עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם יתאים הכרטיס מסך 8600GT 512MB לעבודה ברזולוציה עם המסך של דל 2408WFP? מתכוון לקנות לכן שואל, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  2. אהלן. הכרטיס שלי ATI Sepphire HD6950 2GB Dirt3 Edition לכרטיס הזה יש שני מאווררים. אחד מהם התחיל לעשות רעש נורא חזק ברגע שהוא עובר את ה-20% מהירות. אני לא מצליח להגיע לכל הברגים בשביל לפרק את הקירור ולנקות את המאוורר. אולי למישהו יש ניסיון איך להתמודד עם הכרטיס מסך הזה בשביל לנקות את המאוורר או להחליף את הקירור הזה לגמרי? השני מאווררים האלה נורא רועשים. קצת חבל שיש לי מארז שבנוי לשקט ומאווררים איכותיים בכל המארז ורק הכרטיס מסך הורס את הכל גם לפני התקלה במאוורר. נ.ב. - כפיתרון זמני, תקעתי עט בין הכרטיס מסך לספק כוח שמשמש כג'ק ומפעיל לחץ על הכרטיס מסך וזה איכשהו פותר בינתיים את הרעש. תודה.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by eliasfen,

בדקתי 3DMARK2003 את כרטיס מסך ללא פילטרים ברזולוציה 768 * 1024 איך הניקוד הזה?

4. אז ככה - אני מריץ מחשב ישן למשחקים בעיקר ולאחרונה אני בבעיה עם הביצועים. חומרה בקטנה : Processor Intel P4 2.4GHZ (Single core) Motherboard Jetway 848PDC(P) Video card RAEDON 9200 PRO אולי שווה לציין שיש לי 1.2GB RAM וספק כוח חזק מספיק (500W?). לפי מה שהבנתי, מה שמאט את הפריימרייט שלי זה בעיקר הכרטיס. האם קניית כרטיס חדש תעלה לי את ה FPS מ-2 במשחקים ממוצעים (WoW) ל-10 פחות או יותר, ככה שאני אוכל לזוז בלי לדבר אל עצמי כמו מכשיר קשר מקולקל? (לפעמים זה ניתקע גם ב-Serious Sam!) עד כמה אני מוגבל על ידי המעבד שלי? איזה כרטיס אתם ממליצים למשחקים, בתקציב נמוך - עד 250?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  5. ראיתי את הסטיקי למעלה ופשוט קיבלתי רק כאב ראש מכל מה שרשום שם ובכלל אחת ולתמיד מה הקירור המומלץ לכרטיס מסך הזה (תקציב לא משנה לי) וכמובן אם אפשר לינק לקירור. תודה מראש ??? אה, ואם זה חשוב אז יש לי את הכרטיס של גי'גה בייט

• 75 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. כי הזמנתי באינתרנט כרטיס של sapphire ןקבלתי של connect 3D אז חשוב לי לדעת מה ההבדל ואם לפוצץ לחברה שמכרה לי אותו את הצורה..

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by yaniv111,

שלום לכולם, אני כנראה אקנה מחשב עם המפרט הבא: * מעבד Intel® CORE I3 במהירות 2.93GHz * לוח אם Intel® PETER COVE עם ציפסט Intel® DH55PJ * דיסק קשיח 750GB 32MB בטכנולוגיית SATAIII * זכרון בנפח 2048MB בטכנולוגיה DDR3 1333Mhz ישנה הצעה לשדרוג לכרטיס מסך Geforce G240 DDR3 1024MB + HDMI ב450 שח. השאלה אם הכרטיס מ סך הזה נחשב טוב עבור משחקי מחשב, או שעדיף לקנות בנפרד כרטיס אחר. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, שמי אור כהן (למי שלא מכיר אותי), אני נוהג לכתוב כתבות בנוגע למוצרים עתידיים, ולענות על תשובות. אבל בואו ונפסיק לדבר עליי, ונדבר על הכרטיס המהיר בעולם, ה2900XT. אמש נודע לנו, שחברת Diamond שיחררה את כרטיס ה2900XT המהיר בעולם (ואולי אפילו החזק בעולם). אז על מה כל ההתלהבות? כבר ביקרנו את ה2900XT של ג'י קיוב, לא? אז הדבר החדש פה הוא שהכרטיס מגיע עם 1GB זיכרון, כן כן 1GB זיכרון!!!. כיום ידוע לנו רק על כרטיס אחד בודד, ולא ה7950GX2 שסיפק כל-כך הרבה נפח, והוא הFX5600 שמגיע עם 1.5GB זיכרון, מחברת נווידיה. כרטיס ה2900XT מגיע עם 1GB זיכרון שמבוסס על GDDR4, מהירות ליבה של 825MHZ, מהירות זיכרון של 1100MHZ ובקר זיכרון של 512BIT. הנתונים הללו מאד מרשימים, ועלולים אפיל…

• 101 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. שלום לכולם, הגיע הזמן נראה לי להחליף את המסף 19 אינץ הישן שלי למסך חדש. אני מתכוון להחליף למסך הבא: dell u2312hm לפני שאחליף יש לי שאלה האם ההחלפה תדרוש ממני להחליף גם את הכרטיס מסך הישן שלי (ראו מפרט בצד). כמובן שהשימוש העיקרי אם לא היחיד הוא הרצת משחקים, אם אני מבין נכון ברזולוציה הטבעית של המסך שהיא 1920x1080 אם כן אדרש להחליף כרטיס מסך, איזה כרטיס מסך ייתן לי יחס עלות ביצועים מיטבית בשימוש המסך החדש? - תקציב עד 1330 ש"ח כמו כן אם אדרש להחליף את הספק כוח? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  10. אני רוצה למכור את המסך +Hyundai Q17 ולקנות במקומות ViewSonic VP191s קצת פרטים על המסך - המסך בעל פנל של סמסונג עם 12ms כמו של המסך המצויין Samsung 710T. מסך שמור בן כ-6 חודשים בלי שריטות ועם 0 פיקסלים שרופים. כולל חיבור DVI, כיוון גובה, רמקולים ו-USB Hub. זמן תגובה - 12ms קונטקס - 1:500 בהירות - 300 רזולוציה טבעית - 1280X1024 כמה לדעתכם לדרוש עליו?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  11. טוב אז ככה, זה כרטיס מסך דגם FX5200 128MB ויש לו יציאת D-SUB (הכחולה הזאת) יציאת S-VIDEO ובנוסף יש לו גם יציאת VIDEO (העיגול הצהוב הזה). האם העיגול הצהוב הזה הוא בעצם VIVO- וידאו אין ? חפישתי בכל הרשת אחרי הכרטיס הזה ולא מצאתי שום אזכור אליו, הוא כנראה של חברת gainward כי במספר הסידורי רשום בהתחלה GW. אם מישהו צריך עוד פרטים, הכרטיס הוא בצבע אדום ויש לו גם קירור פסיבי בצבע אדום, יש לו יציאת חשמל למאוורר, חיבור AGP מן הסתם, הכרטיס עצמו הו צר ולא כמו הרחבים האלה שיש היום. אני מדגיש שאין לו יציאת DVI ובמקום זה בחרו להוסיף לו חיבור VIDEO... אשמח לקבל מענה לשאלות שלי..... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. זה הדגם של הכרטיס מסך המדוייק: Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE וזה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח איפה אני יכול …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by nargila,

שאלה gf4 sdram vs gf4 ddr מה ההבדל בOC ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by omri09,

אני מחליף לאחד מהם במקום ה- 4850 של ספיר(היתה לו בעיית התחממות) ההחלפה נעשית ב- KSP למי שרוצה לדעת כדאי להחליף ל- 9800GTX+ או ל- 250GTS של ZOTAC? חשוב לי לדעת בעיקר איך הם מבחינת רעש, טמפרטורות, OC.. עד כמה שהבנתי אין הבדל ביניהם, אבל אם יש יהיה נחמד לשמוע. אני משחק ברזולוציה 1280X1024, לפעמים טיפה יותר נמוכה, במסך 19'' רגיל(לא רחב).

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  15. הקטע שאין לי יותר מידי כסף ואני רוצה ביצועים ממש טובים הרזולוציה שלי 1280x1024. אז חשבתי להתפשר קצת עכשיו ועוד איזה חודשיים לעשות מערך כפול שהבנתי שמשתווה ל5870 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by integral,

למישהו יש נסיון איתו? יש משהו משתלם יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BoRiS.K,

קניתי מסך חדש של PHILIPS LCD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הוא לפעמים מפעיל כמעט עד הסוף ואז הוא עושה entering sleep mode ועושה רסטרט למחשב מה הבעייה זה דחוף תודה..

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. אני יודע שיש נושא כזה בFAQ אבל אני עדיין לא מצליח ולכן אני פונה אליכם חיבור מחשב לטלוויזיה באמצעות SVIDEO -------------------------------------------------------------------------------- אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית CRT יש לי כ.מסך של NVIDIA 8500GT בעל יציאת 7 פינים ואני משתמש בכבל S-VIDEO בעל 4 פינים מצד אחד וכניסת RCA מהצד השני! משום מה אני לא מקבל תצוגה למרות שאני מוגדר בהגדרות הכרטיס על תצוגה דומה בשני המסכים גם ב TV וגם במסך המחשב, אני לא מצליח לראות תמונה ב TV. ועוד תופעה מוזרה כאשר אני נמצא בהגדרות של הכרטיס מסך ואני מבקש ממנו להרחיב תצוגה ועושה APPLY אז לשניה אחת כן רואים בטלביזיה ואז זה שוב נעלם...!! מתסכל! מה אני עושה לא נכון?!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  19. שלום, הזמנתי את הכרטיס X1950GT ל-AGP דיברתי עם חבר (יש לו PCI-Express, לא יודע אם זה קשור..) ויש לו X1950Pro והוא אמר לי שהחיבור מולקס שם, זה לא חיבור מולקס רגיל..והוא אמר לי לבדוק את זה בכרטיס מסך שלי.. לא בדיוק הבנתי למה הוא מתכוון.. בדקתי אצלי במארז וראיתי שיש לי רק חיבורים רגילים... השאלה שלי היא אם לכרטיס יש חיבור מולקס רגיל או חיבור אחר של חשמל...? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. האם הכרטיס הזה GeForce 6600 GT? מצאתי באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php כרטיס ?Sapphir (ATI) ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? שעולה 890 שקל ו GeForce 6600 GT שעולה 1200 שקל האם הפרש המחירים שווה להפרש בביצועים? האם החנות הזאת אמינה? איזה כרטיס עדיף? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by 8dsim,

אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה600 ש"ח בבקשה תביאו הצעות זה מה שאני מצאתי אולי יש משהו יותר טוב ? Soltek SL-5600XD Geforce FX 5600 128MB DDR DVI Retail Video Card או MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ואם הsoltek יותר חזק בכמה הוא יותר חזק ? בתודה סתיו .

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Dmoney,

הרצתי את התוכנה בשני מחשבים. במחשב אחד התוכנה בדקה את ארבעת המצבים והתוצאה היתה כ-6000 נקודות, ומבמחשב השני נעשתה בדיקה רק במצב אחד והתוצאה היתה 121... מזה אומר? האם זה טוב?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  23. עובר כ"כ הרבה זמן עד שחברות מוציאות כרטיסי מסך חדשים... בכ"א רציתי לשדרג אבל אני יודע שרוב הכרטיסים החדשים ימתחו (אם לא יחרכו) את הכח של הספק. למישהו יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shay-h,

רציתי לדעת האם אפשרי לחבר שתי מסכים במקביל ... שאחד ביציאה הרגילה של הכרטיס מסך ואחד ביציאת DVI ??

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by honore,

מתלבט בין 2 הכרטיסים האלה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1869 9800PRO ב 1750 ש"ח FX5900 של MSI ב 1500 ש"ח . מה עדיף ? האם ההפרש במחיר שווה להפרש בביצועים בהנחה שיהיה אוברקלוק?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.