כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
העיקר משחקים תודה
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מצטער שזה בזיפ... ניסיתי לעלות תמונה ולא הצלחתי
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי החטלתי ללכת על ה Q17 אבל אז ראיתי שקיים עוד דגם שהוא L70S מישהו יודע מה ההבדלים ומה יותר כדאי? הנה לינקים: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp http://www.hyundaiq.com/pro_l70s.asp
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה על כרטיס הזה למשחקים . או ללכת לכוון SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 יזה מכרטיסים יותר חזק ומה כדי . יש לי ספק כוח י חזק תדה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בקרוב מאוד(ביומיים הקרובים) אני מזמין מחשב חדש הבעיה היא שאני רוצה את כרטיס המסך 4870 של palit sonic 1g והם אומרים לי שיש להם את הדגם של his 4870 1g ואני לא יודע עם הדגם טוב כמו הדגם של palit בבקשה עם למישהו יש או מכיר ויודע מניסיון איך כרטיס המסך של החברה הזאת(his) אני ישמח ליעוץ בתודה רבה לכל העוזרים (המסך שלי יהיה 22" של סמסונג t220p)
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני בתהליך שדרוג המחשב לאחי הקטן, ואני לא מוצא סיבה לקנות לו כרטיס ב-1300 שקל (R9500 P), הוא בן 14 והמחשב ישמש בעיקר למשחקים, אז השאלה אם המערכת עם הכרטיס הבא תוכל להתמודד עם משחקים חדשים (כעקרון ברזולוציה של 1024*768 ורוב הפרטים על HIGH) בצורה מכובדת... P4 1.6A GA-SQ800 RADEON 9100 128MB WINBOND 3200 MB DDR כמובן ש-O/C ייעשה למעבד וגם לכ.מסך עוד שאלה היא האם לקחת 9000 פרו במקום ה-9100 ? תודה לכולכם
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי. הטלביזיה ישנה ויש לה כניסות S-VIDEO ו RCA (שלושה פינים נפרדים - וידאו ושני אודיו) כרגע המחשב מחובר לטלביזיה עם כבל S-VIDEO ואודיו אני שומע דרך הרמקול של המחשב. לכרטיס החדש מן הסתם לא תהיה יציאת S_VIDEO אלא HDMI, DISPLAY PORT, או DVI. יש המלצות לאיזה כבל אני צריך, איפוא לקנות, כמה בערך יעלה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מחשב שליבן 2.5 וחצי כבר אבל אני חושב שאם כרטיס חדש אני אוכל להמשיך להריץ משחקים חדשים Athlon 3700+ 2.2Ghz with 1mb cache(חד ליבה כמובן) Gigabyte GA-k8n-sli 4x512mb Corsair Value selectddr400 CL2.5 Samsung 160GB 7200 8 mb cache EVGA 6600GT with Zalman VF700 OC 15% PSU -some 400watt generic crap Liteon - 17 inch אני צריך את הכרטיס הכי חזק במחיר הזה אבל ספק הכוח שלי די עלוב, אומנם הוא מחזיק 2.5 את כל המחשב בלי בעיה אפילו עם OC לכרטיס מסך ובזמנו גם עשיתי OC למעבד עד 2.7 והוא החזיק כמו נמר. אבל אני לא יודע כמה הוא יסחוב אני לא צריך רזולוציה גבוה מ 1280X1024 כי זה הכי גבוה שהמסך שלי תומך. חשבתי על 9600GSO אך האם הספק שלי יסחוב אותו? או שבכל מקרה המעבד יהווה צוואר בקבוק ולא שוו…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים שיריץ לי גרפיקה ופילטרים על המקסימום אני בעניין של : ASUS GTX 470 או SAPPHIRE VAPOR-X HD 5870 מה יותר כדיי מבחינת גרפיקה DX11 ופילטרים AF AA על הגדרות מקסימליות עד 2500 ש"ח תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות רבות החלטתי שאני רוצ הלקנות כ. מסך חדש זה כנראה יהיה הכ. מסך האחרון שאני יקנה ואני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן אחרי שקראתי את הנושא על ה6950 הכרטיס הזה די קרץ לי אבל אני לא יודע אם אני באמת ינצל אותו עד הסוף ובגלל זה אני מתלבט הצרכים שלי יהיו משחקים די כבדים לא חייב בהגדרות המקסימליות אבל בצורה טובה וחלקה וצפיה בתכני hd בחיבור לטלויזיה sony bravia 37 ובנוסף עוד מסך שמחובר כל הזמן למחשב המסכים ירוצו חלק מהזמן יחד וחלק מהזמן לחוד המערכת שלי היא: לוח אם ga-h55m-d2h מעבד i5 650 3.2ghz זיכרון 4gb kingston הספק הוא ג'נרי ולכן אני צריך גם ספק שלא נכלל בתקציב של הכרטיס עצמו מקווה שנתתי את כל הפרטים הדרושים ואם לא תגידו לי מה עוד צריך תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין השניים ועוד כמה שאלות לגבי כרטיס מסך.. עד כמה חשוב או משנה כמות הביט שיש לכרטיס וכמו כן כמות הזיכרון?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
X1950 Pro 256MB Sapphire או GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שמעתי את זה וזה נשמע לי שטויות האמנם ?
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
נייד 13 אינץ' קל, דק ומעוצב עם כוח עיבוד גראפי שבאמת מתאים לגיימינג מודרני? מעכשיו יש חיה כזו, רק חבל שהיא יקרה מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך G4 4200TI של לידטק ואני עם דרייברים 40.72 הבעיה היא, שה-clock frequencies תמיד יורדים להגדרות המינימליות, גם כשאני משנה את זה ל"ברירת מחדל". זה כאילו לא רוצה להקשיב לי! אני לא עושה שום אוברקלוק - סה"כ ברירת מחדל. אבל לא משנה מה אני יעשה - תמיד אחרי שאני אדליק שוב ת המחשב זה יירד להגדרות המינימליות. ניסיתי להתין את הדרייבר מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני עושה ? ???
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אני(חבר) מעוניין לקנות מחשב חדש :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486921.10 והעניין הוא התגובה הזו:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486921.msg4169484#msg4169484 האם זה נכון והלוח אם UD4 לא יוכל להפעיל CF של 6950 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני צריך תמיכה ב-H264 ורוצה גם DX10... עד עכשיו הכרטיס לא היה שווה את ה-1000+ שהוא עלה, אבל 900 שקל נראה כבר יותר כדאי. מה אתם אומרים? (ודרך אגב אני יודע שה-1950 שווה יותר, אבל גרפיקה לא כל כך חשובה לי, אלא הכדאיות של הכרטיס לטווח ארוך)
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
תמונה של הכרטיס : http://www.hardocp.com/images/articles/1034549931ID8m1YYu0o_1_5_l.jpg המאוורר שיש על הכרטיס מאוד קטן, וברצוני להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני גם רוצה לשים צלעות קירור על הזכרונות , אני ימצא כבר משהו. ויש לי מול הראדון מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD שמזרים אוויר בצורה טובה 76 CFM תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המטרה בסוף הינו מחשב לעריכה בתוכנות premiere vegas תודה.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כבר העלתי את הנושא בעבר ולא קיבלתי תשובות מספקות לכן אני מעלה זאת שוב אני עומד לרכוש מחשב חדש לכן אני זקוק ליעוץ לפני הרכישה . אני רוצה להפעיל משחק כמו פלייטסימולטור , משחק שתומך בריבוי מסכים [ אני לא בטוח אבל שמעתי שאפשר עד 9 מסכים כשבכל מסך רואים תמונה אחרת ) אבל ידוע לי שכרטיסי המסך יכולים לעבוד רק עם 2 מסכים אני רוצה להפעיל 4 מסכים ולא יודע איך לעשות את זה כל מידע בנושא יכול לתרום
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חדש באתר ויש לי שאלה חשובה מכיוון שאני הולך לקנות מחשב חדש אני מתלבט איזה כרטיס מסך יתאים לי אני גרפיקאי שעבד עד היום בעיקר עם פוטושופ וקורל ואני רוצה לעבור לתחום של האנימציה התלת מימדית ולכן אני קונה מחשב חדש אני לא כל כך מבין בחומרה ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי ואני גם לא מבין מה ההבדל בין ה- GEFORCE ל- ATI כמו כן עלי להתחשב בתקציב שיש לי לכרטיס מסך שהוא בסביבות האלף ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה יותר טוב http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0 או זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-006-077&depa=0 הערות: * תתחשבו שהביקרות על ה-12MS אמרו שהוא טוב וחלקן אמרו שהוא לא שווה ואם יש באתר www.newegg.com מסך יותר טוב אז תנו הצעות בבקשה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מסך SMILE CA6746SL . ויש לי בעיית בהירות איתו.. גם כשבמאפיינים של המסך הBRIGHTNESS על 100.. הכוונה היא שאני רואה הכל פחות בהיר.. את הצבעים וכו'... וזה לפעמים מקשה במשחקים, כי אני רואה די חשוך (נגיד במשחקים חשוכים כמו DOOM 3 וכו' הבעיה היא יותר מעצבנת) איפה אפשר לסדר את זה? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך אני מרנדר דרך הכרטיס מסך ב opengl או direct3d זה לא משנה מאיזה העיקר אחד משני הAPI האלו ואיך אני יוצר אפקטים כמו cubic mapping?? אם למישהו יש לינק לtutorial טוב ולא כמו זה שבא עם התוכנה..זה יתקבל בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בעזרת יציאת ה-S-Video של כרטיס ה- Voodoo3 3000 שלי. האם מישהו מכיר כרטיס מסך בעל יציאה לטלווזיה שנותנת איכות מקצועית ? (אולי בעל יציאת RGB) האיכות שאני רואה היום טובה, אבל אני מעוניין לראות באיכות גבוהה יותר - או הכי גבוהה שאפשר. יש למישהו רעיון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-