עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי VIVO בכרטיס (או כמו שכתוב על האריזה AVIVO) אממ איך אני "מפעיל אותו"? כאילו איך אני רואה TV במחשב? קיבלתי כמה כבלים עם הכרטיס. עם איזה אני צריך להשתמש? ואיך בדיוק אני מחבר לTV? תודה לעונים

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  3. <<<< יש לי את המחשב<< לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט. הוא ניתקע עם הפס של XP למטה. נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביתלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני התהליכים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי דרייברים והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי אתזה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב. עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את התהליכים והוא עלה בסדר... מישו יכול לעזור לי???!!! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב כמו שעבדו(ברגע שהוספתי את התהליכים הנ"ל ועד התקיעה האחרונה) והכרטיס לא הת…

4. Started by avivaviram,

אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל. משוייך ל PCI-E יש לי מעבד 3.4 ג'גה הרץ 667 מגה הרץ 4MB זיכרון מטמון 1024 מגה (1GB) של RAM ואן לי מושג מה הספק...(ו / אאו מה זה אומר)

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by avivaviram,

תקשיבו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים כבדים...המחשב שלי יחסית חדש אבל הכרטיס מסך חרא אז אני מחפש משהו עד 350 שקל נגיד אבל עדיף לי יותר נמוך... תרשמו דגמים וחברה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by VanGuard,

יש לי סוני X95F על GEFORCE3 TI200. הבעיה כזו: ישנם רעידות במסך. ניסיתי לשנות בערך את כל ההגדרות: רזולוציה , קצב רענון , עדכון דרייבר כרטיס מסך , עדכון דרייבר מסך , אשף כיוונון של המסך , אשף כיוונון של כרטיס המסך. הכיוונון עוזר לכמה דקות ואז הבעיה שבה. כלומר הרעידות נפסקות ולאחר כמה דקות שוב חוזרות וממש קשה להתעלם מהן. לפעמים הכיווונון עוזר ולפעמים לא. זה די רנדומלי. אני ממש אובד עצות , זה מסך די חדש. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by ofir19,

קניתי אותו לפני חודש באותו יום הרצתי אותו על 3dmark05 הוא נתן לי 6000 היום החלפתי מארז וספק של ריידמקס באותו הספק הספק הפעלתי את ה-3dmark05 וקבלתי 5700 ירידה של 300 נקודות משמעותיות במשחק....יש לציין שהמחשב עבר פירמוט בגלל שהחלפתי את הארד דיסק 80 גיגה ל250 גיגה שהוא מהיר יותר...איך זה יכול להיות

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by guysfa,

יש לי 8800 GTS 640MB ואני לא רואה את הטמפרטורה שלו EVEREST הבנתי שיש איזה תוכנה שמכניסה ללוח בקרה של NVIDIA את הטמפ'. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by henwin,

קודם כל אני צריך כרטיס מסך שנגיד יהיה בגרפיקה כמו לפחות הXBOX1 הציעו לי לקח את הכרטיס מסך GFORCE 8500 GT ,איך הכריס מסך הזה?יש איתו טישטושים הוא טוב?אולי במחיר שלו עדיף לקחת משהו אחר? ואולי בכלל שווה לי לקחת את הגיפורב 8800GT שעולה 1400 שקל ,ואם כן אז בכמה הוא יותר טוב מהכרטיס מסך הראשון ואם ההפרס בסכום שווה את ההשקעה בכלל?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום, התקנתי וינדווס ויסטה, אחרי יומיים אני מדליק את המחשב ומופיע לי על המסך frequency out of range. והמסך מודיע לי שהוא מקבל תדר רענון של 120 הרץ, למרות שמוגדר לו 60. ואם אני מגדיר לו תדר רענון של 70 הוא כותב שהוא מקבל 140 וכו'(אני בודק את זה ע"י חיבור מסך רגיל לחיבור vga) פירמטתי תמחשב עם ווינדווס אקס פי, כדי לשלול בעיות תוכנה. אחרי איזה יום יומיים שוב אותה בעייה, התקנתי כל דרייבר שמצאתי וזה לא משפיע. במסך רגיל אין את הבעיה הזאת. לקחתי את הlcd וחיברתי למחשב אחר בבית והפלא ופלא הוא עובד(בחיבור vga) החזרתי אותו למחשב שלי(בחיבור vga לא dvi) ושוב הפלא ופלא הוא עובד. אני מכבה בלילה תמחשב, בבוקר מדליק ושוב אותה בעיה, ושוב.....מחבר תמסך למחשב אחר, מחזיר אותו לשלי והכל עובד. בק…

11. Started by fish123,

אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?

12. בעלות 200-300 שקל

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אני צריך כבל שמשני צדדיו יש חיבור DVI אחד שיתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני שיחובר לטלויזיה כדי ליצור תצוגה של המחשב בטלויזיה בצורה הזו אני יודע שאני יכול לעשות את אותו דבר בצורות שונות כדוגמת S VIDEO ובננות אך אין לי חיבור S VIDEO בכרטיס המסך ואין לי כסף מיותר להוציא כרגע כדי לקנות אחד חדש אז תחסכו ממני את ההסבר הזה. אגב , אני אוכל ליצור כבל כזה בעצמי מ2 חיבורי DVI שימוזגו לכבל אחד משני צדדיו או שזה בנוי בצורה שעלולה לשרוף משהו ? אם אני לא אוכל השאלה היא אם אני אוכל להשיג את הכבל הנ"ל בחנויות בניין שונות שמוכרות גם כבלים ודברים של אודיו ותצוגה למחשב או בחנויות מחשבים בלבד , כמה עולה כבל כזה בערך ואיך הוא נקרא ? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by oren12,

עד 200 ש"ח ואם אפשר גם פחות יהיה טוב אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב וזול.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. Started by shlomibandit,

החלטתי לקנות מסך lcd 32 לחדר.. לחבר אותו למחשב גם בטור מסך למחשב.. וגם בתור טלויזיה.. אני רוצה לקנות את המסך הזה : Samsung LA32R81B פרטים: מפרט טכני: DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מהפכני המשפר את איכות, חדות וצפיפות התמונה פי 6. High Definition. רזולוציה 1366X768 ניגודיות דינאמית: 1:8000 בהירות 500cd/m2 מהירות תגובה 8ms תצורת מסך 16:9 סריקה דיגיטלית פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה, מסך חצוי זווית צפייה 178º / 178º (אנכית ואופקית ) ארבעה מצבי תמונה חמישה מצבי צבע חמישה מצבי קול חמישה מצבי זום 1000 דפי טלטקסט הקפאת תמונה Still Picture טיימר הפעלה וכיבוי חיפוש ערוצים אוטומטי Plug& Play ניתנת לתלייה על הקיר שמע: צלילים SRS TruSurroundXT …

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  16. בקשר לכרטיס מסך! יש כבל מהספק כוח שנקרא PCI-E ויש מולוקס שקיבלתי עם הכרטיס את מה לחבר ? מהספק או את המולקוס? תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by Barak.Inbar,

אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by Raped,

שמעו חברה יש לי 8800GT 512 MB OC2 של BFG עכשיו הוא אצלי כבר יומיים התחילה לי בעיה פתאום יש לי נקודות ירוקות במשחק והמשחק נהיה שחור אני פותח תמארז לא יכולתי לגעת בכרטיס הוא חם כל כך כמו לא יודע מה והוא חדש מה יכולה להיות הבעיה? המעבד שלי עובד של 30 מעלות אין לי בעיות של חום במחשב

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by ATL321,

אני מתלבט בין ה3850/70 או ה8800GT כשהשימושים הם סרטי HD וגם משחקים מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by YANIV286,

שלום לכולם אני מעונין לקנות כרטיס מסך למחשב של אחי בתקציב של 400 ש"ח מפרט המחשב: Windows: Windows XP5.1 (Build 2600) Service Pack 2 Internet Explorer: 7.0.5730.11 Memory (RAM): 1016 MB CPU Info: Genuine Intel® CPU 2140 @ 1.60GHz CPU Speed: 1604.7 MHz Sound card: Realtek HD Audio output Display Adapters: Intel® 82945G Express Chipset Family | NetMeeting driver | RDPDD Chained DD | Screen Resolution: 1280 X 768 USB Controllers: Detected: 5 host controllers. Manufacturer: Award Software International, Inc. Product Make: 945GZM-S2 Motherboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 945GZM-S2 המטרה העיקרית היא להפעלת המשחק PES…

21. של איזה חברה איזה דגם מסויים תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  22. אז ככה, עכשיו מחליפים לי את הכרטיס מסך שוב. אני רוצה לדעת אם האידיוט ההוא שחייב לי אחריות מנסה לעבוד עליי שוב, אז אני רוצה לדעת, מה ההבדל בין: ATI Radeon x850 256mb against ATI Radeon hd2600xt 512mb מה יותר טוב? בהכל. תודה רבה סוף שבוע נעים.

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by Barak.Inbar,

אני מתלבט בין שני כרטיסים מסך, עכשיו ברור לי שהראשון הוא יותר טוב, אבל מה ההבדל בניהם ? יענו זה ברור בזיכרון אבל מה זה עוזר לי? וזה שווה את ה250 שקל הפרש? כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900PRO 1GB VIVO GDR4 HDMI Dual DVI Retail ¤1767 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon 2900PRO 512MB HDMI VIVO - Retail Dual DVI - SX29P512VH ¤1500

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by michael.oks,

שלום איזה כרטיס מסך אתם מציעים, עד 400 שקל

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by נריה,

כנראה שאני לא קונה מחשב בזמן הקרוב אז אני רוצה רק ל החליף כרטיס מסך כדי שהמשחק FIFA2008 יעבוד עצלי במחשב(כל שאר הדרישות המינימליות של FIFA2008 יש לי) אז לפי האתר CANIRUNIT אז האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ואם כן כמה יעלה לי המינימלי? והאם אפשר לקנות כזה דבר יש שניה? תודה

• 10 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.