כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל משמעותי בין השניים ועוד כמה שאלות לגבי כרטיס מסך.. עד כמה חשוב או משנה כמות הביט שיש לכרטיס וכמו כן כמות הזיכרון?
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני יכול לחבר את ה8800GTS 320 MB שיש לי עכשיו עם עוד כרטיס שאני יקנה אבל פשוט של ה640MB?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כמה צוואר בקבוק יהיה עם לכרטיס מסך X1800XL עם המעבד AMD 3000 64BIT ? ועל הדרך עוד שאלה, בכוח שלו, לאיזה מעבד אינטל הוא משתווה בערך?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי חברים אני מרכיב מחשב חדש והסתכלתי ככה בין החברות השונות שמייצרות 8800gt וראיתי שה Ko של Evga עדיף על ה SC וגם המחיר שלו בהתאם!! לפי הנתונים שלו (675/1950) ככה קבעתי !! מה אתם אומרים יש משהו אחר שעם OC משתלם יותר??? תודה....
-
- 13 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני חושב לקנות 2 כרטיסים עם 256MB כל אחד ואני יודע שיש משחקים שלא נותנים להפעיל הגדרות מסויימות לכרטיסים עם פחות מ 512MB זיכרון מישהו יכול לענות על העניין הזה מתוך ניסיון?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. מחפש כרטיס מסך סבבה שיריץ משחקים לא כבדים מידי.. אני לא גיימר. רק מידי פעם משחק מכוניות או יריות כמו Hitman או Ghost Recon. יש המלצה?
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה חיכו לה אז הנה היא: http://xbitlabs.com/articles/video/display/leadtek-8800gt-extreme_2.html#sect0
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למחשב שני מבוסס AGP איזה כרטיס יתאים יותר בהנחה שאני רוצה לשחק עליו משחקים ספק 400 של JSP. ומעבד אתלון XP 1800 מגצ.התקציב נא בין 400 ל 700 (אם יש הצדקה להשקיע בכלל ). איזה מהם יתאים יותר למחשב הזה והאם בכלל הוא יעבוד עם הסדרות החדשות 2600? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי ה-8800GT 256MB יגיע לארץ ויהיה ניתן לרכוש אותו?, וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומסך DELL 2407WFP ברזולוציה 1900X1200. השימוש העיקרי יהיה לסרטים HD, אך אני רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה "סבירה" ברזולוציה הטבעית שלו. הבנתי שלרזולוציות גבוהות כאלו צריך הרבה זיכרון (לכן אני מחפש 512MB). כרטיס רציני אני אקנה עוד איזה שנה כשיהיה קצת כסף אז אני מחפש כרטיס ביניים. לכן לא להגיב ב"אתה צריך לפחות כרטיס ב-1500 ש"ח " כי אני לא מתכוון להשקיע סכום כזה בינתיים. 1.האם לדעתכם הכרטיס מספיק למשימה זו? 2.איפה ניתן למצוא אותו בזול? מישהו מוכר יד שניה? 3.האם עדיף 8600gts עם 256? 4. כמה DDR2 לעומת DDR3 משפיע? נ.ב. רצוי שיהיה כרטיס שקט ללא מאוורר, אבל לא חובה. תודה לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב +מסך xerox lcd XA3-19 . מחיר המסך 1100 ש"ח. החנות ממנה אני קונה (זיגזג) אינה מוכנה לבדוק את המסך אך יש אחריות של היבואן שאומרת שניתן להחליף את המסך אם יש יותר מ 7 פיקסלים שרופים. 1. האם להתעקש על בדיקה (כלומר לרכוש מסך בנפרד במקום אחר, עוד קצת מאמץ)? 2. האם המסך מוכר לכם, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר דומה? תודה, עודד.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קונה את ה-8800GT ואני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 80 שקל לחנות על ההרכבה. צריך מידע צעד אחר צעד כיצד להרכיב לאן לחבר את היציאות וכו'.להתקין אני חושב שלא תהיה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם כרטיס 8600gt ומסך LG1900J בזמן שאני משחק ב-PES2008 או NBA 07, מופיע פס מרצד באמצע המסך ??? מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס מסך של MSI 8600GTS 256 DDR3, השאלה שלי היא איך הכרטיס הזה לעומת הסדרה של 8600 האחרים? מי יותר טוב ממנו מה8600 , איך הביצועים שלו (לא משחק כל כך משחקים, FIFA2008 ודברים כאלה רק) , איך הOC שלו? האם אני צריך להוסיף מאוור כדי לעשות OC? שם מלא זה NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE וגם קניתי מסך של 19 3000:1 LCD 2MS 197VK2A AOC מה אתם אומרים עליו? מתאים לכרטיס? עלה לי 1200 שקל, יש מסך אחר יותר טוב ממנו בסכום זהה שלו שכדי לי להחליף? או שהוא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני מרגיש קצת טמבל לשאול אותה. שמתי לב שבכניסות של הכ"מ הזה יש רק שני DVI ואחד S-Video והרי לרוב המסכים (שאני מכיר לפחות) היציאה זה הD-Sub (הכחול). מה הקטע? ><
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות כרטיס 8800GT 320 או 640 לא משנה כרגע אבל יש הרבה חברות ואני לא יודע מה מומלץ זה בשביל משחקים חדשים כמובן.. מה כדאי? הוא נחשב לכרטיס חדש לא? ועוד שאלה ראיתי באיזה אתר בחול (סתם לדוגמא) http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=19017&sid=U4K44APJ9LGJ9PKPED4JH92JPNGM88G0 רשום שם כרטיס Asus GeForce 8800 GT 512MB GDDR3 PCI-Express Dual DVI/TVO (Retail) מה זאת אומרת דואל? צריך 2 חיבורים כדי לשים אותו? יש לי לוח עם PCI-E כל הכרטיסים החדשים תריכים 2 סלוטים? או שכניראה לא הבנתי טוב תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס WinFast DTV 1800 H. התקנתי את הכל "לפי הספר" - מהדיסק שבאריזה. ואז, כשהפעלתי את התוכנה שלהם, WinFast PVR2, וניסיתי לעבור לקליטה מכניסת האנטנה - התוכנה קרסה. ניגשתי לאתר החברה, עדכנתי את הדרייברים ואת התוכנה, ועכשיו, התוכנה קורסת מיד בניסיון הפתיחה. ברגע, שהורדתי את הדרייבר של הוידאו בכרטיס (זה מגיע עם שלושה דרייברים, מסתבר), התוכנה עולה, אבל מן הסתם, אין לי אפשרות לראות את השידורים. מישהו נתקל במשהו דומה?? יכול לתת רעיון איך לפתור את זה? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך באיזור התקציב הזה.. איזה מהשלושה יהיה הקניה הכדאית ביותר? CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1000 ש"ח GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתור "אחראי" פורום אתה ממש לא אחראי אם היית טורח לחפש בZAP בעצמך היית מגלה שהתשובה שלך לא רק לא נכונה, אלא מטומטמת ZAP מוצא 2 כרטיסים כאלה. הכרטיסים חדשים ועדיין לא נפוצים אם מעצבן אותך שזה נושא חם, תפתח לו דביק, או שתפרוש אבל בתור "אחראי" אתה פה בשביל לעזור - אז אם אתה לא מסוגל, תחרוק שניים ותשתוק אבל אני מניח שאתה איזה ילד קטן, אז בטח כל מה שמשוב יכול לגום לך זה להתעצבן אז תתעצבן חמודי
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק עם כרטיס מסך לא מזויף? תודה.
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לשחק איתו משחקים - רק לצפות בו בטלביזיה שיש בה רק כניסת RCA COMPOSITE - הכבל הצהוב... צריך להיות שקט מאוד לכן אני מחפש קרור פסיבי ללא מאוורר. יש המלצות? תודה רענן
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חיכיתי עד עכשיו כדי לראות מה יהיה עם ה GTS החדש אבל הוא עולה 2000 ש"ח, השאלה האם הוא יחזיק באמת לזמן ארוך יותר? כי לפי מה שאני רואה גם אם אני אקנה את ה GT או את ה GTS הזמן שלהם להחלפה בכרטיס הבא יגיע בדיוק באותו זמן. אז אני אשמח לתשובה יותר מדויקת והאם באמת ישנה סיבה לשלם 500-600 ש"ח נוספים בעבור ה GTS החדש תודה
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אני חושב שהוא דיי טוב וקניתי אותו בשביל משחקים וכל מה שחסר לי זה כרטיס מסך טוב אני מחפש כרטיס שיריץ לי את המשחקים החדשים כמו crysis/bioshock וכל הכבדים האלה תקציב 1500~2000 לא כל כך משנה לי הכסף העיקר שיהיה כרטיס טוב שאני לא יתבאס ממנו ואם אפשר שיהיה גם יציאה לטלויזיה אני פשוט אוהב להרוריד סרטים וסדרות ולצפות בהם דרך הטלויזיה. ושאלה האם זה באמת משנה אם יש לי מסך hd או סתם מסך מעפן?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה בירורים וחוות דעת מחברים באתר שמבינים בכרטיסי מסך, אני עכשיו יותר מבולבל לגבי הבחירה שלי. מכול ההמלצות שקיבלתי יש כרטיס אחד שמצא חן בעיני http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3642 אשמח לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס הזה את חוות דעתו בבקשה! הוא להיפך עם אתם מכירים כרטיסים עם ביצועים יותר טובים במחיר הזה, אשמח לשמוע את דעתכם! אבל בבקשה על תמליצו לי על כרטיסים יותר יקרים, כי הכרטיס הזה כבר עבר את הסכום שאני רוצה לבזבז. תודה מראש דודו
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כרטיס עם זיכרון מהיר יותר ופחות זיכרון או כרטיס מסך עם זיכרון קצת טיותר איטי ועם יותר זיכרון. כמו שכתבתי מדובר ב 8500GT למטרות גימינג בעיקר (לא כבד מידי) ABD
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-