עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Br33z3R,

יש לי מסך LG LCD 17inch - עכשיו, אני רוצה לנקות אותו? איך אני עושה את זה? שמעתי שאם עושים משהו לא נכון אפשר להרוס. דבר שני, המסך חדש ונראה לי שיש לי פיקסלים שרופים -איך הם נוצרים ומה אפשר לעשות כדי למנוע אותם? דבר שלישי, עד כמה פיקסלים שרופים החנות מחוייבת להחליף לי מסך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  2. רציתי לדעת עם כדי לשלם עליו 2400 שקל אני לוקח רק את זה עם ה oc 2 לחכות ? לה r 600 למרות שאני רוצה nvidia לא יודע מלתבלט כזה לפניי הקניה זה כל הכסף ..שחסכתי את יודעים אך זה. מצטער על השטיות האלה שלי מקווה שלא תתעצבנו עליי .

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  3. p4 2.4B radeon 9500 pro 128mb ddr קיבלתי ב3d mark2001 se ברזולוציה של1024x768x32 בלי AA 11829 האם זה ציון טוב למערכת שלי?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by AMD-GUY,

זה נכון מה ששמעתי? Radeon 9500 PRO הוא מה שמנצח את TI4600 ו-Radeon 9700 הוא מה שקוטל אותו ומשאיר פער?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי כרטיס מטרוקס כפי שהוזכר בכותרת אשר אמור לעבוד עם agp x2 ו x4 יש לו את החריץ הנוסף שמאפיין כרטיסי x4 ו x8 אני רוצה לחבר אותו ללוח asus p4p800 se אשר תומך ב agp x8 האם אני אוכל לעשות את זה או שאני אגרום נזק לכרטיס או ללוח או שפשוט הסידור לא יעבוד. בקיצור האם לוח חדש שתומך ב agp x8 יכול לקבל כרטיס מהדור הישן שבמקור הוא X2 אך גם תומך ב X4 בברכה. ייחודו של הכרטיס הוא שהוא משמש גם כלוכד וידאו באיכות גבוהה מאוד. דבר שני: הכרטיס יוצר קבצי AVI לא מכווצים - אין לי בעיה עם זה אך בגלל שזהו כרטיס מיושן יחסית הוא מפצל את הסרט למקטעים של 2 ג'יגה כל אחד - שווה ערך ל 10 דקות כל קטע (הכרטיס נועד במקור ל win 95/98 שב fat16 אי אפשר ליצור מחיצה גדולה יותר מ 2 ג'יגה) האם …

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  6. Started by BloodyW,

1) איזה כרטיס יותר כדאי לי? 2) הספק הזה ENERMAX LIBERTY 500W יחזיק אותם? 3) בכמה אחוזים אני אראה שיפור בביצועים מהכ"מ הנוכחי שלי 1950 פרו? ובמיוחד על רזולוציה של 1680*1050?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by Salwaby,

מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , תקציב 1000 ש"ח (פלוס-מינוס) למשחקים בעיקר (סרטים, אינטרנט כמובן...) אני כרגע עובד עם 17" ככה שהרזולציה היא 1280 מקסימום .. יכול להיות שיהיה שינוי בעתיד אבל לא יותר מ 22" מפרט : Q6600 Gigabyte P35-S3L 4GB ram HEC 500TD-TF תודה !

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by ShaY-MoR,

אהלן חברים... יש לי את הכרטיס מסך שצייניתי והוא מחובר למסך 26' בחיבור HDMI כרגע הרזולוציה שלי היא 720P האם הרזולוציה מספיקה או שאפשר ועדיף להיות על רזולוציה אחרת? והאם זה שאני מחובר עם מתאם פוגם באיכות התמונה? האם שווה לרכוש קבל ב90 שקל וזהו? עוד משהו מעצבן זה שבHDMI התמונות נראות תלת מימדיות ומוזר כזה ולא חלק כמו בVGA מצד שני איכות השידור (יש לי כרטיס טלויזיה) פשוט מעולה וגם כל האפקטים של המדיה סנטר והסרטים ...רואים מדהים. אבל רק איך שרואים את התמונות מבאס אותי רצח ולא נראה לי שאפשר לסדר את זה כי אני יוצא מנק' הנחה שזה קשור לHDMI. תודה רבה לעוזרים יום טוב(:

9. Started by iCeCuBe,

יש FLYTV PRIME 34 FM ויש FLY VIDEO 2000 והשאלות שלי הן: מה יותר חדש? מה יותר טוב? מה ההבדלים? ניסיתי לבדוק אבל לא הבנתי מה שונה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by H.I.V,

שלום יש לי מסך LG F900B ויש לי עליו מלא כתמים שהם לא מבחוץ אלא מבפנים משהו מכיר את הבעיה הזאת? קראתי בחוברת של משחק מחשב שמשחקים ישנים יכולים לגרום לבעיה כזאת משהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by RayZ,

טוב, זו הודעה שאני שולח כאן בשם מישהו אחר, בעיקרון- זו התלבטות של חבר שלי: אני רוצה לדעת האם הכרטיסים הבאים הם טובים: nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIeוLeadtek LEADTEK PX8800 GTS 512 TDH מי טוב יותר ומה משתלם יותר? אני אמרתי את דעתי אבל הוא מתעקש על ליהיות בטוח. אשמח אם תגיבו, תודה.

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by Cyron,

הזמנתי כבר לפני שבועיים כרטיס מסך מחנות מסויימת ועדיין לא הגיע !!! כל שאר הרכיבים כבר אצלי ואני תקוע בגלל הכרטיס. האם עליי לבטל את העיסקה ולקחת מחנות אחרת ? למישהו קרה דבר כזה ? (לא ציינתי את שם החנות כי לא ידוע לי אם מותר) בכל מקרה מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בטווח 600-700 שקל, בשביל מפרט קונרו E6300 תודה

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by abarbotel,

קראתי את המדריך לכרטיסים מומלצים אבל אני לא מבין משהו: קודם כל איך לדעת באיזה חברה של כרטיסי מסך לבחור? מי נחשבת טובה ומי פחות כי אני רואה שיש הרבה חברות או סדרות ודבר שני ויותר חשוב שאני לא מבין זה: למה בסדרה של ati אין היררכיה במספרי הדגמים של הכרטיס והכוח שלהם אני יכול לראות כרטיס מסדרה חמשת אלפים ומשהו שפחות טוב מששת אלפים ומשהו או כרטיס נניח 4850 שטוב יותר מ5450 או משהו כזה למה האיכות שלהם לא הולכת לפי הסדר הכי טוב 6 אלף אחר כך 5 ואז 4 ?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  14. אוקי יש לי תקציב של 800 שקל עכשיו אני מעוניין ב fx5700 עכשיו מצאתי שתי כרטיסם מתאימים http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2592 עכשיו הכרטיסם בערך אותו מחיר ההבדל היחדי הוא שלגיגה בית יש 256 זכרון אבל משהו פה מוזר ה giga byte עובד על 128 bit ואצל אסוס רשום 256bit אני לא יודע אם בשניהם מתכוונים ל באס של המעבד השאלה שלי אם כדאי את של אסוס כי הוא באמת עובד על 256 ביט ולא על 128 כמו הגיגה בית תדוה רבה זה חשוב תודה תודה

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שמעתי שיש לכרטיס הזה בעיות בדרייברים אפשר בבקשה קצת יותר אינפורמצייה ?

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  16. קניתי Radeon 9550 של ג'יגהבייט. אני יודע שבהתחלת המחשב, לפני הצגת המידע וגרסת הביוס של הלוח אם אמור להיות מסך של הביוס של הכרטיס מסך. (ככה גם היה לי בכל כרטיס קודם). עם הרדאון החדש, המסך בהתחלה פשוט out of scan (כמו שקורה כאשר יש מנסים רפרש רייט גדול מדי). זה בסדר, תקין? לא מעיד על איזשהיא בעיה?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by OC,

קודם כולה צום קל במישחק emeney terory שזה מישחק שמכיר את הכרטיס ראדון 9700 פרו והמישחק עצמו תומך ב דירקס 8.1 ליפעמיים יש מקוממות שיש לי שם רק 40 FPS לא עולה וזה מעצבן ויש לי ראדון 9800 פרו 512 זיכרון מעבד 2.6 C וחשבתי שבאלף ליף 2 אני יריץ על 40 FPS בעזורים כאלה שאני במצב מולטיפלייר עם מלאה אנשים בסרבר מה לעשות ???????????

18. Started by yonatan.mendelson,

MSI ו-Gigabyte עתידות להשיק בקרוב דגמי GeForce RTX קומפקטיים במיוחד, שיתאימו גם עבור מארזי ה-Mini-ITX הצנועים ביותר לכתבה

19. אני מעוניין בכרטיס מסך מסוג גי'פורס, בתחום של עד 1300 שקל, שיתאים ללוח שלי (pci express) , לאחר שיטוט בפורום לא הגעתי להחלטה, לכן אני אשמח לעזרה. בחנות הציעו לי 7800 gt בקצת יותר כסף, של החברה club 3d , זה משתלם?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by Black-Dawn,

שלום אני מחפש מסך 17" בסביבות ה1200 שח, אנא המליצו לי על מסכים טובים במחיר זה, ופרטו מה טוב ומה רע בהם, תודה!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by snowgoose,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) ומתלבט בין: WinFast A400 TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=127&lineid=1&act=2 לבין WinFast A6600GT TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=160&lineid=1&act=2 ההבדל במחיר הוא זניח (100 ש"ח בערך) אז מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, בשיטוטי ברשת נתקלתי במס' תמונות חדשות של כרטיס מחברות אסוס הידועה לטובה ביצור כרטיסי מסך ולוחות אם. הכרטיס הנ"ל מבוסס ליבת ה- 6800 אולטרה של אנוידייה. חסרונות בכרטיס לדעתי: הוא מכוער ומצועצע מדיי. יתרונות: כנראה יתפוס סלוט אחד ואסוס החליטו לייצר לכרטיס גוף קירור עשוי אלומיניום שהוא אמנם מוליך חום פחות טוב מנחושת אך מצד שני קל הרבה יותר יותר ואינו נוטה לספוח חום מהאויר סביבו כמו שנחושת נוטה לעשות. אם איני טועה לכרטיס שני חיבורי מולקס וחיבורי DVI ו TV-IN http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=27397 תהנו !!!

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by GREED,

שלום יש לי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE X800GTO ואם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות 1.עם הקירור המקורי שלו איך הוא באובר בקלוק? 2.בערך על איזה מעלות הוא נמצא במנוחה\מאמץ ועד כמה מעלות אפשר להגיע איתו? 3.האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו לGTO2? תודה.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  24. היי ראיתי בפורומים שיש בעיה עם כרטיסים שמומהרים (OC) מהחברה עצמה, האם זה נכון, כי אני הולך לקנות כרטיס כזה היום , תודה רוני

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום בקרוב מאוד(ביומיים הקרובים) אני מזמין מחשב חדש הבעיה היא שאני רוצה את כרטיס המסך 4870 של palit sonic 1g והם אומרים לי שיש להם את הדגם של his 4870 1g ואני לא יודע עם הדגם טוב כמו הדגם של palit בבקשה עם למישהו יש או מכיר ויודע מניסיון איך כרטיס המסך של החברה הזאת(his) אני ישמח ליעוץ בתודה רבה לכל העוזרים (המסך שלי יהיה 22" של סמסונג t220p)

• 9 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.