עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שזה המפרט שלו (חדש) Intel Core i3-540 3.10 4M Intel Tom Cove DH55TC CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advanced x USB2, : Topower [zumax] 500W + Turbo Fan Western Digital 500GB SataII 32 Mb 7200 4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston LG / Sony DVD-RW DVD O/B Intel® High Definition Audio O/B Intel® Graphics Technology O/B Intel® 10/100/1000 איזה כרטיס מומלץ למשחקים בסביבות 600ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  2. שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE 5770 1GB, שאיתוה קיבלתי ציון של: 9387 ב-VANTAGE חיברתי עכשיו MSI 5850 1GB TWIN FROZER הפעלתי את ה-VANTAGE וקיבלתי ציון: 7800 יש לכם רעיון למה זה ככה? (אגב יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W) תודה מראש

3. Started by אריק פרלס,

למישהו יש מידע האם הכרטיסים של גיגה בייט 3080 שורה תחתונה עובדים כמו שצריך? וספציפית לדגם GIGABYTE GEFORCE RTX 3080 GV-N3080EAGLE OC-10GD תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by doker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעשות CF של hd6950 השאלה היא האם כדאי לחכות עד שהסדרה החדשה תצא ולקנות כבר כרטיסים חדשים? תודה

5. Started by r1plet,

שלום, ברשותי GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE שעומד על OC לא רע (מעבר לזה שבא איתו מהמפעל), ותהיתי לגבי השליטה במאווררים שלו - המאווררים של הכרטיס מוגדרים אצלי על AUTO, ואני משוכנע שהAUTO בכרטיס הזה (או אולי בדרייברים הנוכחיים של NVIDIA?) זה 40% רוב הזמן עד שהכרטיס מגיע ל60 או 70 מע'. במשחקים כבדים כמו קרייסיס אני אכן שומע את המאווררים של הכרטיס מגבירים קצב אבל לא טרחתי לבדוק באיזה פאטרן בדיוק זה נעשה, עם זאת אני לא חושב שאי פעם ראיתי את הכרטיס עובר את ה70C במאמץ. אני מבסוט מהרעש המזערי שהכרטיס מפיק בהגדרות הנ"ל, והשאלה שלי היא האם יש טעם להגדיר את המאוורר עם פרופיל ידני כדי אולי לשמור על טמפ' נמוכות עוד יותר במשחקים (במחיר יותר רעש)? או שעצם העובדה שהכרטיס שלי לא עובר את …

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by Hakiru,

פתחתי והברגתי את הכרטיס מסך radeon 1900x כדי לנקות אותו עם פן ולהוציא אבק מיותר ממנו חוץ מזה לא נגעתי בשאר המארז ולא הזזתי שום דבר ממקומו,אחרי שהחזרתי את הכרטיס למקום כמו שהוא היה פתחתי את המחשב והוא פשוט נתקע על המסך הראשון שמראה לי ללחוץ על f2 או f11 כדי לעבור למסך אחר ניסיתי ללחוץ על שני הכפתורים והמחשב לא הגיב פשוט איאפשר לעבור לשום מסך גם לא לבוט,מה אתם מציעים לי לעשות והאם יש אפשרות שהכרטיס מסך נהרס למרות שהמאוורר שלו פועל וגם המסך הראשוני נפתח?..

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  7. שלום [: אז כן, קיבלתי אותו דבר ראשון תמונה של השולחן עבודה החדש: אז ככה אני מאוד מאוד מרוצה מהכל... אבל כרגע יש לי בעייה דיי מציקה, כנכנסתי לcss / wow לאחר 5-10 דקות של משחק אני הרגשתי קירטועים ולא הבנתי מה הבעייה.. כנראה בגלל ששיניתי את הרזולוציות. בדקתי תתמפרטורות וקיבלתי חום בעצמי הטמפרטורה הייתה על 110 וגם הגיע ל120 אין לי מושג למה זה.. יש לי את הכרטיס כולה שנה... הא במקרה שלא קראתם את הכותרת אז הכרטיס הוא Albatron 6800GT עם הקירור Stuck מה לדעתכם הבעייה? זה ממש מציק

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by imnothere,

אחרי התלבטויות רבות החלטתי שאני רוצ הלקנות כ. מסך חדש זה כנראה יהיה הכ. מסך האחרון שאני יקנה ואני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן אחרי שקראתי את הנושא על ה6950 הכרטיס הזה די קרץ לי אבל אני לא יודע אם אני באמת ינצל אותו עד הסוף ובגלל זה אני מתלבט הצרכים שלי יהיו משחקים די כבדים לא חייב בהגדרות המקסימליות אבל בצורה טובה וחלקה וצפיה בתכני hd בחיבור לטלויזיה sony bravia 37 ובנוסף עוד מסך שמחובר כל הזמן למחשב המסכים ירוצו חלק מהזמן יחד וחלק מהזמן לחוד המערכת שלי היא: לוח אם ga-h55m-d2h מעבד i5 650 3.2ghz זיכרון 4gb kingston הספק הוא ג'נרי ולכן אני צריך גם ספק שלא נכלל בתקציב של הכרטיס עצמו מקווה שנתתי את כל הפרטים הדרושים ואם לא תגידו לי מה עוד צריך תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by ben060,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות: הרצתי את 3DMARK והתוצאה הייתה די עלובה רק 235 בערך. אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך . זה מחשב נייד עם כרטיס מולחם (RADEON 900 IGP) אני רוצה לשחק משחקים לא הכי כבדים אבל להנות מהם. הורדתי ATI TOOLS הוא שואל אותי איזה ציפ יש לי כדי שאני יעשה אוברקלוק ואני לא יודע. אם יש תוכנה טובה שיכולה לעזור למתחילים באוברקלור אני אשמח. שטלה נוספת: האם יש כרטיסי מסך לחריצי PCI?

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אז ככה המחשב שלי כבר ממש עגלה ובעוד כחצי שנה אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל לבינתיים אני לא יכול להפעיל שום משחק כימעט במחשב בגלל הכרטיס המפען שלי... geforce 440mx ויש לי תקציב דיי חנוק של 400 שקל לשדרוגים אז כנראה שאני יקנה את הכרטיס הזה TDH 6800 יד שניה ממישו באתר אבל גם שאר החומרה שלי בעייתית אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להפעיל משחקים כמו C&C3 F.E.A.R Combat CSS על FPS גבוהה שיעבוד לי חלק אז ככה שאר החומרה שלי היא מעבד 2.4GH 512 RAM ספק לא יודע בינתיים אבל נראה לי שג'נרי אז אתם אומרים כדאי לי לקנות את הכרטיס או ששאר החומרה תגביל אותו?

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  11. הורדתי את הדריבר 8.11 ואז הורדתי את הHOTFIX הכל מהאתר הרישמי של ATI ואז כשאני מנסה להתקין את ה HOTFIX זה כותב לי

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  12. למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  13. מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SPARKLE GeForce GTS250 1GB DDR3 PCI-E+HDMI אני מחפש בתווח מכירים הזה זה עולה בערך 800~900 שקל עכשיו מה אתם אומרים שווה את הכסף למשחקים לא כבדים במיוחד כמו CRYSIS PES FIFA NEED FOR SPEED או שצריך משהו הרבה יותר טוב.. עריכה: אז ככה החלקים שיש לי הם: לוח אם Asus P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך GEFORCE 8500GT כן אני ידע שהו חלש בגלל זה ראני מתיעץ זכרונות 2G KiNGSTONE 800 mhz HDD 2XWD 320GB מסך: LG 19 LCD 2ms ספק כוח: 500WATT לא ממש יודעת את החברה תקציב עד כ 900 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by mor_anter,

דוד שלי עכשיו בחו"ל עכשיו והוא חייב לי מאה דולר אני רוצה להשקיע את זה בכרטיס מסך השאלה האם בחו"ל משתלם לקנות ואם כן תנו הצעות לכרטיס מסך ב 100$

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by kinggil,

שלום, איך הכרטיס הזה: עוד קישור http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=41&prod_id=16100 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2052 לעומת 6200 רגיל.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  16. לפי מה ששמתי הוא יותר חזק מMX460 וגם עולה פחוט העים זה נכון והעים הRADEON באמת יותר טוב??? תןדה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  17. ‏X1950 Pro 256MB Sapphire או GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by qpalzm,

קראתי ביקורות רבות על הליין-אפ החדש של ATI, ושמתי לב לכרטיס עם יחס עלות/ביצועים מזעזע בשם X850 Pro. לפי Anandtech מסתבר שהכרטיס מתומחר 50 דולר מעל ה-X800 XL ועדיין חלש ממנו. כמו-כן, רוב הסיכויים שבארץ הוא יעלה יותר מה-X800 Pro שעם קצת OC משתווה אליו. מה דעתכם על הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  19. שלום וברכה, הכרטיס מסך אמור לשרת אותי למשחקים כבדים כמו BF3. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח לכרטיס מ-ש-ו-מ-ש (אני קונה רק כרטיס מסך משומש). עדיפות לכרטיס מסך שהוא גם אוברקלוקר טוב. לידיעתכם במפרט של המחשב שלי נמצא בצד.

20. Started by Guy950,

אני מקווה שזה הפורום הנכון, לא בידיוק היה לי מושג איפה לדבר על זה. אני רוצה לשחק WC3 על הXP MODE שבווינדוס אולטימייט שלי, והבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המשחק כי זה טוען שאני צריך DX8.1 או DX9 אז הורדתי DX9 וזה משום מה מחלץ לי אוסף של מידע אבל לא מתקין לי שום דבר ולא תורם שום דבר. איך אני יכול להתקין DX9?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by abc2007,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש...הרצתי את תוכנת אברסט ורשום לי שם Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) אבל לא רשום אם זה 5750 או 5770 וקניתי 5770... פתחתי את המחשב ועל הכרטיס(המאוורר שלו ליתר דיוק)לא רשום כלום...קניתי של חברת ג'גהבייט. למרות שבאתר שלהם כן יש ציור עם הדגם על הכרטיס שקניתי. איך אני בודק את הדגם המדוייק של הכרטיס ועושה לו מבחני ביצוע?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by Moo,

למישהו יצא לראות את הכרטיס הזה? http://www.bfgtech.com/5700u_redux.html כמה BIT הכרטיס הזה ? הוא שווה 1300 שקל? (יחסית הרבה) פרטים: >> GPU NVIDIA® GeForce FX 5700 Ultra >> Bus Type AGP >> Memory 128MB DDR >> Core Clock 475MHz >> Memory Clock 900MHz (effective) >> RAMDAC Dual 400MHz >> API Support Microsoft® DirectX® 9.0, OpenGL for Microsoft® Windows® >> Connectors VGA, DVI, S-Video out >> 356 million vertices/sec. >> 14.4GB/sec. memory bandwidth

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  23. שלום! אני צריך לקנות לקליינט כרטיס מסך שיוכל להריץ לו משחקים כמו Call Of Duty 3 וכד', לא את המשחקים הכי חדישים אבל שיריץ משחקי פעולה באיכות סבירה (שאפשר לשחק). כרגע יש לו כרטיס מובנה של אינטל (G31 Express), רציתי לדעת אם כרטיס בטווח המחיר הזה יתן שיפור ויריץ לו כמה משחקים שכרגע לא עובדים? ישנו חריץ הרחבה של PCIE 16X על הלוח, וכרגע יש 1GB זיכרון, אני מתכנן לשדרג רק את הכ. מסך. מה אתם חושבים/ממליצים. נ.ב. שוטטתי קצת בבקורות, ובעוד אתרים כמו TomsHardware ו MaximumPC, יש להם מאמרים עם המלצות לכרטיסי Mainstream וכד', אבל המחירים בארץ הם כמו 800-900 שקל, שזה נורה יקר בשבילי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by animal,

שלום לכולם אני קצת חדש באתר ויש לי שאלה חשובה מכיוון שאני הולך לקנות מחשב חדש אני מתלבט איזה כרטיס מסך יתאים לי אני גרפיקאי שעבד עד היום בעיקר עם פוטושופ וקורל ואני רוצה לעבור לתחום של האנימציה התלת מימדית ולכן אני קונה מחשב חדש אני לא כל כך מבין בחומרה ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי ואני גם לא מבין מה ההבדל בין ה- GEFORCE ל- ATI כמו כן עלי להתחשב בתקציב שיש לי לכרטיס מסך שהוא בסביבות האלף ש"ח תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.