כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מנסה לשחק בהיטמן 2 על הרדאון 9000 פרו , והוא לא רץ לי ! נותן ERROR בקשר ל-D3D או שעושה לי "פעולה לא חוקית" כזה..."סגור". ובג'י פורס 4 של דוד שלי פועל חלק (440MX)... מישהו יודע משהו ?! תודה! עריכה : ניסיתי עכישו שוב הפעם ב-XP...הוא פשוט נכנס למשחק ויוצא ממנו מידית בלי שום ERROR בלי שום כלום.. בבקשה תעזרו לי !!! אני נואש...
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי מספר המלצות פה, אבל לא מצאתי המלצה שעונה לדרישות שלי: יש לי לוח אם תומך PCI-x (ולא גירסת 2.0). מחפש כרטיס במחיר של עד 500 ש"ח. תומך HD ובעל יציאת HDMI. שימושים עיקריים - משחקים וסרטים. המחשב מחובר למסך מחשב ע"י DVI ובמקביל מחובר גם ל TV על ידי HDMI. האם יש המלצות ? עשיתי חיפוש בזאפ וזה מה שמצאתי: לחצו כאן
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצאו כרטיסי מסך Directx11 ? וכמה הם יעלו ? והאם יהיה הבדל משמעותי בינהם לבין (לדוגמא) HD4890X2 ?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ואני נתקל בהודעת שגיאה של VPU Recover כאשר אני משחק משחק 3D , מה זה VPU Recover?,מה תפקידו? תודה לכל העונים!!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי שאלה , האם שווה לי להחליף , IPhone 4 + GTX 650 TI POWER EDITION MSI על : ASUS NVIDIA Geforce GTX 670 DirectCU II 2GB DDR5
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לילה טוב :] יש לי 9600GT אני רוצה לקנות עוד כרטיס ולעשות SLI, הקטע פה שאני לא מעודכן בכרטיסי מסך היום (אם יש טבלה מעודכנת אני אשמח) אם בכלל שווה לי לקנות עוד חתיכה של 9600GT או שבכלל שיש כרטיס במחיר טוב/משתווה שיותר טוב משני 9600 ב SLI. תודה :]
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח הכי טוב כנ"ל מבחינת עלות/ביצועים. PCI-E כמובן. תודה!
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המטרה בסוף הינו מחשב לעריכה בתוכנות premiere vegas תודה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה דעתכם ללכת על הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 במחיר 1300 ש"ח ולקנות בזיגזאג ולקבל בנדל מעולה,כרטיס טוב,שנתיים אחריות או לקנות ב-KSP את הכרטיס של XFX ולקבל בנדל טוב,אולי שנה אחריות לא יודע אם שנתיים,מחיר זול יותר במאה ש"ח,100מה"צ יותר במהירות של הזיכרון בכרטיס... מה דעתכם מה לקנות?? אני בדילמה קשה
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD phenom dual 550. אני מתלבט בין כרטיסי מסך nvidia geforce 250 512M DDR3 לבין ati radeon HD4850 512M DDR3. הכרטיס כמובן לצורך משחקים. האם למישהו יש המלצה על אחד מהשניים? ואם כן לאיזה יצרן של הכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הוא 79 שקל....שני הכרטיסים הם של ג'יגהבייט....שווה כבר לקחת את הפרו ?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
HD5870 נגד 295GTX אם היו מציעים לכם את אחד הכרטיסים, איזה כרטיס הייתם לוקחים ? בלי להתחשב במחיר.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ואיך מבטלים את צג הטמפ' ב-ATT בצד המסך במשחקים אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן המשמש כHTPC וברצוני להוסיף לו כרטיס מסך התומך בניגון סרטי HD בחומרה. חשבתי על שתי אופציות: nvidia 9400GT ATI 5750 (כדי להנות מפורמטי האודיו החדשים) השאלה שלי היא אם לוח האם שברשותי, asus m2npv-vm, תומך בכרטיסים אלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מכורים לסטאר טרק ורוצים שכולם ידעו על כך? 2,200 דולר יספקו לכם מערכת מחשב מתקדמת שתבטיח זאת...בסין לכתבה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תיכננתי ליקנות מסך LCD בקרוב ניתקלתי בדגם הזה^ מה אתם אומרים עליו?? http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=131&ShowType=program&FileURL=product.asp&dataid=13233&GenMenu=&RootId=undefined
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום בהמלצות שקיבלתי על מפרט מחשב הציעו לי פעמיים כרטיס מסך עם 2 גיגה זיכרון: כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! כמות: 1 - מחיר: ₪1150 או: HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1156 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3050 ופעם אחת המליצו לי על שני כרטיסי מסך כל אחד עם 1 גיגה Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5, יחידות 2 הייתי שמח להבין את היתרונות והחסרונות בין האפשרויות האם עדיף כרטיס מסך אחד או שניים? במה הביצועים יותר טובים? תודה רבה דורון
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מקריאה באינטרנט נראה לי שזה המסך 17 אינטש הכי טוב שניתן לקנות בארץ במחיר "סביר". מישהו יודע איפה ניתן להתרשם מהמסך עצמו? *לפני שקופצים עלי, המסך הוא לעבודה גראפית בלבד, אז לא אכפת לי ה25MS שלו...
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
השימושים: גימיינג, fps, עריכה, צפייה בסרטים והקלטה כרטיס המסך: Gigabyte 980 ti gaming 1 הערות: ההתלבטות היא בין 2 מהמסכים הנ"ל היות ויש לי מחיר טוב על שניהם. אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת על המסך האיכותי יותר של dell בלי שיהיו לי בעיות במשחקים, וגם איך המסך השני. רוצה לקנות את המסך בהקדם, צריך רק לבחור מוצר א' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898686 מוצרה ב' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=902007 בתודה מראש, TopMethod
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם :] קניתי לראשונה לפני כמה חודשים את הכרטיס asus 8800gt- top 512mb עד שהתקלקל P: ולכן פניתי לאחריות. בתמורה הם הביאו לי את הכרטיס leadtek 8800gtx 768mb והוא נראה לי כרטיס הרבה יותר איכותי מהאסוס, לכן לא התעקשתי שיביאו לי את האסוס. כעת גם הוא נפגם לי ופניתי שוב לאחריות. כעת הם רוצים להביא לי את הכרטיס leadtek 8800gts 640mb. מה עליי לעשות? האם לקחת את הgts או לדרוש את האסוס הראשון? איזה מהם עדיף? תודה רבה D:
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לאור העובדה שלא התעצלתי וקראתי את החוקים, הנה הפרטים. הכרטיס כמובן לשימוש של משחקים, להריץ מייפל על HD לול, סתם רכשתי אותו בחנות נעה במחיר של 780 ש"ח ומפרט המחשב - CPU- AMD Athlon 2 X3 2.8Ghz Motherboard- GIGABYTE MA74GM-USH Memory- 4GB (2x2) PATRIOT 800Mhz CL5 Video Card- FORCE3D ATI Radeon 5770 1GB Hard Disk- Seagate 320GB 7200rpm PSU- Seasonic 500W רכשתי כרטיס מסך 5770 HD בזול יחסית, 780₪ לעומת היצריניות האחרות שמוכרות ב-₪900. עכשיו, המחיר מאוד זול וזה דיי גורם לי לערער בבחירה. עוד לא ניסיתי אותו ואני רוצה חוות דעת לפני שאשתמש בו, האם הכרטיס מסך FORCE3D RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe טוב או שבאמת יש בו פגמים? רכשתי את הכרטיס מהחנות נעה, עליי…
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
עד עכשיו התשמתשתי בתוכנה הזאת על מנת לראות סרטים בטלוויזיה אבל פתאום היא עושה לי כל מיני בעיות יש תוכנה אחרת דומה לה ? אמרו לי שאמור להיות אפשרות מובנת בתוך המאפינים של הכרטיס מסך על מנת לראות בטלוויזיה אבל אני לא מוצא את זה , מישהו יודע אולי מה הבעיה ? * יש לי G force 4 Ti 4200 128 ddr תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2lהארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-