עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין ליקנות כרטיס טלוויזיה בתקציב של 200ש"ח,אפשר לחרוג קצת. שאני יוכל להקליט סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב.. אם אפשר שהוא יהיה פנימי ולא חיצוני זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 3Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM gigabyte ga-p35-ds3l ocz gamexstream 600w trancend 2gb ddr2-800 cl5 sapphire redeon hd 2900pro 512mb nzxt apollo אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) תודה,אלעד

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  2. Started by adirnasri,

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב עד תחום של 1000 1100 שקל ככה לא יותר תודה מראש אדיר

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  3. אז ככה, רציתי לברר כמה דברים בקשר לכרטיסיי מסך האלה כהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306017.0 היה לי את הכרטיס מסך הזה radeon x850 + 256mb and bites, והוא היה כרטיס מסך מעולה, שום משחק ששיחקתי לא עבד חלק עם הגרפיקה הכי טובה, בתור גיימר דיי מציקים לי התקיעות הקטנות והפיקסלים הקטנים, והרידאון לא עשה לי שום תקיעות ובעית פיקסול. כמו שאמרתי בנושא הקודם, יש לי בעיה קטנה עם האידיוט ההוא שצריך לתת לי את האחריות (נא לעיין בלינק המצורף למעלה בשביל להבין על מה אני מדבר). אז הטכנאי שלי אמר לי לברר גם על הכרטיס מסך ההכי טוב של ג'יפורס, ולראות אם אפשר לדרוש את זה מהאדם שנותן לי את האחריות. אישית אני דיי מאוכזב עכשיו מה8500 עם ה512 מגהבייט, השאלה היא אם ה88…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  4. היום הזמנתי מחשב חדש עים כרטיס מסך 8800GTX הוא יתאים לSOPRANO VB1000BWS ?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by TheGame,

שלום לכם אני מתלבט אם לקנות עכשיו את ה8800GT החדש שעולה בחנויות 1400 ש"ח ככה ... או לחכות עוד יותר משבועיים ולקנות את ה8800GTS החדש מה אתם אומרים ... כי לפי התגובות על היצועים שלו ששמו פה ... הוא לא יותר מדי חזק כמו שכולם חשבו אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו את ה8800GT ולחסוך איזה 300-400 ש"ח או שלחכות .... תעזרו לי בבקשה מה לעשות ... תודה !

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל הכרטיס הוא GeForce 7300 המאורר שלו עושה רעש נוראי יש לי עוד 4 מאוררים של 12CM במארז וכולם שקטים ברגע שאני מנתק תמאורר מהכרטיס מסך הכל נהיה שקט מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by nush,

מפרט: E6750 P35-DS3l 8800GT 512 2GB OF RAM 2 מחשבים כאלה. לגבי הראשון קיבלתי ציון סביבות ה 10,500 ב 3DMARK06. לגבי החשמל שחיברתי לו, זה הכבל חשמל כמו בתמונה המצורפת. חיברתי את החשמל לכרטיס, אבל חשמל מהספק רק לאחד מהחיבורים. האם יש צורך לחבר לשני גם? בבקשה שרק מי שיודע שיענה. אני חיברתי רק לאחד מחשש לעשות נזק(תודה למי שהעלה את התמונה). לגבי המחשב השני, שם קיבלתי כמעט 11,000, ושם יש ספק אחר, ויש לי מהספק חיבור מיוחד לכרטיס. האם זה יותר טוב? ובגדול איך התוצאות? אני אמור לקבל יותר או שזה בסדר? תודה רבה ד"א, לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה, ולבסוף החלטתי לפתוח פה כי רב הבדיקה הזאת זה לגבי הגרפיקה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי אתמול כרטיס מסך חדש. 8800GT. אז ככה, פתחתי את המארז, חיברתי את הכרטיסמסך והכל.. המחשב עלה, עם רזולוציה של 800X600 כמובן מכיוון שהדרייברים עוד לא מותקנים. עלה המחשב קיצר. התקנתי את הדרייבר והוא שאל אם לעשות ריסטרט ולחצתי על כן. המחשב עשה ריסטרט והוא עלה רגיל, אחרי שהטעינה של הויסטה נעלמת, מופיע מסך שחור והמחשב לא עולה. הכל דלוק והכל עובד. כי אני גם שומע את המאווררים פועלים. וזהו בעיקרון.. המחשב לא עולה מהקטע של אחרי הטעינה של הויסטה. מה לעשות?

• 52 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by vourt,

קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם. בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC. יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך.. תודה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. שלום לכולם האם בהחלפת כרטיס המסך X1900XT לכרטיס כמו RADEON 3870 או GEFORCE 8800GT אני אראה שיפור משמעותי כאשר אני מפעיל קובץ HD? ואם כן אז איזה מבין שני הכרטיסים מומלץ יותר ומאיפה כדאי לקנות? (הידע שלי בנושא של הרצת קבצי HD על כרטיסי המסך החדשים הוא לא רב אז אשמח אם תסבירו לי קצת על ההבדלים מהדור הקודם). תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by eyal00,

היום קיבלתי את הכרטיס הנ"ל והגיע איתו חיבור לחשמל כזמו בתמונה המצורפת את השחור חיברתי לכרטיס מסך ואני אמור גם לחבר את שני המולקסים? כי חיברתי עם אחד והציון ב3DMARK 05 נמוך מידי(11500) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by zam,

אני רוצה לבחון את כרטיס המסך שלי, אבל קצת הסתבכתי עם ההגדרות. אז איך להגדיר נכון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by emmanuel,

האם מישהו יודע למה לדור החדש של כרטיסי המסך,pci-e 2 אין לוחות שתומכים בsli ורק בcrossfire? וכמו כן אילו לוחות מתאימים יש? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני משער שהרבה בעלי כרטיסים כמו GTS8800 דור קודם חושבים על עניין כזה: האם שני כרטיסים כמו GTS8800 יהיו חזקים מכרטיס אחד GTX8800? האם בכלל אפשר לקיים השוואה שכזו?האם זה כדאי? מה ההגבלות במקרה וכן,מהם השיקולים שצריכים להנחות לפני שדרוג ל SLI? אם כן ,אני חושב שיהיה עדיף למרבית בעלי כרטיס GTS8800 לא להיות פזיזים ולמכור את הכרטיס שלהם ופשוט לרכוש עוד אחד (ככל הנראה/מתבקש המחירים ירדו משמעותית עם היציאה של הכרטיסים מדור ה G92). תודית.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by oded900,

מה הכי כדאי מבחינת יחס עלות תועלת: 8800GT 512MB ZOTAC 1400 ש"ח HD 3850 512MB SAPPHIRE 1050 ש"ח HD 3870 512MB SAPPHIRE 1300 ש"ח הם יעבדו טוב על לוח 945?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shmil_y,

קיבלתי אתמול מחשב HTPC חדש, והתקנתי עליו ויסטה64. הכרטיס PVR-150 בכלל לא מזוהה ע"י WINDOWS, כשאני מתקין את הדרייבר הוא אומר שהוא לא מזהה את החומרה, ובמנהל ה-DEVICE-ים לא מופיע לי הכרטיס. למישהו יש מושג???

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by DaniDin,

הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)

20. אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות כ.מסך חדש (את המפרט של המחשב שלי אפשר לראות בפרופיל). המטרה: משחקים משחקים משחקים. בעיקרון הכ.מסך שלי נקנה לפני כשנתיים (אולי קצת יותר) ואני כל כך מרוצה ממנו כי עד עכשיו הוא באמת מריץ לי את המשחקים החדשים ביותר (חוץ מRainbow six:vegas לצערי) ומריץ אותם באמת יפה מאוד. המטרה לקנות כרטיס חדש שגם ממנו אוכל להנות למשך השנתיים הקרובות ככה. חשבתי על ה Nvidia 8800GTX, הוא אמנם מאוד יקר (סביבות ה-3K), אבל אם הוא שווה את זה אני לא אקנה אוכל איזה חצי שנה ואלך על זה... אז מה אתם אומרים?

21. מה קורה אנשים! הגיע הזמן להפטר ממסך ה 17 crt הישן והמאפן שלי לטובת מסך אל סי די חדש ודנדש אני משחק לא קצת הבעיה שלי שאני מפחד מ image ghosting שיש במשחקים מהירים shooters.. ככה שאני לא הכי להוט על מסכי אל סידי אבל הבנתי שבמסכים עם 2ms אין ממש image ghosting דרך אגב אני גם גרפיקאי אז טיב הצבעים גם חשוב לי אני ממש לא מבין בזה מצאתי מסך שמוצא חן בעיני ממש SAMSUNG 206BW 20'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN 1320 שקל מה אתם חושבים? בחירה מוצלחת?

22. Started by babalas,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4877 אני צריך כרטיס חזק, הכי חזק שיש... אבל יש מגבלה אחת.... המקום במארז, יש לי מארז HTPC ויש לי מקום לכרטיס 24ס"מ וזה מעולה אבל בגלל החשמל מאחורה של הכרטיסים כמו HD3850 ו8800GT הם לא ייכנסו.... זה מבאס מאוד אבל אני חייב למצוא כרטיס אחר! אז ככה - יש לי E2140 שזה לא מעבד חזק במיוחד אבל הוא בOC של 3.04GHZ ו2GB זיכרון לוח P35 ג'יגה בייט והרד דיסק 500 אולי אני משדרג גם אותו... אז רציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי HD PLAYBACK חלק (כלומר כרטיס חדש) ללא שימוש במעבד כמעט ואני רוצה גם DX10 כי אני לא יודע מתי אני יחליף שוב כרטיס זה יכול להיות עוד שנה וגם עוד שלוש... אז אני רוצה DX10 שיהיה לו לפחות... תוכלו לראות בקישור הנ"ל שהמחיר של הכרטיס הזה הוא 670 וז…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by DaniDin,

יש לי 8800GTS ויש לי מתאם SVIDEO שיוצא ממנו 3 חוטים ירוק אדום וכחול, אני מחבר כבל RCA מהטלויזיה יציאת וידיאו (AV) לכבל הירוק בכרטיס המסך ואני רואה את המחשב וסרטים הכל בשחור לבן לפני כן היה לי כרטיס ATI וראיתי צבעוני. עכשיו אני עם VISTA 64BIT וגם במערכת השנייה שלי XP PRO אותו דבר איך אני פותר את זה? (כבר ניסיתי את כל הכיווינים בקונטרול פאנל של כרטיס המסך).

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by סטודנט,

הוא תומך בטכנולוגיה החדשה או שאין לו מה לחפש בקרב המחשבים החדשים שיוצאים? עריכה: האם הדרייבר החדש שלו 7-11 הוא בסדר וכדאי להתקין אותו? היה עליו דיון שהוא כול כמה באגים ולא מסודר ולכן אני שואל. תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים