עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DimRah,

ולמה? והאם הוא שווה את מחירו... * Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Point of View nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe * Gainward nVIDIA geForce 8600GTS 256MB PCIe * Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe תודה!

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, בשיטוטי ברשת נתקלתי במס' תמונות חדשות של כרטיס מחברות אסוס הידועה לטובה ביצור כרטיסי מסך ולוחות אם. הכרטיס הנ"ל מבוסס ליבת ה- 6800 אולטרה של אנוידייה. חסרונות בכרטיס לדעתי: הוא מכוער ומצועצע מדיי. יתרונות: כנראה יתפוס סלוט אחד ואסוס החליטו לייצר לכרטיס גוף קירור עשוי אלומיניום שהוא אמנם מוליך חום פחות טוב מנחושת אך מצד שני קל הרבה יותר יותר ואינו נוטה לספוח חום מהאויר סביבו כמו שנחושת נוטה לעשות. אם איני טועה לכרטיס שני חיבורי מולקס וחיבורי DVI ו TV-IN http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=27397 תהנו !!!

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by doker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעשות CF של hd6950 השאלה היא האם כדאי לחכות עד שהסדרה החדשה תצא ולקנות כבר כרטיסים חדשים? תודה

4. Started by pchoresh,

שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן (כמעט 4 שנים) ואני רוצה קצת לשדרג אותו יש לי כרטיס מסך ON BOARD חלש וחשבתי להתחיל מכרטיס מסך איכותי יותר. יש לי בלוח אם חיבור PCI EXPRESS והבנתי שזה נותר לי יותר אפשרויות. רציתי המלצה לאיזה כיוון ללכת (לא יקר מדי ולא למשחקים הכי כבדים) עד 500 ש"ח בנוסף, אני לא יודע אם יש לי תמיכה במחשב בזכרונות DDR2. האם זה ימנע ממני לקנות כ.מסך עם זכרון DDR2? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 19:48:48 סליחה..להלן פרטי המחשב: INTEL PENTIUM 4 3GH 1GB RAM תודה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by rapt,

שלום לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי התחיל להתפגר (יאמר לזכותו שהוא שרד כמעט 4 שנים ) והחלטתי להחליף אותו במשהו חדש ומקביל בביצועים, לא מחפש משהו חזק בהרבה כי גם ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, אני מחפש את הכרטיס שיביא את הכי הרבה עלות מול תועלת, עד 500 שקל, אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר. הכרטיס המנוח הינו BFG GeForce GT 8800 OC - PCI-E 2.0 הכרטיס מיועד להיות אמין שיריץ משחקים חדשים על איכות סבירה מינוס המפרט של המחשב: CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Cases NZXT Apollo No PSU Black CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU Memory Corsai…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  6. אני מחפש 3060 משומש ביד 2 והייתי שמח לדעת מה מצב הכרטיס לפני שאני רוכש אותו. יש הבדל בין כרטיס מלפני חצי שנה שעבד 24/7 בכרייה לבין כרטיס בין שנתיים+ ששימש מידי פעם למשחקים בסופ"ש. אני מחפש משהו כמו ה crystal disk info (קוראת את נתוני ה SMART של הדיסק) שיכול לקרוא את הנתונים של עומס וזמן עבודה מהכרטיס מסך 3060.

7. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש קטר לקבצי מפג2, מישהוא מכיר? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  8. סוף החודש מתקרב ועימו צפים עוד פרטים אודות כרטיסי המסך החדשים של AMD, גם הפעם באדיבות מאגרי המידע של 3DMark כל דגמי דור ה-Polaris החדשים מבית AMD, שעשויים להיות מושקים יחד בעוד כשבוע מהיום, נשמעים מעניינים ומסקרנים מאוד בשל פנייתם לשוק התקציבי והפוטנציאל שלהם לספק ביצועים ויכולות אשר היו שמורות בעבר אך ורק לשוק הגבוה –וה-Radeon RX 460 הזעיר אינו יוצא דופן, כשהוא עשוי לשאת תג מחיר התחלתי של כ-100 דולר בלבד, ולהמחיש לנו כמה יכולות ניתן להפיק בעידן המודרני מתוך 75 הוואטים שמספק חריץ ה-PCI-Express, ללא צורך בתוספות הספק חיצוניות. פרטים רשמיים נוספים עדיין אין לנו, אך מאגר הנתונים של מבחן הביצועים הפופולרי 3DMark 11 שוב מסתמן כזה שמשלים את הפערים – עם כמה תוצאות חדשו…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by nicknone,

אהלן, אני צריך טיפה עזרה בבחירת כרטיס מסך. הנתונים של המחשב עצמו: מעבד i5-2500 לוח אם GA-Z68X-UD3H ספק seasonic ss750-AT איזה כרטיסים מומלצים בתחום הזה? ועל איזה יצרנים אפשר "לסמוך" היום?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by Ksapy,

שלומות. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (66GT) בפתרון שנראה מאוד מפתה של ATI ה- X800GTO... לפי מה שהבנתי מה שטוב בכרטיס הנל הוא שאפשר כמעט בוודאות לפתוח את הצינורות שלו וככה הוא מתפקד כ X800XL וכאמור הליבה של הכרטיס מסך הזה היא ליבה של X850XT רק בדאונקלוק, ככה שב OC פשוט אפשר להפוך אותו ל X850XTPE והליבה אמורה לעמוד במיהרויות האלו כי היא רק בדאונקלוק... עכשיו שאלתי היא כזו... האם זה בדוק כי כל כרטיס כזה או אחר של X800GTO פותח את כל הצינורות ? ואפשר לעשות איתו OC כזה טוב וליבה תחזיק ? אם כן איזה חברה הכי מומלצת ובוודאות יפתחו הצינורות ? SHAPPIRE ? מה אתם ממליצים... בנוסף הבנתי שהקירור סטוק שבא איתו דיי "זנותי" תסלחו לי הביטוי... האם הקירור הזנותי הזה עש…

11. Started by HoT-DoG,

כפי שאולי חלקכם ראיתם ELSA מתחיל לייצר RADEONים מה אתם אומרים יהיה משהו טוב או סתם רגיל? ואיך אתם חושבים יהיו המחירים?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by NeoLink,

אני חייב להוסיף שפעלו כמה תוכנות ברקע אולי זה השפיע הנה המפרט שלי(חדש בן 4 ימים): AMD Athlon XP 2500+ 1.8 GHz NVIDIA GeForce FX 5900XTV (albatron) משום מה הוא מזהה לי אותו בהגדרות כ 5900 רגיל,מוזר לא? NVIDIA® nForce Audio soundstorm Samsung 512 DDR NF7-S/NF7 (nVidia-nForce2) Seagate 80GB 8MB S-ATA התוצאה היא:4700 תחוו דעתכם כי זה לא משהו נראה לי.... :-\

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  13. היי, לפי 8 חודשים קניתי מהחנות הזאת www.comp-il.co.il מפרט למחשב, בין השאר כרטיס מסך. הכרטיס מסך פגום (חלק קטן מהזיכרון דפוק) ועד עכשיו לא היה לי כוח להחליף אותו... מה שכן עכשיו כבר נמאס לי והתקשרתי אליהם, הם אמרו לי שאחרי שאני יביא להם אותו והם יראו שהוא פגום, יהיו לי מספר אפשרויות: 1) לבקש אחד חלופי מאותו סוג 2) לבקש אחר ובמקרה הצורך לשלם את התוספת מחיר. זה הכרטיס שקניתי בזמנו: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 אז קניתי אותו בפחות מ1300 שקל, עכשיו הוא שווה 1500... אני לא יודע איך הם יתחשבו בזה (1500 או 1300). בכל מקרה אני יכול להמיר אותו בכל כרטיס אחר אצלהם, אני מוכן להשקיע עד עוד 300 שקל פחות או יותר, מה כדי לי לקחת?…

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by avishaiar17,

ma adif?? 9800gtx http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1565 4850 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  15. יש לי ATI RADEON 9800 PRO , האם קיים תוכנה שמראה לי את חום הכרטיס ו מהירות המאוורר? (כמו בכרטיס ה-ASUS ). הגיוני שהכרטיס עובר את ה-65 מעלות? (המאוור עובד טוב)

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by david_borohov,

שלום. בן-דודי מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשבו. התקציב שלו הוא בערך 3,500. הוא מעוניין לדעת איזה כרטיס מעניק ביצועים יותר טובים, למשחקים. יציאת AGP....!! תודה, דוד.

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  17. MSI GTX770 2G Twin Frozr - 1598 nis Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB - 1599 nis Gigabyte GTX770 Windforce X3 OC 2GB - 1650 nis Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB + BF4 - 1698 nis Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB - 1710 nis Sapphire Radeon R9 280X Toxic OC 3GB - 1821 nis MSI GTX770 4G Twin Frozr - 1887 nis MSI GTX770 2G Lightning - 1891 nis הדגש הוא על כרטיס שקט יחסית וכמובן שיתן את התמורה הטובה ביותר.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. Started by free fraek,

כשאני מתסתכל הרבה על תמונות של כרטיסי מסך אני רואה שהקירור הוא בצד התחתון של הכרטיס אבל ככה נפגעת יכולת הקירור לא?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  19. יש לי לוח של אינטל (אני לא זוכר את הדגם המדויק) עם צ'יפסט 965 לקחתי מחבר NBA ומשום מה אין לי תמונה, וכנראה שהכרטיס מסך לא מספיק בשבילו. איזה כרטיס מסך (זול) יהיה טוב בשבילי שאוכל להריץ עליו NBA 09?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  20. שלום לכולם, היום התקנתי את ה CRYSIS WARHEAD ואני צריך לדעת משהו בקשר לכרטיס מסך שלי. שמתי את הגראפיקה על הכי גבוהה והמשחק לא רץ הכי טוב וכנ"ל גם בגבוהה. בהגדרות הבינוניות זה רץ טוב וזה גם מה שה CRYSIS עצמו ממליץ בהתאמה לנתוני המחשב שלי. אני מתפלא כי יש לי מחשב שאמור להריץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגבוהות חלק והוא לא מריץ. הכ.מסך שלי הוא 8800GTS 640MB, זכרון 2GB ומעבד 2.66 CROE 2 DUE. וכמובן שיש לי ווינדוס ויסטה... המשחק הוא על רזולוצייה של 1280X1024. מה אתם אומרים הכרטיס מסך שלי יכול לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות או גבוהות או שהוא יכול רק על הבינוניות? ואם הוא יכול רק על הבינוניות, אם אני אעשה OC לכרטיס המסך, המשחק יוכל לעבוד על HIGH או VERY HIGH? OC ישפר לי בהרבה את הבי…

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by ron533,

שלום, עברתי ל Nvidia לאחר שנים רבות של ATI, ואני מחפש בדרייבר ללא הצלחה, אחר אפשרות לשמור על פרופילים לסידור המסכים שלי. למשל לעבור מתצוגה של מסך אחד לשני מסכים כשהמסך השני נמצא במיקום מסויים, כל זה על ידי הוטקי (hotkey) כמו שקיים ב ATI. קיים דבר כזה? :s05: כעת אני צריך כל פעם להכנס לדרייבר, לבחור את ריבוי המסכים, ולהזיז את המסך השני למיקום שלו, כשכל פעם אני לא בטוח פוגע בול במקום , קצת זז (וזה משפיע על התצוגה אח"כ) ולשמור. ולחזור על זה כשאני רוצה לבטל ולחזור למסך יחיד או לעבור למיקום אחר של המסך השני, במקום לשמור על הגדרות (Preset).... שאלה נוספת - - האם יש מדריך למשתמש המתחיל ב Nvidia או ATI עם ריכוז של תוכנות עזר שימושיות יעודיות לכל חברה כמו למשל D3DOverider…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני די הרבה זמן מחפש מסך טוב למשחקי מחשב,עיצוב וגלישה באיטנרנט. רציתי בהתחלה לקנות מסך LCD אבל המחירים די בשמיים מצאתי ב- 1900 שקל מסך 19" של מאג שנראה לי מאוד סביר למחיר ולאיכות. חיפשתי בכל מיני אתרים אפילו ב- ZAP, בחנות מחשבים, איפה שלא תרצו נסיתי למצוא משהו שנראה טוב עם ביצואים טובים. אצלי יש שולחן מחשב גדול לכן זה לא מפריע לי לשים מסך CRT (עם התחת הגדול). דרך אגב אני מחפש מסך רק של 19" . מחיר רשמתי עד 1000 ~ שקל. שיהיה שטוח לחלוטיין לצפייה חלקה ומלאת צבעים. אני מחפש המלצות לקנייה לפי שיקוליכם מה שתגידו לי לקנות ולעשות מה שהכי טוב. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאביק.

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  23. https://www.newegg.com/global/il-en/p/pl?d=3070 או לדגם ספציפי אז https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3070-08g-p5-3751-kr/p/N82E16814487528?Description=3070&cm_re=3070-_-14-487-528-_-Product כנראה שלא ישאר לעוד הרבה זמן

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by Henry55,

http://www.tms.co.il/product/8827 יש כרטיס יותר משתלם? יכול להיות שמחירי הכרטיסים ירדו באופן משמעותי בחודש - חודשיים הקרובים? רזולוציית המסך שלי היא 1920:1080 . המחשב שלי מורכב מ: מעבד I5 2400 6 גיגה ראם לוח אם H67

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  25. שלום ולילה טוב, רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הכרטיסים, והאם הם משתווים בכוחם. דגם ה - RX 6900 XT נמכר ב 5960 ש"ח דגם ה RTX נמכר ב 9820 ש"ח מי עדיף מבין שניהם? והאם הכרטיס RTX3090 מצדיק את מחירו הנוכחי כרגע?. תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.