כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים? http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM1MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
את הכרטיס אני רוצה לקנות עד 600 שקל יש שנייה (לא חדש). ואני רואה שיצאו הרבה כרטיסים בזמן האחרון לכן קשה לי לומר מה כדאי ומה לא. בבקשה תמליצו לי על כרטיס בתקציב זה ...........תודה.
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הכרטיס הוא GeForce 7300 המאורר שלו עושה רעש נוראי יש לי עוד 4 מאוררים של 12CM במארז וכולם שקטים ברגע שאני מנתק תמאורר מהכרטיס מסך הכל נהיה שקט מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX7600 GS TDH HDMI או GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E ??
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני לא מדבר על עניין המחיר השאלה היא יותר בכרטיס.. שמעתי מחברים שהכרטיס הזה מלא בבאגים ושלא שווה לי אז אני רוצה חוות דעת נוספת .. האם הוא באמת כזה גרוע? אל תגידו לי לחכות לr600 כי אני לא מתכוון לעשות זאת..
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, אני כרגע רץ עם: Intel Q6600 @ 2.4 Geforce 8800GT 4GB RAM מן הסתם הוא כבר מזדקן הייטב בביצועים במשחקים. השאלה היא האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או לא? התקציב: 1500 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, ברשותי GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE שעומד על OC לא רע (מעבר לזה שבא איתו מהמפעל), ותהיתי לגבי השליטה במאווררים שלו - המאווררים של הכרטיס מוגדרים אצלי על AUTO, ואני משוכנע שהAUTO בכרטיס הזה (או אולי בדרייברים הנוכחיים של NVIDIA?) זה 40% רוב הזמן עד שהכרטיס מגיע ל60 או 70 מע'. במשחקים כבדים כמו קרייסיס אני אכן שומע את המאווררים של הכרטיס מגבירים קצב אבל לא טרחתי לבדוק באיזה פאטרן בדיוק זה נעשה, עם זאת אני לא חושב שאי פעם ראיתי את הכרטיס עובר את ה70C במאמץ. אני מבסוט מהרעש המזערי שהכרטיס מפיק בהגדרות הנ"ל, והשאלה שלי היא האם יש טעם להגדיר את המאוורר עם פרופיל ידני כדי אולי לשמור על טמפ' נמוכות עוד יותר במשחקים (במחיר יותר רעש)? או שעצם העובדה שהכרטיס שלי לא עובר את …
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , תקציב 1000 ש"ח (פלוס-מינוס) למשחקים בעיקר (סרטים, אינטרנט כמובן...) אני כרגע עובד עם 17" ככה שהרזולציה היא 1280 מקסימום .. יכול להיות שיהיה שינוי בעתיד אבל לא יותר מ 22" מפרט : Q6600 Gigabyte P35-S3L 4GB ram HEC 500TD-TF תודה !
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לקנות כרטיס בתקציב די נמוך יחסית (עד 350 בלחץ), שלא ייאלץ אותי לשדרג את הספק (בואו לא ניכנס לזה). השימושים הם Couner Strike 1.6 בעיקר ואולי פיפא ודומיהם בעתיד. כשאני מריץ את המשחק על הכרטיס המובנה ה FPS מאוד נמוך ובלתי אפשרי כמעט לשחק. כאשר חיברתי Geforce 7600 GT הייתי מרוצה. האם GT220 צפוי לספק אותי ע"פ הנתונים הנ"ל? ההפרש בין ביצועיו במשחקים משמעותי מול הכרטיס המובנה על הלוח? תודה רבה המשך יום נעים. שאר המפרט: E5500 G41M-ES2L 2gb ddr2 800
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
שכל אחד יציין את הדריבר שהיה הכי יציב אצלו ולא עשה בעיות... תודה על שיתוף הפעולה.
-
- 13 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים גיליתי שהAGP שלי היה על x4 שמקום x8, שיניתי בbios לx8 האם אני צריך לשנות עוד משהו? בעמוד גם היה רשום: AGP Aperture size 64MB - אפשר עד 512 FSB spear spectrem 0.50% Cpu thermal-thotting 50.0% Enhance pci perofmance disabled האם אני צריך לשנות פה עוד משהו? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קראתי ביקורות רבות על הליין-אפ החדש של ATI, ושמתי לב לכרטיס עם יחס עלות/ביצועים מזעזע בשם X850 Pro. לפי Anandtech מסתבר שהכרטיס מתומחר 50 דולר מעל ה-X800 XL ועדיין חלש ממנו. כמו-כן, רוב הסיכויים שבארץ הוא יעלה יותר מה-X800 Pro שעם קצת OC משתווה אליו. מה דעתכם על הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, ראיתי שלאחד או שניים מאנשי הפורום יש מסך של Dell 20.1 אינץ' רחב, ה 2005FPW אם אני לא טועה. תהיתי, היכן אפשר לקנות את המסך הזה בארץ? תודה. עדכון קל: קניתי את המסך האמור בסכום של 4,000 ש"ח כולל מע"מ. שווה כל שקל לטעמי, מסך פשוט יפהיפה. כל כך נהניתי ממנו (עד שמסרתי אותו ליעודו) שאני מנסה לשים יד על גרסת ה 24" בחו"ל.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) ומתלבט בין: WinFast A400 TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=127&lineid=1&act=2 לבין WinFast A6600GT TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=160&lineid=1&act=2 ההבדל במחיר הוא זניח (100 ש"ח בערך) אז מה עדיף ?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/forums/404599/a-n-vidia-stupid-site-exposed..html מה דעתכם? נשמע הגיוני מה שהם אומרים - לא?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברה בזמן האחרון הכרטיס שלי עושה לי בעיות מכל מיני סיבות שאינם ברורות לי וחשבתי אולי להחליף/לשדרג אותו.. המחשב שלי הוא לא הכי חדש ועבר לא מאט זמן מאז שקניתי אותו (3 שנים בערך + - ) לצורך העיניין זהו המפרט שלי: מעבד- intel core 2 duo e6300 לוח אם- gigabyte 965p-s3775 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb דיסק קשיח: 160 g.b sata2 בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס חזק שבעיקר יענה על הצורך של הרצת משחקים חדשים... שאני אומר להריץ אני מתכוון לעמוד ברזולוציה גבוה ואיכות משחק גבוהה במשחקים החזקים והחדשים שבשוק כמו ( far cry'crysis וכו').. ושיחסית הכרטיס לא יביא לתקיעות/עומס/לא יתפקד וכו' עומד לרשותי תקציב של עד 600 שקל גג …
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הלך ה4870(חדש!), בחנות טוענים שהמדבקות הטרמיות של ה TWIN TURBO הן חד פעמיות, ואי אפשר לגרד מהזכרונות את הדבק שנשאר אז צריך לקנות משהו אחר או TWIN TURBO חדש להרכיב על ה4870, ובקיצור עוד כסף. לי נשמע מופרך, מה דעתכם ואם מישהו מכיר דבר כזה בכלל?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חברים שלום ברשותי מערך CF של כרטיס המסך 3870X2 ובנוסף אני מחזיק בכרטיס GEFORCE 9800GTX OCX של חברת BFG, רציתי לדעת איזה כרטיס בעל יכולות גרפיות יותר חזקות אבל פולט פחות חום, הסיבה שברשותי הכרטיסים האלו היא מסיבת פליטת חום של כרטיס המסך 3870X2 מכיוון שבמערך CF אחד מכרטיסי ה3870X2 מתחמם יותר עקב אי פליטת חום בצורה תקינה מכיוון שצמוד לכרטיס שמתחתיו... לכן ההתלבטות היא האם להמשיך במערך הCF או להשתמש בכרטיס המסך של BFG לבד... אשמחל לפתרונות יצירתיים ולתשובות לא של ילדים כמו עדיף יותר ביצועים או מה ה3870X2 יותר עדיף. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כרגע אני הולך או על הPALIT או הSPARKLE. המלצתכם תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הוא המשתלם ביותר בתקציב שלי באיזור 900-800 שקל איזה חברה מומלצת יותר ? כל המחירים דומים וזה מיועד למפרט שבצד, מתאים?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אם אני משחק(או סתם עובד במחשב), וכיבתי את המסך או יותר נכון הכנסתי אותו למצב "סטנד-ביי" האם הכרטיס מסך ממשיך להתאמץ באותה מידה כפי שהתאמץ לפני שהמסך הוחשך?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
החברה הכריזה כי כרטיסי המסך מתוצרתה יתמכו גם הם בריי טראסינג, בדומה לכרטיסיה האחרונים של nvidia.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רואה דיווחים סותרים בין הרעש שאמור להיות ל GB לשזה שה VAPOR-X יותר רועש ממנו.... אם אפשר דירוג רעש של הדגמים השונים שנמכרים בארץ, בכל יהיה מעולה. וגם כן, שהנחה שיש מארז רציני כמו R4, עד כמה הרעש הזה יהיה נשמע כמטר מהמחשב ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בנוסף למסך הרגיל, הכרטיס מסך הכי פשוט שמצאתי זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 הלוח אם שלי זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#sp השימוש הוא בסך הכל בשביל סרטים לילדים תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-