כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס לכידת וידאו. הצרכים הם: רצוי דחיסה online רצוי תוכנת עריכה טובה. המטרה להעביר מקלטות אנאלוגיות לפורמט דיגיטלי שימוש ביתי רצוי סנכרון תמונה וקול טובים. תקציב: 300-500 שקל אשמח מאד לשמע המלצות מאחר ואין לי שום ידע בתחום. מערכת הפעלה Windows 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFROCE6800 GS אם זה קשור.. השאלה כבר נשאלה בנושא, תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המפרט שלי מימין, חוץ מזה שיש לי 3 ג'יגה זכרון. האפשרויות שאני מצאתי אחרי קריאה של הדביק לגבי כרטיסים מומלצים: 9800GT 1GB 9800GTX 512MB HD4850 512MB המסך שלי הוא 19 אינצ',רזולוצייה 1440*900, מיועד למשחקים לפעמים כמו NFS,GTA IV וכאלה..
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני קצת מאוכזב מהמסך :-\ כל אתר ואתר פתאום בהירים הכל בהיר מדי.. יש אפשרות לכוונן את המסך שיראו כמו בCRT ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כמעט כל הקלפים כעת על השולחן והפרטים מתבהרים: אלו הם כרטיסי המסך של הדור הבא מבית היצרניות, והם לא לגמרי מה שחשבנו, אבל הם כן מה שאנו צריכים כמו שכבר חזינו בחדשה הקודמת בנושא, כרטיסי הדור הבא של NVIDIA ו-AMD מתקרבים, ואיתם מתקרבים עוד יותר הפרטים על כרטיסי הדור הבא. מידע חדש מספר סיפור מעט שונה על מבנה הכרטיסים החדשים – בעוד AMD חושפת את מפת הדרכים שלה ומידע מודלף חושף את סדרת כרטיסי המסך הבאה של NVIDIA במלואה, ושניהם תואמים באופן מלא למידע החדש על מבנה הכרטיסים. רובנו היינו בטוחים עוד מההתחלה שאת כרטיסי הדור הבא, הן של NVIDIA והן של AMD נראה יחד עם שבבי זיכרון המצופים מסוג HBM2, אך לא כצעקתה. על פי מפת הדרכים של AMD, דור ה-Polaris שלה לא יעשה שימוש ב-HBM2 אלא ב…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ERRR ! - אני אחרי פירמוט נוראי הכל כבר שוחזר והותקן מחדש חוץ מדבר אחד מעצבן שלא מצליח להתגבר עליו ! הרזולוציה פשוט לא מוכנה לעלות מעל 640X480 ! זה מטריף כי ניסיתי הכל ! דרייבר 9.2 הכי חדש , חשבתי אולי פה הבעיה ... הסרתי והתקנתי 9.1 ...התקנתי דרייבר למסך הכי עדכני ... (ati 4850) הוא נותן את כל הרזולוציות כביכול לבחירה אבל משאיר את זה על 640 ! גם כאשר אני משנה מהDISPLAY כפי שרואים בתמונה וגם שאני מנסה מה CCC עצמו בתמונה השניה ניתן לראות שכן הוא מזהה ששיניתי כבר ל 1680 ושואל אם להשאיר ברזולוציה הזו - אבל הכל על 640 וגם נשאר על 640 מה עוד אפשר לעשות ? מה נועל לי אותו על 640 ? תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר בHDMI למסך 42אינץ על המחשב מותקן WIN7 ולאחר כל כיבוי רזולוציית המסך משתנה מה ניתן וצריך לעשות על מנת לפתור את הבעיה (כל הדריברים מעודכנים לפי WIN UPDATE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מדבר על הדור השני... כי לפי מה שאני רואה בתוצאות עכשיו לא כדאי להשקיע כסף על מחשב חדש כאשר אין משחקים בחוץ שהם DX10... עדיף לדעתי לחכות שהמשחקים יצאו ויהיה דור שני שיפעיל אותם נורמלי ואז לקנות... עכשיו השאלה היא מתי הם אמורים לצאת? בסוף השנה? (גם מבית NV וגם מבית ATI)
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים היתי משחק DOOM3 והכרטיס היה מגיע מקסימום ל68 מעלות. מאז לא ממש שיחקתי. היום התחלתי לשחק את Prince of Persia The Sands of Time ופתאום ראיתי שהוא מגיע ל82 מעלות!! חשוב לציין שפתחתי את המארז.. אם הוא היה סגור בטח היה נצלה לי המחשב. אגב, הכרטיס הוא של MSI. http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=621 אני זוכר ששמעתי פעם משהו באיזה ביקורת על זה שהצלעות קירור יכולות להתנתק מהכרטיס או משהו.. יכול להיות שזה מה שקרה? אם כן אז איך בודקים/מתקנים?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב: AMD Athalon 1200MHz ,512MB SDRAM 133MHz CAS 2.0, AGPx4 עם כרטיס מסך GeForce 2MX200 (חלש במיוחד), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. התקציב: בין 400 ל-600 ש"ח. חייב להיות עם קרור פסיבי. יש משחקים כגון: Sims 2 , Civilization 4 שלמיטב הבנתי תלוים בעיקר במהירות ה-CPU לכן אני לא יודע מה התמורה שאני יקבל אם אני ישקיע יותר כסף בכרטיס מסך. כמה לדעתכם שווה להשקיע ועל אילו כרטיסים אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: מעבד AMD 3200 754 לוח DFI LAN PARTY NF3 250 GB. זכרון פנימי שני GIGA. מה שחסר לי זה כרטיס מסך , עד עכשיו היה לי GEFORCE 6600 אבל הוא נדפק. אני מעוניין לקנות כרטיס אחר כדי להמשיך להשתמש במחשב הזה בתור MEDIA CENTER. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה. רונן.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי בכותרת...! ויש לי עוד שאלה. חבר שלי רוצה לקנות את המסך הזה dx-997 של פריוויו. מה אתם אומרים עליו?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
SAMSUNG 710TM הוא מסך 17 עם 12ms ועולה 2350 BENQ FP937 הוא מסך 19 עם 12ms ועולה 3200 אני מעדיף את ה-19 (כמובן) אבל אני מפחד קצת לקנות אותו בגלל החברה. (אין לי כסף ל-19 אינץ ב-4000 שקל) מה אתם אומרים? עריכה - עכשיו גליתי שיש FP937s+ (לא בארץ) עם 8ms. אין לזה גבול
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
פרטים נוספים הופכים את ה-GeForce GTX 1070 Ti שבדרך למרגש ומסקרן אפילו יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
עד כה בדקתי 3 דגמים: LG17" - 1780Q LG17" - 1750SQ MAG17" - 5776I כולם 8 MS - זווית צפייה 160/160 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי ממיר של יס עובד והכל לפני זה היה לי טלויזיה יותר נכון רק אתמול חח עכשיו אין ועכשיו אני רוצה לראות טלויזיה יש לי כרטיס מסך אם TV OUT וכרטיס מסך אחר יותר חלש אם VIVO יש אפשרות לחבר איזה כרטיס אחד מהשניים כדי לראות טלויזיה? או לא? :-\ :'(
-
מדובר על כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870בקצרה כרגע אני רואה עם התוכנה של AMD שהמהירות מאוורר של הכ.מ עומדת על 20 , יכול להגרם נזק אם הגביה את זה ? ניסיתי להגביה את המהירות ל50 והמשחקים התחילו לעבוד נורמאלי אבל עדיין יש פה ושם תקיעות , יכול להגרם נזק אם הגביה עוד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON 9700 של POWERCOLOR עם הדרייבר CATALYST האחרון 3.7 וכשאני משתמש ב TVOUT הכל עובד מצויין למשך זמן מסויים אבל אחרי שעה לפעמים שעתיים-שלוש מופיע בעיה מוזרה ישנם תקיעות בסרט ובקול ואני חייב לכבות את ה TVOUT ולהפעילו שוב כדי שהבעיה תעלם. מה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי רמקולים עם סאב ונאמר בהוראות להרחיק את הסאב מהמסך. רציתי לדעת עם זה פוגע גם במסכי LCD?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כרגע מחוברים שני מסכים וטלוויזיה. כשאני עובד אז השני מסכים מאוד עוזרים לי אבל לפעמים אני רוצה לראות סרט או סדרה במקביל. איך שזה עכשיו אני צריך לבחור בין המסך השני או הטלוויזיה וזה מגביל אותי. מה האופציות שלי בעניין ?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מודע לזה שה-4850 הרבה יותר טוב השאלה האם על מסך 19 זה יהיה מורגש מאוד ויצדיק הוספה של 300 ש"ח שזה בערך ההבדל במחיר בין שני הכרטיסים תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 650 שקל , מה הכי טוב במחיר כזה?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הכל חשוב באנדל חברה קירור הכל. גרסאות ריטייל בלבד אם אפשר גם מחיר וחנות (מהארץ בלבד)
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
למחשב סלוני יספיק המעבד הגרפי המובנה בו ללא קרטועים בסרטי HD המחשב יחובר לטלויזיה FULLHD 42 אינץ
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-