עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. [glow=red,2,300]כול שני וחמישי נפתח דיון אודות כרטיסי 8800GT ללא שום תועלת החלטתי לפתוח סטיקי שיסגור אחת ולתמיד את הפינה הזו[/glow] דרישות מערכת מינימום בשביל הכרטיס הנ"ל: AMD 4000X2 / INTEL E2160 ספק 400W אמיתי! *כיום כול החברות שוות (כרטיסים בעלי קירור רפירנס שנראה כך) ואין מה לחשוש *כול חברה יכולה לעשות בכרטיסים שלה מה שמתחשק לה אם זה לשנות את מהירות השעון של הכרטיסים או להחלפת הקירור -חברות שעושות C@ לכרטיסים שלה הן: +ASUS +Palit +Twintech +Foxconn +Leadtek +INNO3D +MSI +VVIKOO +BFG +XFX +GAINWARD +eVGA יש עוד חברות אחרות אך הן לא נמצאות בשוק הישראלי ככה שאין מה להוסיפן כמובן שמצורף לכרטיס אם נעשה C@ כולשהו ע"י ציון על האריזה או על הכרטיס עצ…

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by dbbd,

הגיעו כבר לארץ? איפה אפשר לקנות? האם המחירים ירדו כבר ל1200-1300 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by siddhartha,

מישהו אולי יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של ה 8800GT לארץ? אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, אבל חבל לי סתם לזרוק 200 ש"ח שהיבואן העלה תוך שבוע היה ניתן ללהשיג את הכרטיס עדלפני שבועיים ומשהו בסביבות ה 1400+ והיום הכי זול שמצאתי זה ב 1580 ש"ח. הכרטיס עדיין שווה את הכסף במחיר הזה, אבל אני מאד אשמח לדעת אם יש לי טעם לחכות למשלוח הבא שבו אולי המחיר ירד חזרה קצת קרוב יותר למחיר שהוא אמור להיות בחו"ל 250$ כמו שהוא תומכר בהתחלה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. יש לי אופציה לקנות אחד משני הכרטיסי מסך MSI lx8600gts או Gigabyte 8600gts מה לדעתכם יותר כדי ולמה? הסבירו? ותגידו מה ההבדל ביניהם מה יותר טוב. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by guynemni,

אני רוצה לקנות מסך חדש איזה אתם מציעים לי? התווך מחירים הוא 1200 ש"ח ואם הוא יהיה ממש שווה את זה אז 1400 אני רוצה מסך למשחקים לא רחב תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by fanan89,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-600 ש"ח שיהיה לי למשחקים כמו Call of Duty 4 וה Orange Box. אני לא בטוח כרטיס של איזה חברה לקנות (ATI/NVIDIA) ואיזה כרטיס נותן את היחס תועלת-מחיר הכי טוב ושיספק אותי למה שאני צריך אצל כל חברה :s05:. הצעות?

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by kfirkb,

אם אני קונה מחשב עם לוח אם של ASUS או ג'יגבייט וכרטיס מסך מהסדרה החדשה של G92 GT/GTS, האם עדיף שהכרטיס מסך מסך יהיה מאותו יצרן? למשל, לוח אם וכרטיס של ASUS. יש שיפור בתאום בניהם? או אפילו שיפור בממשק או פיצ'רים כלשהם? או שאין אפילו קמצוץ של יתרון בהתאמה שכזאת?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

http://en.expreview.com/?p=64

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by eladsh,

כרטיס TV ועריכה Leadtek WinFast DTV1800 האם אני יוכל להקליט איתו סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב באיכות גבוהה? אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) [br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 22:58:54 הקפצה(הקצפתי את זה כי זה כבר הגיע לעמוד השני)

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by night-fire,

שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. שלום,אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש..הכרטיס ישמש מדי פעם למשחקים [כמו סיבוליזיישן 4] אבל בעיקר לסרטי hd ... אז איזה כרטיס עדיף? לסרטים? למשחקים? שווה ההבדל במחיר? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני כרגע עובר שידרוג של המחשב אני עם כרטיס מסך 6600GT AGP! ואני עובר למחשב E2180 חזק לOC. הקטע הוא שאין לי כסף להשקיע בכרטיס מסך. אז אני רוצה המלצה לכרטיס מסך PCI-E שפחות או יותר באותה רמה אבל שהוא זול. ה6600GT הוא מספיק לי. אבל אני צריך כרטיס באותה רמה אבל PCI וזול. זה דחוף. כי אני בדיוק רוצה כרגע להזמין את המחשב ורק לגביי כ.מסך אני מתלבט.... אגב: המחשב הוא E2180 P31-DSL3 G.SKILL 2X1GB 800Mhz CL4

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי שאלה של לגבי מחשב חדש שאני עומד לקנות. אני לא משחק במשחקים כבדים ורב העבודה שלי עם המחשב היא באינטרנט ובסרטים. אני משחק קצת במחשב, אבל לרב במשחקי אסטרטגיה מדוגמת AGE OF EMPIRES. אני מתכנן להתקין על המחשב מערכת הפעלה של VISTA וחשוב לי שאוכל לעבוד באופן יציב וחלק. אני מתכנן לקנות את הלוח אם הנ"ל: Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 רציתי לשאול האם לשימושים שלי אני צריך בכלל כרטיס מסך חיצוני או שאני יכול להסתפק בזה שנמצא על הלוח. תודה מראש על ההתיחסות.ש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by PES2008,

שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by CobraBoy,

אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין כרטיס המסך MSI 8600GTS 256MB לבין GIGABYTE 8600GTS 256MB ? ואיזה כרטיס מומלחץ יותר לקנות ? אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא כול כך מבין בכרטיסי מסך אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני יודה לכם מאוד

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by avidan28,

האם כרטיסי 8600\8500 יצאו גם ב AGP ואם כן האם אפשר להשיג אותם בארץ? תודה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  17. לפני שהם יצרו את הלוח בקרה החדש הזה הייתה אפשרות של nView שבתוך זה היה אפשר ליצור כמה שולחנות עבודה ולעבור ביניהם בעזרת HOTKEY...יש אפשרות כזאת גם בלוח החדש? הדרייבר שיש לי עכשיו זה 163.75 תודה=]

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. האם מישהו ממכם יודע משהו על הדבר הזה כי חיפשתי קצת בגוגל אני לא יודע יודע אם זה עדכני או לא אז שמישהו יסדר לי קצת את המחשבה חח תודה.........

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS RAM ATI 9600PRO כאשר אני מנסה להריץ את NFS PRO STREET ברמה מאוד נמוכה המחשק בכלל לא זז ועגלה אלוהים ישמור כאשר אני מנסה להוריד רזולוציה עם הגדרות ממש נמוכות זה ממש לא משפר את העניין.האם המשחק עד כדי כך כבד על המערכת???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קניתי 8800GT, ויש מאחורה יציאה של S-Video וקיבלתי גם עם הכרטיס כבל מעביר בין S-Video ל Composite (החיבור שיש לי בממיר של Yes). אז האם אפשר לחבר את הממיר לכרטיס ולראות טלויזיה על מסך המחשב ? אם כן, איך בדיוק, צריך תוכנה מיוחדת לזה או מה ? כי אני מחבר את הממיר לכבל המעביר שקיבלתי ואת הכבל לכרטיס מסך ואין כלום... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by kfirb,

מישהו יודע איך אני מפעיל את VIN בכרטיס חיברתי לו ממיש של HOT למחבר המצורף ולא רואים או שאני לא מצליח להפעיל אותו כראוי

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by stavcas,

טוב אמא שלי הציעה לי להעביר את הכרטיס שלה: NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB PCI-E x16 עכשיו השאלה שלי האם אוכל להריץ קרייסיס בינתיים אפילו על Low?? ואם מישהו יודע גם על כמה FPS??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by tomer952,

היי יש לי מחשב נייד- hp compaq nc6320 הייתי רוצה לקנות למחשב כרטיס מסך יש אתר מומלץ??? בנוסף אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזיה אבל אני לא מחבר אותו לממיר אלא לכבלים רגילים. השאלה שלי היא איך קוראים לחיבור הזה ואם יש אותו בכרטיס מסך או שניתן לחבר אותו רק לממיר ואם יש כרטיס עם חיבור כזה בבקשה תגידו לי את השם תודה.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. שלום!! אני מתחיל קורס לאנימציה ותלת מימד כולל עבודה עם תוכנות : PREMIER ,PHOTOSHOP ,3D STUDIO MAX, FLASH, AFTER EFFECTS אני רוצה לקנות מחשב לצרכי עבודה ומתלבט :s05:... אני כנראה הולך על שילוב של מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 עם לוח אם GIGABYTE GA P3;-S3L זכרון : 2GB או 4GB? והאם 667 מגהרץ או 800 ? כרטיס מסך עד 1000 ש"ח: קבלתי המלצות על הבאים: PALIT PCI-EX GE FORCE 8600GT SUPER 512MB DDR3 או: GECUBE 2600 256 MB DDR2 או: ASUS ATI READON 2600XT 256MB האם יש הצדקה לשמות כמו ASUS בכרטיסים או שאפשר ללכת על תחליף זול יותר.. אשמח להערות הארות והצעות. לילה טוב ותודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by DMK,

איזה כרטיס יהיה טוב למערכת הבאה(מחשב ישן) ntel pentium 4 2.4 ghz 512 ram ‎asus mother board 8x האם radeon2600 יהיה טוב?? ואם כן איזה דגם לקחת??

• 2 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים