך של סמסונג...על רזולוציה סבירה אבל לא משהו...אבל גודל נקודה טוב. השני מסך של מאג...חברה בעלת שם טוב...עם מסכים שמחזיקים הרבה שנים. השלישי הוא של חברה לא מוכרת אבל רזולוציה גבוהה 1200*1600...ושפורפרת של סמסונג... אז בבקשה תעזרו לי להחליט.

• 15 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by 00Amir,

בדרך כלל משתמשים בכרטיס ATI כראשי ובכרטיס Nvidia בשביל פיזיקס, אבל עם יש לי כרטיס ATI ישן HD 2500pro - האם יש בו איזה טכנולוגיה שכדאי שאני אחבר אותו לסלוט השני?? בנוסף ל 460?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by מאיר פלג,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו עם הדיסק ועם הכל הינה הפרטים: http://img402.imageshack.us/i/55005911.jpg/ הבעיה שלי זה אך שאני נכנס לרזלוציה של המסך יש לי רק את 800X600 ו1024X768 צריך להיות לי עוד אופציות אולי חסר לי משהו ?! והוא מראה לי שהכרטיס מסך מותקן כמו שצריך יש לי ווינדוס

25. Started by avirokach,

אני משתמש ב- WIN XP בזמן האחרון קורה שאחרי שנכנסים למשתמש מסויים ממסך הכניסה הגדרות המסך חוזרים לברירת מחדל כלומר רזולוציה 800X600 ו-4 BIT איכות צבע. אין תבנית מסויימת לבעיה ואני לא מפעיל תוכניות או משחקים שמשנים את הרזולוציה. הורדתי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה. מה זה יכול להיות? איך אני יכול לדעת אם זו תקלה בכרטיס מסך?

דיונים חדשים בפורומים