כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תראו, חבר שלי משחק פיפא,פרו אבולושין,גיטיאי,cs משחקים רגילים לילדים בני 13 [= מישהו הציע לו מפרו עם כ.מסך מובנה של אינטל 950.. ויש אותו לחבר שני והוא מריץ עם זה פיפא 2008 סבבה.. מה אתם אומרים על ה950..כדאי לו?או שעדיף כבר איזה לא מובנה(עצמאי)פשוט אפעם לא היה לי את ה-950.אז אני לא יודע ביצועים... טוב תודה[= ;)
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קיבלתי לשמחתי את המחשב החדש שהזמנתי עם ה 8800GT של EVGA.. רציתי לדעת האם להסתפק בדיסק התקנת הדרייברים שהגיע עם הכרטיס או להוריד דרייבירם נוספים? אשמח לקישור לדרייברים מתאימים ועדכניים במידה וכן.. תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי כולם! אז ככה, ניסיתי לקרוא את רוב הת'רד של ה-8800GT והיו שם הרבה פוסטים שבילבלו אותי (אחד אומר ככה, השני אחרת) אז יש לי כמה שאלות לגביו (ואני מקווה שתסלחו לי ש-"שוב מישהו פתח ת'רד בפעם המיליון לגבי הכרטיס") : 1) לגבי ה-8800GT.. ידוע שהוא הכרטיס הכי משתלם היום בשוק, הוא גם בא עם ליבת G92? 2) האם ה-8800GT עוקף גם כרטיסי 8800GTS נוכחיים שמומהרים מהמפעל כמו מהדורת XXX של XFX? 3) האם מצד שני עדיף לחכות ל-8800GTS עם הליבה החדשה? 4) האם אחד משני הכרטיסים הנ"ל יתאים לי למפרט שלי? (בצד) ** יש לי לוח אם עם PCI-E גירסה 1.0a ואם סופית אתם ממליצים לי על 8800GT אז איזה מבין החברות עדיפה: http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=8800gt+512 נתתי סתם דוגמא, אני לא בהכרח יקנה …
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
המחשב בן שנה והחלטתי להתקדם ולשדרג, אני מחפש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה הכי טובה וזה בעיקר משחקים מפעם לפעם. מפרט המחשב - AMD Athlon 64 Processor 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM * 2 (PCI Express x16 10DE / 01D1, Rev A1) nVIDIA GeForce 7300 LE כמו שאתם מבינים מהכותרת ומהמפרט אני מחפש כרטיס מסך למשחקים (סגנון PES 2008, CALL OF DUTY 4) לחיבור PCI-E נ.ב חשבתי בנתיים על nVIDIA GeForce 8500GT 512MBו
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. לפני כשנה מת לי ה- 6800GT והכרטיס הזמני שהייתי איתו עד עכשיו הוא 6200TC. בכל אופן, אבא שלי קונה עכשיו מחשב לצרכי משרד וכאן מגיעה ההזדמנות שלי לבקש כרטיס מסך ושהוא יקח את ה- 6200TC. אני לא מחפש מפלצת, כולה איזה משהו ב- 600 עד 700 ש"ח שיחזיק אותי נחמד עד הצבא. ממה שראיתי עד עכשיו האופציות הן HD2600XT, 8600GT וה- X1950P.. רציתי לדעת אם יש אופציה אחרת שמתאימה בתקציב, ואם לא, אז פשוט לדעת מה הכי כדאי מבין אלה. שאר המפרט: A64 +3000 GB K8NF9 (PCIE) 1GB RAM Geil 400W HEC PS תודה חבר'ה.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) AGP -מעבד P4 1.7 (אני בדיוק מחליף גם אותו ליותר טוב..) -זיכרון 1GB -ספק HEC 300W תודה מראש. השימושים הם למשחקים קלים יחסית.. (פיפא, סימס וכו')
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ביצועים במשחקים החדשיים שיצאו מול ההשקעה [כסף] pci-e x16 700 שקל מפרט המחשב רשום ליד שם המשתמש שלי בתודה מראש אביב
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום. קניתי כרטיס מסך sapphire x1650pro 256mb ddr2 pcie התיזמונים של הכרטיס: 600MHZ - CORE 400MHZ-MEMORY לפי האתר של sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=162&grp=3 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות כרטיס TV כדי שאוכל לחבר את המחשב לממיר הדיגיטאלי (כבלים). המטרה היא לראות טלויזיה במחשב. תקציב - לא מוגבל. לצורך צפייה בלבד . תודה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 Pro עכשיו שאני מתחיל לזוז או לשחק גם לפעמיים שאני עומד בכל מיני משחקים יש לי רעידות מחרפנות כאלה מה יכולה להיותת הבעיה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב htpc שמריץ vista media center ואני צריך שיתמוך ב- 1080p , 720p וגם שיהיה לו את היציאות הבאות : hdmi , dvi , svideo (or RCA) כי כרגע הוא יחובר לטלויזיה שיש לה רק כניסת svideo או rca רגיל. לא למטרת משחקים. (אנא נמקו למה אתם ממליצים על הכרטיס). והאם עדיף לקחת כרטיס מסך עם קירור פאסיבי או שגם קירור אויר הוא מספיק שקט ולא יפריע ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול אם לכרטיס הנ"ל יש חיבור ל-COMPOSITE, ואם כן, האם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם אותו חיבור?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ניסיתי להשוות את שני מסכים לצורך עיקרי קולנוע ביתי גם קצת משחקים. כ.מסך שאני מטלבט ביניהם: 1. X1650XT 256MB 2. X2600XT 256 MB אני יודע כ.מסך הראשון אינו תומך ומחיר בערך אותו דבר. עזרה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הי, יש לי כבל COMPOSITE מ2 צדדיו (יענו צהוב-לבן-אדום מ2 הצדדים). כשאני מחבר צד אחד לטלוויזיה שלי (LCD), אני מחבר תאדום ותלבן במקום האדום והלבן של YES, ואת הצד השני אני מחבר ל"ממיר" כזה שהופך את זה ליציאה כמו של אוזניה/רמקולים, ומחבר למחשב. ככה אני שומע מהLCD את מה שהמחשב... "משדר". אבל הבעיה היא שכשאני מחבר במקום הצהוב של הYES את הצהוב מהכבל שלי, ומהצד השני אני מחבר למחשב (הוא מתחבר לאיזה "ממיר" כזה שהופך אותו ל... כמו חיבור של מקלדת ועכבר, רק בצבע שחור, אני מחבר אותו בשורה של החיבור של הכבל של המסך, בצד הכי מיני (מארז של INTEL). אבל אז לא רואים בTV את מה שהמחשב מראה, וגם כבונוס גם לא שומעים (וכשהחיבור הצהוב של YES מחובר כן שומעים). מה לעשות? בן דוד שלי יש לו כמעט בדיוק א…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני מחפש זוג כרטיסים SLI חזקים ובתקציב זלא נושק לשמיים, יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4152&Itemid=34
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
השאלה היא האם בגלל שהמתח שונה בארה"ב לא ניתן לעבוד עם כרטיס מסך מארה"ב או שהמתח לא משפיע על כרטיס המסך????????????? מדובר בכרטיסי מסך הבאים: NVUDUA QUARDO FX 1400
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי גיפורס 6600 256mb בחיבור PCI express. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) והמעבד שלי הוא CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) אני מחפש כרטיס חדש שיכול להריץ את המשחקים החדשים כמו מדליה של כבוד Crysis Call_Of_Duty_4 וגם need for speed שיצא ועוד משחקים חדשים.. שיהיה לו תמיכה בShader Model מומלץ 3 ולא חייב שיתמוך בדירק x 10....(בעיקר ירץ את המשחקים בצורה חלקה) ושהכרטיס לא יהיה יקר עד 1500 ש"ח. שהכרטיס יהיה טוב וחזק ושיפסיק לכמה שניים טוב.. שיהיה לו אם אפשר 512 mb של ראם או יותר... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה באתר על ההשוואה המביכה בין DDR2 ל-DDR3, בו לא היה יתרון ברור לסוג הזיכרונות החדש, עלתה בי השאלה: האם כרטיסי מסך המגיעים עם זיכרונות DDR3 גם כן סובלים מביצועים נחותים בהשוואה ל-DDR2?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-