עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יכול להיות אני מחליף את הכרטיס מסך דרך החברת ביטוח.. יש לי ATI Radeon 9800 Pro. בזמנו שקניתי אותו לפני כמה שנים הוא עלה לי איזה 1800 שקל והיא מהטובים. מה אני יכול לדרוש היום מהביטוח שיקביל..? הרי היום אני לא מאמין שיתנו לי אותו לא יודע אם מוכרים אותו עדיין..

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by Impreza,

לי יש R9600XT 256M וחבר שלי קונה מחשב יחד עם 5900XT 128M (ג'יפורס) של ג'יגאבייט הוא יותר טוב מהראדון? בכמה אחוזים?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by avihaizipel,

יש לי בעיה בכרטיס מסך הזה R9 280x משום מה בכל המשחקים הכבדים COD battaledield בקיצור כל הכבדים עובד חלק על האיכות הכי גבוה ומשום מה במשחק פשוט משחק רשת league of legends יש לי FPS נמוך ולאגים אין סופיים ואין לי פינגים גבוהים שזה ממש מוזר הורדתי איכות ובכל זאת יש בעיות למישהו יש מושג למה זה בכלל קורה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. בכרטיס מסך פשוט יותר אין לי בעיות בכלל (HD5850) ברשת כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה חיברתי תטלויזיה למחשב והכול טוב כשאני רואה סרט אבל רציתי לדעת אם אפשר שאני יראה גם תאיקונים וכול זה בצורה ברורה כי הרבה פעמים אני צריך לעשות בעמצא ואז צריך להחזיר את התצוגה למסך וכול זה אז בקיצור אפשר לעשות את התצוגה ברורה יותר ואם כן איך

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by status,

שלום לכולם! קיבלתי היום מאח שלי AIW 9800PRO 128MB.. הרכבתי התקנתי דרייברים הכל עבר סבבה ואז התחילו בעיות.. קודם כל המחשב עלה לאט מן הרגיל.. הופתעתי לגולת שרצים שני תהליכים חדשים שנקראים CLI.EXE (שניהם) שביחד תופסים 60 MB RAM (!).. הסרתי את הCATALIST CONTROL CENTER והתקנתי אתה ה CONTROL PANEL.... זה עבר... יופי.. ניסיתי להריץ UT 2004 ופתאום אני רואה שיש מעין ריצודים כאלה בטקסטורות.. משהו ממש מציק! מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לטפל בזה? חשוב לציין שזה קרה גם במשחק TMNT... כמובן קאטאליסט 4.10... מה אפשר לעשות?! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  6. שלום הכרטיס מסך שלי כנראה הלך אז חשבתי ללכת על 7600GT במקום ה6600GT שיש לי עכשיו השאלה שלי היא אם הוא לא יצור לי צוור בקבוק?(המפרט בצד) ואם יש כרטיס מסך במחיר שלו 500-600 שהוא יותר משתלם. יש לי אפשרות לקנות משלושת החברות האלה מה עדיף asus(ראיתי שאצלם הוא מופיע כEN7600GT הEN הוא מסמל משהו או סתם?) club-3D foxConn תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shyimo,

קיבלתי 9117 נקודות ב- 3dmark אבל לפי מה שהבנתי עם מחשב כמו שלי אני אמור לקבל תוצאה גובהה יותר חבר שלי עם מחשב כמו שלי וכרטיס מסך חלש יותר משלי קיבל יותר נקודות איך זה יכול להיות....??? הנה קישור לתוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4349868

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Quickly,

סתם רציתי לידע אותכם על הכרטיס אחד שיצא ל AGP אני מעוניין לדעת כמה הוא מוציא ב 3dmark05/06 http://nvidia.com/object/IO_29168.html

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by DXter,

שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואשמח להמלצות. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק... אבל ראיתי ש660gtx מאוד פופולרי. השאלה אם יש משהו אחר שיותר מתאים לי או פשוט יותר טוב לפי הדרישות (רצוי כמה שיותר חדש שיחזיק לכמה שיותר זמן). תקציב: עד 1000 שקל (אלא אם יש משהו ממש טוב שעולה 100 שקל יותר - 200 שקל גג). שימוש: משחקים בהגדרות גרפיקה גבוהות. כרגע משחק בעיקר בדיאבלו 3 (על הגדרות הכי נמוכות וזה מקרטע לפעמים). כמובן רצוי כרטיס שיחזיק משחקים חדשים נוספים של ימנו כמו murdered soul suspect וגם יחזיק לכמה שיותר משחקים עתידיים (על הגדרות גבוהות). כרטיס נוכחי: AMD ATI radeon HD 4770. חנות: סביר להניח שאקנה ב-KSP אבל לא נעול על זה (אקנה איפה שאמצא הכי זול). מעבד: i…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Headspin,

אי צריך לקנות מסך דק LCD או איך שלא תקראו להם... אני צריך מסך לכמה שנים אחד כזה שיעבוד מעולה עם משחקים ותוכנות. חשיבות למשחקים! שתיהיה לו תמונה יפה ורוויה. וזהו בעיקרון אם אפשר להכניס בתקציב 18-19 אינץ יתקבל בשמחה. ותודה לכולם מראש.... המסך כנראה יעבוד עם 9800פרו עד שיוחלף בקרוב :-* יש לו DVI זה R9800 של MSI.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by who_Cares,

אני חושב לקנות מסך חדש בזמן הקרוב אז אני מבקש המלצות. האם כדאי לקנות מסך "19 או להסתפק ב"17? התקציב הוא כ-1500 למסך "17 וכ-2300 למסך "19 איזה מסכים מומלצים ואיפה הכי כדאי לקנות (אני גר בירושלים)? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nadav1379,

אני משחק NFSU2 ויש לי בעיה שיש לי ריבועים על המסך אני הורדתי דריברים מהאתר של ATI וזה לא סידר לי הורדתי של אומגה וגם לא סידר לי ראיתי בפורום של המשחק שמישהו אמר לעשות עדכון למשחק עשיתי את זה וזה לא עזר לי אבל לחבר שלי יש כרטיס מסך של NVIDIA FX 5200 הוא הוריד דריבר וזה עובד טוב מאוד אפילו בלי עדכון למשחק אני יש לי ATI RADEON 9600XT ואני רואה מגעיל אולי יש למשהו דריבר טוב שיסדר לי את הריבועים?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. חבר שלי ביקש ממני שאני יבדוק לו איזה מבין 2 הכרטיסי מסך האלה מי יותר טוב His Excalibur X800XT Platinum 256MB VIVO ל PCI-E או ASUS Extreme AX800XT/2DT PCIe ATi Radeon X800 XT 256-bit DDR3 256MB ל PCI-E בבקשה תעזרו לי הוא צריך את המחשב למשחקים

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by eyalo,

איזה מהם הוא כרטיס יותר חזק?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Yaniv Tzach,

שלום לכולם חבר הביא לי את הכרטיס מסך שלו ואני לא יודע אם המחשב שלי מספיק טוב בשביל להעלות את הכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלו זה radeon 6870 hd המחשב שלי מצורף בתמונה שצירפתי. כבר ניסיתי לשים את הכרטיס מסך והוא נכנס בדיוק ללום אם שלי הבעיה היא שאני צריך לחבר לכרטיס מסך 2 כבלים של 6 פינים מהספק כוח ויש לי בספק כוח רק כבל אחד של 6 פינים. מה עליי לעשות ? שמעתי שיש מתאמים ואני פשוט יכול לשים על כבל אחר שיוצא מהספק מתאם ל6 פינים? מה אתם אומרים שעליי לעשות ? האם הכרטיס ירוץ לי על המחשב ? מספיק 4gb זכרון ? תודה רבה לעוזרים. יניב

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by yossi77,

אהלן! אני מסיים לבנות מפרט למחשב שמיועד לעבודה בבורסה, אל המחשב יחוברו ארבעה מסכים בגודל 24' כל אחד. אני מחפש כרטיס המסוגל לחבר אליו 4 מסכים, והבנתי שלא כל כרטיס בתצורת SLI / CF מסוגל לכך. קיבלתי המלצה על שני 5670, איך הכרטיסים האלו? אפשר לחבר אליהם 4 מסכים ללא בעייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by soprno,

יש לי את המפרט שבצד... מה יכולה להיות הבעיה? אני מפעיל את המשחק על המקסימום עם 8AA ועל רזולוציה של 1280X1024 ועם windows 7 64bit אלה קירטועים קטנים כאלה אבל לא צריכים להיות בכלל...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Pilp3l,

שלום חברים , אני מחפש לעצמי כרטיס מסך חדש.. הישן 250gts קצת מתחיל לגמגם לי ונראה לי שהגיע הזמן להיפרד. אני מחפש כרטיס שישרת אותי נאמנה במשחקי מחשב , משחק לרוב heroes of new earth , ובקרוב גם gtaV וfifa15.. הרזולוציה בה אנ משתמש היא: 1920*1200 אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח מעדיף לא לחרוג יותר מדי .. להלן קצת נתונים אודות המפרט שלי: מעבד : intel core i7 860 לוח אם: gigabyte p55-ud3l זיכרון: 4gb חשבתי ללכת על geforce gtx 760 2gb ddr5 של msi. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם או להמליץ לי על כרטיסים אחרים! תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הנה לינק (לא לחנות!!)- http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645 הוא בא עם רמקולים ומיקרופון והוא המסך הכי יפה בשוק כיום.... אבל איך הנתונים שלו?? דרך אגב אני כרגע במסך סמסונג 753DF שלי על רולוציה של 1024X728 זאת רזולוציה טובה להיות עליה לא? בחנויות הוא עולה 1300-1350.... תודה לכל העוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מתלבט מאוד. עושה הדמיות בתוכנה שמתשמשת ב GPU לרנדור ההדמיות. התוכנה נקרא, D5 RENDER/ כך שכרטיס מסך חזק עם יותר VRAM עדיף ומקצר את זמן הרנדור של ההדמיות. היום יש לי RTX 2060 6GB שבממוצע עושה רנדור לפריים של הדמיה ב 90 שניות. לפי בנצ'מרק של משתמשים של התוכנה כרטיס 4060TI עם 16GB מבצע את אותה עבודה ב כ 42 שניות. 50% זמן פחות. כרטיס חדש עולה סביבה ב 2,500-2700 ש"ח - בניכוי המעמ ( עוזק מורשה) יעלה לי כ 2300 ש"ח. ותהיה אחריות של כ 3 שנים. או למצוא יד 2 RTX 3090 עם 24GB זכרון. שעושה את אותה עבודה ב 30 שניות. ( יותר זכרון טוב למודלים בזמן אמת עם טקסטורות) - כרטיס יד 2 יעלה סביב 2500 ש"ח במקרה הטוב. אבל לא תהיה אחריות. הפרש הזמן בין ה 4060 TI ל …

21. Started by natan805,

כי אני הולך לקנות x1950p

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Loki,

אילו חברות עובדות עם Radeon9700 הרגיל, לא Pro? והאם ייתכן שתהיה חברה שהכרטיס שלה חלש במיוחד לעומת החברות האחרות?

23. Started by eliXir,

אני מתכוון לרכוש מחר Dell Inspiron 1545, ואני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. המשחק היחיד שאני משחק הוא Day of Defeat, האם ה 4500MHD יספיק בשביל להריץ את המשחק על 100FPS? ההבדל בין הכרטיסים 500 ש"ח כך שזה די משמעותי הייתי אומר... עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? מפרט המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  24. שלום לכולם! ברשותי מחשב E6300, לוח GB DS3 2GB DDR הרדדיסק SEAGATE 160GB ספק HEC300WATT וכרטיס מסך GB7600GS חברה, אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש כאילו המחשב כבר ישן, משחקים כבר ממש ממש כבדים לו, אני יודע שהכרטיס לא מפלצת, אבל ציפיתי שהוא יחזיק קצת יותר! אז בבקשה, תעזרו לי, אני לא בטוח שמה שיציל את המחשב זה כרטיס מסך, אבל זה נראה לי הבחירה הטובה ביותר, התקציב הוא עד 1000 שקל. האם המעבד מהווה צוואר בקבוק? הצ'יפסט של הלוח הוא 965, כבר לא זוכר מה ההבדלים בינו לבין החדשים. תודה רבה מראש, גיא.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ומתלבט האם כדאי להשקיע בלוח+ספק כך שאוכל לתמוך בCF עתידי ל4870. אם אני מחליט שלא לתמוך בCF אוכל לקנות לוח GA-EP43-S3L ב454 ש"ח, ספק Corsair 550VX ב481 ש"ח. לעומת זאת, כדי לתמוך בCF אאלץ לקנות את הASUS P5Q Pro ב720 ש"ח, ספק חזק יותר כCorsair 650TX ב590 ש"ח. הבדל של 375 ש"ח! בנוסף צריך לקחת בחשבון שאם אחליט לבצע CF בעוד שנתיים, אולי בכלל לא יהיה טעם לקנות עוד 4870 ובעצם יהיה כלכלי יותר "לזרוק" אותו ולקנות כרטיס חדש. מבחינת OC, אני מתכוון לבצע OC בסיסי למעבד. לא חשבתי כרגע על OC ל4870 כיוון שגם ככה הוא חזק (מדי) למסך הנוכחי שלי. אולי אבצע כשאקנה מסך 24. מה דעתכם? תודה! כרגע המפרט שבניתי הוא: מעבד: Intel Q6600 קירור: OCZ Vendetta לוח: ASUS P5Q Pro…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.