עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AntiVir Guard,

רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by noamc,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח של כרטיס msi 7600gs 256e עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by HydroIT,

שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם במחשב מסוים המעבד יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך. איך בודקים כזה דבר? תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. שלום, מצטער שלא הוספתי תגובה בדיון הקודם... לא מצאתי אותו.. אבא שלי פיקסס לתכנאי את הכרטיס מסך 7300GS Sonic של PALIT שהוא AGP והתכנאי אמר שהוא לא מתאים ללוח-אם. (זה AGP איך זה יכול להיות שזה לא מתאים...?) אז חשבתי כרטיס מסך אחר של פאליט אולי הATi Radeon X800GTO הוא הכרטיס הטוב פה? זכרונות הולך להיות לי 1GB זה כבר לא משנה בקשר לזכרונות.. אבל הכרטיס, הATi Radeon X800GTO יהיה טוב? הוא עדיין מומלץ? הוא עולה 484 ש"ח... יש לי עוד שאלה : האם הכרטיס הזה - http://skypc.co.il/sg_product~27383~8~0.htm הוא הגרסא המומהרת של ה7600GS? אם כן, הוא שווה את מחירו? אני צריך קצת לרדת במחיר, 534 ש"ח זה קצת יותר מדי... כי אני גם קונה זכרונות... נו פשוט תעזרו לי... אם אבא היה מוכן להשקיע 300…

• 11 תגובות
    • 636 צפיות
  5. מפרט: P-4 3.00GHz לוח אם MSI 945P Series (MS-7176 2 ג'יגה RAM מסך: SyncMaster 226BWוSamsungו אילו כרטיסים מומלצים למשחקים בתקציב הזה? תודה

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ggg123,

איך הכרטיס מסך PowerColor HD 3850 256MB GDDR3 החדש שיצא היום? טוב יותר מ X1950XT? מ 8800GT? איך הוא מבחינת מידות?< תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  7. שלום, המטרה העיקרית של כרטיס המסך תהיה להריץ את Pro Evolution Soccer 2008 באיכות הכי טובה. זהו המשחק היחיד שאני משחק אך אם יש משהו שנותן תמיכה גם ב DX 10 זה יהיה נהדר. אשמח במסגרת התקציב הזה ליציאת HDTV לצורך הקרנה על מסך ה LCD בעתיד הקורב. לא מעוניין בOC מה עם הZOTAC GeForce 8500GT - 256MB GDDR2, ZONE Edition ? מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3000 MHz Asus P5GD2-X System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. ממ אז ככה, רכשתי את המוצר התקנתי והכל טוב ויפה אבל שאני מחבר את הרסיבר של השלט של המדיה סנטר הוא פשוט לא מתקין לי אותו.. לא הגיע איזה דיסק התקנה כלשהו והוא לא מתקין אותו אוטומטית.. הוא רשום בתור : eHome Ifrared Transceiver בDevice Manager ואני פשוט לא מצליח להתקין אותו.. מישהו נתקל בזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by itzikcore,

יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  10. ברשותי מסך LG 1900J לא ממש מעניין אותי ביקורות על המסך אלא רק לדעת איך אני יכול לשפר את התצוגה (טקסט וכדומה), האם יש תוכנות שעושות את זה או מדריך מסודר?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. יש לי בעיה עם משחקים שאני לא יכול לראות את המקשים בתפריט אני רואה ריבועים וסימנים מוזרים איפה שאמור להיות המקשים של המשחק[לא משנה אם לא הבנתם אני מצרף תמונות שמי תמונה של קריסס אבל אותו דבר עם אחרים] הורדתי תדריבר הכי חדש מהאתר של נוידיה ועדיין לא טוב אז למי שיש רעיו שיגיד לי אני מצרף תמונה של ההגדרות של הכרטיס מסך שלי גם תראו שהכותרת רשומה הפוך

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by jonathan_l,

שלום, התפרק לי קבל מהכ.מסך, אך הכ.מסך עדיין עובד . רציתי לדעת האם זה אמור להשפיע על הביצועים/עבודת הכרטיס :s05:. האם יש אפשרות לתקן את זה. כי אין לי אפשרות לאחזיר אותו. תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by b0esling,

אני מחפשר כרטיס מסך טוב מאוד שיעשה לי ביצועים טובים ויתאים למעבד: pentium D 930 Duel Core 3.00 GHz, משהו יכול לעזור לי =\?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by navit1,

היי שאלתי היא כזו בכל פעם שאני מנסה לסנכרן בין הטלוויזיה למחשב , כצג שני כמובן, מסך המחשב שלי הופך שחור , אין צג בטלוויזיה , ואני מצליחה להפוך מצב רק אחרי שאני עולה ב- safe mode ועושה system retore. מספר נתונים: מחשב חדש מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט המצב של מחשב ומסך tv עבד בעבר ופתאום השתבש התקנתי דרייבר מחדש , לא עוזר המחשב כן מזהה את הtv אשמח לכל עצה אפשרית

15. Started by Silol,

שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8800GT 512MB מחו"ל. מישהו יכול להביא לי קישור לחנות בארה"ב שיש לה אותו במלאי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by TAsraf,

אוקי,חשוב לציין לפני זה שהרגע ניקיתי את הגוף קירור של הכרטיס מסך שלי ואת כל המחשב. החלטתי לנקות את הכרטיס מסך אחרי חודשיים בערך מהפעם האחרונה שניקיתי אותו בגלל שהתחילו להופיע לי ארטיפאקטים במשחקים כמו Jericho ,COD4 ועוד. ניקיתי את הכרטיס ואפשר לראות שהטמפ' צנחו בערך ב20% עכשיו למה אני מתלונן על זה? כי בגלל שיש לי את הכרטיס הזה שנה ועד היום אפילו שהוא הגיע לטמפ' הכי קיצוניות (120 מע' 124 מע' צלזיוס) הוא לא עשה ארטיפאקטים והמשיך לפעול מעולה! אפילו לא נכבה! לא נמס! לא כלום! המשיך! עכשיו אחרי שנה שיש לי את הכרטיס אני מתחיל לראות את הארטיפאקטים כבר באזור ה80 מעלות 76 מעלות זה מעצבן כי הליבה הזאת אכן חמה ואין מה לעשות חוץ מאו לקנות גוף קירור או לשים משחה חדשה (חצי מהמש…

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  17. אני עובד הרבה בתלת מימד רנדרים עריכה גרפית בפוטושופ ורציתי לדעת האם מישהו התנסה בכרטיס המסך הספציפי הזה לאפליקציות של PHOTOSHOP +3D MAX המפרט הוא כדלהלן כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB צורב DVD 2X מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח 1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך QUADRO FX 1400 קירור ARCATIC COOLING-

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by prelly,

שאלות לגבי AA 16Q בקרייסיס מה הם בעצם ההבדלים בתמונה? האם האיכות תמונה תרד או תעלה משמעותית? האם פילטר זה גורם לכאבי ראש? כי לפעמים יש לי כאבי ראש ממשחקי FPS בתודה מראש לכל העונים כרטיס מסך: 8800 GTX ULTRA מעבד: Q6600

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by 6600GT,

לפורום שלום , היה לי כרטיס 8600gt והיום קניתי עוד אחד וחיברתי בחיבור SLI , חיברתי את הגשר הזה בין הכרטיסים הפעלתי את המחשב הוא קלט עוד כרטיס התקנתי את הדרייבר של nvidia ונסיתי לראות אם יש הבדל... הרצתי 3dmark06 ואני מקבל אותם תוצאות כמו מיקודם... איך אני יכול לראות שהSLI באמת עובד? בכל מקום רשום פשוט שיש לי שני כרטיסי מסך8600gt ולא רשום SLI... תודה...

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. ראיתי אותו בIQPC ב1063 ש"ח... איך הוא מבחינת ביצועים?? אם אפשר לקבל באנצ'מארק או ביקורת עליו. אשמח ביותר ערב טוב ולילה טוב...

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by DoMiNioN207,

היי כולם אני רוצה לקנות עט גרפי..(זה שמציירים איתו בפוטושופ ) אבל הבנתי שזה עולם שלם שכמו כול מוצר יש לו תכונות משלו וכמובן פלוסים ומינוסים רבים רציתי לשמוע דעה ממישהו שיש לו עט גרפי שימליץ לי על דגם מסויים כול מי שיכול לתת לי המלצה על דגם מסויים או אפילו על חברה מסויימת ככה שהחיפוש שלי ייתקצר השקעה משוערת : 300-400 שח יש פה בכלל למישהו עט גרפי ? תודה על העזרה

22. Started by zion561,

שלום לכולם HWZONE יש לי מחשב די ישן P4 2.40 GHZ 1G RAM ובחופש הגדול קניתי כרטיס 7600GT AGP של פאליט.. וכבר איזה חודש ככה חודשיים שאני משחק במשחקים (לא בכולם אבל כמעט כולם) יש לי ארטיפקטים שכנראה זה נובע מי הזיכרון שבכרטיס. אמרו לי זה יכול ליגרום מי טמפרטורה אבל הכרטיס הוא מצוין 43-45 מעלות ובכללי המחשב קריר.. והיא אפשר לשחקבכלל עם הארטיפקטים זה משגע לא רואים כלום ניסיתי תדרייבר הכי חדיש ולא עזר. צריך להזכיר שאם אני לא משחק הכרטיס עובד מצוין ככה ככה בגלישה וזה וזה לא בעיה במשחקים.! האם ללכת לחנות שקניתי ולהגיד שיחליפו לי(SKYPC) יש לי עוד אחריות על הכרטיס?עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Pitus,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT איפה אני יכול להשיג כזה ברשתות הגדולות שמוכרות מחשבים? KSP או IVORY או רשת אחרת שמישהו יכול להמליץ לי? אני לא רוצה לקנות בחנות קטנה כי כל פעם שאני קונה בכזאת השירות/ האחריות לא מסתדרת מסיבה כזו או אחרת ומנסים להפיל את הבעיה שלך ואותך ליבואן שבכלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. תודה על העזרה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by Pika007,

שמישהו יעדכן אותי- הם הוכרזו בכלל? http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3850 http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3870 אישית אני מופתע, הם לא יקרים כמו שחשבתי שיהיו- וזה עוד לפני ההשקה בכלל S: עכשיו למישהו יש כבר בנצ'ים נורמליים??? לא יודע מה איתכם, הדבר היחיד שאני חושב עליו שאני רואה את הגרסה הפסיבית זה לתקוע שם מאוורר 120 מ"מ, S-flex או משהו כזה, ולטחון לו את הצורה באוברקלוקינג....

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  25. חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים