כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחי רוצה לשדרג את המחשב שלו, יש לו עכשיו 6550, לוח אם של גיגהבייט 965P-DS3 REV3.3 זיכרון 2 גיגה של GEIL 800 ULTRA ו7950GT הוא מתלבט בין 8800GTX או 8800GTS החדשים שראיתי שכבר זמינים מבחינת כסף הוא מוכן להשקיע בGTX אבל לפי מה שקראתי פה זה לא שווה את הכסף הבדל של כ800שח ביניהם שהGTX יותר יקר יש לו ספק של טרמלטייק ה750 מהסדרה הטובה אז זה יחזיק בטוח. תודה ענבל
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלי 59 רגיל ואכי הרבה שהגעתי היה 72 אחרי משחק זה בסגר?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, לא בידיוק היה לי מושג איפה לדבר על זה. אני רוצה לשחק WC3 על הXP MODE שבווינדוס אולטימייט שלי, והבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המשחק כי זה טוען שאני צריך DX8.1 או DX9 אז הורדתי DX9 וזה משום מה מחלץ לי אוסף של מידע אבל לא מתקין לי שום דבר ולא תורם שום דבר. איך אני יכול להתקין DX9?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, עברתי ל Nvidia לאחר שנים רבות של ATI, ואני מחפש בדרייבר ללא הצלחה, אחר אפשרות לשמור על פרופילים לסידור המסכים שלי. למשל לעבור מתצוגה של מסך אחד לשני מסכים כשהמסך השני נמצא במיקום מסויים, כל זה על ידי הוטקי (hotkey) כמו שקיים ב ATI. קיים דבר כזה? :s05: כעת אני צריך כל פעם להכנס לדרייבר, לבחור את ריבוי המסכים, ולהזיז את המסך השני למיקום שלו, כשכל פעם אני לא בטוח פוגע בול במקום , קצת זז (וזה משפיע על התצוגה אח"כ) ולשמור. ולחזור על זה כשאני רוצה לבטל ולחזור למסך יחיד או לעבור למיקום אחר של המסך השני, במקום לשמור על הגדרות (Preset).... שאלה נוספת - - האם יש מדריך למשתמש המתחיל ב Nvidia או ATI עם ריכוז של תוכנות עזר שימושיות יעודיות לכל חברה כמו למשל D3DOverider…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חברים שלום, אני כבר כמה זמן לא יודע מה לעשות, אבקש אם תוכלו לעזור לי ולתת לי תשובה סופית לגבי בחירת כרטיס מסך, הבעיה היא כזאת, יש לי לוח אם לא תואם PCIE2.0 הנה המפרט מעבד: Q6600 לוח אם: EP35C-DS3R זיכרון: 2G דיסק קשיח: 320 ספק: ג'נרי 450 W ואני מעוניין להביא כרטיס מסך מהחזקים היום כמו: HD4870, 260GTX, 275GTX, HD4890 ועכשיו השאלות: 1. איזה מבין הכרטיסים הללו מומלץ לקחת? 2. איזה מבין הכרטיסים הללו מומלץ לקחת מבחינת ניצול הכרטיס (בגלל שאין תמיכה PCIE2.0) שאני לא יקנה כרטיס יקר והניצול שלו יהיה חלקי. 3. איזה כרטיס כבר יתחיל לעשות לי צוואר בקבוק? 4. האם אני יוכל בכלל לשים כרטיס חזק כמו אלה שלמעלה עם לוח כזה, ולקבל ניצול מלא? (בוודאי שאני אחליף ספק) אני מקווה שתתנו לי תשובות, …
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה. כבר הרבה מאוד זמן אני לוטש עיניים לכיוון טלויזיית LCD בגודל 32", ואחרי שיטוטים אינספור באינטרנט וחנויות הגעתי למסקנה שהדגם שנראה הכי טוב ועוד איכשהו יתאים לתקציב הוא של BENQ - DV3250. המחיר עומד על כ-9000 שקל, והאיכות לא רעה בכלל - בגלל שהמסך מציג נתונים יבשים טובים יותר מרוב המסכים של המתחרים שעולים עד פי 2 - ניגודיות 1:800, זמן תגובה 12מילישניות, בהירות 500 CD\M^2, וכן הלאה, ועדיין נמצא בטווח המחיר הסביר. הלכתי ליבואן כדי ראות את המסך בעצמי והתרשמתי מאוד לטובה, אך למרות זאת החלטתי לחכות. בשבועות האחרונים הופיע דגם של חברת מאראנטז, ה-LC3250EX, שמציג את הנתונים הטובים ביותר שראיתי במסך LCD בגודל הזה - 1:1000, 550CD\M^2, 8MS... המחיר לא היה גבוה במיוחד (אז הוא עמד …
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איך מסתכלים על התוצאות האלו....כביכול אין קשר ביין הדירוג להיררכיה של המיספרים http://www.tomshardware.co.uk/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/3DMark06-v1-1-0-3DMark-Score,794.html איך יכול להיות שבהשוואה של Tom's Hardware כרטיס 9600GT פחות טוב מ 8800GT? וגם... HD4670 ATI Radeonפחות טוב מ ATI Radeon HD 3850 ? ???
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן קניתי את ה-DELL U2331H , ועכשיו אני חושב גם על קניית מחשב חדש בשביל להנות ממנו גם למשחקים. המטרות הם משחקים כבדים BF3 ושיצאו עוד שנה - שנתיים על הגדרות גבוהות יחסית ושירוצו חלק על הרזולציה הטבעית של המסך 1920X1080. הבנתי שברזולציה כזאת צריך גם כרטיס מאוד חזק - השאלה כמה לדעתכם משתלם להשקיע בכרטיס למפרט החדש. ראיתי שיש כרטיסים החל מ-700 עד אפילו 1500 ויותר... באיזה סביבות מחיר הייתם ממליצים לי מבחינת מחיר\תועלת, שאני אדע בערך איפה אני עומד
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום קנית מחשב עם כרטיס מסך asus rtx 3060 ti tuf gaming oc . למחשב יש שימושים שונים ולעיתים כשיש זמן אני משחק. השאלה האם ניתן לבטל את oc ולהפעיל אותו רק כשאני משחק ? ובכך להוריד את הטמפרטורה במארז בזמן גלישה או כתיבת מסמכים וכדומה. תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 מבית Gigacube וקניתי אותו בינואר, הוא עם 256MB ואין בעיות קריטיות אבל מה שבאמת מטריד אותי זה בעצם חוסר היכולת שלו, לדוגמא במשחק Vietcong Alpha Fist למה ההארד דיסק שלי כל הזמן עובד (ולכן המשחק מקרטע) במקום להשתמש בזכרון של הכרטיס אחרי שהRAM התמלא?! אני רציתי לדעת איך אני יכול לאתר ולבודד את הבעיה, יש תוכנה כזו אולי? או מישהו יכול להדריך אותי על מה להסתכל כשאני רוצה לבדוק ביצועים של המסך? הנה המפרט שלי: AMD 2500+ Barton Epox 8RDA ver 2.1 Samsung 256 MB RAM WD 80GB w/8MB Cache בניתי לבד את המחשב, והעליתי את מהירות הBUS (לאחר התייעצות עם החברה שקניתי ממנה) מ100 ל133 באמת אשמח לכל עזרה שתייעצו לי, במיוחד על תוכנה (נגיד כמו sisoft sandra…
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/sg_product~AX4670512MK3-P~8~0.htm האם הכרטיס מסך הזה טוב ומה הביצועים שלו איך הוא מפעיל ת'משחקים??(GTA IV CO5 CRYSIS FALLOUT 3) והאם יהיה לי צוואר בקבוק? Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
למישהו יצא כבר לקרוא על הכרטיס החדש של nVidia שאמור לצאת עוד חודש? אני מעוניין כרגע לקנות מחשב חדש לגיימינג ועניין אותי לדעת אם שווה לחכות לו בשביל ביצועים או בכלל בשביל שמחירי הכרטיסים הזמינים היום יירדו (אולי אצליח לעשות SLI של GTX460/70 בלי לפשוט את הרגל ;D )?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מה יותר טוב http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0 או זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-006-077&depa=0 הערות: * תתחשבו שהביקרות על ה-12MS אמרו שהוא טוב וחלקן אמרו שהוא לא שווה ואם יש באתר www.newegg.com מסך יותר טוב אז תנו הצעות בבקשה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
דיעות חברים...?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם גם לכם ה POST של המחשב וה BOOT SCREEN של XP מופיע רק ע"ג הטלוויזיה ולא נשלח למוניטור ? (זה קורה לי ספציפית על ה Radeon 9000 VIVO שלי)
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
PCIE 2.0 יש לו פס רוחב של 80GB ו 3.0 PCIE יש לו פס רוחב של 128GB השאלה כמה פס רוחב באמת משתמשים הכרטיסי מסך בעולם האמיתי ? איך אפשר לדעת ? למשל אצלי בכרטיס רשום 76.8 ולמשל ב GTX 1650 רשום 128 GB בפועל בכמה הם משתמשים ? אפשר לדעת ? יש דרך לדעת ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=134017
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, באתר של powerColor רשום שהזכרון של הכרטיס הוא 200X2 DDR. ואילו באתר של ATI, רשום שהכרטיס בא עם זכרון של 300X2 DDR, וכך גם בביקורות על כרטיס של כל מיני חברות, כמו ג'יגה-בייט. אשמח אם מישהו יאמר לי איך זה יכול להיות שpowercolor הורידו את המהירות של הזכרון, עד כדי כך (זה די איטי), על אף שהוראות היצרן הן ל 300 מגה-הרץ. יש את האפשרות לרכוש את הכרטיס, ורציתי לדעת אם כדאי לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר, הכל הלך טוב ומנהל ההורדות (catalyst mobilty download) של AMD התחיל להוריד אותו, ואז הוא נעצר ב-85 MB מתוך 142, וטען שההורדה הסתיימה (כנראה נעצר בגלל כשל תקשורת). כמובן שהקובץ לא יכל לרוץ, כי הוא לא שלם. עכשיו, אני לא מצליח להוריד אותו כמו שצריך, כל פעם הוא נעצר שם, ולא ממשיך. כמובן שאני מחקתי את מה שירד (לא לסל מחזור), וכמובן שניסיתי להוריד שוב את הקובץ מהאתר של AMD, וכמובן שעשיתי restart. כלום לא עוזר. כל פעם הוא בכלל לא מוריד- מגיע מייד ל85 MB ושם טוען שההורדה הסתיימה. יש למישהו פתרון לעניין? איך אני יכול לעדכן את הדרייבר? מערכת הפעלה win 7 64 bit כ"מ ATI Mobility Radeon 5650 תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד i5 4440 כרגע כרטיס מסך gtx650 רכשתי מסך חדש 144 hz 2k מעוניין לשגרג את הכרטיס מסך לשיםור הצפיה. אשמח להמלצה לכרטיס בהתאם למגבלות המעבד. תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסים HD4890 או GTX260 על איזה כרטיס כדאי לי ללכת ? תודה לעונים ..
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, סליחה על הכותרת הארוכה... רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין: ASUS NVidia 9800GT 1GB GDDR3 HybridPower PCIE Gigabyte nVidia Geforce 9800GT OC 1Gb DDR3 ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe Gigabyte ATI Radeon HD 4850 1Gb DDR3 GV-R485OC-1GH ועוד משהו... יש אפשרות לעשות Cross Fire בין 2 כרטיסי מסך מאותה חברה אבל דגמים שונים? למשל HD 2600 XT עם HD 4850 ?
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית בן 2.5 שנים מעבד אינטל E2220 D.CORE כרטיס מסך GF 8500GT 512MB PCIE לוח אם MSI P6NGM-FD 775 1GLAN זכרון פנימי 2GB 800 MHZ מעוניין להחליף כרטיס מסך לחזק יותר האם הסדרה של 5750 או החדשים יותר (סדרת ה-6) יתאימו למחשב כנ"ל כרטיס נוכחי כבר לא עומד במשחקים החדשים והוא נתקע
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
המפרט שאקנה: -I7 950 -x58a ud3r -3x2 kingston -בקשר לספק- תגידו לי אתם, הרי המחשב עוד לא קיים. רזולציית המסך - 1920x1220 התבטותי העיקרית היא בין ה-5850 ל-gtx 470 ועוד שאלה איפה אני יכול לראות רשימה של צריכת החשמל של כרטיסי מסך שונים?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, מחר בבוקר אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל. אשמח אם תוכלו להעיף מבט על המפרט שלי כדי שאוכל להיות בטוח שהכל מתאים מבחינת ספק/מעבד/לוח אם. אה.. והמסך הוא 19" ברזולוציה של 1024X1280. אני יודע שהכרטיס הזה הוא קצת אוברקיל, אבל מבחינת מחיר לדעתי הוא משתלם. תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-