עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. קיבלתי את המחשב לאחרונה, חדששש, נראה שעם דרייברים מותקנים של nVidia. רכשתי היום כבל: SCART <-> 2RCA+SVHS ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה. חיברתי את ה-SCART לשקע בטלויזיה, ואת SVHS ליציאה מכרטיס המסך (לא חיברתי את שני 2RCA למחשב, מפני שכרטיס הקול שלי כבר מחובר למערכת באמצעות כבל יעודי). לצערי לא הצלחתי להגדיר את התצוגה כך שאראה אותה גם ע"ג הטלויזיה. כיצד אגרום למחשב להציג ע"ג הטלויזיה? תודה רבה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  2. Started by manoa,

I am specifically targeting owners of a single HD3870, preferably overclocked. If you are running crossfire, please either disable crossfire for the testing or post your results with and without crossfire enabled. Please post a screenshot of your 3DMark06 score with the latest version of GPU-Z open and visible in the screenshot. Get the latest version of GPU-Z here: http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ Please make sure you are running the latest drivers, which as of this post, are the 7.11 "hotfix" drivers. These may be obtained here: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=30533 Please note that even though it is called a "hotfix" by ATI, it is act…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  4. כיום הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא- התקציב שלי נע בין 450 ל550. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב יותר מהנוכחי שלי ויתן פוש למשחקים חדשים שיצאו,שאר המפרט שלי הוא AMD 3000 2 ג'יגה זכרון מהירות 3200. רק PCIE מצאתי את הדבר הבא- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10982 מה אתם אומרים? אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by fred15,

מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-300 עד 400 שקל. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by johnwoo,

המפירט של המחשב שלי הוא כדלהלן: AMD 3700 64 BIT זכרון 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GT אני מעוניין להשקיע כ-800 ש"ח (אולי טיפה יותר), בכרטיס מסך. אני אוהב לשחק הרבה במחשב וכמובן מעדיף את הגרפיקה הכי טובה שאני יכול להשיג. כרגע אני משחק ב-JERICHO, על רזולוציה 1024X768 (רוב ההגדרות על HIGH) ונהנה מאד. אני מבין שאם היה לי כרטיס מסך יותר טוב, יכול להיות שהייתי נהנה מכל התוספות, אבל זה מה יש. השאלות שלי: 1)איזה כרטיס מומלץ בטווח המחירים הזה? כרטיס שיחזיק לי לכמה שיותר זמן עד שדרוג המחשב הבא (כמה זמן נראה לכם שהוא יחזיק, כדי להפעיל את המשחקים בצורה חלקה וגבוהה ככל האפשר?) 2)אולי עדיף להישאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ולשדרג בעתיד? (כרגע אני לא משתמש בויסטה אלא ב-XP, וכנראה רק בעוד …

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by hazi_s,

שלום, יש לי במחשב כרטיס gforce 6150 on borde ניסתי לחבר אותו לטלויזה דרך ה s video מופיע לי כי אני יכול לחבר רק צג יחיד , בנראה הכוונה לאו טלויזיה או צג החלפתי את האפשרות בכרטיס לטלויזיה ובכל זאת לא רואים כלום במקלט, אשמח לעזרה, שחר.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. בשעה טובה אני משדרג את המסך מ21" CRT ל24" LCD של DELL. כיום אני משחק ברזולוציות 1280X1024 או 1600X1200 ומשתמש בGTS320. האם הרזולוציה הגבוהה 1920X1200 של ה24" מצריכה כרטיס חדש? האם עדיף להוסיף כרטיס GTS320 נוסף בSLI או שעדיף ללכת על יחיד בתצורה של GTX? או אולי שני GT? ההנחה שלי היא שאוכל למכור את ה320GTS בסביבות 1000 ש"ח ולקנות GTX בסביבות 2300 ש"ח יד שניה, אולי עדיף משהו אחר? המעבד שלי Q6600, וספק כוח של Enermax 535w

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by TheGame,

שלום לכם : פתחתי דיון לפני שבועיים בערך ... רציתי המלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק מספיק למשחקים כמו : crysis need for speed prostreet החדש חדש שיצא לפני שבוע בערך.. call of duty 4 bioshock medal of honor airborne ועוד... עכשיו המלצתי לי על זה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ואמרתי לי שהוא כרטיס מסך ממש איכותי ממש .. וחזק !!! יותר טוב מה-GTS שעולה יותר ממנו... ואמרתם שהמחיר שלו ממש מצחיק..המחיר שלו ממש נמוך לביצועים שלו אז עכשיו אמרתם ייצא ב-15 כרטיסים חדשים .. אז הנה אני פותח דיון...ורוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שיחזיק את המשחקים שציינתי ( כמו שהבנתם אני גיימר כבד .. ) ושיחזיק אותם טוב !.. האם עדיין עם הכרטיסים החדשים שיצאו …

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום חשוב לציין שאני כמעט לא משחק אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ ביושוק.מחפש כרטיס לעבודה וסרטים בעיקר.עכשיו...ראיתי שסדרת 86XX מאופיינת בכמה תתי דגמים וזכרונות. GT GTS 256 512 מה עדיף ? מה כדאי מבחינת המחיר? אני רואה היטב את ההפרש ואת התוספת ל 8800 אבל אני לא רוצה אותו בגלל החום האדיר שהוא מפיק. ראיתי 3 דגמים שענינו אותי. גיגבייט עם סיילנט היט פיפ GTS III קלאב 3D עם 512 מגה GT BFG עם 256 GT http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8600&sort=2a&&page=1 העמוד הנ"ל מקשר לאותם דגמים. מה עדיף ? מה יותר טוב.יש דגמים שמגיעים ל 1000 פלוס.ההפרש ל GTS שווה??.או שה GT לשימוש שלי מספיק ? .ולא אני לא רוצה OC. יש לי ספק HEC 375 W .מיפרט מחשב נתון בכרטיס …

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. *כותרת* X1950 או GT8600

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  12. יש לי חבר שרוצה למכור לי מחשב- עזבו פירוט והכל זאת לא השאלה. [אם אתם רוצים תבקשו] למחשב יש DDR1 עם 2ג'יגה ראם ויש לו כרטיס מסך 1950 PRO של רדון. שמעתי שעוד שנה יצאו משחקים חדשים, והכרטיס מסך הזה לא יהיה שימושי ואצטרך כבר מחשב חדש אז. זה נכון? הוא רוצה על כל המחשב 2600 - המחשב עצמו טוב יש לו מעבד טוב (AMD 4600 athlon 64 2X) וקירורים השאלה היא אם זה הזמן לקנות מחשב טוב (אני צריך מחשב שום משחק חדש לא עולה לי אפילו NFS) תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by marlboro,

תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/13/xfx-set-release-radeon-3850 XFX ATI once again ATi got OWN3D! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. Started by ilanb0,

מתכנן מחשב עם כרטיס mid range. האם כדאי לקנות בארה"ב (בן משפחה מגיע) ולשדרג לרמה גבוהה יותר (המחשב המתוכנן יהיה מחשב חדש לחלוטין). כלומר, האם יש פער מחירים שכדאי לנצל?

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  16. אני אשמח לקבל תחזית לגבי ארבעת החודשים הבאים, יותר חשוב לי עד דצמבר (סוף החודש הבא), וינואר פברואר מה מצפה שם? התקציב שלי הוא 1500, יכול לסטות קצת אבל ללא הגזמה, בעיקרון זה התקציב. השאלה שלי האם משתלם לי לקנות אפילו עוד החודש את ה 8800GT או שיש למה לצפות? אני לא חושב פשוט שאני יכול לחכות לליבות החדשות בפברואר, בגלל זה אני רוצה להתמקד יותר על עד סוף דצמבר. (חודש 12) תודה! המפרט שלי - C2D 6420 DDR2 2G 800Mhz ליברטי 400W לוח אם GA-965P כ.מסך X1950PRO ATI - לא מרוצה. אכלתי אותה עם הבעיות המפורסמות שלו, חבל שלא התעמקתי בקניה שלי... ראבקק

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  17. שלום, התקנתי את הדריברים וראיתי שיש כל מיני הגדרות כאלו שאפשר לשנות אותם. ואפשר הסבר על " AA " בבקשה? מה זה בכלל? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by icex,

זה מחשב שלי: Mainboard : Gigabyte M61VME-S2 Chipset : Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Processor : AMD Athlon 64 X2 4200+ @ 2200 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Hard Disk : WDC (320 GB) מארז: GYGABYTE POSEIDON אוקיי? אכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה "Nvidia Corp Nvidia Geforce 8800 GTX" ויש לי כמה שאלות...: 1.האם מחשב שלי יחזיק VISTA ואת הכרטיס מסך הזה? (אני צריך אותו למשחקים כמו CRYSIS). 2.אם הוא לא מחזיק מה כדי לשפר כדי שהוא כן יחזיק. 3.וכמה יעלה לי הכרטיס מסך שאתם ממליצים. תודה.

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by michfir,

אני לא יודע למה, אבל יצא לי במקרה להריץ אתמול את המשחק GTA: SA על המחשב, ומשום מה המשחק קירטע, יענו היו לאגים מתי שהיו יותר מ4 מכוניות בתמונה... משהו מוזר לאללה, יש לי 8800GTX, Q6600, ASUS STRIKER EXTREME, 5GB OF DDR2 כמובן אני על XP 64BIT... למישהו יש מושג למה?

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by oamir1,

אהלן כשאני מעביר את התמונה מהAti שלי לטלויזיה רואים באיכות ירודה, וכשאני מחזיר למסך הוא קובבע הגדרות חדשות של 60הרץ רענון ו16ביט איכוות צבע, לעומת ה100 הרץ על 32 ביט שהיו לפני ההעברה איך מסדרים את זה? יש לי Redaon xpress 200 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  21. שלום , אני רוצה כרטיס מסך חדש לאחר שלצערי לפני כחודש - חודשיים נשרף לי הקודם וכרגע אני עם הגיפורס 4 הישן שהיה לי במגירה זרוק כמה שנים :\ הייתי רוצה המלצה איזה כרטיס לקנות מסוג agp , אין עדיפות מסוימת לנוידיה או ati. יש לי מעבד amd 3200 64bit 939 pin לוח אם :DFI LanParty UT nForce 3 Ultra-D זיכרון : 780 מהירות 400 ddr 1 אבל אני קונה עם הכרטיס מסך עוד 512 (בנוסף ל 700 שקל שאני משקיע על הכרטיס מסך אני משקיע עוד על הזיכרון - זה לא חלק מהתקציב של הכרטיס מסך ). שמתי לב שה HD 2600 PRO 512 mb של ספיר עולה רק 580 ש"ח והוא תומך DX10 , מה אתם אומרים עליו ? יש לכם משהו יותר טוב ממנו להציע לי ? כמו כן , הבנתי שבקרוב יוצאים לשוק כרטיסים חדשים , זה אומר שהמחירים יירדו ? כך ששווה לחכות…

22. אז ככה היה אצלי מסך מחשב ישן כזה ולא היה לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות לחבר אותו למחשב שלי, וואלה הצליח.. והמסך עובד והכול סבבה עשיתי DUALVIEW והוא עובד בסדר גמור רק כמה דברים שטיפה מציקים לי כמו: למה אין לי שורת START במסך השני? למה לפעמים כשאני מעברים אייקונים מהמסך הראשון לשני ואני פותח אותם הם נפתחים לראשון עדיין? תודה.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  23. רציתי לדעת אם מישהו יודע על אילו שהם הבדלי ביצועים/שקט/OC בין המפעלים השונים של הכרטיס (ASUS, GYGABYTE...) או שכרגע ההמצלצה היא ללכת על הכרטיס הכי זול שאני מוצא (שהוא כרגע של BIOSTAR ב 1419 שח) תודה מראש אני מצטער אם כבר שאלו את זה אבל יש פשוט כל כך הרבה תוצאות על חיפוש של 8800GT

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by Raped,

שמעו בהתחלה הזמנתי 8800 GTS 320 MB ביטלתי אותו מהזמנה והזמנתי מחנות אחרת את הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 מה אתם אומרים אליו? הוא מומלץ? מה "ההבדל" שכולם מדברים אליו פה תודה.

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  25. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤364 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤761 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤109 זה המפרט.. תחליפו את הכרטיס מסך הנוכחי למשהו אחר בסביבות ה1700 שקלים שיתאים כמובן למערכת.... נמאס לי לחכות...וגם אמרו לי שהכרטיס הזה עושה בעיות לאנשים, ושולחים אותו לתיקונים כל הזמן.. תודה לכולם! נ.ב רק מ iqpc בבקשה..

• 3 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים