כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן כמעט בן 4 שנים, קניתי אותו בזמנו עם radeon X850XT אבל הוא כבר לא עובד. ורציתי לקנות כרטיס מסך שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כמו סטארקראפט 2 וכו' באיכות יחסית טובה. אני רוצה לקנות אותו בחנות(פיזית באיזור המרכז) אם תוכלו אולי לבדוק בלlogicpc או משהו כזה, זה יהיה אדיר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום כולם, החלפתי לאחרונה את המסך שלי ועברתי ממסך של 19" (מרובע) ל23" רחב. עכשיו כשאני מריץ משחקים על FULL HD כרטיס המסך שלי כבר לא סוחב הכל בHIGHEST ולפעמים זה לא מפריע אבל לפעמים ההבדל משמעותי לעין. הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס הנוכחי שלי RADEON HD4870 512MB למשהו שיוכל להריץ משחקים (בתקוה) על HIGHEST עם המפרט שלי. למען הסר ספק, אני לא פריק של FPS אבל אני הייתי רוצה שדברים ירוצו חלק. המפרט שלי כיום (מה שרלוונטי) : Intel Core i7 930 6GB RAM DDR3 1600 MHZ GIGABYTE GA-X58-UD3R MOTHERBOARD ATI RADEON HD4870 512MB לא זוכר עוצמת ספק (לצערי) אבל משהו בין 450 ל520 וואט מארז CM Centurion 590 אני מקווה שזה מספיק פרטים ואני גם מקווה שהכרטיס שתמליצו לי עליו יכנס במארז. התקציב הוא בד…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים אני חושב לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי- HD4850. אני מאוד מרוצה ממנו כבר 4 שנים, אבל מאוד מאכזב אותי שאפשר לשחק ב the witcher 2 רק בהגדרות הנמוכות ביותר(!). לכן חשבתי לעלות לכיוון של HD5850 או HD6850, ראיתי שה6850 עולה פחות, אז אני יותר בכיוון שלו. השאלה היא כזאת- האם אני אצטרך לשדרג עוד חלקים מהמערכת שלי? (מפרט בצד) האם הספק שלי יחזיק? כמו כן, אני מעוניין בכרטיס מסך שהוא אוברקלוקר טוב, מכיוון שעם ה4850 לא כל כך הצלחתי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המעבד R5 5500 תומך רק ב PCIE3 חשבתי שזה משמעותי ואז ראיתי את הסירטון הזה וראיתי שעל הנייר ההבדל גדול ובפועל אין הבדל כמעט בין PCIE3 ל 5 . זה בדיחה , זה כמו SATA 2 ו SATA 3 , אני חושב ש PCIE3 מספיק לגיימינג .
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
80% מהביצועים של Ti4600 ב 100$ נשמע לא רע... השאלה היא, האם באמת??? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
תקרא את זה אח"כ - במיוחד את הסוף, פשוט ענק! http://www.dailytech.com/NVIDIA+CEO+Were+Going+to+Open+a+Can+of+Whoop+Ass/article11448.htm רצוי לקרוא את כל הכתבה, או מינימום את הפיסקה האחרונה.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כרגע המחשב עובד עם הכרטיס המובנה, כך שאני מניח שכל כרטיס יהיה שיפור (יש סלוט AGP). הייתי עושה גם הרחבת זכרון, אבל זה לוח מיקרו אז יש רק 2 סלוטים, וחוץ מזה זכרון DDR1 די יקר בימינו. המחשב לא שלי... לפני שידעתי את המפרט המדוייק חשבתי לשים לו X800GTO, אבל יש לי הרגשה שאפילו כרטיס כזה לא ינוצל ע"י המפרט הנ"ל. למישהו יש הצעה יותר משתלמת? (אגב, התקציב הוא 600 שקל. את הכרטיס הנ"ל מצאתי ב460. אם יש כרטיס יותר משתלם באזור ה300 שקל, אז אפשר גם לשדרג את הזכרון בכסף שנשאר)
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מסך LCD AOC LM728 עם זמן תגובה של 8 MS.. עכשיו יש לי בעייה כאשר אני מנסה לראות סרטים במסך מלא התמונה נראית מפוקסלת לחלוטין! (זוהי לא תופעת גוסטינג) ממש כמו שתיקחו סרט עם ביטרייט נמוך ותגדילו אותו למסך מלא ותיראו את הריבועים המפוקסלים בדיוק אותה תופעה רק עם סרטים באיכות טובה.. אני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך מישהו יודע מה הבעייה? תודה מראש~!
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מדבר פה רק עם PCIe..!!.. Sapphire X800PRO PCIe PowerColor X800XL PCIe הערה...הקירור בכל מקרה יוחלף לסיילנסר... אפשר בכלל לפתוח צינורות בX800RPO PCIe?? תודה רבה לכם..
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים, אני סגור שאני מעוניין לרכוש את הכרטיס גרפי הזה (משחקים וגרפיקה דו מימדית בפוטושופ ובעוד כמה תוכנות גרפיות) בחנות המליצו לי לרכוש אותו מיצרן : Powercolor מה ההבדל בין: Powe color,Manli,Sapphire? או שמה ליהיות אדיש ביניהם..............
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : intel core 2 dou E6750 , 160 gb , 2gb ram , 8800 gts , gygabayte DS3L... אני רוצה שלמשחקים החדשים שיצאו שדורשים גראפיקה גבוהה שיהיו אצלי חלק , ואני לא יודע בדיוק איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף והאם זה אפשרי ומשתלם...
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
אהלן. איזה מבין שניהם טוב יותר בתור כרטיס בודד ולשם בניית מערך SLI עתידי? והאם שווה להשקיע את ה260 ש"ח הפרש לטובת ה SSC? כמו כן אם יש לדעתכם כרטיס 260GTX עד 1600 ש"ח שהוא טוב יותר אתם מוזמנים להמליץ. GeForce GTX 260 Core 216 Superclocked - 55nm http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=896-P3-1257-AR&family=GeForce%20GTX%20200%20Series%20Family או GeForce GTX 260 Core 216 SSC - 55nm http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=896-P3-1258-AR&family=GeForce%20GTX%20200%20Series%20Family המפרט הוא: Intel Core i7 920, s1366, 8MB GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E G.Skill - DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GBNQ CL9 Enermax -…
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. רציתי לדעת כמה דברים לפני שאני עוד פעם הורס משהו :> אז ככה היה לי כרטיס בעבר שעוזר vpu recover בלה בלה בלה בסוף החלפתי מKSP לכרטיס חדש וזה לא עושה יותר עכשיוו רציתי לדעת עם אני יעשה לו OC יש סיכוי שהשגיאה תחזור לי? ולאיזה מהירויות בכלל הכרטיס יכול להגיע עם המאורר הסטוק שלו ? יש לי Sapphire Radeon9600XT 128MB הנה תמונה http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/974/sapphire_9600xt_9600pro_s.jpg הוא כרגע נמצא על 500/300 מעלות של 32 ככה... אז השאלה בגדול כדאי לעשות במצב הנוכחי אובר קלוק ? זה יעזור בכלל ? לכמה זה יכול להגיע עם הקירור הזה ? הוא יתחמם בצורה משמעוית עם OC ? הוא יכול להישרף לי ? (אני לא אמשיך כי זה לא יגמר ..) תודה ולילה טוב לכם
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מי נותן יותר FPS במשחקים 1950PRO או 7900GT י? *השאלה היא רק מי נותן יותר FPS במשחקים ? אני מהביר זאת מפני שאני יודע וזה ברור של1950 יש התרונות ברורות על ה 7900GT כמו 512MB ויכולת HDR + AA אבל אני שואל רק על עוצמת הכרטיס מבחינת הFPS
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים כרטיס בינוני לחלוטין - HD 6850, אבל עלו לי ספקות בקשר לתיזמון, ושאולי כדאי לחכות לדור החדש. רציתי לשאול אם סידרה 7 (כרטיסים בינוניים), אמורים להציג ביצועים או טכנולוגיות חדשות שאמורות לגרום לי לחכות עם הרכישה? תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רציתי לקנות X1800GTO וראיתי שאם אני מוסיף 100 שקל אז אני מקבל את הכרטיס עם 512 מגה. אבל אמרו לי שאין דבר כזה ואולי זה GTO2 אבל בחנות הם לא יודעים. מישהו יודע משהו על זה? כי המחיר די זול בשביל GTO2 . http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8832
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבאחד הדיונים בנעוץ יש אתרים להשוואה בין כרטיסי מסך.. השאלה שלי האם יש עוד אתר כלשהו שיכול לעזור לי על פי מד שמראה לי מה הביצועים בין שתי הכרטיסים? כי כרגע כל אתר שראיתי בדיון בנעוץ הוא עם טבלאות.. ואני לא כ"כ מבין בזה..
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 5750 עם ווינדוס 7 ניסיתי להוריד מהאתר של מייקרוסופט ללא הצלחה אם אפשר לקבל קישור תקין לחבילה.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כ.מסך של PowerColor (הדגם הנ"ל). רכשתי אותו לפני כארבעה חודשים, בזמנו הבנתי שיש אפשרות לצרוב ביוס של 6970 אבל האמת שלא השקעתי לזה כל חשיבות שכן לא ראיתי צורך לזה. היום מתוך סקרנות (וכמובן חמדנות) ניסיתי לצרוב ביוס של 6970. הבעיה שנוצרת לי היא שכאשר אני צורב את הביוס בהצלחה לאחר ההפעלה מחדש המחשב מסרב לעלות - אין שום ציפצופים ושום התראה, פשוט נתקע על מסך שחור עוד לפני שבכלל עלה הביוס של הלוח, ניסיתי מספר ביוסים + עשיתי MOD לנוכחי שלי - בכולם אותה בעיה. האם הכרטיס נ"ל בכלל ניתן לצריבה?(יש DUAL BIOS) ואם כן, מה אני עושה לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי חברים, בשיטוטי ברשת נתקלתי במס' תמונות חדשות של כרטיס מחברות אסוס הידועה לטובה ביצור כרטיסי מסך ולוחות אם. הכרטיס הנ"ל מבוסס ליבת ה- 6800 אולטרה של אנוידייה. חסרונות בכרטיס לדעתי: הוא מכוער ומצועצע מדיי. יתרונות: כנראה יתפוס סלוט אחד ואסוס החליטו לייצר לכרטיס גוף קירור עשוי אלומיניום שהוא אמנם מוליך חום פחות טוב מנחושת אך מצד שני קל הרבה יותר יותר ואינו נוטה לספוח חום מהאויר סביבו כמו שנחושת נוטה לעשות. אם איני טועה לכרטיס שני חיבורי מולקס וחיבורי DVI ו TV-IN http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=27397 תהנו !!!
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פתחתי והברגתי את הכרטיס מסך radeon 1900x כדי לנקות אותו עם פן ולהוציא אבק מיותר ממנו חוץ מזה לא נגעתי בשאר המארז ולא הזזתי שום דבר ממקומו,אחרי שהחזרתי את הכרטיס למקום כמו שהוא היה פתחתי את המחשב והוא פשוט נתקע על המסך הראשון שמראה לי ללחוץ על f2 או f11 כדי לעבור למסך אחר ניסיתי ללחוץ על שני הכפתורים והמחשב לא הגיב פשוט איאפשר לעבור לשום מסך גם לא לבוט,מה אתם מציעים לי לעשות והאם יש אפשרות שהכרטיס מסך נהרס למרות שהמאוורר שלו פועל וגם המסך הראשוני נפתח?..
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש משהו יותר טוב ב9600? כי אני רואה שברוב המקרים הוא יותר איטי.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי בסה"כ 400 לבזבז על כרטיס שהוא זמני עד שהמחשב כולו יוחלף (כחצי שנה) כרגע אני עם GF 4 MX440 שפשוט לא פועל כמעט עם כלום......\: ואיך אלה יחסית למחיר: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2275&catcode=315 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5363 איזה מבין ה-3 הכי מומלץ לי לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-