כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל עזרה לגבי קניית כרטיסי מסך כיוון ואני כבר לא כל כך בעניינים. אני קונה כרגע מחשב חדש עם מעבד חזק יחסיתq9550, כאשר רוב השימוש שאני עושה איתו זה עבודה גרפית, עיצוב בתלת מימד וכו'. כיוון שאני לא מריץ המון משחקים (אם בכלל) העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא "זבל" אלא שיהיה סביר אם יום אחד יתחשק לי להפעיל איזה משחק ובכל זאת להנות ממנו. על איזה כיוון וטווח מחירים אני צריך ללכת? האם כרטיסים של סביבות ה300-400 שקל יספקו אותי? יש למישהו המלתה ספציפית על כרטיס? חשבתי ללכת על gf9500GT של point of view או על sapphire radeon 4650 אשמח לקבל המלצות. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD, בו השתמשתי גם עם המחשב הקודם), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשו…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד ורציתי לדעת מה זה אומר : http://imageshack.us/photo/my-images/829/36548465.png/ כתוב לי שיש 256 מ"ב או 2G ?? לא הבנתי.. ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני? ואיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג כדי שהביצועים יהיו יותר טובים? המפרט שלי : intel core 2 dou cpu 2.20ghz 4 gb ram win 7 64-bit כי נכון לעכשיו אני לא יכול להריץ שום משחק נורמלי וזה די משגע אותי....
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי. הטלביזיה ישנה ויש לה כניסות S-VIDEO ו RCA (שלושה פינים נפרדים - וידאו ושני אודיו) כרגע המחשב מחובר לטלביזיה עם כבל S-VIDEO ואודיו אני שומע דרך הרמקול של המחשב. לכרטיס החדש מן הסתם לא תהיה יציאת S_VIDEO אלא HDMI, DISPLAY PORT, או DVI. יש המלצות לאיזה כבל אני צריך, איפוא לקנות, כמה בערך יעלה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/atis-next-generation-to-come-in-october אם הבנתי נכון הדור הבא של ati מגיע באוקטובר הזה ??? מה אומרים שווה לחכות ? או ללכת על זה...
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4830 the 3DMark06 score at 1600x1200 resolution is 97xx on the R600XTX compared to 95xx on the 8800GTX
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון בסופט מוד ל firegl / quattro ? __________________
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ככה, קניתי את ה- SAPPHIRE RADEON 9800 PRO מ-KSP ... כל התוכנות שאיתן בדקתי את הכרטיס אומרות לי שהוא 256 ביט.. אבל אני מזה סקפטי כי יש לי רק בעיות עם הכרטיס המחורבן הזה. לעניינינו - אני צריך את חוות דעתכם בנוגע לבעית MIP MAP שיש לי אם תסתכלו בתמונה תראו שהשטח (TERRAIN) שקרוב אלי הוא נהדר ואין בעיה איתו אבל השטח שקצת רחוק ממני (מסומן בריבוע שחור) הוא פשוט נורא אין בכלל MIPMAPPING עליו.. בהגדרות המשחק ה- AF מוגדר כ- 4 (הכי גבוהה) בדרייבר הוא APPLICATION PREFERENCED.. אבל גם כשניסיתי לשים אותו על X 16 QUALITY הדבר לא עזר.. מה אפשר לעשות ? בברכה, בן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
למשחקי אנריל ודומיהים בהם ניתן לבחור בין השניים .... אני לא יודע מה עדיף :-\ מה נראה יותר טוב לעין ? ומה ההבדל ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לקנות כרטיס בתקציב די נמוך יחסית (עד 350 בלחץ), שלא ייאלץ אותי לשדרג את הספק (בואו לא ניכנס לזה). השימושים הם Couner Strike 1.6 בעיקר ואולי פיפא ודומיהם בעתיד. כשאני מריץ את המשחק על הכרטיס המובנה ה FPS מאוד נמוך ובלתי אפשרי כמעט לשחק. כאשר חיברתי Geforce 7600 GT הייתי מרוצה. האם GT220 צפוי לספק אותי ע"פ הנתונים הנ"ל? ההפרש בין ביצועיו במשחקים משמעותי מול הכרטיס המובנה על הלוח? תודה רבה המשך יום נעים. שאר המפרט: E5500 G41M-ES2L 2gb ddr2 800
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
המחשב שלי די חדש (4 חודשים) ובימים האחרונים התחילו לי קריסות פתאומיות בתצוגה - המסך משחיר לשנייה או שתיים, ואז חוזר לעצמו. אח"כ מופיעה הודעה למטה מצד ימין (ווינדוס 7) משהו כמו "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה" אני חושב שזה קורה לי יותר כשאני משמש בפלאש כבד, סרטים וכו' אבל לפעמים גם בלי הכבדה מיוחדת. בדקתי את הטמפרטורות והם בסדר גמור. המערכת שלי היא: I5 750 מעבד לוח של אינטל P55 כרטיס מסך LeadTek WinFast Nvidia Geforce GT 220 1024MB ddr3 4 ג'יגה ddr3 מארז antek nsk4480 תוכנה: windows 7 פיירפוקס 3.6.3 עידכנתי את הדרייברים של NVIDA מה זה יכול להיות? אני יכול לחזור לחנות ולממש את האחריות על הכרטיס מסך, או שהוא יכול להגיד לי שזה משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רואה מחירים באינטרנט של ה- Radeon 9800 Pro 128 MB ואני מתפלא מהמחיר הזול יחסית. אתמול גלשתי באתר של PCH וראיתי שיש חד במחיר של 1584 ש"ח r9800p bulk ואחד אותו דבר רק בלי ה- BULK במחיר של 2230 ש"ח. התקשרתי לחנות שממנה אני קונה ואף פעם לא עובדת עלי ותמיד נתנה לי דברים טובים במחירים זולים יחסית. אז התקשרתי אליהם ושאלתי כמה עולה ה- 9800 pro 128 MB Sapphire Atlantis ואז לא ידעתי על ה- BULK אז הם אמרו לי שזה עולה 2200 אז השאלה היא למה אצלם זה יקר ומה ההבדלים בין 9800 pro BULK ל- 9800 pro
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! אני מצאתי 2 כרטיסי מסך עם חיבור AGP שמוכרים בחנות SKYPC, זה בשביל שידרוג מחשב קיים. (סתם OFF TOPIC: גם לקחתי 2GB של DDR1) אז בקיצור, זה ה-HD3650 DDR2 עם 512MB http://www.skypc.co.il/pl_product~CGA-3652DDY~8~0.htm או ה-HD2400PRO DDR2 שגם עם 512MB http://www.skypc.co.il/pl_product~CGA-P242~8~0.htm אני פשוט רוצה לדעת עם ה-HD3650 יעשה לי צוואר בקבוק במחשב. מפרט (לפני שידרוג): מעבד: PENTIUM 4 2.8GHZ ספק: 300W לוח אם: GA-8IPE-775SG אה וגם אם אני צריך להחליף ספק (למרות שהוא די חדש )?
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי זה משגע אותי... יש לי 2 מסכים אחד טלוויזיה שמחוברת בHDMI ואחד מסך מחשב DELL 23" בטלוויזיה רואים מעולה בלי שום בעיה אבל במסך מחשב יש לי קו שאם יש תזוזה הוא כאילו חותך את המסך ניסיתי לשנות דרייברים מ12.11 עד 13.3 של ATI אבל לא עזר... מה שכן כשהמחשב בלי דרייבר אין את הקו הזה אני חייב עזרה דחוף
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מעניין אותי האפשרות הבאה. שילוב CROSSFIRE של כמו TRI WAY בעצם 4870X2 שזה שני 4870 ולזה להוסיף 4870 רגיל מה דעתכם? אפשרי? האם DRIVERS יתמכו בזה? והאם יתן שיפור ביצועים בכלל במשהו?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות שני כרטיסי BFG 8800GT 512MB OC2 ולחבר אותם SLi. וזה יעלה לי 2800 שח או לקנות כרטיס חזק ב- 2800 שח..?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי Gforce 4 Ti 4200 128 DDR של Innovision ורציתי להחליף אותו בכרטיס מסך יותר טוב על מנת להשיג ביצועים יותר טובים במשחקים החדשים , במסגרת התקציב חשבתי להחליף אותו ב RADEON 9600 Pro 128MB DDR רציתי לדעת כמה דברים... 1. האם הכרטיס מסך 9600 שווה ? ואיזה כרטיס עדיף בדיוק מבחינת חברה וכו' ? 2. איך אני מתפטר מה- Gforce 4 Ti 4200 ??? (ואל תציעו לי לזרוק אותו מהחלון או לפח בגלל שזה של inoo3d , אני צריך כסף עבורו ! ) 3. מה ההפרש שיצא לי בעלות בין שני הכרטיסים ? והאם זה משתלם מבחינת ביצועים ?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום... אחרי שקניתי את המחשב אני רוצה המלצה לכ. מסך עד $150 (איזור ה650 ש"ח) המחשב זה E6300 על לוח אם של ASROCK עם ג'יגה זכרון DUAL CHANNEL DDR667 ראיתי את ה 7600GT ב143$ ו7600GTS ב$130 רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואם לכם יש המלצות אחרות לכרטיס מסך בתקציב הזה (כמובן שגם RADEON יתקבל)
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
התקציב היינו פחות מ-1000 שקל ואני מעדיף כרטיס ATI
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לכל המסכים ה-LCD, ה-17" בוודאות, ואני חושב גם 19", רשום רזולוציה מקסימלית שהיא 1280*1024. רציתי לדעת האם ניתן להגדיל את הרזולוציה מעל, או שזה לא מומלץ/לא אפשרי/בלה בלה בלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/70240/ASUS_Released_Non-Reference_Radeon_HD_4870_with_Expanded_Power_Circuitry.html
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 מבית Gigacube וקניתי אותו בינואר, הוא עם 256MB ואין בעיות קריטיות אבל מה שבאמת מטריד אותי זה בעצם חוסר היכולת שלו, לדוגמא במשחק Vietcong Alpha Fist למה ההארד דיסק שלי כל הזמן עובד (ולכן המשחק מקרטע) במקום להשתמש בזכרון של הכרטיס אחרי שהRAM התמלא?! אני רציתי לדעת איך אני יכול לאתר ולבודד את הבעיה, יש תוכנה כזו אולי? או מישהו יכול להדריך אותי על מה להסתכל כשאני רוצה לבדוק ביצועים של המסך? הנה המפרט שלי: AMD 2500+ Barton Epox 8RDA ver 2.1 Samsung 256 MB RAM WD 80GB w/8MB Cache בניתי לבד את המחשב, והעליתי את מהירות הBUS (לאחר התייעצות עם החברה שקניתי ממנה) מ100 ל133 באמת אשמח לכל עזרה שתייעצו לי, במיוחד על תוכנה (נגיד כמו sisoft sandra…
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
למה כרטיס radeon 9200 לא עובד לי על לוח שתומך עד AGPx4 יש לי לוח של ECS דיי ישן עם תמיכה ב AGP x1/x2/x4 ויש לי כרטיס מסך radeon 9200se 128mb 64bit שהלוח לא רוצה לעבוד איתו לעומת זאת שהכנסתי כרטיס מסך geforce fx5200 agp x8 זה כן עבד וגם שניסיתי geforce 2 mx400 זה עבד.. יש איזה סיבה שהרדאון לא יעבוד ב AGP x4 או יש משהו בביוס שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/sg_product~AX4670512MK3-P~8~0.htm האם הכרטיס מסך הזה טוב ומה הביצועים שלו איך הוא מפעיל ת'משחקים??(GTA IV CO5 CRYSIS FALLOUT 3) והאם יהיה לי צוואר בקבוק? Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-