כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אהלן ממה שהבנתי זה לא כזה משנה לי איזה כרטיס כי רק לגימרים זה ממש חשוב אני גם בטח שלא מחפשת לקנות אחד ב 1000 שקל אבל לא רוצה משהו פושטי שיתקלקל גם נורא מהר אשמח לשמוע המלצות. תודה רבההה
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי, Geforce 8600GT 512MB לכרטיס מסך אחר. קודם כל, רציתי לשאול: האם בכלל זה כדאי? קודם כל, הנה המפרט שלי היום (לא עשיתי OC ולא החלפתי חומרה כלשהי): המחשב חדש, קניתי אותו לפני כ-4 חודשים. אני מתכוון למכור את הכ. מסך שלי ולקנות אחד אחר. בכמה לפי דעתכם אני יכול למכור את הכרטיס מסך שלי? (אם אסור לשאול את זה פה נא לשלוח לי בפרטי, תודה) אני חשבתי על Geforce 8800GT 512MB או 1GB. מה כדאי לי? אני מתכוון לשחק במשחקים כמו Tom Clancy's H.A.W.X (ששיחקתי בדמו ועם DirectX 10 היה לו FPS נמוך מאוד) ומשחקים נוספים. מה המחיר של הכרטיס הזה? ואגב, אני צריך שההפרש בין כרטיסי המסך (ההפרש במחיר בין הכרטיס שלי לבין הכרטיס מסך אחר מומלץ) לא יהיה גדול מ…
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס 8800GTS 640M ומעבד Q6600 ו4G זכרון. אני משחק פרו 2009 על מסך 42 FULL HD במע' הפעלה ויסטה. בהגדרות של המשחק סימון ה-V על wait for sync הוא באפור וקראתי שצריך במצב כזה להכריח את הכרטיס בדריבר לסנכרן. ובאמת תקופה ארוכה המשחק היה רץ חלק. לאחרונה אני שם לב לבעיות שחזרו למרות שלא שיניתי הגדרות. הדברים היחידים הם שעדכנתי את המשחק ל1.3 רק שזה לא התחיל ממש מאז. האם יש לעוד אנשים בעייה דומה ? בדקתי כשזה קורה ואין שום עומס על המחשב ובהרגשה ( לא מדיד ) במחשב מרגיש קר ( מארז של זלמן ). יש לכם רעיון ? מנו
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מחפש במיטב התוכנות ובדריוורים של הכרטיס שלי את הטמפ' שלי ואין אני רואה כאן אשכולות של אנשים שיש להם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי ויש להם GigaByte Geforce 6600GT AGP למה זה ככה? דפקט בכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
8800GTS תומך 3WAY SLI .? (הכוונה ל 3 כרטיסים על לוח אם אחד )
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם למסך 22 רזולוציה 1920X1200 איזה כרטיס מסך עדיף ? - 4870 1G - GTX260
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את המפלצת שלי הההההradon 9800 pro ושמעתי שיש אפשרות להפעיל את הדמואים שנוידיה מחלקת באתר שלה האם מישהו מכיר דרך
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי את הGTX670 ואני צריך אותו כרגע רק למשחקים. יש דרך להשבית אותו בשאר הזמן, ככה שלא ירעיש לי ולא יזלול חשמל??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התוצאה של המחשב 6922 מפרט המחשב: System Info Version: 2.0 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: Intel Pentium® 4 @ 1.46GHz Graphics Card: RADEON 9800 PRO Total Physical Memory: 256MB Free Physical Memory: 139.67MB Motherboard Manufacturer: Intel Corporation Motherboard Model: D845WN מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הבעיה כי לפי דעתי התוצאות שלי אמורות להיות הרבה יותר טובות. שכחתי לציין כי ה 3DMARK הוא משנת 2001.
-
- 53 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אז כרטיס ה 9800GX2 יצא כבר לפני חודש פלוס. וכנל לגבי לוחות אם של NVIDIA שתומכים בSLI כזה. ומה דעתכם? יש הרבה שאלות שרציתי לשאול, ולקבל כמו "סיכום" עד כה של המצב. מספר שאלות שעלו לי בראש: 1) כדאיות - יחס מחיר תועלת. 2)ביצועים - כמה שיפור יש והאם יש 3)רזולציות גבוהות, כמובן שברור במפלצת, אז בהתייחס לרזולציות גבוהות של 1900 על 1200 ומעלה מה דעתכם 4)כוח עיבור של CPU - כמה הוא מגביל את הביצועים ומהווה צואר בקבוק, או לא. 5)צריכת חשמל ופליטת חום 6)כדאיות שמסתכלים קדימה חצי שנה עד שנה (כלומר לחסוך היום 3+ ולהשקיע אותם בכרטיס חדש עוד זמן מה) 7)הרמה עצמה של כרטיס מסך יחידי 9800GX2 8)כול דבר אחר שתרצו להגיד. פשוט קראתי כול כך הרבה ביקורות, כול כך הרבה חוות דעת, ונוצ…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך של Gainward מסוג Ti4400 עם 128 מגה זיכרון. עקב תקלת זכרונות בכרטיס המסך הוא הוחלף ל-Gainward Geforce FX5600 עם 256 מגה. האם הכרטיס החדש מחליף את הקודם שלי? האם הוא נחשב יותר טוב, פחות טוב? האם המחליף של ה-Ti4400 הוא לא ה-FX5800? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.4A 768MB Ram 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro ASUS P4S533 (אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו...) יצא לי ב-3D Mark 2003 את התוצאה הבאה: 5317. האם זה טוב למחשב שלי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, רעיון מסויים עלה במוחי.. נגיד ואני מביא מסך LCD שמתאים למחשב, יש אפשרות לחבר אליו את ההמיר של YES? זאת אומרת שאני יוכל לראות בו גם טלוויזיה(באותו מסך)? כמו כן גם DVD? אולי עם כרטיס טלוויזיה? או אולי יש דרך אחרת? בבקשה ממכם זאת שאלה רצינית, לכן רק מי שיודע באמת שיענה לי ולא אנשים שיגידו לי שזה דימיוני.., בגלל זה אני שואל תודה קובי. עריכה: מצאתי את זה http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tvusb2_deluxe_1.html זה מתאים לא?
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
נראה לי שה GTX 970 הוא אוברקיל ל FHD, וכשאשדרג את הטלויזיה ל 4K הוא יהיה חלש מדי... ה GTX 960 אינו מומלץ כאן מבחינת מחיר/ביצועים. והכרטיסים של AMD גם פחות מומלצים בגלל תמיכת דרייברים לוקה. בנוסף, הדור החדש בפתח. מה לעשות? אולי יד 2?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא: כרטיס עם 64BIT הוא AGP 2 כרטיס עם 128BIT הוא AGP 4 וכרטיס עם 256BIT הוא AGP8. אני שואל את זה כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא GF2 MX 400 והוא אמור ליהיות AGP 4 אבל לא הצלחתי לשנות ל 4, אחר כך ראיתי שהוא 64BIT, וחשבתי שאולי זאת הבעיה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, ברצוני לממש אחריות על כרטיס GTX 670 שנרכש בחו"ל. מישהו אולי יודע מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות? הכרטיס נרכש בsidewinder computers תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר פה רק עם PCIe..!!.. Sapphire X800PRO PCIe PowerColor X800XL PCIe הערה...הקירור בכל מקרה יוחלף לסיילנסר... אפשר בכלל לפתוח צינורות בX800RPO PCIe?? תודה רבה לכם..
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך יד שניה: HD 4870 וHD5770. קודם רציתי לשאול אם הם יתאימו לספק שלי: EZCOOL 450 W (בן שנתיים-שלוש) ורציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב? וועד כמה זה משמעותי שה5770 עם 128 bit וה4870 עם 256 bit? האם חשוב גם הDX11? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
אהלן. אני חייב לספר את כל הסיפור. אנא, נסו לא להירדם. אז ככה. הלוח אם זה P8P67 PRO של אסוס. כרטיס המסך שהיה לי עד לאחרונה הוא Radeon HD 5670. לפני כחודש התחיל לקרוס הדרייבר של הכרטיס המסך. באמצע העבודה הווינדווס היה פתאום אומר לי שהדרייבר קרס והועלה מחדש. בהמשך כבר הווינדווס התחיל לקרוס. מסך כחול... memory dump... וגם היה לי פעמיים או 3 שבאמצע העבודה הופיע לי ג'יבריש על המסך וכל מיני ריבועים ואז - קריסה. ביום חמישי האחרון השארתי את המחשב לעבוד בלילה (המסך היה כבויי) ואז בבוקר ראיתי שהמחשב נכבה מתישהו במהלך הלילה. לא הצלחתי להפעיל אותו, אז פתחתי את המארז וראיתי שנורית ה-VGA האדומה על הלוח אם נדלקת ונשארת דלוקה. ובכך הבנתי שהכרטיס מסך שבק חיי…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש AMD 3800X2 ב KSP. מה הכרטיס הכי טוב שהם מוכרים בטווח שעד 600 ש"ח. אני לא משחק יותר מדי, אבל מחפש את הכי טוב שאפשר בתקציב הזה. ה- ASUS EN7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? ב- 590 ש"ח שווה? או שעדיף כבר לחסוך 100 ש"ח ולקנות ?EN7300GS 256MB, Max 512MB, TV, DVI, PCI-E? ב- 470 ש"ח, אם הם בערך באותה רמה. כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אחרי 3 ומשהו שנים שהשתמש ב MAG 796FD הגיע הזמן להחליף אותו כי התחילו להופיע כתמים נוראים על כל המסך. עכשיו נשאר להחליט איזה מסך, אני רוצה לרכוש מסך חדש שיהיה 19 אינץ אבל עדיין מתבלט על הדגם ה MAG996PF נראה בעל קבצי רעון טובים (אני חייב 1280*1024 ב 85 הרץ לפחות) וחברה טוענת שהוא שטוח לחלוטין מה אתם אומרים? אך האיכות תמונה שלו והאם הוא באמת שטוח?
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בשיתוף פעולה בלתי רגיל עם אינטל ו-Razer, חברת AMD משיקה את Xconnect: הטכנולוגיה החדשה המאפשרת חיבור כרטיס מסך חיצוני בכל מחשב נייד תומך Thunderbolt 3 כרטיסי מסך חיצוניים, אולי הרעיון היותר מרתק וחלומם הרטוב של גיימרים רבים כבר נמצאים איתנו קרוב לעשור כטכנולוגיה קיימת ומדוברת. לעומת זאת, בשוק שבו הכל כבר הפך לחיצוני, כרטיסי המסך הם אולי היחידים שנשארו פנימיים, עד היום לפחות – זאת מפאת הצורך ההכרחי שלהם בחיבור בעל העברת נתונים בקצב מספיק מהיר. לכן הטכנולוגיה קיימת באופן מוגבל למדי, כמו אצל מחשבי ה-Alienware של דל, העושים שימוש בחיבור ומארז יעודיים. כרטיסי מסך חיצוניים אצל Dell Alienware – טכנולוגיה קיימת, אבל מוגבלת שנת 2016 היא אולי שנת הפריצה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן,ירידת המחירים שכולם ציפו לה בעקבות בואו של HD2900XT קרב ,עדיין לא ידוע תאריכים אבל יש כבר מעט פרטים: אנוידיה בקרוב תוריד מחירים ותייעץ לחבורת צד שלישי להמשיך להשאיר את המחירים נמוכים. 8800ULTRA הוא צפוי לרדת לאזור ה599$ ,כאשר 8800GTX ו 8800GTS ירדו לאזור HD2900XT כדי לתת מלחמה יותר טובה (300$ ו400$?) גם 8600GTS ו8600GT ירדו במחיר כאשר HD2600 ו HD2400 יגיעו. כנראה שאנוידיה לא רוצה שAMD תחזיר לעצמו שום נתח שוק http://www.vr-zone.com/?i=5049
-
- 51 תגובות
- 5.7k צפיות
-