עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hwmenot,

מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Skatman,

שלום לכולם. נהרס לי הכרטיס מסך לאחרונה, ואני צריך חדש. המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w אז אני צריך שיהיה לו חיבור PCI - E ומומלץ משהו אמין וטוב. שייתמוך גם במשחקים, וגם בעריכה.(לא גרפית, עריכת וידאו). תקציב : סביבות ה700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by KL-xXx,

היי לכולם! ברשותי כרטיס מסך חדש שקיבלתי אותו וברצוני לברר כמה הוא עולה פה בארץ? הייתי רוצה למקור אותו. הכרטיס: 3Dlabs® Wildcat® VP990 Pro הוא AGP הלינק: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=272&page=1

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by Anitz,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים אז מה הכרטיס מסך הטוב ביותר בארץ ובעולם שאפשר לקנות אותו כיום?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  5. שלום לכם לפני כמה ימים אמרתם שהכרטיס הזה: MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL הכי משתלם כרגע כי הוא בעצם 9800XT מוחלש שאפשר לעשות לו אוברקלוק זעיר והוא יוצא 9800XT לכל דבר. אני חושב שאני קונה מחשב מארצות הברית אז גם ככה שאחריות אין לי כל כך =\ אז אני רוצה לדעת אם יש באמת סכנה ממשית שיקרה משהו לכרטיס באוברקלוק? בבקשה עזרה והצעה האא ואחרי שאני יעשה את האובר קלוק לכרטיס הוא יריץ לי דום 3 פאר קרי ואף לייף 2 חלק? עם athalon 64 3200+ 512 x 2 mb (ocz)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by OOP?,

ראיתי בפרום שתמיד אומרים שהמסך הזה הכי טוב פעם אומרים שהמסך של LG הכי טוב ,פעם אומרים של MAG , פעם אומרים של view sonic , פעם של סמסונג. כול מיני דגמים של החברות האלו! בהתחלה רציתי לקנות viewsonic P70F/P75F , אמרו לי שאין להם את הדגם הזה :-\ ואז בדקתי עוד פעם בחנות על 757NF ואז עוד פעם הם אמרו שאין את המסך הזה! :'( ואז ראיתי כאן בפרום שאין את המסכים האלו בארץ אתם יודעם עם בקרוב המסכים האלו צריכים להיות בארץ? אז השאלה! איזה מסך 17 הכי טוב בטוח! 1200-1600 ש"ח שייש את המסך הזה בארץ! אני רוצה את המסך הכי טוב שיש בארץ! אחרי זה תגידו מה האבדל בין המסך הזה ל view sonic P75F PLUS CRT 17 1200-1600 שקל לא רוצה LG - ואני גם לא רוצה מסך 19 בבקשה תעזרו 8) ויש לי כצת שגיאת כתיב 8)

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by eli33,

קיבלתי עם הכרטיס מסך איזה משהו תוכלו לראות אותו בתמונה השאלה מה זה בכלל ומה עושים איתו הוא לא היה מחובר לכרטיס הביאו לי אותו בתוך שקית כזאת הכרטיס המדובר הוא ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? GIGABYTE תודה מראש [attachment deleted by admin]

8. אני מעדיף עד 1600ש"ח לכרטיס.. אשמח גם לביקורת על המחירים.. 8800GTS PCIEX BFG Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail OC2 $424.0 ----- 8800GTS PCIEX BFG Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail OC $408.0 ---------- GV-NX88S320H-B-RH PCIEX Gigabyte Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $377.0 -------- PX8800 GTS PCIEX Leadtek Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $369.0 ------- 8800GTS PCIEX Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Calibre Overclocked $399.0 ------ 8800GTS PCIEX Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $355.0 ------

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  9. אז ככה ראיתי שלכמה אנשים יש פה שני מסכים ומחשב אחד הייתי רוצה יותר הסבר איך זה עובד צריכים כרטיס מסך מיוחד?! מערכת הפעלה מיוחדת?! שני עכברים ושני מקלדות?! ועוד שאלות שלא עולות לי בראש עכשיו

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yoel14,

שלום, יש לי תלושי מתנה למימוש בחנות מסוימת (בערך 450 ש"ח- משמעותי ביותר)(והייתי מעוניין לפנק ת'צמי במסך חדש עוד החודש) ורציתי לשאול מהמבחר הזה של המסכים(שיש בחנות)- מה הכי טוב מבחינת נתונים טכניים? נראה לי שהסמסונג 730B , אבל רציתי לקבל חוות דעת של מביני עניין + אם יש לכם נסיון מוצלח/לא מוצלח- אשמח לשמוע!! ''BENQ LCD FP71G+17 MAG LCD E786 17 MAG LCD LP-717-12 17 SAMSUNG 730B LCD 17 LG L1750SQ LCD 17 TEAC - LCD (ללא מס דגם משום מה, לא נורא) נ.ב. אילו נתונים מספיק טובים מבחינת: בהירות (מה המינימום שיספיק לי) קונטרסט האם צריך לבדוק עניין של איזו תדירות רענון נתמכת? ומה עוד חשוב לי שאני עוד לא יודע? נ.ב - *כרגיל- המחשב מיועד לאיטרנט,אופיס סרטים ומשחקים *PIVOT- לא חשוב לי …

11. Started by israelnba,

יש לי לוח שתומך ככל הנראה בAGPx4/x2 וכרגע מחובר לי GEFORCE 2 ואני מעוניין להחליף כרטיס מסך. אני מתעניין בGEFORCE 6200 ואני יודע שיש לו חיבור של AGPx8 השאלה שלי האם אני יכול לחבר אותו לחיבור המיושן שלי? אני מעוניין בתשובות ענייניות-זאת אומרת לא תשובות כמו:"שווה לך להחליף את הלוח אם...." ועוד תגובות מהסוג הזה תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Holy,

אני רוצה לעבוד עם כרטיס מסך ATI Radeon 1950 Pro במצב Clone כך שאוכל לראות על הטלויזיה סרטים. הבעיה היא שהמסך עובד ברזולוציה של 1280X1024 והדריבר לא מאפשר לקבוע לטלויזיה רזולוציה של מעל 1024X768 מה שמונע להגדיר פעם אחת Clone ולשכוח מזה. בזמנו כשהיה לי כרטיס של NVidia יכלתי לקבוע לטלויזיה רזולוציה של 1280X1024 כך שהתצוגה היתה גדולה מהטלויזיה וכאשר העכבר היה צמוד לאחת הפינות התצוגה זזה. כאשר הצגתי סרט על מסך מלא הוא תפס את כל שטח הטלויזיה. כך הייתי תמיד על Clone ברזולוציה של המסך ויכלתי לראות סרטים בטלויזיה מתי שרציתי. איך אני עושה את זה ב-1950!?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by CXC,

למה אני לא יכול להציב ערך גבוה יותר של מתח ב-MSI AFTERBURNER? SAPPHIRE 7950 3GB DUAL-X BOOST בלי מתח זה תוקע אותי.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by T-Flash,

עידן ה DX10 התחיל, ומצפים לנו בשנה הקרובה המון שינויים רציניים בגראפיקה במשחקים. אך כמובן שללא חומרה מתאימה, המסוגלת לעבד את גראפיקת הדור הבא, ה-DX10 לבדו לא שווה שום ערך. נכון להיום, אין שום משחק או אפליקציה התומכת ב DX10, אך שתי חברות פיתוח מעבדים גראפיים מובילות (ATi ו NVIDIA) ממהרות להראות למה מסוגלים מוצריהם החדשים, התומכים כמובן ב DX10 החדש. (ה G80 של NVIDIA שעליו מבוססים הכרטיסים 8800GTS וה 8800GTX, הם הראישונים בעולם שתומכים ב DX10, כבר הוכרזו לפני פחות משבועיים. התגובה של ATi אמורה להגיע בתחילת השנה הבאה.) עם פיתוח המעבדים החדשים, באים בעיות שונות כמו צריכת החשמל המרובה שמובילה לפליטת חום גדולה, גודל ליבה גדול יחסית שמוביל לעלויות גבוהות יותר מצד הייצרן (שמתגלגל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 1337Din,

בכל פעם שאני מעלה את הווינדוס אז אני רואה את הרקע של השולחן עבודה, אבל המסך כאילו ממשיך שמאלה ואני לא יכול לראות כלום. אני לא יכול להכנס לקאטאליסט כי זה מציג אותו בצד שמאל שאני לא יכול לגשת אליו וכך גם כל התיקיות והדברים שאני מנסה להכנס אליהן מה עושים?1

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. (מקווה שהכותרת מתאימה ושהנושא במקום) אני דיי מבין בפוטושופ.. אבל כשזה בא להגדלות תמונה אין לי משהו ידע =\ אם מישהו יכול ללמד אותי זה יעזור אני רוצה להגדיל תמונה בגודל 124X107 לגודל של דף A4 / שני דפי A4 אבל בלי לאבד רזולוציה התמונה היא בשחור לבן וכוללת רק קווי מתאר ככה שזה פחות בעיה (תמונה של דרקון) אני מבקש לא לגנוב לי את זה בבקשה.. כי אני רוצה שזה יהיה יחודי למארז שלי P= זו התמונה : http://mywebpage.netscape.com/link2the2hylian/CASCAZSW.jpg אם מישהו יכול לעזור לי אנא שלחו הודעה בפרטי או באיסיקיו 8558673 תודה!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך, אך יש פה כ"כ הרבה דברים שקשה לבחור בהם. מה שאני רוצה הוא כרטיס מסך NVIDIA עם זיכרון 256 מ"ב הכי חשוב שייתמך רזולוציה של מסך דק בגודל WIDE שאני מתכנן לקנות. ומחירו הוא 650 פחות או יותר. תודה רבה על עזרה!

18. Started by Roeebenj,

אני מעוניין לדעת איזה כרטיס יותר טוב : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2356 http://tms.co.il/product/9127 לצורך גיימינג. רזולוציית מסך : 1680X1050 תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by dani thompson,

היי, נשרף לי הכרטיס 660gtx, חשבתי לקנות יד שניה 750ti, האם יש משהו באיזור ה300 שקל שיתאים למחשב שלי? ואיך לבדוק אם הכרטיס מסך תקין והכל.. תודה! המפרט שלי: Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray G.Skill 16GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black 1 מארז ספק כח אקטיבי Antec 550W 80+ VP550P 1 לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2V Micro ATX

20. היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך, עם הדרישות הבאות: 1. AGPx8. 2. שני חיבורי DVI (אחד למסך, השני לטלויזיית פלזמה עם חיבור HDMI). 3. מחיר - עד 500 ש"ח. מפרט קיים: *מעבד - pentium 2.4 *אפיק - AGP *זכרון - 512MB *ספק - גנרי, 350W תודה מראש, PSben

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Master Nir,

יש לי מחשב נייד ואני רוצה לראות דרכו סרטים בטלוויזיה, אני יודע שצריך כרטיס מסך עם יציאת TV out, מכיון שאני רוצה לחסוך ולא לקנות כרטיס מסך (כבר יש לי אחד-מובנה, כמובן) יש אפשרות "לדלג" על הכרטיס מסך או להשתמש בקיים ו"לדחוף" לתוכו את יציאת הTV out ??? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by IdoRosental,

אני מעוניין להוסיף עוד מסך ל-2 המסכים הקיימים שלי במטרה לקבל עוד שטח עבודה. המחשב שלי מכיל לוח אם מסוג ASUS P5B Deluxe וכרטיס מסך BLISS 7950GT PCX gainward במידה ואני יכול להשיג עוד כרטיס מסך זהה. זה אפשרי בכלל? איך מגדירים את שניהם לעבוד? תודה מראש לכל העוזרים אני חדש כאן ולא סגור לגמרי שזהו הפורום לפתוח ת'רד בנושא. במידה ולא קלעתי למקום הנכון אז אני מצטער.

23. אני רוצה לחבר מחשב לטלויזיה על מנת לראות סרט באיכות HD וכמובן אני רוצה גם לשמוע קול.....אז יש מצב אם לכרטיס מסך יש רק תמיכת HDTV ולא יציאה מובנת של HDMI ? גמר חתימה טובה לכולנו.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by eliil1,

קראתי באתר שיצאה הגרסה החדשה של GTX260 , וכתוב שהם הורידו מחיר , ל280 דולר..שזה 980 ש"ח בערך... ואני התכוונתי לקנות במחיר הזה בערך את 4850...אז רציתי לחכות שזה יגיע לארץ , מתי הכרטיס מגיע לארץ??

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by shlomib14,

אני לפני קנייה של מחשב, אני יודע שזה נראת שאלה די טיפשית, אני רק רוצה לדעת אם הביצועים של ה HD5850 יותר טוביםפ בגלל שזה DX11 או מה? המהירות יותר גבוהה? אני יודע שאפילו ב DX 10.1 עדיין השימוש הוא לא עד הסוף ורציתי לדעת איך המהירויות של 4890 מול 5850 המעבד של הכרטיס מסך והעיבוד נתונים, מה עדיף אם מסתכלים על זה ככה?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.