כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ורואים צבעים הזויים כאלה כל המסך מלא סגול כחול ריבועים ומשולשים בכל מיני צבעים מה עושים !?!?!?!?!? אני משתגע כבר חשבתי שאני יוכל סוף כל סוף לשחק בGTA IV אניח משתגעעעעע בבקשה תעזרו המפרט: I7 2.8Ghz(גם חדש) לוח אם GIGABYTE EP43 כרטיס מסך GTX 560 asus
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אותכם אולי אתם מבינים למה חלק מכרטיסי ה-9600XT של Sapphire מגיעים עם צבע שחור וחלק עם אדום...? מה השוני הזה? מדובר על גירסאות שונות במקרה? אולי Revision שונה של הלוח? יש עדיפות מסוימת ? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) ומתלבט בין: WinFast A400 TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=127&lineid=1&act=2 לבין WinFast A6600GT TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=160&lineid=1&act=2 ההבדל במחיר הוא זניח (100 ש"ח בערך) אז מה עדיף ?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין DX.10 ב WINDOWS XP כדי להפעיל את ASSISSIAN CREED ב DX10....תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי VISTA וכרטיס טלוויזיה ורציתי להפוך את הMEDIA CENTER לעברית(עכשיו הוא באנגלית) אבל לשנות את השפה רק בMC לא בWINDOWS VISTA עצמו(אותו רציתי להשאיר באנגלית) יש דרך לעשות את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש כ.מסך חדש עד 500$ למשחקים וסרטי HD מה שחשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת HDMI בן דוד שלי טס לטיוואן עוד שבוע אז הוא מביא לי אותו אז המלצות יתקבלו בחום תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי עוד שבוע ויש לי זמן לעשות שינוים הזמנתי ב 1300 שקל 275 geforce tintech overclocked אני די חסיד של אנווידיה ופחות אוהב את הרדיאונים... אני משתמש במסך 22 אני משחק מדי פעם לא איזה גיימר מטורף... אבל עדין רוצה להשקיע בכרטיס ל שנתיים 3 מכוון שזה מתנה ואני רוצה לסיים עם זה... רוצה לשחק סטארקראפט 2 דיאבלו 3 ומודרן וורפיר כל השטויות האלו... רזולוציה - נראה לי שהמסך תומך עד 16xx האם כדאי להחליף ל 5850 זה עוד 200 שקל האם משתלם והאם אני צריך את זה בכלל? הבנתי שהוא תומך ב dx 11 ואם אני מתככון להשאר עם הכרטיס הזה לשנתיים הקרובות חשוב שזה יהיה כי לא נראה לי שיש משחקים שעובדים עם זה עכשיו למרות שאני מאוד אוהב את הכרטיסים של אנוידיה... אולי בכלל חשבתי ש…
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני יודעת שמסכי LCD לא מומלצים ושמסכי CRTתמיד עדיפים עליהם, אבל בגלל בעיה של מקום אני מועניינת לקנות מסך LCD. הייתי רוצה לקבל המלצות + מחירים למסכי LCD טובים. תודה, וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כנראה שהכרטיס מסך שלי הלך ואני מחפש משהו שלא נופל מRadeon 4870 1Gb. לא משנה התקציב כי אני מחפש משהו שלא נופל מהנוכחי. המפרט שלי: Gigabyte MA770-UD3 Amd 940 Seasonic 500W 4g A-Data
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך למולטימדיה ומשחקים קלים תקציב 500-700 עדיפות לכרטיס עם כמה שיותר תמיכה ביציאות.... תודה
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב ה4870 שלי נשרף ואני צריך חדש אני רוצה לקנות משהו של NVIDIA משהו שיסחוב משחקים לא חובה משהו בומבסטי שלא יתחמם מדי התקציב שלי הוא 600~ אני לא הולך להשקיע יותר מזה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני יכול לנצל את ההזדמנות שיש לי משהו בחו"ל... ואני משנה את הדעה שלי כל 4 דק' בערך.. התקציב שלי הוא 1500 בעקרון.. אבל לא אכפת לי לחרוג ב 100 150 שקל אם קיים כזה כרטיס...
-
- 14 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כבר תהיתי מתי יצוצו ידיעות בנושא.. Kepler 28nm taped out Works well The successor to Nvidia’s Fermi architecture, a certain GPU that goes by the name Kepler has already been taped out. We have multiple sources to confirm that the new 28nm chip is alive and that it looks quite well. Nvidia didn't have any major obstacles with the first tape out, but naturally there is still a lot of work to seal the leakage, and make the chip generally better. This is nothing unusual for a new chip, and getting from 40nm to 28nm is definitely not a walk in a park. Kepler naturally gets a lot of changes to Nvidia's GPU and you can imagine that with the same maximal TDP, you can squeeze…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני לא יכול לשים כתוביות כשאני מסתכל בטלוויזיה רק אני נכנס לסרט ישירות זה נפתח למסך שלם ואין כתוביות מה עושים
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי שאלה , האם שווה לי להחליף , IPhone 4 + GTX 650 TI POWER EDITION MSI על : ASUS NVIDIA Geforce GTX 670 DirectCU II 2GB DDR5
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קיבלתי את ה- 9700 המדובר שהיה אמור ליהיות פרו ובסוף יסתבר שזו טעות קודם כל זה עולם אחר אחרי שנתיים שאני מישתמש ב - mx200 קיבלתי 9915 ב-3dmark והיציאת טלויזיה לא מרצדת יותר ! השאלה בעצם של איזה חברה הכרטיס? כי הוא ניראה לגמרי של ati הוא אדום והמאורר של ati אבל באתר של ati אין מידע על 9700 לא פרו ועל הדיסק של הדרייורים שקיבלתי עם הכרטיס רשום sapphire : יש למישהו מוסג?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אולי זה שייך לפורום תוכנות או תמיכה אבל נראה לי שפה כמה נתקלו בהודעה דומה,צריך עזרה,התוכנה של ATI פשוט לא עולה לי [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נראה כי כרטיס המסך הקרוב של AMD, המכונה Polaris 10, יהווה רענון חשוב לשוק ביצועי הביניים, אך לא תחרות אמיתית ל-GeForce GTX 1080 ו-GeForce GTX 1070 של NVIDIA התוכנית החדשה ש-AMD הולכת עליה היא אמונה שלמה בשוק הפופולארי ביותר בעולם כרטיסי המסך, שוק הביצועים המוגדר בין 200 ל-300 דולר. אתר החומרה TechPowerUp מדווח כי מקורבים ב-AMD סיפרו להם על אחד המוצרים הצפויים ביותר בחודש הקרוב, ה-Polaris 10 שיחשף בתערוכת קומפיוטקס שבסוף החודש. Polaris 10 הוא חדשות רעות לרעבי הביצועים וחדשות טובות למחפשי הפתרונות התקציביים המשתלמים להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%AA%D7%9E%D7%9F-polaris-10-%D7%A9%D7%9C-amd-%D7%99%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%9B%D7…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות כרטיס מסך ATI RADEON 7500LE של חברת sapphire http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/z163.3.html http://www.sapphiretech.com/vga/7500lesdr.asp המטרה של הכרטיס היא : אינטרנט, DIVX על המחשב ו DIVX דרך הTV -OUT *** לא משחקים בכלל *** יש לי כמה שאלות: 1. האם יציאת ה TV OUT של הכרטיס הזה איכותית? האם יספיק לי RADEON 7000 לצורך זה? 2. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה? מרחק של 10 מטרים (האם זה בכלל אפשרי?) 3. האם זה שהכרטיס לא מקורי של ATI אלא של sapphire מפריע לאיכות ה TV-OUT? תודה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך תומך 3D (כנראה את הATI 6450 או 6670 או 6770) כרטיסי מסך אלו דורשים ספק חזק ולעיתים חיבור 6PIN לכרטיס מסך עצמו הבעיה אצלי שהמארז שלי הוא של AC (יש לי את הדגם הישן של זה - http://www.arctic.ac/en/p/cooling/pc-case/80/silentium-t-eco-80.html?c=2184) עם ספק כח הזה - ספק כח זה הינו חלש לסחוב כרטיס ובמארז הנוכחי שלי ניתן רק לשדרג לספק כח מתאים וחזק יותר (יש רק אופציה אחת) - המחיר של ספק זה + משלוח הינו 60$ אני מתלבט אם לרכוש אותו (אינני בטוח אם יש לו בכלל את הCONNECTOR לכרטיס מסך) או שאולי שווה לי להשקיע במארז חדש + ספק? אם להשקיע בחדש - אשמח גם להמלצות שקטות במיוחד(!) כי המחשב דולק רוב הזמן
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך, וחודש הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש באיזור ה-500 שקל ככה, אולי יד2. הבעיה היא שבמסך שלי יש רק VGA, והבנתי שאם משתמשים במתאם VGA TO DVI, אז האיכות ממש גרועה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
האם כשאומרים שכרטיס מסך מסויים מגיע ל1.7 ג'יגה הרץ, הכוונה לליבת המעבד? או שלליבה יש תפקיד שונה?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך להתאים כרטיס מסך ללוח Gigabyte P35-DS3L (עם PCIE X16). השימוש הוא משרדי + צפייה בסרטים, בעיקר לייב-סטרימינג וגם HD. חשבתי על משהו בסגנון של HD5450 ATI התקציב - עד 250 ש"ח. מה אתם אומרים? האם בסדר? האם עלולה להיות בעיה עם העניין של PCIE 2.0 של הכרטיס החדש? תודה
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-