עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא מכיר את הכרטיס, אבל קיבלנו עיסקה טובה איתו, וזיכרון במחשב 1G האם זה מספיק טוב למשחקים, או שצריך כבר להוסיף כסף וללכת על 8800GT וגם 2G זיכרון.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by levimadman,

בכל משחק שלא יהיה יש לי מספר מצומצם של רזולוציות שאני יכול לעבוד איתן - שבינהן רזולוציה רחבה אחת בלבד. יש לי מסך רחב (226bw) ואני יכול לבחור רק ברזולוציה הטבעית של המסך.. יש משהו שאני יכול לעשות? (אני מצרף תמונה מcrysis אבל זה ככה בכל משחק) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים או אולי עדיף 8600GT 512MB אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

4. Started by nim901,

אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק (במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים) כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4 הפמרט שלי הוא - E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04 אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Notter,

שלום, יש לי GeForce 7600GS ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה: מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה. בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב). עד לכאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה. המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין. לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זא…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by ROEY--1,

שלום. אני עומד לקנות כרטיס מסך מארה"ב.התכנון הוא GEFORCE 8600 GTS. לא מעונין ב אוברקלוק...OC. איזה חברה לפי דעתכם עדיפה XFX או EVGA. דבר שני יש לי ראיתי שהדרישה עבורו זה ספק של 350W .. יש לי ספק 400W משהו יחסית זול אני מאמין שקיבלתי עם המחשב....עד כמה זה קריטי .....או אפשרי לעבוד איתו... ..חוץ מלפתוח את המחשב ולהתסכל על הספק יש דרך אחרת לבדוק כמה WATTS הוא? ראיתי שני גירסאות של EVGA של הכרטיס מסך הזה של EVGA אחד של 256 מגה 33.6GB/sec 720 MHz השני 512 מגה 675 MHz ו 32GB/sec. אותו מחיר בדיוק! מישהו יכול לתת לי עדיפות על אחד מהם? תודה.

7. Started by DaniDin,

הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)

8. Started by Oranili,

תודה רבה ואיך יפעלו משחקים עם המסך הזה ? 206BW?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by patrik,

[glow=red,2,300]Gigabyte GA-73UM-S2H עם ה ATI Radeon Xpress 1250 ABIT Fatal1ty F-I90HD עם ה nVIDIA® GeForce 7150 [/glow] איזה כרטיס מסך מובנה חזק יותר? ההחלטה המכריעה נמצאת בתשובתכם לשאלה זו ^^^ תודה למנסים ולעוזרים ;D

10. Started by ymss69,

כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by tenana,

שלום, יש לי כרטיס 6800 הרגיל, התקנתי מחדש את הקאונטר סטרייק בגלל שהיו לי בעיות עם המשחק, ומשום מה אני מקבל עכשיו 10-20FPS בזמן המשחק. לפניכן היה לי בין 40 ל60.. דבר ראשון רציתי לשאול, כמה אמור להיות לי? דבר שני, איך אפשר להעלות את הFPS? הורדתי את ההגדרות לLOW.. [br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:18:05 אוקי הסתדרתי פחות או יותר.. FPS חזר לנוע בתחום של ה40-60.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by Sith_Lord,

יש למישהו שמץ של מושג מה יהיה המחיר שלהם בארץ ומתי הם יגיעו? תודה מראש.

13. Started by BS07,

יש לי VISTA וכרטיס טלוויזיה ורציתי להפוך את הMEDIA CENTER לעברית(עכשיו הוא באנגלית) אבל לשנות את השפה רק בMC לא בWINDOWS VISTA עצמו(אותו רציתי להשאיר באנגלית) יש דרך לעשות את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  14. חברים יקרים, אני מתלבט לגבייי קנייה של מחשב חדש בשבועות הקרובים עד גג חודש. האם זהו זמן טוב לרכוש מחשב חדש + כרטיס מסך? כאשר הליבות החדשות בפתח?! אני מדבר על הליבה ה G98 של NVIDIA . דרך אגב התקציב שלי עומד עד 2100 ש"ח לכרטיס מסך תודה מראש לעוזרים ולמאירים את דעתי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. השאלה בכותרת על המערכט המוזכרת בחתימה. תודה לכל העוזרים! ;D

16. Started by oudyeh,

יש כל מיני חברות ואני יודע שיש כאלה שבאות עם באנדלים יותר טובים וכאלה שהדרייברים שלהם מאפשרים אובר קלוקינג לא רע. מה לקחת? INNO3D MSI ASUS PALIT? אני לא נעול על שום חברה ואשמח לשמוע חוות דעת או לקבל הפניה לאיזשהו מבחן כי אני לא מצאתי.. לקחת רק 512 נכון? אגב אולי בכלל עדיף לחבר שני כרטיסי מסך 8400 או 8500 בSLI? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zoriza,

ראיתי ב-faq כמה דרכים שבהם ניתן לשפר את האיכות של כרטיסי המסך . מה הכי מומלץ לעשות לכרטיס מסך זה ? אגב , איך ניתן לברר אם יש לו יציאת dvi ?

18. אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800GT 512 השאלה שלי היא איך המסך למשחקים והאם כרטיס המסך מספיק חזק לרזולוציה 1600X1000 במשחקים יחסית כבדים בהגדרות מלאות ( כמובן שלא מדובר ב CRISES ) עוד שאלה היא אם יש מסך רחב במחיר דומה (1500 +- ) שיתן תמורה טובה יותר למחיר תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שלום לכולכם (: אבא שלי נמצא בחו"ל ורק עכשיו נזכרתי שאני יכול לבקש ממנו לקנות לי משהו מחו"ל.. אני רוצה שהוא יקנה לי כרטיס מסך, אני רוצה ללכת על הכיוון של ה 512 8800GT עכשיו אני די אובד עצות אין לי מושג מאיזה חנות לקנות ואיזה דגם.. הוא נמצא באוהיו שבארה"ב על איזה דגם אתם ממליצים? חשוב לציין שאני רוצה ללכת על הדגמים היותר זולים סביבות ה270 דולר... תודה רבה לכם (: אגב זה המפרט שלי אם זה משנה: Processor: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 766 Mother Board: GIGABYTE GA-M55S-S3 483 Hard Disc: Western Digital WD2500AAKS 250GB 359 Memory: TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 + TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 286 Graphic Card: unknown Cage: Raidmax APEX 207 Power Supply: HEC WIN 550W…

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by blacknot,

יש לי מחשב יחסית ישן ואני לשדרג את כרטיס המסך ל - 8800gt אני רוצה לדעת עם יש לו תמיכה pci express 1

• 13 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by exercise,

מישהו ריכז איזה תוכנות / משחקים מקבלים מהיצרנים השונים ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. תוכנה פשוט נוחה. מזהה את כל הפרטים הנחוצים... מבית היוצר של CPU-Z קבלו את GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by bg1987,

טוב, יש לי leadtek 7600gt ex, (קצת ישן אני יודע) ואני משחק call of duty 4, ולפעמים יש כמה טקסטורות, או אולי חפצים לא בטוח שהטקסטורה שלהם מעין נמרחת על כל המסך, כאילו לקחו פינה של האובייקט ומשכו אותה עד אין סוף, עכשיו לפעמים זה נראה סתם כמו איזה קו קטן ומוזר שעובר דרך כל המסך, אבל לפעמים זה ממש חוסם את כל שדה הראיה, זה קורה גם במשחקים אחרים. אני מניח שזאת בעיה בדרייברים שלי, רציתי לדעת איזה דרייברים מומלצים לכרטיס שלי (באתר של leadtek חיפוש של 7600gt ex לא מצא כלום) או שאולי זאת בעיה אחרת? אה, אני משתמש ב XP נ.ב. אני גם מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב, (אני רוצה לחבר אליו ממיר דיגיטלי של הוט, האם זאת תהיה בעיה?) במחיר של עד 400 ש"ח תודה מראש.

24. שלום,בפבואר אני קונה כרטיס מסך חדש,והשאלה שלי:היא כדאי לחכות לכרטיסים אחרים שיגעו או כבר לקנות 2600xt ? הכרטיס יהיה לשימוש משחקים קלים וסרטי hd ... הקתציב הוא 600 היום וגם יהיה 600 בפבואר

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים