כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
\/ || כותרת...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
את האמת אני די מתלבט אשמח לקבל תשובה מקצועית עם קצת הסבר! יש לי כ 3000 שקל והשימוש היה למשחקים בעיקר...
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי רוצה לשדרג את המחשב שלו, יש לו עכשיו 6550, לוח אם של גיגהבייט 965P-DS3 REV3.3 זיכרון 2 גיגה של GEIL 800 ULTRA ו7950GT הוא מתלבט בין 8800GTX או 8800GTS החדשים שראיתי שכבר זמינים מבחינת כסף הוא מוכן להשקיע בGTX אבל לפי מה שקראתי פה זה לא שווה את הכסף הבדל של כ800שח ביניהם שהGTX יותר יקר יש לו ספק של טרמלטייק ה750 מהסדרה הטובה אז זה יחזיק בטוח. תודה ענבל
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב למחשב חדש שאפשר לקנות בסכום הנ"ל? תודה
-
- 14 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הגיעה אלי ידיעה שיוצא 8800GT 320MB של gigabyte בשבוע הבא והוא אמור לעלות בסביבות ה 700 שקל 1. זה נכון? 2. יהיו הבדלים בגדולים בביצועים בין ה 512 ל 320 ? 3. האם כדאי לקנות את ה 320 ב 700 במקום את ה 512 ב 1500 שקל?
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לשדרג את המחשב שלי למשחקים כי הוא מתחיל לקרטע למעשה את האנריל החדש מסיבה לא ברורה אני רואה כמו משחק מלפני עשור רואים ממש גרוע עכשיו זה המפרט שלי amd athlon 3000+ 64 2 גיגה זכרון 400 כרטיס מסך x800 gto לוח אם של אביט an8 ultra עכשיו השאלה שלי אם זה יספיק לשדרג את הכרטיס מסך בלבד לכרטיס חדש וסביר ככה בסביבות ה1000 פלוס או שאין ברירה והגיע הזמן לשדרג הכל
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בבעלותי RADEON 9200 128MB טלויזיה מחוברת ומוגדרת באופן קבוע כמסך שני השאלה עדיף להפסיק את השידור לטלויזיה כאשר אני עובד עם ישומי תלת מימד כבדים, או שאין לזה השפעה על מהירות העבודה תודה מראש , עודד
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב חדש וכמו שאתם יודעים ישנה בעיה לאחרונה עם המלאי של ה 8800GT בחנויות. המתנה של ימים עד שבועות תלוי בדגם. יש לי הזדמנות לקבל כרטיס של חברת PALIT מדגם SONIC ( אוברקלוק מהמפעל ) הנה קישור - http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=494 המחיר הוא 1200 שח שזה בין 300-500 שח הבדל מכרטיס של אסוס או ג'יגהבייט מקביל. הבעיה שאני מפחד מהחברה הזו והקירור נראה לי עלוב יחסית.. מה אתם אומרים ? כדאי ללכת על זה או לא לחסוך את ההפרש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום בזמן האחרון אני מתלבט לגבי קניית מחשב חדש, ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי הכרטיס מסך.... רוב הסיכויים שאני הולך על הX1950P. אני מנסה לעשות את מיטב מאמציי כדי להוריד כסף מהמפרט כי התקציב שלי לא גדול בכלל. בקיצור,ראיתי בזמן האחרון גרסה של הPRO עם קירור פאסיבי...ב-650 ש"ח,לעומת הכרטיס הרגיל עם קירור אורגינל שעולה 780 ש"ח [מאוורר] והשאלה שלי היא, האם הכרטיס עם הקירור הפאסיבי מציג תוצאות יותר טובות מאלה של הכרטיס עם הקירור האורגינל, למה הכרטיס עם הקירור הפאסיבי עולה פחות ? והאם אכן שווה לקנות אותו ? בתודה מראש, ניב
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 400 ש"ח מודה לכם על העזרה ! דודו
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שמתי לב שמדברים פה ללא הפסקה רק על ה 8800GT....... רציתי לדעת בדיוק את יתרונותיו על ה- RADEON HD 3870 הנתונים של ה 8800 GT: Core Clock: 650 MHz Memory Clock: 1900 MHz בעוד של ה RADEON HD 3870: Core Clock: 775 MHz Memory Clock: 2400 MHz וה RADEON זול יותר...למה לא משתלם יותר לקנות אותו? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל ולטלוויזיה שלי (CRT) יש חיבורי COMPOSITE וכניסת S-VIDEO. עם הכרטיס קיבלתי כבל שבצד אחד זה SVIDEO והצד השני מתפצל ל-3 בננות כחולה (כתוב עליה Pb out), ירוקה (כתוב עליה Y out) אדומה (כתוב עליה Pr out) מה אני עושה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מצטער אם זה לא שייך לפה פשוט עברתי על הקטגוריות וזה היה נראה לי מתאים. יש לי מחשב קיים בבית עם geforce 2mx , ויש לי 5K כמו שאמרתי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקטע שהוא יהיה למשחקים, אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות?, דרך אגב יש לי רק 256 ram ומה שמוזר שבדקתי בתוכנה של everst וכתוב שמה שהוא Memory Type DDR SDRAM אז למרות שהשאלה לא קשורה היא פשוט חלק קטן ממה שאני רוצה לשאול, איך זה שיש לי שני סוגים?, גם ddr וגם sdram? ועכשיו השאלה האמיתית אני חושב על לקנות מכשיר קונסולה של סוני 3 וגם לשדרג עם כמה כסף שישאר כרטיס מסך, מקום במחשב {נפח}, ויותר זיכרון. כי רק ככה לדעתי ב5000 שקל אני יכול שיהיה לי גם אפשרות לשחק במשחקים שהם ברמה די גבוהה וגם מחשב שיעבוד נורמ…
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1500 ש"ח שיתמוך ב DX10.1 אם אפשר. אני גם בונה על זה שאני אחבר את המחשב לטלביזיה, האם אפשר לבנות על יציאת V. OUT של כ. המסך או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טלביזיה יעודי ? (לצורך העניין אני מתכוון לראות סרטים מהמחשב על הטלביזיה ואני רוצה שהאיכות של השידור תהיה ברמה של HD) בקיצור איזה שילוב ייתן לי את הפתרון המקבימאלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
http://www.pcgameshardware.de/?menu=browser&article_id=622848&image_id=741106
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
הגיע תורה של NVIDIA להשיק את סדרת כרטיסי המסך החדשים- Geforce 9XXX הכרטיסים הראשונים בסדרת ה GeForce 9 יהיו מבוססים על שבב ה D9E ויהיו מיועדים לשוק הגבוהה, ה D9E ייוצר בטכנולוגיה ה 65 נ"מ, ובנוסף הליבה החדשה תתמוך DirectX 10.1 ו Shader Model 4.1 מקור:http://www.digitimes.com/mobos/a20071129PD216.html
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם ה1950gt 512 נותן תמורה או שעדיף ת256 ? בבקשה תשובה ברורה ומפורטת
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך הרבה זמן לא עקבתי אחרי השוק לבדוק מה הולך אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב שמיועד לMid Range אני רוצה כרטיס בעל איכות מדהימה שמתאימה לצרכים שלי אפשר להגדיר אותי כגימר שלא מוכן להתפשר על איכות. שאלה היום הורדתי את הדמו של crysis קפצתי עד השמייים והתאכזבתי שראיתי שכרטיס מסך אינו טופס עליו. זה זמן להחליף כרטיס מסך או שזה שטויות. תודה שבת שלום ויום טוב שי בן יהודה
-
- 7 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כ. שבעזרתו אוכל להעביק קלטות וידאו ל-DVD. בשביל זה צריך כרטיס טלוויזיה, נכו? ראיתי ב-SKYPC כל מיני כטיסים מ-160 עד 470 שקלים, מה ההבדל ביניהם. ראיתי שהצ'יפסט שונה אבל זה לא אומר לי כלום. זה משפיע על איכו תההקלטה? אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות.. עדיף עד 400. ושהכריטס יתמוך בויסטה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז שלום לכם שוב ! תראו אחרי שדנתי איתכם והגעתי להחלטה לקנות את ה8800GT החדש.... אז יש לי בקשה אחרונה אני צריך שתביאו לי את החנות שממנה זה הכי זול הכרטיס הזה .... וגם שאלה : יש כל מיני חברות לכרטיס הזה : ג'יגהבייט וכל אלה ... מה ההבדל ביניהם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות כרטיס טלוויזיה בתקציב של 200ש"ח,אפשר לחרוג קצת. שאני יוכל להקליט סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב.. אם אפשר שהוא יהיה פנימי ולא חיצוני זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 3Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM gigabyte ga-p35-ds3l ocz gamexstream 600w trancend 2gb ddr2-800 cl5 sapphire redeon hd 2900pro 512mb nzxt apollo אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) תודה,אלעד
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב עד תחום של 1000 1100 שקל ככה לא יותר תודה מראש אדיר
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-