עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TVOUT נלווה (raedon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את יציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  2. עכשיו לכרטיס הזה יש VIVO אני צריך להוריד דריוורים מיוחדים או את הרגילים של ATI? https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 צריך תוכנה להקלטה של הטלוויזיה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ונוחה להפעלה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by eladbu,

הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כןלל עיבאית! בתודה מראש אלעד

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  4. שלום לכולם! רציתי לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה של premiere and avid תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. עד היום הליברטי החזיק בכבוד את ה-Q6600 וה-8800GT שלי. אני מעוניין לשדרג ל-9800GTX מאחר וה-8800 שלי נהיה תקול. האם אני צריך, וזאת אומרת בהכרח מוחלט ולא "אולי\עדיף\כדאי", לשדרג ספק?? תודה!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. יש לי בעייה מעצבנת בדיירברים שהagp wrtie מתעקש להשאר על off ואי אפשר לתקן את זה....כבר חרשתי באינטרנט על כל מיני פורמים והיו הרבה אנשים עם הבעייה הזאת...בכל מקרה הכל אצלי על On כל הfast write,agp read,pci write\read....רק הagp write על off השאלה שלי היא אם יש השפעה לרעה על הביצועים בגלל שהagp write על off? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by pain_killer12,

אני שוקל האם לקחת הספרקל קאליבר או את הBFG OC2. שניהם מגיעים עם אותם תדרים, הBFG זול יותר, השאלה שלי מי מהם יותר טוב לOC משלי?

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by bini541,

שלום לכולם ראיתי כרגע שיש לSTARTPC מחירים טובים על גרסאות קוסטום של ה1080 במיוחד על הINNO3D נראה לי שווה להיכנס ולבדוק

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. זה המקום לרכז את כל המידע אודות סדרת כרטיסי המסך, בשבועיים הקרובים אנחנו נדא הרבה יותר אבל זה מה שהולך ברחבי הרשת כרגע: ממה שידוע כרגע באופן לא רשמי: HD6700 יהיו בעצם חידוש של הHD5700 הקיימים היום, שום שינוי HD6800 יהיו כרטיסים קצת יותר חזקים מבוססי ליבת BARTS שיהיו בערך 33-40% חזקים מ HD6700 HD6900 יהיו ספינת הדגל של הדור מבוססי ליבת CAYMAN, חזקים בערך ב33-40% מ HD6800 HD6990 יהיה כרטיס דו ליבתי מבוסס שתי ליבות CAYMAN, שמו Antilles, צפוי להיות חזק ב66-80% חזק מHD6900

• 383 תגובות
    • 70.1k צפיות
  10. Started by saar,

שלום לכולם. כבר כמה ימים, בעת עליית המחשב, מופיע לי חלון עם הודעת שגיאה לקובץ cli.exe. האם מישהו מכיר את הקובץ? יודע למה הוא משמש? אודה אם תוכלו לסייע לי להביא לסיומה של הודעת השגיאה הזו. ד"א, כרטיס המסך הוא ATI Readon 9800 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום רב אבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי על מנת להתאים אותו למשחקים חדשים יחסית אציין שאינני גיימר ואני אשתמש בכרטיס ב99 אחוז מהזמן ספציפית למשחק אחד בלבד P.E.S. 2011 (פרו אוולושיין - כדורגל ) בנוסף שיהיה אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה - כלומר לשחק בטלוויזיה ואולי גם לראות סרטים . אני רוצה לשחק במשחק זה ברזולוציה הכי גבוהה שלו בלי שום תקיעות , אנא ראו את המפרט שלי למטה ( אני חושב שאני צריך להחליף גם זכרון , אשמח לעזרה בנושא זה גם ) intel® Core2 CPU 1,86GHz @6300 1.0GB RAM ,1,86 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300 GS והמשחק רץ בקושי על רזולוציה בינונית התקציב שלי פחות או יותר 600-700 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by TOMMYB1,

נשרף לי המסך במחשב של העבודה... שמתמשים בו רק לאופיס.. עכשיו אני צריך מסך טוב והכי זול שיש.. (אם מישהו קנה יש לו המצלה זה טוב) צריך שיהיה 17 אינצ שטוח CRT תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. אני מקבל מלוגיק את הX1900XT של ספיר ב 2550 ואם תהיה ירידה בשבוע הקרוב אז המחיר יתעדכן לפיה אם כדי לי או שכדי לקנות אותו מנועב או מKSP כי המוכר שיגע אותי על החברה שהיא חשובה ועד העכשיו הבנתי שהיא לא כל כך חשובה וגם שזה לא טוב שחנות עושה יבוא אשי ושזה פגעה באחריות תוכל לעזור לי ולהסביר לי מה קורה פה? האם הוא מנסה לעבוד עלי או שמה הוא צודק (כרגע הזמנתי ואני מחכה רק ל E6600 שיגיע סוף חודש ) בבקשה תוכלו לעזור לי אני משקיע הרבה כסף ואני לא רוצה שיעבדו עליי תודה מראש (אני מצטר אם נקבתי בשמות של חנויות אם אסור לי אני ישנה סליחה)

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  14. שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by ABCD,

רציתי להזמין בנעה מחשבים מחשב עם כרטיס מסך Sapphir ATI Radeon X800XL 256 mb והם אמרו לי שחסר אצל היבואן(שאין בארץ), הם מזמינים את הכרטיס במיוחד בשבילי ושהם יקבלו אותו בערך תוך שלושה\ארבעה ימים. שמעתי על החנות הרבה המלצות טובות שהם אמינים, אבל זה לא ניראה לי שכרטיס מסך יגיע בהזמנה מיוחדת מחו"ל תוך שלושה ימים בלבד. לי נראה שזה יכול לכחת שבועות. יכול להיות שהם רק אומרים לי את זה כדי שאני אזמין את המחשב וארך כך אני אצתרך לחכות כמה שבועות?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  16. הרעיון הוא להוסיף כרטיס אך ורק למטרות האלה ומקסימום להשתמש בו לעוד מסכים להרחבת הדסקטופ. כרטיס יעודי ! לא משחקים, לא SLI, לא קדחת וקישקושים אחרים. רזולוציה מינימלית 1920 על 1200 האם GTS 250 יספיק ואם יהיה הבדל ביצועים עם 260, 275 או 285. האם ישנו הבדל בין גירסת 512MB ל 1024MB בהתאם ליעוד ? אני לא מוצא משהו ספציפי באינטרטנט, הפניות יתקבלו בפרחים וחיוכים. דעתכם בנושא. תודה מראש לכל המשתתפים.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. Started by shay360,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך : ati 1950X איזה דרייבר אפשר להתקין בווינדוס 7 כי בהורדות באתר שלהם ראיתי שאין את הדרייבר הזה בקטגוריה של 7. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by yanir42,

אנשים יש לי את הכרטיס מסך הזה והוא דפוק רצח,תנו לי שמות של כרטיסי מסך שאני יקנה חדש

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by giri71,

They use "old" x850XT vers.7800GTX SLI and Gigabyte mobo I personaly more interested in DFI new R480 mobo and R520 Crossfire vers. 7800gtx SLI,but we need to wait cpl mpnths for that http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by mt_nro,

1. קניתי כרטיס מסך 7600GT של PNY, האם אני צריך להתקין את הדריברים ואת מה שיש בדיסק ואז לשדרג לגרסת דריברים אחרונה, או שאפשר פשוט במקום להתקין את מה שיש בדיסק, ישר להתקין את הדריברים האחרונים מהאתר של Nvidia? 2. איך נראה לכם הקירור הזה - PrimeCooler HyperGraphics (PrimeCooler PC-VGAHG1 AL Blue Led)? ביקורת עליו http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=96&page=1 תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  22. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך או להוסיף עוד אחד מיד שניה ולסיים את ההוצאה בהרבה פחות כסף אבל האמת שלא בא לי את הרעש של הכרטיס הזה , אודה להמלצות עד1000₪ לכרטיס עבור מסף 28 ברזולוציה fhd . מעבד q9550 6 gb ram ספק כוח swiftech 600w. לוח x38 משחק בעיקר fps

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by purple-hey,

שלום, אני מחפש לחדש את הכרטיס מסך , אני תלתיסט, עיקר השימוש של הכרטיס יהיה בתוכנות תלת מימד(Maya,Max,Nuke,PS,AF..). כמה שאלות: 1: האם יש מתחרים טובים יותר לכרטיס שבחרתי במסגרת תקציב בסביבות ה1k? 2: האם מהירות גישה של 128bit מספיקה לעבודה? 3: האם הדרייברים תומכים בWin8? 4: בצורה כללית, מה עדיך, כרטיס יותר חלש עם יותר זכרון או כרטיס יותר חזק(יותר מתקדם?) עם פחות זכרון? 5: איך ירוצו משחקים על הכרטיס הזה? המפרט שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : Antec VP550 Strictly Power 45A תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by noam25,

אהלן חברה אני מתכוון להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב לא גרנדיוזי (עד 1000) . מפרט המחשב שלי כרגע : Intel quad core q8400 4GB ram ddr2 האמת אני לא זוכר יותר פרטים אני לא ליד המחשב, הלוח אם הוא של אינטל עם כרטיס מסך מובנה מעפן שרק קורס לי בזמן האחרון. אני משתמש במחשב אך ורק למטרות פיתוח תוכנה לאחרונה אני מריץ Visual Studio 2010 לפרוייקטים בWPF שצריכים עיבוד גרפי מסויים (כזה שהכרטיס המובנה משום מה מתאמץ בו....) בנוסף Microsoft Expression blend היא עוד תוכנה שאני עובד איתה די הרבה וגם היא מבצעת הרבה עיבודים גרפיים . אני רוצה כרטיס מסך חזק שלא יאכזב בתוצאות ויהיה מותאם לקונפיגורציה הכללית של המחשב.. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  25. המפרט שלי: E4500 Duo 2.2 ghz 2 giga ram 500 watt samsung 22" max resolution 1150x1680 Windows 7 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.