עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם ATI +AMD מוציאים דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות ספצייפים ובכך בעלי הלוחות מקבלים דרייבר שנותן להם יציבות ואלמנטים נוספים דוגמא אחת היא הדרייבר ללוחות ASUS עם XPRESS 3200 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32 ATI Catalyst 7.11 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers ישנם דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות אחרים דבר זה פותר הרבה באגים שאנשים נתקלים לאחר שהתקינו דרייבר של הכרטיס שלא מתאים ב-100% ללוח שלהם שימו לב הדרייבר הנ"ל מתאים ל-VISTA 32 !

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Oranili,

יש לי כרטיס מסך GECUBE RADOEN X1950 עכשיו הבעיה מאוד מוזרה! אני מחבר את הכרטיס מסך למסך שלי בבית והוא עושה לי מסך צהוב! כאילו הווינדוס עולה והכל רק בצבע צהוב .. עכשיו אצל חבר שלי חיברתי והוא עולה רגיל בלי מסך צהוב ... עם צבעים ועכשיו הזזתי אצלי טיפה את הארון וחזר למסך רגיל ושוב חזר לצהוב מיד.. מה יכולה להיות הבעייה? החלפתי חיבור VGA לDVI זה לא המתאם ... וגם חיזקתי הכל הוצאתי תכרטיס והכנסתי ... ניסיתי כמעט הכל מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by tamiravigan,

אני רוצה לקנות 8800GT מפרט: C2D E6300 Gigabyte GA-965GM-s2 G.skill 1024x2 800mhz cl4 sunbeam transformer blue lg gsa-h10 WD 160GB sata2 Corsair 450VX זהו יעבוד טוב? כי אני ממש רוצה את הכרטיס הזה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  4. שלום לכולם לא מזמן קבלתי את הכרטיס XFX EXTREME 8800GTX שעומד כרגע על OC של 630\2000 שאני משחק הרבה זמן בקרייסיס הטמפ מאמץ היא 78 ומנוחה 57 האם זה תקין? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  5. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by דניאל נ,

איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים במשחקים כבדים על רזולצייה של 1280X1024 ?

7. מחפש כרטיס מסך בטווח מחיר עד 500 ש"ח,PCI-E , טוב לסרטים (לא מי יודע מה אכפת לי בקשר למישחקים...), מומלץ שיהיה נפוץ (בגלל שאני מישתמש גם בלינוקס וזה קצת בעיה לימצוא דרייברים...), ומומלץ שיהיה יציב בעל אחריות ארוכה יחסית... תודה רבה לעוזרים בפורום המדהים הזה

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by nim901,

אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק (במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים) כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4 הפמרט שלי הוא - E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04 אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם לכל סדרת ה8800 יש זכרון DDR3? איזה סוג של כרטיס 8800 בטווח מחירים 1500-2000 מומלץ כיום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים או אולי עדיף 8600GT 512MB אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

11. מדובר בכרטיס X1950PRO, אבל אחד הוא של GECUBE והשני של SAPPHIRE שניהם בעלי 512 MB. אפשרי?

12. Started by mikezaush,

(למחשב נייח)7600gt 256 mb agpx8 או (למחשב נייד)8600m gt 256 mb pcie ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by patrik,

[glow=red,2,300]Gigabyte GA-73UM-S2H עם ה ATI Radeon Xpress 1250 ABIT Fatal1ty F-I90HD עם ה nVIDIA® GeForce 7150 [/glow] איזה כרטיס מסך מובנה חזק יותר? ההחלטה המכריעה נמצאת בתשובתכם לשאלה זו ^^^ תודה למנסים ולעוזרים ;D

14. אני לא מכיר את הכרטיס, אבל קיבלנו עיסקה טובה איתו, וזיכרון במחשב 1G האם זה מספיק טוב למשחקים, או שצריך כבר להוסיף כסף וללכת על 8800GT וגם 2G זיכרון.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. השאלה בכותרת על המערכט המוזכרת בחתימה. תודה לכל העוזרים! ;D

16. Started by BS07,

יש לי VISTA וכרטיס טלוויזיה ורציתי להפוך את הMEDIA CENTER לעברית(עכשיו הוא באנגלית) אבל לשנות את השפה רק בMC לא בWINDOWS VISTA עצמו(אותו רציתי להשאיר באנגלית) יש דרך לעשות את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by levimadman,

בכל משחק שלא יהיה יש לי מספר מצומצם של רזולוציות שאני יכול לעבוד איתן - שבינהן רזולוציה רחבה אחת בלבד. יש לי מסך רחב (226bw) ואני יכול לבחור רק ברזולוציה הטבעית של המסך.. יש משהו שאני יכול לעשות? (אני מצרף תמונה מcrysis אבל זה ככה בכל משחק) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by Notter,

שלום, יש לי GeForce 7600GS ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה: מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה. בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב). עד לכאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה. המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין. לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זא…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800GT 512 השאלה שלי היא איך המסך למשחקים והאם כרטיס המסך מספיק חזק לרזולוציה 1600X1000 במשחקים יחסית כבדים בהגדרות מלאות ( כמובן שלא מדובר ב CRISES ) עוד שאלה היא אם יש מסך רחב במחיר דומה (1500 +- ) שיתן תמורה טובה יותר למחיר תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by Sith_Lord,

יש למישהו שמץ של מושג מה יהיה המחיר שלהם בארץ ומתי הם יגיעו? תודה מראש.

21. שלום לכולכם (: אבא שלי נמצא בחו"ל ורק עכשיו נזכרתי שאני יכול לבקש ממנו לקנות לי משהו מחו"ל.. אני רוצה שהוא יקנה לי כרטיס מסך, אני רוצה ללכת על הכיוון של ה 512 8800GT עכשיו אני די אובד עצות אין לי מושג מאיזה חנות לקנות ואיזה דגם.. הוא נמצא באוהיו שבארה"ב על איזה דגם אתם ממליצים? חשוב לציין שאני רוצה ללכת על הדגמים היותר זולים סביבות ה270 דולר... תודה רבה לכם (: אגב זה המפרט שלי אם זה משנה: Processor: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 766 Mother Board: GIGABYTE GA-M55S-S3 483 Hard Disc: Western Digital WD2500AAKS 250GB 359 Memory: TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 + TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 286 Graphic Card: unknown Cage: Raidmax APEX 207 Power Supply: HEC WIN 550W…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  22. מתלבט בין האופציות הבאות : 1)http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=877 2)http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 או לעשות crossfire מ : HD 2600 XT 256MB DDR3 PCIe הצעות נוספות יתקבלו בברכה נא להתייחס רק לעניין הסרטים ברמת HD ,אני כמעט לא משחק במחשב חוץ מסוליטר :-) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by Oranili,

תודה רבה ואיך יפעלו משחקים עם המסך הזה ? 206BW?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by tenana,

שלום, יש לי כרטיס 6800 הרגיל, התקנתי מחדש את הקאונטר סטרייק בגלל שהיו לי בעיות עם המשחק, ומשום מה אני מקבל עכשיו 10-20FPS בזמן המשחק. לפניכן היה לי בין 40 ל60.. דבר ראשון רציתי לשאול, כמה אמור להיות לי? דבר שני, איך אפשר להעלות את הFPS? הורדתי את ההגדרות לLOW.. [br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:18:05 אוקי הסתדרתי פחות או יותר.. FPS חזר לנוע בתחום של ה40-60.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by ymss69,

כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים