עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kapyuval,

יש לי שלושה מסכים 1920X1080 בעלי חיבור DVI. רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר אותם לכרטיס המסך כדי שיעבדו ב-eyefinity. לכרטיס המסך יש חיבור DisplayPort, DVI Dual Link, DVI-D Single Link, HDMI. האם יש אפשרות לחבר שתי מסכים אחד לDVI Dual ואחד לDVI Single ומתאם פשוט מ HDMI ל DVI? כמו זה למשל: http://ksp.co.il/?uin=4839 או שאני חייב לקנות מתאם DisplayPort לDVI Dual אקטיבי? (שעולה הרבה). למשל: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=44000-02-40R&cart=134670809854562773〈=heb. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. לפי מה ששמתי ה ati redon hd5830 היה אמור לצאת ב 25 לינואר למישהו יש מושג למה הוא עדיין לא יצא?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by roiavraham,

הוצע לי לקנות מחשב 4gb ddr3 זיכרון פנימי עם מעבד i5 החדש של אינטל וכרטיס גרפי 128mb. השאלה אם הוא יעשה עבודה כמו מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce 105m 512mb עם ליבה כפולה דור שני. הבנתי שיש מאיץ גרפי בליבות החדשות של אינטל ויעילות מסוימת בהעברה מהירה יותר של נתונים מהמאיץ למעבד בגלל השבב החדש (P55). בקיצור.האם זה מתאזן?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by DMJ77,

ברצוני לשדרג כרטיס מסך למחשב קיים למשוך אותו עוד קצת זמן. מחיר: עד 500 ש"ח לוח אם: gigabyte GA-965P-S3 [table][tr][td]מעבד INTEL Core2Duo (CONROE) E6400 2.13GHZ 2Mb SHARED CACHE 3Y זיכרון: 2 GB ספק: צריך לקנות חדש נשרף (מה מומלץ?) כרטיס מסך נוכחי: x1950pro מסך: dell 24" משחקים: pro evolution 2011, dragon age 2 תודה, דני [/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  5. אני לא בדיוק יודע אם מדובר בבעיה או בדבר נורמלי. מעולם לא היה לי כרטיס מסך חזק יחסית. בכל אופן, חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה. הקטע המוזר ( או שלא ) שכל פעם שאני מפעיל סרט על HD או מפעיל משחק מחשב כלשהו אני שומע את קולות מוזרים, מן קול של המחשב חושב אבל בצורה מציקה כזו. אפילו מידי פעם שאני גולש אני שומע את הקולות האלה. אני אנסה לתאר אותם כמה שיותר טוב. הקול הזה הוא לא קול של מאוורר, בטוח שלא. נכון כשאתם מפעילים קובץ כבד אתם שומעים את המחשב חושב ? אז בדיוק ככה אבל זה יוצא מהכרטיס מסך - רק בקול מעצבן כזה. השאלה אם זה נורמלי שכרטיס מסך יעשה קול כזה, האם ישנה דרך לסנן את הקול הזה ? עשיתי בדיקה שהוצאתי את הכרטיס החוצה, הקול הזה הפסיק. כשחיברתי אותו חזרה, הקו…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך g force gtx 460 וטלוויזיית hd ready 22 ואני משתמש בווינדוס 7 אולטימט לטלוויזיה וגם לכרטיס מסך יש חיבור hdmi אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל ה hdmi רואים באיכות ממש גרועה הכרטיס הגרפי מותקן והורדתי את כל הדרייברים שיש ניסיתי לסדר את הרזולוציה עם התוכנה של nvidia וגם עם ההגדרות של הווינדוס אבל הרזולוציה שהוא ממליץ 1920 על 1080 1080P משבשת את המסך לגמרי והופכת אותו לקטן ובלתי ניתן לקריאה וכשאני מעביר אותו לרזולוציה של 768על 1024 המסך מטושטש מעט ולא צלול לטלוויזיה אין יציאת dvi אם אני יקנה מחבר DVI-HDMI ויוציא DVI מהמחשב ויחבר אל ה HDMI של הטלוויזיה זה יפתור את הבעיה??? כל עזרה ומציאת פתרון אחר יעזרו לי מאוד תודה רבה!!!!!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  7. sapphire hd2600xt ddr3 עולה בסביבות 550 ש"ח leadtek 8600gt עולה 600 ש"ח sapphire x1950gt ddr3 עולה 650 ש"ח למאה שקל הפרש בין שלושת הכרטיסים אין חשיבות מבחינתי העניין הוא שאני כבר לא יודע מה מהם הכי טוב, כל פעם אני נתקל בבנצ'ים אחרים שגורמים לי לשנות את דעתי...ובכלל שמתי לב שברוב הבנצ'ים שהX1950PRO למשל לוקח , הFPS הוא גבוה בשאר הכרטיסים ככה שזה כבר חסר משמעות. לDX10 אין שום חשיבות...אני לא מתכוון להפעיל משחקים על DX10 בכלל מה הכי טוב?לא רק מבחינת ביצועים גם OC וטמפרטורה.

8. אז ככה המחשב שלי כבר ממש עגלה ובעוד כחצי שנה אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל לבינתיים אני לא יכול להפעיל שום משחק כימעט במחשב בגלל הכרטיס המפען שלי... geforce 440mx ויש לי תקציב דיי חנוק של 400 שקל לשדרוגים אז כנראה שאני יקנה את הכרטיס הזה TDH 6800 יד שניה ממישו באתר אבל גם שאר החומרה שלי בעייתית אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להפעיל משחקים כמו C&C3 F.E.A.R Combat CSS על FPS גבוהה שיעבוד לי חלק אז ככה שאר החומרה שלי היא מעבד 2.4GH 512 RAM ספק לא יודע בינתיים אבל נראה לי שג'נרי אז אתם אומרים כדאי לי לקנות את הכרטיס או ששאר החומרה תגביל אותו?

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  9. רציתי לדעת עם כדי לשלם עליו 2400 שקל אני לוקח רק את זה עם ה oc 2 לחכות ? לה r 600 למרות שאני רוצה nvidia לא יודע מלתבלט כזה לפניי הקניה זה כל הכסף ..שחסכתי את יודעים אך זה. מצטער על השטיות האלה שלי מקווה שלא תתעצבנו עליי .

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4830 the 3DMark06 score at 1600x1200 resolution is 97xx on the R600XTX compared to 95xx on the 8800GTX

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by Ariel Style,

כותרת .. אני רואה פה אנשים שיוצא להם אלף.. WTF ?! http://img131.imageshack.us/img131/6192/asdqr3.jpg Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM זה המפרט..

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  12. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך דגם 8800GTS מכיון שהמחשב מחובר לטלויזית LCD 32 אינץ רציתי לדעת אם אני חייב לקחת את הדגם עם ה- 640 MBזיכרון או שיספיק לי גם ה- 320 MB תודה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by pringles,

יש דבר כזה? השימוש הוא הרצת משחקים על רזולוציות גבוהות והפעלת פילטרים וכל שאר ירקות ועם כן אז שווה בכלל לקחת? מה הביצועים שלו לעומת כרטיס עם קירור רגיל (עם יש בכלל הבדל) עם לא אז איזה אפשרות לקירור הכי שקט ? איזה ספק צריך בשבילו?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by Clash,

אהלן, כמה שאלות מעסיקות אותי בנושא הזה מאז ששמעתי ש - Gears of War יוצא ל- PC ויתמוך ב - HD במחשב. נכון לעכשיו אני משתמש במסך מחשב Dell 24" 2407WFP וכרטיס מסך Sapphire X1950XT, לפני מיטב ידיעתי שניהם תומכים ב- HDMI אבל עד כמה תומכים ואיך זה עובד אין לי מושג. האם יש תמיכת HDMI ביציאות DVI ( יש רק DVI בכרטיס מסך שלי ואין יציאות מיוחדות) האם המחשב שלי יוכל להציג את המשחק ולהשתמש בטכנולוגית ה - HD שלו ? האם סרטי HD שאני מוריד מאימיול ינצלו את המסך/כרטיס ויציגו את הסרט באיכויות הגבוהות שלו ? האם מסכים אחרים שיש ברשותי (רגילים שאינם תומכים) יכולים להציג את אותם סרטי ה - HD שאני מוריד מאימיול ? אני מודע לכך שחלק מהשאלות מגוחכות (או לא ?) אבל אני ממש בור בנושא.... ובכלל אם אפשר ל…

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by FatallChill,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסביבות ה 600 שקל לAGP וראיתי את שני אלה 630- LEADTEK WinFast A7600GS TDH 256MB 581-PALIT GeForce FX7300GT 256MB מה עדיף ?, יש אולי עוד אפשרויות ?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  16. הכרטיס הוא MSI gf4 ti 4400 והתוכנה שבאה איתו לא מאפשרת הקלטה בפורמט divx ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה או דרך שבה אני אוכל להקליט מהטליווזיה בפורמט divx , או שהדבר תלוי בחומרה וזה בלתי אפשרי ? תודה מראש

17. אני בונה מחשב חדש (P4-2.4) ומתלבט בכרטיס עריכת וידאו לוידאו אנלוגי, סטראו שאוכל את תוצאות העריכה לצרוב ל VCD. מחפש המלצות. מחיר הוא פרמטר אך לא על חשבון האיכות!! מסך לאותו מחשב: מי יתן לי את עלות/ביצועים הכי טובה: 1) MAG 2) IIYAMA 3) CTX 4) PROVIEW תודה מראש, יהודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  18. תמונה של הכרטיס : http://www.hardocp.com/images/articles/1034549931ID8m1YYu0o_1_5_l.jpg המאוורר שיש על הכרטיס מאוד קטן, וברצוני להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני גם רוצה לשים צלעות קירור על הזכרונות , אני ימצא כבר משהו. ויש לי מול הראדון מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD שמזרים אוויר בצורה טובה 76 CFM תודה לעוזרים.

19. קיבלתי את ה- 9700 המדובר שהיה אמור ליהיות פרו ובסוף יסתבר שזו טעות קודם כל זה עולם אחר אחרי שנתיים שאני מישתמש ב - mx200 קיבלתי 9915 ב-3dmark והיציאת טלויזיה לא מרצדת יותר ! השאלה בעצם של איזה חברה הכרטיס? כי הוא ניראה לגמרי של ati הוא אדום והמאורר של ati אבל באתר של ati אין מידע על 9700 לא פרו ועל הדיסק של הדרייורים שקיבלתי עם הכרטיס רשום sapphire : יש למישהו מוסג?

20. Started by Moo,

למישהו יצא לראות את הכרטיס הזה? http://www.bfgtech.com/5700u_redux.html כמה BIT הכרטיס הזה ? הוא שווה 1300 שקל? (יחסית הרבה) פרטים: >> GPU NVIDIA® GeForce FX 5700 Ultra >> Bus Type AGP >> Memory 128MB DDR >> Core Clock 475MHz >> Memory Clock 900MHz (effective) >> RAMDAC Dual 400MHz >> API Support Microsoft® DirectX® 9.0, OpenGL for Microsoft® Windows® >> Connectors VGA, DVI, S-Video out >> 356 million vertices/sec. >> 14.4GB/sec. memory bandwidth

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  21. יש לי ATI RADEON 9800 PRO , האם קיים תוכנה שמראה לי את חום הכרטיס ו מהירות המאוורר? (כמו בכרטיס ה-ASUS ). הגיוני שהכרטיס עובר את ה-65 מעלות? (המאוור עובד טוב)

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by MalGano,

שלום. אני צריך מסך 17 אינטש בתקציב של לא יותר מ-900 ש"ח. המסך הכי טוב שמצאתי בטווח המחירים הזה הוא: 17" MAG 796PF Flat Monitor יש טובים יותר, בהתחשב במגבלת התקציב ? חשוב לי מאוד שיצויינו שמות של חברות שונות ודעכתם על מוצריהן מנסיון על הדגמים המוצגים.מי שמביא דעה שינמק, יפרט , יסכם ויוכיח. פרט נוסף שברצוני שיצוין הוא מה דעתכם על מסך Proview 787. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by ron533,

1. אני מתכוון לקנות ממש בקרוב כרטיס מבוסס רדאון, וחושב על 9600XT - יותר מזה יקר מדי... ראיתי כרטיסים של ATI ושל SAPPHIRE כשה ATI יותר יקרים קצת. האם יש הבדל ששוה את הכסף לטובת ה ATI? זכרונות טובים יותר? ארכיטקטורה טובה יותר? משהו טוב יותר?? לשניהם יש אותם יציאות והכל דומה חוץ מהמחיר. 2. האם יש דרך להאיץ את הכרטיס ולגרום לו לעבוד מהר יותר כמו שהבנתי מהדיון על הדרייברים של אומגה? (אני חדש ב ATI ומהגר מכטיסי NVIDIA, אני מקווה שלא אתאכזב כי היה לי מאד נוח וקל איתם) 3. לכרטיסי NVIDIA יש אפשרות להפעיל אופציה שנקראית DIGITAL VIBRANCE בתפריט color correction בדרייבר עצמו. פעם היתה לזה תוכנה חיצונית שנקראית NVMAX והיא שיפרה באופן מדהים את העושר והחיות של הצבעים שהכרטיס הפיק…

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by zag_zag,

מישהו יודע מי היבואן של הכרטיסים (Radeon) מתוצרת ATI? תודה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by W0lverine,

"דגמי" 5200 של ג'יפורס אף.אקס נמכרים במחירים נמוכים במיוחד דבר שמעלה חשדות על האמינות והתוצאות שהמוצר מפיק מול "דגמי" MX \ TI של אותה חברה, עם אותה כמות של זיכרון

• 5 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים