עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום.. מחפש כרטיס מסך סבבה שיריץ משחקים לא כבדים מידי.. אני לא גיימר. רק מידי פעם משחק מכוניות או יריות כמו Hitman או Ghost Recon. יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by GMTK,

שלום רציתי לדעת למה זה קורה לי? אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך פיתאום הגרפיקה ירודה משהיתה וזה עשה כאילו זה עידכן את הכרטיס מסך ובעצם לא עידכן שום דבר ועדיין נישאר על הגירסה 13 במקום 14. מישהוא יכול לענות לי על זה? תודה מראש גל. המפרט נימצא בצד ימין כרגיל.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by asichen,

מישהו יודע לאיזה GeForce דומה ה 9600XT 256 mb בביצועים?

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by NTT,

שלום, תכננתי עד עכשיו לקנות 8800GT, וראיתי שבקרוב יוצא כרטיס חדש של ATI 4870,מתי הוא יוצא? כמה כרטיס כזה יעלה? ואני רואה שיש לו 1GB זיכרון,ופעם בדקתי על כרטיס 1GB זכרון ואמרו לי שצריך בשבילו SLI, אז במקרה הזה צריך CROSSFIRE?או שזה בסדר 1GB עם כרטיס אחד רגיל? וPCI-E 1.1 יהווה צוואר בקבוק לכרטיס או שצריך PCI-E 2.0? תודה!

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי דוד שלי נסע לשליחות (לפני הרבה זמן) והוא קיבל כבר מחשב איזה שהוא רוצה (כל מחיר) אז הוא היתקשר אלי היום, ושאל אותי איזה מסך כדי לן לקנות, הוא ביקש 17" הוא אומר שיותר גדול מזה זה כבר מוגזם. (הוא יושב קרוב מאוד למסך!) ואני לא מבין גדול במסכים, קצבי רענון, "רטיו" וכדומה. אז בבקשה תכתבו לי את הדגם של המסך "LCD 17 הטוב ביותר שמוכרים ב: www.newegg.com תודה מראש לכל העוזרים Install

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by Yellow,

שאני נכנס למדור של X800GT באתר Sapphire כתוב שם: Please Contact your Local Sales Office for Availability of This Product in Your Region. למה זה?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by Yamabushi,

כזה שיכול להריץ את Crysis שהכל ultra ברזולוציה הגבוהה ביותר? אני מוכן להשקיע עד 4000 שקל הכרטיס הנוחכי שלי הוא Dleadtek 8800 gts 320 bit אני חושב למכור אותו + את הישן שהוא 7600 msi לחסוך טיפה ולהביא משהו חדש... תודה מראש על העצות

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by baharmeir,

שלום, ראיתי שבאחד הדיונים בנעוץ יש אתרים להשוואה בין כרטיסי מסך.. השאלה שלי האם יש עוד אתר כלשהו שיכול לעזור לי על פי מד שמראה לי מה הביצועים בין שתי הכרטיסים? כי כרגע כל אתר שראיתי בדיון בנעוץ הוא עם טבלאות.. ואני לא כ"כ מבין בזה..

9. Started by Idani26,

שלום יש לי כרטיס 5750 עם ווינדוס 7 ניסיתי להוריד מהאתר של מייקרוסופט ללא הצלחה אם אפשר לקבל קישור תקין לחבילה.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב את הכרטיס Radeon 9700 הרגיל והייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש ברשותם את הכרטיס וניסו את אפשרות יציאת הטלוויזיה את דעתם. האם רואים בצורה טובה בטלוויזיה בעזרת החיבור ? באיזה רזולוציה ניתן לראות? אני יודע שבמסך מחשב הרזולוציה היא גבוהה מזו של הטלוויזיה (זה נכון?), אם כך זה אומר שתיהיה ירידה באיכות כאשר אני אראה באמצעות הטלוויזיה? מישהו ניסה לראות סרטי DIVX במחשב בעזרת הטלוויזיה? האם רואים בצורה איכותית? האם יש הבדלי איכות בין יציאת הטלוויזיה של ה9700 הרגיל ולזה הפרו? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by 1itay1,

פתחו דיון כזה בעבר אבל אני רוצה להעמיק... יש לי 8800GT הבנתי שצריך לעשות פלאש ל8800GT ל9800GT אז מחקתי את הDRIVER ועשיתי זאת והתקנתי את הדרייבר של ה9800GT הכל עובד מצויין, אין קריסות \ מסכים כחולים ועשיתי STRESS TEST לשעתיים לבדוק עכשיו אני רציתי לקנות 8800GT אבל מכיוון שזה כבר לא למכירה והוחלף ב9800GT אז חשבתי לקנות אותו (ב630 שקל) האם מישהו ניסה לעשות כזה דבר? בגוגל רשום רק על אנשים שרוצים אבל בסופו של דבר לא רשום תוצאות. מפרט לא חשוב מכיוון שאני משפר את המחשב בקנייה (1300 ש''ח סה''כ)

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  12. היי. המשחקים הם Crysis, Civ, cont. strike. אין לי את המפרט המלא של המחשב, זה בשביל חבר. יש חיה כזו ? תודה מראש.

13. Started by boom!,

לפי רוב מבחני הביצועים שראיתי הGT מנצח את הXL, וזה לא ממש ברור לי... לGT יש 7 ורטקס שיידרים ולXL יש 8, לGT יש 300 מיליון טרנזיסטורים ולXL יש טיפה יותר, 321 מיליון, מהירות הסטוק של הGT היא 400MHZ ושל הXL זה 500MHZ,והמהירות זיכרונות זהה(1000MHZ), כלומר שכל היתרון של הGT מול הXL זה בעצם עוד "כולה" 4 צינורות פיקסלים... ולפי מיטב ידיעתי הטכנולוגיות של NVIDIA לא מובילות עד כדי כך מול ATI...

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by cyberX,

אחי רוצה לשדרג ולקנות כרטיס מסך יותר טוב כרגע יש לו GF7300 מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון השאלה היא כזאת, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב בלי ליצור צוואר בקבוק (וגם מבחינת החיבורים PCI-E וכל אלה.. אני פשוט לא מבין בזה כל כך) ואני יודע שהספק ג'נרי ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך גם להחליף אותו לפני קניית כרטיס מסך חדש או שהוא יחזיק מעמד עם כרטיס מסך חדש, ולכן אני רוצה שתתחשבו גם בזה אין תקציב אבל אני מניח שלא לעבור את ה-600 שקל

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by October,

אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי עוד שבוע ויש לי זמן לעשות שינוים הזמנתי ב 1300 שקל 275 geforce tintech overclocked אני די חסיד של אנווידיה ופחות אוהב את הרדיאונים... אני משתמש במסך 22 אני משחק מדי פעם לא איזה גיימר מטורף... אבל עדין רוצה להשקיע בכרטיס ל שנתיים 3 מכוון שזה מתנה ואני רוצה לסיים עם זה... רוצה לשחק סטארקראפט 2 דיאבלו 3 ומודרן וורפיר כל השטויות האלו... רזולוציה - נראה לי שהמסך תומך עד 16xx האם כדאי להחליף ל 5850 זה עוד 200 שקל האם משתלם והאם אני צריך את זה בכלל? הבנתי שהוא תומך ב dx 11 ואם אני מתככון להשאר עם הכרטיס הזה לשנתיים הקרובות חשוב שזה יהיה כי לא נראה לי שיש משחקים שעובדים עם זה עכשיו למרות שאני מאוד אוהב את הכרטיסים של אנוידיה... אולי בכלל חשבתי ש…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  16. פרטים נוספים הופכים את ה-GeForce GTX 1070 Ti שבדרך למרגש ומסקרן אפילו יותר לכתבה

17. יש לי בסה"כ 400 לבזבז על כרטיס שהוא זמני עד שהמחשב כולו יוחלף (כחצי שנה) כרגע אני עם GF 4 MX440 שפשוט לא פועל כמעט עם כלום......\: ואיך אלה יחסית למחיר: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2275&catcode=315 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5363 איזה מבין ה-3 הכי מומלץ לי לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by amirw6,

שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס של MSI ובוא הוא שונה מאחרים האם הוא מומלץ והאם יש הבדל גדול בינו לבין אותו כרטיס מחברה שונה ואם כן כמה זה ישפיע? תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by deathil93,

שלום, לפני שתגידו שאני אידיוט אני יודע שאי אפשר לשים כרטיס עם חיבור של PCI ב-AGP. אני רוצה לשאול האם אפשר לחבר כרטיס עם חיבור PCI רגיל (לא PCI-E או משהו כזה) בחיבור של מודם PCI, אני לא יודע איך זה נקרא. סתם דוגמא, אפשר לחבר את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SP84G256PP~8~0.htm לחיבור מודם של PCI? אם לא הבנתם על מה אני מדבר כאשר אני אומר מודם PCI אז אני מתכוון לחיבורים שנמצאים ליד חיבור ה-AGP של הכרטיס מסך אשר נועדו במקור לחיבור מודם (מודם של פקס לדוגמא). הנה הלוח אם שלי אם זה יעזור לכם להבין יותר טוב למה אני מתכוון: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1828 תודה נ.ב זה סתם שאלה של סקרנות

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by hagay21,

יש לי מחשב סביר ביותר לכל הדיעות פנטיום 4 3 גיגה עם גיגה זיכרון וכרטיס מסך x800 xt pe והבעייה היא כזו באתר בתוכנה 3dmark 03 על רזולוציית 768*1024 בלי פילטרים קיבל הכרטיס שלי 11573 אבל שאני מריץ בדיקה קיבלתי 7128 מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה!?!?!?!? הדרייברים מעודכנים הכל פיקס מה יכולה להיות הבעייה?

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by eggr,

היי אני זקוק להמלצות לגבי כרטיס מסך שמתאים לעריכה. טוווח מחירים 1000-1500. עזרה מישהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  22. Started by maimon_y,

איזה כרטיס מסך כדי לקנות. GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 OVERCLOCKED הבדל של 15שקל בינהם איזה מבינהם עדיף גם לטווח הארוך שיתאים לכל הדבריים החדשים שיצאו. במפרט אני שמתי את הכרטיס היקר יותר כדי ליראות את המחיר הסופי. אם יש המלצה על מארז תירשמו. מפרט מTMS [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪889 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪295 [/td][/tr][tr][td]SS-500BT[/td][td]SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only[/td]…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by nivrob123,

משהו אמר שיש בעיות אם החברה Club3d Club3d HD4870 OC Edition 512MB DDR5 Zerotherm Cooler כדיי לקנות את הכרטיס הזה?

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  24. יש לי לפטופ של IBM עם יציאת SVIDEO והוא מריץ WIN 2000. אבא שלי בדרך כלל משתמש בחיבור הזה להצגת מצגות על מסך ענק והכל עובד פיקס בבית לעומת זאת הסיפור שונה ניסיתי לחבר לטלויזיה(טושיבה אם זה משנה גם לה יש כניסת SVIDEO) אבל היא פשוט מראה מסך כחול המחשב לעומת זאת מכבה את המסך כאילו הוא משדר לטלויזיה ניסיתי להעביר ערוצים AV מה שלא יהיה ופשוט לא רואים כלום

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by shapiro.guy,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של כ- 200-400 ש"ח שיהיה מיועד לעריכת וידאו בתוכנות: אפטר אפקטס, פרמייר וקצת וגם קצת פוטושופ. המפרט שלי בינתיים הוא: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 - BOX GIGABYTE GA-EP43-DS3L (P43) - ATX 2X2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk אם יש צורך להעלות את התקציב בגלל השימושים שלי (אם כרטיס מסך טוב יותר ישפר משמעותית את העריכה באפטר או בפרמייר) אני אוכל אולי להעלות אותו קצת אני חייב שתי יציאות dvi. תודה, גיא

• 6 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים