עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zaroor,

שלום לכם אני צריך המלצה לכרטיס מסך שמשמש גם למשחקים וגם לטלויזייה במסך מחשב 22" הסכום בערך של 1000ש"ח +\- חריץ PCI EX לוח אם GA945PS3 תודה לכם

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  2. שלום ברשותי המפרט הבא (כרטיס מסך כרגע ON BOARD): i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype NZXT Source 340 Glossy Matt Black Red - (מציין מבחינת מקום במארז) RAIDER 650W - RAIDER Series, 80 PLUS Sil אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש (NVIDIA בלבד) אשר יריץ משחקים בצורה מכובדת מבלי צורך לשדרג אף חלק במחשב בשנתיים/שלוש הקרובות. כרגע מדובר ב 1080P אבל אולי עתידית אעלה ל 2K (לא חושב על 4K כרגע אבל מי יודע). אין כל כך הגבלת תקציב אני רק רוצה כרטיס שיענה לדרישות - אני לא פריק של גרפיקה ולא חייב תמיד להריץ את הכל על המקסימום (למרות שלא יזיק). …

3. Started by andrei21,

בבקשה תמליצו לכרטיס מסך מחול רצוי מאתר frys ורק NvidiNvidia תקציב 400 דולר תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by barak_i,

חברס... אני צריך בשביל חבר כרטיס AGP בסכום של 400-500 שקל... נ.ב. תודה רבה אם לא אתם היה לי עכשיו 7300!!!!

5. המחשב מחובר למקרן benq w1070 אני הזמנתי את המוצר הבא בתקווה שאצליח בעזרתכם להשתמש בו ולראות גם בתלת מימד חשוב לי מאוד שהכרטיס לא ירעיש,כמה שיותר שקט יותר טוב אני לא מבין בעניין ה Hz אבל אם זה משפיע על תמונה יותר חלקה אז אין לי בעיה להשקיע עד 1000 ש"ח

6. Started by Baz34,

חברים, אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס מסך , הזמנתי XFX8800GTS 320 XXX והוא מתעקב כבר המון זמן במכס הוצא להחליף בכרטיס של LEADTTEK אשמח מאוד לקבל המלצות בנושא לגבי הכרטיס הנ"ל ולגבי כרטיסים אחרים תקציב סביב 1800 שח

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  7. Started by צחי-2,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס AGP איכותי? היה לי את הX800 של ATI שהוא כרטיס בכלל לא רע אבל הוא שבק חיים לצערי הרב. (אני לא מחפש כרטיס תואם DX10 כי אין לי שום חשק ועצבים להתקין ויסטא. אני מחפש משהו בסביבות 1000-1500 שקל.

8. תודה לכל המשיב/ים מה בעצם ההבדל בין שני סוגי הכרטיסים כי אני מעוניין לקנות אחד חדש יש לי GEFORCE 4 440MX ישן שלא תומך במשחק היחיד שאני משחק שהוא SPLINTER CELL השניים האחרונים תיבת פנדורה ותיאוריית הכאוס. הבנתי לבד שאני אמור לשדרג את הזיכרון שלי ל 512 נשאר רק דבר אחד זה הכרטיס איך אני אמור לדעת מה מתאים למחשב שלי שהוא Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz וכמו כן מי יכול להמליץ על אחד שיספיק בסה"כ להריץ את המשחק הזה.

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by The Ripper,

ה9800 פרו שלי הלך אז חייב לקנות כרטיס :'( כרטיס עלות\תועלת למשחקים ברמה בינונית, לא נראה לי כדאי לשהשקיע יותר מדי על AGP. מפרט המחשב בחותמת. ראיתי בנעוץ המלצה על 6800GS ו-6800LE , חשבתי על ה-LE אבל לא יודע איך הוא ביחס למה שהיה לי, ונראה לי גם שדברים השתנו בחודשיים האחרונים מאז שהנעוץ נכתב. ...המרטש

• 17 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by Iron~Chef,

ואיך הו יריץ gta חדש

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  11. תמיכה ב - Pixel Shader 2.0. עדיף עם קירור פסיבי.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by yotam.m,

אוקיי אז השאלה שלי היא מהו הכרטיס המומלץ ביותר לAGP כיום? כמובן שאין כוונה להשקיע במשהו מטורף כמו ה7800GS שיקר בלי סיבה. אין תקציב מסויים אבל אפשרי שזה ינוע בסביבות ה-700-800. חשבתי על ,6600GT 6600 X1600 שחזק ממנו אבל ברוב החנויות יקר בצורה מוגזמת. ראיתי גם 7600GS בחלק מהחנויות במחיר סביר. מה אתם אומרים מה הכי מומלץ לסוקט המתיישן?

13. היי, יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 2.8, זיכרון 1.5 ג'יגה, וכרטיס מסך RADEON 9200. המטרה - לצפות בקובצי HD שאני מעביר ממצלמת הווידיאו למחשב. המצב כיום - הקבצים מוצגים, הסאונד תקין, אך הוודיאו מוצג כאילו זה הילוך איטי. במקום להחליף את כל המחשב, חשבתי להחליף רק את כרטיס המסך (בהנחה שזה יפתור האת הבעיה). כאמור, האפיק הוא AGP, התקציב בערך 500 ש"ח, ואני מעדיף כרטיס עם יציאת HD. תמיכה במשחקים פחות מעניינת אותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  14. שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, עם תושבת AGP. דרושות שתי יציאות, רצוי DVI (לפחות אחת) עם תמיכה ברזולוציה של 1920X1200. הכרטיס יחובר לשני מסכי LCD 22" ברזולוציה זו. המחשב עובד על לינוקס, ורצוי כרטיס של Nvidia לאור בעיות עם כרטיס ATI הקודם , בעיקר מחסור בדרייברים ובעיות בפריסה על 2 מסכים. התקציב - נניח עד 350 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by aviran17,

מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס agpx4 למחשב? ואם הבנתי נכון כרטיסים של agp*8 פועלים גם על agp*4? כי אם כן אז בבקשה תציעו לי גם כרטיסים לagp*8 תודה מראש לעוזרים ודרך אגב התקציב שלי הוא 450 ש"ח עם אפשרות לחרוג מהתקציב אבל בקצת הכרטיס הוא למחשב של אחי בן ה12 משמש בעיקר למטרות אינטרנט ולהפעלת משחקים רגילים לא כבדים כמו doom3 וכד'

16. Started by dyn,

שלום, יש לי הנחה בחנות SKYPC על כרטיסי GTX260, לכן אני מבקש שתמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאפשר לקחת מהדגם הזה. חשוב שיהיה לכרטיס קירור טוב מכיוון שהוא די מתחמם, ומקסימום ביצועים. תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by eranir,

אני מחפש את הכרטיס 5770 הכי שקט שאני יכול למצוא. כרגע כרטיס המסך שלי הוא החלק היחידי במחשב שאני שומע, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב. ברור לי שאין כ"כ הבדלי ביצועים בין הכרטיסים השונים, וכמה שקלים לפה או לשם לא משנים. יש כרטיס ספציפי עם קירור שקט יותר מאחרים? אשמח להמלצות תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by 888,

השאלה בכותרת..

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by zik125,

שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by owen10,

אני מחפש לקנות כרטיס TV עד 200 שקל. תודה!

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by moris,

היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם סליחה על ההקפצה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by AsafShviro,

שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים