עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stlior,

שלום. עכשיו יש לי radeon 9600 series, ואני רוצה כרטיס חדש, הבעיה היא שהלוח אם שלי הוא AGP ויש לי תושבת 478. אז אני צריך למצוא כרטיס טוב, שיתאים ללוח אם שלי, אבל שנאי לא אצטרך להחליף אותו עוד שנה כדי שאני אוכל לשחק בשחקים חדשים. אני מחפש כרטיס במחיר של עד 900 שקל, אלף שקל אם יש הבדל גדול, אבל לא יותר מזה. תודה.

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך מסוג 9600GT 1GB 256bit ויש לו VGA וDVI ןSVIDEO . אני קונה בקרוב מאוד (שבוע שבועיים) טלוויזיה חדשה של LG 32LH35FR ‏32 ‏אינטש. איך אני אוכל לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה כך שאוכל גם לשמוע מהמחשב בטלוויזיה וכמובן גם לראות? האם יש אפשרות להשתמש גם בחיבור של HDMI על ידי מתאם כלשהו כדי לקבל את מירב איכות הצפייה במסך מהמחשב? תודה מראש לעוזרים!!

3. יש לי לוח עם כרטיס מסך און בורד איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה יש איזה מתאם מVGAלTV מה עושים

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  4. שלום חברים, אני סגור שאני מעוניין לרכוש את הכרטיס גרפי הזה (משחקים וגרפיקה דו מימדית בפוטושופ ובעוד כמה תוכנות גרפיות) בחנות המליצו לי לרכוש אותו מיצרן : Powercolor מה ההבדל בין: Powe color,Manli,Sapphire? או שמה ליהיות אדיש ביניהם..............

5. Started by evy,

קניתי היום בתקציב שהיה לי (1100 ש"ח) את הכרטיס הזה... Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card ואני רוצה לדעת איך הוא לדעתכם? ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס...?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by aviv_assulin,

יש לי radeon x1950xt. המחשב שלי קורס בעת הפעלת ישומי גרפיקה (משחקים) - ואך ורק בכאלו מקרים. איך אני יכול לבדוק את תקינות כרטיס המסך שלי ואם הבעיה נובעת ממנו ? ע"פ התוכנה אברסט הטמפרטורות הם : GPU VRM : 70 GPU ambient : 58 לוח האם שלי זה Gigabyte GA-965P-S3 והטמפרטורה של הלוח אם היא 47.

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by eladrevach,

אז ככה בקרוב אני מחליף את כל המחשב וכל העסק... ורציתי לדעת אם הספק שנקנה לא מיזמן (יחסית) יחזיק לי את המערכת + הכרטיס מסך המערכת בטח תיהיה core i7 4 ג'יגה זיכרון וכל זה.. לא ניכנס לזה עכשיו אבל השאלה אם הוא יחזיק גם את המארז הסופרנו שלי+hd5850 ואולי אפילו hd5870 הספק הוא 450w של cheiftec תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. קניתי Radeon 9550 של ג'יגהבייט. אני יודע שבהתחלת המחשב, לפני הצגת המידע וגרסת הביוס של הלוח אם אמור להיות מסך של הביוס של הכרטיס מסך. (ככה גם היה לי בכל כרטיס קודם). עם הרדאון החדש, המסך בהתחלה פשוט out of scan (כמו שקורה כאשר יש מנסים רפרש רייט גדול מדי). זה בסדר, תקין? לא מעיד על איזשהיא בעיה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by Yellow,

שאני נכנס למדור של X800GT באתר Sapphire כתוב שם: Please Contact your Local Sales Office for Availability of This Product in Your Region. למה זה?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by jean-paul,

שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הגרפים, יש ברשותי מסך LCD 19 WIDE אני מתכוון לשחק במשחקים המעודכנים לשנה זו. מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by FatallChill,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסביבות ה 600 שקל לAGP וראיתי את שני אלה 630- LEADTEK WinFast A7600GS TDH 256MB 581-PALIT GeForce FX7300GT 256MB מה עדיף ?, יש אולי עוד אפשרויות ?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  12. אני מתכנן לקנות בימים הקרובים כרטיס בינוני לחלוטין - HD 6850, אבל עלו לי ספקות בקשר לתיזמון, ושאולי כדאי לחכות לדור החדש. רציתי לשאול אם סידרה 7 (כרטיסים בינוניים), אמורים להציג ביצועים או טכנולוגיות חדשות שאמורות לגרום לי לחכות עם הרכישה? תודה

13. Started by abnatan,

אני חושב לקנות מחשב בזמן הקרוב, ויש לי התלבטות קטנה בעניין המסך... אני מוכן להשקיע במסך עד 1400 שקל, ואני רוצה 17 אינץ' שטוח...שמעתי שה-LG לא הכי טובים, ושאלתי כמה אנשים לגבי ה-viewsonic p70f, שנראה לי מסך טוב והמחיר שלו מתאים לי לתקציב זה המסך: http://www.viewsonic.com/products/crt_p70f.htm השאלה אם מישהו יכול שניסה אותו או משתמש בו יכול לאשר לי שהוא אכן מסך טוב? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by kobiperez,

שלום החלפתי כרטיס מסך במה שמוציין לעיל ולאחר ההתקנה הכל עבד מוציין(משחקים,סרטים רגילים) חוץ מתכני HD, הסרטים עצמם עובדים אבל רואים לא טוב בזמן צפייה. הדרייברים שמותקנים 10.2 מחקתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך הישן(8400gs), ולאחר מכן החלפתי את הכרטיס ל5750. מערכת ההפעלה היא win7, ואני משתמש ב BSplayer בשביל צפייה בסרטים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שזה המפרט שלו (חדש) Intel Core i3-540 3.10 4M Intel Tom Cove DH55TC CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advanced x USB2, : Topower [zumax] 500W + Turbo Fan Western Digital 500GB SataII 32 Mb 7200 4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston LG / Sony DVD-RW DVD O/B Intel® High Definition Audio O/B Intel® Graphics Technology O/B Intel® 10/100/1000 איזה כרטיס מומלץ למשחקים בסביבות 600ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  16. שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE 5770 1GB, שאיתוה קיבלתי ציון של: 9387 ב-VANTAGE חיברתי עכשיו MSI 5850 1GB TWIN FROZER הפעלתי את ה-VANTAGE וקיבלתי ציון: 7800 יש לכם רעיון למה זה ככה? (אגב יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W) תודה מראש

17. Started by Hakiru,

פתחתי והברגתי את הכרטיס מסך radeon 1900x כדי לנקות אותו עם פן ולהוציא אבק מיותר ממנו חוץ מזה לא נגעתי בשאר המארז ולא הזזתי שום דבר ממקומו,אחרי שהחזרתי את הכרטיס למקום כמו שהוא היה פתחתי את המחשב והוא פשוט נתקע על המסך הראשון שמראה לי ללחוץ על f2 או f11 כדי לעבור למסך אחר ניסיתי ללחוץ על שני הכפתורים והמחשב לא הגיב פשוט איאפשר לעבור לשום מסך גם לא לבוט,מה אתם מציעים לי לעשות והאם יש אפשרות שהכרטיס מסך נהרס למרות שהמאוורר שלו פועל וגם המסך הראשוני נפתח?..

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  18. יש משהו יותר טוב ב9600? כי אני רואה שברוב המקרים הוא יותר איטי.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by Access Denied,

אני ממש שובר ת'ראש מה כדאי יותר לשים במחשב חדש שאני קונה למשחקים את הכרטיס של nvidia ה FX 5800 (לא ultra) עולה 1700 ש"ח או את הכרטיס של ATI ה R9800 non pro עולה 1680 ש"ח מה עדיף ומה ההבדלים שיש ביניהם בביצועים (אם יש הבדל משמעותי בכלל?) מהר...

20. Started by David_Beckham,

PCI EXPRESS כמובן מי יותר טוב ? אני עדיין לא הבנתי מי יותר טוב

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  21. אנשים, יש לי בעיה שנתקלתי בא פה בפורום אבל נשארה פתוחה וממש מייאשת אותי, קניתי מסך LCD של סמסונג (730B) למחשב מבוסס לוח אביט an8-Ultra וכרטיס מסך של ג'יגאבייט NVIDIA 6600GT. הבעיה היא רק לגבי חיבור המסך ב-DVI: ברגע שאני מתקין את הדרייבר של NVIDIA מהדיסק המקורי או הדרייבר האחרון מאתר החברה אני מקבל מסך שחור. אחרי איתחול המסך מגיב אבל רק עד השלב בו מערכת ההפעלה עולה. עידכנתי את הביוס וזה לא עזר, למעשה ללא דרייבר (כלומר עם דרייבר כ. מסך של XP) אין שום בעיה. בדקתי את המסך על מחשב של חבר עם כרטיס ATI 9800PRO ואין שום בעיה. העלתי את הCRT על VGA ןהLCD על DVI והתקנתי מחדש את הדרייבר גם לא עזר. ניסית מלא קונפיגורציות ב-nView וכמובן נדה. כל רעיון יעזור תודה!!!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4830 the 3DMark06 score at 1600x1200 resolution is 97xx on the R600XTX compared to 95xx on the 8800GTX

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מסך CRT 19 אינץ והייתה לי תמונה קבועה על המסך ועכשיו אני רואה אותה כאילו שהיא צרובה על המסך יש דרך להפטר מן התופעה ?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by ghreg,

שלום לכולם מי משווק XFX בישראל 7950 לא מוצא חנות עים המוצרים שלהם ?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  25. מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SPARKLE GeForce GTS250 1GB DDR3 PCI-E+HDMI אני מחפש בתווח מכירים הזה זה עולה בערך 800~900 שקל עכשיו מה אתם אומרים שווה את הכסף למשחקים לא כבדים במיוחד כמו CRYSIS PES FIFA NEED FOR SPEED או שצריך משהו הרבה יותר טוב.. עריכה: אז ככה החלקים שיש לי הם: לוח אם Asus P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך GEFORCE 8500GT כן אני ידע שהו חלש בגלל זה ראני מתיעץ זכרונות 2G KiNGSTONE 800 mhz HDD 2XWD 320GB מסך: LG 19 LCD 2ms ספק כוח: 500WATT לא ממש יודעת את החברה תקציב עד כ 900 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.