עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, היום התקנתי את ה CRYSIS WARHEAD ואני צריך לדעת משהו בקשר לכרטיס מסך שלי. שמתי את הגראפיקה על הכי גבוהה והמשחק לא רץ הכי טוב וכנ"ל גם בגבוהה. בהגדרות הבינוניות זה רץ טוב וזה גם מה שה CRYSIS עצמו ממליץ בהתאמה לנתוני המחשב שלי. אני מתפלא כי יש לי מחשב שאמור להריץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגבוהות חלק והוא לא מריץ. הכ.מסך שלי הוא 8800GTS 640MB, זכרון 2GB ומעבד 2.66 CROE 2 DUE. וכמובן שיש לי ווינדוס ויסטה... המשחק הוא על רזולוצייה של 1280X1024. מה אתם אומרים הכרטיס מסך שלי יכול לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות או גבוהות או שהוא יכול רק על הבינוניות? ואם הוא יכול רק על הבינוניות, אם אני אעשה OC לכרטיס המסך, המשחק יוכל לעבוד על HIGH או VERY HIGH? OC ישפר לי בהרבה את הבי…

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by neil4,

מהי ליבתו? אחד מאלו?-RV250/RV280/R300/RV350 אם לא אז איזה?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by eliran11,

הכרטיס המסך שברשותי די ישן וכבר לא מצילח לעלות משחקים חדשים ויש לי מסך 23 אינצ שעוד יותר מקשה עליו ורציתי לשדרג המעבד שלי גם די ישן ככה צריך כרטיס מסך שיוכל לעבוד עם המעבד אלה הם הנתונים של המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333 Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 99U5429-007.A00LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Kingston 99U5429-007.A00LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) Monitor …

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  4. מדובר על מחשב נייד ועל כרטיס מסך מובנה מובנה - HD 4000 כרטיס מסך חיצוני - 7670M קחו לדוגמא את המשחק GTA IV יש לו BENCHMARK שמותקן בתוך המשחק, לאחר הרצה של הבנצ'מארק אני מקבל תוצאות של FPS מינימאלי מקסימאלי וממוצע אך הכרטיס מסך שנבדק הוא ה- HD 4000 . הבעיה כמובן היא ביצועים וזיהוי תקין של כרטיס מסך . הדריבר של ATI עובד בוודאות כמו שצריך ( לאחר עידכון של הדרביר לכרטיס מסך לגירסא שסמסונג הוציאו FPS עלה בצורה דרסטית במשחק COD 4 (מדובר על עשרות FPS ) המחשב מחובר דרך AC הספק של המחשב מוגדר על ביצועים מקסימליים וכן הגדרות מתקדמות מכוונות על ביצועים גבוהים תמיד . בדרייבר של ATI גם כן הגדרות על MAXIMUM PERFORMANCE .

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  5. בהרצת משחקים, כמה מהעבודה באמת עושה ה GPU וכמה עושה המעבד המרכזי ? האם בזמן הרצת משחק המעבד המרכזי כמעט נח כי הכל נעשה בכרטיס מסך או שה CPU הוא שותף מלא בעומס ? אם אני לוקח מעבד ממוצע ומטה ומשדך אלי כרטיס מסך פצצה הוא יריץ משחקים חדשים בצורה טובה ? אם הכרטיס הגראפי עושה את כל העבודה אז בשביל מה צריך הרחבות כמו 3dnow! ?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  6. Started by lion03,

לקנות R8500 עכשיו או לחקות לדצמבר ולקנות R9700 ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by orenc17,

חבר שלי מטלבט בין שני הכרטיסים radeon 9550 ו radeon 9600SE איזה מהם יותר טוב למשחקים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9600 תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  8. היי.. קודם כל, למנהלים, סליחה על זה שאני פותח שוב שירשור לגבי הכרטיס החלופי שנתנו לי, אני פשוט חייב את דעתכם לגבי הכרטיס (אולי בכלל תראו כזה כרטיס בפעם ראשונה) תמונת הכרטיס שקיבלתי במימוש אחריות: http://img300.imageshack.us/my.php?image=16112008058bo1.jpg זה לא נראה לכם מוזר שהכרטיס הוא לא כרטיס Reference של נוידיה ואי אפשר למצוא תמונות של כזה ברשת? הוא בא עם אותו קירור סטוק מוזר (המוכר אמר לי בעצמו שזה קירור מדור קודם).. לדעתי היבואן ניסה לעשות איזו קומבינה, כי התקשרתי לעוד כמה חנויות והכרטיסים שהם סיפקו ללקוחות בכלל לא היו דומים לזה אלא באו עם קירור Reference כמו שצריך להיות בדגם הזה. אתמול חזרתי לחנות והתווכחתי עם המוכר שילך ליבואן, יחזיר אותו (זה כרטיס חדש) ויתן לי אח…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by stavcas,

טוב אמא שלי הציעה לי להעביר את הכרטיס שלה: NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB PCI-E x16 עכשיו השאלה שלי האם אוכל להריץ קרייסיס בינתיים אפילו על Low?? ואם מישהו יודע גם על כמה FPS??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך מסוג 9600GT 1GB 256bit ויש לו VGA וDVI ןSVIDEO . אני קונה בקרוב מאוד (שבוע שבועיים) טלוויזיה חדשה של LG 32LH35FR ‏32 ‏אינטש. איך אני אוכל לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה כך שאוכל גם לשמוע מהמחשב בטלוויזיה וכמובן גם לראות? האם יש אפשרות להשתמש גם בחיבור של HDMI על ידי מתאם כלשהו כדי לקבל את מירב איכות הצפייה במסך מהמחשב? תודה מראש לעוזרים!!

11. אני בונה מחשב חדש (P4-2.4) ומתלבט בכרטיס עריכת וידאו לוידאו אנלוגי, סטראו שאוכל את תוצאות העריכה לצרוב ל VCD. מחפש המלצות. מחיר הוא פרמטר אך לא על חשבון האיכות!! מסך לאותו מחשב: מי יתן לי את עלות/ביצועים הכי טובה: 1) MAG 2) IIYAMA 3) CTX 4) PROVIEW תודה מראש, יהודה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  12. שלום חברים אני חושב לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי- HD4850. אני מאוד מרוצה ממנו כבר 4 שנים, אבל מאוד מאכזב אותי שאפשר לשחק ב the witcher 2 רק בהגדרות הנמוכות ביותר(!). לכן חשבתי לעלות לכיוון של HD5850 או HD6850, ראיתי שה6850 עולה פחות, אז אני יותר בכיוון שלו. השאלה היא כזאת- האם אני אצטרך לשדרג עוד חלקים מהמערכת שלי? (מפרט בצד) האם הספק שלי יחזיק? כמו כן, אני מעוניין בכרטיס מסך שהוא אוברקלוקר טוב, מכיוון שעם ה4850 לא כל כך הצלחתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. אהלן. כרטיס מסך:Radon HD 7950 3gb gddr5 (כן כן אני יודע... כרטיס מסך לא משתלם בלה בלה... אני ממש מרוצה מהרכישה וזה מה שחשוב בשורה התחתונה ) לוח אם: MSI P67A-GD53 מסך: Dell UltraSharp U2312HM מערכת הפעלה: win 7 ultimate 64bit אז כך. מותקן לי כרגע AMD Catalyst 12.3, יצא לפני איזה שבוע 12.4 ולמרות שהורדתי והתקנתי כבר מספר פעמים המחשב שלי מתעקש להשאר על ה12.3 אפילו הגדלתי לעשות והסרתי לגמרי את הדרייבר, התקנתי דרך ההתקנה של ה12.4 שהורדתי ו... זה רושם לי 12.3 עצות?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by shemiraz,

מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והתקציב הוא לא גבוה, כרגע יש לי את ה gts250 512mb ראיתי את ה gts450 1gb של Gainward ב 630 שקל האם אראה שיפור משמעותי בינהם? אני משחק על רזולוציה 1920*1200 והמפרט שלי מפורט בחתימה.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by uzi4u2,

מדובר ב GTX670 של חברת GIGABYTE. אני לא מכיר את מחירי השוק של המשומשים כל כך אז כל עזרה תתקבל בברכה! (אכן אכן אני יודע הגיע הזמן לשדרג)

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  16. היי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, והכרטיסים הגרפיים הם חלק ניכר מן העניין. אני עובד בתצוגה מרובת מסכים.כרגע יש לי שלושה, ואני מעוניין לשדרג לארבעה. הכרטיסים שיש לי כרגע הם HD 3650 AGP (זה הכרטיס הראשי שלי שמפעיל שני מסכים) וכרטיס PCI מיושן שמפעיל מסך שלישי.(והוא לא נתמך ע"י W7). יש לי כמה וכמה שאלות לשאול לגבי אילו כרטיסים מתאימים לי, אבל השאלה הראשונה היא האם עדיף ששני הכרטיסים יהיו זהים.(כמובן מדובר על שני כרטיסי PCI-E). כרגע, כשיש לי שני כרטיסים לא זהים, ההתקנה שלהם עד ששניהם עובדים ביחד היא סיוט ארוך, ואח"כ אני אפילו לא מעז לעדכן דרייברים כדי לא לחזור על כל התהליך. מצד שני, אולי זה בגלל שכרטיס ה PCI שיש לי הוא מאד מיושן (הוא בכלל מיועד במקור לעבוד לבד ולהפעיל ארבעה מסכי…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by giri71,

They use "old" x850XT vers.7800GTX SLI and Gigabyte mobo I personaly more interested in DFI new R480 mobo and R520 Crossfire vers. 7800gtx SLI,but we need to wait cpl mpnths for that http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך HD5770, אני מריץ את black ops על הכי גבוה (EXTRA , 16AA) אבל יש פה ושם כשיש הרבה מאוד באלגן ואקשן על המסך כמו ירידה קטנה ב-FPS (איך אפשר לבדוק FPS דרך אגב במשחק?) אני משחק במסך 24" והרזולוציה היא 1920x1080. שווה היום כבר לשדרג למשהו יותר טוב GTX480/HD6850 או עדיף לחכות עם זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by EyalOnn,

בכמה הייתם מוכרים היום את ה-x1950xt חדש שאפילו לא נעשה בו שימוש? :s05:

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by OC,

קודם כולה צום קל במישחק emeney terory שזה מישחק שמכיר את הכרטיס ראדון 9700 פרו והמישחק עצמו תומך ב דירקס 8.1 ליפעמיים יש מקוממות שיש לי שם רק 40 FPS לא עולה וזה מעצבן ויש לי ראדון 9800 פרו 512 זיכרון מעבד 2.6 C וחשבתי שבאלף ליף 2 אני יריץ על 40 FPS בעזורים כאלה שאני במצב מולטיפלייר עם מלאה אנשים בסרבר מה לעשות ???????????

21. עשיתי OC כמו שכתוב באתר, כל 5HZ עשיתי מלא בדיקות ומשחק וחיפשתי נקודות או קווים או כל סימן לזה וכשהגעתי למקסימום, שזה קרה ב460HZ של הCORE ו750HZ בערך של הMEMORY אז החזרתי איזה HZ10-15 אחורה ובדקתי שוב ושוב ושוב בדיוק כמו שבאתר מופיע. ועכשיו אחרי שזה מגיע לDESKTOP, כל התוכנות מתחילות להיפתח ואז כל המסך נהיה מלא בקווקווים כאלה קטנים שזזים מהר, זה עושה כזה מסך שחור ואז מסך כחול או מסך מלא בקווקווים שעומדים במקום וזה לא מגיע לDESKTOP. מה אני עושה?! בבקשה זה נורא דחוף, אם ההורים שלי יראו את זה הם יהרגו אותי!!! איך לאפס את ההגדרות בכרטיס מסך, מה אני צריך לעשות??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים, גיל אגב לפי מה שאני זוכר, היה שינוי של 160-170HZ בזיכרון ואיזה 100-90HZ בליבה

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by kobiperez,

שלום החלפתי כרטיס מסך במה שמוציין לעיל ולאחר ההתקנה הכל עבד מוציין(משחקים,סרטים רגילים) חוץ מתכני HD, הסרטים עצמם עובדים אבל רואים לא טוב בזמן צפייה. הדרייברים שמותקנים 10.2 מחקתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך הישן(8400gs), ולאחר מכן החלפתי את הכרטיס ל5750. מערכת ההפעלה היא win7, ואני משתמש ב BSplayer בשביל צפייה בסרטים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by m.l,

מי משניהם עדיף מבחינת ביצועים כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר..אין שום סיבה להחשיב את DX10 כייתרון כי גם ככה 8500GT חלש לדעתי מכדי להריץ DX10 בכול צורה שהיא... מי משניהם עדיף...גיימר בינוני לרוב על 1024X768 במשחקים מסך 20 אינץ' רחב BENQ T201W מי עדיף?

24. שלום, יש לי לוח msi neo combo p35 http://www.msi.com/product/mb/P35-Neo-Combo.html#/?div=Detail ואני רוצה להחליף כרטיס ל HD 6770... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3861#sp השאלה אם אפשרי להרכיב זה על זה... עד כמה שאני מבין ה pci שלי הוא 1 וכרטיס המסך הוא 2 (?) יש המלצה לכרטיס אחר אולי, בעיקרון שיריץ סרטים באבחנה גבוהה אבל שתהיה לו גם יכולת להריץ משחקים מדי פעם. תודה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  25. לי יש לוח אם P55M-UD4 והשאלה שלי היא האם יש לו מגבלה באוברקלוק של כרטיס מסך עתידי כגון 460GTX יש כזה דבר, לפי מה שידוע לי יש מגבלה של מעבד בגלל תמיכה בביוס או מטח שהלוח נותן אבל זה גם בכרטיס מסך? (אני מעוניין להמהיר את הכרטיס לביצועים של 470 פחות או יותר זה אפשרי בלי תוספת מטח?).

• 5 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים