כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
איך אני מרנדר דרך הכרטיס מסך ב opengl או direct3d זה לא משנה מאיזה העיקר אחד משני הAPI האלו ואיך אני יוצר אפקטים כמו cubic mapping?? אם למישהו יש לינק לtutorial טוב ולא כמו זה שבא עם התוכנה..זה יתקבל בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן המשמש כHTPC וברצוני להוסיף לו כרטיס מסך התומך בניגון סרטי HD בחומרה. חשבתי על שתי אופציות: nvidia 9400GT ATI 5750 (כדי להנות מפורמטי האודיו החדשים) השאלה שלי היא אם לוח האם שברשותי, asus m2npv-vm, תומך בכרטיסים אלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, באתר של powerColor רשום שהזכרון של הכרטיס הוא 200X2 DDR. ואילו באתר של ATI, רשום שהכרטיס בא עם זכרון של 300X2 DDR, וכך גם בביקורות על כרטיס של כל מיני חברות, כמו ג'יגה-בייט. אשמח אם מישהו יאמר לי איך זה יכול להיות שpowercolor הורידו את המהירות של הזכרון, עד כדי כך (זה די איטי), על אף שהוראות היצרן הן ל 300 מגה-הרץ. יש את האפשרות לרכוש את הכרטיס, ורציתי לדעת אם כדאי לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חדש בתחום אז אשמח לקבל את עזרתכם. יש לי Pentium 4 מלפני 3 שנים עם כרטיס Geforce II ואני רוצה לשדרג ולקנות כרטיס Nvidia Geforce 6600 עם חיבור AGP 8 א. האם יש לי צורך לבדוק את ספק הכח של המחשב ?? מה הדרישות של הכרטיס? ב. האם גוף הקירור של הכרטיס מספק או צריך לקנות גוף קירור נוסף? ג. האם מאוורר הכרטיס עושה רעש רציני או סביר כמו מאוורר המחשב? ד. האם יש הבדל בין Nvidia Geforce 6600 ובין Geforce FX6600 או Geforce PFX6600 או Geforce 6600LTכמו שמפרסמות החנויות ברשת? ה. האם יש הבדל רציני בין גרסת 128MB ו - 256MB לביצועי הכרטיס? תודה מראש על העזרה...
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מסך 17 אינץ עד 700 שקל, ולא יותר. אתמול נשרף לי מנורת המסך של הMAG XJ500T. חשבתי ללכת על הCTX CRT 17" - VL700 - Monitor, הוא שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הגיעה אליי הצעה מחבר, כרטיס מסך HIS HD 4890 1GB DDR5 במחיר מוזל 680 שקל (אולי אצליח לו לרדת במחיר עוד טיפה חח) עם אחריות כמובן עכשיו המפרט שיש לי כרגע : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון Cheiftec 550W כרטיס מסך נוכחי זה 9800GT שהוא עדיין די טוב האם שווה לי להחליף ? או כדאי לשמור על הכסף ולישאר עם הנוכחי ? המטרה היא משחקים חדשים שעומדים לצאת כמו מאפיה 2 COD פיפא וכו... תודה לעונים !
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל בין שדרוג כרטיס מסך לקניית מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה האופציות שקיימות בפני. כרגע מה שיש לי זה: מעבד: Q6600 לוח אם: DP35DP כרטיס מסך: Gainward 9800GT 512MB זכרון: 4G מערכת הפעלה: WIN7 לא זוכר כרגע כמה הספק שיש לי. האם יש כרטיס מסך במחיר נורמלי שיוכל לתת לי להמשיך עם המחשב הזה עוד שנה - שנתיים? או שעדיף כבר להחליף הכל? אני מעוניין לדוגמא במשחקים כמו Dungeon Siege 3 שירוץ סבבה, לא חייב להיות הכי טוב. תכלס רוב המשחקים האלו דורשים בכלל Dual Core במינימום ושלי Quad Core ככה שהוא עומד איפשהו באמצע אני מעריך.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6800GT של XFX הוא עומד לי עכשיו (בקיץ כשחם) במנוחה ב-65 מעלות זה נורמלי או שלא?? ואם זה נורמלי אז מה אני צריך לעשות כדי שלא תהיה בעיית חימום..
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן סוגיה שמעניינת אותי, אני עובד בעיקר במקס ובמאיה וכרגע יש לי קוואדרו 2000 שאני עובד איתו, בנוסף לזה יש לי 9800 GTX שהוא כרגע לא מחובר לכולם , איזה כרטיס עדיף ונותן יותר ביצועים ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, לאחר זמן מה שעבדתי על כרטיס מסך יחיד (הHD4870) הייתי רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך נוסף, לוח האם שלי תומך בתצורת CROSSFIRE של X16 ונקנה במיוחד למטרה זו, מה שכן אשמח לדעת אם אראה שיפור ניכר בביצועים או שהאם הכסף יזרק לפח. המעבד:Q9450 הזיכרון: OCZ REAPER EDITION 4GB 800MHZ DDR2 לוח האם : MSI DIAMOND X48C אני רץ על וויסטה כרגע SP2.
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס 260GTX שלהם כי אין GAINWARD בFOXPC.
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרה לבעיה שיש למחשב של אבי כבר הרבה זמן, ופשוט הזנחתי את הבעיה הזאת. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב חדש לאבא שלי ובו לא כללתי כ.מסך חדש, אלא שהתקנתי לו כ.מסך שהיה אצלי מותקן לפני כן. התקנתי לו 7300GT, והכל עבד כמו שצריך עד שיום אחד החלטתי לחדש לו משחה טרמית. דבר שלא ידעתי שבכרטיס יש דבק טרמי, אבל בכל מקרה החלפתי, הכל עבד. אבל יום אחד משהו קרה (לא זכור לי, עבר הרבה זמן), ובסופו של דבר הורדתי את הכרטיס מהמחשב, מאז המסך מחובר לכ.מסך מובנה. לפי דעתי, ה-7300GT עובד בסדר גמור, לא שרוף וכדומה. אחרת היה לו כבר ריח של שרוף. כמו כן, אני חושב שכל הבעיה היא קשורה להגדרות ב-BIOS, משהו שקשור לכיבוי אוטו' של כ.מסך מובנה כאשר חיצוני מחובר. חיפשתי ולא מצאתי דבר שיכול לרמוז על כ…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אותכם אולי אתם מבינים למה חלק מכרטיסי ה-9600XT של Sapphire מגיעים עם צבע שחור וחלק עם אדום...? מה השוני הזה? מדובר על גירסאות שונות במקרה? אולי Revision שונה של הלוח? יש עדיפות מסוימת ? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי. המשחקים הם Crysis, Civ, cont. strike. אין לי את המפרט המלא של המחשב, זה בשביל חבר. יש חיה כזו ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=21 באחד מהכרטיסים רשום את זה... זה אומר שגם אם אין לי כבלים אני יוכל לראות את כל הערוצים?
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם עדיף לקנות את ה 9800SE אשר זמין עכשיו בגרסא הזאת: Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB - TV-out - DVI או לחכות ל9600XT למיניהם? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי בסה"כ 400 לבזבז על כרטיס שהוא זמני עד שהמחשב כולו יוחלף (כחצי שנה) כרגע אני עם GF 4 MX440 שפשוט לא פועל כמעט עם כלום......\: ואיך אלה יחסית למחיר: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2275&catcode=315 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5363 איזה מבין ה-3 הכי מומלץ לי לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני קצר בזמן..... מחר אני קונה מסך..... חרשתי על מיליוני ת'ארדים וגם על המפרטים המומלצים..... מרוב מלא דגמים אני מבולבל לגמרי לא יודע במה לבחור.... כל אחד מציע דבר אחר....... יש לי כרטיס מסך : geforce 5900xt 128 mb. וכמו שהבנתם המסך אמור לנצל ת'כרטיס מסך..... ובעיקר למשחקים . . . התקציב שלי עד 1000 ש"ח מקסימום ואין לחרוג מהתקציב !! אני סומך עליכם שתציעו לי את הטוב ביותר במחיר הזה ;) תודה לכולם !!
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רציתי לדעת בכמה הHD 7850 חזק מהGTX 460 ? והאם זה משתלם לשדרג לHD 7850 ? ואני מדבר על הגרסא הזאת: http://ksp.co.il/?uin=17131 ואם אני כבר פה אז רציתי להשוות את זה גם בין הGTX 650 BOOST Edition - מה שווה יותר מביניהם ? ומה משתלם יותר?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האח השלישי למשפחת ה-Turing בשוק הגיימינג נחשף במאגר מבחן ה-3DMark עם עדיפות קלה לעומת ה-GeForce GTX 1080 - שצפוי להיות זול ממנו בצורה משמעותית בתחילת הדרך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יכול לנצל את ההזדמנות שיש לי משהו בחו"ל... ואני משנה את הדעה שלי כל 4 דק' בערך.. התקציב שלי הוא 1500 בעקרון.. אבל לא אכפת לי לחרוג ב 100 150 שקל אם קיים כזה כרטיס...
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מסך LCD 19' של PROVIEW, אחלה מסך דרך אגב אבל זה לא הנושא... השאלה שלי היא לגבי ההפעלה וכיבוי של מסכי LCD, במסכי CRT אם אתה מדליק ומכבה את המסך זה פוגע במסך עצמו, השאלה היא האם גם במסכי LCD זה ככה? שהיה לי מסך CRT ועזבתי את המחשב לזמן קצר הפעלתי שומר מסך של מסך שחור ריק (באמצעות מקש קישור), האם עכשיו שיש לי מסך LCD, במקום להפעיל מסך שחור, עדיף פשוט לכבות אותו כי זה לא הורס את המסך?
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול מ SKYPC מחשב הכולל לוח EX38 מעבד E8400 ומערך CF 4850, עכשיו השאלה שלי היא האם שווה לי לקחת במקום CF של 4850 אחד 4870 ? כרטיס אחד בדרך כלל עדיף על 2, לא ? כם אם כן אני מכין את המחשב שלי למערך CROSS FIRE עתידי! כלומר אני לא משנה את הלוח אם או את הספק כח, יש לי מסך 20" ואני משחק על רזו' 1440x960 - 1680x1050 4870 אחד עולה לי 1380 ו 2 4850 עולים לי 1800 דעתכם בבקשה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-