עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LazyBurger,

כרטיס המסך שלי כבר לא פועל באופן נורמלי... איך שהוא מתחמם טיפה הוא קורס! תראו מה קיבלת בניסיון להריץ תצוגה פשוטה למדי: הקטע הוא שאין לי מושג איך זה קרה! שיחקתי ב2MOONS, משחק רשת שבכלל לא דורש ממשאביי המחשב, ופתאום הוא נתקע. כשהדלקתי מחדש היו עיוותים, ולאחר שניתקתי וחיברתי מחדש את המחשב הוא פעל, אבל כרטיס המסך גוסס! :< קניתי את הכרטיס (יחד עם המחשב) בIQPC, אם אני אביא את הכרטיס אלהם אם יבאו לי חדש או יפצו אותי?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  2. לאיזה כרטיס ישן מקביל כל הכרטיס מסדרת הX ?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by eli_t,

היי, כרגע יש לי ATI HD4850 מבחינת הביצועים הוא מספק אותי, הבעיה איתו שהוא מתחמם מידי גם כשהוא לא במאמץ ואז המאורר עושה הרבה רעש ושקט זה פרמטר חשוב לי במחשב.. השאלה היא אם שווה להחליפו ואם יש כרטיס מסך שקט וטוב ממנו במסגרת התקציב ? אגב, ניקיתי את המחשב והכבלים מסודרים לזרימת אוויר למי שתוהה.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by blacknot,

יש לי מחשב יחסית ישן ואני לשדרג את כרטיס המסך ל - 8800gt אני רוצה לדעת עם יש לו תמיכה pci express 1

• 13 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by emofun,

http://specialtech.co.uk/spshop/customer/search.php?substring=x1950 זה יוצא עם משלוח לארץ 284 יורו שזה 1500 שקל כלומר קיבלת במחיר של 1950 החלש את הx1950xtx הרצחני ועד הבית ...

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by or_cool,

שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  7. כרטיס מסך מדגם leadtek Ti4400. ניסיתי לשמן את המאורור, אך ניסיון זה לא הצליח. למעשה ובלית ברירה ניתקתי אותי מן הכרטיס כי אני לא עומד בעוצמת הרעש. האם ניתן להשאיר את המצב בעיניו כשאחד המאווררים (מתוך שניים) מנותק? או כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך חדש 128 gforce 4 ti 4200 וליפני יומים הוא עשה רעשים מוזרים לאחר שהבנתי שהם באים משם או יותר נכון מהמאוורר שמותקן עליו . הרעשים היו דומים להתנגשות של אחד ה"לאבים" (או איך שלא תקראו לזה ) עם צלעות הקרור בגלל שקבעתי עם חברים לראות עוד באותו היום סרט וכמובן הרעשים היו מפריעים נגעתי במאוורר ודחפתי אותו כלפי מעלה ונכון לעכשיו זה הסתדר ואין רעשים אבל השאלה שלי היא האם יש עילה לדרוש שיחליפו לי את הכרטיס בפרט שעכשיו אין זכר לרעשים ?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  9. לאחר שהדלקתי את המחשב הבחנתי בעיוותים רציניים ורצועות שחורות על המסך. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר על הכרטיס מסך (Sapphire Radeon 9800) לא מסתובב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shalabi,

שלום, לפני כמה ימים התחלתי לשמוע רעש מוזר (מקוטע כזה) במארז והמחשב הרבה להתקע באופן מפתיע. היום החלטתי לפתוח ת'מארז ולנקות את האבק , אחרי סיום הנקיון הפעלתי את המחשב והשארתי את הדלת פתוחה. והתחלתי לבדוק את המאווררים,(3 למארז 2 למעבדים ו1 לכרטיס מסך ן2 לספק כח)כולם עבדו חוץ מהמאוורר של כרטיס המסך. השאלה היא, למה המאוורר הפסיק לעבוד ( הכרטיס בן 4 חודשים ) ואיך מסדרים בעייה זו? והאם כדאי להפעיל את האחריות ולשלוח את הכרטיס לחנות ממנה קניתי אותו. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי, מאז שהכנסתי את הכרטיס החדש שלי למחש הוא עושה המון רעש. באמצע היום לא שמים לב אבל המחשב שלי עובד 24ש ובלילה זה מאד מפריע למרות שאני בכלל לא משתמש במסך. יש אפשרות לכבות את כרטיס המסך כשלא משתמשים בו ( כמו שמהסך נכבה לחיסכון בצריכת חשמל ) או אולי אפשר להעביר את הכרטיס לצב שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. אחרי שגיליתי שיש לי בעיות במשחקי 3D בדקתי לעומק וראיתי שהמאוורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול פירקתי אותו אבל אין לו שום פתח לשימון בקיצור כנראה הלך מישהו יודע איפה אפשר להחליף אותו ? איזה חנות נותנת שירות לכזה דבר ?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. המאוורר של ה GF 4 TI 4200 מגמגם ,אני יכול להחליף רק מאוורר? ואפילו לפעמים הוא בכלל לא מסתובב [המאוורר מברזל כבד כזה אבל תמיד היה שם] יש אפשרות להחליף רק מאוורר?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by Boomer,

אני רואה שאתם לא מקשיבים...! : המאורר פועל מצויין כבר יומיים!!! בינתיים לא שמתי לב לשום נזק שנגרם לכרטיס...

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. EveCool VC-RHC Turbo accelero S1 \ S2 מה מהם עדיף והאם הם יתאימו ל-AGP הכרטיס של פליט PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  16. מה עושים?, מנסים לתקן את המאוורר או מחליפים? ואם מחליפים אז מה כדאי? אם אני רק גולש בינתיים, עד כמה מסוכן להשאיר את המחשב דולק עם הכרטיס? תודה נ.ב. אני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה, כי המחשב לא עושה שום בעיות. במקרה פתחתי אותו ושמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by neogod,

יש לי MX440 והמאוורר שלו התקלקל, הוא עובד ואני עובד איתו במצב הזה כבר די הרבה זמן אבל כל הזמן יש תקיעות של המחשב, המחשב קופא לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כאילו כלום לא היה. איך אפשר לחבר לכרטיס מסך מאוור נוסף/ אחר???

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  18. היום גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד :-\ ניסיתי לנקות אותו (לא ניקיון יסודי - הוצאתי גושי אבק ועשיתי פו ) והוא עדיין לא עובד. בדקתי שהוא מחובר... מה עוד יכול לגרום לו להיתקע? האם זה מזיק גם בעבודה רגילה על המחשב (אינטרנט-מסנג'ר-מוזיקה) או רק כשאני משחק? (ואני לא מתכוון לשחק כל עוד זה לא עובד). תודה רבה. נ.ב. עכשיו סובבתי אותו קצת ידנית והוא ממשיך להסתובב כבר די הרבה זמן (כלומר, המנוע עובד) אבל הוא מסתובב לאט ומרעיש. מה הולך פה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Samnet,

יש לי כרטיס פשוט יחסית Palit 8800 GTS 384MB יש לו קירור של ברזלים שבאמצע שלו מאורר. זה הדבר היחסי שעושה לי רעש במחשב .! אם אני אתקין מאורר אחר על הקירור וינתק את הנוכחי זה טוב ? או שאני חייב להחליף ? מה האופציות שלי ? לשמן אותו אולי ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. יש לי 7800GT של GIGABYTE ללא אוברקלוק ועם המאורר הרגיל. והוא עושה רעש ממש חזק, מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by ScreameR,

כבר לפני חצי שנה פרשתי מכל העסק של מודינג, מיציתי את עצמי... לאחרונה פתחתי במקרה את המחשב, כדי לנתק הארדיסק 2.4 גיגה ישן טיחו כשפתחתי לאחר מכן את המחשב הזוואה התגלתה ! המאורר של הרדאון 9500 שלי... מת! קניתי אותו מפנדה, ועדיין יש עליו אחריות.. מה עדיף לעשות?

22. Started by SpiritKnight,

האם המבחנים אחרי סצנת הNATURE נחשבים בתוצאות? כי אני רואה הרבה אנשים שלא עושים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ברק,

http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml תהנו!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  24. שלום לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש וכמובן שמתי בו כרטיס מסך sapphire 4870 נתנו לי את הבחירה לקחת גם גיגהבייט אבל סירבתי. אחרי שקניתי גיליתי שיש בו בעיות של קריסה וזה קורא רק לכרטיסי sapphire אחרי העמקה בנושא גיליתי שרק כרטיסים שהמעגל המודפס עליהם הוא בצבע כחול-הם הדפוקים. כידוע sapphire הוציאו עדכון ביוס ומדריך איך לבצע אותו-סיבוך אחד גדול !!! אחרי שבשבוע האחרון ניסיתי להגיע למצב של דוס עם XP VISTA ובלי פלופי ללא הצלחה מצאתי את הדרך הקלה ביותר לביצוע העדכון. 1.דבר ראשון הורידו את העדכון מהאתר של sapphire http://us.sapphiretech.com/driver/478.zip 2. דבר שני הורידו את התוכנה ATIWINFLASH http://www.techpowerup.com/downloads...h_2.0.1.2.html חלצו את תוכן ATIWINFLA…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים