עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ychig,

בכמה אוכל למכור את הכרטיס ? (אני רוצה לקנות 8800GT ^^)

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by rafiisak,

שלום אני לא ממש מבין בכל הקטע של כרטיסי מסך וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי. קודם כל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק איזו טכנולוגיה יש לי,של AGP או PCI EXPRESS שנית אם הטכנולוגיה היא AGP אז אני לא יכול לקנות כרטיס מסך של PCI EXPRESS?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  3. היי לא מזמן קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו בתוך האריזה דיסק דרייברים,מדבקה, פלייר פרסום של [tt]amd[/tt]" - get all 3" ופלייר של משחק חינם של halfLife2 אבל ע"פ האתר הזה, אני אמור לקבל גם כבל של s-video !? האם כך קיבלתם ? מה קיבלתם? ע"פ האתר http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/3/ כלומר לא קיבלתי: 1) כבל s-video 2) חוברת manual גדולה אולי זאת שאלה קינקית אבל זה עקרוני (במיוחד בנוגע לחנות המתפארת שהיא מביא אפילו את הקופסא ללקוח) , תודה מצוות כולבוטק נ.ב אפשר גם בפרטי ואז אני אמחק את ההודעה הזאת.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך MSI NX 8600GTS 256MB -יש לו יציאת Svideo ובטלויזיה יש רק כניסות RCA-קניתי כבל שמצד אחד בעל יציאת RCA ומצד שני בעל יציאת SVIDEO , הגדרתי בעזרת התוכנה של NVIDIA שהמחשב ישדר גם לטלויזיה-וזה לא עובד.(במסך הטלויזיה תמונה כחולה-לא מקבל שידור) יש לכם מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by djdodo,

שלום בימים אלו אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך שירוץ חלק עם ויסטה (עם כל האפקטים) וכמובן שיהיה טוב לסרטים. אני כמעט ולא משחק במשחקים מחיפושי באינטרנט הבנתי שהלוחות אם עם שבב 690G הם בעלי כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש היום, השאלה האם הוא טוב לויסטה? או ללכת על כרטיס מסך חיצוני ופה אני צריך המלצה מבין 3 כרטיסי מסך שראיתי בתקציב של 300 ש"ח 8400GS X1550 ‏HD 2400 Pro ברור לי שכרטיס מסך חיצוני טוב יותר ממובנה השאלה עד כמה הוא יותר טוב? תודה

6. צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Ozen,

שלום כולם! יש לי חבר שרוצה לשדרג את המחשב שלו, ויש לו AGPX8 בלוח אם - הכרטיס שיש לו זה GEFORCE4 MX... איזה כרטיס מסך (עדיף של NVIDIA) שתומך בAGPX8 יתאים למשחקים? (הוא רוצה להפעיל OBLIVION לדוגמא)... תודה! עריכה : הוספת מפרט (בערך) : מעבד P4 2.6 לוח אם JETWAY 865DMP עם AGPX8 1GB זיכרון כ.מסך GEFORCE 4 MX AGPX8

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by daniel89,

אני רוצה לשפר את המחשב ואני לא יודע אם אני יכול לקנות נגיד 8800GT 512MB וזה יתאים למערכת והאם הספק יחזיק את זה... או אפילו 8800GTS 320MB אני רוצה שתגידו לי איזה כרטיסים אני יכול לשים..(שהכל מתאים והספק יחזיק את זה כמובן..) כמובן לגיימר.. המפרט שלי בצד ימין.. תודה.

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Diamond Multimedia Stealth s3 trio64 כמובן-זה פריט אספנות- אז כמה אני יכול לקבל עליו?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by SIERRA GAMES,

** AGP ** FX6200 ? DDR1 R9550 ? DDR1 Radeon R1550 ? DDR2

11. מ-http://www.gibornet.co.il יש לי כרגע X300 של ABIT ATI. לוח אם- ABIT AA8 DURAMAX - PCIE האם כדאי לקחת 2400 ATI? הכרטיס בעיקר למשחקים. תודה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ממ אז ככה נשרף הכרטיס מסך :\ אני רוצה תחליף זול יחסית וראיתי שיש את הכרטיס של Leadtek עם תמיכה של 256MB למרות ה128 ביט. מצאתי אותו ב640, ובחיבור AGP מה שמתאים לי למחשב.. מה אתם אומרים ? הוא יעשה ת'עבודה שלו ? לא רוצה להריץ על המחשב משחקים בגרפיקה מטורפת.. בעיקר לפרו אבולושיין :] תודה , איתי

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  13. תודה רבה אני חייב לעדכן ת X1950 GECUBE

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by termister2000,

היי עשיתי בדיקה וקיבלתי 4031 נק' הנה התוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=11999895 האם התוצאות הנ"ל טובות בשביל SAPPHIRE RADEON X1950PRO 512MB? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by ayden,

היי, אילו סוגי שידור הכרטיס ASUS GeForce 8600 gt מוציא מיציאת ה-VIDEO שלו? S-VIDEO או COMPONENT ? והאם ניתן לחבר אותו לטלויזיה ע"י מתאם ל-RCA? תודה והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. אז ככה- יש לי את הכ.מ הנ"ל של חברת GeCube והמאורר שלו רועש כמו טרקטור לא במשחקים .אפילו רק אם אני גולש לי באינטרנט ללא מאמץ. יש לעוד מישהו את הבעיה הזו? או שזה ככה הכרטיס מסך? תודה רבה רבה מראש לאנשים שיגיבו!זה ממש חשוב כי אני לא יודע אם ללכת לתיקון איתו

17. Started by TAsraf,

אוקי,חשוב לציין לפני זה שהרגע ניקיתי את הגוף קירור של הכרטיס מסך שלי ואת כל המחשב. החלטתי לנקות את הכרטיס מסך אחרי חודשיים בערך מהפעם האחרונה שניקיתי אותו בגלל שהתחילו להופיע לי ארטיפאקטים במשחקים כמו Jericho ,COD4 ועוד. ניקיתי את הכרטיס ואפשר לראות שהטמפ' צנחו בערך ב20% עכשיו למה אני מתלונן על זה? כי בגלל שיש לי את הכרטיס הזה שנה ועד היום אפילו שהוא הגיע לטמפ' הכי קיצוניות (120 מע' 124 מע' צלזיוס) הוא לא עשה ארטיפאקטים והמשיך לפעול מעולה! אפילו לא נכבה! לא נמס! לא כלום! המשיך! עכשיו אחרי שנה שיש לי את הכרטיס אני מתחיל לראות את הארטיפאקטים כבר באזור ה80 מעלות 76 מעלות זה מעצבן כי הליבה הזאת אכן חמה ואין מה לעשות חוץ מאו לקנות גוף קירור או לשים משחה חדשה (חצי מהמש…

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  18. http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=350&view=yes דגם מדויק זה:HIS HD 2600XT IceQ Turbo 512MB/256MB GDDR3[glow=red,2,300] AGP[/glow] והאם יעזור לסחוב עוד קצת ? והאם ניתן להזמין אותו בארץ ? [glow=red,2,300][/glow]

19. Started by איתמר,

תגידו בשביל חיבור SLI אני חייב ששני הכרטיסים יהיו אותו הדבר או שאני יכול לשים את ה8800GTS וגם כן את ה8800GT

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by noam1983,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (pcix) אני לא משחק משחקים המטרה היא רק לסרטים שמוצגים במקרן והשאלה איזה כרטיס ומה המאפינים של כרטיס לצפיית סרטי hdtv 1080p כמה זיכרון וכמה ביט ומה יותר חשוב ואיזה כרטיסלא יקר יש למטרה זו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  21. אהלן, ברשותי כרטיס 6600GT PCIE. התקנתי מחדש את XP לפני מספר שבועות ובדרייברים החדשים פשוט אין את האפשרות לפרוס את התצוגה על מסך נוסף. למעשה, הדרייברים בכלל לא נותנים לי להוסיף מסך נוסף. עכשיו שידרגתי לדרייברים הממש חדשים (מלפני יומיים) ועדיין אין האפשרות הזאת. לפני ההתקנה מחדש של XP, עם הדרייברים הישנים, הכל עבד כשורה. עוד מישהו נתקבל בבעיה הזו ויכול להציא פתרון? יש דרך להחזיר את הממשק שליטה הישן? 10X

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by oogi,

שלום, איזה כבל DV-I אני צריך כדי לחבר בין שני אלה? שימו לב שבכרטיס המסך ישנם 4 פינים שבמסך אינם. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  23. Started by roma4k,

ערב טוב, אני בעל הכרטיס הנ"ל של חברת גיגבייט. בקרוב אני אמור לקנות מחשב בשביל ההורים ואני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך בשבילי או אחד פשוט בשבילם.. לכן, רציתי לדעת מהו כוחו של הכרטיס שלי ביחס לכרטיסים החדשים שמחירם עד כ 400 ש"ח. האם עדיף לקחת כרטיס הכי פשוט בשביל ההורים או שלהשקיע במעט ולהחליף כבר את שלי.. אין לי ממש צורך בכרטיס אחר, זוהי פשוט חשיבה כלכלית ורווחית נטו. תודה מראש,

24. האם כדאי לקנות כרטיס מסך עכשיו או לחכות עוד חודש? התקציב שלי הוא 1500+- ש"ח. האם בחודש הזה או הקרוב עומדים לצאת כרטיסי מסך שיותר טובים מה-8800GT או HD2900XT

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי ווינדוס XP SP2 והתקנתי את הדרייבר של ATI עם קטליסט קונטרול סנטר ואחריי שהמחשב עושה ריסטרט יש לי שגיאה CLI.EXE אתחול תקין של בישום נכשל ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ניסיתי דרייברים שונים ושום דבר לא עוזר שמתי תמונה למטה שלהבעיה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים